PDA

View Full Version : ερώτηση

wielder
19-12-2010, 12:09
Γεια, μπορεί κάποιος να μου προτείνει έναν δίσκο στο στυλ του life cycle των sieges even; Τον ακούω πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες και μου αρέσει η φούρια και η επιθετικότητα που βγάζει. Επίσης μου αρέσει πάρα πολύ το μπάσο. Το μόνο που δεν έχω συνηθίσει ακόμα πάρα πολύ είναι τα φωνητικά. Αυτό είναι και το πρόβλημά μου με τους watchtower που μου πρότεινε ο πατέρας μου. Βασικά μόνο τον πρώτο τους έχω ακούσει αλλά τα φωνητικά δεν μου αρέσουν, σε αντίθεση με την μουσική. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει :-)

commissar
19-12-2010, 12:34
άκου και το uneven των sieges.

FIXXXER
19-12-2010, 12:36
αυτο που κραταω απο αυτο το θρεντ ειναι οτι υπαρχει πατερας που προτεινει watchtower στο γιο του

wielder
19-12-2010, 13:28
Comissar άκουσα 3 τραγούδια στο youtube και μου φάνηκαν αρκετά διαφορετικά, ειδικά το love is as warm as tears. Μου θύμισαν περισσότερο dream theater και queen, ωραία μεν αλλά όχι τόσο αυτό που ψάχνω. Ο υπόλοιπος δίσκος έτσι είναι; Επίσης, τον βρήκα μόνο στο amazon.de αλλά είναι πολύ ακριβός :-? Ξέρεις αν μπορώ να τον βρω πουθενά αλλού φθηνότερα; FIXXXER, τόσο κακό είναι; Από τους δίσκους που έχουμε στο σπίτι ακούω μουσική οπότε πιο πολύ ο πατέρα μου μου λέει πράγματα γι' αυτούς. Τέσπα, αν είναι πείτε μου και κάποιον άλλο δίσκο.

Sotos_The_Tequiler
19-12-2010, 13:33
για καλό το είπε ο FIXXXER θείο, άραξε

FIXXXER
19-12-2010, 13:36
Οχι απλα το ειπα για καλο, αλλα συμφωνω μαζι σου 100%, δε μπορω να ακουσω Watchtower λογω φωνης. Αλλα ο πατερας σου θεος.
Εμενα μου λεγε να ακουσω Τσιτσανη, Στελλαρα και Χρηστακη (που γαμανε βεβαια).

GuardianOfIvorytower
19-12-2010, 14:07
Εύγε στον πατέρα σου :)

Και να συνιθήσεις τα φωνητικά χεχεχε (αστειεύομαι, ξέρω γούστα, απλά εγώ τα λατρεύω)

Μπορείς πάντα να ακούσεις Spastic Ink που είναι ακόμα πιο τεχνικοί / φάση παίζω ότι μου έρθει στο μυαλό Watchtower χωρίς φωνητικά :)

Επίσης, αν απλά σε ενδιαφέρει το τεχνικό στυλ μπορείς κάλλιστα να ρίξεις μία αυτιά σε Coroner κ Toxik, που κινούνται σε πιο thrash φόρμες βέβαια.

commissar
19-12-2010, 14:11
άκου και τούτο δω:
YitzuZXMX8k

πιο πολύ έτσι είναι ο δίσκος παρά σαν το love... . Eγώ το είχα αγοράσει κανονικά από ελληνικό μαγαζί, ίσως και απ'το μετρόπολις, δε θυμάμαι. κατέβασε άκουσέ το, και αν σ'αρέσει πάρε ένα τηλ στο no remorse, νομίζω το είχα δει τις προάλλες. και άκου και spastic ink.

wielder
19-12-2010, 14:42
FIXXXER νόμιζα με δούλευες, παρεξήγησα σόρρυ :razz:
GuardianOfIvorytower δεν κολλάω τόσο στο ότι είναι τεχνικό, μου αρέσει κυρίως γιατί παίζουν πολλά riffs με δύναμη, οι μελωδίες που είναι κάπως σκοτεινές/παράξενες και ο ήχος του μπάσου. Άκουσα λίγο spastik ink στο youtube και μου αρέσει πολύ το μπάσο ας πούμε, αλλά συγκριτικά με τους watchtower και sieges even μου φαίνεται ότι χάνουν σε δύναμη γιατί δεν παίζουν τόσα riffs, είναι ωραίοι όμως. Έχω τα εξής από coroner: r.i.p./punishment for decadence/no more color και το toxik - think this. Ποιο είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλω για να ξεκινήσω; commissar ναι, αυτό είναι πιο δυνατό, αν το βρω σε καλή τιμή θα το πάρω. πάντως αν μπορείτε να μου πείτε και κάποιο site εκτός από ebay και amazon που να μπορώ να αγοράσω σχετικά φθηνά γιατί δεν έχω ασχοληθεί με κατέβασμα mp3 αφού δεν έχω player και τα ηχεία του υπολογιστή είναι χάλια και τσεκάρω μόνο ό,τι έχει το youtube. ευχαριστώ πολυ' για τις προτάσεις :)

BURNIN AMBITION
19-12-2010, 19:45
to periergo einai oti kapoios pou akouei watchtower egine pateras

alla leme twra

Krux
20-12-2010, 10:29
Γειά σου wielder.

Αυτό

http://1.bp.blogspot.com/_6e_2vaoC3po/SYWidmrDENI/AAAAAAAADRA/Mhl43eGngHk/s400/00_Soul_Cages_-_Craft-1999-(Front).jpg

επίσης

http://ecx.images-amazon.com/images/I/41KZMT6ZC2L._SL500_AA300_.jpg

casshern
20-12-2010, 12:26
Μετά και την στοργική παρέμβαση Krux, αυλαία για το τόπικ και καλή συνέχεια στο φόρουμ για το μικρό μας φίλο βίλντερ.:mouse:

BFW8HusyjOI

carheart
20-12-2010, 12:27
πότε θα μπει ο user plague να επαναφέρει την τάξη..

Drumsick
20-12-2010, 14:21
Γιατί δεν τον έχετε γαμήσει στο τρολλάρισμα ακόμα? Τι συμβαίνει?

FIXXXER
20-12-2010, 14:26
Ειναι καλο παιδι

Shirime
20-12-2010, 14:31
γιατί να το τρολλάρουμε το παιδί; πωπωπω κακεντρέχεια.

man μη μασάς, στο λέει ένας τύπος που έχει φάει πολύ τρολλάρισμα στη ζωή του...

metal on \m/

(θεσσαλονίκη ε; cool bro)

phthoggon
20-12-2010, 15:00
άμα σε δυσκολεύουνε τα φωνητικά των Watchtower άκουσε τον δίσκο των Blotted Science (ένας και μοναδικός είναι) που κάνει τη μουσική ο κιθαρίστας τους και τραγουδιάρης δεν υπάρχει (είναι ινστρουμέταλ). Επίσης το άλμπουμ είναι περισυνό ή κάτι τέτοιο επομένως ο ήχος γαμάει και είναι πολύ χέβι σε αντίθεση με το πρώτο Watchtower (αλλά φορ δε λαβ οφ γκαντ, άκου το Control and Resistance!)

http://www.myspace.com/blottedscience

ikonoklast
20-12-2010, 15:28
Εγώ νομίζω ότι αυτός μας τρολλάρει πάντως.

Αυτό το depressive age είναι φοβερή δισκάρα, πάντα εντυπωσιακό που το προτείνει ο κρουξ.

h2he
20-12-2010, 16:45
Τα δυο επόμενα ειναι πιο ωραία όμως

ikonoklast
20-12-2010, 16:46
θολοκουλτούρας παιδιά!

Krux
20-12-2010, 17:41
Αυτό το depressive age είναι φοβερή δισκάρα, πάντα εντυπωσιακό που το προτείνει ο κρουξ.

http://oi52.tinypic.com/1238y1j.jpg

:D

sabbattack
21-12-2010, 05:49
Ο μοναχικός δίσκος πάνω δεξιά σβήνει ότι άλλο βλέπω στην εικόνα και ότι άλλο θα δω ποτέ στη ζωούλα μου :pink:

Leech
21-12-2010, 13:14
ο σωστός ο δίσκος είναι πάνω και κέντρο στην κορυφή της στοίβας όμως. :dfinger:

Parasight
21-12-2010, 14:59
Όλοι μαλακίες, σας γαμάει όλους το Liposan.

Reject
21-12-2010, 15:10
Δοκίμασε και από Voivod το Nothingface.Μπορεί και να.

Ford Prefect
21-12-2010, 16:17
H πιο προφανής επιλογή για μένα είναι οι Mekong Delta. Γερμανοί με υπερμπασίστα, σκοτάδια, της εποχής εκείνης κλπ. Τους προτιμώ προσωπικά από Sieges Even. Πάντως είναι acquired taste.:
5wFAjac6aUI
Tz-MUQN-gII ΡΙΦΦΑΡΕΣ.
eZ8kZAF7QqM
YOhyY5Rsi88

Εγώ θα έλεγα να τσεκάρεις τους Death. Μπορεί βέβαια να σε ξενερώσουν τα φωνητικά από την ανάποδη αλλά από ριφ, μπάσο και τα λοιπά, σπέρνουν. Human, Individual Thought Patterns, Symbolic και Sound of Perseverance. Μια ιδέα:
xu9ZQtzKeik
dYy2bki-q9E
jJnyLjZJkEQ <-- Για δυνατό μπάσο.
zguCFjHyVeM
kdEPnGUPc5s

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Cynic, με πιο τζαζ-φιούζιον στοιχεία:
P3XV5SeUBWE

Από Κόρονερ, για τα πιο τεχνικά ξεκινάς από No More Color, Mental Vortex και Grin. Δική μου αδυναμία το Mental Vortex:
V2uhQPpQAYs

Toxik, ο περισσότερος κόσμος προτιμά το (πιο στρέητ) World Circus (τσεκάρεις Heart Attack και το ομώνυμο για να καταλάβεις) αλλά οι πιο τεχνικοτέτοιοι το Think This. Τσέκαρε το ομώνυμο, Technical Arrogance για όργιο τεχνικής, In God κλπ. Τα φωνητικά είναι και αυτά πάντως σε πολύ ψηλές νότες και το πιο φαντεζί έλεμεντ είναι σίγουρα η τεχνική του Josh Christian του lead κιθαρίστα. Τεράστιος παίχτης.

Για πανδαισία φοβερών ριφφ πάντως, πολύ προφανείς επιλογές είναι και Megadeth (Rust in Peace), Annihilator (Alice in Hell, Never, Neverland), Helstar (Nosferatu), που είναι και πιο τεχνικοί δίσκοι.

Dream Theater;
6u_hjgbJnh0
P0wk7pw5pqA

...σαν χέβυ προτάσεις.

Πες τι από όλα αυτά είναι πιο κοντά σε αυτό που ψάχνεις...

Witchkiller
21-12-2010, 16:44
Λοιπόν αγόρι ,σε περίπτωση που δεν μας δουλεύεις, η μπάντα σου ΕΊΝΑΙ οι Verdict Denied oι οποίοι πέρισυ βγάλανε το Έπος Condamned. Σκοτεινό, τεχνικό, σκατόψυχο αλλά και πάντα metal με απόψη και όχι μαλακίες

Το ακούς αβλεπή............

wielder
21-12-2010, 20:04
Krux, Shirime, Phthoggon, Reject, Ford Prefect kai Witchkiller ευχαριστώ :grin: Οι υπόλοιποι που γράφετε άσχετα παραδειγματιστείτε 8-) Από την κυριακη έχω ακούσει καμιά 10αριά φορές το punishmnet for decadence των coroner και είναι τέλειο, ειδικά τα absorbed, sudden fall, the new breed, shadow of a lost dream, masked jackal. Είπατε πάρα πολλά πάντως, οπότε θα ακούσω αυτά που έχω και τα άλλα με τον καιρό. Ford Prefect, μου άρεσαν πάρα πολύ τα κομμάτια των death, περισσότερο το jealοusy και crystal mountain. Στα δυο τελευταία μου αρέσουν και τα φωνητικά, στα άλλα δεν με χλάνε αλλά δεν με τρελένουν κιόλα. Οπότε καταλήγω σε punishment for decadence, control & resistence, individual thought patterns και symbolic. Πες μου κι έναν από αυτούς για να κλείσω πεντάδα :P

rust in peace
alice in hell
never neverland
think this
first depression
nothingface

The Good Son
21-12-2010, 20:20
ksexasate na tou proteinete to unquestionable twn atheist

Ford Prefect
21-12-2010, 20:24
Rust in Peace. Είναι ένας δίσκος που φιγουράρει σαν αγαπημένος έβερ πολύ κόσμου. Και είναι ο καλύτερος με διαφορά δίσκος Μέγκαντεθ.

Αλλά όπως σε κόβω θα γουστάρεις οπωσδήποτε και το Alice in Hell και το Never, Neverland. Ψήσου και με αυτά.

Συμφωνώ ότι τα καλύτερα φωνητικά του Chuck των Death βρίσκονται σε αυτούς τους δίσκους. Θα έβαζα και το Human μέσα. Εμένα με ξένισαν αρκετά τα φωνητικά του στο Sound of Perseverance.

Ίσως σε ενδιαφέρει να διαβάσεις αυτά τα blog posts που έχω κάνει εδώ:
http://www.electricrequiem.com/forum/entry.php?102-Annihilator-Alice-in-Hell-(RR-1989-f.1990) Περί Alice in Hell
http://www.electricrequiem.com/forum/entry.php?127-Megadeth-Rust-in-Peace-(Capitol-1990) Περί Rust in Peace
http://www.electricrequiem.com/forum/entry.php?129-Death-Individual-Thought-Patterns-(Relativity-1993) Περί Individual Thought Patterns.

Χαίρομαι που γούσταρες και ζηλεύω την εμπειρία να ακούς δισκάρες για πρώτη φορά! :)

warlord mkII
21-12-2010, 23:02
σε όλα αυτά που λέτε θα προσέθετα και

http://www.youtube.com/watch?v=u3bUOgnd7lg

GuardianOfIvorytower
23-12-2010, 01:44
Το χα σκεφτεί κ γω αυτό να το ποστάρω, αλλά είναι κ λιγάκι δυσκολοχώνευτο...αλλά, μιαας κ έχουν προταθεί κ άλλα δύσκολα, ε...