View Full Version : Rift
Neuroscar
11-02-2011, 00:00
Ειδα αναφερθηκε στο wow thread.
Σκεφτομαστε μαζι με φιλους απο παλια (απο eq1 συγκεκριμενα), καθως και μερικους n00bs να το ξεκινησουμε.
Λιγο εχω δει εως τωρα, wow clone φαινεται και αυτο με ξενερωνει, αλλα πολλα καλα ακουγονται.
Πειτε καμια γνωμη η αν εχει αποφασισει κανεις να παιξει.
SpiritCrusher
11-02-2011, 00:14
Ωραίο class system αλλά πιθανότατα θα είναι imbalanced. Είναι ίδιο με το WoW σε πάρα πολλά πράγματα (μέχρι και στα options), έχω διαβάσει καλά λόγια για τα dungeons και το CTF battleground του που λένε είναι καλύτερο από WSG. Αυτά.
άκουσα απο πολλούς να γκρινιάζουν οτι υπάρχουν προβλήματα με τις ranged κλάσεις και το σύστημα γενικώς. γενικώς οτι οι ranged κλάσεις είναι OP.
: ( παντού τα ίδια
Παντού τα ίδια εκτός απ' το WoW :D Μη φτιάχνετε παιχνίδια σαν το WoW παιδιά, κάντε κάτι άλλο.
SpiritCrusher
12-02-2011, 15:03
Οκ μόλις έμαθα πως για PVP κάνεις unlock ένα 4o, ξεχωριστό PVP-only talent tree. Οπότε ίσως και να γίνει balanced.
Chillin Villain
03-03-2011, 19:43
Τα ίδια (και χειρότερα λόγω σερί απογοητεύσεων απο άλλα mmo) με Dythor έλεγα και απο χτες που το 'χω στα χέρια μου κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό.
Πανέμορφο, καλογυαλισμένο - ένα πράμα σαν να παίζεις προσεγμένο singleplayer rpg στα πρώτα level.
ΥΓ: ναι προφανώς το θέμα είναι το endgame και το πόσο καλά θα τα πάει, πάντως η αρχή είναι το λιγότερο πορωτική. και τα warfronts γαμάνε. είναι απίστευτα polished μιλάμε - stay tuned
Headphones
03-03-2011, 20:13
καλα εγω δεν ξερω απ αυτα, 3 εχω δοκιμασει ολα κι ολα (DAoC \m/ και για λιγο καιρο WoW και warhammer) αλλα οσο και να γαμαει σε ολους τους τομεις, οταν ξεκιναω να παιξω rogue και ειναι ακριβως σαν να παιζω wow ε βαριεμαι να κατσω να ασχοληθω.
SpiritCrusher
03-03-2011, 20:45
Τα ίδια (και χειρότερα λόγω σερί απογοητεύσεων απο άλλα mmo)
Γενικότερα πάντως αυτή η άποψη είναι χαζή και τι λένε κατα 95% όσοι περα απο WoW δε σκαμπάζουν/αν από άλλα MMOs :!:
Chillin Villain
03-03-2011, 21:00
και έλεγα να γράψω inb4 εχθρική παρέμβαση Spiritcrusher :dfinger:
/reserved for future comebacks/ τρανό παράδειγμα απογοήτευσης το AoC και κυρίως το WAR για το οποίο ήμουν υπερβολικά stoked.
Bλέποντας ενα σχεδόν flawless headstart στο Rift δεν μπορώ να μην είμαι λιγάκι ενθουσιασμένος
σε κάλυψα;
Chillin Villain
03-03-2011, 21:17
σε πίνκαρα πάντως γιατί ισχύει
SpiritCrusher
03-03-2011, 21:50
Ε είδες; :P Στην αρχή ήθελα να βάλω το ποστ του Νταιθορ αλλα μιας και συμφωνουσες και "ελεγες και χειρότερα" έβαλα εσένα :P
To θέμα είναι πως και το WoW έκλεψε από αλλού, πάντοτε θα υπάρχουν ομοιότητες στα MMO και καθε νεο που βγαίνει δεν πάει να πει πως έχει σαν σκοπο να γίνει ντε και καλά wow killer, ούτε χρειάζεται να φτάσει 5 εκατομμύρια συνδρομητές για να είναι πετυχημένο.
Το ΑοC απέτυχε γιατί αγνόησε το feedback και βγήκε πολύ νωρίς, το WAR μάλλον λόγω της μαλακίας με την εξαγορά τους και μετά με τις απολύσεις. Δεν ξέρω αν το είχε πάρει η κάτω βόλτα πιο πριν. Α, και γιατί ήταν και αρκετά βλάκες να αφήσουν το ΕU κομμάτι σε 3η εταιρία + τη μαλακια με τα forums.
Στα του Rift τώρα, πάει πολύ καλά απο feedback, το δε endgame φαίνεται καλό σαν ποσοτητα. Αν θυμαμαι καλα είναι περίπου 10 5-player dungeons τα οποία έχουν και expert (heroic) εκδόσεις που δεν είναι μονο πιο δύσκολες αλλά έχουν και νέα areas, bosses κτλ. Λένε πως το expert σαν story είναι η συνέχεια των όσων συνέβησαν στη normal εκδοχη του instance που είναι καλή λεπτομέρεια. Από εκεί και μετά έχει 20αρια raids με wings κτλ που έχουν και λίγο randomness λέει για να είναι ενδιαφέρον.
Σε γενικές γραμμές μακάρι να πάει καλά γιατί ο ανταγωνισμός μονο καλό μπορεί να κανει.
Chillin Villain
03-03-2011, 22:14
100% μέσα ^
υγ: για το gaming ideology του θέματος και επειδή αντικειμενικά είσαι ΓΝΩΣΤΗΣ και γίγαντας του PC & Games (παραδέξου το, χαμογέλασες :pink:) να παραθέσω οτι το κακολογούσα - αλλά ΟΧΙ επειδή είναι "wow clone".
Οποιος πιστεύει ο,τι θα βγεί mmo που θα είναι κάτι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό απο το WoW (και οποιόδηποτε similar mmorpg) (για το οποίο WoW μην ξαναλέμε περι eq2 και το γεγονός οτι είναι πόσα χρόνια mmo ΚΑΙ με τεράστιες εισπράξεις - κοινή λογική),θα πάρει στις πλάτες του το tag "next gen mmo, mmorpg breakthrough κλπ", θα είναι bug free, θα έχει ποικιλία και δυνατό+τεσταρισμένο content ΚΑΙ θα εκθρονίσει και το WoW μάλλον πιστεύει και στην ύπαρξη μονόκερων και του μαύρου ανθρώπου που μοιράζει σφαλιάρες.
υγ2: το Rift είχα μουλαρώσει και έλεγα να μην το κάνω preorder λόγω βαρυάς ομίχλης γύρω απο το endgame στην beta (και άλλα μικροξενερώματα) και λόγω πρόσφατου resub στο WoW και ακόμα πιο πρόσφατου recruit σε ωραίο, δεμένο guild.
αρα ναι, dythor μαλακία το αντικριτήριο σου και δεν στο λέω επειδή είσαι ο dythor.
αυτά!
Chillin Villain
03-03-2011, 22:16
εντιτ: όσο για την Goa και μόνο η αναφορά της πλέον παραπέμπει σε megapost facepalm :-?
Neuroscar
04-03-2011, 14:30
Καλο ειναι μωρε.
Λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων στο εξωτερικο δε καταφερα να παιξω απο την 1η μερα του χεντσταρτ, αλλα παιζω τωρα και προς το παρον μου θυμιζει πιο πολυ γουορχαμμερ παρα wow. Ειδικα στο pvp. Για πιο μεγαλα λεβελσ βλεπουμε. Βεβαια ολα παρομοια πλεον-πεπατημενη.
Λιωστε.
MoRmEnGiL
05-03-2011, 01:58
http://www.youtube.com/watch?v=2FZVyS0BTus&p=9F3B3F2057A3942F
Clockwork Orange
05-03-2011, 18:22
το ιδιο ελεγε και για το dc universe
οτι αν εχεις βαρεθει το wow γιατι να πας σε εναν κλωνο του?
(αν και για το τελευταιο,το ελεγε με την καλη εννοια)
επισης τα γραφικα του,ωραια μεν αλλα μου φαινονται ολα τοσο φωτεινα
και σαν να μην ειναι τοσο καλα δεμενα (blend) μεταξυ τους!
Neuroscar
05-03-2011, 19:25
Πηραμε πουλακι.
Πριορντερ απο αμαζον για να γλυτωσουμε 20ευρω (δεν ειναι και λιγα), αλλα τωρα πρεπει να περιμενουμε να μας ερθει το κουτι για να βαλουμε τον κωδικο απο μεσα και να ενεργοποιηθει ο λογαριασμος.
Μεχ =((
SpiritCrusher
06-03-2011, 14:50
το ιδιο ελεγε και για το dc universe
οτι αν εχεις βαρεθει το wow γιατι να πας σε εναν κλωνο του?
(αν και για το τελευταιο,το ελεγε με την καλη εννοια)
επισης τα γραφικα του,ωραια μεν αλλα μου φαινονται ολα τοσο φωτεινα
και σαν να μην ειναι τοσο καλα δεμενα (blend) μεταξυ τους!
Συνήθως το κράζουν γιατί είναι πολύ σκοτεινό...
Λίγο που είδα τον ΤοταλΜπισκουιτ (καμμενε μορμ σιγα μην δουμε 1 ωρα βιντεο :P ), έλεγε τις μαλακίες για τις οποίες μιλούσαμε πιο πριν. Δηλαδή οκ έπαιζε Pyromancer και έλεγε ότι τα spells είναι copy από WoW. To ότι spells όπως Fireball/Ignition/Heat Wave κλπ υπάρχουν εδώ και 25 χρόνια σε ότι RPG έχει βγει και κάνουν πάνω κάτω τα ίδια πράγματα, δεν τον πείραξε. Ή ότι το παιχνίδι λέει έχει emotes όπως το WoW, λες και δεν υπήρχαν πιο πριν σε ότι MMO έχει βγει.
metamelia1
06-03-2011, 15:10
Γενικα αυτο με τα spells και ολα τα abilites στα RPG ειναι επαναλαμβανομενα, ολα υπηρχαν 20 χρονια πριν κλπ κλπ...μονο τα mechanics αλλαζουν σε καθε παιχνιδι. Πρεπει να βγει κατι πρωτοποριακο, not?
SpiritCrusher
06-03-2011, 15:44
Ε δε θα το ελεγα. Τα ονοματα των spells για παραδειγμα δεν βγήκαν τυχαία, άλλωστε πόσες λέξεις μπορείς πια να βρεις που να έχουν σχέση με φωτιά; Οπότε καταλήγεις στα γνωστά. Σαν mechanics, δεν ξέρω τι μπορείς να αλλάξεις, αφ'ενος στη περίπτωση, ξανα, του generic fire mage θα ήταν λίγο χαζό να μην έχεις πχ Fireball κτλ. αφ'ετερου ε τι να κανεις, θα τον βαλεις να πεταξει μπαλα φωτιας, να πεταξει φωτιά κοντα του, να πεταξει κανενα φλεγομενο μετεωρίτη κτλ κτλ. Δεν είναι δα πως έχουν μεινει ανεξερεύνητες επιλογές.
Chillin Villain
06-03-2011, 15:52
TotalHalibut εντελώς off topic αλλά είναι θεός στα chronicles of the gold farmer.
Update: έχουν κάνει την παλικαριά να μην σου χρεώνει την prepaid για να ενεργοποιηθεί ο ενας μήνας γιατί ήταν με κάτι cents υπόλοιπο και περίμενα τα χειρότερα. Επίσης επικό incompetency στο Πλαίσιο (επειδή είχα μυριστεί την δουλειά με τα amazon είπα να παίξω εγχώρια, sorry to hear that Neuroscar btw :() με τον υπάλληλο οταν πήγε φίλος μου 9 η ώρα το πρωί να τον βλέπει (του είχε δώσει λάθος κωδικό preorder, τους έκραξε και τον θυμόταν ο πλαίσιος) και να του φωνάζει "ΩΠ ΦΙΛΕ ΣΕ ΦΤΙΑΞΑ!" και να του φέρνει κουτί ... μόνο που είχαν μείνει συνολικά άλλα 2 και ήταν η μέρα κυκλοφορίας. Μιλάμε για έλλειψη οχι μαλακίες, και 'γω χτες πρωί πρωί κατέβηκα για να το πάρω και στην αρχή παίζει να μας τρόλλαρε ο τύπος γιατί δεν μας έλεγε αν έχει τεμάχια, απλά ζητούσε ονόματα και απόδειξη (με φίλο να πετάει επίτηδες ατάκα "ΦΤΙΑΞΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΦΤΙΑΞΕ ΜΑΣ"). Καλά, γενικά Πλάισιο :dfinger:
Update2: Το παιχνίδι ακόμα με κρατάει όσο interested ήμουν στα πρώτα 20 λεπτά. Ενδιαφέρον.
SpiritCrusher
06-03-2011, 16:01
Update: έχουν κάνει την παλικαριά να μην σου χρεώνει την prepaid για να ενεργοποιηθεί ο ενας μήνας γιατί ήταν με κάτι cents υπόλοιπο και περίμενα τα χειρότερα.
Όλα από WoW και Warhammer/AoC μέχρι LotRO και EQ το είχαν αυτό στον "δωρεαν" μηνα. Απλά έβαζες τυχαία νούμερα ίσα ίσα για να φανεί στα τυπικά ότι έκανες λογαριασμό.
Chillin Villain
06-03-2011, 16:39
:popolo: :!:
μου ρίχνω 8ωρο ban απο το Pc & Games
Λοιπόν, το ξεκίνησα εδώ και μια βδομάδα και αξίζει πολύ. Ένα σοβαρό θετικό στοιχείο με τον τρόπο που χωρίζονται τα classes σε roles είναι το γεγονός πως αν δε σ' αρέσει το spec σου μπορείς να το αλλάξεις σε κάτι άλλο εντελώς διαφορετικό αντί να ξεκινήσεις νέο χαρακτήρα. Ή μπορείς στον ίδιο χαρακτήρα να έχεις specs για διαφορετικούς ρόλους με εντελώς διαφορετικά abilities. Π.χ. έχω έναν rogue που είναι bard (για support), assassin (για DPS/solo) και riftstalker (για tank).
Κατά τα άλλα, δεν έχει κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο αλλά είναι ένα πάρα πολύ καλό μίγμα μεταξύ WoW και Warhammer Online που δουλεύει πάρα πολύ καλά. Και γενικά είναι πολύ διασκεδαστικό.
Μου φαίνεται, από τα-όχι-και-πάρα-πολλά που έχω διαβάσει σχετικά, ότι πήραν ότι θετικό έχει το WoW, προσπάθησαν να βάλουν και ότι ζητάει το WoW community εδώ και χρόνια (roles), κι έφτιαξαν mmo.
Δεν έχει σημασία αν είναι καλό η κακό το game, δε με πολυνοιάζει δλδ, αλλά ξεκολλήστε πια από το WoW γαμώ το χριστό σας.
Clockwork Orange
02-04-2011, 21:11
αλλά ξεκολλήστε πια από το WoW γαμώ το χριστό σας.
γιατι? αν ξεκολλουσα απο το wow θα πηγαινα στο eve και οχι σε wow-clone παντως
αλλά ξεκολλήστε πια από το WoW γαμώ το χριστό σας.
γιατι? αν ξεκολλουσα απο το wow θα πηγαινα στο eve και οχι σε wow-clone παντως
Με νοιάζει λες; Δε λέω για τους χρήστες ρε, για τους devs λέω :p
KoiliaSamprela
16-05-2011, 21:53
bump 7 μέρες trial, παίζει κανείς?
Neuroscar
16-05-2011, 22:13
Να σε στρατολογησω? =)
KoiliaSamprela
17-05-2011, 05:45
Να σε στρατολογησω? =)
ναι, απλά μέχρι να μπορώ να χρησιμοποιώ και το αριστερό χέρι θα περιμένω :pink::pink::pink:
Neuroscar
17-05-2011, 11:05
Στειλε σε ΡΜ το μειλ σου να σου στειλω προσκληση.
12 stars circle your brow
07-07-2011, 20:25
το 'χει προσφορά στο steam, να το χτυπήσω;
Neuroscar
07-07-2011, 22:50
Εγω παιζω ακομα.
Αν εξαιρεσουμε το pvp το οποιο ειναι "κανουμε αυτο για το οποιο κλαινε οι περισσοτεροι στα επισημα φορουμς" (η αλλιως απλα για τομπουτσο), εχει καλο pve και γενικα ειναι ομορφο παιχνιδι μεχρι το επομενο.
Για ενα μηνα καψιματος πλακα εχει αλλα το καλο ξεκιναει μετα το 50.
Μεχρι τοτε παιζεις μονος.
asimoulis
19-07-2011, 19:41
πολύ όμορφο παιχνίδι ενδιαφέρον PvE με rifts κλπ. τα παιδιά μελέτησαν το WoW και το έφεραν στην καινούρια δεκαετία. εξίσου λειτουργικό και καλοδουλεμένο και μάλιστα από τους πρώτους μήνες που τρέχει. αν δεν περίμενα το old republic θα αγόραζα.
το μόνο που μου την έσπασε είναι το 3ο soul. δύσκολα να βρεις κάτι που θα παντρέψει αρμονικά με τα άλλα 2. εντάξει δεν δοκίμασα και πολλά αλλά έχω καταλήξει σε marksman-ranger (rogue) και δεν μπορώ να βρω τρίτο. δοκίμασα assassin και saboteur που προτείνονται από guides κλπ αλλά στην τελική πάνε τζάμπα τα abilities.
φανταστείτε τα σαν talent trees είναι δύσκολο να βρεις 3 για το ίδιο στυλ παιχνιδιού (π.χ. ranged dps)
Ethereal
19-07-2011, 22:20
Εγω παιζω ακομα.
Αν εξαιρεσουμε το pvp το οποιο ειναι "κανουμε αυτο για το οποιο κλαινε οι περισσοτεροι στα επισημα φορουμς" (η αλλιως απλα για τομπουτσο)
wow since 2004
SpiritCrusher
14-05-2013, 19:07
F2P σε 1 μήνα
http://www.eurogamer.net/articles/2013-05-14-rift-finally-capitulates-and-turns-free-to-play-as-well
Πάντοτε ήταν ιδιαίτερη περίπτωση. Προτού βγει δεν είχε φανφάρες, δεν είχε hype, είχε μόνο ένα μάτσο devs που έλεγαν ότι θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Το καλύτερο που μπόρεσαν τότε ήταν το πιο smooth launch σε MMORPG ever, ένα σχετικά ολοκληρωμένο παιχνίδι -για νέο ΜΜΟ- ενώ είναι από τα ελάχιστα που ακόμα και σήμερα, ενώ έχει συνδρομή, παραμένει κερδοφόρο με ένα σεβαστό αριθμό συνδρομητών.
Δε νομίζω πως η αλλαγή μοντέλου είναι γιατί δεν πηγαίνουν καλά, απλά θέλουν να ανοίξουν σε ένα νέο κοινό και ελπίζουν να χεστούν στο τάλιρο. Σίγουρα το αξίζουν περισσότερο από κάτι SWTOR.
Έπαιζα Rift όταν είχε βγει για κανά δίμηνο. Γενικά είναι πάρα, πάρα πολύ καλό παιχνίδι και σοβαρό θετικό πως τα specs αλλάζουν τελείως τον χαρακτήρα και το gameplay του (μιας και από αυτά παίρνεις τα abilities).
Το είχα σταματήσει τότε επειδή στο max level δεν είχε και πολλά πράγματα να κάνω και βαρέθηκα. Λογικά πλέον πρέπει να αξίζει πάρα πολύ.
Neuroscar
18-05-2013, 21:50
Εγω παιζω ακομα.
Αν εξαιρεσουμε το pvp το οποιο ειναι "κανουμε αυτο για το οποιο κλαινε οι περισσοτεροι στα επισημα φορουμς" (η αλλιως απλα για τομπουτσο), εχει καλο pve και γενικα ειναι ομορφο παιχνιδι μεχρι το επομενο.
Βλεποντας το πραγμα αρκετα πιο ωριμα, μπορω να πω πως το ριφτ ηταν ανετα το πιο διασκεδαστικο, challenging και τελικα ολοκληρωμενο μμο των τελευταιων ετων.
Εγω θα επιστρεψω σιγουρα.
Αν καποιος ειναι σε κανα καλο raiding guild, το οποιο ειτε ειναι ενεργο, ειτε μετα το τζαμπα θα επιστρεψει, σας παρακαλω να ενημερωσει για να κανω apply.
Clockwork Orange
19-05-2013, 01:04
ειχα ξεχασει οτι το ειχα αγορασει αυτο.μονο serial απο ενα οτι να'ναι site. κατεβαινει.
εντιτ: και ειμαι 99% σιγουρος οτι ειχα χαρακτηρα παραπανω λεβελ απο 2 και ηταν μαγος!
τι φαση τους εκαναν delete?
εντιτ2: αποτι φαινεται ειχα κανει ενα trial πριν το αγορασω.με αυτο το mail μπηκα αρχικα
σε ποιον σερβερ ειστε?
Headphones
19-05-2013, 22:35
Εγω παιζω ακομα.
Βλεποντας το πραγμα αρκετα πιο ωριμα, μπορω να πω πως το ριφτ ηταν ανετα το πιο διασκεδαστικο, challenging και τελικα ολοκληρωμενο μμο των τελευταιων ετων.
Εγω θα επιστρεψω σιγουρα.
Αν καποιος ειναι σε κανα καλο raiding guild, το οποιο ειτε ειναι ενεργο, ειτε μετα το τζαμπα θα επιστρεψει, σας παρακαλω να ενημερωσει για να κανω apply.
Σταματησα λιγο μετα το expansion γιατι περα απο τα dimensions δεν εφερε τιποτα καινουριο και βαρεθηκα. Επισης εκαναν αρκετες μαλακιες με τα classes, ειδικα με τους warrior. 2 μηνες μετα και δεν υπηρχαν σταθερα builds. Το pvp παρεμεινε σκατα αλλα στο pve νομιζω ειναι ακομα το καλυτερο mmo. Για τσαμπα εννοειται πως λεει και με το παραπανω.
Απο raptr
"Existing RIFT gamers will receive the expansion for free, plus 30 days of game time (for new accounts).
Work towards this reward by playing the free version of the game and begin logging hours immediately. Once you have reached Experienced the game is yours!"
οποτε οποιος ψηνει μπορει να ξεκινησει και τωρα.
Neuroscar
27-05-2013, 11:23
Work towards this reward by playing the free version of the game and begin logging hours immediately. Once you have reached Experienced the game is yours!"
Πως θα γινει να συνδεσω αυτο το πραμα με το ακκαουντ μου? Πρεπει να κανω ακκαουντ?
Headphones στειλε skype σε ΡΜ, να μου δωσεις οδηγιες!
Επισης, τι πλευρα παιζετε? Επισης, εκανες εντιτ με το γκιλντ και σερβερ. Δε δεχεστε κοσμο πια?
Headphones
27-05-2013, 13:21
Αν δεν ειχες ποτε subscription , κανεις το free trial και παιζεις. Αν ειχες δεν κερδιζεις 30 μερες τσαμπα αλλα κερδιζεις το εξπανσιον το οποιο θα πρεπει να αγορασεις ετσι κι αλλιως για τα souls http://eu.riftgame.com/en/promo/freetoplay.php . Συμπληρωσε απλα τις ωρες με οποιοδηποτε ακαουντ και θα σου στειλουν τον κωδικο απ το raptr. Μετα απλα κανεις apply code σε οποιο ακαουντ θες. Εσβησα το guild γιατι το διελυσαν πριν καμια βδομαδα. Λογικα με βλεπω για εδω http://www.harshmallows.co.uk/ . Στειλε nick και σερβερ να σε κανω add, τωρα παιζω σαν free trial μεχρι να γινει f2p. Επισης ειτε κανεις defiant ειτε guardian ειναι το ιδιο πραγμα, δεν παιζει ρολο στο pve.
Neuroscar
27-05-2013, 17:21
Οχι ρε, τι ποτε, 50lvl σταματησα και σε καλο raiding guild. Κατεβαζω το παιχνιδι να τα πουμε σιγα σιγα =)
Ethereal
28-06-2013, 08:23
παιζει κανεις mage;ξεκινησα να ανεβαζω εναν ,οποτε οποιοδηποτε tip εντ χιντ (talent builds,rotation κτλ) ευπροσδεκτο.
παιζει κανεις mage;ξεκινησα να ανεβαζω εναν ,οποτε οποιοδηποτε tip εντ χιντ (talent builds,rotation κτλ) ευπροσδεκτο.
Υπάρχουν πολλά viable builds για levelling, με πιο δυνατό το Harbinger/Chloro/Ele. Αλλά είναι ξενέρωτο από την άποψη πως θα είσαι κυρίως melee. Άλλη λύση είναι το Pyro ως προτεραιότητα για πολύ ξύλο, ή Chloro όπου θα κάνεις ικανοποιητικό dmg και είναι δύσκολο να πεθάνεις.
Δεν είχα ανεβάσει ποτέ mage, αλλά προσωπικά θα με έψηνε πολύ Dominator/Ele/Chloro για το crowd control. Αν θυμάμαι καλά, ο Dom είχε πολύ καλό AoE dmg.
Ethereal
28-06-2013, 21:37
Υπάρχουν πολλά viable builds για levelling, με πιο δυνατό το Harbinger/Chloro/Ele. Αλλά είναι ξενέρωτο από την άποψη πως θα είσαι κυρίως melee. Άλλη λύση είναι το Pyro ως προτεραιότητα για πολύ ξύλο, ή Chloro όπου θα κάνεις ικανοποιητικό dmg και είναι δύσκολο να πεθάνεις.
Δεν είχα ανεβάσει ποτέ mage, αλλά προσωπικά θα με έψηνε πολύ Dominator/Ele/Chloro για το crowd control. Αν θυμάμαι καλά, ο Dom είχε πολύ καλό AoE dmg.
Ingolemo
03-07-2013, 21:36
Gia peite server na mpoume osoi er-ites psinomaste na to doume :)
Headphones
04-07-2013, 01:38
zaviel
Ethereal
04-07-2013, 13:45
zaviel και μεις μιας και εκει ειναι τα παιδια που μας προτειναν να μπουμε.βεβαια συγκυριακα εχω να κανω login απο τη μερα που ξεκινησα τον char,ελπιζω να βρω χρονο αργοτερα να εντρυφησω.