View Full Version : [Cinema] Χώρα Προέλευσης [Homeland] (2010)
ikonoklast
19-12-2010, 18:33
Για πείτε, το είδε κανείς αυτό τελικά;
Διάβασα μερικές κριτικές που του γάμαγαν τη μάνα αλλά παρ' όλα αυτά φαίνεται ενδιαφέρον. + drogatek στο ost.
http://www.imdb.com/title/tt1334318/
http://www.youtube.com/watch?v=DnCvYueNIAo
BibleBlackBird
19-12-2010, 20:23
αν και σε καποιες φασεις ειχε ξεφυγει και καταντουσε λιγο κουραστικο, ειχε τρομερη πλοκη και οι ηθοποιοι ειναι συμπαθεστατοι. Σαν ταινια εχει ροη και συνδυαζεται με το τρομερο soundtrack του.
Ford Prefect
19-12-2010, 22:29
Πού βρίσκουμε ελληνικές ταινίες; Εγώ έχω μείνει στο μπλου που έκλεισε...
Parasight
19-12-2010, 23:12
Μόλις ξανάνοιξε απ'ό,τι ακούω :P
BURNIN AMBITION
19-12-2010, 23:23
site? to palio de douleuei. an exeis mathei kati please steile kana pm
ikonoklast
19-12-2010, 23:59
Δε θα την βρείτε γιατί δεν υπάρχει ακόμα διανομή και σταματήστε να πηδάτε τα θρεντς!
Ford Prefect
20-12-2010, 00:36
Άμα βρούμε την άκρη όμως θα δούμε και την ταινία και θα απογειώσουμε την θρεντάρα σου!
Η Γιούλα που συγγράφει το σενάριο και παίζει ήταν συμμαθήτρια και φίλη μέχρι που μετακόμισα Κρήτη. Βαζέλα (άνιωθη, με πολύ ήθος) και φανατικιά Μπιτλς. "Να δούμε τους Μετάλικα και τους Μέηντεν ποιος θα τους θυμάται σε 20 χρόνια", μου έγραφε το 1990.
nekrobutcher
20-12-2010, 03:33
έχω μια εντύπωση ότι βγήκε στις αίθουσες τον οκτώβριο και σπάστηκα που δε την πρόλαβα...ψάχνω να τη βρω να την κατεβάσω αλλά τζίφος
LokiTricksterGod
08-05-2011, 21:23
υπάρχει στο undersec για όποιον ενδιαφέρεται
παρά τις αδυναμίες της, αυτό που κράτησα τελικά είναι ότι πρόκειται για ταινία ενός νέου, τσαντισμένου, ΚΑΒΛΩΜΕΝΟΥ σκηνοθέτη του οποίου το κύριο λάθος (κάποιοι το θεωρούν λάθος τελοσπάντων) είναι η φιλοδοξία του. γαμώ κατά τ'άλλα, δε μπορώ να την κακίσω παρόλα τα λάθη της.
ikonoklast
08-05-2011, 21:34
Επειδή μου τη σπάνε τα warezforumάκια και κυρίως το rapidshare, θέλεις να το σενιάρεις ένα ωραίο κομψό τορρεντάκι στο piratebay να το πάρει και ο κόσμος γενικά;
edit, άκυρο, υπάρχει ήδη ένα Homeland.2010.DVDRiP.XviD-Ouzo
mourning apocalypse
18-05-2011, 00:17
Επειδή μου τη σπάνε τα warezforumάκια και κυρίως το rapidshare, θέλεις να το σενιάρεις ένα ωραίο κομψό τορρεντάκι στο piratebay να το πάρει και ο κόσμος γενικά;
edit, άκυρο, υπάρχει ήδη ένα Homeland.2010.DVDRiP.XviD-Ouzo
Ώπα κάτσε,από τον δεκέμβριο που άνοιξες το θρεντ βρίσκεσαι ακόμα σε αναζήτηση λινκ?
Οntoppic αν και πάει αρκετός καιρός από τότε που την είδα,θυμάμαι ότι με είχε κουράσει ιδιαίτερα.
Παρά την αδιαμφησβήτητη οργή που φαίνεται να έχει μέσα του ο σκηνοθέτης(σωστά τα λέει ο λόκι),την βγάζει με έναν αχταρμίστικο(sic) τρόπο με αποτέλεσμα να μην κάνει σαφές τις περισσότερες φορές πού θέλει να επικεντρωθεί.
Παρόλαυτα κρατάμε τις θαυμάσιες ερμηνείες και το soundtrack(στους τίτλους τέλους παίζει και πλούταρχο).
ikonoklast
18-05-2011, 00:41
Δεν το χα προλάβει στους κινηματογράφους και μετά δεν έψαξα να το βρω στο νετ. Για την ταινία, άλλη ώρα.
Harbinger of Death
16-11-2011, 15:39
Την είδα κι εγώ. Ενώ είχα ελπίδες στην αρχή, όσο προχωρούσε η ταινία εξανεμίζονταν.
Ωραία, έντονα σκηνοθετημένο, καλές ερμηνείες, μερικές καλές φάσεις, αλλά σε γενικές γραμμές παπαρολογία και ασυνέχεια. Δράμα χωρίς λόγο και τελικά έλλειψη ενδιαφέροντος από την πλευρά μου.
Και με είχατε ψήσει.