PDA

View Full Version : t(h)rash t(h)rash people call it τρας

Marillion
10-02-2011, 19:03
αυτοεπεξηγηματικό θρεντ. ο πιτσαδώρος τις προάλλες μου έδωσε να ακούσω αυτούς εδω :

Vt7fvbmhX2k

The result was so unbelievably bad that it's nearly bizarre : robot voices, drum machines, cheesy nonsense lyrics, ultra long intros, weird non-riffs and a vocalist with a style similar to a really annoying old hag.

και είδα το link από κάτω που με οδήγησε στο φανταστικό αυτό site που προσπαθεί να ενώσει τα στοιχεία του puzzle γύρω απ'το label metal enterprises.

http://www.thecorroseum.com/features/metalenterprises/metalenterprises.htm

Mερικά από τα αριστουργήματα της εταιρείας είναι επίσης :

XUjMY4yy5Fg
jkHUhHt1zTA&feature=related
το πρώτο

Επίσης ο λογαριασμός youtube έχει ανεβασει τα εξίσου φανταστικά πράγματα :
zDIDO9PTvXw&feature=related

Everything is just wrong about this album. The dumb vintage drum computer is total out of synch, the guitar and bass are just mindnumbing disharmonic and random fuzzes, even failing to play the simplest note and about the vocals and lyrics...well I dont have a comment for these. Just listen to this, nothing more to say. Either you'll laugh or cry, or both. It's hard to believe that this garbage was pressed on vinyl.

Z-AG0a3LKXI&feature=related

The music alone is an incredibly mind numbing two-riff-fest with solos so bad they make you weep, but it's the point where even the hardest of the crap metal lovers cover in fear when the vocals sound in. This is where Kuster really were unique. For example, just listen to the smurf high pitched echoes on "Love A Bit" and you'll know what I mean.

MI6AHUycgEw&feature=related

This is a private vinyl EP release from 1989 by this odd one man project. Would you believe that it had connections to that classic band ASPHYX?

Για όσους δεν καταλάβατε ποστάρουμε μεταλοτρασίλες (αποκλειστικά) αν και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ξεπεραστούν αυτά εδώ. για το entertainment value και για να κάνουμε ευτυχισμένο τον keeper of the seventh son.

Kaserinos
10-02-2011, 19:10
Μου φτιαξες την μερα.

Ra Pariah
10-02-2011, 19:21
Οι Killer Fox μ' αρέσουνε! :oops:

Λοιπόν, ένα είδος το οποίο το 'χουν αρκετά οι Αμερικανοί είναι αυτό που λέμε "βαρβάτο" heavy metal. Κλασικό παράδειγμα είναι οι Καλιφορνέζοι Tyrant. Δείγμα:

u6E9F7enADI

τί έχουμε 'δώ; σκοτεινό heavy metal με ζόρικια φωνή, obscure νοοτροπία κι άλλα όμορφα.

Υπάρχει τρασίλα μέχρις ώρας; όχι! μόνο ανόθευτο ατσάλι! :dfinger:

Κάπου εδώ όμως μπαίνουν στη ζωή μας οι Axemaster και τα κάνουν όλα πουτάνα. :touched:

dfAmV0CmHhA

Δεν σχολιάζω. Πείτε τα εσείς.

phthoggon
10-02-2011, 19:57
τρολάρεις ρε? Μια χαρά είναι οι Axemaster. Ντράμερ και τραγουδιστής γαμάνε, ο κιθαρίστας είναι ότι να ναι λίγο αλλά το πρώτο ριφ είναι και γαμώ (έστω κι εάν δε το παίζει σωστά). Υπάρχουν στάνταρ πολύ μεγαλύτερες τρασίλες σε us/παραδοσιακό γενικά heavy απλά μάλλον ντρέπεσαι να τις ποστάρεις!

Γέλιο έχουν τα κομμάτια του μαρίλλιον αλλά είναι εμφανώς parodies, φωνάζει από μακριά.

Marillion
10-02-2011, 20:03
αυτο θα λεγα και γω. η μόνη αγνή οντοπικ τρασίλα είναι ο τσεκουρας στην αρχή.

φθογκονα και λοιποί δείτε το φοβερό τρίβια που θα πιάσει όποιος διαβάσει το κείμενο του τυπά (περί metal enterprises).
οι godzilla, oι killer fox & oι thrash queen δεν είναι οι original μπάντες. απλά οι τύποι υπό την εποπτεία του ingo nowotny που ήταν και founder της metal enterprises, εφτιαξαν ψευτικους δίσκους των μπαντών. το απίστευτο είναι ότι δεν υπάρχει θέμα εμπορικής εκμετάλευσης αφού μιλάμε για obscurities που συνέχιζαν και καλά. πραγματικά δημιουργείται ένα ερώτημα.

μπορώ να πω πάντως επειδή κατέβασα μερικούς δισκους πως τα godzilla & killer fox δεν τρολάρουν σίγουρα. η πικ που με το corpsepaint στο πρώτο βιντ είναι των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ killer fox και όχι αυτών που ακούς! για godzilla τι να πει κανείς, aor-reggae με heavy metal περάσματα (καλά διαβάζετε) από γερμανούς που δεν τρολλάρουν καθόλου (σενα τρακ σολάρουν τα βόκαλς και ακούγονται κάτι υπέροχα ''ΕΕοο Τζαμαικα
''
τα τρία τελευταια της λίστας (με έμφαση στους kuster) δεν είναι παρωδίες με τίποτα, μιλάμε για δίσκους που εχουν αποκτήσει ένα cult status και τους κυνηγάνε και συλλέκτες.

Ra Pariah
10-02-2011, 20:08
Υπάρχουν στάνταρ πολύ μεγαλύτερες τρασίλες σε us/παραδοσιακό γενικά heavy απλά μάλλον ντρέπεσαι να τις ποστάρεις!

Ρε εσύ μέχρι πρότινος έλεγες ότι δεν βρήκες φοβερό το "Nosferatu" και λες τώρα μια χαρά το "Axemaster"; Δεν θα βρείς πολύ πιο αστεία στο χώρο. Πιο τετριμμένα παίζει, αλλά πιο άσχημα παιγμένα πολύ δύσκολα... 8)

phthoggon
10-02-2011, 22:04
έλα, το Νοσφεράτου δύο φορές το έχω ακούσει, ίσως δεν ήμουν στη φάση για πολύ νεοκλασικό ρίφφινγκ τότε. Εδώ τα σπάω με το καινούργιο λέμε (καλά άλλη φάση βέβαια)

δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά οι Axemaster ΓΑΜΑΝΕ κανονικά λέμε. :dfinger: Λύσσα κακιά, αυτό είναι χέβι μέταλ!

LcVOvShlWmE

Headphones
10-02-2011, 23:13
XUjMY4yy5Fg

1:12
-ruSntXRB4E

Ra Pariah
10-02-2011, 23:38
Ρε συ Χρήστο, αν γαμάει το πρώτο κομμάτι των Axemaster, τότε το πιο κάτω Morbid Sin τί κάνει;; Κόβει τη Γη στα δύο; :p
http://www.youtube.com/watch?v=1xHTlvzupzg

Έτσι είναι το US: φωνάρα, ριφάρες και musicianship που σε στέλνει αδιάβαστο! :D:D

On topic, πραγματικά κακό black από Ισπανία νομίζω...
uWzDLzIBS6Y&feature

inb4 από Φθόγγο: μαλάκα Ρα, αυτό είναι ΈΠΟΣ!

warlord mkII
11-02-2011, 00:35
killen. απλά τραγικοί! Είναι και συλλεκτικό τρομάρα τους...

http://www.youtube.com/watch?v=U5F9iQ6wQ18

Reject
11-02-2011, 01:06
hARh4zDnaIQ

AXAXAXAXAXAXA ΑΡΓΚ!ΗΤ ΜΕΤΑΛ!

Απίστευτο γέλιο,όλο το πακετάκι είναι για διπλώματα και πονόκοιλους-φωνητικά θές?ρεφραίν?τίτλος τραγουδιού?

statik
11-02-2011, 01:17
http://img182.imageshack.us/img182/4471/thisisanepicthreadoj6.png

Ra Pariah
11-02-2011, 01:28
Καλά ο πάνκης είναι off topic! Δεν ποστάρουμε διαμάντια 'δώ ρε! Μόνο σε μη μεταλλάδες επιτρέπεται να μην αρέσει το Ion Britton. 8)

kontan
11-02-2011, 01:50
zDIDO9PTvXw

αυτό άμα το ξαναπακετάρανε με πιο μοντέρνα εικόνα κ το κλασσικό hype-σπρώξιμο μια χαρα θα το χάφτανε μερικοι μερικοί

κατα τα άλλα παει για τέλειο θρεντ. κηπ εμ καμιν

Ra Pariah
11-02-2011, 02:31
Οι Γερμανοί Metal Sword εν έτει 1985 ολοκληρώνουν το μοναδικό τους EP με το παρακάτω "αιρετικό" κομμάτι...

gDbSaWgnaqQ&feature

Οι Ιάπωνες Sabbat κάμποσα χρόνια αργότερα αποτίνουν τον δικό τους φόρο τιμής σε αυτόν τον μουσικό "κολοφώνα" δημιουργώντας το απόλυτο cult....... Πιο χύμα δεν πάει.... Τα φωνητικά είναι αστεία (αλλά ΓΑΜΑΝΕ :touched:) η παραγωγή είναι ψιλο-σκατά ακόμη και για αυτιά ατόμων που ξημεροβραδιάζονται ακούγοντας demo και γενικώς μιλάμε για τον ορισμό του "LOVE or HATE". Εγώ ας πούμε αν το άκουγα ποτέ σε club θα τά 'κανα λίμπα! Baby, Disco is FUUUUUUCKKKKKKKKK! :touched::touched::touched:

Gp1ezcptGqc

Ra Pariah
11-02-2011, 03:24
E26pjkYU7Q4

Τόσο εκνευριστικό που στο τέλος αρχίζεις και το αγαπάς.

phthoggon
11-02-2011, 10:39
αυτο θα λεγα και γω. η μόνη αγνή οντοπικ τρασίλα είναι ο τσεκουρας στην αρχή.

φθογκονα και λοιποί δείτε το φοβερό τρίβια που θα πιάσει όποιος διαβάσει το κείμενο του τυπά (περί metal enterprises).
οι godzilla, oι killer fox & oι thrash queen δεν είναι οι original μπάντες. απλά οι τύποι υπό την εποπτεία του ingo nowotny που ήταν και founder της metal enterprises, εφτιαξαν ψευτικους δίσκους των μπαντών. το απίστευτο είναι ότι δεν υπάρχει θέμα εμπορικής εκμετάλευσης αφού μιλάμε για obscurities που συνέχιζαν και καλά. πραγματικά δημιουργείται ένα ερώτημα.

μπορώ να πω πάντως επειδή κατέβασα μερικούς δισκους πως τα godzilla & killer fox δεν τρολάρουν σίγουρα. η πικ που με το corpsepaint στο πρώτο βιντ είναι των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ killer fox και όχι αυτών που ακούς! για godzilla τι να πει κανείς, aor-reggae με heavy metal περάσματα (καλά διαβάζετε) από γερμανούς που δεν τρολλάρουν καθόλου (σενα τρακ σολάρουν τα βόκαλς και ακούγονται κάτι υπέροχα ''ΕΕοο Τζαμαικα
''

τσέκαρε εδώ http://www.thecorroseum.com/phpbb2/viewtopic.php?p=113938#113938

τους killer fox και thrash queen (τα αρχικά άλμπουμ προφανώς) τα έκανε ένας τύπος με το δικό του label (landslyde records) για να πάρει grant από την κυβέρνηση για σύσταση εταιρείας.. οπότε μάλλον για δίκτυο exploitation μιλάμε (!) Makes sense βασικά, και πολλά από τα πράγματα που κάνανε οι Unisounds εδώ πέρα δεν ήταν και πολύ διαφορετικά.

Leech
11-02-2011, 12:56
καταρχήν posting in epic thread.

από κει και πέρα, βλέποντας ποστς Ρα σε τόπικ για trash metal ήμουν σίγουρος ότι θα έπαιζε track-by-track η δισκογραφία των slipknot και το ανάλογο νταβαντούρι από κάτω, αλλά η διάψευση ήταν πανηγυρική και αποστομωτική. :touched:

Πάω να πινκάρω όλα τα ποστς. :dfinger:

Dr.Gonzo
11-02-2011, 13:09
Contributing:

http://www.youtube.com/watch?v=SFwZ7FRoqos

Κάπου έχω σιντί αυτουνών. Από περιοδικό. Ένα μαυροκάτι μέταλς περιοδικό που κυκλοφόρησε 3-4 τεύχη.
Είχε και μαυρομέταλς μουνία νομίζω. Σαν όνειρο το θυμάμαι...

Είμαι οφτόπικ ε;

Ra Pariah
11-02-2011, 13:26
Το περιοδικό στο οποίο αναφέρεσαι λεγόταν Iron. Το κομμάτι που πόσταρες δεν μου φάνηκε τόσο κακό, πάντως. :razz::razz:

Witchkiller
11-02-2011, 18:36
Καλά ο πάνκης είναι off topic! Δεν ποστάρουμε διαμάντια 'δώ ρε! Μόνο σε μη μεταλλάδες επιτρέπεται να μην αρέσει το Ion Britton. 8)

Ok ,που υπογράφω για την απαλλαγή μου από το metal?

edit: όχι και trash το metal sword ,

.....και ,ρε γαμώτο, ΟΙ ΑΧΕΜΑSTER ΡΕ ΤRASH? ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ................

Ra Pariah
11-02-2011, 19:33
Κώστα, να διαβάζουμε πού και πού τι λέει ο άλλος, έτσι; :cool: Το Sabbat λέω trash, όχι το Metal Sword.

Και για να τα ξεκαθαρίζουμε λίγο τα πράγματα, επειδή δεν υπάρχει επιθυμία για συνεννόηση, νομίζω, από την πλευρά σας:

Το Axemaster που πόσταρα είναι ένα κάκιστο video clip με τη χειρότερη ίσως μουσική κατάρτιση της εποχής για το είδος του! Δηλαδή, κοίτα πώς λικνίζεται ο κιθαρίστας ενόσω παίζει το riff... Ούτε σε μπάντα σχολείου που παίζει το "Σαράγεβο" δεν στέκεται ο τυπάς, πολλώ δε μάλλον σε US heavy metal μπάντα. Τηρουμένων των αναλογιών, το λες trash αυτό το πράγμα.

To Ion Britton πολύ απλά ΓΑΜΕΙ και ΔΕΡΝΕΙ. Αλλά ξέχασα εσένα δεν σου αρέσει ούτε το Apollo Ra.... :P

Witchkiller
11-02-2011, 19:39
[B][SIZE="4"]
Το Axemaster που πόσταρα είναι ένα κάκιστο video clip με τη χειρότερη ίσως μουσική κατάρτιση της εποχής για το είδος του! Δηλαδή, κοίτα πώς λικνίζεται ο κιθαρίστας ενόσω παίζει το riff... Ούτε σε μπάντα σχολείου που παίζει το "Σαράγεβο" δεν στέκεται ο τυπάς, πολλώ δε μάλλον σε US heavy metal μπάντα. Τηρουμένων των αναλογιών, το λες trash αυτό το πράγμα.

ok ,το vid είναι κακό αλλά ΜΟΥΣΙΚΑ μέτριοι? Δηλ ΠΌΣΟ πιο πάνω είναι πχ οι Salem's Wych ή οι Taist Of Iron (τυχαίο παράδειγμα από τα τόσα που κυκλοφορούνε) που τόσο προσκυνάτε ή ακόμη και οι cirith ungol? έλα ,μαζέψου..................

Ra Pariah
11-02-2011, 19:46
Δεν είπα ΜΟΥΣΙΚΑ "μέτριοι", είπα ΜΟΥΣΙΚΑ "κακοί". Άκου κάπου στη μέση που παίζει κάτι breaks ο drummer... :touched: Αναφορικά με τα άλλα που ανέφερες, οι Taist of Iron δεν είναι κάτι το φοβερό. Ξανασκέψου, όμως, τη σύγκριση Salem's Wych και Axemaster. :)

u2U6-JR8PjY

:wave:

GuardianOfIvorytower
11-02-2011, 22:03
Αυτό το Metal Sword το χα ακούσει κάποια στιγμή, τόσο γραφικό κ ότι νάναι, που καταντάει έπος :)

Mitsmann
11-02-2011, 22:44
α πολυ ωραιο θρεντ.
οριστε η συνεισφορα μου. Απολαυστε.

w2RJjbtBbMg

Εκπληκτικο απ την αρχη ως το τελος. ριφφ, στιχοι, φωνητικα, προφορα, ντραμς, βιδεοκλιπ.
ειναι τοσο χαλι που το αγαπω.

Witchkiller
11-02-2011, 23:23
α πολυ ωραιο θρεντ.
οριστε η συνεισφορα μου. Απολαυστε.

w2RJjbtBbMg

Εκπληκτικο απ την αρχη ως το τελος. ριφφ, στιχοι, φωνητικα, προφορα, ντραμς, βιδεοκλιπ.
ειναι τοσο χαλι που το αγαπω.

To κομμάτι ΓΑ-ΜΑ-ΕΙ!!!!!! Και ο δίσκος είναι μπόμπα

warlord mkII
14-02-2011, 11:40
Φανταστικός κιθαρίστας, τρομερός τραγουδιστής και ριθμ σεξιον που χτιζει τοίχους:

http://www.youtube.com/watch?v=bX5aGs22grw

Ra Pariah
14-02-2011, 11:52
:touched::touched:

warlord mkII
14-02-2011, 12:28
εξωφυλλαρα ομως!

Nasum
14-02-2011, 18:25
Gp1ezcptGqc

Ορίστε και η δικιά μου συνεισφορά σε αυτό το μεγαλειώδες θρεντ.

Να προσθέσω ότι η επιλογή δεν είναι διόλου τυχαία.Ο Ra Pariah θα καταλάβει αμέσως τους λόγους που με ώθησαν να αφήσω εδώ το παραπάνω διαμάντι.

Ra Pariah
14-02-2011, 18:27
Για τσέκαρε εδώ (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?25436-t(h)rash-t(h)rash-people-call-it-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82&p=1078013&viewfull=1#post1078013) μια γρήγορη.

Nasum
14-02-2011, 18:29
Ρε γαμώτο,μου ξέφυγε εντελώς αυτό!
Όπως και να έχει,δεν το κάνω edit για το cvlt της υπόθεσης.:touched:

Ra Pariah
14-02-2011, 18:33
Όπως και να έχει,δεν το κάνω edit για το cvlt της υπόθεσης.:touched:

στηρίζομε. έτσι πρέπει! :dfinger:

warlord mkII
15-02-2011, 11:50
http://www.youtube.com/watch?v=5v3k7Pz6ubs

χειροτερο ρεφραιν στην ιστορια της μουσικης

warlord mkII
15-02-2011, 13:56
και συνεχίζουμε το λαϊκό μας πρόγραμμα:

http://www.youtube.com/watch?v=WCqfmVmxp7w

θρααααασ ααααατττακ!

Ra Pariah
15-02-2011, 14:47
Το πιο προχειρογραμμένο refrain στην ιστορία της μουσικής το Barren Cross. Κατά τ' άλλα στέκεται σαν σύνθεση και παίξιμο.

To Battalion είναι απλά φριχτό. :dfinger:

warlord mkII
15-02-2011, 15:07
Barren Cross τους αντιπαθώ βαθύτατα. Είδαν το Χριστό Bon Jovi! (Καλά, υπερβάλω, Bruce Dickinson την είδε). Γενικά με το white metal δεν έχω πρόβλημα, αλλά αυτοί εδώ ήταν τραγικοί. Ο απόστολος παύλος τους έγραφε στίχους?

Τα υπόλοιπα τραγούδια των Battalion δεν είναι τόοοοοοσο τραγικά (ιδιαίτερα το 2ο ντέμο), τριτοκλασσάτο θρας.

Ra Pariah
17-02-2011, 21:32
t9G_vfV6oaw

Ξεκινάμε με το χειρότερο εξώφυλλο στην ιστορία της διαγαλαξιακής οντότητας.

Συνεχίζουμε με κοφτό ριφ που αν το ακούσουμε προσεκτικά αναφωνεί "ΠΟΥΡΟΥΠΟΥΠΟΥ" :!:

Συνεχίζουμε με ρυθμό τσιφτετέλι κι όλο αυτό το έπος το παίζουμε δις. Ε, μετά ακολουθούν σόλο μεστά ουσίας (ΡΟΦΛ). Και κάπως έτσι οδεύουμε πάλι προς την αλλαγή με το κωδικό όνομα "ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ".

Όλο το παραπάνω έπος συνοδεύεται από φωνητικές μαεστρίες κεραμιδόγατας. :dfinger:

rat_poison
17-02-2011, 21:38
Τώρα εγώ άμα ποστάρω Domine εδώ θα με βρίσετε, αλλά το πιστεύω ρε γαμώτο

warlord mkII
17-02-2011, 21:55
ποσταρε, σε στηρίζω (εκτός από τα ντέμο).

Μάριε, κλαίω!

sabbattack
22-02-2011, 00:05
re ti exete oloi me ta demo domine? o allos tragouda mesa sth ntouziera tou, h paragwgh einai monokanalo kasetofwno kserwgw alla h cult-ila cult-ila

warlord mkII
22-02-2011, 00:14
σε συγκριση με τον βουβουζελα μορμπυ, ο στεφανο ειχε φωναρα!

Ra Pariah
22-02-2011, 20:27
yRnPE1u4ruM:touched::touched:

warlord mkII
23-02-2011, 00:07
Μάριε, έγραψες!

Για να μη θάβουμε μόνο μπαντούλες και είναι κρίμα, θαυμάστε εδώ σουπεργκρουπ:

http://www.youtube.com/watch?v=Bb9WKcXn4w8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=YHXaykMgYTg&feature=related

αγόρι μου ντιαννο, το λαρύγγι σου είναι σα γυαλόχαρτο, κρίμα να τραγουδάς σε σινγκλάκια του gay parade...

Ra Pariah
23-02-2011, 00:16
Καλά το πρώτο κομμάτι στερείται ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ σπιρτάδας ή ορμής! Το δεύτερο ένα κλικ πιο ζωντανό, αλλά γενικά το γκρουπ μού βγάζει κάτι σε Thin Lizzy Δ' Εθνικής! :rofl:

warlord mkII
25-02-2011, 14:48
λοιπόν, ποστάρω το απόλυτο τρας! δεν πάει πιο κάτω, ακόμα και οι διασκευες του μαστειν ειναι τραγουδαρες μπροστα του!

http://www.youtube.com/watch?v=zDIDO9PTvXw&feature=related

ειμαι σιγουρος οτι ειναι fake, αλλα θυμαμαι τον τραμπακουλα να λεει οτι υπαρχουν "συλλεκτες" που δινουν το νεφρο τους για μια κοπια!!

Marillion
25-02-2011, 14:50
ρεεε πρωτο ποστ !!!

warlord mkII
25-02-2011, 15:17
ωχ, σορρυ, νομιζα οτι ειχες ποσταρει μονο της metal enterprises!

καλα τοτε:

http://www.youtube.com/watch?v=5JxKbdu7L_8

sabbattack
25-02-2011, 17:15
ρε την Κατερινούλα.........

phthoggon
25-02-2011, 17:36
η great kat γαμάει, δε πιστεύω ότι το είχαν πιάσει τότε που πρωτοέβγαινε οι περισσότεροι μεταλλάδες επειδή η προίντερνετ κουλτούρα ήταν λίγο καθυστερημένη, αλλά πρόκειται για μεταμοντέρνη χέβι μέταλ παρωδία (η τύπισσα παίζει να είναι γαμώ τους μουσικούς στα έξω από την great kat περσόνα, το συγκεκριμένο που πόσταρε ο warlord είναι επίτηδες σκατά όμως άλλα είναι πολύ ωραία!)

Θυμάμαι αυτή την παρανοϊκότητα που έβγαζε γενικά η χέβι μέταλ κουλτούρα όταν μικρός πρωτοασχολιόμουν με αυτή, και ο λόγος ήταν όταν μαζί στο ίδιο τεύχος περιοδικού έβλεπες σοβαρές μπάντες, μπάντες μάλλον ασόβαρες (η μάλλον, χαζές) τίγκα στα κλισέ και την κακογουστιά, και ακόμα και παρωδίες των δευτέρων όπως τα μέταλ εντερπράιζες και η great kat τα οποία παρουσιαζόντουσαν ως σοβαρά/κανονικά (είτε γιατί ήτανε μέσα στο κόλπο πχ οι συντάκτες είτε επειδή δε το χαν καταλάβει!)

Ford Prefect
25-02-2011, 20:50
Περί Great Kat: Όταν είχε πρωτοβγεί είχε μπόλικους οπαδούς, είχε χαβαλέ και δεν την έπαιρνε και κανείς στα σοβαρά για τα Worship me or Die, μέρος της φάσης ήταν και αυτό. Βέβαια όταν επανήλθε, το ξεχείλωσε σε τέτοιο βαθμό που δεν είναι πια χαριτωμένο. Το Worship me or Die πάντως έχει και ωραίες στιγμές για μας τους θρασοτέτοιους που δεν μας χαλάνε και οι μετριότητες:

http://www.youtube.com/watch?v=5hwPnhp0F5E

...αλλά τα τελευταία της ήταν ΑΘΛΙΑ. Και οντόπικ:

http://www.youtube.com/watch?v=URExdOXmnzk

Εντωμεταξύ, είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που μου έστειλε κανονικό πρόμο πακέτο το 1996 όταν είχα εκείνο το ερασιτεχνικό ριβιού σάιτ. Από μόνη της, δεν ζήτησα ποτέ τίποτα από κανένα. Αλλά ήταν τόσο άθλιο που δεν του έκανα κριτική γιατί κατά τ'άλλα με σκλάβωσε.

phthoggon
25-02-2011, 21:02
εμένα όλα τα "μέταλ" κομμάτια της μου ακούγονται σκατά, αυτά που μου αρέσουν είναι οι διασκευές των κλασικών (που και αυτά είναι παρωδία της υπερβολοσύνης τύπου μάλμστην του μέταλ βέβαια). Δλδ πιστεύω ότι κάποιος που μπορεί να παίξει το παρακάτω στάνταρ μπορεί να γράψει μερικά καλύτερα ριφ εάν το θέλει :-P

p2E5-AgwRpk

(βιντεοκλιπάρα στο μεταξύ)

warlord mkII
25-02-2011, 22:46
To worship me είναι στο τοπ 10 χειροτερων δισκων/ντεμο που εχω ακούσει, με χαρακτηριστική ευκολία κιόλας. 11 φορές το ίδιο "τραγουδι", 11 φορές μισείς τον εαυτό σου για το χρόνο που σπαταλας απο τη ζωή σου για να ακουσεις αλλο ενα "τραγουδι" της Δε Γκρεητ Κατ αντι να κάνεις κάτι πιο ουσιαστικό, όπως να κάνεις μπαλάκι με τη μύξα που έβγαλες από το ρουθούνι σου...
βιντεο κλιπ θα εβλεπα ανετα λογω του γελιου που βγάζουν, αλλά να βάλω τον δίσκο να τον ακούσω απαπα με τίποτα, προτιμώ να καθαρίζω τουαλετες ταϊλανδεζικης φυλακης παρα αυτό.

Ra Pariah
25-02-2011, 23:19
Τον τελευταίο καιρό ο Ford έχει μαλώσει με την καλαισθησία... Νιώθει ευτυχισμένος που αντάλλαξε τα δυο Sanvoisen για In Flames και Rhapsody. Ποστάρει ίσως το πιο ανούσιο πράγμα που 'χω ακούσει εδώ και καιρό ως καλή στιγμή ("Satan Says"). Ισχυρίζεται ότι οι Malteze είναι ένα απλώς καλό χεβιμεταλλικό σχήμα.

warlord mkII
25-02-2011, 23:26
Λοιπον ας σοβαρευτουμε και ας ποσταρουμε τους ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ του τρας μεταλ!

Το κουπλε θα μπορουσε να αντικαταστησει το ακατα-μακατα-σουκουτε-μπε στο κρυφτό!
Αγνή καθυστέρηση:

http://www.youtube.com/watch?v=d7dPCxbpEbI

warlord mkII
26-02-2011, 19:09
http://www.youtube.com/watch?v=-J9UupTR9v0&feature=feedu

Από αυτούς πρέπει να έκλεψε ο ΜΙΧΑΛΗΣ το S.A.G.A.P.O

G.I.A.T.O.N.P.O.U.T.S.O

sabbattack
28-02-2011, 07:25
Νιώθει ευτυχισμένος που αντάλλαξε τα δυο Sanvoisen για In Flames και Rhapsody.

Link or it didn't happen

Ford Prefect
28-02-2011, 19:08
It happened. Θεωρώ το In Flames σκουπίδι και το Rhapsody καρμπόν του πρώτου, που μου άρεσε, συνεπώς ψιλοάχρηστο αλλά έχει και δυο καλά κομμάτια. Το "ευτυχισμένος" είναι η κλασική υπερβόλα του Ρα, απλά κερδισμένος. Τα Σανβόισεν ποτέ δεν μου άρεσαν, Β' Εθνική. Φωνάρα πάντως.

warlord mkII
01-03-2011, 13:13
Β εθνικη οι sanvoisen και οι rhapsody 2 καλα κομματια ...

Ον τόπικ:

http://www.youtube.com/watch?v=nSIH_xcgGqo&feature=related

Ford Prefect
01-03-2011, 16:36
Ναι, β' εθνική οι Σανβόισεν και οι Ράπσοντι 2 καλά κομμάτια. Στο δεύτερο. Στο πρώτο έχουν 5 κομματάρες. Έχω και άλλα τέτοια. Το πρώτο Χάμερφωλ έχει επίσης κομματάρες, αν και πάσχει (όπως και οι Ράπσοντι) στον τομέα των φωνητικών.

Εσείς ακούγατε θάντερκρος πριν το μπαμ;

warlord mkII
01-03-2011, 17:18
Φορντ, για τα δικά μου γούστα, ούτε καν το keeper 1 που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του genre δεν μπορεί να σταθεί δίπλα σε "σοβαρό" metal (us power, doom πχ). Στ' αυτιά μου είναι λίγο αστείος ο ήχος του europower και σίγουρα πολύ χαρούμενος (μέχρι και χαζοχαρούμενος αρκετές φορές). Οπότε οι Rhapsody που δεν είναι καν στα καλά europower, είναι ένα πολύ κακό αστείο.
Οι sanvoisen τουλάχιστον ήταν αξιοπρεπείς στον ουδέτερο ακροατή (για μένα είναι μπαντάρα).
Thundercross δεν βρίσκω το λόγο να ακούσω, ούτε με οδήγησε κανένα μπαμ των hammerfall να ξανα-ανακαλύψω τον κλασσικό heavy ήχο! Για μένα πάντα εκεί ήταν και από καινούριες μπάντες, δεν είχα ανάγκη μία κακή μπάντα (ναι οι hammerfall είναι κακή μπάντα μετά το ντεμπούτο το οποίο είναι κι αυτό μετριότατο αλλά τουλάχιστον δεν είναι ξέκωλο όπως τα υπόλοιπά τους). Το 1994 που βγήκε το ντέμο των thundercross δεν ήταν καμμιά συγκλονιστική χρονιά, παρ' όλα αυτά είχα να επιλέξω ανάμεσα από σοβαρές κυκλοφορίες, το 1997 στο underground γινόταν χαμός από μπάντες!

ον τόπικ: επικό μέταλ από το νταού πεντέλης:

http://www.youtube.com/watch?v=Rbhu8itesns

και θρας έχω:

http://www.youtube.com/watch?v=22ixFMrl95E

Ford Prefect
01-03-2011, 18:26
Κανένα πρόβλημα. Αν δεν σου αρέσει το europower δεν έχει κανένα νόημα να το κουβεντιάζουμε. Στα πλαίσια αυτού του είδους οι Rhapsody έπαιζαν καλά και τουμπανιασμένα νεοκλασσικά μια χαρούλα αν εξαιρέσεις τους τόνους τυρί και τους γελοίους στίχους που είναι θέμα ανοχής. Προφανώς και μπαίνει στα καλά του είδους, ανεξαρτήτως γούστου.

Δεν ανέφερα πουθενά ότι οι Hammerfall είναι η μπάντα για να ανακαλύψεις τον κλασσικό heavy ήχο (διασταυρωμένο με europower σαφώς), τους ανέφερα συγκεκριμένα γιατί είναι άλλη μια μπάντα που ήταν/είναι πολύ της μόδας να χλευάζεις, όπως και οι Rhapsody και το θεώρησα ταιριαστό στην ποστομυθία που προηγήθηκε. Μετριότατο το ντεμπούτο τους δεν είναι. Έχει πολύ πιασάρικες συνθέσεις.

Οι Θάντερκρος αναφέρθηκαν γιατί πριν γίνουν Ράψοντι και τρέντι είχαν οπαδούς στο ελληνικό αντεργκράουντ που εντελώς ξαφνικά τους έφτυσε γιατί τους άκουγαν πιτσιρίκια και ντρέπονταν.

Ra Pariah
01-03-2011, 18:33
Ρε Νίκο, ποιό ιταλικό heavy metal album έχει εξώφυλλο κάτι κρανία με κράνη, απ' όπου μου είχες προτείνει μια κομματάρα; Έχω ξεχάσει τελείως.. :oops:

warlord mkII
01-03-2011, 18:36
berserks!!

Ra Pariah
01-03-2011, 19:21
Α μπράβο, κι είχα σπάσει το κεφάλι μου!

Witchkiller
02-03-2011, 02:21
Ρε Νίκο, ποιό ιταλικό heavy metal album έχει εξώφυλλο κάτι κρανία με κράνη, απ' όπου μου είχες προτείνει μια κομματάρα; Έχω ξεχάσει τελείως.. :oops:

γαμάει το Berzerks! SEX SYMBOL MACHINE ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ADRAMELCH (έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, χαχα)

warlord mkII
04-03-2011, 11:00
To Berserks παίζει δυνατά για τον κορυφαίο heavy metal δίσκο εξ Ιταλίας. Τί να κάνουμε όμως, δεν είναι "επικό" για να το εκθειάζει η τρου κοινότητα...

Λοιπόν, τους Αυστραλούς τους πάω με τρέλα αλλά αυτοί εδώ δεν παλεύονται με τίποτα. Μέχρι και οι γκόμενες (εκτός από την μεσαία) είναι άθλιες!

http://www.youtube.com/watch?v=DiDyM2OFCjs

warlord mkII
16-03-2011, 11:08
http://www.youtube.com/watch?v=rP5TM-rY5z4

warlord mkII
29-03-2011, 14:33
http://www.youtube.com/watch?v=UfeOLu7FK7s&feature=related

Marillion
01-04-2011, 15:15
A8trhxDu6rI&feature=related

ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!

Reject
02-08-2011, 15:54
i9Jkqai-hdo
Ρα αγνο ατσάλι έτσι??

Xstroyer
02-08-2011, 19:57
http://youtu.be/v41r-IoEp9A

great, raw and obscure classic heavy metal γράφει ο uploader... :moutza:

namiroth
02-08-2011, 20:22
http://youtu.be/v41r-IoEp9A

great, raw and obscure classic heavy metal γράφει ο uploader... :moutza:

:touched: :touched: :touched: :touched: :touched:

Ra Pariah
13-12-2011, 04:15
Ακολουθεί Zartan BLACK METAL.

http://www.zedsjoesite.com/fun/pijoe/zartan.gif

NaV_tTuhQbc&feature

Krux
13-12-2011, 10:29
το γλύψιμο του σπαθιού στο 0.34 σε τζιφάκι, τώρα σας παρακαλώ.

atom_smasher
16-12-2011, 18:48
[B][SIZE="4"]

ok ,το vid είναι κακό αλλά ΜΟΥΣΙΚΑ μέτριοι? Δηλ ΠΌΣΟ πιο πάνω είναι πχ οι Salem's Wych ή οι Taist Of Iron (τυχαίο παράδειγμα από τα τόσα που κυκλοφορούνε) που τόσο προσκυνάτε ή ακόμη και οι cirith ungol? έλα ,μαζέψου..................

Ωχ! τι βλεπει η καρδια μου!; Τι ακουν τα Ματια μου! Τι νιωθουν τα αυτια μου!; με πληγωσες τωρα..

Ra Pariah
16-12-2011, 18:51
Αυτό, μαλάκα, δεν το 'χα προσέξει! Να μπαίνουν στην ίδια πρόταση οι Axemaster με τους Ungol! ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ.

Edit: είναι αυτές οι συγκινητικές προσπάθειες του Witch να υπερασπιστεί το αλήτικο μέταλλο! :dfinger:

atom_smasher
16-12-2011, 19:02
Αυτό, μαλάκα, δεν το 'χα προσέξει! Να μπαίνουν στην ίδια πρόταση οι Axemaster με τους Ungol! ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ.

Edit: είναι αυτές οι συγκινητικές προσπάθειες του Witch να υπερασπιστεί το αλήτικο μέταλλο! :dfinger:

Ra μολίς ανακαλυψα μια μπανταρΑ. Apollo Ra

Ra Pariah
16-12-2011, 19:32
Με χάωσες.

Witchkiller
17-12-2011, 11:46
[B][SIZE="4"]

Ωχ! τι βλεπει η καρδια μου!; Τι ακουν τα Ματια μου! Τι νιωθουν τα αυτια μου!; με πληγωσες τωρα..

περαστικούλια σου αλλά ,άσχετα με το ποια μπάντα σου αρέσει πιο πολύ, από θέμα τεχνικής κατάρτησης ,ήταν πάνω κάτω τα ίδια ,ελάχιστες διαφορές. Ούτε οι axemaster ούτε οι Ungol ήταν τίποτα βιρτουοζάρες....και μην καούσω τίποτα για την διασκευή στην toccata γιατί είναι ψιλομέτρια και αυτό μ'ελαστικότητα μόνο και μόνο για το King Of The Dead

Marillion
25-01-2012, 20:38
καλό μπαμπ για γερά νεύρα.

JtRz9Ab-RH8&feature=related

φεστιβάλ ατάκας :

...εδώ παρουσιάζεται ένας αλήτης άγγελος να προκαλεί τους νέους στον νέο έβδομο ουρανό
Αμερικάνοι Stryper. Πως είναι δυνατόν κανείς να δοξάζει τον θεό σε τέτοια κατάσταση
rap house

και ο Παριος

Ra Pariah
20-09-2012, 23:18
LcvwyRROD1o

Το πράγμα ξεφεύγει. Θα μπορούσα να το χορεύω όλο το βράδυ αν είχα σωληνωθεί με μπίρα. Πρέπει να 'σαι ΠΟΛΥ μπροστά για να γράφεις ΤΟΣΟ αυτιστικό κομμάτι το '84. ΓΙΓΑΝΤΕΣ.

Μελαγχολικός Χοντρούλης
11-12-2012, 20:06
b2nEkO_4zHM

cross reference

http://www.sport24.gr/incoming/article1520327.ece/ALTERNATES/w620/tabakis.jpg

Nasum
15-12-2012, 13:10
Βιντεάκι_που_τρώω_κόλλημα_κατά_καιρούς

3o34Dr5-JW0

Οι φίλοι του γαλλόφωνου ατσαλιού θα το εκτιμήσετε περισσότερο. Και πριν κακοχαρακτηρίσετε την κοπέλα οι κακεντρεχείς για την σκυλίσια οδοντοστοιχία και το μαλλί που έχει την ίδια ποσότητα λακ και χλέτζας, σας προτείνω να κάνετε υπομονή μέχρι το 2:11 και να δούμε ποιος είναι αρκετά τολμηρός να το μεταφέρει στο σέξιον και στα μπάζ...γκουχ...γκουχ.

Ιδιαίτερη μνεία στο θεατρικό φινάλε, μια πραγματική κάθαρσις ήχου και εικόνας.

Reject
14-01-2013, 18:42
XpQ1S7sas6A

Αδιανόητο.

Leech
11-01-2018, 03:02
bump σε έπικ θρεντ (που δυστυχώς τα βίντεα δε φαίνονται πια) με προβοκατόρικο ποστ

https://www.youtube.com/watch?v=mg1l5wEXeyw

1985. Οι γνωστές μορμπιντεντζελοριφάρες με φωνή έναν έφηβο οπαδό κινγκ ντάιμοντ. Τόσο φρικτό που σε πιάνει νευρικό γέλιο.

00i00
11-01-2018, 03:07
ειναι Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΟ

φευγει για ΦΒ

Leech
14-08-2018, 21:24
Γκουχ-γκουχ. Ακολουθεί πελώρια ψυχεδέλεια.

https://weirdestband.files.wordpress.com/2011/01/attila.jpg

ΑΤΤΊΛΑ. Δίσκος του 1970. Με εξώφυλλο την από πάνω θεϊλα "οι manowar στο χασάπικο". Κανονικά αυτό θα έφτανε αλλά έχει πολύ ζουμί ακόμα.
Ο δεξιά είναι ένας εικοσάχρονος ονόματι Μπίλι Τζόελ.
Ναι.
Αυτός:

https://www.youtube.com/watch?v=hCuMWrfXG4E

Παίζανε χέβι μέταλ. Ή έτσι έλεγαν. Βασικά είναι ένας αχταρμάς κάκιστου χαρντ ροκ και αστείας ψυχεδέλειας.
Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Η σύνθεση ήταν ΠΛΗΚΤΡΑ-ΝΤΡΑΜΣ. ΜΟΝΟ.

ΑΝΤΕ. ΓΕΙΑ.

https://www.youtube.com/watch?v=1M-_FFNYeR4

:wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave:
:wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave:

00i00
14-08-2018, 21:28
το Μπιλι Τζοελ εχει καλυφτει σε αλλο θρεντ
οπως και αλλοι που δε θα ηθελα να αποκαλυψω