PDA

View Full Version : Έρχονται οι Άραβες...

Kuolema
27-12-2010, 21:16
Λοιπόν, θα ήθελα τη βοήθειά σας. Θα σας τα πω από την αρχή να έχετε μια καλή εικόνα...

Έρχεται σε 2-3 μήνες ένα συνεργείο από παναραβικό τηλεοπτικό δίκτυο και μου ζήτησαν να τραβήξουμε τέσσερα 40' επεισόδια για εκπομπή που απ' ό,τι κατάλαβα είναι φάση Μαμαλάκη, δηλαδή ατμοσφαιρικές περιηγήσεις με αρκετές δόσεις λόκαλ μαγειρικής. Αυτοί ήθελαν μέσα σε λίγες μέρες να κάνουν γυρίσματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σπάρτη και Ιθάκη. Τους είπα ότι ειδικά Ιθάκη δεν παίζει, ενώ και Σπάρτη δε νομίζω ότι είναι αυτό που ψάχνουν από πλευράς εικόνας (δεν ξέρω τι διάολο είχαν στο μυαλό τους) και τους αντιπρότεινα εκτός από Αθήνα και Θεσσαλονίκη να πάμε Χανιά και Γιάννενα.

Λοιπόν, τι θέλουν τώρα αυτοί ή μάλλον τι δεν θέλουν. Δεν θέλουν καθόλου μα καθόλου αρχαία ή/και τουριστικά μέρη. Απ' ό,τι μου είπαν θέλουν να δουν τη ζωή μέσα από τις δραστηριότητες των ντόπιων, να τραβήξουν καλλιέργειες, μουσικές, γλέντια (και σε σπίτια) κ.λπ. Επίσης τους ενδιαφέρει πολύ να αναδείξουν τη σύνδεση του πολιτισμού μας με το δικό τους, να δουν τζαμιά, να μιλήσουν με μουσουλμάνους και τέτοια πράγματα.

Στο τελευταίο τους mail μου γράφουν ότι τους ενδιαφέρει να τραβήξουν τη διαδικασία παρασκευής του λαδιού (που δεν νομίζω ότι παίζει αφού τώρα έχουν ήδη μαζέψει τις ελιές) και της φέτας, την παραδοσιακή ελληνική τέχνη, ίσως κάποια θεατρική παράσταση και άλλα.

Σκεφτόμουν μεταξύ άλλων πραγμάτων, στην Αθήνα να κάνουμε ένα θέμα για τα υπόγεια τζαμιά ή/και το σχολείο μεταναστών, να κάνουμε ένα θέμα για τους ποδηλάτες (και καλά ότι η Αθήνα είναι μια πόλη με φοβερό πρόβλημα κίνησης, αλλά κάποιοι πάνε κόντρα στο ρεύμα), να τους πάω Μοναστηράκι και διάφορα άλλα. Στα Γιάννενα (νομίζω ότι θα τους ενδιαφέρει το παρελθόν τη πόλης και από πλευράς εικόνας είναι πολύ αβανταδόρικο μέρος) σκεφτόμουν να τους δείξω τα βατραχοπόδαρα, τους αργυροχόους κ.λπ. Έτσι, ψιλοανάλαφρα και απλά θεματάκια...

Αν έχετε όρεξη πείτε καμια άλλη ιδέα, ιδιαίτερα οι Θεσσαλονικείς και οι Κρητικοί. Έχω αρκετό καιρό μπροστά μου για ψάξιμο και θα επικοινωνήσω το επόμενο διάστημα και με αυτούς που πρέπει, αλλά ως locals σίγουρα έχετε καλύτερη άποψη για τα πράγματα. Α επίσης -και αυτό είναι πρόβλημα- μου τόνισαν ότι δεν θέλουν καμία από τις δραστηριότητες/γυρίσματα να έχει σχέση με αλκοόλ (μπορεί να μην μπορούν καν να δείξουν), οπότε δυστυχώς αποκλείεται αυτόματα ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας...

Raven Lord
27-12-2010, 21:23
Α επίσης -και αυτό είναι πρόβλημα- μου τόνισαν ότι δεν θέλουν καμία από τις δραστηριότητες/γυρίσματα να έχει σχέση με αλκοόλ (μπορεί να μην μπορούν καν να δείξουν), οπότε δυστυχώς αποκλείεται αυτόματα ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας...

οπότε από θεσσαλία μεριά μην το σκέφτεσαι καθόλου :P
αν κ έχουμε το μεγαλύτερο τζαμί των βαλκανίων :)

Pinatero
27-12-2010, 21:27
θεσσαλονικη θα τους παμε σιγουρα στον Φαρχαν, ιρακινος με καφενειο εκει στη Ροτοντα!

Reject
27-12-2010, 21:28
θεσσαλονικη θα τους παμε σιγουρα Τούμπα, περιμένουμε να στάξουν κανένα φράγκο και να ξελασπώσει το ομάδα.

scarecrow
27-12-2010, 21:30
Στο τελευταίο τους mail μου γράφουν ότι τους ενδιαφέρει να τραβήξουν τη διαδικασία παρασκευής του λαδιού (που δεν νομίζω ότι παίζει αφού τώρα έχουν ήδη μαζέψει τις ελιές)
χαχα τι νομίζεις ότι έκανα χθες και σήμερα?Ακόμα μαζεύουμε ελιές.Πολλοί μάλιστα μαζεύουν μέχρι Φλεβάρη.

εντιτ-μεγάλο ποστ το αποπάνω

Kuolema
27-12-2010, 21:33
Στο τελευταίο τους mail μου γράφουν ότι τους ενδιαφέρει να τραβήξουν τη διαδικασία παρασκευής του λαδιού (που δεν νομίζω ότι παίζει αφού τώρα έχουν ήδη μαζέψει τις ελιές)
χαχα τι νομίζεις ότι έκανα χθες και σήμερα?Ακόμα μαζεύουμε ελιές.Πολλοί μάλιστα μαζεύουν μέχρι Φλεβάρη.

Αλήθεια; Σκεφτόμουν ότι οκ, θα τα έχουν μαζέψει μέχρι τότε, όμως κάααατι δεν θα υπάρχει να δουν; Κάποια επεξεργασία + εμφιάλωση κ.λπ.; Γμτ θα ήταν ωραία να το πετυχαίναμε στο μάζεμα, αλλά αυτοί θα έρθουν κατά Απρίλιο μεριά :/

Kuolema
27-12-2010, 21:41
θεσσαλονικη θα τους παμε σιγουρα στον Φαρχαν, ιρακινος με καφενειο εκει στη Ροτοντα!

" α ρε φαρχαν εισαι ιδιος.δεν αλλαζεις.ο θεός κι εσυ ξερετε τι κρεατα βαζετε και τρωμε "

από http://www.tavernoxoros.gr/lofi?t677

Χαχαχαχαχ

Ace
27-12-2010, 21:46
Φέρε τους Χίο.

scarecrow
27-12-2010, 21:53
αλλά αυτοί θα έρθουν κατά Απρίλιο μεριά :/
Απρίλιο τώρα...αν έρχονταν χειμώνα για ελιές ή καλοκαίρι για τρύγο...

freak brother
27-12-2010, 22:06
πρεπει να πανε καμια κυκλαδες ρε , φερτους Μυτιληνη.. μη τους πας στα υπογεια τζαμια θα εχουμε προβληματα αμα δουν πως προσευχονται οι μουσουλμανς εδω.. επισης κανα φραγκο θα δωσουν ? εστω πετρελαιο!

Kuolema
27-12-2010, 22:09
Δεν προλαβαίνουμε ρε. Θα έρθουν για λίγες μέρες. Κι αυτά που λέμε πολύ οριακά. Τους εξήγησα πώς έχουν τα πράγματα με τα υπόγεια τζαμιά και γουστάρουν. Θα δώσουν αρκετά καλά φράγκα, ναι.

KoiliaSamprela
27-12-2010, 23:16
και καμιά μεταγραφή για την ΑΕΚΑΡΑ ΕΤΣΙ? μην τα πάρουν όλα τα ΠΑΟΚια

οντοπικ: Να τους πεις για Μούρτο κάπου τον Απρίλη έχουν και πανηγύρι

enitharmon
27-12-2010, 23:42
Α επίσης -και αυτό είναι πρόβλημα- μου τόνισαν ότι δεν θέλουν καμία από τις δραστηριότητες/γυρίσματα να έχει σχέση με αλκοόλ (μπορεί να μην μπορούν καν να δείξουν), οπότε δυστυχώς αποκλείεται αυτόματα ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας...
με όλη την καλή διάθεση, θα έλεγα να πα να γαμηθούν (με την καλή έννοια). Τι είδους δημοσιογραφική έρευνα είναι αυτή (έστω και απλά "οδοιπορική") αν από την αρχή αποκλείουν ένα μεγάλο μέρος της κουλτούρας και καθημερινότητας ενός λαού. Πόσο αντικειμενικά παρουσιάζεις έτσι έναν άλλο λαό. Άμα έχουν πρόβλημα (ή δε μπορούν να δείξουν) την αλήθεια άλλων χωρών, να γυρνάνε στις αραβικές χώρες και συνεχίσουν να παρατηρούν τον κόσμο μέσα από τους φερετζέδες τους.
Κι όλα αυτά μην τα πάρεις καθόλου προσωπικά, δεν είναι εναντίον σου

MoRmEnGiL
28-12-2010, 00:30
Mousoulmanoi einai, to alkool "apagoreuete", epishma profanws den mporoun na dei3oun kati.

Gia krhth an 8eloun kouzina prepei na meinoun kana mhna kai pali de 8a exoune sfairikh apopsh heh.

Mh fygoun xwris na fane kaltsounia kai sfakianes pites omws e. Gia na mhn pw k pilafi.

EDIT: Enitharmon, de sebese ka8olou omws thn koultoura tou allou e.

Jimmy
28-12-2010, 01:23
Να τους πας, στα κωλαδικα στη Συγγρου, στο Θησειο και στο Μοναστηρακι κανα πρωινο ετσι με ηλιο.

Raven Lord
28-12-2010, 01:26

προφανώς η ενι εννοεί ότι ούτε αυτοί σέβονται τη δικιά μας η οποία είναι συνυφασμένη με τον "οίνο"

freak brother
28-12-2010, 01:51
Mousoulmanoi einai, to alkool "apagoreuete", epishma profanws den mporoun na dei3oun kati.

Gia krhth an 8eloun kouzina prepei na meinoun kana mhna kai pali de 8a exoune sfairikh apopsh heh.

Mh fygoun xwris na fane kaltsounia kai sfakianes pites omws e. Gia na mhn pw k pilafi.

και στην Ελλαδα ρε μπζηλε η πρεζα απαγορευεται και ολα τα ναρκωτικα , δλδ τι πα να πει οτι δεν θα σου δειξουν ντοκυμαντερ για τον εσκομπαρ? η για τα πρεζακια στην ομονοια?

MoRmEnGiL
28-12-2010, 02:12

και στην Ελλαδα ρε μπζηλε η πρεζα απαγορευεται και ολα τα ναρκωτικα , δλδ τι πα να πει οτι δεν θα σου δειξουν ντοκυμαντερ για τον εσκομπαρ? η για τα πρεζακια στην ομονοια?

Sthn ellada den apagoreuontai ta ntragkia apo thn epishmh 8rhskeia tou kratous (h opoia einai poly pio austhrh ekeipera ap oti edwpera) omws, alla ap ton nomo, giauto ebala "", giati prokeite peri 8rhskeutikou pragmatos opote ti na kanoume.

Kai giati akribws den sebontai thn koultoura mas epeidh den 8eloun na dei3oun kati pou tous apagoreuei o 8eos tous? :rolleyes:

freak brother
28-12-2010, 02:19
οχι δεν την σεβονται γιατι δεν θελουν να την δειξουν. Επισης η θρησκεια τους τους απαγορευει να πινουν αλκοολ οχι να το δειχνουν ,με το να βλεπεις αλκοολ δεν μεθας.

MoRmEnGiL
28-12-2010, 02:30
Tespa, epeidh gamame to topic, einai 8ema 8rhskeutiko kai h8iko oxi nomiko, kai einai sensitive 8ema gia autous, ti den katalabaineis?

Eilikrina wres wres mou fainete oti oloi krybete enan pswroperhfano ellhnara mesa sas :P

freak brother
28-12-2010, 02:54
Tespa, epeidh gamame to topic, einai 8ema 8rhskeutiko kai h8iko oxi nomiko, kai einai sensitive 8ema gia autous, ti den katalabaineis?

Eilikrina wres wres mou fainete oti oloi krybete enan pswroperhfano ellhnara mesa sas :P

αλλα αντι αλλων.

MaX Payne
28-12-2010, 03:27
αφου θελουν muslims η Θρακη δεν ειναι το προφανεσ?

Harbinger of Death
28-12-2010, 05:29
... ενώ και Σπάρτη δε νομίζω ότι είναι αυτό που ψάχνουν από πλευράς εικόνας (δεν ξέρω τι διάολο είχαν στο μυαλό τους) ...

http://2.bp.blogspot.com/_PBzBwi_d_Zc/SbZetP_R4_I/AAAAAAAAFaw/YLhvbGcFjew/s400/Leonidas_N_B.gif

H.
28-12-2010, 11:16
Move στο athletics.

stam and the witches
28-12-2010, 15:12
αφου θελουν muslims η Θρακη δεν ειναι το προφανεσ?

Σιγά μη στείλουμε το Al Jazeera στα Πομακοχώρια να μας φτιάξει τη νέα Τσετσενία.

MaX Payne
28-12-2010, 16:46
ενω αν του δειξει παρανομα τζαμια στην αθηνα θαναι τσαμπα διαφημιση

δεν εχει μονο πομακοχωρια στην θρακη , χριστιανοι και μουσουλμανοι ζουν αρμονικα αιωνες ετσι δεν ειναι;

ας τους παει στο μουσειο http://www.benaki.gr/index.asp?id=40203&lang=gr

Kuolema
28-12-2010, 18:57
Τους πρότεινα ο τέταρτος προορισμός να είναι Γιάννενα ή Θράκη εξηγώντας τους τι φάση είναι το καθένα. Έδειξαν να προτιμούν Γιάννενα, αν και το ξανασυζητάμε. Και τα δύο δεν προλαβαίνουμε.
Ως προς το αλκοόλ, καταρχάς δεν παρεξηγήθηκα. Εν μέρει συμφωνώ. Από την άλλη καταλαβαίνω ότι είναι λίγο, χμμ, δύσκολο να παίζει στη Σαουδική Αραβία (στο μονάρχη της ανήκει το κανάλι) ας πούμε εκπομπή, στην οποία ο παρουσιαστής κάθεται σε ένα τραπέζι με κρασιά πάνω. Αν το δείξουμε "απέξω", π.χ. τραβώντας γενικά πλάνα σε club/bar/ταβέρνα whatever και δείχνοντας ότι έτσι διασκεδάζουν οι Έλληνες, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, αλλά δεν θα κάνουμε για παράδειγμα θέμα για το πώς φτιάχνεται το κρασί.

nekrobutcher
28-12-2010, 20:10
πρίν δυο χρόνια είχε έρθει ένα ιαπωνικό συνεργείο και είχε γυρίσει τρια επεισόδια στην Ελλάδα [Αθήνα-Νησιά Αιγαίου και Κυκλάδες- Κρήτη] πολύ γαμάτα...να φανταστείς ότι είχανε μια σκηνή που και καλά μια γιαγιά διάβαζε τον καφέ...τα έχω τα dvd αν κάπως γίνεται και θες να ρίξεις μια ματιά

Kuolema
28-12-2010, 20:34
Ναι, πολύ ενδιαφέρουσα φάση ακούγεται. Πώς θα μπορούσε να γίνει; :pink:

FIXXXER
29-12-2010, 00:08
...να φανταστείς ότι είχανε μια σκηνή που και καλά μια γιαγιά διάβαζε τον καφέ...

Εσεις που ειστε τοσο υπερμαχοι της πληρους διαφανεις και καμιας λογοκρισιας στα ντοκιμαντερ, χαρειτε τον πολιτισμο και την κουλτουρα σας :!:
Ελα μουτζωστε, ξερω.

nekrobutcher
29-12-2010, 00:46
πέταξες κορυφαία βλακεία...

FIXXXER
29-12-2010, 00:49
Χαιρομαι, ειναι παντα τελειο να εισαι κορυφαιος σε κατι!

nekrobutcher
29-12-2010, 01:04
η βλακεία σου ήταν κορυφαία...και απο εκεί έβγαλες μόνος σου το συμπέρασμα ότι είσαι κορυφαίος βλάκας... ε για κορυφαίος βλάκας δε τα πήγες κι άσχημα

FIXXXER
29-12-2010, 01:14
καταπληκτικο, θενξ

scarecrow
29-12-2010, 01:19
ουαου με κάνατε να νιώθω 12 χρονών ξανά...

nekrobutcher
29-12-2010, 01:20
μόνος σου το είπες!!! με τέτοιο υφάκι απαντήσεων περιμένεις "ενήλικη" απάντηση - συζήτηση? επειδή ένα κανάλι απο την άλλη άκρη του κόσμου σκέφτηκε να δείξει ΚΑΙ αυτό μέσα σε ένα οδοιπορικό 3 επεισοδίων -αλήθεια μίλησα εγώ για ντοκιματέρ και για λογοκρισία?- σου δίνει το δικαίωμα να μιλάς απαξιωτικά?

metamelia1
29-12-2010, 01:24
http://z0r.de/235

FIXXXER
29-12-2010, 01:37
μόνος σου το είπες!!! με τέτοιο υφάκι απαντήσεων περιμένεις "ενήλικη" απάντηση - συζήτηση? επειδή ένα κανάλι απο την άλλη άκρη του κόσμου σκέφτηκε να δείξει ΚΑΙ αυτό μέσα σε ένα οδοιπορικό 3 επεισοδίων -αλήθεια μίλησα εγώ για ντοκιματέρ και για λογοκρισία?- σου δίνει το δικαίωμα να μιλάς απαξιωτικά?

Γιατι ειπα εγω οτι μιλησες εσυ για ντοκιμαντερ και λογοκρισια? Σε ενα τοπικ που πωρωθηκανε ολοι επειδη ΓΟΥΑΟΥ, θα κανουν κατι Αραβες ντοκιμαντερ και δε θα δειξουν οινοποσιες και γλεντια με αλκοολ, BIG FUCKING DEAL, καλα κανουν οι Αραβες, δε θα ρωτησουν κανενα φιξξξερ και καμια ενιθαρμον και κανενα μορμενγκιλ για το τι θα δειξουν στο ντοκιμαντερ τους, αρκει να μην κανουν προπαγανδα και να μη διαστρεβλωσουν γεγονοτα. Συμφωνα με τα λεγομενα της Κατερινας που εκανε το τοπικ, μια χαρα μου φαινεται εμενα προσωπικα το ντοκιμαντερ, και αν δε γουσταρουν να δειξουν αλκοολ, δε θα δειξουν, υπαρχουν παμπολλοι τροποι διασκεδασης που δεν περιλαμβανουν αναγκαστικα το αλκοολ, και ιδιως αν βγεις κατα τη διαρκεια της μερας στο δρομο, ε δεν ειμαστε ουτε Γερμανια, ουτε Ιρλανδια. Εγω προσωπικα, προτιμω να μη δειξουν καθολου αλκοολ, απο το να δειξουν την γιαγια που διαβαζει τον καφε, και αυτο ηταν το μονο παραδειγμα που εφερες στο ποστ σου. Κατα τα αλλα μην το παιρνεις προσωπικα, δεν εκραξα εσενα ουτε στο αρχικο ποστ, ουτε σε κανενα μετα απο αυτο. Να σαι καλα και καλη χρονια να εχεις. Και θα μιλαω οσο απαξιωτικα θελω για κατι τετοια εθιμα, οπως η γιαγια κι ο καφες που μας πανε 300 χρονια πισω.

nekrobutcher
29-12-2010, 01:49
δε το πήρα προσωπικά απλά είναι μία φυσική αυτόματη αντίδραση όταν κάποιος μιλάει απαξιωτικά. όσο για το οτι δε θα δείξουν αλκοόλ δε περίμενα και κάτι καλύτερο απο τη Σαουδική Αραβία.. καλή χρονιά

Kuolema
12-02-2011, 12:03
Δυο ερωτήσεις γιατί... έρχονται οι Άραβες :ρ
1. Μπορούν να έρθουν από Κωνσταντινούπολη Αθήνα με τρένο ε; Πόσες ώρες;
2. Από Αθήνα πώς πάνε Σόφια; Τρένο ή λεωφορείο; Δεν θέλουν αεροπλάνο για να κάνουν κανα πλάνο στο δρόμο...

MoRmEnGiL
12-02-2011, 14:51
δε θα ρωτησουν κανενα φιξξξερ και καμια ενιθαρμον και κανενα μορμενγκιλ για το τι θα δειξουν στο ντοκιμαντερ τους,

Emena 8a me rwthsoun.

Kat de nomizw oti einai palepsimo a8hna sofia me leoforeio!

takuma
12-02-2011, 15:51
1)Δεν είχε απευθείας τρενο μεχρι πρόσφατα Κωνσταντινούπολη - Αθήνα. Πάντα αλλάζεις τρένο στην Θεσ/νικη.
Το ποση ώρα θα κάνουν εξαρτάται απο το τρένο, αλλα ενα 15ωρο+ θα το χτυπήσουν σίγουρα.
Το πρόβλημα με τρένο είναι ποιες ώρες υπάρχουν διαδρομές. Γιατί αν είναι βράδυ δεν προκειται να τραβήξουν τιποτα. Πρεπει να κάνετε σωστή διαχείρηση διαδρομών.

2)Αθηνα-Σόφια με λεωφορειο μεγάλη ανωμαλία μου φαίνεται, καθόλου βολικό.
Με τρένο, λιγο φύση καμια σήραγγα σε κανα βουνό και κανα κωλοχώρι απο λιγο πιο ψηλά κάτι θα τραβήξουν.

Πάντως Θεσ/νικη-Σόφια παλευεται με τρένο (4-5 ώρες και πολύ λεω).

Ra Pariah
12-02-2011, 16:06
Έρχονται οι γίγαντες, λέει. :touched:

http://www.greekbooks.gr/ProductImages/XtraLarge/Book/%ce%a3%ce%a4%ce%a1%ce%91%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%97/70296.jpg

Kaserinos
12-02-2011, 18:28
Το αγαπημενο μου βιβλιο απο την φαση με τους νανους.

Πρακαλω να μεταφερθει στο "Blast from the Past" thread.

Harbinger of Death
13-02-2011, 04:41
Υπάρχει ήδη εκεί, σίγουρα.

Raven Lord
13-02-2011, 07:17
1)Δεν είχε απευθείας τρενο μεχρι πρόσφατα Κωνσταντινούπολη - Αθήνα. Πάντα αλλάζεις τρένο στην Θεσ/νικη.
Το ποση ώρα θα κάνουν εξαρτάται απο το τρένο, αλλα ενα 15ωρο+ θα το χτυπήσουν σίγουρα.
Το πρόβλημα με τρένο είναι ποιες ώρες υπάρχουν διαδρομές. Γιατί αν είναι βράδυ δεν προκειται να τραβήξουν τιποτα. Πρεπει να κάνετε σωστή διαχείρηση διαδρομών.

2)Αθηνα-Σόφια με λεωφορειο μεγάλη ανωμαλία μου φαίνεται, καθόλου βολικό.
Με τρένο, λιγο φύση καμια σήραγγα σε κανα βουνό και κανα κωλοχώρι απο λιγο πιο ψηλά κάτι θα τραβήξουν.

Πάντως Θεσ/νικη-Σόφια παλευεται με τρένο (4-5 ώρες και πολύ λεω).

ότι είπε ο τακουμας + ότι το τρένο είναι (ήταν πριν 8 μήνες τουλάχιστο) αρκετά οικονομικό.

Kuolema
13-02-2011, 12:11
Θένκιου ολ. Λοιπόν, για τους προαναφερθέντες λόγους και επειδή δεν έβγαλα άκρη με τον ΟΣΕ (και επειδή διάβασα σε αρκετές πηγές ότι τα δρομολόγια εξωτερικού έχουν αρχίσει να τον πίνουν και παίζει να διακοπούν (!)), προσανατολίζομαι σε λεωφορείο από Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη ώστε να αρχίσουμε με γυρίσματα εκεί. 12 ώρες είναι λέει.
Μετά θα τους φέρω με Ιντερσίτι Αθήνα κλπ και θα φύγουν με λεωφορείο πάλι για Σόφια, 12 ώρες επίσης.

Mitsmann
13-02-2011, 13:09
http://images.e-shop.gr/images/BKS/BIG/BKS.0705034.jpg

Atropos
13-02-2011, 13:15
θεσσαλονικη θα τους παμε σιγουρα Τούμπα, περιμένουμε να στάξουν κανένα φράγκο και να ξελασπώσει το ομάδα.

Θα δούνε και το τζαμί.

Hellblazer
13-02-2011, 14:23
ΑΚΟΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΠΑΟΚΙΑ, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ

Kuolema
14-02-2011, 17:14
Πείτε μια τοποθεσία στα Χανιά με ωραία εικόνα που θα είχε ενδιαφέρον να τους πάω. Σκεφτόμουν να στήσουμε κανα γλέντι (αν και γλέντι χωρίς αλκοόλ είναι μούφα γλέντι) στο Βάμο, να κανονίσω να σκάσουν μύτη και τπτ λυράρηδες... Για πείτε!
Σόρι για το πρήξιμο, αλλά θέλουν να φτιάξουμε ένα υποτυπώδες πρόγραμμα εντός των ημερών.
Εν τω μεταξύ -κλασικοί Έλληνες της τελευταίας στιγμής- παίρνω και κανονίζω διάφορα και όταν τους λέω ότι είναι για τέλη Απριλίου-αρχές Μαΐου μένουν μαλάκες :oops:

Weiss
14-02-2011, 17:22
χμ, και Θέρισο ίσως μπορείτε, έχει και χώρους - ταβέρνες εκεί (αντάρτης) που προσφέρονται για τέτοιο πράγμα και σίγουρα μπορούν να κανονίσουν για λυράρηδες. Επίσης μπορείς να τους πουλήσεις ότι από εκεί ξεκίνησε την επανάσταση ο Βενιζέλος και εκεί είναι και το αρχηγείο του. Και η διαδρομή ως το Θέρισο είναι πολύ ωραίο φαράγγι.

εντιτ: και με παραγγελία φτιάχνει και πιλάφι ο τύπος.

εντιτ2: και μόλις είδα ότι δε θες απαραίτητα φαΐ, ισχύει και ό,τι είπα χωρίς το φαί.

Kuolema
14-02-2011, 17:27
Ναι, Θέρισο το είχα μες στο πρόγραμμα, αλλά δεν θυμόμουν για ταβέρνες, παρά μόνο την κορυφαία διαδρομή :pink:
Thank you Weiss!
Τους πήρα στο δήμο και τι τους έλεγα... "Είναι καλή ευκαιρία για σας, να κάνετε άνοιγμα στον αραβικό κόσμο" χαχαχαχ και κάτι τέτοια :oops: :oops:

Kuolema
02-03-2011, 02:01
Θεσσαλονίκη. Μπουγατσατζίδικο. Καλό. Που να τις φτιάχνουν εκεί (όχι να τις φέρνουν από εργαστήριο αλλού).
Ψάχνοντας βρήκα τώρα την "Αθηνά" στη Βασ. Όλγας, αλλά από φωτό δεν δείχνει να έχει εργαστήριο. Θα πάρω και αύριο να ρωτήσω, αλλά πείτε οι γνώστες.
Μην πείτε Σέρρες. Το "Σερραϊκόν" μου είπαν είναι τοπ, αλλά δεν έχω ιδέα.

KoiliaSamprela
02-03-2011, 11:32
Θεσσαλονίκη. Μπουγατσατζίδικο. Καλό. Που να τις φτιάχνουν εκεί (όχι να τις φέρνουν από εργαστήριο αλλού).
Ψάχνοντας βρήκα τώρα την "Αθηνά" στη Βασ. Όλγας, αλλά από φωτό δεν δείχνει να έχει εργαστήριο. Θα πάρω και αύριο να ρωτήσω, αλλά πείτε οι γνώστες.
Μην πείτε Σέρρες. Το "Σερραϊκόν" μου είπαν είναι τοπ, αλλά δεν έχω ιδέα.

ήξερα έναν στην Καλαμαριά , κοντά στον παλιό - πλέον - Κρικέλα επάνω στην Εθνικής Αντιστάσεως, ο Σερραίος με το όνομα.
Ας πουν οι γνώστες της περιοχής αν υπάρχει ακόμα.

Harbinger of Death
02-03-2011, 12:45
Προσπαθώ να θυμηθώ απεγνωσμένα το γαμάτο μπουγατσατζίδικο που πηγαίναμε όταν είχα πάει Θεσσαλονίκη, αλλά τζίφος :( απλά θυμάμαι ότι ήταν ανάμεσα σε καμάρα και Τσιμισκή, ίσως στη Γούναρη, σε μια γωνία.

rat_poison
02-03-2011, 12:57
Σε αυτή την περιγραφή ταιριάζει το Χρυσό, που είναι απολύτως fail.

Harbinger of Death
02-03-2011, 13:45
Δεν ξέρω μάνα μου :(

Kuolema
02-03-2011, 14:58
Μου είπαν για βραβευμένο μπουγατσατζίδικο "Γιάννης" απέναντι από τον Πύργο το Λευκό... Γίνεται, λέει, ο κακός χαμός τα ξημερώματα εκεί και την φτιάχνουν επί τόπου.

dreamweapon
02-03-2011, 15:06
κι έχει λατέρνα που παίζει ρέγκε

rat_poison
02-03-2011, 15:12
Έξω χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει.

Beyond Within
02-03-2011, 15:18
Ο Γιάννης ανοίγει βράδυ μετά τις 12. Και είναι ωραίος.

Kuolema
02-03-2011, 17:18
Thank you :)

feeleash
02-03-2011, 20:43
ασύρματο γιλέκο

H.
03-03-2011, 01:42
Και ακριβώς από δίπλα του έχει τον Ανδροκλή που τον σβήνει σε ποιότητα anytime όμως.

Clockwork Orange
03-03-2011, 05:46
ο μαυρος ειπωθηκε??

Kuolema
05-04-2011, 12:28
Παιδιά, θέλω τρελή βοήθεια γιατί έγινε μεγάλη μαλακία. Με όλα τα θέματα εντάξει πλην ενός. Θέλουν να στήσουν το εξής σκηνικό: να μας καλέσει το απόγευμα της Παρασκευής 29 του μήνα μια οικογένεια στο σπίτι της (Αθήνα) για καφέ -και καλά- για να μιλήσουν περί ανέμων και υδάτων, περί κρίσης και τα σχετικά. Μετά πρέπει να ακολουθήσουμε την οικογένεια αυτή που θα πάει στο θέατρο να δει μια παράσταση. Το πρόβλημα είναι ότι κ οι δύο οικογένειες με τις οποίες μιλούσα... μου την έκαναν κι εγώ έπρεπε αυτήν την εβδομάδα να κλείσω εισιτήρια για το θέατρο! Κανείς εθελοντής;
:(

Art In Haste
05-04-2011, 12:49
Μου είπαν για βραβευμένο μπουγατσατζίδικο "Γιάννης" απέναντι από τον Πύργο το Λευκό... Γίνεται, λέει, ο κακός χαμός τα ξημερώματα εκεί και την φτιάχνουν επί τόπου.

Δεν την φτιάχνουν εκεί όμως.

Kuolema
05-04-2011, 12:52
Θα πάμε εκεί που την φτιάχνουν, τα συζητήσαμε. Αυτό κανονίστηκε :)

Kuolema
06-04-2011, 09:02
Κανείς ρε γαμώτο; :(