carheart
30-12-2010, 23:49
δεν έχω genuine office και κάθε μα κάθε φορά που τα εγκαθιστώ (από cd ή downloaded) αυτά υπολειτουργούν τόσο που τελικά παρασιτούν, απενεργοποιούνται τα macros, μου βγάνει συνεχώς πως δεν μπορώ να κάνω copy, paste ή να αποθηκεύσω, ούτε φυσικά να χρησιμοποιήσω το mathtype που χρειάζομαι. Ξέρω, matlab πρέπει, αλλά ας επικεντρωθούμε στο ότι κατέβασα ένα κωλοπάτς που κάνει τα κωλοόφις κωλοgenuine, αλλά δεν κατάφερα να το τρέξω διότι δεν φαινόταν να έχει αποθηκευτεί κάπου. Τότε την μυρίστηκα τη δουλειά, και είναι μαλακία γιατί κατέβηκε από -στο παρελθόν- έγκυρο site. Από τότε μαζί με τα όφις υπολειτουργεί και το υπόλοιπο pc, αφού κάθε δέκα λεπτά με βομβαρδίζει με καρτέλες του internet explorer (δεν τον ανοίγω ποτέ γενικά) με διαφημίσεις και αρχίδια.
Έκανα ένα full scan με το Microsoft Essentials (μη γελάτε ρε) και ο υπολογιστής είναι λέει καθαρός.
σίγουρα κάποιος από εσάς έχει πάθει κάτι ανάλογο και μπορεί να μου πει τι ακριβώς να κατεβάσω και από που έτσι ώστε να λυθεί εύκολα και γρήγορα
Έκανα ένα full scan με το Microsoft Essentials (μη γελάτε ρε) και ο υπολογιστής είναι λέει καθαρός.
σίγουρα κάποιος από εσάς έχει πάθει κάτι ανάλογο και μπορεί να μου πει τι ακριβώς να κατεβάσω και από που έτσι ώστε να λυθεί εύκολα και γρήγορα