PDA

View Full Version : Ghost - Opus Eponymous

Krux
12-01-2011, 11:02
http://cdn.stereogum.com/files/2010/12/Ghost-Opus-Eponymous.jpg

01. Deus Culpa
02. Con Clavi Con Dio
03. Ritual
04. Elizabeth
05. Stand by Him
06. Satan Prayer
07. Death Knell
08. Prime Mover
09. Genesis

Αξιοι συνεχιστές των Black Sabbath, Judas Priest, Mercyful Fate, Satan, Witchfinder General, Pagan Altar, Angelwitch και ξαδέρφια των The devil's blood ?

Φήμες θέλουν το lineup τους να απαρτίζεται από μέλη των Watain και Repugnant.

Ο Fenriz αποθεώνει.

Οι Spinal Tap του '10s metal ?

Satanic pop metal ?

Kaserinos
12-01-2011, 11:08
και συ στο Hammer το δες?

Krux
12-01-2011, 11:10
όχι, από τα blogs. χάμερ αυτό τον μήνα δεν πήρα ακόμα. κάτι μου έλεγε ο φάντανγκο οτι τους εκθειάζουν στο τελευταίο !

12 stars circle your brow
12-01-2011, 11:39
έχει γίνει και στο φόρουμ αναφορά κάπου αν θυμάμαι καλά, και ο virusxi τους είχε ποστάρει στο band photo sessions.

ποιό hammer, το er είναι μπροστά απ' όλα αυτά

Marillion
12-01-2011, 12:28
καλό είναι γενικά εχει και κάτι μπλιμπλίκια μέσα!:!!1ο2312πο

πιτσαδωρικο εξωφυλλο και ούτε ιχνος πανκιας. θα το πάρω και ας μην έχω τα παγκαν αλταρ. χαλαρά πάντως οι μεταλλάδες του φόρουμ (οι μεταλντοουμίτες δλδ) θα ξενερώσουν και με το δίκιο τους.

warlord mkII
12-01-2011, 12:35
αυτό κανονικά το χάμερ έπρεπε να του βάλει περίπου 2/10. Μιλάμε για nwobhm/mercyful fate/70 σκοτεινες hard rock bands rip off. Για μένα πολύ μέτριοι

Once_Emperor
12-01-2011, 12:43
Μόνο hype

Marillion
12-01-2011, 14:16
πάντως αφου είπαμε για mercyful fate είχα πάρει κανα δυο χρόνια πριν τον δίσκο των the brats (από τον scarecrow παρακαλώ) που είναι αν δεν κάνω και κανένα τραγικό λάθος η πρώτη μπάντα των κιθαριστών τους.

γαμάτο αλμπουμάκι που πατάει πάνω στο κλασικό punk rock και το πρώιμο hm της εποχής δίχως να υπάγεται στο nwobhm. λιγο αποπροσανατολισμένοι μπορεί να φανούν σε μερικούς αφού δεν διαλέγουν ξεκάθαρα τι θέλουν να παίξουν αλλά το δισκάκι έχει ομοιογένεια όλως παραδόξως. ποστάρω και τα βιντς για να ξεχιπστεριαστούμε μαζί :

154ByMuY7Pw&feature=related
(teen idles & adolescents αναφορές σε μια απτις πικς παρακαλώ)
YG0HjkOKf1w&feature=related

nothingman
12-01-2011, 14:49
χαχ, εμένα μου ψιλοάρεσε αλλά εγώ είμαι και λίγο φωλς :ρ
εκπληκτικό εξώφυλλο επίσης και μέσα στα πεντέξι καλύτερο λόγκο μπάντας εκεί έξω.

Krux
12-01-2011, 15:10
το γενικότερο image profile της μπάντας είναι προσεγμένο και καλοσχεδιασμένο.
μουσικά δεν πρόκειται για κάποια αποκάλυψη, παρόλ' αυτά μου προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον οι συνθέσεις τους που προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στο cult και το cheesy.
αρκετά πορςτικοί πάντως.

warlord mkII
12-01-2011, 16:41
Σε κατι λαιβ βιντακια που κυκλοφορουν, ο τραγουδιστης ειναι πιο φαλτσος κι απο εκτελεση φαουλ του ρομπερτο καρλος. Το ιματζ τους δεν μπορω ν αποφασισω αν μ αρεσει ή αν είναι για μουτζες

stelios_o
12-01-2011, 17:35
Το ντεμπούτο των Σουηδών Occult Heavy Metallers κάνει τη συντακτική ομάδα του περιοδικού να παραληρεί! Διαβάστε τι είπαν ,αφότου μάζεψαν τους αφρούς που έβγαζαν απ’το στόμα ,οι:

ΧΑΚΟΣ ΠΕΡΒΑΝΙΔΗΣ

«Μιλάμε για εθισμό και δεν είμαι το μόνο θύμα τους. Όποιος έρχεται σε επαφή μαζί τους δεν μπορεί να πάρει τα αυτιά του από πάνω τους, ανεξαρτήτως προσωπικών ακουσμάτων και…αυτό είναι σίγουρα έργο του Διαβόλου φίλοι μου»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΤΙΓΕΝΗΣ

«Οι Ghost είναι τα μωρά της Rosemary . Ο τρόμος που κρύβεται πίσω από τα πιο γλυκά πράγματα , όπως οι παιδικές κούκλες όταν πέφτει το σκοτάδι.»

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Οι Σουηδοί κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να διαδώσουν όπως λενε ,τον Λόγο του Εωσφόρου, όμως δεν κρυβουν τις επιρροές τους που ξεκινάνε από τους Black Widow και τον Roky Erickson, περνάνε στους Scorpions,φτάνουν στους Witchfinder General και σταματούν στους Mecryful Fate”

ΤΟΛΗΣ ΓΙΟΒΑΝΙΤΗΣ

«Αναζητήστε όσα παιδιά γνωρίζετε στην ηλικία των 11 χρονών και εκθέστε τα στο “Opus Eponymous”.Δύσκολα θα τους βρείτε ωραιότερη «πόρτα» να διαβούν προς τον κόσμο του metal»

Τα παραπανω ειναι απο το email που μου εστειλαν (ειχα κανει τη μαλακια να γραφτω στο site τους). Ακουσα μερικα τραγουδια στο you tube απο περιεργεια και μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι εχασα 20 λεπτα απο τη ζωη μου για μια μετρια παπαρια . Στο μονο που συμφωνω ειναι σε αυτο που λεει ο Γιοβανιτης για τα εντεκαχρονα γιατι για παραπανω ηλικια δεν ειναι .

00i00
12-01-2011, 17:51
αυτο το ειχα κατεβασει κι εγω πριν καμια βδομαδα νομιζοντας οτι ειναι καποια καινουρια δουλεια των ΓΝΗΣΙΩΝ Ghost
αφου γαμωσταυριζα για κανα δυο κομματια την ραδιενεργεια και οτι το παρακαναν στην ιαπωνια με την ανωμαλια...αποφασισα οτι δεν ειναι οι ΓΝΗΣΙΟΙ Ghost και το πεταξα με κεφι και χαρα στον καδο

GG*
12-01-2011, 18:09
τρελο hype και σπρωξιμο απο παντου
συμπαθητικοι ειναι αλλα ως εκει
με τις die hard εκδοσεις εκδοσεις ghost και electric wizard o dorrian εγινε στα γεραματα πλουσιος:touched:

namiroth
12-01-2011, 18:10
αυτό κανονικά το χάμερ έπρεπε να του βάλει περίπου 2/10. Μιλάμε για nwobhm/mercyful fate/70 σκοτεινες hard rock bands rip off. Για μένα πολύ μέτριοι

gennaiwdoro se vriskw simeris..

Reject
12-01-2011, 18:12
[I]

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΤΙΓΕΝΗΣ

«Οι Ghost είναι τα μωρά της Rosemary . Ο τρόμος που κρύβεται πίσω από τα πιο γλυκά πράγματα , όπως οι παιδικές κούκλες όταν πέφτει το σκοτάδι.»

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Οι Σουηδοί κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να διαδώσουν όπως λενε ,τον Λόγο του Εωσφόρου, όμως δεν κρυβουν τις επιρροές τους που ξεκινάνε από τους Black Widow και τον Roky Erickson, περνάνε στους Scorpions,φτάνουν στους Witchfinder General και σταματούν στους Mecryful Fate”

Για τον πρώτο:
Καλά εσύ άρχοντα της μαλακίας μπορεί να έχεις τρομάξει και με την κούκλα του σατανά...καλό μεροκάματο η μεταλλική χαμούρα για να αποθεώνεις μαλακίες έτσι?

Για τον δεύτερο:
edit post για τον Roky Erickson,γαμω το τουφεκι,την φωτο με του παππου τη φλογερα,να την παιζει πιο περα,ΓΛΥΚΑ.

Και τα γράφω αυτά επείδη 100% οι εν λόγω κωλόμπες μας διαβάζουν.

Kaserinos
12-01-2011, 20:27

Ορισμένα «παπαγαλάκια» στα ΜΜΕ, «τολμάνε» ακόμα ν' αναφέρονται σε «επαναστάτες χωρίς αιτία» και στην κουλτούρα του λιντσαρίσματος». Ξεχνάνε, όμως, πως η τελευταία είναι ό,τι ακριβώς κληροδότησαν οι κάθε λογής «καρεκλοκένταυροι», όλα αυτά τα χρόνια, σε μια ολόκληρη κοινωνία, από τον «κανιβάλισμο» και την διαπόμπευση στα τηλεοπτικά τους παράθυρα, έως την εις θάνατον καταδίκη της με σφαίρες, εργατικά «ατυχήματα» και μνημόνια. Προσυπογράφω την "Pantera featuring Hatzidakis" edition του εξωφύλλου του "Vulgar Display Of Power"!

προτιμώ αυτή. Είναι πιο άμεση

http://4.bp.blogspot.com/_WLQ-Ls_HM94/TQjq5ASpamI/AAAAAAAAbgI/ARpaB-VsfXo/s1600/r4.jpg

http://img690.imageshack.us/img690/5555/panterahv.jpg

regularpaul
12-01-2011, 20:45
αυτο το ειχα κατεβασει κι εγω πριν καμια βδομαδα νομιζοντας οτι ειναι καποια καινουρια δουλεια των ΓΝΗΣΙΩΝ Ghost
αφου γαμωσταυριζα για κανα δυο κομματια την ραδιενεργεια και οτι το παρακαναν στην ιαπωνια με την ανωμαλια...αποφασισα οτι δεν ειναι οι ΓΝΗΣΙΟΙ Ghost και το πεταξα με κεφι και χαρα στον καδο

ερχόμουν να πω κάτι παρεμφερές, ενθουσιάζομαι όποτε βλέπω το όνομα
και απογοητεύομαι που τελικά δεν μιλάμε για τους γιάπωνες

GO-o8dstJ80

:wave:

Ra Pariah
12-01-2011, 21:02
χαλαρά πάντως οι μεταλλάδες του φόρουμ (οι μεταλντοουμίτες δλδ) θα ξενερώσουν και με το δίκιο τους.

Μέσα έπεσε 100%.

dopefiend
12-01-2011, 21:25
πολύ hype όντως, αν και εντόπισα τρία ωραία κομματάκια (Ritual, Stand By Him, Genesis). τα υπόλοιπα κάτω του μετρίου.

sabbattack
13-01-2011, 00:08
[I]

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Roky Erickson"

Για τον δεύτερο:
Σου γαμιέται η μάνα πατόκορφα μόνο και μόνο επειδή έπιασες στο στόμα σου τον Roky Erickson,για να περιγράψεις αυτήν την μαλακία.

ερχόμουν να διατυμπανίσω και εγώ την αγάπη μου για τον προσφιλή αυτό μουσικοκριτικό της πατρίδας μας. με κάλυψες.

επίσης από τα live που βάλατε πρέπει να πω πως δε βγαίνει κανένα νόημα από το τι και ΑΝ τραγουδά αυτός ο βαμμένος τύπος, καλούλια ήταν τα Mp3-άκια, αλλά για να πω και εγώ τη μαλακία μου δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο μετριούργημα έως σκουπιδαριό που σπρώχνει η μεταλλιζέ φυλλάδα.

kontan
13-01-2011, 01:31
καλά, προφανώς κ δε διεκδικούν τα σκήπτρα της πρωτοτυπίας (για το θεό δλδ, διάλεξαν ένα όνομα υπερκοινότυπο κ γραφικό όσο δε πάει. Άμα τους κατηγορήσει κανείς για έλλειψη πρωτοτυπίας ας γυρίζει στα avant-garde του).
Παστώθηκαν ζωγραφίζοντας στιλιζαρισμένες νεκροκεφαλές στις μούρες τους κ έβαλαν τα καλά τους ράσα. Α, κότσαραν κ έναν ανάποδο σταυρό εκει κάπου, έκαναν ένα πανέμορφο (imho) λογότυπο κ γενικώς artwork/layout.
Ο κόσμος δε θέλει πολύ να γουστάρει: Μουσική που γκρουβάρει, λίγο παλιό καλό ΜΕΤΑΛ/ροκ για να θυμούνται οι παλιοί κ να μαθαίνουν οι νεότεροι (τα 11χρονα που λέγαμε). Ειδικά άμα συνδυάζεται με τη κατάλληλη αμφίεση κ το σχετικό σπρώξιμο ισούται με σίγουρη είσπραξη. Τώρα άμα όντως αποτελούνται απο μέλη της κλίκας των Watain ή οχι, σίγουρα πάντως αυτές οι φήμες ειναι αρκετές για να πουλήσουν κ στο κοινό τους.
Ευχάριστο άκουσμα πάντως το αλμπουμ και είμαι σίγουρος οτι live θα ειναι πολύ διασκεδαστικοί. Μέχρι εκεί όμως. Ούτε αφροί απο το στόμα ούτε παροξυσμοί πώρωσης κ άλλα τέτοια. Μου θυμίζει ανάλογες αδικαιολόγητες αποθεώσεις τύπου Kvelertak.

Witchkiller
13-01-2011, 02:20
αν αυτοί είναι οι άξιοι συνεχιστές των witchfinder general τότε εγώ θα πάω να κάνω μαθήματα στον gilbert γιατί τώρα τελευταία όλο το κωλοβαράει το κωλόπαιδο και δεν στρώνεται να μελετήσει

Marillion
13-01-2011, 02:31
ρε κονταν κβελερτακ ήταν ροκενρολλ τραβάνε για αποθεώσεις ειδικά αμα εχεις χιικ πιει και κατι παραπάνω. γενικά οι ροκενρολλ δισκοι είναι ότι πρέπει για να μηδενίζεις τα πάντα όλα και μάλλον εκεί πατάει ο λαός (ο λαός όχι τα έντυπα αυτοί είναι λίγο πιο μηχανές).
επίσης φανταστική προπαγάνδα τα ανωθι κειμενα. γενικά περνά τρελή κρίση ταυτότητας το χαμερ με φαίνεται τα τελευταία τεύχη. με ποιητή χρονοπουλο για αρχισυντάκτη βεβαια είναι να απορείς αφού υποβόσκει υπουλα ενας δημοσιοσχεσιτισμός αλλά και πάλι ποιος ξέρει.
καλό δισκάκι είναι το όπους αλλά όντως ούτε το resurrected των αποπάνω δε φτάνει. jex thoth και τέτοια ούτε γιαστειο. pentagram ούτε στο μικρό νυχάκι. black sabbath ούτε στο νεβερ σεη νται. elvis ούτε στο bubbahotep. δε μπορώ να καταλάβω με ποια λογική σπρώχνονται μερικά πράγματα, αυτό εδώ πρέπει να ήταν αλυσιδωτή αντίδραση γιατί ραιζ αμποουβ να κινεί τα νήματα ψιλοχλωμό, ούτε την όρεξη αλλά ούτε και τα λεφτά δεν φαίνεται να διαθέτει.

τέσπα η παραγωγή μονο εμένα μου φαίνεται τελείως αταίριαστη;

sabbattack
13-01-2011, 02:39
λίγα για το bubbahotep ε;

kontan
13-01-2011, 03:23
δε λέμε κάτι διαφορετικό μαρούλιε σχετικα με kvelertak. οι μεν χιικ ρογκεντρόλ κ παμε new wave of iron maiden hardcore metal κ οι δε οι groovie θεατρίνοι που τόσο έλειψαν απο τη μουσική που αγαπάμε ξερω γω. Μηδενιστικο ροκγκεντρολ για μεθυσμένες φάπες στο μοςπιτ υπάρχει άπειρο εκει έξω απόσο γνωρίζω πάντως, απλά δε το βλέπω δίσκο του μήνα σε κάθε περιοδικό κ να γινεται χαμός. Η Rise Above κ τα χρήματα έχει κ την όρεξη. Όταν ξεπουλάς 4 εκδόσεις δίσκου μόνο απο τις προπαραγγελίες μόνο χρήμα σημαίνει. Μη γελιόμαστε. Δε λεω οτι πουλάει τα δεκάδες χιλιάδες κομμάτια, αλλά υπάρχει μια σταθερή κινητικότητα, και όχι μόνο στο Black Mass κ τo Ghost.

Α επίσης: το ΜΠΑΜ των Ghost κ το όλο ΣΩΣΤΟ στήσιμο απο μεριας παρουσίας (σκηνικής και μη) κ promotion απο την ΠΟΛΥ πρώτη στιγμή, μόνο οτι δεν ειναι νιούφριδες στη φάση της βιομηχανία μας δείχνει. Έστησαν έναν ωραίο project κ πάνε για είσπραξη. Με το καλό κ με τι νίκη κ η παναγιά μαζί τους. Εμείς (έστω εγώ) θα είμαι απο κάτω να κάνω χεντμπάγκη πάντως :P

Ψιλοάσχετο: με το σπρώξιμο που πέφτει σε τετοιες φασεις κ ανάλογες οπως πχ Radio Moscow, Witchcraft, Wavves κ δε θυμαμαιτιαλλοτωρα, αυτό που νομιζω οτι βλέπω, ειναι οτι τα 010s θα κυριαρχίσει το απροσδιόριστο retro, από τα 60ς μέχρι τα early 90s.

Kingdom Gone
13-01-2011, 03:56
Συνειδητοποιείτε ότι ο δίσκος λέγεται self-titled, ε;;
Το χιπστερόμετρο χτυπάει... κόκκινο! Τέτοια φάση μέταλ:
http://thefilth.us/blog/wp-content/uploads/2010/11/Mustard-Pimp-Filth-Interview.jpg
(Βέβαια δεν το 'χω ακούσει, μπορεί και να γαμάει)

edit: καλά, όχι ακριβώς self-titled αλλά αυτό εννοούν!

Krux
13-01-2011, 13:21
oh the hype

http://www.metalsucks.net/wp-content/uploads/2010/12/lindsay-lohan-iron-maiden.jpg

http://www.metalsucks.net/wp-content/uploads/2011/01/themightyburzumkid.jpg

Agenes Robot
14-01-2011, 22:20
Μπράβο πόσταρες έναν Ασιάτη μεταλά 15 χρονών. ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠ'ΤΟΝ http://parafoniades.files.wordpress.com/2008/01/christodoulos.jpg, σούταρε καμμιά πρέζα γιατί δεν σε βλέπω καλά. Και σάλτα γαμήσου

ALEFAS
14-01-2011, 23:53
Kala sas ta leei to AGENES ROBOT...Kai ama vgalei apo ton kwlo tou ton soumie pou exei balei edw kai 48 posts tha einai kai kalyteros...
Traba pies rikse mia bidomalakia kai ksanaela mas...

ALEFAS Speaking...

PS: Oi Ghost einai megala flwria e...

Agenes Robot
14-01-2011, 23:57
Alefa

ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ

ALEFAS
15-01-2011, 17:33
Eisai polu eyrhmatikos metalokablh...
Se egw balei omws sto mati giati eisai trompas gia leksiko...

Opou kai na se briskw tha sth rixnw...
FAAAAAAAAP...

Mexri na bgaleis ton soumie apo ton kwlo sou 'h mexri na breis gkomena (apithano...)

Bidotrompa exw ta matia mou epanw sou
Tha se mathw egw mpalitsa...

VirusXI
16-01-2011, 05:20
μια χαρά γαμεί ο δίσκοντας κι επειδή το θάψιμο είναι μεγαλύτερο και πιο λυσσαλέο απ'το promo hype, θα μεγαλουργήσουν αργά ή γρήγορα.

anti
16-01-2011, 14:20
συμφωνω. κομματαρες οπως τα Genesis, Elizabeth και Ritual θα τις ακουω καθε μερα.

Custom User
16-01-2011, 15:04
Απλά, να μας κρατάτε ενήμερους τι προωθεί το χαμμερ να μπαίνουμε όλοι να κράζουμε.

πς: Το δίσκο δεν τον άκουσα, είμαι κατά των σιελ εξωφύλλων με νεκροκεφαλές.

shora
16-01-2011, 15:27
MfAvavdYCdY

το παιξε χθες και ο ρα και πραγματι ποιοι ghost, αυτα εχουν παιχτει με φινετσα 27 χρονια πριν.

VirusXI
16-01-2011, 17:19
επιρροή no1, η επιρροή δε κάνει κακό. και είναι σίγουρα πολύ καλό που παίζει μια μπάντα τέτοιου στυλ χέβι μέταλ γιατί πήξαμε στους μανογουορομπάθορυ γουαναμπήδες.

παίζει τέτοιο κόμπλεξ που μπορεί να σας άρεσε πριν το βάλει το hammer - η μόνη επαφή μου με το τι γράψαν στο hammer είναι αυτά που ποστάρατε.

shora
16-01-2011, 17:58
προσωπικως την αισθητικη τους τη βλεπω θετικα αν και κατι portals (http://userserve-ak.last.fm/serve/_/47455481/Portal+top.jpg) νικανε τους περισσοτερους. θυμαμαι κιολας τη φωτο που ειχες ποσταρει στο band photo sessions και ειχε μου κινησει τη περιεργεια. οταν ομως ο τυπος σου φαλτσαρει ακομα και σε στουντιο κατι τρεχει. τα 2-3 κομματια που λεει και το γκουλ υπαρχουν, αλλα ακομα και αυτα εχουν φιλλερς, πας να κανεις κατι πρωτοποριακο προσπαθησε να το κανεις σωστα. και ο σαλος με τα χαμμερς ειναι συνηθες φαινομενο, ολοι τη παταμε, τουλαχιστον κατι ντεβιλλςμπλαντ εχουν εμπνευση και δε μιλαω για το ντεμπουτο.

warlord mkII
16-01-2011, 18:09
πας να κανεις κατι πρωτοποριακο

πρωτοποριακοι οι ghost?

1986:

http://www.youtube.com/watch?v=Ug7ZXkTaiU0&feature=related

Reject
16-01-2011, 18:52
χαχα,
αυτο που ποσταρε ο Warlord μου θυμίσε πολύ αυτό (του 1982):

QhIExTXEKbs

warlord mkII
16-01-2011, 18:57
Θα συμφωνησω με reject και να προσθεσω οτι δεν μ αρεσουν οι ριππερ, τους ποσταρα για τις μουσικες και κυριως στυλιστικες ομοιοτητες με τους γκοστ και πραγματικα απορω με τα αυτια των τρου που επανεκδιδουν και θεοποιουν σαβουρες.

Krux
20-01-2011, 16:20
ο φίλος μας

vtDvu9PVcJc

Marillion
20-01-2011, 19:12
ποιος πα να κάνει κατι πρωτοποριακό ρε shora occult hm με μοντέρνα παραγωγή παίζουν (και κάνει κρα ότι ειναι αμιγώς μέταλοι με τον ήχο που διάλεξαν). εκτός αν εννοείς τα περι ''δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι'' όπου δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με τη μουσική και σίγουρα θα έχουν ξαναγίνει στον κόσμο της ροκ μυθολογίας. γενικά ρετροχιχπστεριές αλλά μια ποιότητα τιν βρίσκεις πιστεύω.

επίσης όχι αλλα ρηβιου του πιπα αποπανω πληζ (μα έχει να πει κάτι για τα πάντα, από electric wizard μέχρι kanye west και από deathspell omega μέχρι deerhunter, τι άλλο θα δούμε), δεν είναι οτι ειχα καμια τρελή απαίτηση από youtube reviewers αλλά αμα τον πορώνουν τα ριφφς των ghost τόσο πολύ που να ακούσει κανέναν σοβαρό ριφφάτο heavy metal δίσκο παραπλήσιας φιλοσοφίας (όπως το ντεμπούτο witchfynde για παράδειγμα αν θέλετε να συγκρίνουμε σχετικά πράγματα γιατί αλλιώς θα πω κανα πριστ εεε), θα φυτρώσουν μαλλιά. εμένα τα ριφφς στο opus ούτε καν με τράβηξαν, για τα ρεφρενς, τα χουκς και την συνολική ατμόσφαιρα τον απολαμβάνω τον δίσκο, τα ρυθμικά είναι meh αν τα απομονώσεις.

h2he
25-01-2011, 18:02
Να σημειώσω προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι τα παρακάτω λέγονται ξεκινώντας από την αρχική υπόθεση ότι εμένα δύσκολα θα μου άρεσε ο δίσκος. Τον άκουσα κατά το ήμισυ γιατί πόνταρα σε μεγάλο 70s connection (να ναι πιο κοντά στους Witchcraft από ό,τι στους Mercyful Fate π.χ.) και κατά το ήμισυ λόγω περιέργιας για το προς τι όλος ο ντόρος. Το πρώτο δυστυχώς δεν ίσχυε, αλλά ο δίσκος μου φάνηκε υπερβολικά βαρετός και άνευρος. Δηλαδή και ως καθαρά heavy metal δίσκο να τον αντιμετωπίσεις δεν εβγαζε ούτε ενέργεια, ούτε δύναμη, ούτε ιδιαίτερο πάθος.

shora
28-01-2011, 13:24
ποιος πα να κάνει κατι πρωτοποριακό ρε shora occult hm με μοντέρνα παραγωγή παίζουν (και κάνει κρα ότι ειναι αμιγώς μέταλοι με τον ήχο που διάλεξαν). εκτός αν εννοείς τα περι ''δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι'' όπου δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με τη μουσική και σίγουρα θα έχουν ξαναγίνει στον κόσμο της ροκ μυθολογίας. γενικά ρετροχιχπστεριές αλλά μια ποιότητα τιν βρίσκεις πιστεύω.

ε αυτο εννοω ρεσυ μαρουλιε το παντρεμα hm με μοντερνα παραγωγη και με το "ποιοι στο πουτσο κρυβονται απο πισω", οπως και να το κανουμε βγαζει κατι πιο φρεσκο σαν συλληψη. ασχετα οτι καρακλεβουν τα μισα κουπλε των m.fate και γενικα τις δομες των τοτε. ακομα δεν εχω καταλαβει αν ειναι ποιοτικοι ή οχι =Ρ

wom
29-01-2011, 21:39
Ρε Shora, εσύ έχεις καλό "αυτί" τι το συζητάς γμτ ...για τον πούτσο καβάλα είναι αυτά που παίζουν. Σαύρες εντελώς.

Shirime
19-09-2012, 14:19
http://i49.tinypic.com/9zu77m.jpg

Leech
16-12-2012, 18:18
λοιπόν, αυτό το νέο κομμάτι γκοστ είναι ένα όμορφο κομμάτι:

TN2GCjPh0Hw

Skalani Caveman
01-01-2013, 19:25
Ακούστε Satan's Wrath (http://www.youtube.com/watch?v=sYZchjJPgZw) κι αφήστε αυτά τα χαζά.

GG*
01-01-2013, 20:55
την πουλεψε απο wizard o tas?

Roswell47
02-01-2013, 20:00
ναι

Candiru
05-01-2013, 15:43
ωραίο κομμάτι

Witchkiller
09-01-2013, 20:18
Ακούστε Satan's Wrath (http://www.youtube.com/watch?v=sYZchjJPgZw) κι αφήστε αυτά τα χαζά.

έτσι

carheart
10-02-2014, 01:37
occult

s5lUKmJ2O5c

ikonoklast
10-02-2014, 01:47
Νευρικό.

Krux
12-02-2014, 11:35
μονοπωλούν την επικαιρότητα

http://www.metalhammer.gr/2014-01-18-10-42-36/hammer-tv-2/4907-ghost-papa-emeritus-ii-videoclips

"Αν μη τι άλλο αυτή μπάντα, διαθέτει έντονη την αίσθηση του humor."