PDA

View Full Version : Burzum-Fallen (7/3/2011)

tsimpouklano
13-01-2011, 21:48
http://www.plastichead.com/cat_images/medium/BYE008CD.jpg

I. Fra Verdenstreet
II. Jeg faller
III. Valen
IV. Vanvidd
V. Enhver til Sitt
VI. Budstikken
VII. Til Hel og tilbake igjen

Fallen (http://www.plastichead.com/catalogue.asp?ex=fitem&verb=F&target=BYE008CD)

Πιο κοντά σε Det Som Engag Var και με περισσότερα ambient στοιχεία :pink:
Πόσο πιο γαμάτος παίζει να γίνει;

Marillion
13-01-2011, 22:03
τσιμπουκλανο ποτε προλαβες

Leech
13-01-2011, 22:05
wtf έχει διαρρεύσει?

tsimpouklano
14-01-2011, 02:23
Όχι ρε, προετοιμάζουμε όμως το έδαφος για τη βόμβα που πρόκειται να σκάσει.

anti
14-01-2011, 20:36
Όχι ρε, προετοιμάζουμε όμως το έδαφος για τη βόμβα που πρόκειται να σκάσει.

ακομα δεν εχω χωρτασει το Belus παντως.

tsimpouklano
14-01-2011, 22:38
Η φυλακή λειτούργησε σαφώς ευεργετικά για την μουσική του. Στο ΤΑΙΡΑΣΤΙΟ Belus είχαμε ένα βαθύ δίσκο, μουσικά να αιωρείται πάνω από τις προηγούμενες δουλειές των Burzum, ένα συνοθύλευμα όλων όσων συνέβησαν στη ζωή του Vikernes, ανακατεμένα, με τη σειρά, δεν έχει καμία σημασία. Ο τύπος έχει να δώσει άπειρα ακόμα στην τέχνη, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Roswell47
14-01-2011, 22:53
τι περιγραφές είναι αυτές ρε μαλάκα

Entrancemperium
15-01-2011, 01:52
χαχαχα, ποιητικές μπλακ μέταλ βραδιές στο ΕR..

Daffy
15-01-2011, 01:55
k gia ton paok kati tetxia grafei

tsimpouklano
15-01-2011, 02:10
Το black του Vikernes είναι τέχνη που να πάρει. Αξίζει να το υμνούμε.

SvH
15-01-2011, 13:07
Η φυλακή λειτούργησε σαφώς ευεργετικά για την μουσική του. Στο ΤΑΙΡΑΣΤΙΟ Belus είχαμε ένα βαθύ δίσκο, μουσικά να αιωρείται πάνω από τις προηγούμενες δουλειές των Burzum, ένα συνοθύλευμα όλων όσων συνέβησαν στη ζωή του Vikernes, ανακατεμένα, με τη σειρά, δεν έχει καμία σημασία. Ο τύπος έχει να δώσει άπειρα ακόμα στην τέχνη, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Ντακς δεν είναι και η Μαρία Καλλας ρε μάγκα ,bm παίζει, σιγά μη κανουμε και κοινωνικοσυμπεριφοριστική ανάλυση για το Belus και τι σκεφτόταν όταν έμπαινε ο μαύρος δεσμοφύλακας στο κελί του για να αναλύσουν την Δαρβινιστική Θεωρία της εξέλιξης των ειδών... 'Οταν λές "μουσικά να αιωρείται πάνω από τις προηγούμενες δουλειές των Burzum" το εννοείς ? Και τέλος πάντων , τοοοοόσο πολύ επιδραστικό θεωρείς το Belus ας πούμε?

tsimpouklano
15-01-2011, 13:58
Αυτό που εννοώ είναι ότι ο άνθρωπος δεν ξέφυγε να αρχίσει να γράφει άλλα αντί άλλων, που ουδεμία σχέση θα είχαν με τις προηγούμενες δουλειές των Burzum και τέλος πάντων αυτό που όλοι θα περιμέναμε ως comeback του στη μουσική σκηνή. Το Belus κινείται από την μία στη γραμμή που έχει χαράξει το Filosofem κιθαριστικά και με τους slow paced ρυθμούς, και από την άλλη κλείνει το μάτι στις γρήγορες συνθέσεις των Hvis Lyset Tar Oss και Det Som Engang Var. Δεν τα συγκρίνω σε καμία περίπτωση, γιατί αν και θεωρώ το Belus να έχει υψηλότερο επίπεδο, δεν βάζω σε 2η θέση album-σταθμούς του (black) metal που αν το θέλεις κιόλας το επηρέασαν.

Art In Haste
15-01-2011, 14:17
Και επίσημα... http://www.burzum.org/eng/discography/official/2011_fallen.shtml

wom
27-01-2011, 00:50
Γενικά πάντως Belus2 είναι ο ήχος του, στο intro ψιθύρους έχουμε με background noise κτλ ...και μετά riffs με παρόμοια Belus ηχοχρώματα αλλά και κάποια διαφορετικά φωνητικά. Τα drums τα ακούω λίγο πιο γεμάτα και infront μάλλον.

Το #3 έχει έτσι ένα ενδιαφέρον δέσιμο για Burzum κομμάτι, με βλέπω τα 16μίση λεπτά του #5-#6 να ακούω περισσότερο.

Beyond Within
27-01-2011, 01:26
λήκαρε; έχουμε λινκ;

necrosaturate
27-01-2011, 01:35
samples εδω (http://www.amazon.com/Fallen/dp/B004KVMA3U/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=dmusic&qid=1296081282&sr=8-2)

wom
29-01-2011, 23:32
Λοιπόν rip ακόμα στο internet δεν υπάρχει. Αλλά αφού για μουσική συζητάμε θα γράψω κάτι παραπάνω, σαν review:

wom
29-01-2011, 23:55
Πως το κάνει αυτός ο τύπος, σε κάθε δίσκο αλλάζει και ωστόσο κατευθείαν ξέρεις την μουσική του.

Fra Verdenstreet: Intro, background ambient soundscape και ψίθυροι.

Jeg Faller / Valen / Vanvidd / Enhver til Sitt / Budstikken:
Σαράντα λεπτά pagan black με τον ήχο και τα arrangements του Belus αλλά με πολύ καλύτερη παραγωγή.
Όλα με καθαρά & black φωνητικά, αφήγηση, breaks με μπάσσο και πολλά layers και διάφορα πραγματάκια: Το Valen έχει ας πούμε ασυνήθιστο riff, κάτι μυστήρια screams στο Vanvidd(4:30), το 2ο μισό του Budstikken να μοιάζει κάπως σαν ending κτλ

Til Hel og tilbake igjen: Outro ε? Αλλά μόνο κρουστά, άρπισμα κιθάρας & οι ψίθυροι ...

Γενικά δεν μιλάμε για επιθετικό black metal, είναι ο δίσκος κάποιου που από το Feeble Screams From Forests Unknown προχώρησε μέχρι το Jesus Tod και τώρα πιο πέρα. Επίλογος?

Beyond Within
30-01-2011, 13:24
λήκαρε ολόκληρο, έχω λινκ για όποιον θέλει
στο site έχει και τους στίχους

Art In Haste
30-01-2011, 13:35
Στο 03.42 του Vanvidd φαίνεται ξεκάθαρα πως ο λύκος ελευθερώθηκε.

babality
30-01-2011, 14:06
το ρεφραιν του Jeg Faller μου θυμισε χατζηγιαννη. το α α α α παει στο διαολο....το μμ μμ μμ ομως μου σκαει καπως...

Ra Pariah
30-01-2011, 14:52
Στείλτε λινκ ρε!!! Κάθεστε και το συζητάτε!

Ra Pariah
30-01-2011, 15:17
Καλύφθηκα! Thank you, Art! :pink:

Comte de Saint-Germain
30-01-2011, 15:25
Όποιος μπορεί ας στείλει ενα λινκ .

my_troubled_Mind
30-01-2011, 20:56
Όποιος μπορεί ας στείλει ενα λινκ .

commissar
30-01-2011, 21:03
ανγκριερτσερς.μπλογκσποτ.κομ

animae
30-01-2011, 21:43
Kαι στους ρώσσους

Agoraphobic_S.I.
31-01-2011, 02:02
Σε παλέψιμο μπιτρεητ δεν παίζει ε;

Ra Pariah
31-01-2011, 17:02
Έχει ψωμί ο δίσκος. Τα black metal φωνητικά πάντως είναι ελαφρώς υποτονικά.

korrupt3r
31-01-2011, 18:19
λινκ κ απ'εδώ??

εδιτ: άκυρο

Roswell47
01-02-2011, 06:35
Δισκάρα.γεια σας.

h2he
01-02-2011, 14:03
Τρεις σελίδες και με την εξαίρεση του Wom δεν έχει ειπωθεί τίποτα ουσιαστικό για το δίσκο όμως

Krux
02-02-2011, 13:00
να είμαι απόλυτα ειλικρινής, μου αρέσει πολύ. το jeg faller είναι απλά καταπληκτικό κομμάτι.
ακούγοντας ξανά σήμερα το δίσκο και συγκεκριμένα στο vanvidd, ψιλοξενερώνω άσχημα με τις yeti-style κραυγές εκεί κοντά στο 04:30 αλλά μόλις επέστρεψα στο γραφείο και πριν κάνω το ποστ αυτό, τσέκαρα τι σημαίνει vanvidd και είδα οτι είναι παραφροσύνη και αυτοαπαντήθηκα.

stam and the witches
02-02-2011, 15:02
Δε μ'άρεσε. Το Belus ήταν αρκετά πιο στρωτό, πιο μονότονο με την καλή έννοια. Εδώ οι ιδέες είναι αδιάφορες και πάει να χτιστεί ένα vibe πάνω σε αυτές. Τα καταφέρνει, αλλά η βάση του δεν παύει να είναι αδιάφορη.

Highlight το Valen που είναι σα Rotting Christ της Genesis περιόδου και το Budstikken με το ριφφ να παίζει στις άρσεις - ο Vikernes είναι ένας rastafari guru του gonja :!:

animae
02-02-2011, 15:21
[ΟΜΟΙOΤΗΤΕΣ ΑΚΑ ΣΩΣΙΕΣ]
Jer Faller, στο 2+25 με SAKIS sleep of the angel περιόδου.
[/ΟΜΟΙOΤΗΤΕΣ ΑΚΑ ΣΩΣΙΕΣ]

Κατά τ άλλα συμπαθέστατο ακούγεται μέχρι τώρα, τα καθαρά του προσθέτουν μια παραπάνω ατμόσφαιρα, αλλά.

cybernaut
02-02-2011, 16:39
Δισκάρα.γεια σας.

Πιο ωραίο κ απο το belus, το οποιο μου αρεσε παααάρα πολύ. Γεια μας.

metamelia1
03-02-2011, 00:23
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
JEG FALLER
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HELT NED
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
JEG FALLER
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HELT NED

Candiru
03-02-2011, 13:07
τώρα κατεβαίνει οπότε τα λέμε αργότερα

my_troubled_Mind
03-02-2011, 13:28
είμαι στις 15-20 ακροάσεις ως τώρα και τολμώ να πω πως μου αρέσει.πολύ.
το μόνο μείον που βρίσκω είναι ότι ενώ έχει πολύ ωραία κομμάτια σαν μονάδες δεν παρουσιάζει την ποικιλομορφία που παρουσίαζαν οι άλλοι δίσκοι του(και ο πιο πρόσφατος προτελευταίος βεβαίως βεβαίως).

Candiru
03-02-2011, 13:41
καλά τα valen & jeg faller είναι σούπερ γαμάτα!

The Good Son
03-02-2011, 13:42
Ρωτούσα και τον roswell τις προάλλες. Ο μπουρζουμ δεν υποτίθεται θα σταματούσε τα μεταλς γιατί προέρχονται από μουσικές μαύρων; Άλλαξε κάτι στο σκεπτικό του ή απλά τα λεφτά είναι γλυκά;

animae
03-02-2011, 13:52
Γενικά δεν ξέρει τι του γίνεται , οπότε δεν τον θεωρείς και αξιοπιστο σε αυτά που λέει.

Beyond Within
03-02-2011, 18:53
ο μπούρζουμ γενικά τρολλάρει τους πάντες

Roswell47
03-02-2011, 19:32
Δε μ'άρεσε. Το Belus ήταν αρκετά πιο στρωτό, πιο μονότονο με την καλή έννοια. Εδώ οι ιδέες είναι αδιάφορες και πάει να χτιστεί ένα vibe πάνω σε αυτές. Τα καταφέρνει, αλλά η βάση του δεν παύει να είναι αδιάφορη.

Γενικότερα θέλει πολλές ακροάσεις. Στο Belus να πω την αλήθεια υπήρχε μια ομοιογένεια στα κομμάτια, πραγμά που μεν συντελούσε στο χτήσιμο ατμόσφαιρας καθ'όλη τη διάρκεια του δίσκου, αλλά με κούρασε. Από ένα σημείο και μετά άκουγα μόνο το Belus Toed (με λατρεμένο κόψιμο και επαναφορά σα γροθιά) και το επόμενο του με την φοβερή μπασογραμμή, μελωδία κτλ. Στο Fallen αρχικά είχα την ίδια εντύπωση/άποψη με εσένα, αλλά το άκουσα πολλές φορές γιατί με είχε εντυπωσιάσει ο ήχος του και μερικά θέματα. Κατέληξα πως σε γενικές γραμμές μ'αρέσει λίγο περισσότερο από το Belus σε θέμα ιδεών και μου κρατάει περισσότερο το ενδιαφέρον. Από τη Κυριακή το έχω ακούσει δε ξέρω κ εγώ πόσες φορές και ακόμα με βρίσκω να ανακαλύπτω λεπτομέρειες που δεν είχα προσέξει.

Στο θέμα που ρωτάει ο γκουντα-σαν, ο τυπάς είναι πανέξυπνος και όπως προειπώθηκε, τρολλάρει αβέρτα. Τόσα χρόνια στη φυλακή, έχει πει άπειρα άκυρα όπως το ότι δε θα ξαναπαίξει μέταλ λόγω ριζών στην μαύρη μουσική. Μετά είπε πως θα προτιμήσει το ambient σκηνικά όπως τα 2 τελευταία album που κυκλοφόρισε από την ψειρού, και στην τελική με το που βγήκε, κυκλοφορεί το Belus. Εκτός μουσικής, έχει πει επικά άκυρα περί άρρειας φυλής, φασισμοναζισμού, δημοκρατίας και λοιπά. Εν κατακλείδι, δεν χρειάζεται να πάρεις στα σοβαρά αυτά που λέει για τις ιδέες του, γιατί ΤΟΣΑ χρόνια μέσα έπαιζε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με τους έξω. Ας πεί ό,τι θέλει, στην πούτσα μας, αφού στην τελική βγάζει καλή μουσική.

The Good Son
04-02-2011, 02:13
Γενικά έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο αντί να τρολλάρει τους πάντες να μην ξέρει τί του γίνεται και απλά να μην είναι τόσο ηλίθιος ώστε να ξέρει πως αν κυκλοφορεί τέτοιους δίσκους θα χεστεί στο τάληρο;

Επειδή ξερωγώ το "καλή μουσική" είναι υποκειμενικό. Και προσωπικά νομίζω οτι το να γράψεις τέτοια πράματα γι 'αυτόν (ή και τον οποιονδήποτε, απλά δεν θέλω να γίνω υπερβολικός) δεν απαιτεί κάποια ουαου έμπνευση. Απλά σας φαίνεται γαμάτο γιατί ήταν κάτι χρόνια στη φυλάκα και περιμένατε νέο υλικό από δαύτον. Στην τελική τόσα χρόνια στη στενή 0 υλικό, ενώ μάλλον είχε δυνατότητα να γράφει. Μόλις όμως ξεπόρτισε και έχει ανάγκη το ρευστό, ΤΣΟΥΠ δισκάκια σε χρόνο dt.

LokiTricksterGod
04-02-2011, 02:18
Στην τελική τόσα χρόνια στη στενή 0 υλικό, ενώ μάλλον είχε δυνατότητα να γράφει. Μόλις όμως ξεπόρτισε και έχει ανάγκη το ρευστό, ΤΣΟΥΠ δισκάκια σε χρόνο dt.

Dauði Baldrs was recorded using a synthesizer and a normal tape recorder while Varg Vikernes was in prison, as he was not allowed to have any other instruments or recording equipment. It was completed in a few months due to his limited access to synthesizers, which was also the case with Hliðskjálf.

Roswell47
04-02-2011, 02:40
και βασικά,μαζί με το quote, ταίριαζε και η υπογραφή σου σαν επιπρόσθετη απάντηση.

Candiru
04-02-2011, 12:45
όσο τον ακούω (10 τουλάχιστον φορές ως τώρα) τόσο και θεωρώ ότι είναι ο πιο προσιτός δίσκος του σε αυτιά που δεν πολυαντέχουν το μπλακ. Επίσης, κανείς δεν παρατήρησε ότι έχει έντονα φολκ στοιχεία;

Art In Haste
04-02-2011, 14:20
Η αλήθεια είναι πως ο Vikernes έχει αλλάξει πολλές φορές τα λεγόμενα του, τις πιο πολλές φορές όμως το κάνει με τέτοιο τρόπο ώστε να βγαίνει πάλι αυτός από πάνω. Στη προκειμένη περίπτωση ναι είχε πει πως δε θα ξαναπαίξει μουσική μαύρων, αργότερα όμως είπε πως οφείλει στο κοινό του 1-2 δίσκους Burzum όπως τους ξέραμε για να ευχαριστήσει αυτούς που τον στηρίξανε. Επίσης είπε πως μετά ή θα αποσυρθεί ή θα κυκλοφορεί δίσκους με άλλο όνομα. Ο δεύτερος δίσκος βγήκε, χωρίς να τον περιμένει κανείς, η επίσημη ιστοσελίδα ήταν σχεδόν ανενεργή για μήνες. Τώρα θα δούμε τι θα κάνει...Το απλό λογότυπο δε ξέρω αν προσπαθεί να περάσει κάποιο μήνυμα. Το σίγουρο είναι πως πολλά ήταν μελετημένα, ανακοίνωση νέου δίσκου, λινκ διαθέσιμο και την ίδια μέρα οι στίχοι στην ιστοσελίδα. Αυτό τον άνθρωπο δε μπορείς να τον πιάσεις από πουθενά.

Στα του δίσκου, ίδιος και διαφορετικός με το Belus. Αυτό δε μειώνει σε τίποτα την αξία του, δισκάρα είναι oπως και κάθε άλλη φορά. Και αυτό το ουρλιαχτό στο Vanvidd...

Επίσης, κάπου διάβασα, μάλλον σε άλλο φόρουμ, πως αν το Fallen έβγαινε από μικρότερο συγκρότημα θα περνούσε τελείως αδιάφορο, αν είχε βγεί όμως πριν 16-17 χρόνια τι θα λέγαμε τώρα για αυτό;

TrinuxSamonii
13-03-2011, 20:55
Έφτασε σε κανέναν το preorder (http://www.invisibleoranges.com/2011/03/interview-burzum/) του?

carheart
13-03-2011, 22:27
όχι ακόμα

TrinuxSamonii
13-03-2011, 22:44
Πήρες αυτό (http://www.plastichead.com/catalogue.asp?ex=fitem&verb=F&target=BOBV291LPSE)?

Έκανα τη μαλακία και το παρήγγειλα όταν ακόμη ήταν το κόκκινο στα σκαριά και τον ήπια, πιο πολύ μου άρεσε το clear...

carheart
13-03-2011, 22:56
ναι, αυτό υπήρξε

χαίρομαι κάπως που δεν είναι κόκκινο βέβαια!

parte me sta sovara
29-03-2011, 12:06
Και ναι...
εν ετη 2011 υπάρχουν ακόμη μεταλλάδες χωμένοι στις σπηλιές τους που ακούνε burzum

12 stars circle your brow
29-03-2011, 13:02
ξέχασες να πατήσεις το caps lock

parte me sta sovara
29-03-2011, 21:36
Με αυτά που έχω διαβάσει απο τα μπουνίδια που έφαγε το keyboard δεν έμεινε caps lock
god....

Roswell47
29-03-2011, 21:44
nice

Ra Pariah
30-03-2011, 20:42
Με έχει κερδίσει ο δίσκος! 8)

mourning apocalypse
30-03-2011, 21:10
Ο δίσκος είναι πράγματι καλός.Παρόλαυτά θεωρώ μαλακία του varg που έβγαλε καινούργιο σε τόσο μικρό διάστημα.
Δισκάρες σαν το belus θέλουν περισσότερο χρόνο για να χωνευτούν.

Ra Pariah
30-03-2011, 21:25
Ρε βρέθηκε ένας καλλιτέχνης ο οποίος ακόμη φαίνεται να μπορεί να προσφέρει αφειδώς ΚΟΜΜΑΤΙΑ κι όχι αηδιούλες της σειράς (βλ. τις γνωστές μπάντες που αναφέρω συνήθως) και έχουμε και παράπονο;; Δηλαδή, τί να 'λεγαν οι χεβυμεταλλάδες το '84, να κατηγορούσαν τους Manowar, που μέσα στο ίδιο recording session γέννησαν τα "Hail to England" και "Sign of the Hammer"; Αφήστε τους καλλιτέχνες να εκφραστούν με τον ρυθμό τους.

h2he
30-03-2011, 21:33
Έλα μωρε που για τα επίπεδα των Burzum το "Fallen" δεν είναι της σειράς. Ο δίσκος δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, δεν είναι κακός αλλά είναι επικίνδυνα κοντά στο μέτριο. Και εντάξει όταν μιλάμε για εμπόρους τύπου Βικερνες, ποια έκφραση των καλλιτεχνών. Μυρίστηκε φράγκα ο μπάρμπας και γι' αυτό limited βινυλια που κάνουν 30ε από την πρώτη έκδοση.

Ra Pariah
30-03-2011, 21:46
Φίλε H2He, αυτά τα κάναν πρώτοι και καλύτεροι οι Maiden. Αφού είδαν ότι τα βινύλια ύστερα από κάποια χρόνια εκτοξεύονται στο θεό, τα πουλάγαν κατευθείαν οκτώμισι χιλιάρικα ξέρω 'γώ. Το ίδιο κι οι Manowar με το Battle Hymns MMXI, κι απ' ό,τι μου λες το ίδιο κι οι Burzum πλέον. Εγώ, όμως, δεν μίλησα ούτε για συσκευασίες ούτε για format ούτε για τίποτε άλλο πέραν της μουσικής καθεαυτήν. Απεχθάνομαι τα 3ιντσα CD με δώρο πλαστελίνες και χειροποίητα κουλουράκια και box vilyls με bonus παζλ και εξπρεσιονιστικές νουβέλες. Την μουσική ακούμε σε κάθε περίπτωση και στην τελική, αν δεν περισσεύουν τα φράγκα, παίρνουμε μονάχα το cd-άκι ή ούτε αυτό καν. Δεν μπορώ να θυμηθώ πολλούς black metal δίσκους του τελευταίου εξαμήνου να είναι καλύτεροι από το "Fallen", με μοναδική εξαίρεση το Inquisition, το οποίο βέβαια, όπως ήταν αναμενόμενο, στο ER μου θάφτηκε κάτω από τόνους μουσικών απορριμμάτων.

Beyond Within
30-03-2011, 21:48
Γιατί σας κάνει τέτοια εντύπωση το μικρό διάστημα που μεσολάβησε; Εδώ έγραψε 5 δίσκους μέσα σε ένα χρόνο το '92 ο τύπος.

h2he
30-03-2011, 21:54
Φίλε H2He, αυτά τα κάναν πρώτοι και καλύτεροι οι Maiden. Αφού είδαν ότι τα βινύλια ύστερα από κάποια χρόνια εκτοξεύονται στο θεό, τα πουλάγαν κατευθείαν οκτώμισι χιλιάρικα ξέρω 'γώ. Το ίδιο κι οι Manowar με το Battle Hymns MMXI, κι απ' ό,τι μου λες το ίδιο κι οι Burzum πλέον. Εγώ, όμως, δεν μίλησα ούτε για συσκευασίες ούτε για format ούτε για τίποτε άλλο πέραν της μουσικής καθεαυτήν. Απεχθάνομαι τα 3ιντσα CD με δώρο πλαστελίνες και χειροποίητα κουλουράκια και box vilyls με bonus παζλ και εξπρεσιονιστικές νουβέλες. Την μουσική ακούμε σε κάθε περίπτωση και στην τελική, αν δεν περισσεύουν τα φράγκα, παίρνουμε μονάχα το cd-άκι ή ούτε αυτό καν. Δεν μπορώ να θυμηθώ πολλούς black metal δίσκους του τελευταίου εξαμήνου να είναι καλύτεροι από το "Fallen", με μοναδική εξαίρεση το Inquisition, το οποίο βέβαια, όπως ήταν αναμενόμενο, στο ER μου θάφτηκε κάτω από τόνους μουσικών απορριμμάτων.

Ούτε εγώ θεωρώ το μαρκετινγκ κριτηριο για να χαρακτηρίσω την μουσική αξία του δίσκου. Το σχόλιο πήγαινε κυρίως στην "ανάγκη έκφρασης". Και βάζοντας δίπλα δίπλα το "Belus" και το "Fallen" (δεν πάω παραπέρα), δεν μπορώ να μη δω ότι και συνθετικά και ηχητικά και ατμοσφαιρικά το καινούριο δεν μπορεί να φτάσει στα επίπεδα του προηγούμενου.

wom
30-03-2011, 22:41
Επίσης όταν υπογράφεις σε major label σιγά μην έχεις λόγο στις Limited εκδόσεις, τις κόπιες και παίρνεις ποσοστά στις πωλήσεις έτσι εύκολα.

Βέβαια τι να μας πει και ο Varg εδώ το pre-order των SEPTIC FLESH κάνει τα διπλά σε CD και έχει και μαγνητάκι για το ψυγείο!

http://e-shop.season-of-mist.com/en/items/septicflesh/the-great-mass/art-book-dcd-dvd/25667

Taksitzhs
30-03-2011, 22:56
Έλα μωρε που για τα επίπεδα των Burzum το "Fallen" δεν είναι της σειράς. Ο δίσκος δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, δεν είναι κακός αλλά είναι επικίνδυνα κοντά στο μέτριο. Και εντάξει όταν μιλάμε για εμπόρους τύπου Βικερνες, ποια έκφραση των καλλιτεχνών. Μυρίστηκε φράγκα ο μπάρμπας και γι' αυτό limited βινυλια που κάνουν 30ε από την πρώτη έκδοση.

Τωρα θα βγαλει και δυο (!) συλλογες με ΕΠΑΝΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ για να τις μοσχοπουλ...εεε να τις διαθεσει προς τερψη & απολαυση των οπαδων!! Μπλακ μεταλ τεχνη!!

Edit: Ελα ρε wom ημαρτον, για τη Byelobog μιλαμε. Ειδε μπικικινι ειπε να βγαλει κατι και μαγκια του. Αλλα οχι και να παριστανουμε το μαλακα του χωριου.

anti
31-03-2011, 23:06
δυο δισκαρες ακομη και το black metal παλι δικο του θα ειναι.

εγω μονο Burzum και εκεινο το υπερτατο black future των Veκtor ακουω.