PDA

View Full Version : Woven Hand @ Gagarin 205, 27/11

Amnesiac.
28-11-2010, 16:08
Δε θα πει κανείς τίποτα;

Στα γρήγορα, οι συνθήκες πολύ πιο ανθρώπινες απότι πέρυσι στο ΑΝ, αλλά και πάλι πολύς κόσμος για τα γούστα μου, αλλά τι να κάνουμε, καλό είναι αυτό φαντάζομαι.

Οι Universe πάλι δε μου άρεσαν. Ενώ δε τους λείπει κάτι τρανταχτό και ενώ τα πρώτα τους λάιβ μου άρεσαν πολύ, όσο πάνε γίνονται πιο αδιάφοροι για μένα, μάλλον δε μου πολυκολλάνε οι συνθέσεις με τα φωνητικά, δε ξέρω. Στους περισσότερους άρεσαν πάντως απότι κατάλαβα.

Οι Woven Hand τώρα. Ξεκίνησαν τέλεια, με άψογο ήχο, τα πάντα όλα, αλλά μου φάνηκαν χειρότεροι απότι πέρυσι. Το σετ έκανε μια κοιλιά να και αυτά τα ινδιάνικα ιντερλούδια ανάμεσα στα κομμάτια ενώ στην αρχή ήταν τέλεια, μετά από λίγο κατάντησαν κουραστικά, ίσως θα έπρεπε να τα περιορίσουν λιγάκι. Γενικά δεν έπαιξαν σχεδόν καθόλου σουξέ και όταν το έκαναν ήταν αλλαγμένα. "Αντισυναυλιακό" σετλιστ, το οποίο ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί θεωρείται θετικό στοιχείο μιας συναυλίας. Ειδικά όταν δε μιλάμε για τους Iron Maiden ξερωγώ. Σε γενικές γραμμές και αυτοί μια χαρά στάθηκαν, πιθανότατα αν δε τους είχα δει πέρυσι να είχα ενθουσιαστεί, αλλά κάτι έλειπε. Ίσως να ήταν το πιο απρόσωπο Gagarin.

hello earth.

Dythor
28-11-2010, 16:18
hxara eixan kai epaizan me pa8os kai oxi diekperaiwtika. kata t alla egw de mporw na euxaristh8w synaylia oxi me toso, me ton miso ap auton ton kosmo. opoiadhpote. de lew oti ebalan parapanw kosmo ap oson xwrage mesa h kati, apla egw eimai agorafobikos m auta. eida mono ena tetarto panoramikhs 8eas apo to mpalkonaki panw ap ta fwta pou htan sketh kavla omws :)

Shirime
28-11-2010, 19:32
καλά γενικά ανετότατα ήταν, άπλα (εκεί που καθόμουν τουλάχιστον). εκτός κι αν καθόσουν αγκαλιά με τους βλάκες στην είσοδο που δεν έκαναν 3 βήματα για να εκτονώσουν την πολυκοσμία.

τέλος πάντων, ωραία ήταν, ωραίος ήχος, ο ηχολήπτης παίζει να'ταν λίγο μεθυσμένος βέβαια (κάτι αυξομοιώσεις χαζές σε φάσεις) και τραγικά πολλά thrash κουρέματα και βρώμικες μασχάλες. την προηγούμενη μου άρεσαν περισσότερο όμως...

Kaserinos
29-11-2010, 11:02
Συγκινητικοι οι φανς Κοκκινοπουλου.

Dythor
29-11-2010, 13:55
o kokkinopoulos den hr8e. kokkinopoule mouni

dopefiend
30-11-2010, 21:28
http://i22.photobucket.com/albums/b320/takeahnase/DSC01851.jpg