PDA

View Full Version : NFL

Pages : [1] 2

rebelos
05-01-2011, 01:10
βλέπει κανείς;
γενικά μεγάλη αρρώστεια και πολύ ωραίο άθλημα
πείτε αν είναι γιατί βαριέμαι να γράφω τι μαρέσει και τι σιχαίνομαι

υ.γ. ελπίδα σε fixxxer αμερικανάκι και Kelldorain από EyeshieldNizuichi

FIXXXER
05-01-2011, 03:12
Δε βλεπω τακτικα γιατι λειπει το κινητρο ακα ομαδα που να γουσταρω πολυ. Βλεπω τα Superbowls εδω και χρονια, και ειναι οντως γαμηστερο αθλημα αν ξερεις τους κανονες και μπορεις να καταλαβεις τι ακριβως γινεται και τι βλεπεις. Αλλα τιποτα σαν το ποδοσφαιρο ε.

rebelos
05-01-2011, 03:26
σου έριξα ένα πίνκ
Γενικά ομάδα που είδα φέτος και γάμαγε ήταν οι Philadelphia γαμηστερός QB
σιχαίνομαι όσο τίποτα Brady αν και ο τύπος είναι πραγματικά μηχανή
λαυτρεύω Steelers (Roethlisberger :pink: ) και οι περσινοί New Orleans μου ήταν συμπαθέστατοι με Reggie Bush και τον Brees
περιμένω πως και πως τελικούς AFC και NFC

FIXXXER
05-01-2011, 03:36
Ενας φιλος μου με εχει κανει Steelers απο παλια οποτε κι εγω με αυτους ειμαι και οντως ο Ροθλισμπεργκερ ειναι γαματος.
Αλλα δεν ξερω καν ποτε αρχιζει και ποτε τελειωνει η σεζον, ουτε πως τα πανε, απλα οτι πετυχω αν δεν εχω κατι καλυτερο να κανω στην τηλεοραση :P

sabbattack
05-01-2011, 05:40
thread hijacking, προτιμώ πολύ περισσότερο rugby από NFL, αλλά είναι υπερβίαιο και στηρίζουμε κανένα superbowl στο που και που. REBELE PES TWRA TO ONOMA AUTHS THS YPARKSHS SE EKLIPARW. links links links Links zwo drei vier

KoiliaSamprela
05-01-2011, 10:20
δεν παρακολουθώ πλέον όπως στο παρελθόν, ομάδα στάνταρ δεν υποστήριζα και πάντα ήμουν με το θέαμα
ωστόσο (ως μεγαλύτερος , έχω προλάβει και έχω δει Dallas Cowboys με Troy Aikman να τσιμπουκώνει ότι ομάδα "υποστήριζα".
Ωστόσο η πρώτη φορά που υποστήριξα ομάδα σε Super Bowl και κέρδισε ήταν οι

http://www.tjscollectiblesinc.com/i//2002_Tampa_Bay_Buccaneers_Championship_Ring-8.jpg

green_machine
05-01-2011, 12:58
steelers φαν και δω απο χρονια...το superbowl του 09 ηταν απο τις πιο καβλα στιγμες εβερ

http://www.youtube.com/watch?v=BOfouSAAkZY

santonio holmes :touched: (ασχετα που τωρα τον διωξαμε και εχει ψιλοπατωσει)

FIXXXER
05-01-2011, 13:22
Εχουμε δημιουργησει ενα μικρο fanbase βλεπω... :touched:

http://www.chatsteelers.com/images/chatsteelers-teamlogo.gif

Kelldorain
05-01-2011, 15:49
Και 'γω δεν βλέπω πολύ συχνά, εκτός από Conference Finals και Superbowl που συνήθως δεν τα χάνω. Φέτος όσο είδα οι Bears μ'άρεσαν αρκετά, αλλά τους διέλυσαν οι Patriots που γενικά απ'ότι διαβάζω θεωρούνται μεγάλο φαβορί. Roethlisberger και Manning πινκς, ειδικά το Superbowl του '09 ήταν καλύτερο_ματς_έβερ , και το περυσινό μια χαρά αλλά όχι σε τέτοιο επίπεδο.
Το μόνο που μου τη σπάει είναι οι αρκετές διακοπές, αλλά δεν γίνεται κι αλλιώς και υποθέτω οι Αμερικάνοι σχολιαστές θα λένε εκεί για τακτικές κλπ και θα περνάει η ώρα.

rebelos
05-01-2011, 16:09
super bowl '09 είχε τουλάχιστον 3 πλέηζ στα οποία εξπερμάτωσα λίγο ( τα δύο τελευταία, και οι 100 γιάρδες ιντερσέπσιον του αμυντικού από Steelers δε θυμάμαι όνομα)
αν και από τα καλύτερα είναι Patriots - Giants και Ιλαη Μάνινγκ πάσα λίγο πριν το τέλος (πάρτα πούστη Brady πάρτα)
επίσης το σήμα από Steelers πολύ κακόγουστο :P

υ.γ. Sabbattack δεν έχουμε όνομα :( http://img707.imageshack.us/img707/9597/1294180263833.jpg

green_machine
05-01-2011, 16:13
αν βρισκετε καλα plays, ποσταρετε τα δω ρε

Mayhem
05-01-2011, 16:16
προσπάθησα μια-δυο φορές να δω. Δεν τα κατάφερα. 30sec παιχνιδιού - time out, άλλα 30sec - διακοπή για φάουλ, και αυτό όλη την ώρα. Πιο πολύ ώρα διακοπή είχε παρά παίζανε.

rebelos
05-01-2011, 16:57
James Harrison άμυνα στο Super Bowl '09
http://www.youtube.com/watch?v=RqnQwKAI4OE&feature=related

Michael Vick φέτος Eagles με Redskins, μόνο σπέρμα
http://www.youtube.com/watch?v=FtWsBO4jqbw&feature=related
τελείωσαν το πρώτο τέταρτο με 28-0

green_machine
05-01-2011, 17:13
James Harrison άμυνα στο Super Bowl '09
http://www.youtube.com/watch?v=RqnQwKAI4OE&feature=related

ναι ρε και αυτο απο τα τρελα plays (επικο superbowl)

sabbattack
05-01-2011, 18:09
υ.γ. Sabbattack δεν έχουμε όνομα :( http://img707.imageshack.us/img707/9597/1294180263833.jpg

έχω σημαδευτεί γαμώ το σπιτάκι μου :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:

chris_boss
06-01-2011, 15:19
Ντροπή των αθλημάτων. Μόνο για έφηβους ή αμερικανοθρεμμένους.

FIXXXER
06-01-2011, 15:25
Εντελως φιλικα και ευγενικα, μη μας τη λες ομως σε παρακαλω οταν ποσταρουμε στην πρεμιερ λιγκ, που τουλαχιστον κατι ξερουμε απο κει περα :razz:

chris_boss
06-01-2011, 15:34
ποιοι είστε εσείς και πότε σας την είπα;

rebelos
10-01-2011, 21:43
για πάμε
στο Wild Card Weekend είχε 3 πολύ καλά παιχνίδια, προσωπικά
Eagles, Colts και Saints φάγαν πούτσα :( αλλά και τα τρία αυτά παιχνίδια ήταν επικά, νιώστε άμυνα Green Bay αν δείτε τις φάσεις. πλέον Στηρίζουμε Steelers και Green Bay

green_machine
16-01-2011, 23:37
να πουμε για αρχιδατη προκριση pittsburgh (δυστυχως δεν το ειδα)
ακομα πιο αρχιδατη προκριση green bay (το ειδα αυτο) με τον qb των green bay να οργιαζει και διελυσε απλα και ομορφα falcons εκτος εδρας

σημερα εχει patriots-jets που θα το δω και αυτη την ωρα βρισκεται στην 4η περιοδο τo chicago-seattle, με το σικαγο να ειναι μπροστα 28-3

rebelos
17-01-2011, 00:32
τεράστιο πίνκ σε Ροτζερς, και Γκρίν Μπέιπού όσο περισσότερο βλέπω τόσο περισσότερο τους αγαπώ
Στίλερς στάθηκαν πολύ τυχεροί είναι η αλήθεια και βλέπω δύσκολη τη συνέχεια

attila
17-01-2011, 10:59
οι μεσοι αμερικανοι ως εκ φυσεως καθυστερημενοι δεν μπορουν να παρακολουθησουν αθληματα με συνεχη ροη.
οποτε μετατρεψανε το ραγκμπι σε μια αδερφιστικη εκδοχη με συνεχεις διακοπες και με εξοπλισμο για πολεμο για να μην χανουν τις φασεις οι θεατες και για να μην σχισουν κανα καλσον οι παιχτες.
αντιστοιχο εθνικο αθλημα με διακοπες καθε 4 δευτερολεπτα ειναι το μπεηζμπολ.
φωτεινες εξαιρεσεις το μπασκετ(που και αυτο γενικα εχει πολλες διακοπες αλλα σε καμια περιπτωση στη συχνοτητα των 2 παραπανω) και το χοκει

FIXXXER
24-01-2011, 07:14
SUPERBOWL XLV

Green Bay Packers vs Pittsburgh Steelers

6 Φεβρουαριου 2011

Προβλεψεις?

KoiliaSamprela
24-01-2011, 11:01
Θα τους γαμήσουμε Α-Ν-Ε-Τ-Α

MaX Payne
24-01-2011, 13:58
cheerleaders εχουνε;

jack the ripper
24-01-2011, 13:59
ΓΚΡΙΝ ΜΠΕΥ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

Jim Dandy Mangrum
24-01-2011, 14:19
Steelers egw. einai gewgrafiko to 8ema...:D

FIXXXER
24-01-2011, 18:42
cheerleaders εχουνε;

Packers

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/62/UWGB_Packers_Cheerleaders_%2706-%2707.jpg

Steelers

http://img172.imageshack.us/img172/7936/cheerleadersthongnl1.jpg

http://i167.photobucket.com/albums/u154/jc64ny/NewSteelersCheerleaders1.jpg

KoiliaSamprela
24-01-2011, 21:59
Τελικά αποφάσισα , κέρδισαν τα χρώματα της καρδιά μου, εύκολα λοιπόν όσοι παίζετε στοίχημα να τα χώσετε σε Packers

jack the ripper
24-01-2011, 22:08
παρολο που οι τσιρλιντερς μας φαινονται να εχουν βγει απο το μοναστηρι ενω αυτες της μισητης αντιπαλου ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΞΕΚΩΛΑ συνεχιζω να υποστηριζω ΓΚΡΙΝ ΜΠΕΥ

FIXXXER
25-01-2011, 01:03
Τελικά αποφάσισα , κέρδισαν τα χρώματα της καρδιά μου, εύκολα λοιπόν όσοι παίζετε στοίχημα να τα χώσετε σε Packers
Οι Γκριν Μπει Πακερς εχουν πρασινο κιτρινο και οι αλλοι μαυρο κιτρινο, πως ακριβως κερδισε η ομαδα με το χρωμα της καρδιας σου?

KoiliaSamprela
25-01-2011, 18:10
Οι Γκριν Μπει Πακερς εχουν πρασινο κιτρινο και οι αλλοι μαυρο κιτρινο, πως ακριβως κερδισε η ομαδα με το χρωμα της καρδιας σου?

αφενός ΓΚΡΙΝ ΡΕ ΤΣΟΠΑΝΟ αφετέρου στους Packers το κυρίαρχο χρώμα στην εμφάνιση είναι το GREEN ενώ στους Steelers το Κίτρινο

FIXXXER
25-01-2011, 20:23
Δηλαδη με τους Steelers εισαι?
Γραφοντας αυτο για το στοιχημα εγω καταλαβα το αντιθετο.
Θες να μας πεις οτι εισαι γκαντεμης γενικως?
Δεν ισχυει, το Pittsburgh δεν ειναι ΑΕΚ, εκει 6 νικες σε 7 τελικους :P

FIXXXER
25-01-2011, 20:41
ποιο αρχιδι μουτζωσε

Kelldorain
05-02-2011, 12:31
http://www.youtube.com/watch?v=fHgJ0KLceLg

FIXXXER
05-02-2011, 20:57
Πεθανα με David Lynch...

rebelos
06-02-2011, 19:06
σήμερα ε!
θα το βλέπει κανείς;
01:00 δεν είναι;

FIXXXER
06-02-2011, 23:34
Φυσικα και θα το βλεπουμε :grin:
Θα εχει burgers, λουκανικα, κοτοπουλα, μπυρες, ποτα, κρασια, πατατες, τυροκαυτερες, σαλατες και ποιος ξερει τι αλλο...
Επισης Αμερικανους γραφικους με εμφανισεις ομαδων και καπελακια φορεμενα αναποδα :touched:

green_machine
06-02-2011, 23:43
εννοειται θα το βλεπουμε

Φυσικα και θα το βλεπουμε :grin:
Θα εχει burgers, λουκανικα, κοτοπουλα, μπυρες, ποτα, κρασια, πατατες, τυροκαυτερες, σαλατες και ποιος ξερει τι αλλο...
Επισης Αμερικανους γραφικους με εμφανισεις ομαδων και καπελακια φορεμενα αναποδα :touched:

χαχαχ ζηλευω

rebelos
07-02-2011, 00:11
ψήθηκα να παραγγείλω πίτσα :P

Kelldorain
07-02-2011, 00:19
Ρε γαμώτο γράφω αύριο πρωί, οπότε θα προσπαθήσω να μην σποιλεριαστώ και θα το δω αύριο μεσημέρι. Πάντως νομίζω Packers είναι οριακά φαβορί, στο 1ο ημίχρονο με τους Bears έκαναν ό,τι ήθελαν και μετά από δικά τους λάθη κινδύνεψαν. Βέβαια οι Steelers έχουν μεγάλη εμπειρία σε τέτοια ματς. Εντωμεταξύ βγήκε λέει mvp o Brady των Patriots με 50 στις 50 ψήφους, wtf.

rebelos
07-02-2011, 00:35
ε είχε κάνει φοβερή season μόνο το μάτς με Steelers να δείς καταλαβαίνεις οκ το 50/50 υπερβολή αλλά δε μου φαίνεται παράλογο να βγει ο Brady. Άσε που στο Αμέρικα τον λατρεύουν και τίγκα

jack the ripper
07-02-2011, 02:21
εχουμε καλο στριμ με αγγλικη περιγραφη κατα προτιμηση? για την ωρα απο δω το βλεπω http://www.stopstream.com/ch1.html

scarecrow
07-02-2011, 02:34
Με ποιούς είμαστε?
Ποιοί είναι οι καλοί?
Με τα χέρια παίζετε ή με τα πόδια? :grin:

MaX Payne
07-02-2011, 02:43
0-0

παιχνιδι κεντρου μεχρι στιγμης

ποση ωρα κραταει;

scarecrow
07-02-2011, 02:47
οκ είδα το post του fixxer με τις cheerleaders.
Ειμαι με Steelers.

Abruzzi
07-02-2011, 02:57
αλλο λινκ περα απο αυτο του jtr?

MaX Payne
07-02-2011, 02:59
ποτε θα μπει γκολ;:rsad:

jack the ripper
07-02-2011, 03:01
POUTSA!!!!!!!!!!!

scarecrow
07-02-2011, 03:02
αλλο λινκ περα απο αυτο του jtr?

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=103714&part=sports

διάλεξε και πάρε

jack the ripper
07-02-2011, 03:07
ΣΤΕΓΝΗ ΠΟΥΤΣΑ ΛΕΜΕ!

Abruzzi
07-02-2011, 03:08
νταξι τελειωσε το παιχνιδι απο τωρα

rebelos
07-02-2011, 03:10
το γαμήσατε ρε μαλάκες :P
τέσπα μόλις έμαθα ότι οι Packers είναι ΠΑΕ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ με κέρδισαν
τώρα πραγματικά στο πούτσο μου όποιος και να το πάρει

MaX Payne
07-02-2011, 03:15
του χει κανει ματ ο κοουτς των GB

παιζουν και χοντροι αποτι βλεπω
ποσα ημιχρονια κραταει?

γυρναει το ματς με 2-3 κινησεις απο τον παγκο;

rebelos
07-02-2011, 03:16
4 τέταρτα κρατάει
και το μάτς έχει πολύ δρόμο ακόμα

Nasum
07-02-2011, 03:20
Παιδιά γνωρίζω μόνο τα πολύ βασικά από κανόνες αλλά παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον.Ο Roethlisberger ήταν ο πιο δημοφιλής στο σχολείο και πήδαγε την ξανθιά μουνάρα με τους μεγάλους βύζους;
Μια είναι η ομάδα όμως
http://www.theoffside.com/files/2010/12/raider-nation-black-hole.jpg
:pink::pink:
Άντε δύο
http://images.publicradio.org/content/2008/11/10/20081110_fan_vikings_33.jpg
:pink::pink:

Abruzzi
07-02-2011, 03:48
τι λεγαμε;
το ματς το γυρναγαν μονο οι περσινοι αγιοι.

rebelos
07-02-2011, 04:01
ρε μη ξεχνάτε το τελικό Steelers - Cardinals
έχει ψωμί ακόμα

scarecrow
07-02-2011, 04:16
Καλά αυτό δεν είναι ματς η τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων είναι.Να και ο Slash.
Στα του παιχνιδιού ξεκίνησα να το βλέπω για πλάκα αλλά τελικά είναι ωραίο άθλημα.:oops:

freak brother
07-02-2011, 04:26
http://cjssports.altervista.org/index.html

greek spammarisma ακομα και σε αγωνα σουπερμποουλ :touched:

michael: SUPERBOWL KAI MALAKIES.... HRAKLARA BRE!

christina aguilera: i tzoulia vrethike me ixo??

BlackiE
07-02-2011, 04:46
Πάμε ρε Πίτσμπεργκ
http://4.bp.blogspot.com/_a6IMPIC9HT4/Si1LRGxo6vI/AAAAAAAABQ0/I5Eh1XzI1h4/s400/julia_Alexandratou_playboy_03.jpg
Δεν καταλαβαίνω τίποτα.

FIXXXER
07-02-2011, 07:04
Για μια ακομα φορα παρακολουθησα παιχνιδι γνωριζοντας αρκετους κανονες και μαθαινοντας στην πορεια διαφορους ακομα, και συνειδητοποιησα οτι το αθλημα ΓΑΜΑΕΙ αν βλεπεις τοσο καλο παιχνιδι. Παραλιγο να γινει το θαυμα, καθως σε τελικο μονο απο -10 εχει γυρισει το παιχνιδι, και οι Steelers παραλιγο να το γυρισουν απο -18. Εξαιτιας της δικης τους μαλακιας το εχασαν το παιχνιδι στο πρωτο ημιχρονο, αφου τα 3 απο τα 4 touchdowns των Packers ηταν λογω κλεψιματος της μπαλας (που δε συμβαινει και πολυ συχνα). Η φαση γαμησε, ενα σωρο καθυστερημενοι Νεουορκεζοι που υποστηριζαν τους Packers μονο και μονο επειδη οι Steelers ειχαν πεταξει εξω στα ημιτελικα τους Jets :touched: Roethlisberger βασικα Νασουμ εχει κατηγορηθει για βιασμο, αλλα εχει και δυο πρωταθληματα :P

Nasum
07-02-2011, 07:25
Κάτσε ρε Ioannis,οι Giants δεν θεωρούνται οι μεγάλοι της πόλης;

Είχα την εντύπωση ότι Giants-Jets είναι κάτι αντίστοιχο του Lakers-Clippers.

FIXXXER
07-02-2011, 07:38
Χμ, δεν ειναι τοσο χαωδης η διαφορα. Οι Jets εχουν αρκετο κοσμο, εστω κι αν οι Giants εχουν περισσοτερο.
Ολοι οσοι ηταν μαζι μου ηταν Jets fans :P

KoiliaSamprela
07-02-2011, 09:13

KoiliaSamprela
07-02-2011, 10:35
Λοιπών εφόσον υπάρχει ένα ελαφρύ ενδιαφέρον για το NFL από αμύητους να γράψω 2-3 πραγματάκια από τους κανόνες που ξέρω (2-3 δεν τους ξέρω και όλους)

Το γήπεδο έχει μήκος 120 γιάρδες , 10 σε κάθε μεριά είναι η ζώνη του touchdown και οι υπόλοιπες 100 είναι χωρισμένες με γραμμή ανά 5.
Στην ζώνη του touchdown υπάρχει από ένα «τέρμα»

Σκοπός της κάθε ομάδας είναι να κάνει touchdown ή να βάλει goal.
Όταν ξεκινάει η επίθεση πρέπει να περάσει η μπάλα με κάποιον παίχτη της 10 γιάρδες το πολύ σε 4 προσπάθειες , αλλιώς αλλάζει η επιτιθέμενη ομάδα.

Παύση να πω 3 θέσης , Quarterback είναι ο playmaker αυτός που παίρνει πρώτος την μπάλα και αποφασίζει την επίθεση. Running Back είναι αυτός που είναι δίπλα ή πίσω από την QB και παίρνει την μπάλα και τρέχει, και τέλος ο Wide Receiver , που είναι ο μόρτης που παίρνει πούλο και τρέχει και του πετάει «μακρινή πάσα» το QB.

Όταν λοιπών ξεκινά η επίθεση , το QB αποφασίζει ένα σύστημα και δίνει την ανάλογη πάσα (μπορεί φυσικά και να τρέξει μόνος τους), σε περίπτωση που οι χοντροί του κάνουν πέσιμο και δεν προλάβει να πετάξει την μπάλα , υπάρχει δυνατότητα να «χάσουν» γιάρδες δηλαδή από εκεί που ήταν 1 and 10 (4 προσπάθεια για 10 γιάρδες) να καταλήξει σε 2 and 14 (δεύτερη προσπάθεια για 14).
Πάσα μπροστά μπορεί να ρίξει (νομίζω) μόνο το QB και μόνο μια φορά , αντίθετα προς τα πίσω ή στην ευθεία δεν υπάρχει περιορισμός. Πολύ σπάνια θα δείτε στο NFL πάντως κάτι τέτοιο μιας και το ρίσκο για yard loss ή ακόμα και κλέψιμο (interception) είναι τεράστιο.

Μόλις η μπάλα ακουμπήσει γήπεδο σταματάει η φάση , όμως σε κάποιες περιπτώσεις που δεν έχω καλοκαταλάβει μπορεί να γίνει “famble” εκεί ορμάνε όλοι στην μπάλα και ο πιο γαμάτος την κερδίζει.
Interception γίνεται με 2 τρόπους , είτε παρεμβαίνει αντίπαλος παίχτης και πιάνει την μπάλα πριν καταλήξει στον «κανονικό παραλήπτη» είτε την πιάνει , αλλά είναι μανταλάκιας και του φεύγει από τα χέρια ΚΑΙ ΠΡΙΝ ακουμπήσει έδαφος την πιάνει ο αντίπαλος και την κρατάει γερά.
Για να θεωρηθεί μια μπαλιά complete πρέπει ο receiver να την κρατάει μέχρι να τελειώσει η φάση , αν του φύγει και πέσει στο έδαφος είναι incomplete.

Τι γίνεται σε περίπτωση που η ομάδα που κάνει επίθεση χαραμίσει και τις 4 προσπάθειες και δεν περάσει τις 4 γιάρδες? Τότε αλλάζει κατοχή η μπάλα και ξεκινάει από αυτό το σημείο την επίθεσή της. Κακό , πολύ κακό αυτό, γι’ αυτό και σπάνια θα δείτε να κάνουν 4 επίθεση.
Στην 4 προσπάθεια , αν είναι σε κοντινό σημείο προς το τέρμα θα επιχειρήσουν goal kick (εκεί βαράνε την μπάλα με το πόδι και πρέπει να μπει ανάμεσα στα 2 δοκάρια) αν μπει είναι 3 πόντοι, αν δεν μπει, ξεκινάει η επίθεση τον άλλων από αυτό το σημείο. Να σημειώσω ότι στο goal kick μπορείς να κάνεις πουστιά και να «τρέξεις» ή να «πασάρεις» την μπάλα και να κάνεις το TD.
Άλλη επιλογή είναι το punt , οπότε και κλωτσάει ένας παίχτης την μπάλα , ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κάποιος από την ομάδα του να την ακουμπήσει και απλά δεν αφήνουν αυτόν που θα την πιάσει να πάει μακριά (υπάρχουν receivers με ιστορικά TD από punt )

To TD αξίζει για 6 πόντους , και μόλις γίνει το TD έχεις 2 επιλογές, είτε να πας για field goal που είναι +1 πόντος ( safe way) είτε να δοκιμάσεις και δεύτερο TD που είναι +2 πόντοι. Αν κάνεις δεύτερο TD σε αυτήν την περίπτωση δεν παίρνεις ξανά δικαίωμα για goal kick.

Ο χρόνος σταματάει με τους εξής τρόπους όταν η μπάλα είναι εκτός αγωνιστικού χώρου , όταν μπαίνει υπάρχει πόντος στο παιχνίδι (είτε TD είτε FG) και στα timeouts.

FIXXXER
07-02-2011, 11:15
Tα ειπε πολυ καλα ο ΚοιλιαΣαμπρελας :pink:
Λιγες διορθωσεις, αν φυσικα δεν κανω λαθος κι εγω...
Τις εβαλα με κοκκινα:

Λοιπών εφόσον υπάρχει ένα ελαφρύ ενδιαφέρον για το NFL από αμύητους να γράψω 2-3 πραγματάκια από τους κανόνες που ξέρω (2-3 δεν τους ξέρω και όλους)

Το γήπεδο έχει μήκος 120 γιάρδες , 10 σε κάθε μεριά είναι η ζώνη του touchdown και οι υπόλοιπες 100 είναι χωρισμένες με γραμμή ανά 5.

Όταν ξεκινάει η επίθεση πρέπει να περάσει η μπάλα με κάποιον παίχτη της 10 γιάρδες το πολύ σε 4 προσπάθειες , αλλιώς αλλάζει η επιτιθέμενη ομάδα.

Παύση να πω 3 θέσης , Quarterback είναι ο playmaker αυτός που παίρνει πρώτος την μπάλα και αποφασίζει την επίθεση. Running Back είναι αυτός που είναι δίπλα ή πίσω από την QB και παίρνει την μπάλα και τρέχει, και τέλος ο Wide Receiver , που είναι ο μόρτης που παίρνει πούλο και τρέχει και του πετάει «μακρινή πάσα» το QB.

Όταν λοιπών ξεκινά η επίθεση , το QB αποφασίζει ένα σύστημα και δίνει την ανάλογη πάσα (μπορεί φυσικά και να τρέξει μόνος τους), σε περίπτωση που οι χοντροί του κάνουν πέσιμο και δεν προλάβει να πετάξει την μπάλα , υπάρχει δυνατότητα να «χάσουν» γιάρδες δηλαδή από εκεί που ήταν 1 and 10 (4 προσπάθεια για 10 γιάρδες) να καταλήξει σε 2 and 14 (δεύτερη προσπάθεια για 14).
Πάσα μπροστά μπορεί να ρίξει (νομίζω) μόνο το QB και μόνο μια φορά , αντίθετα προς τα πίσω ή στην ευθεία δεν υπάρχει περιορισμός. Πολύ σπάνια θα δείτε στο NFL πάντως κάτι τέτοιο μιας και το ρίσκο για yard loss ή ακόμα και κλέψιμο (interception) είναι τεράστιο.

Μόλις η μπάλα ακουμπήσει γήπεδο σταματάει η φάση , όμως σε κάποιες περιπτώσεις που δεν έχω καλοκαταλάβει μπορεί να γίνει “famble” εκεί ορμάνε όλοι στην μπάλα και ο πιο γαμάτος την κερδίζει.

Το fumble ειναι οταν χασει ο παικτης της ομαδας που επιτιθεται τη μπαλα. Τοτε ειναι "live ball" και μπορει να συνεχιστει το παιχνιδι αν κερδισει η αντιπαλη ομαδα τη μπαλα. Δηλαδη νομιζω πως απο τη στιγμη που θα υπαρξει κατοχη απο παικτης αντιπαλης ομαδας εστω και για λιγο, τοτε και να πεσει κατω η μπαλα, μπορει να συνεχιστει το παιχνιδι και να παλεψουν για την κατοχη οι ομαδες.
Στο περιπου οπως τα εγραψες εδω δηλαδη:

Interception γίνεται με 2 τρόπους , είτε παρεμβαίνει αντίπαλος παίχτης και πιάνει την μπάλα πριν καταλήξει στον «κανονικό παραλήπτη» είτε την πιάνει , αλλά είναι μανταλάκιας και του φεύγει από τα χέρια ΚΑΙ ΠΡΙΝ ακουμπήσει έδαφος την πιάνει ο αντίπαλος και την κρατάει γερά.
Για να θεωρηθεί μια μπαλιά complete πρέπει ο receiver να την κρατάει μέχρι να τελειώσει η φάση , αν του φύγει και πέσει στο έδαφος είναι incomplete.

Τι γίνεται σε περίπτωση που η ομάδα που κάνει επίθεση χαραμίσει και τις 4 προσπάθειες και δεν περάσει τις 4 γιάρδες? Τότε αλλάζει κατοχή η μπάλα και ξεκινάει από αυτό το σημείο την επίθεσή της. Κακό , πολύ κακό αυτό, γι’ αυτό και σπάνια θα δείτε να κάνουν 4 επίθεση.
Στην 4 προσπάθεια , αν είναι σε κοντινό σημείο προς το τέρμα θα επιχειρήσουν goal kick (εκεί βαράνε την μπάλα με το πόδι και πρέπει να μπει ανάμεσα στα 2 δοκάρια) αν μπει είναι 3 πόντοι, αν δεν μπει, ξεκινάει η επίθεση τον άλλων από αυτό το σημείο. Να σημειώσω ότι στο goal kick μπορείς να κάνεις πουστιά και να «τρέξεις» ή να «πασάρεις» την μπάλα και να κάνεις το TD.
Άλλη επιλογή είναι το punt , οπότε και κλωτσάει ένας παίχτης την μπάλα , ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κάποιος από την ομάδα του να την ακουμπήσει και απλά δεν αφήνουν αυτόν που θα την πιάσει να πάει μακριά (υπάρχουν receivers με ιστορικά TD από punt )

^Αυτο δεν ισχυει, αν ειδες και σημερα, τη μπαλα τη διεκδικουσαν παικτες και των δυο ομαδων. Αν την πιασει αντιπαλος μετα το punt, τοτε συνεχιζει η φαση και οπου φτασει αυτος. Αν η μπαλα πεσει κατω, τοτε η αντιπαλη ομαδα ξεκιναει απο τη γραμμη των 20 γιαρδων, κι οχι απο το 0. Ετσι, η ομαδα που ειχε τη μπαλα και την κλωτσαει (αφου δεν εχει πλεον αλλες προσπαθειες για να σκοραρει), προσπαθει να πιασει κι αυτη τη μπαλα. Αν το κανει καποιος, τοτε η αλλη ομαδα ξεκιναει απο το 0, κι οχι απο το 20...

To TD αξίζει για 6 πόντους , και μόλις γίνει το TD έχεις 2 επιλογές, είτε να πας για field goal (<---- αυτο ειναι παλι στησιμο και κλωτσια της μπαλας ωστε να μπει γκολ αναμεσα απο τα δοκαρια στον αερα, απλα ειναι απο κοντα) που είναι +1 πόντος ( safe way) είτε να δοκιμάσεις και δεύτερο TD που είναι +2 πόντοι. Αν κάνεις δεύτερο TD σε αυτήν την περίπτωση δεν παίρνεις ξανά δικαίωμα για goal kick.

Ο χρόνος σταματάει με τους εξής τρόπους όταν η μπάλα είναι εκτός αγωνιστικού χώρου , όταν μπαίνει υπάρχει πόντος στο παιχνίδι (είτε TD είτε FG) και στα timeouts.

Επισης, υπαρχουν δεκαδες κανονες για το ποτε υπαρχει φαουλ και ποτε υπαρχει flag, δηλαδη αντικανονικο παιξιμο...
Δεν τους ξερω ολους, ειναι αρκετα περιεργοι καποιοι απο αυτους. Αλλα γενικα υπαρχουν κανονες στο πως θα μαρκαρεις, κι ας φαινεται τουρλουμπουκι.
Τελος απο οτι καταλαβα, το NFL ειναι ωραια μικρογραφια του καπιταλιστικου συστηματος στην Αμερικη.
Ο λευκος Εβραιος ειναι ο quarterback και οργανωνει ολο το παιχνιδι.
Οι μαυροι ειναι στην αμυνα και στοχος τους ειναι να γαμησουν τους λευκους που επιτιθενται.
Οι Λατινοι ειναι για τις βρωμικες δουλειες.

KoiliaSamprela
07-02-2011, 11:24
ε, νομίζω επί της ουσίας όλοι έχουν πλέον μιαν ιδέα για το πως παίζετε :) και δεν τους μοιάζει κάτι χαζό που πάει πάνω κάτω

Σύντομα και για baseball :P

FIXXXER
07-02-2011, 11:28
Baseball εχει ΓΑΜΩ τους κανονες και ειναι τελειο να παιζεις, αλλα ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΑΙ.
Πιο βαρετο αθλημα να παρακολουθεις κι απο αγωνα ποδοσφαιρου μικρης κατηγοριας Ισλανδιας.
Γενικα για τα 4 αμερικανικα αθληματα NBA>NFL>NHL>MLB :P

sabbattack
07-02-2011, 11:32
Εverything I wanted about NFL i learned from The Blitz.

scarecrow
07-02-2011, 11:41
Βασικά τους περισσότερους κανόνες τους καταλαβαίνεις αν δεις ένα παιχνίδι.
Να ρωτήσω κάτι αν ο ένας τρέχει για touchdown και δει ότι του την πέφτουν 3 χοντροί(πέρα απο το να βγει εκτός γηπέδου)δεν μπορεί να δώσει πάσα σε άλλο συμπαίχτη?

FIXXXER
07-02-2011, 11:54
Οχι ρε, αφου τα γραψε ο Σαμπρελας. Πασες προς τα εμπρος απαγορευονται για οποιονδηποτε αλλον παικτης περαν του quarterback, και αυτος μπορει να κανει μονο μια στην αρχη, ενω προς τα πλαγια και τα πισω επιτρεπονται πασες. Κατα τα αλλα γενικα σε NFL και ΕΙΔΙΚΑ σε Superbowl δε θα δεις σχεδον ποτε να γινεται κατι τετοιο, γιατι αν γινει interception τη γαμησανε... βεβαια χθες εγιναν 3 interceptions σε κανονικες πασες, οποτε μαλακια :P

scarecrow
07-02-2011, 12:02
α οκ

rebelos
07-02-2011, 14:29
ωραίο παιχνίδι
αν είχαν ανατρέψει οι Steelers θα μιλάγαμε για το καλύτερο Super Bowl

green_machine
07-02-2011, 14:54
Οχι ρε, αφου τα γραψε ο Σαμπρελας. Πασες προς τα εμπρος απαγορευονται για οποιονδηποτε αλλον παικτης περαν του quarterback, και αυτος μπορει να κανει μονο μια στην αρχη

βασικα οποιοσδηποτε μπορει να κανει πασα μπροστα οταν βρισκεται πισω απο τη line of scrimmage

πχ

http://www.youtube.com/watch?v=srcqADaO8og

παλι στιλερς σε superbowl :razz: (και ο randle el ειναι ο μοναδικος wide receiver στην ιστορια που εχει κανει πασα για td)

για το ματς:το χασαμε στο fumble του mendenhall...τους ειχε παει το σκατο καλτσα εκεινη τη στιγμη και με αυτο το λαθος αλλαξε το momentum φαγαμε το td και αντιο ζωη...πφφ κριμα

οσο για το nfl ας λενε ο,τι θελουν αυτοι που δεν το γνωριζουν, ειναι και γαμω τα αθληματα, με πολλη τακτικη και μπορει να προκαλεσει την ιδια τρελη αγωνια οσο ενας αγωνας μπασκετ η ποδοσφαιρου, απλα ολη η αγωνια κορυφωνεται για ενα play των 10 δευτερολεπτων ...νταξει εχει συχνες διακοπες γιατι σαν αμερικανοι πρεπει να δουμε απο που θα φαμε τα περισσοτερα σαπια, αλλα και στο ποδοσφαιρο πχ υπαρχουν ματς που δεν βλεπονται απο τις διακοπες, με τη μονη διαφορα πως οι διακοπες λογιζονται σαν χρονος παιχνιδιου.
μονο στο ice hockey υπαρχει συνεχης ρυθμος (και αγνο ξυλο)

freak brother
07-02-2011, 16:30
ε, νομίζω επί της ουσίας όλοι έχουν πλέον μιαν ιδέα για το πως παίζετε :) και δεν τους μοιάζει κάτι χαζό που πάει πάνω κάτω

Σύντομα και για baseball :P

baseball εμαθα τους κανονες απο το game gear !! ειχα παει και ειδα και κουβα στους ολυμπιακους :D

FEMLhBR58bI&feature=related

nothingman
07-02-2011, 16:46
. . .

^Αυτο δεν ισχυει, αν ειδες και σημερα, τη μπαλα τη διεκδικουσαν παικτες και των δυο ομαδων. Αν την πιασει αντιπαλος μετα το punt, τοτε συνεχιζει η φαση και οπου φτασει αυτος. Αν η μπαλα πεσει κατω, τοτε η αντιπαλη ομαδα ξεκιναει απο τη γραμμη των 20 γιαρδων, κι οχι απο το 0. Ετσι, η ομαδα που ειχε τη μπαλα και την κλωτσαει (αφου δεν εχει πλεον αλλες προσπαθειες για να σκοραρει), προσπαθει να πιασει κι αυτη τη μπαλα. Αν το κανει καποιος, τοτε η αλλη ομαδα ξεκιναει απο το 0, κι οχι απο το 20...
. . .
φιξξξξερ όχι

The result of a typical punt, barring any penalties or extraordinary circumstances, is a first down for the receiving team at the spot where:
* the receiver or subsequent receiving team ball carrier is downed or goes out of bounds;
* the ball crosses out of bounds, whether in flight or after touching the ground;
* there is "illegal touching", defined as when a player from the kicking team is the first player to touch the ball after it has been punted beyond the line of scrimmage; or
* a ball which is allowed to land comes to rest in-bounds without being touched.

βλέπω καιγώ μια φορά στο τόσο, στηρίζω Σηάτολ όπως και σε κάθε άλλο άθλημα που κατεβάζουμε ομάδα (δυστυχώς όχι σε όλα πλέον αφού μας μπανάρανε τους ΣΟΥΠΕΡΣΟΝΙΞ) γιατί καλά σας γαμάει το γκραντζ. ισχύει ότι υπάρχουν χιλιάδες κανόνες και αφορμές για να πετάξει το μαντηλάκι του ο διαιτητής και να σταματήσει μια φάση χωρίς να έχεις καταλάβει το παραμικρό, ισχύει ότι είναι εντελώς γελοίο το θέμα με τις συνεχείς διακοπές και τα μικρόφωνα όταν μιλάνε οι διαιτητές αλλά έχει την πλάκα του, αμέ. :oops:
χθες κοιμόμανε βέβαια αλλά το κατεβάζω αζ γουί σπηκ

SpiritCrusher
07-02-2011, 19:56
Στηρίζουμε Polk High School Panthers στους οποίους έπαιζε ο θρύλος Al Bundy που έκανε 4 touchdowns σε έναν αγώνα.

http://assets.sbnation.com/imported_assets/81024/albundy33_medium.jpg

jack the ripper
07-02-2011, 20:02
\m/ :pink: :touched: :pink: \m/

FIXXXER
07-02-2011, 21:10
. . .

. . .
φιξξξξερ όχι

The result of a typical punt, barring any penalties or extraordinary circumstances, is a first down for the receiving team at the spot where:
* the receiver or subsequent receiving team ball carrier is downed or goes out of bounds;
* the ball crosses out of bounds, whether in flight or after touching the ground;
* there is "illegal touching", defined as when a player from the kicking team is the first player to touch the ball after it has been punted beyond the line of scrimmage; or
* a ball which is allowed to land comes to rest in-bounds without being touched.

Δεν ειμαι σιγουρος πως καταλαβα τι ακριβως σημαινει το αποπανω, αλλα τα κοκκινα τα εγραψα γιατι ειχα σχετικη απορια συγκεκριμενα χθες στο παιχνιδι που τους εβλεπα να προσπαθουν να την πιασουν μετα απο punt, και ρωτησα Αμερικανο που μου το ειπε. Πηγαινουμε στο παρακατω βιντεο στο 4:50 και βλεπουμε και παραδειγμα μαλιστα στο Superbowl XLIII (αξιζει να δει κανεις ολο το βιντεο, απο τους καλυτερους τελικους λογικα, ολα τα ρεκορ εσπασαν :P).

QWAmqHVmzkY

Stormrider
07-02-2011, 22:52
. . .

. . .
φιξξξξερ όχι

Δεν ειμαι σιγουρος πως καταλαβα τι ακριβως σημαινει το αποπανω, αλλα τα κοκκινα τα εγραψα γιατι ειχα σχετικη απορια συγκεκριμενα χθες στο παιχνιδι που τους εβλεπα να προσπαθουν να την πιασουν μετα απο punt, και ρωτησα Αμερικανο που μου το ειπε. Πηγαινουμε στο παρακατω βιντεο στο 4:50 και βλεπουμε και παραδειγμα μαλιστα στο Superbowl XLIII (αξιζει να δει κανεις ολο το βιντεο, απο τους καλυτερους τελικους λογικα, ολα τα ρεκορ εσπασαν :P).

QWAmqHVmzkY

επιτελούς . ειδα την τελευταία φαση του 2009 που μου τα ειχαν πρήξει καποιοι πως δεν πάταγε με τα 2 πόδια . αυτη η καραμέλα πρέπει να σταματήσει .

πρώτη φορά είδα nfl . το είδα μαζί άλλα 20 ατομα σε ενα μπαρ που ολοι ηταν με τους πρασινους . μονο να βλέπατε τις φάτσες τους οταν γινόταν η ανατροπα .

άρρωστο άθλημα .

Stormrider
09-02-2011, 18:08
α και show και slash στο ημίχρονο ολα τα λεφτά

http://www.youtube.com/watch?v=tG_xp6a3ydc

rebelos
08-12-2011, 20:32
bump 4 βδομάδες ακόμα για το τέλος της σεζόν
έχουμε σίγουρα τις 2 ομάδες που περνάνε στα play-off και αυτές είναι οι Packers (με ρεκόρ 11-0! μαλάκες τι κάνουν φέτο, ο Rodgers έχει τρελαθεί) και τους 49ers. Στανταρ θα περάσουν και οι Saints απλά μένει να δούμε τι θέση. Από την άλλη στην AFC είναι πιο περίεργα τα πράγματα αφού παίζουν πολύ πιο πολλά σενάρια

δείτε και μόνοι σας
http://www.nfl.com/playoffs/playoff-picture

Stormrider
08-12-2011, 21:06
rebelos που τα βλέπεις ?

Kelldorain
08-12-2011, 21:11
Παίζουν άπειρα streams την ώρα των αγώνων, για downloads http://forum.wiziwig.eu/forums/67-Downloads (πρώην myp2p forum, έχει άπειρο υλικό).

Packers φαίνονται ασταμάτητοι όντως, ελπίζω σε νέο 18-1 :touched:

attila
09-12-2011, 10:11
τελικα ο μπεκαμ φευγει απο τους γκαλαξι?

rebelos
27-12-2011, 15:44
bump

τελευταία βδομάδα και έχουμε τις περισσότερες ομάδες των playoff

Brees έσπασε το ρεκόρ :touched:

Kelldorain
09-01-2012, 01:39
Αν περάσουν οι Broncos παίζει να μην ξαναδώ ματς φέτος.

rebelos
09-01-2012, 02:20
ντάξει είχε πλάκα όταν πέρασαν στα πλέι-οφ αλλά τώρα σταματήστε το
σοβαρά όμως

FIXXXER
09-01-2012, 02:29
Πουτσα τρωμε ρεμπελε

FIXXXER
09-01-2012, 03:45
Πωπωπωπωπωπωπ 23-23, ΚΑΥΛΑ το παιχνιδι

rebelos
09-01-2012, 04:26
τι ήταν αυτό ρε πούστη...
μόνο Saints πλέον
και αμυνάρα Ravens

Kelldorain
09-01-2012, 12:31
Έλειψε ο Mendenhall δυστυχώς, Ben στο πρώτο ημίχρονο ανύπαρκτος και ψιλοτραγική άμυνα. Tom Brady ελπίζουμε σε σένα.

Stormrider
09-01-2012, 14:07
ξενερώσαμε στο τελος

Stormrider
09-01-2012, 17:02
http://www.youtube.com/watch?v=57ULXEkvWpo

Kelldorain
14-01-2012, 14:18
http://www.youtube.com/watch?v=NHB0o9lCizQ

έφτασε η μέρα που θα υποστηρίξουμε New England Patriots :touched:

rebelos
14-01-2012, 20:12
ρε μαλάκα Kell που θα τα δούμε live ομως

rebelos
15-01-2012, 04:27
49ers
γαμώ τα παιχνίδια πρέπει να έγινε

Stormrider
15-01-2012, 05:30
49ers
γαμώ τα παιχνίδια πρέπει να έγινε

αφού αποκλείστηκαν stealers , στηρίζουμε 49ers

FIXXXER
15-01-2012, 08:21
Giants ειμαστε φυσικα (για μια μερα ακομα μονο δυστυχως μαλλον).
Τι καυλι εφαγαν οι Μπρονκος. Ετσι πουτσα.

Kelldorain
15-01-2012, 16:45
ρε μαλάκα Kell που θα τα δούμε live ομως

Σόρρυ, ήμουν έξω χθες και το 'δα τώρα, αλλά γενικά δεν υπάρχει κάτι στάνταρ γιατί για κάποιο λόγο εκεί δεν πολυχρησιμοποιούν sopcast, οπότε ότι βρεις ανάλογα με το ματς.
Patriots ΑΚΡΙΒΩΣ όπως έπρεπε, τα 5 TD passes στο 1ο ημίχρονο είναι ρεκόρ και τα 6 συνολικά ισοφάρισαν το ρεκόρ. Γενικά μετά το περυσινό δεν υπήρχε περίπτωση οι Patriots να χάσουν χθες, πλέον νομίζω με Brady και Gronkowski σε τέτοια φόρμα είναι ίσως το ν1 φαβορί.
Το 49ers - Saints είναι ίσως το καλύτερο ματς που 'χω δει γενικά, κατεβάστε το οπωσδήποτε. Απίστευτο τέλος.

Stormrider
15-01-2012, 18:02
http://www.youtube.com/watch?v=EsHP83ifs98

rebelos
15-01-2012, 19:21
παιδική άμυνα από Saints

Stormrider
16-01-2012, 03:50
green bay :wave:

FIXXXER
16-01-2012, 06:01
Παμε ρε Giants!!!

Kelldorain
16-01-2012, 11:49
Πάμε για rematch του 08 :touched:

rebelos
16-01-2012, 22:29
αυτό σκευτόμουν
αν και Ravens πάω με τα χίλια (Baltimore ρε μουνιά) λόγω θεικής άμυνας που δε σε αφήνει να αναπνεύσεις θα ψηνόμουν άπειρα να δω αν ο Brady μπορεί να εκδικηθεί τον μικρό Manning

FIXXXER
19-01-2012, 13:25
http://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580851.ece/BINARY/original/jaime_p01.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580850.ece/BINARY/original/jaime_p32.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580849.ece/BINARY/original/jaime_p31.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580847.ece/BINARY/original/jaime_p30.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580846.ece/BINARY/original/jaime_p29.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580845.ece/BINARY/original/jaime_p28.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580844.ece/BINARY/original/jaime_p27.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580840.ece/BINARY/original/jaime_p26.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580839.ece/BINARY/original/jaime_p22.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580838.ece/BINARY/original/jaime_p21.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580837.ece/BINARY/original/jaime_p20.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580836.ece/BINARY/original/jaime_p19.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580833.ece/BINARY/original/jaime_p16.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580832.ece/BINARY/original/jaime_p15.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580828.ece/BINARY/original/jaime_p11.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580826.ece/BINARY/original/jaime_p09.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580824.ece/BINARY/original/jaime_p07.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580822.ece/BINARY/original/jaime_p05.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580821.ece/BINARY/original/jaime_p13.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580820.ece/BINARY/original/jaime_p03.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580819.ece/BINARY/original/jaime_p02.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580818.ece/BINARY/original/jaime_p11.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580816.ece/BINARY/original/jaime_p09.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580815.ece/BINARY/original/jaime_p08.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580817.ece/BINARY/original/jaime_p10.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580813.ece/BINARY/original/jaime_p02.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580812.ece/BINARY/original/jaime_p07.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580810.ece/BINARY/original/jaime_p06.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580811.ece/BINARY/original/jaime_p05.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580825.ece/BINARY/original/jaime_p16.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580834.ece/BINARY/original/jaime_p21.jpghttp://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1580848.ece/BINARY/original/jaime_p30.jpg

rebelos
22-01-2012, 22:51
σε 10' Patriots - Ravens
το δείχνει και η νόβα
:touched:

Kelldorain
23-01-2012, 02:10
ΛΟΛ

rebelos
23-01-2012, 02:12
WTF πραγματικά

asimoulis
23-01-2012, 02:14
αν την περνούσε στο τέλος ποσοι πόντοι είναι;

Kelldorain
23-01-2012, 02:15
Αν έβαζε την κλωτσία 3 και πήγαινε παράταση. Ο άλλος πριν αν την κράταγε στο TD 7 και κέρδιζαν.

green_machine
23-01-2012, 02:40
Αν έβαζε την κλωτσία 3 και πήγαινε παράταση. Ο άλλος πριν αν την κράταγε στο TD 7 και κέρδιζαν.

αυτο βασικα. δεν ειναι μονο το χαμενο fg που εμπαινε για πλακα ρε γμτ, ενα βημα να εκανε ο αλλος παραπανω θα κερδιζαν κατα 99%. τεσπα αντιπατριοτς ειμαστε, για αυτο ισως να θελω giants για superbowl αν και οι 49ers ειναι συμπαθεια

rebelos
23-01-2012, 03:01
eli manning και tom brady τρελές αντιπάθειες
στη παρούσα φάση ψήνομαι για 49ερς αλλά δεν έχουν κάτι το εξαιρετικό που είχαν ένα σωρό άλλες ομάδες
επίθεση Saints και Packers ΑΜΥΝΑΡΑ Ravens κτλ κτλ
πάντως Ravens το αξίζαβ να περάσουν, περιόρισαν τον brady και ο Flacco έκανε τρελό παιχνίδι. Άσε που ο Ray Lewis είναι ΛΑΤΡΕΙΑ
όσοι έχετε μείνει μιλάτε ο Kell έγινε κότα και πήγε για ύπνο

υ.γ. μόλις σκόραραν οι 49ers

FIXXXER
23-01-2012, 11:37
http://4.bp.blogspot.com/-OD1TkiDxKRg/TmK7hkRNX0I/AAAAAAAABV4/9EyB4SyNg9c/s1600/GiantsLogo.jpg

Stormrider
23-01-2012, 13:43
eftixws pou den ekatsa na to dw mexri to telos giati an kathomouna kai perimena mexri tis 6 to prwi na xasoyme me field stin parata thaxa ksenerwsei tin zwi , mou akoma pio poli xthes . go go gaints . gamimenoi patriots

Nasum
27-01-2012, 09:14
Πετάγομαι και εγώ κάπου εδώ παιδιά, να αναφέρω ότι κάπου εκεί στον πλανήτη NFL υπάρχει η πιο κουλ ομάδα σε όλα τα σπορτς και δεν έχετε κάνει την παραμικρή αναφορά - μάλλον γιατί θα τρώει πουλί, αλλά αυτό ελάχιστη σημασία έχει :touched: - σε αυτό το θρεντ.

OAKLAND RAIDERS ρε μουνιά.

http://ideaelevator.co/wp/wp-content/uploads/2011/11/ba_03.jpeg

http://jackcentral.com/wordpress_2.8/wp-content/uploads/2009/12/Bengals-Raiders-Footb_News1.jpg

http://larrybrownsports.com/wp-content/uploads/2010/12/raiders-fans.jpg

http://farm4.static.flickr.com/3217/3119976657_47b7686b72.jpg

http://cdn.bleacherreport.com/images_root/image_pictures/0020/6408/fan_crop_340x234.jpeg

:wave::wave::wave:

Nasum
27-01-2012, 10:57
Κι όμως τώρα είδα ότι κάπου πέρσι είχα αναφέρει ξανά τους Raiders.

Πείτε όμως τώρα, πότε έχουμε Superbowl;

Ο Tom Brady είναι εκείνος ο βλάκας που παίζει στους Patriots;

asimoulis
27-01-2012, 12:00
o πάοκ του nfl

rebelos
27-01-2012, 23:55
Σούπερμπόουλ την άλλη κυριακή.
Μπράιντη ο βλάκας που παίζει στους Πάτριοτς και γαμάει την giselle.
αντιμετωπίζει τους γλώρους Giants της νέας υόρκης με τον αδερφό του Peyton Manning τον Eli(που κι αυτός πσιλοβλακάκος είναι)

wino
28-01-2012, 03:40
poion apo tous duo vlakes na uposthri3oume omws?

rebelos
28-01-2012, 13:21
Εγώ γενικά ψίνομαι για Brady γιατί ο Eli έκανε κάτι δηλώσεις στα πλέη - οφφ τύπου "γαμάμε και θα το δείξουμε και τους Packers θα τους νικήσουμε και τέτοια". ε α γαμήσου ξέρω 'γω. τουλάχιστον ο Brady πριν παίξει με τους Ravens βγήκε και είπε ότι είναι πιθανότατα η καλύτερη άμυνα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα

FIXXXER
30-01-2012, 15:36
Kudos σε JNB.

(Τι Patriots μωρε ρεμπελε, απο τις πιο αντιπαθεις ομαδες).

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/2246090_700b_v1.jpg

rebelos
30-01-2012, 16:08
και οι άλλοι αντιπαθέστατοι είναι :/

asimoulis
05-02-2012, 23:57
θα παίξει κάνα καλό live stream?

rebelos
06-02-2012, 00:11
κάτι θα παίξει αν και ψίνομαι να μην το δω τελικά

MaX Payne
06-02-2012, 00:46
τι ωρα αρχιναει?

Ethereal
06-02-2012, 00:48
μιαμιση

FIXXXER
06-02-2012, 00:59
Τηλεορασουλα, παρεα τεραστια, chicken wings, γκομενες μεθυσμενες με red solo cups, φωνες, καθυστερηση και να μαστε καλα να το ζουμε καθε χρονο 8-)

MaX Payne
06-02-2012, 02:19
τραγουδατε και τον υμνο συγκινημενοι χερι στην καρδια κλπ?

FIXXXER
06-02-2012, 02:34
:moutza:

rebelos
06-02-2012, 03:08
πόσο εκδίκηση θέλουν να πάρουν οι Patriots όμως! δεν εξηγούνται αλλιώς τα λάθη τους μέχρι τώρα

επίσης γαμώ τις διαφημίσεις τους

Ethereal
06-02-2012, 04:02
δε θα γερασει ποτε η πουτανα;

FIXXXER
06-02-2012, 06:59
Δεν ξερω, αλλα πουτσα σε New England, ετσι

m2hLNOjrXa4&feature=related

:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:

Stormrider
06-02-2012, 13:58
ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΤΣΝΤΑΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

Kelldorain
06-02-2012, 16:09
Bradshaw φάση της χρονιάς, γενικά χίλιες φορές Giants σε σχέση με Patriots. Επίσης Eli πλέον περισσότερα Superbowls από Peyton.

MaX Payne
06-02-2012, 16:33
http://a.espncdn.com/photo/2012/0205/nfl_g_gisele_cr_576.jpg

πικρα ο brady
και που να βρει παρηγορια

γιατι δεν goustarete Patriots?

διαβασα επεξηγηματικο ποστ σαμπρελα στην σελ3 η 4 και κατι καταλαβα προοδος!

Kelldorain
06-02-2012, 16:38
γιατι δεν goustarete Patriots?

http://drkronner.files.wordpress.com/2012/02/bill_belichick1.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/2007_National_Football_League_videotaping_controversy

και λόγω Captain America Brady προφανώς

rebelos
06-02-2012, 18:17
και οι Giants για το πούτσο είναι
δώστε το στους Ravens. αυτοί ταξίζαν φέτο

rebelos
23-09-2012, 21:21
*bump*

πρώτος αγώνας που βλέπω φέτος Κανσας Σίτι - Νιου Ορλεανς. ΝΟ φαίνονται τραγικά αποδυναμωμένοι. Βέβαια Μπρίζς θεούλης κάτι ότι μπορεί να φανταστεί κανείς εκεί μέσα αλλά η άμυνά τους είναι για τον πούτσο. Γενικά από 'τι έχω δεί Ravens ΓΑΜΑΝΕ ψυχές και φέτος. 49ers ένα κλίκ καλύτεροι από πέρσι (άσχετα αν τώρα χάνουν από Vikings λολ). Patriots μίσος και φέτος ελπίζω να τους σκίσουν οι Ravens σε μερικές ώρες. Steelers όσο περνά ο καιρός χειροτερεύουν δυστηχώς, χωρίς να σημαίνει ότι τους ξεγράφουμε. Giants το ίδιο απρόβλεπτοι με πέρσι. Packers δυναμη. Γουστάρω RGIII αβέρτα και Redskins μοιάζουν για έκπληξη. Μάτια επίσης στραμένα πάνω σε Detroit, Cardinals, Titans, Texans και φυσικά τους Broncos του Manning

MaX Payne
24-09-2012, 02:00
λοιπον μεχρι ναρχισει nba εχω κατεβασει και δει καποια ματσακια φετο απο περιεργεια
κανα 2 ηταν αρκετα καλα ,ωραιο που ειδα το Baltimore-Philadelphia με ξυλικι

εχει μια πλακα το σπορ τελικα αν και με κουραζουν κατι 3ωρα που κρατανε
θα γινω φαν :grin:

rebelos
24-09-2012, 16:25
ε χτές το βράδυ η φάση ήταν Titans - Lions και Baltimore - Patriots. Και πως στον πούτσο έχασαν πάλι έτσι οι Saints?!?!

bhoy
25-09-2012, 00:08
M΄εμφανή τάση τρολαρίσματος,σαφέστατο "αντιΑμερικανισμό" κι ειλικρινή απορία...
γιατί όχι Rugby Union...Rugby League (να πω την αλήθεια ακόμη ψάχνω τις διαφορές τους,ενώ θα γίνει και μια μίνι εκδοχή τους Ολυμπιακό σπορ περικαλώ)...στην τελική AFL (aussie rules);
Ευχαριστώ όσους μπουν στον κόπο.

MaX Payne
27-09-2012, 14:12
η ερωτηση ειναι γιατι δεν βλεπει καποιος αυτα που γραφεις και βλεπει NFL;

αν ρωτας αυτο τογραψα περιμενω να αρχισει το Nba και ψαχνω υποκαταστατα απο την ιδια χωρα :-o
και ειναι πιο ευκολο piratebay να βρεις ματς να κατεβασεις

ραγκπι κλπ δεν εχω δει

KoiliaSamprela
27-09-2012, 19:45
M΄εμφανή τάση τρολαρίσματος,σαφέστατο "αντιΑμερικανισμό" κι ειλικρινή απορία...
γιατί όχι Rugby Union...Rugby League (να πω την αλήθεια ακόμη ψάχνω τις διαφορές τους,ενώ θα γίνει και μια μίνι εκδοχή τους Ολυμπιακό σπορ περικαλώ)...στην τελική AFL (aussie rules);
Ευχαριστώ όσους μπουν στον κόπο.

η ερώτησή σου είναι, γιατί hard rock και όχι heavy metal
Η απάντηση είναι "Γιατί βυζιά"
και επίσης εγώ βλέπω και rugby (έχει και το TV5 αγώνες live) και τα διεθνή τουρνουά τύπου 6nations. και την Αγγλική λίγκα άμα κάτσει.
Και επί της ουσίας είναι 2 διαφορετικά αθλήματα (nfl - rugby) με το NFL να είναι πιο κοντά στην έννοια "turned based strategy" παρά action.

bhoy
29-09-2012, 12:43
Nταξ,αποδεχτή κάθε ερμηνεία...
Να στο πω διαφορετικά.Δε ξέρω γρι από NFL,τα άλλα κάπως τα παλεύω.
Κι όπως θα λέγαν και κάποιοι άλλοι,όλος ο κόσμος παίζει μπάσκετ κι αυτοί ΝΒΑ.

KoiliaSamprela
29-09-2012, 13:27
Nταξ,αποδεχτή κάθε ερμηνεία...
Να στο πω διαφορετικά.Δε ξέρω γρι από NFL,τα άλλα κάπως τα παλεύω.
Κι όπως θα λέγαν και κάποιοι άλλοι,όλος ο κόσμος παίζει μπάσκετ κι αυτοί ΝΒΑ.

Στα γρήγορα (αν και θα ορκιζόμουν ότι κάπου έχω γράψει βασικούς κανόνες του NFL)
Ομάδα Α επίθεση (έχει την μπάλα)
Ομάδα Β άμυνα
Η ομάδα Α πρέπει να φτάσει στην απέναντι γραμμή και να ακουμπήσει την μπάλα χάμου (τατσντάουν) η ομάδα Β δεν το θέλει.
Η ομάδα Α πρέπει να "προχωράει" την μπάλα τουλάχιστον 10 γιάρδες με τις 4 προσπάθειες. Αν τις περάσει με λιγότερες , ρισέτ η 4δα και από την αρχή.
Χοντρικά αυτό, συνήθως αν μέχρι ΚΑΙ την τρίτη προσπάθεια δεν το έχουν καταφέρει δεν ρισκάρουν 4η γιατί αν δεν πάνε τα πράγματα όπως πρέπει, η Ομάδα Β που θα κάνει μετά επίθεση ξεκινάει εκεί που έμεινε η Μπάλα. Γι αυτό βλέπεις και στην 4η προσπάθεια "κλωτσάνε" (punt) την μπάλα και όπου πάει , ώστε η ομάδα να Β να ξεκινήσει όσο πιο μακριά μπορεί.

MaX Payne
29-09-2012, 14:02
σελ 5 :)

To TD αξίζει για 6 πόντους , και μόλις γίνει το TD έχεις 2 επιλογές, είτε να πας για field goal που είναι +1 πόντος ( safe way) είτε να δοκιμάσεις και δεύτερο TD που είναι +2 πόντοι. Αν κάνεις δεύτερο TD σε αυτήν την περίπτωση δεν παίρνεις ξανά δικαίωμα για goal kick.

για δωσε φωτα αμα ξερεις
αυτος που κλωτσαει την μπαλα για να μπει στο τερμα δεν κανει τπτ αλλο σε ολο το παιχνιδι;:touched:
και οταν σε κατι φασεις δινει o QB την μπαλα σε εναν διπλα η' πισω και αυτος παιρνει φορα και τρεχει και βρισκει τοιχος γιατι το κανουν? συνηθως δεν κερδιζουν και πολλα μετρα ο σκοπος ποιος ειναι; να φανε το χρονο;

KoiliaSamprela
29-09-2012, 14:20
βασικά ο "κλωτσάω την μπάλα" (Kicker ή placekicker) δεν ξέρω αν κάνει κάτι άλλο.
Επειδή συνήθως έχουν μόνο έναν τέτοιο (αν και παίζει να έχουν και 2 , έναν για punt και έναν για field goal) δεν νομίζω να ρισκάρουν να τον βάλουν να κάνει και κάτι άλλο :)

Για την ερώτηση σου σχετικά με το ότι σκάει στο τοίχος: Όπως έχουμε πει , είναι ένα παιχνίδι τακτικής, σε κάθε turn επιλέγουν το παιχνίδι που θα κάνουν. Τώρα αν ο QB επιλέξει rush και η άμυνα είναι στημένη για μακρινή πάσα, ε, τους θωπεύουν. Επίσης μπορεί να δημιουργήσουν οι μπροστινή διάδρομο για να περάσει ο running back, άσε που είναι πιο σίγουρη πάσα στο running back από τον wide receiver. Και επίσης δεν ξεχνάμε και τον παράγοντα κούραση στο QB , που θέλει να ξεκουράζει που και που το χέρι του :).

rebelos
29-09-2012, 14:42
καλά υπάρχουν και ράνς τα οποία έχουν καταλήξει σε tuchdowns και γενικά ράνς με αρκετές γιάρδες
από τους καλύτερους running backs
http://www.youtube.com/watch?v=jX-lzXYjLQo&feature=related
και ένα βίντεο με ράνς γενικά
http://www.youtube.com/watch?v=ZfjejnMOUws&feature=related

KoiliaSamprela
29-09-2012, 15:09
υπολόγιζα να έβαζες την λατρεία

KvEXqWcouBg

rebelos
29-09-2012, 17:09
Ε 'ντάξει αυτός είναι μίλια πιο μπροστά από όλους. Τεράστιος παίχτης

bhoy
29-09-2012, 19:18
Βλέποντας αυτόν τον μαλλιά...( είχε πρότυπο τον ΙCE T; )...αναρωτιέμαι βασικώς αν υπάρχει κάποιος ορισμός φάουλ ή δεν παίζει τέτοιο πράγμα;
Και τακτικά μιλώντας,δεν θα έπρεπε σε κάποιες περιπτώσεις να δώκει και καμιά πάσα;Ασχέτως του αν είναι τιτάνας ο ντουντ.

rebelos
30-09-2012, 10:31
υπάρχουν φάουλ αλλά παίζουν 100 χιλιάδες διαφορετικά. Δηλαδή διαφορετικά σφυρίζεται στον QB διαφορετικά στους αμυντικούς και πάει λέγοντας, εγώ δλδ που βλέπω καιρό δε τα έχω μάθει - καταλάβει και όλα και γενικά οι κανονισμοί έχουν αλλάξει και πάρα πολύ από το παρελθόν γιατί έσκαγαν κάτι τύποι και απλά δολοφονούσαν κόσμο βλέπε Lawrence Taylor, Dick Butkus, και από πρόσφατους Ray Lewis υπήρχαν παίχτες που μετά από χτυπήματά τους αποσύρονταν :P , όσον αφορά τις πάσες δε πολυγίνονται γιατί τα Interception παίζουν πάρα πολύ. Παρόλα αυτά δές εδώ (http://www.youtube.com/watch?v=EtZWsgwl1I4&feature=related) το 4, συμβαίνουν και αυτά...

KoiliaSamprela
18-11-2012, 14:42
Κάνω ένα μικρό hi-jack για να πω ότι τον τελευταίο καιρό έχω λιώσει στο NCAA.
Γουστάρω που ως κολεγιακό τα λάθη είναι περισσότερα , και τα σκορ μεγαλύτερα, και βλέπω απίθανα ματσάκια με τρελά σκορ τύπου nc state - clemson :48-62 .
Ένα άλλο που μου αρέσει παράφορα είναι τα marching bands που παίζουν κατά την διάρκεια του αγώνα, επίσης στο κολεγιακό έχουμε και "καυτές εξέδρες", πάντα στα πλαίσια του show που είναι πάνω όλα το όλο κονσεπτ.

Κρατάω για το τέλος την εκπομπή που βλέπω κάθε Σάββατο το College Gameday όπου δεν έχει σημασία και πολύ τι βλέπεις :) αλλά είναι γαμώ
και έχω πετύχει και "καυγά" Ty Burrell - Eric Stonestreet και καλά για την καλύτερη ομάδα :).
Εδώ ένα χαζό σκηνικό :)
iXhYYb5Qyug

Σε όλη αυτήν την φάση έχω προσέξει ένα απίθανο QB από τους Oregon Ducks με όνομα Marcus Mariota

s4MaPzDpKPk

Σορρυ για το χάιτζακ :)

rebelos
18-11-2012, 23:41
πόσο εύκολα κάνουν runs ρε μλκ εκεί :touched:

green_machine
10-12-2012, 00:51
χαμος στο ισιωμα για τα wildcards
στην afc οι στιλερς μου τον επαιξαν αγριως, χασανε απο σαν ντιεγκο, το οποιο ειναι απο τις χειροτερες ομαδες της νφλ, για πρωτη φορα στην ιστορια τους στην κανονικη περιοδο στο πιτσμουργκ. παλι καλα που το σινσινατι εχασε, ενω κερδιζε 19-10 στην 4η περιοδο, απο νταλας με fg στο τελευταιο δευτερολεπτο. τωρα την επομενη βδομαδα, νταλας-στιλερς (το μεγαλυτερο ντερμπυ της νφλ που γινεται μονο καθε 4 χρονια και καιγονται και οι 2 για νικη) και σε 2 βδομαδες εχουμε πιτσμπουργκ-σινσινατι (το οποιο σινσινατι εχει να παιξει και με βαλτιμορη)
nfc της πουτανας
κερδιζουν σημερα ουασινγκτον, νταλας και μινεσοτα και ειναι στην ιδια θεση, ενα παιχνιδι πισω απο σιατλ που παιζει τωρα με σαν φρανσισκο. το σικαγο τον επαιξε αγρια σημερα με μινεσοτα και καθως εχει δυσκολα παιχνιδια μπροστα εχει μπει σε μεγαλες περιπετειες. ακομα και οι giants απειλουνται απο ουασινγκτον και νταλας για την πρωτη θεση στην nfc east

γενικα απο τις καλυτερες σεζον των τελευταιων ετων, εχει ακομα 3 αγωνιστικες και θα πεσουν κορμια

rebelos
31-12-2012, 18:33
λοιπόν μουνιά έχουμε playoff

Bengals - Texans
Colts - Ravens
Vikings - Packers
Seahawks - Redskins

- το πρώτο είναι στανταράκι Texans. Bengals ούτος ή άλλος από την αυτοκτονία των Steelers πέρασαν. Δε νομίζω να γεμίζουν σε κανέναν το μάτι
- Το Δεύτερο θα είναι πολύ σκληρό παιχνίδι. Colts τεράστια έκπληξη φέτος, παίζουν τέλεια έχει επιστρέψει και ο Pagano που αντιμετωπίζει την παλιά του ομάδα. Μιλάμε για ζευγάρι Ωρεξάτα Νιάτα - Γέρικα Σκυλιά. Ravens έχουν (αν δε κάνω λάθος) τραυματία Lewis αλλά πάντα τους υπολογίζεις. Σε μία από τις καλύτερες φετινές άμυνες (Τexans) πάντως οι Colts τη μία εξαφανίστηκαν και την δεύτερη τους πάτησαν, και νομίζω ότι ο Luck έχει ρίξει αρκετούτσικα interceptions και σε μιά έμπειρη άμυνα όπως των Ravens αυτά θα φανούν. Για να δούμε.
- Επανάληψη του παιχνιδιού της Κυριακής. Peterson τα έχει γαμήσει όλα (όποιος ρώταγε για running backs ας δει την φετινή του σεζόν), δεν έσπασε το ρεκόρ για 9 γιάρδες (γιατί σταρχίδια του το ρεκόρ μπροστά στα playoff). Γενικά βέβαια οι Vikings δεν μου γεμίζουν το μάτι, δηλαδή οκ σε όλα τα άλλα είναι μέτριοι προς καλοί και απλά ο Peterson είναι φόβος και τρόμος. Packers από την άλλη είχαν ξεκινήσει μέτρια αλλά βρήκαν τα πατήματά τους και θυμίζουν κάτι από την ομάδα που πριν 2 χρόνια πήρε το Super Bowl. Γενικά βλέπω Packers αλλά θα χαρώ πάρα πολύ με νίκη Vikings.
- Για το τελευταίο θα μιλάμε μάλλον για το μάτς με τις ομάδες που θέλουν να αποφύγουν όλοι. Seahawks έχουν την καλύτερη άμυνα φέτος νομίζω αλλά εκτός Seattle δεν είναι τόσο δυνατοί πράγμα μείον. Redskins RGIII και τα μυαλά στα blender το παλικάρι πήρε μία από τις χειρότερες ομάδες και την έβγαλε playoff με πλεονέκτημα ! ! Νομίζω πάντως ότι και οι δύο είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή την στιγμή. Έχουν δύο παρόμοιος QB αλλά ο RGIII είναι λίγο καλύτερος. Γενικά βλέπω Redskins. Οι Seahawks εκτός, Morris (RB Redskins) πολύ δυνατός αυτή τη στιγμή, Redskins έχουν κάνει μερικές φοβερές νίκες μέσα στη σεζόν.

Γενικά φέτος έχουμε 3 rookie QB που είναι με τις ομάδες τους στα playoff, και αν για τον Wilson που πήρε έτοιμη ομάδα δεν είναι τόσο έκπληξη, οι άλλοι δύο πήραν ερείπια και τα κάναν τρομοκρατικές οργανώσεις. Το γεγονός πάντως ότι φέτος δεν έχει ξεχωρίσει πέρα από μικρές εκλάμψεις ακόμα φαβορί για τον τίτλο κάνει τα playoff ακόμα πιο γαμάτα. Πραγματικά δε μπορώ να πώ πιο θα το πάρει

Κωλαράκι Τορνευτό
04-01-2013, 17:48
Αυτο ειναι το wild card round ομως ε, οι νικητες περνανε και παιζουν με τις 4 ομαδες που ηδη περιμενουν.
Γενικα San Francisco 49ers ειμαστε φετος, και αντι - Patriots οπως παντα.

Στα 4 ζευγαρια που εγραψες θελουμε:

Bengals (οποια ομαδα ειναι απο Τεξας να φαει σκατα)
Ravens (καλοι και οι Colts)
Vikings (σκατα στους Packers)
Seahawks (αντι - Γουοσινγκτον ειμαστε)

rebelos
07-01-2013, 17:26
Τα 'χετε πουλήσει όλα μλκς
Τίποτα το εντυπωσιακό μέχρι στιγμής. Πέρασαν τα φαβορί.
Τραυματισμός RGIII πέρασε τους Seahawks

υ.γ. θα επιστρέψω με πόστ σεντόνι για τα άλλα ζευγάρια

Kelldorain
07-01-2013, 21:20
Κρίμα για Colts, αλλά απ' την άλλη http://t.co/alOIrwMB :touched:
Επίσης πάμε για P.Manning-Brady, ματς δεκαετίας αν γίνει.

rebelos
07-01-2013, 23:00
Ray Lewis είμαστε
να πάνε να γαμηθούν όλοι οι άλλοι

MaX Payne
11-01-2013, 00:13
Τραυματισμός RGIII πέρασε τους Seahawks

υ.γ. θα επιστρέψω με πόστ σεντόνι για τα άλλα ζευγάρια

που ειναι το σεντονι

πουδα washington-seattle
RGIII αφου ειχε σχεδον πεθανει απο την αρχη δεν μπορουσε καθολου γιατι δεν εβαζε την αλλαγη;
επρεπε να πεσει νεκρος;

rebelos
11-01-2013, 13:44
ε βαρέθηκα

Εντωμεταξύ με Redskins η μαλακία είναι ότι και ο Cousins έχει πολύ καλό χέρι και κάλιστα κάτι θα μπορούσε να τον βάλει από πιο νωρίς μέσα. Τώρα και έχασαν το παιχνίδι, και κινδυνεύει ο Griffith να έχει τραυματιστεί σοβαρά. Δεν παίζουν έτσι με τέτοιους QB

για τα επόμενα όλοι γράφουν στα ιντερνέτς ότι Broncos και Patriots θα περάσουν και ως αδιαμφησβίτητα φαβορί. Μάλλον έτσι είναι εκτός αν κάνει κανα θαύμα ο Lewis ή ο Flacco (LOL) από την μία ή ο Watt από την άλλη. Τα άλλα είναι ντέρμπι και πρέπει να τα δούμε. 49ers - Packers το πιο αμφίροπο παιχνίδι, Ρότζερς ρίχνει όπως ο Ρότζερς και η ομάδα έχει κάνει ένα κλίκ παραπάνω σε όλους τους άλλους τομείς (άμυνα, ράς κτλ) από την αρχή της σεζόν, 49ers χτίζουν δυναστεία εμένα ο Κάπερνικ ακόμα βέβαια δε μου γεμίζει το μάτι, βέβαια ίσως να είναι ότι δεν έχει παίξει και τόοοοσα παιχνίδια γουατέβερ, η άμυνά τους τσακίζει κόκκαλα, Θα είναι γαμάτο μάτς δίνω λίγο προβάδισμα σε 49ers. Seahawks - Falcons 'ντάξει μου φαίνεται λίγο αδιάφορο, κυρίως γιατί και οι δύο ήταν αδιάφορες ομάδες όλη την χρονιά, Φάλκονς δεν μοιάζουν ικανοί για τίποτα (παρόλο που έχουν το καλύτερο ρεκόρ στη κανονική σεζόν) ενώ οι Seahawks έχουν τον περισσότερο τσαμπουκά από όλες τις ομάδες αυτή τη στιγμή στα playoff νομίζω. Δίνουμε Seahawks αλλά οι μην υποτιμάμε την Ατλάντα, Matt Ryan ΠΡΕΠΕΙ να κάνει ένα καλό playoff παιχνίδι επιτέλους.

rebelos
13-01-2013, 04:49
Μουνάκι Brady σε περιμένουμε
http://blacksportsonline.com/home/wp-content/uploads/2013/01/reggie-wayne-ray-lewis.jpg

Kelldorain
14-01-2013, 00:01
ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ SEAHAWKS.

edit, γελάω.

rebelos
14-01-2013, 00:30
χαχαχαχα

ε οι receivers των Falcons είναι πραγματικά φοβεροί

edit: γι' αυτούς που το χάσανε http://www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap2000000125999/Divisional-Can-t-Miss-Play-Can-t-Miss-finish

rebelos
20-01-2013, 23:44
βλέπω 49ers - Falcons. Σκούρα τα πράγματα για 49ers. αν δεν σταματήσουν τους receivers των Falcons (που διάολε δε σταματιούντε) και αν δε πάρουν μερικά πλέης από τον Κάπερνικ φαίνεται ότι είναι one - man show

Kelldorain
20-01-2013, 23:51
17-0, δεν μπορούν να σταματήσουν τις πάσες με τίποτα. Βέβαια μετά το 20-0 την προηγούμενη βδομάδα ποτέ δεν ξέρεις =Ρ

rebelos
21-01-2013, 00:33
ξύπνησαν στην επίθεση αλλά αν δεν κάνουν τίποτα τα safety και τα corners δε γίνεται δουλειά

Kelldorain
21-01-2013, 02:05
Τεράστιο ματς, μάλλον το καλύτερο απ'όσα είδα στα playoffs φέτος. Ελπίζουμε σε Harbowl.

rebelos
21-01-2013, 02:08
ωραίο ωραίο αλλά το Ravens - Broncos μάλλον ήταν το κορυφαίο. Κατά τα άλλα ελπίζουμε σε Ravens και έρχεται και τώρα μεγάλο ματς

rebelos
21-01-2013, 05:37
2.30 λεπτά και 28 - 13 μπροστά τα κοράκια
το παρατάω γιατί νύσταξα
παιχνιδάρα
Ray σου αξίζει δαχτυλίδι

υ.γ. αν το γυρίσει ο Brady θα μιλάμε για το καλύτερο παιχνίδι στην ιστορία των playoff

KoiliaSamprela
21-01-2013, 10:38
Δεν ξέρω πόσοι το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά
http://media.ticketmaster.co.uk/tm/en-gb/img/static/nfl/nfly_header980_1.jpg

http://www.ticketmaster.co.uk/nfl

Kelldorain
21-01-2013, 11:40
http://i.imgur.com/4PlP7q5.png

:wave:

Είμαστε με Βαλτιμόρη.

jack the ripper
21-01-2013, 11:43
Δεν ξέρω πόσοι το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά
http://media.ticketmaster.co.uk/tm/en-gb/img/static/nfl/nfly_header980_1.jpg

http://www.ticketmaster.co.uk/nfl

Το ειδα μολις και εκλεισα κατευθειαν με ενα φιλο για 49ers. NFL δεν εχω δει λαιβ ποτε και ηταν καλη ευκαιρια. 50 λιρες βεβαια αλλα δε γαμιεται :)

Κωλαράκι Τορνευτό
21-01-2013, 14:32
Μλκ 50 λιρες ειναι απιστευτα καλη τιμη για αυτο το ηβεντ. Θα ειναι και γαμω σαν εμπειρια.
Εδω οι κανονικοι αγωνες και για θεσεις απο του διαολου τη μανα και εχουν ξερω γω πανω απο 90 δολλαρια συνηθως.
Εξαρταται παντα απο την ομαδα βεβαια.

Στο Superbowl ειμαστε με οποιον κερδισει, τις παω και τις δυο ομαδες.
Ελαφρια συμπαθεια για 49ers. Αφου εφυγαν οι σιχαμενοι Colts και Packers, γαμω =)

Κωλαράκι Τορνευτό
03-02-2013, 19:59
Ποιοι θα το δειτε?

49ers ειμαστε αλλα και οι δυο συμπαθεις.

rebelos
03-02-2013, 21:33
εδώ θα είμαστε σίγουρα
Ravens είμαστε κόφτε τις μαλακίες

Κωλαράκι Τορνευτό
03-02-2013, 21:57
θα φατε πουτσα (!)

rebelos
04-02-2013, 04:00
Κάπερνικ τα έχει χάσει
49ερς πάντως είναι καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο

The Donnn
04-02-2013, 04:15
Beyonce half time show. Επικ!

rebelos
04-02-2013, 04:17
το έχω βάλει Mute και ακούω Pennywise :)

The Donnn
04-02-2013, 04:21
Το έχω στο mute εννοείται....Superbowl έχω δει μόνο μια φορά για το γαμώτο όταν ήμουν Βοστόνη το 2002 που το πήραν οι Patriots στα τελευταία δευτερόλεπτα και φάγαμε και ήπιαμε και αναποδογυρίσαμε αυτοκίνητα και περάσαμε όμορφα. Κατα τ'άλλα είναι σαν το εφηβικό σεξ: αναμονή και προετοιμασία για 3 δευτερόλεπτα δράση.

rebelos
04-02-2013, 06:06
o joe montana έκλεισε τα φώτα για να ξυπνήσουν

The Donnn
04-02-2013, 06:07
...επιμένω, είναι ηλίθιο άθλημα...αλλά είναι ματσάρα!

green_machine
04-02-2013, 06:38
νταξει αθλιοτητες καθαρο pass interference στο 4ο down, αλλα λεει 'δε δινεται σε αυτο το σημειο'

εμετος

rebelos
04-02-2013, 06:46
στην πούτσα μας
το πήραν οι Ravens
:D

Κωλαράκι Τορνευτό
04-02-2013, 07:34
...επιμένω, είναι ηλίθιο άθλημα...αλλά είναι ματσάρα!

Για κανενα λογο ηλιθιο αθλημα ομως αν ξερεις κανονισμους! Το ματς ηταν επικο, ειχε και διακοπη φωτων Νεα Φιλαδελφεια φαση, μια χαρα!
Οι προπονητες των δυο ομαδων ειναι διδυμοι? Μονο απο το καπελακι ξεχωριζαν :p
Beyonce κωλαρα, Μπαρ Ρεφαελι στην καλυτερη και ταυτοχρονα πιο αηδιαστικη διαφημιση της βραδιας.
Σημερα καναμε και καφρομαγειρικη, μονο χοληστερινη σε κλασικο μενου σουπερμποουλ: http://imgur.com/a/zp2Wq#0

o-3j4-4N3Ng

Kelldorain
04-02-2013, 12:47
Βαλτιμόρη κερδίζει Superbowl μέσα στη Νέα Ορλεάνη, κάπως πρέπει να μπει αυτό στην 4η του Treme, δεν γίνεται.

Ray Lewis τατσντ κλπ

Parasight
04-02-2013, 14:19
http://i.imgur.com/kRgjXHO.jpg

rebelos
04-02-2013, 18:10
γαμώ τα παιχνίδια ήταν πάντως
νομίζω βέβαια ότι MVP έπρεπε να ήταν ο Jacoby Jones αλλά τέσπα

MaX Payne
05-02-2013, 00:28
Οι προπονητες των δυο ομαδων ειναι διδυμοι? Μονο απο το καπελακι ξεχωριζαν :p

αδερφια ειναι ,εκτος αν το ηξερες ηδη :p

τοδα και γω σημερα
απεφυγα Ιντερνετ κλπ να μην ξερω σκορ και πεταγεται καρπετοπουλος το πρωι ραδιο
"κερδισε η Βαλτιμορη " :-o

beyonce μπουταρες ε

α χθες ειδα και το any given sunday(με αθλιους υποτιτλους) μετα απο χρονια να μπω στο κλιμα :touched:

rebelos
16-09-2013, 21:38
ΜΠΑΜΠ

2 αγωνιστηκές
49ers έχω αρχίσει και τους σιχαίνομαι.
Manning είναι ασταμάτητος (Peyton προφανώς)
ο τρόπος που οι Seahawks έσβησαν τους 49ers με άφησε μλκ
κατά τα άλλα η φάση είναι Saints και Packers

rebelos
30-12-2013, 14:18
ΠΛΕΗΟΦ ΜΟΥΝΑΡΕΣ

έχουμε και λέμε
1) Τσίφς - Κόλτς
Τσίφς καλή ομάδα αλλά ο Λάκ είναι υπερσυμπαθητικός παίχτης. Προβλέπεται δυνατό ματσάκι ποντάρω σε Κόλτς που παίζουν και εντός
2) Τσάρτζερς - Μπένγκαλς
Πρώτη φορά που μάλλον οι Μπένγκαλς θα περάσουν τον πρώτο γύρο των πλέηοφ. πραγματικά δε μπορώ να δω Τσαρτζερτς να κερδίζουν με τίποτα
3) 49ερς - Πάκερς
ότι γράφω και από πάνω. Ρότζερς για πάντα είναι η φάση. Πέρσι βέβαια οι 49ερς τους έσβησαν. Φέτος πάλι οι Πάκερς αν δεν είχαν τόσους τραυματισμούς θα ήταν σίγουρα καλύτερη οπάδα όλη τη σεζόν. Και 'δω πάντως φαίνεται ότι θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Θα πάρει ο Ρότζερς εκδίκηση; Θα πάει στο διάολο ο αντιπαθέστατος Κάπερνικ; είναι η διαφορά για τους Πάκερς ο ρούκι Λέησι;
4) Σέντς - Ιγκλς
πολύ ανεβασμένοι επιθετικά οι Ιγκλς φέτος, φαίνεται ότι ο Κέλλυ δούλεψε πάρα πολύ σε αυτό το τομέα. παρόλα αυτά οι Σέντς φέτος έχουν πίσω τον Πέητον, έχουν τον Μπρίς που γενικά είναι μηχανή παραγωγής ατελείωτων γιαρδών και έχουν αναβαθμησμένη φοβερτά την άμυνά τους. Γενικά κλείνουμε προς Σεντς αλλά το Ιγκλς δε θα μας εκπλήξει πάρα πολύ. Εδώ θα φανεί ο Κέλλυ τι ψάρια πιάνει κιόλα.

έχουν περάσει ακόμα οι Μπρόνκος του ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΥ Μάνινγκ (στα πλέηοφ βέβαια πάντα κωλόνει) οι αντιπαθέστατοι πάντα Πάτριοτς του αντιπαθέστατου Μπρέηντι οι πληρέστερη Ομάδα του πρωταθλήματος Σήχοκς και οι πολλά υποσχώμενοι Πάνθερς που έχουν αναβαθμήστεί σε όλους τους τομείς.

η λογική λέει Σούπερ Μπόουλ με Μπρόνκος - Σήχοκς, ειδικά στην NFC δε μπορώ να δώ καμία ομάδα να νικάει τους Σήχοκς μέσα στο Σιάτλ. Ήταν το φαβορί άλλωστε από την αρχή, Σεντς, Πάκερς, 49ερς βέβαια θέλουν προσοχή γιατί πάντα είναι επικύνδηνες ομάδες. Αν και πιστεύω ότι μόνο οι Πάκερς του Ρότζερς ίσως να μπορέσουν να τα καταφέρουν. από την άλλη οι Κόλτς και οι Πάτριοτς (οι δεύτεροι ίσως κιόλας) κοντράρουν τους Μπρόνκος. Βέβαια ο Μάννινγκ στα πλέηόφφ παραδοσιακά τον κατουράνε λίγο όλοι. Βέβαια μη ξεχνάτε εδώ είναι NFL πέρσι το πρωτάθλημα πήραν οι Ρεηβενς που φέτος δεν πέρασαν καν και στα πλέηοφφ όλα είναι πιθανά και όλα αλλάζουν.

jack the ripper
30-12-2013, 15:11
Ξεκινησα να παρακολουθω φετος ΝΦΛ επειδη καποιοι στη δουλεια ξεκινησαν να παιζουν φαντασυ νφλ και καναμε random draft. Αρχισα να παρακολουθω ματς των Broncos και να τους συμπαθω γιατι ειχα 3 παιχτες τους στην ομαδα :P μεταξυ των οποιων Μανινγκ και Μορενο. Παμε μωρη ομαδα και τετοια σκηνικα. Α και το αθλημα γαμαει γενικα ε. Προλαβα και πηγα Γουεμπλει και ειδα και 49ers - Jaguars αλλα ηταν λιγο μουφα ματς. Αυτα που θα γινουν Λονδινο το ερχομενο Φθινοπωρο προβλεπονται σαφως καλυτερα

MaX Payne
08-01-2014, 03:12
τα δα και τα 4 και γενικα φετο ειδα αρκετα ματσακια

επικ το Κολτς-Τσιφς αν δειτε καποιο απο τα 4 αυτο ειναι
αν εξαιρεσεις το Τσάρτζερς - Μπένγκαλς που ταν λιγο μουφα και τα αλλα 2 ηταν καλα ματσακια
Κάπερνικ τους κερασε και παλι σε επικ συνθηκες πρεπει ναχε -15
κριμα για Ροτζερς που τον εχω συμπαθησει

jack the ripper
08-01-2014, 10:29
Δυστυχως Κολτς-Τσιφς δεν ειδα :/ Ειδα το Τσαρτζερς - Μπενγκαλς που η αμυνα Μπενγκαλς ηταν τραγικη οπως και ο Dalton εκανε 1-2 πολυ κρισιμα λαθη.
Επισης 49ερς - Πακερς που ειναι οπως τα ειπε ο MaX Payne. Τωρα παμε μωρη Μπρονκος την κυριακη

jack the ripper
13-01-2014, 17:46
Denver - Patriots
49ers - Seahawks

Αυτην την κυριακη. για να δουμε.

Κωλαράκι Τορνευτό
14-01-2014, 06:39
Ετσι, καυλι σε σιχαμενους Κολτς απο (εως και ελαχιστα αντιπαθεις αλλα) γενικα αδιαφορους Πατριοτς, Μπρονκος αναμενομενο, και οι Σηχοξ αδιαφοροι για μενα.

Απο το αλλο ζευγαρι ηθελα οποιος περασει να το παρει, οποτε αφου δεν περασαν οι Πανθερς, παμε για 49ερς λοιπον

green_machine
14-01-2014, 22:39
ε σιατλ-ντενβερ το σουπερμποουλ εκτος αν γινουν μεγαλες εκπληξεις, καθως η αμυνα του σιατλ ειναι τρομακτικη και παιζει και για την επιθεση που δεν πολυτσουλαει τελευταια (αναμενεται πολυ ξυλο σε αυτον τον ημιτελικο) και νταξει το ντενβερ ειναι το ντενβερ, η καλυτερη επιθεση στη λιγκα

παντως γενικα εχουμε καλα παιχνιδια με 2 πολυ καλες αμυνες και divisional rivals και απο την αλλη τους 2 κορυφαιους qbs

rebelos
15-01-2014, 00:17
ο Μανινγκ είναι γνωστός choker στα πλέηοφφ, δε θα με εκπλήξει άμα χάσει.
κατά τα άλλα η φάση μάλλοβ θα είναι Σήχοκς. με σκόρ τύπου 3 - 0 ξέρω 'γω μόνο ξύλο
εκτός αν ο Χαρμπάου βγάλει καναν άσσο από το μανίκι

KoiliaSamprela
20-01-2014, 09:29
σιατλ-ντενβερ το σουπερμποουλ

jack the ripper
20-01-2014, 10:29
http://media-cache-ak0.pinimg.com/236x/39/81/a1/3981a156c5395a195c88ba53710bc91b.jpg

Kelldorain
20-01-2014, 15:57
http://www.youtube.com/watch?v=bkTq__jd4I4

KoiliaSamprela
20-01-2014, 16:08
συγχωρέστε με αν κάνω λάθος, αλλά εξακολουθεί να μην έχει κερδίσει μαύρος (african american Yo!) quorterback το superbowl σωστά?

rebelos
20-01-2014, 16:33
http://en.wikipedia.org/wiki/Super_Bowl_XXII
Doug Williams το '88 o μόνος

τελικός καλύτερης φετινής επίθεσης με καλύτερο secondary.
θα γίνει δυνατό ματς
θέλω Manning ρε πούστη

green_machine
20-01-2014, 17:29
και γω μαννινγκ θελω, να αποκατασταθει πλεον αυτη η τεραστια αδικια που ο αδερφος του εχει δυο και αυτος μονο εναν τιτλο αλλα και γενικα πιο συμπαθητικη ομαδα το ντενβερ

KoiliaSamprela
20-01-2014, 19:46
http://en.wikipedia.org/wiki/Super_Bowl_XXII
Doug Williams το '88 o μόνος

τελικός καλύτερης φετινής επίθεσης με καλύτερο secondary.
θα γίνει δυνατό ματς
θέλω Manning ρε πούστη

Μερζί!

jack the ripper
01-02-2014, 14:39
Bump! Μην ξεχνιομαστε. Αυριο ειναι. Εχω κανονισει μαζωξη με απειρο junk food και μπυρες. θα το δει κανεις αλλος?

Ελπιζουμε σε ΨΩΛΗ σε σιχοκς

KoiliaSamprela
01-02-2014, 23:09
Για όσους έχουν OTETV/ NOVA το έχει το FOX
00:30 pre-game , 01:30 kick off

Κωλαράκι Τορνευτό
02-02-2014, 01:53
Θα μαστε με αλλους μεταναστες (δυστυχως), οχι με Ελληνες ομως (ευτυχως), και θα στηριζουμε Μπρονκος μονο και μονο λογω Μαννινγκ, και γιατι ποιο Σηατλ μωρε. Ασε που ο κουορτερμπακ τους ειναι σιχαμα. Ευχομαστε, αλλα δεν ελπιζουμε, σε απειρο αμερικανικο φαγητο, τσικεν γουηνγκς, ντεβιλ εγκζ, μπεργκερς, σουητ ποτεητος, μπεηκον κτλ, αλλα δεν το βλεπουμε φετος δυστυχως.

nothingman
02-02-2014, 15:25
Θα το δω με μεγαλούτσικη παρέα σε σπίτι φίλου με τα προφανή αλκοολικά και αλμυρά παρελκόμενα.

Τιμώντας έμπρακτα τις γκραντζ ρίζες μας, νομίζω ότι συνολικά το παρεάκι θα στηρίξει Σηάτολ (δεν έχω δει ούτε μισό ματς φέτος ε)

http://www.youtube.com/watch?v=_nGsT_qFMBs

Κωλαράκι Τορνευτό
02-02-2014, 19:55
http://www.oneman.gr/keimena/special-days/super-bowl-day/o-thrulos-toy-peyton-manning.2622973.html

Πολυ καλο αφιερωμα στον Peyton Manning, κι ας ειναι στο oneman.gr. Δηλαδη οχι τιποτα αλλο, αλλα μπραβο στον δημοσιογραφο για την πληθωρα των λεπτομερειων, κι ας γινεται λιγο μελοδραματικος προς το τελος.

Κατα τα αλλα, ειναι πραγματικα πολυ κωλοφαρδες οι ομαδες, αλλα κυριως οι οπαδοι που θα πανε στο γηπεδο. Εδω και ακριβως 1 μηνα, ξεκινωντας απο τη 2η Ιανουαριου, αν εξαιρεσουμε περιπου 7-8 μερες συνολικα, ολες τις υπολοιπες ειχαμε τα λεγομενα μπιλοζερια οπως λενε οι ελληνοαμερικανοι, θερμοκρασιες υπο το μηδεν δηλαδη (......) . Περασαμε κατι ομορφα -10 και -13 σε κατι φασεις, και μιλαμε για μεσημεριανες θερμοκρασιες ε. Και σημερα, εχει 9 βαθμους αυτη τη στιγμη και θα πεσει μονο λιγακι μεχρι την εναρξη του τελικου. Μια χαρα θα παιξουν το ματσακι τους, τη μολις δευτερη φορα που το Superbowl δεν γινεται νοτια (Τεξας, Ορλεανη, Λουιζιανα, Αριζονα, Φλοριντα κτλ) :D

MaX Payne
02-02-2014, 20:00
θα το δω αλλα μαλλον θα το κατεβασω για αυριο βραδυ

ελπιζουμε σε αμυνα Σιατλ για να μην το παρει ο Μανινγκ :cool:

και γιατι ποιο Σηατλ μωρε. Ασε που ο κουορτερμπακ τους ειναι σιχαμα.

ο Wilson;
γιατι σιχαμα;

Κωλαράκι Τορνευτό
02-02-2014, 20:14
Σορρυ, οχι κουορτερμπακ, αυτος ο τυπος στο βιντεο εννοουσα. Δε χρειαζεται και τιποτα παραπανω απο αυτο:

http://www.youtube.com/watch?v=bkTq__jd4I4

Phantom Duck
02-02-2014, 21:31
και λίγα του είπε

http://www.youtube.com/watch?v=psH6WWgrEz4

Ethereal
03-02-2014, 02:24
δεν εχει ελληνικη περιγραφη;

Ethereal
03-02-2014, 03:43
touchdown και 22-0 για τους seahawks.o manning μεχρι στιγμης κανει παιχνιδι για το οποιο θα βλεπει εφιαλτες για χρονια.
ελπιζω σε comeback στο δευτερο ετσι για το γαμωτο.

edit : 36-0 lmao

Κωλαράκι Τορνευτό
03-02-2014, 08:14
Επικο καυλι, ξενερα μεγαλη βασικα για τελικο

jack the ripper
03-02-2014, 12:45
Ψωλη επικων διαστασεων. Ξενερα που πηγε ο τελικος ετσι εχασε απο την αρχη το ενδιαφερον του. Ξεκινημα με επικη ασσυνενοησια και 2-0 για σιχοκς. Και μετα ολα πηγαν σκατα. Η επιθεση Μπρονκος δεν εκανε αυτο που ξερει (δε φταιει μονο ο Μαννινγκ για αυτο καθως αρκετες φορες η καλυψη ηταν σκατα). Αμυνα Broncos επισης για τα πανηγυρια. Μιλαμε για αστειες καταστασεις που δεν ειναι για επιπεδο superbowl. Απο την αλλη Seahawks επαιξαν την αμυνα που ξερουν και το εκαναν ΚΑΛΑ και φτασαμε σε αυτην την πουτσα.

chris_boss
03-02-2014, 13:01
είδα σχεδόν το πρώτο ημιχρόνιο για να υποστηρίξω σηατλ και ψωλιά σε εμετίξξξερς και δικαιώθηκα.

ΥΓ. το half time show είναι παντα playback?

Κωλαράκι Τορνευτό
03-02-2014, 17:24
Δηλωσεις κατοπιν εορτης εχουν μηδενικη σημασια, αλλωστε δεν ειμαι καν σκληροπυρηνικος φαν, οποτε σταρχιδια μας 8)
Δεν ηταν πλεημπακ, ειχες λαγκ μαλλον εμετε :*

chris_boss
03-02-2014, 23:35
προφανώς δεν είχα σκοπό να το δω. πόσο μάλλον να ποστάρω.

ΥΓ. α τότε έχει ο flea έχει εξελιγμένο wireless σύστημα στο μπάσο του

nothingman
05-02-2014, 00:29
Δεν ηταν πλεημπακ, ειχες λαγκ μαλλον εμετε :*
http://www.theguardian.com/music/musicblog/2014/feb/04/six-most-memorable-moments-mime?CMP=twt_gu

Κωλαράκι Τορνευτό
05-02-2014, 00:36
jezas asteiaki isanto po po ti eiste eseis re
den eida kan to half time show, para mono ligo apo bruno mars, kai aporousa giati o kosmos exei usteriasei me to floro

MaX Payne
11-09-2014, 12:31
week 1
συγκλονιστικος tony romo :touched:

εχω αρχισει βλεπω και το the league :touched:
επρεπε να καναμε κανα φαντασυ

jack the ripper
11-09-2014, 14:10
Romo οντως τα γαμησε ολα :touched: τραγικο γκειμ.

Seahawks μουνοπανα ανετοι. Broncos το κανανε derby στο δευτερο. Falcons ωραια ανατροπη.

attila
12-09-2014, 02:28
εδω ειναι ευρωπη και το αθλημα παιζεται ετσι:
http://totallycoolpix.com/wp-content/uploads/2011/23102011_rugby_world_cup/rugby_052.jpg
οχι ντυμενοι σαν ματατζηδες

jack the ripper
16-09-2014, 15:28
Week 2. Seahawks εχασαν παραδοξως απο Chargers (οχι οτι ηταν ευκολο γκειμ αλλα ενταξει). Broncos κερδισαν (οχι τοοοσο ευκολα) Chiefs. Απο τα αλλα δεν ειδα τπτ για αρκετη ωρα. Cam Newton επεστρεψε στους Panthers.
Παμε για re-match superbowl την ερχομενη κυριακη.

MaX Payne
20-09-2014, 23:18
Kaepernick ντυθηκε Ρομο στο SF-CHI

jack the ripper
22-09-2014, 13:52
Υπερματσαρα χθες το Seahawks - Broncos.
Εκαναν τρελο comeback οι Broncos. το 12-20 σε 59 δευτερολεπτα εγινε 20-20. Πριν απο αυτο επικες αμυνες. Στο λεπτο αυτο ο Μανινγκ εδωσε ρεσιταλ.

Δυστυχως στην παραταση δεν κρατησαν

MaX Payne
30-11-2014, 18:52
Week 13 8)
βλεπει αλλος;

Seattle τον ψιλοεπαιζε αλλα εριξε καλη πουτσα τελευταιες 2 βδομαδες σε SF και Arizona

εχει και Packers-Patriots σημερα που εχουν ξεχωρισει και Chiefs-Broncos το βραδυνο

jack the ripper
01-12-2014, 02:36
Παρων! βλεπω καθε εβδομαδα. τωρα βλεπω το πακερς με πατριοτς αλλα εχασα ολα τα αλλα. για να δουμε. broncos πεσανε τελευταια. αντιθετα πατριοτς ανεβηκαν πολυ. πακερς σταθερα καλoi και πιστευω οτι θα φτασουν μακρια.

KoiliaSamprela
01-12-2014, 09:40
βλέπεται κάπου αλλού εκτός υπολογιστή ?

jack the ripper
01-12-2014, 12:46
Αγγλια ειμαι απο pc stream-αρω οτι μπορω. Στο superbowl αγοραζω game pass για το full experience :P

MaX Payne
28-12-2014, 18:26
Week 17 σημερα τελος η reg season

http://www.sbnation.com/nfl/2014/12/23/7440567/nfl-playoff-picture-2014-afc-nfc-order-cheat-sheet-chart
τα σεναρια

AFC

https://cdn3.vox-cdn.com/thumbor/ScD_fZ3hqp0TLlsuhPkjGy0K-J8=/800x0/filters:no_upscale%28%29/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/2873754/All_Seeding_Combinations_for_the_AFC_Based_on_the_Outcomes_of_Week_17_Games_-_Imgur.0.png

NFC

https://cdn2.vox-cdn.com/thumbor/j4j2LIoxBW8EPfFPpLJKdA2-Zng=/800x0/filters:no_upscale%28%29/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/2873756/JHdFFhO_-_Imgur.0.png

βλέπεται κάπου αλλού εκτός υπολογιστή ?

και εγω τα κατεβαζω την επομενη
επειδη θυμαμαι ελεγες οτι εβλεπες κολεγιακο ειχα πετυχει στο eurosport σαββατα γυρω στις 8-9 καπου κει το βραδυ Big10

Κωλαράκι Τορνευτό
29-12-2014, 08:04
Αναμενομενα τα πραγματα στο AFC, επικρατησε τελικα το σεναριο με νικες Ντενβερ, Πιτσμπεργκ, Χιουστον, Βαλτιμορη και Κανσας οποτε ειμαστε με οποιον περασει απο Πιτσμπεργκ-Ρεηβενς 8-)

Στο NFC χαμος στην κορυφη αλλα τελικα κερδισαν Σηατλ και Γκρην Μπεη, και μπηκε και η Καρολαηνα. Το Σαν Φρανσισκο εστειλε Αριζονα σε wild card θεση. Νταλας ειμαστε εκει περα.

jack the ripper
29-12-2014, 13:04
http://i.imgur.com/XrTOUcM.jpg

Broncos κυριως και μετα Packers Colts

jack the ripper
04-01-2015, 03:44
Ε παιδια ξεκινησε το wild card weekend.

Πρωτο ματς Cardinals-Panthers. τελειωσε ουσιαστικα το πηραν οι Panthers. Πραγματικα κριμα για τους Cardinals αν και ειχαν φοβερη σεζον τραυματιστηκαν οι 2 QBs τους οποτε με τριτο κατα σειρα QB δεν πας πουθενα. Οι Panthers ανεβηκαν αρκετα στο τελος της σεζον. στη μεση ηταν για πεταμα.

Στα αυριανα προβλεπω:
Lions - Cowboys -> Cowboys εκτος συγκλονιστικου απροοπτου.
Bengals - Colts -> Οι μεν εχουν τον φοβερο Luck αλλα μονο αυτον ουσιαστικα οι αλλοι εχουν τον υψους/βαθους Dalton. Θα πω Colts.
Ravens - Steelers -> Πραγματικα δυσκολο ματς για προβλεψη. Μαλλον Steelers.

rebelos
04-01-2015, 18:18
αναμενώμενο το Cardinals - Panthers
το άλλο φάνηκε ότι οι Steelers φτιάχνουν κάτι πάρα πολύ καλό για του χρόνου αλλά είναι λίγοι ακόμα για να αντιμετωπίσουν τους playoff Ravens φέτος. Flacco και άμυνα άλλου επιπέδου από regular season όπως και την SB χρονιά τους. Η άμυνα των steelers είναι χαρακτηριστικό ότι δε μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα γιατί είναι ακόμα μικρή και φτιάχνεται. από την άλλη στο επιθετικό κομμάτι ο Brown είχε κλειστεί τέλεια και ο rookie Bryant ήταν... rookie με την απώλεια του Bell (τον οποίο και προστάτευαν περισσότερο γιατί είναι επένδιση) ήταν λογικό οι Ravens να τους σβήσουν όπως και έκαναν.

Τέσπα εγώ νομίζω ότι οι steelers θα κοιτάξουν στο ντραφτ κ στη φρι-έτζενσι να φτιάξουν την άμυνά τους και με την ορίμανση παιχτών όπως ο rookie Bryant (ήταν πολύ καλός κατά την γνώμη μου) να χτυπήσουν SB του χρόνου το τρίδυμο Ben - Brown - Bell φάνηκε και μέσα στη χρονιά άψογο.

Στα σημερινά. Colts δε το βλέπω να χάνουν. αν και το match up front7 Bengals με Luck είναι ωραίο o Dalton κάνει κακή χρονιά και σίγουρα δε θα φτιάξει στα playoff.
Το Dallas - Lions θα είναι ματσάρα πιστεύω. Φοβερές ομάδες και οι δύο. Η front7 των lions αν καταφέρει να εξουδετερώσει των Murray ( θυμίζω καλύτερη άμυνα απέναντι στο rush) τότε έχουν μεγάλες πιθανότητες για νίκη.

jack the ripper
04-01-2015, 18:50
:thumbsup: :thumbsup:

Σημερα οι bengals εχουν ελπιδα μονο αν δουλεψει απο νωρις το run game με hill. αλλιως δεν εχουν τυχη οντως.
Στο αλλο αν η αμυνα των cowboys εμφανιστει οπως στα τελευταια games νομιζω θα το παρουν γιατι μπορουν να χτυπησουν και με pass game με τον τεραστιο bryant. ωραιο ματς θα ειναι παντως οντως.

jack the ripper
05-01-2015, 13:09
Φοβερο ματς το Lions-cowboys. Περιεργη αποφαση των διαιτητων που εκαναν re-call ενα pass interference.
Οποτε παμε σε:
Panthers - Seahawks
Cowboys - Packers
--
Colts - Broncos
Ravens - Patriots

Λογικα Seahawks και Broncos θα τα παρουν ευκολα. Τα αλλα 2 εχουν φαβορι αλλα προβλεπονται ματσαρες.

MaX Payne
06-01-2015, 02:48
ωραιο το Cowboys-Lions το καλυτερο του σκ εβγαλε ενα stat σε μια φαση οι Lions εχουνε 1 πλευοφ νικη σε 57 σεζον :touched:

καλο και το στιλερς-ρειβενς (αν και μου χαλασε το στοιχημα :twisted:)

jack the ripper
12-01-2015, 10:22
Παμε λοιπον στους 4:

Indianapolis Colts - New England Patriots
Green Bay Packers - Seattle Seahawks

Απο τα ζευγαρια αυτα στηριζουμε τα 2 outsider. Colts και Packers δλδ.

Το ΣΚ ειδα τα 2 παιχνιδια της Κυριακης. Οι Packers νικησαν δυσκολα και Cowboys διαμαρτυρονται για αυτο το catch που το ακυρωσαν και πηραν την μπαλα πισω οι Packers:

https://www.youtube.com/watch?v=dXsKTlc-F9Q

Δυστυχως οι Broncos εχασαν απο Colts κατι το οποιο ηταν εκπληξη για εμενα. Ωστοσο Broncos παιξανε τραγικα σε επιθεση. Οι Colts απο την αλλη σταθεροι σε αμυνα και στην επιθεση προχωρουσαν με σιγουρα short plays.
Ελπιζω καπως να περασει μια απο τις 2 ομαδες για να μη δω superbowl patriots - seahawks μιας και δε συμπαθω καμια ομαδα :P

MaX Payne
14-01-2015, 14:50
ισως ειχε καποιο προβλημα τραυματισμου ο Manning ηταν χαλια
και ο Rodgers ειχε θεμα και ειχε και 2 βδομαδες να το ξεπερασει

καλα ματσακια ηταν και τα 4 ακομα και το Seahawks-Carolina ηταν καλο μεχρι ενα σημειο στο 4Q που ξεφυγε

jack the ripper
19-01-2015, 02:30
ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ SEAHAWKS.

FIXXXER
02-02-2015, 06:01
Τρελα πραγματα.

jack the ripper
02-02-2015, 11:28
Απιστευτο σε εξελιξη ματς. το τελειωμα ηταν αντιστοιχο με το packers - seahawks. Καποιος σε gifaki την φατσα Sherman αφου καταλαβαινει τι ΚΑΒΛΙ εφαγε. Επισης τραγικη αποφαση στο 2nd down να εισαι λιγες γιαρδες απο end zone και να μην επιλεξεις run play με τον Lynch. Παρολο που δε συμπαθω καμια ομαδα χαρηκα με τη νικη Πατριοτς και πολυ ωραιο ματς. Νυστα τωρα.

EDIT:

https://pbs.twimg.com/media/B8z00LZCMAABUCp.jpg:large

:touched: