PDA

View Full Version : τα φώτα σας

carheart
30-12-2010, 23:49
δεν έχω genuine office και κάθε μα κάθε φορά που τα εγκαθιστώ (από cd ή downloaded) αυτά υπολειτουργούν τόσο που τελικά παρασιτούν, απενεργοποιούνται τα macros, μου βγάνει συνεχώς πως δεν μπορώ να κάνω copy, paste ή να αποθηκεύσω, ούτε φυσικά να χρησιμοποιήσω το mathtype που χρειάζομαι. Ξέρω, matlab πρέπει, αλλά ας επικεντρωθούμε στο ότι κατέβασα ένα κωλοπάτς που κάνει τα κωλοόφις κωλοgenuine, αλλά δεν κατάφερα να το τρέξω διότι δεν φαινόταν να έχει αποθηκευτεί κάπου. Τότε την μυρίστηκα τη δουλειά, και είναι μαλακία γιατί κατέβηκε από -στο παρελθόν- έγκυρο site. Από τότε μαζί με τα όφις υπολειτουργεί και το υπόλοιπο pc, αφού κάθε δέκα λεπτά με βομβαρδίζει με καρτέλες του internet explorer (δεν τον ανοίγω ποτέ γενικά) με διαφημίσεις και αρχίδια.

Έκανα ένα full scan με το Microsoft Essentials (μη γελάτε ρε) και ο υπολογιστής είναι λέει καθαρός.

σίγουρα κάποιος από εσάς έχει πάθει κάτι ανάλογο και μπορεί να μου πει τι ακριβώς να κατεβάσω και από που έτσι ώστε να λυθεί εύκολα και γρήγορα

SpiritCrusher
31-12-2010, 01:42
To essentials λενε δεν είναι τόσο κακό. Κατα τ'άλλα παίζει να έχουμε θρεντ στην ίδια σελίδα, κατέβασε Malwarebytes (http://www.malwarebytes.org/mbam.php) και κάνε scan με δαύτο. Αν συνεχίσει η δουλειά τότε πάμε σε Spybot κτλ.

Επίσης βρες εναν σωστό ΟΦΗ.

carheart
31-12-2010, 02:20
εβαλα spybot, διόρθωσε 75 προβλήματα και συνεχίζουν να σκάνε μύτη παράθυρα explorer =[

rat_poison
31-12-2010, 03:35
άμα μου φέρουνε τον εξωτερικό από θεσ/νίκη θα σε φτιάξω

BURNIN AMBITION
31-12-2010, 19:27
oute kan de mas eipes poia ekdosi office exeis.
sovari voitheia etsi kaneis de mporei na dwsei. ta 2010 exeis?

SpiritCrusher
01-01-2011, 15:48
Οκ βάλε και το Malwarebytes αν δεν το έκανες. Μερικές φορές θες παραπάνω από ένα φάρμακο κυριε ασθενή.

carheart
01-01-2011, 21:40
η αλήθεια είναι πως με το full scan του Spybot στο safe mode δεν υπήρξε εντοπισμός, ενώ το quick scan του malwarebytes το βρήκε σε 20"

θα το προτιμάω!

stryper777
14-01-2011, 16:16
oxi einai gia diaforetiki douleia to kathena
to ena entopizei virus
to allo entopizei spyware
na min protimiseis kanena, na xrisimopoieis kai ta 2