View Full Version : [Cinema] Exit Through the Gift Shop (2010)
freak brother
20-11-2010, 17:40
http://www.imdb.com/title/tt1587707/
tainia panw sto street art , me banksy klp poly kaloftiagmeno , deite to kai vgalte ta symperasmata sas, to symperasma mou einai sto spoiler ,
(deite to meta thn tainia)
moy fainetai oti einai tigka moufa pantws kai oti einai ena kalostymeno mockumentary apo ton terastio bansky
λοιπόν. το είδα. και μου αρεσε. τι σε κανεις να πιστευεις αυτο στο σπόιλερ?
funishment
21-11-2010, 01:17
Since the release of the film Exit Through The Gift Shop, the purported documentary directed by Banksy, there has been much speculation that the film and story of Mr. Brainwash are a hoax concocted by Banksy himself. Among the most questionable aspects of his character in Exit is the absence of any footage of Guetta creating his uncannily Banksy-like images. When he is shown "working," he is only seen splattering paint using aerosol cans to haphazardly color images and clumsily attempting to paste up a poster. Other aspects of the Mr. Brainwash character seem deliberately comical, such as his being pushed in a wheelbarrow after supposedly breaking his foot.
Και τελοσπάντων είναι δύσκολο να χάψεις ότι αυτός ο τύπος που έχει καταφέρει τόσα χρόνια να μην ξέρει κανείς ποιος σκατά είναι και πώς μοιάζει βραδερφέ, ξαφνικά είδε στο πρόσωπο ενός ανισόρροπου Γάλλου τον άνθρωπο που αξίζει την εμπιστοσύνη του και άρχισε να κάνει τη δουλειά του μπροστά σε μια κάμερα.
Ακόμα καλύτερα, σε ποιο σύμπαν θα δεχόταν μια γυναίκα ο άντρας της να ζει μέσα στον απόλυτο παλιμπαιδισμό και να κάνει βόλτες Ευρώπη-Αμερική με τα φιλαράκια του, ενώ αυτή μεγαλώνει 2-3-πόσα ήταν παιδιά. Αν έβγαζε τρελά λεφτά από αυτό που έκανε θα ήταν άλλο ανέγδοτο.
Εδώ (http://www.zug.com/live/84578/Exit-Through-the-Gift-Shop-The-Truth-Behind-the-Film-SPOILER.html) τα λένε ωραία.
freak brother
21-11-2010, 04:38
xwris na to xw psaxei opws h funi , auth thn entypwsh mou edwse o typos , para htan karikatoura .
εγω λέω οτι ο τυπος είναι ο Μπανξι.
ενας απο τους λογους: σε ολη τη ταινία ο τύπος υμνούσε τον Μπάνξι. στους τιτλους τελους ο Μπανξι μπήκε τελευταίος. δεν ειναι λογικό. και αν προσθεσεις και το ελαχιστο ιχνος μετριοφροσύνης που ο Τιερί μπορει να είχε, ειναι ακομη πιο παραλογο.(λεω βλακίες ή μπορεί να ειναι κιέτς?) α. και αν ειναι αληθεια, δεν θα ηταν και το πιο παραλογο πραγμα στον κοσμο.
freak brother
21-11-2010, 20:31
ε αυτο δεν λεμε και μεις?
Wait, they 're not commiting a crime. It isn't graffiti. It's street art! ( ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων )
Μεγάλη ατάκα
Drumsick
20-01-2011, 19:58
Ρε, κάναν υπότιτλο (αγγλικό) γι'αυτό που σκατά βρίσκουμε?
ikonoklast
20-01-2011, 20:15
Αν δεν έχεις βρει μέχρι τώρα δεν θα βρείς αγγλικούς (εννοώ δεν υπάρχουν ακόμα, πριν κάνα μήνα δεν υπήρχε τίποτα).
Υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι αλλά τους έχω φτιάξει εγώ πάρα πολύ βιαστικά γι' αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο + λείπει ένα κομμάτι από 37-46 λεπτά:
http://www.mediafire.com/file/to3xqkc01av3gpd/exit.through.the.gift.shop.2010.720p-titans-teliko.srt
Drumsick
20-01-2011, 20:25
Α καλή φάση, θα βολευτώ μ'αυτούς. Θενκς.
freak brother
20-01-2011, 20:37
βλέπεται ανετα και χωρις υποτιτλους παντως.
ikonoklast
20-01-2011, 20:40
Όχι πολύ άνετα, ειδικά στα σημεία που μιλάει ο Thierry και ο Banksy imo.
Drumsick
20-01-2011, 20:53
"ήμουν τελείως LOCO χωρίς την κάμερα"
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, κόντεψα να πνιγώ!