PDA

View Full Version : [Cinema] The Tree Of Life (2011)

FIXXXER
18-12-2010, 09:31
Με αφορμη τη νεα ταινια του Τερενς Μαλικ, μιληστε αν θελετε για αυτον και τις πεντε ταινιες (μαζι με την καινουρια) που εχει βγαλει μεσα σε 40 χρονια καριερας. Προσωπικα βρισκω τα The Thin Red Line, The New World αριστουργηματα και καποια στιγμη θελω να δω και τα Badlands (1973) και Days Of Heaven (1978 ) απλα παντα με απωθουσε ο Richard Gere για το δευτερο και το πρωτο δεν το ειχα ακουσει καν. Αυτος ο Μαλικ μαλλον θελει να κανει κατι μεγαλεπηβολο του χρονου. Πλανητες, διαστημα, νεφελωματα, αρχαιοτητες, γεννησεις, θανατους, παιδια, βιολια και αλλα εγχορδα μπορειτε να δειτε εδω:

fLPe0fHuZsc&feature=topvideos

Επισης, απο οτι φαινεται εχουν ηδη τελειωσει τα γυρισματα για την εκτη του ταινια (τωρα που γυρναει) στην οποια θα πρωταγωνιστουν Ben Affleck, Rachel Weisz, Rachel McAdams, Javier Bardem, Olga Kurylenko.

12 stars circle your brow
20-09-2011, 18:56
έχει ληκάρει από προχτές στα ίντερνετς σε διάφορες καλές και νόστιμες ποιότητες

12 stars circle your brow
27-09-2011, 00:03
ενδιαφέρον εγχείρημα, οι εικόνες και οι πράξεις μιλούσαν πιο πολύ απ' τους διαλόγους, ίσως αυτή η δύσκολη αναλογία είναι που δεν μ'έκανε να δακρύσω.

ταινιάρα όπως και να 'χει, εκτός αν η πλοκή σημαίνει τα πάντα, οπότε μην ασχοληθείτε.

Esteban
11-10-2011, 20:05
Εμένα πάλι μου φάνηκε αργή χωρίς λόγο. Δεν είναι ότι βαριέμαι ταινίες με τέτοιους ρυθμούς, αλλά τουλάχιστον να βγάζουν νόημα. Και το drive, από τα φετινά, είχε στιγμές που απλά κοιταζόντουσαν μεταξύ τους για κανα 5λεπτο, αλλά τουλάχιστον είχαν κι αυτές ένταση. Εδώ έβλεπα τον σονπεν να βρέχει τα μούτρα του και να δροσίζεται με ρυθμούς χελώνας.
Και επίσης αχρείαστο μου φανήκε όλο το εικαστικό κομμάτι πέρα από τη ροή της ταινίας(; ).

Γενικά μου άφησε μια γεύση επιτήδευσης.

Dragonlord
12-10-2011, 12:13
μεγαλεπίβολο, με εξαιρετικές πλευρές αλλά και ναι, σε σημεία επιτηδευμένο με λίγο ενοχλητικό τρόπο. Η καλύτερη προσπάθεια πούχω δει να χωρέσει η ζωή ολάκερη σε μια ταινία.