PDA

View Full Version : [Cinema] The Fighter (2010)

~ladykiller~
28-01-2011, 02:12
http://www.i-live.gr/wp-content/uploads/2011/01/news-the-fighter-movie.jpg
δεν υπάρχει θέμα, ε?

Στη Μασαχουσέτη της δεκαετίας του ’80 ο Μίκι «Ιρλανδός» Γουόρντ είναι ένας ταλαντούχος μποξέρ ο οποίος έχει για μάνατζερ τη μητέρα και για προπονητή τον μεγαλύτερο αδελφό του. Τα μπλεξίματα του τελευταίου με τα ναρκωτικά, ωστόσο, δημιουργούν προβλήματα στην καριέρα του Μίκι, ο οποίος αποφασίζει να συνεχίσει χωρίς την οικογένειά του.

κλασική αξία ασφυκτικής κατάστασης με μάνα που κινεί τα νήματα στις ζωές των παιδιών της, που τα καταστρέφει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
ωραία ταινία, την κράτησε κατά πολύ ο bale βέβαια που για μια ακόμα φορά έδωσε ρέστα και από τις πρώτες στιγμές σαν πρεζάκι είχε μπει καταπληκτικά στον ρόλο.

μόνο ο christian bale θα μπορούσε να με σύρει στο σινεμά τώρα πια, το παραδέχομαι. :oops:

γενικά δεν έχω να πω πολλά, να την δείτε!
χάρηκα που δε πέθανε κ κανένας δλδ :P

άσχετο: η μπροστινή στο διάλειμμα είπε πως βλέπει μια ταινία με τον matt damon, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλάβει αν αναφερόταν στο bale ή τον wahlberg (o οποίος btw ήθελε πολύ να γυρίσει πολύ αυτή την ταινία και έκανε και παραγωγή).

cynic
28-01-2011, 02:32
Foveros sinxronismos :) Vlepw tora, eimai sti mesi peripou, kai nai o Bale 8erizei edw.Kai o Wahlberg kalos, meta apo arketa skabanevasmata stis teleftees tou.

Auto pou les gia Matt Damon an katalava kala, einai to neo tou Clint Eastwood, Hereafter

http://www.imdb.com/title/tt1212419/

Kelldorain
28-01-2011, 12:56
Auto pou les gia Matt Damon an katalava kala, einai to neo tou Clint Eastwood, Hereafter

...το οποίο να μην δείτε ακόμα κι αν σας πληρώσουν.
Πολύ ωραίο το Fighter, o Bale όταν κάνει κάτι διαφορετικό από τους κλασσικούς σκληρούς macho ρόλους είναι τρομερός ηθοποιός.

Nodoordonotthereisnotry
28-01-2011, 13:33
Φοβερή ταινία, όντως, και σίγουρα άξιζε το cinema της. Ο Bale όσο ψυχάκιας χρειαζόταν, ο Wahlberg ήταν ο ορισμός του καλού μικρού αδελφού, ενώ κι η σπουδαγμένη bar woman ήταν gg. Στα πολύ θετικά της ταινίας η αληθοφανής σκιαγράφηση της οικογένειας (δεν ξέρω την πραγματική ιστορία για να συγκρίνω) κι όλοι οι χαρακτήρες, γενικότερα...καλά κι οι κωμικές στιγμές ήταν λυτρωτικές, πιστεύω....

στο knock-out, όταν ο Dicky ήταν φυλακή, δάκρυσα :touched:

Dragonlord
28-01-2011, 13:50
Γαμώτο, αυτό από όταν το πρωτοείδα βαρέθηκα τη ζωή μου, αλλά θα προσπαθήσω να το προσπαθήσω κάποια στιγμή άμα είναι τόσο καλό.

cynic
28-01-2011, 13:55

...το οποίο να μην δείτε ακόμα κι αν σας πληρώσουν.

Moufa tou Clint? Kai den to sini8izei...

Parasight
25-02-2011, 14:24
στο knock-out, όταν ο Dicky ήταν φυλακή, δάκρυσα :touched: Κι εγώ! Και στο τέλος βέβαια.

Τίμια ταινία και συμφωνώ με τους παραπάνω, ρέστα ο Bale.