View Full Version : Steam λέμε
Ethereal
14-10-2013, 18:55
ποτε ξεκιναει η φαση με το family sharing?θα προλαβουμε το fm2014;
asimoulis
02-11-2013, 15:51
uplay κανείς; add fafish
FANTASMA
07-11-2013, 00:05
http://steamcalculator.net/
$194
SpiritCrusher
07-11-2013, 00:26
The Account Is Worth: 2,094.28€
12 stars circle your brow
07-11-2013, 01:20
Ωχ! Το Google Chrome δεν μπόρεσε να βρει τη διεύθυνση steamcalculator.net
edit: σήμερα δούλεψε
The Account Is Worth: 533.67€
Spiritcrusher είσαι άρρωστος.
Ethereal
07-11-2013, 02:07
706.49€
Counter Strike Global Offensive παίζει κανείς;
Ethereal
07-11-2013, 20:03
το ψιλοελιωσα οταν πρωτοβγηκε αλλα εχω καιρο να μπω
Εγώ το λιώνω τώρα, κάντε add mplaki :P
MoRmEnGiL
16-12-2013, 08:54
http://www.reddit.com/r/Games/comments/1ps7si/steam_holiday_sale_start_date_leaked/
http://i.imgur.com/WdeErP3.png
http://www.youtube.com/watch?v=xVkas2E3NAg
SpiritCrusher
25-12-2013, 11:08
Tomb Raider στο Amazon, 5$ ( =~3,6€ )
Steam cd-key
http://www.amazon.com/dp/B007VFHGZ4/ref=cm_sw_su_dp
SpiritCrusher
25-12-2013, 22:40
Αν έχω καταλάβει καλά: Left 4 Dead 2 τζάμπα για όποιον το πάρει σήμερα.
Δεν ξέρω σίγουρα γιατί το steam απλά δε φορτώνει. Μάλλον πλάκωσαν όλοι και έριξαν τους store servers.
edit: ok να και οι λεπτομέρειες
http://www.l4d.com/blog/post.php?id=12152
όποιος το κάνει install σήμερα, δικό του.
KoiliaSamprela
26-12-2013, 11:22
το τσίμπησα
Μια χαρά το steam linux !
rat_poison
26-12-2013, 14:09
και τώρα που το'πες, εδοκίμασε κανείς το SteamOS;
KoiliaSamprela
27-12-2013, 10:28
νομίζω δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα
SpiritCrusher
27-12-2013, 20:01
νομίζω δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα
http://store.steampowered.com/steamos/buildyourown
tsimpouklano
12-04-2014, 20:19
Κατέβασα και εγώ επιτέλους, τώρα που τελείωσα με τρεξίματα με σχολή και ιστορίες.
Λοιπον, αρχικά κατέβασα dota 2, αλλά αν και έγινε εγκατάσταση, όταν πατάω για να μπω, βγάζει μήνυμα preparing to launch dota 2 και μένει εκει. Χάνω τίποτα;
Επί της διαδικασίας, κατέβασα το steam και τη dota, χωρίς να κάνω κατι αλλο.
rat_poison
12-04-2014, 20:43
νταξ αν ΤΩΡΑ εγκαθιστάς τη dota2 δε θα μας είσαι χρήσιμος αλλά
υπάρχουν παίκται στο φόρουμ;
tsimpouklano
12-04-2014, 20:47
Καμια λυση για τη μαλακία που μου βγάζει και δεν μπορώ να μπω στο game; Από την ώρα που έκανα το ποστ ακομα launch dota 2 λέει...
rat_poison
12-04-2014, 20:59
μμμμ όχι
τσέκαρε τα minimum requirements.
αν τα περνάς, άνοιξε το steam στο library
κάνεις δεξί κλικ στο dota2 properties > local files > verify integrity of game cache
πέρα από αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Katsaloupardos
12-04-2014, 21:05
νταξ αν ΤΩΡΑ εγκαθιστάς τη dota2 δε θα μας είσαι χρήσιμος αλλά
υπάρχουν παίκται στο φόρουμ;
υπάρχουν
Καμια λυση για τη μαλακία που μου βγάζει και δεν μπορώ να μπω στο game; Από την ώρα που έκανα το ποστ ακομα launch dota 2 λέει...
steam>settings>beta participation>change>steam beta update
δε ξέρω αν θα φτιάξει αλλά αν δε βαριέσαι δοκίμασε το, αλλιώς ο γούγλης είναι φίλος σου
Χάνω τίποτα;
τώρα που δεν παίζεις όχι, εγώ που παίζω, κάπου στις 800 ώρες από τη ζωή μου
tsimpouklano
12-04-2014, 21:30
Αγαπητοί μου είστε γλύκες :pink:
Ευχαριστώ
asimoulis
09-05-2014, 15:29
Plants vs Zombies free στο origin.
Και χθες είχε Dead Space. Τόσο καλό που είναι μάλλον το μόνο χόρορ που θα τερματίσω ποτέ. Ειδικά όταν μου το δίνει τζάμπα.
KoiliaSamprela
29-06-2014, 14:09
Ticket to ride http://store.steampowered.com/sub/18139/
5,59 με όλα τα πακς , το τσίμπησα γιατί είμαι οπαδός !
Today, 14:09
SUMMER SALE! Offer ends in 29:54:35
Παίξε και το 3, θα πορωθείς άσχημα με τα custom όπλα.
Το επίπεδο παραμένει υψηλό σε όλα τα dead space, τίποτα καινοτόμο βέβαια απλά ποιοτικό ξεκοίλιασμα τεράτων.
Dead Space
Phantom Duck
29-07-2014, 17:58
το 1 το σταμάτησα στο μισάωρο, το 3 δεν το κατέβασα καν λόγω reviews. το 2 τα σπάει κι έχει το καλύτερο ημι-playable cut scene έβερ. εκεί είναι τα λεφτά.
Tyler_Durden
30-07-2014, 02:25
Age of Empires 2 HD Edition 4.7 ευρώ μέχρι την 1η Αυγούστου. (http://store.steampowered.com/app/221380/?l=greek) Ψηθείτε να αναβιώσουμε τελη 90s
supermachoman
04-08-2014, 15:20
για τσεκάρετε DayZ standalone.
το παίζω εδώ και λίγες βδομάδες και είναι καύλα, παρόλο που είναι τίγκα στα bugs (alpha early access γαρ)
όποιος ψηθεί να μου στείλει, να παίζουμε μαζί με skype κτλ
έχω έτοιμο crew ήδη
asimoulis
09-10-2014, 05:03
Dragon Age Origins free στο... origin.
Έχει δοκιμάσει κανείς το Steam Trader Helper στον chrome;
cyber_lingas
12-11-2014, 10:45
Το καινούργιο Tex Murphy με $1 στο humble bundle (http://www.humblebundle.com/).
supermachoman
30-12-2014, 18:33
sales ε.
AoEII HD στα 4 ευρώ (για 2μιση ώρες ακόμα, μετά δε ξέρω πόσο θα πάει)
αν θέλει κανείς να θυμηθούμε τα παλιά, pm me pls m9
MoRmEnGiL
31-12-2014, 06:18
Na parete to talisman na paizoume.
Parasight
31-12-2014, 08:41
Το έχω σπασμένο εκτός Steam (προφανώς), γίνεται;
MoRmEnGiL
31-12-2014, 13:34
xmm,xlwmo 8a elega
paizei kaneis magic 2015 ?
2K ξεπουλημα λογω 10ης επετειου, πολλες καλες προσφορες: http://store.steampowered.com/sale/2k_publisher_weekend/
Ξεχωριζει το πακετο με καμια 15αρια λιιιιιγο πιο παλια παιχνιδια ολα μαζι ενα 50αρικο, αλλα και εκπτωσεις σε καινουρια παιχνιδια, οπως:
1. NBA 2K15 - $20
2. Civilization Beyond Earth - $25*
3. XCOM: Enemy Unknown - $8
4. Bioshock Infinite - $8
5. Darkness II - $8
* το τσιμπησα σε πακετακι $27 μαζι με το Sid Meier's Starships γιατι ειχα εδω και κανα χρονο 27 δολλαρια απο επιστροφη στο λογαριασμο μου
ypersyntelikos
21-03-2015, 11:46
Τελικά 2κ παίζει κανένας ή όχι;
Steam Summer Sale - Το αφεντικο τρελαθηκε
Ξεδιαντροπη διαφημιση, ψηθειτε να αγορασετε το Apotheon, εκτος του οτι γαμαει σαν παιχνιδι, εχει γραψει τη μουσικη φιλος μου που μαλιστα μενει και Νεα Υορκη.
Παιζουν κατι πολυ καλα sales ε.
KoiliaSamprela
20-06-2015, 09:55
εχει γραψει τη μουσικη φιλος μου που μαλιστα μενει και Νεα Υορκη.
http://www.electricrequiem.com/forum/image.php?u=14&dateline=1431859871
Δυνατο πινκ.
Παρεμπιπτοντως, τελειωσα τον προλογο του παιχνιδιου και ειναι γαματο ε.
Πολυ artsy να πουμε, σε βαζει εντελως στο κλιμα της μυθολογιας.
Steam Summer Sale - Το αφεντικο τρελαθηκε
εχει γραψει τη μουσικη φιλος μου που μαλιστα μενει και Νεα Υορκη.
Ποιος ;
SpiritCrusher
20-06-2015, 15:30
που μαλιστα μενει και Νεα Υορκη.
Σε φάση συγχωριανός;
Σε φαση κανουμε παρεα και αμα αγορασετε το soundtrack θα παρει ενα πολυ μικρο ποσοστο κι αυτος και θα με κερναει μπυρες οταν βγαινουμε!
OniBocho
11-09-2015, 14:48
Ίσως το καλύτερο Adventure Game όλων των εποχών, το Grim Fandango (η Remastered έκδοση) στα 5€ για 5 ώρες ακόμη.
http://store.steampowered.com/app/316790/?snr=1_4_4__131
Πριν καμιά βδομάδα που δοκίμασα να κάνω αγορά μέσω πιστωτικής, δεν. Δουλεύει τώρα;
Adventure στο οποίο κινείσαι με πληκτρολόγιο δε μπορεί να είναι το καλύτερο όλων των εποχών.
OniBocho
11-09-2015, 16:55
Το '99 το είχα παίξει με GamePad και ήταν εξαιρετική εμπειρία. Ελπίζω να εννοείς πάντως ότι δεν μπορεί ένα μη-point-and-click adventure να είναι το καλύτερο όλων των εποχών. :p
Με τη γνωστή διαδικασία μέσω PayPal το αγόρασα, γιατί όντως με πιστωτική έπεσε decline.
Adventure με gamepad. Σταμάτα, θα ξεράσω :P Ναι, προφανώς, αυτό εννοούσα.
Μμ μάλιστα. Ίσως ψηθώ. Αν και οκ 5€ δεν είναι και υπερπροσφορά για παιχνίδι 17 ετών.
antimusic
11-09-2015, 17:44
του 'χουν βάλει και point & click controls.
rat_poison
11-09-2015, 18:43
πιο adventure απ' το grim fandango δεν έχει
πάμε ρε Manny γαμώτηντρέλασου
supermachoman
11-09-2015, 19:25
μόνο σε μένα φαίνεται λάθος κίνηση η αγορά single-player παιχνιδιού 17 χρόνων, απ'τη στιγμή που δεν είναι η retail έκδοση? :vasilakis:
κατεβάστε το ξέρωγω
OniBocho
11-09-2015, 21:06
Είναι η remastered που βγήκε φέτος. Όπως είπε κι ο antimusic, πλέον είναι και point n click. H κανονική τιμή του είναι 15€ θεωρητικά.
Όπως είπε κι ο rat poison, πιο adventure δύσκολα γίνεται (Fate of Atlantis, Day of the Tentacle, Monkey Island).
wraithgr
12-09-2015, 01:39
Σε λίγους μήνες που θα το δίνει το gog.com για 2-3 δολάρια ή σε κανένα Bundle, το σκέφτομαι...
Speaking of which, στο gog.com μπορείτε με 3 δολάρια να τσιμπήσετε ένα random indie παιχνίδι (που θα έκανε τουλάχιστον $10 σε φουλ τιμή), οι επιλογές είναι καλές ειδικά αν κάποιος δεν ασχολείται πολύ και άρα έχει λιγότερες πιθανότητες να του κάτσει κάτι που έχει ήδη στο steam (αυτά που έχετε στο gog.com δεν μπαίνουν στην "κλήρωση")
MoRmEnGiL
23-12-2015, 02:59
Steam sale is on :fear:
cyber_lingas
25-12-2015, 13:37
Σε λίγους μήνες που θα το δίνει το gog.com για 2-3 δολάρια ή σε κανένα Bundle, το σκέφτομαι...
2,99€ sto steam sale.
OniBocho
25-12-2015, 14:14
Είναι πολύ buggy, δυστυχώς. Για όποιον το έχει παίξει και θυμάται, έχω κολλήσει και δεν προχωράει το παιχνίδι, επειδή δεν ανοίγει η πύλη μετά τους κάστορες δαίμονες. Πρέπει ενδεχομένως να το παίξω από την αρχή, γιατί διάβασα ότι ακόμα κι ο τρόπος που κάνεις save game επηρρεάζει κάτι τέτοια κολλήματα...
ypersyntelikos
30-12-2015, 19:54
Star Wars: Knights of the Old Republic στα 2,99
Λέει τίποτα; αξίζει τον κόπο;
Πολύ καλό, όταν το'χα παίξει τουλάχιστον. Εγώ αγόρασα το 2, το οποίο δεν είχα τελειώσει ποτέ.
rat_poison
30-12-2015, 20:56
υπερσυντέλικε
το kotor είναι ένα από τα καλύτερα crpg που έχω παίξει ποτέ. (σε περίπτωση που δεν τρολάρεις)
χωρίς υπερβολή έχει την αγαπημένη μου σκηνή αποκάλυψης σε βιβλίο, ταινία, γουατέβερ.
μπλίτζερ: το κακό με το κοτορ 2 δεν είναι ότι δεν το τέλειωσες εσύ, αλλά ότι δεν το τέλειωσαν αυτοί.
Εντάξει, δεν είναι και Fallout :p Αλλά, πραγματικά, είναι εξαιρετικό παιχνίδι.
Για το 2, έχω διαβάσει ότι υπερτερεί στα πάντα έναντι του πρώτου (γραφικά, gameplay), αλλά δεν το φτάνει στο σενάριο.
supermachoman
30-12-2015, 21:29
single player είναι, γιατί δε το κατεβάζεις?
(είπε αυτός που το έσκασε για το Jedi Academy λόγω αναμνήσεων)
ypersyntelikos
30-12-2015, 21:38
υπερσυντέλικε
το kotor είναι ένα από τα καλύτερα crpg που έχω παίξει ποτέ. (σε περίπτωση που δεν τρολάρεις)
χωρίς υπερβολή έχει την αγαπημένη μου σκηνή αποκάλυψης σε βιβλίο, ταινία, γουατέβερ.
μπλίτζερ: το κακό με το κοτορ 2 δεν είναι ότι δεν το τέλειωσες εσύ, αλλά ότι δεν το τέλειωσαν αυτοί.
single player είναι, γιατί δε το κατεβάζεις?
(είπε αυτός που το έσκασε για το Jedi Academy λόγω αναμνήσεων)
Δεν τρολάρω όντως, παρ' ότι φαν, τα games δεν τα έπαιξα ποτέ
Βγήκε για linux στο steam, το 2, οπότε λέω να κάνω την καλή.
Αν είναι όντως τόσο καλό όσο λέτε, για 3 ευρώ θα μπει στο ubuntάκι μου
εδιτ: αν δείτε και κανένα άλλο για linux που να είναι όντως τόσο καλό, πείτε
rat_poison
30-12-2015, 22:29
πρέπει να'ναι rpg?
εγώ έχω civV, stanley parable, metro 2033 & last light, shadow of mordor, και terraria
σκέφτομαι να αγοράσω και το kerbal
όλα συστήνονται ανεπιφύλακτα
από linux rpgs, υπάρχει το pillars of eternity (αν ΕΝΑ παιχνίδι κατάφερε να αναστήσει το feeling του bg και τη δυσκολία του, μάλλον είναι αυτό)
πρόσφατα βγήκε και το beyond divinity αν δεν απατώμαι
εννοείται ότι ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσεις το wasteland 2
κι από κει και πέρα υπάρχει περίπου ένα κιλό shadowrun campaigns
rat_poison
30-12-2015, 22:30
α και το witcher 2
ypersyntelikos
30-12-2015, 23:08
θενξ και πινξ
σκέφτομαι να ξεκινήσω με kotor αφού λέτε ότι είναι τόσο καλό
σκεφτόμουν και το terraria επίσης
wasteland 2 με έψησε
cyber_lingas
15-01-2016, 04:23
Όλα τα Tex Murphy(και το καινούργιο) & 7th Guest & 11th Hour μαζί $1 στο humblebundle.
antimusic
15-01-2016, 09:55
Όλα τα Tex Murphy(και το καινούργιο) & 7th Guest & 11th Hour μαζί στο humblebundle.
αν σας περισσεύουν 5 ευρώ, και το her story είναι πολύ καλό (αλλά πολύ σύντομο)
KoiliaSamprela
02-03-2016, 10:49
χαμπλε μπαντλε σταρ γουορς https://www.humblebundle.com/star-wars?utm_source=Humble+Bundle
OniBocho
02-03-2016, 11:10
Δηλαδή δίνεις 10 και παίρνεις τα πάντα εκτός απ' το πλουζάκι;
KoiliaSamprela
02-03-2016, 15:40
γιες
Parasight
02-03-2016, 16:03
Εκτυπήθη πάραυτα. Θα ξεσκονίσω το joystick μετά από χρόνια!
Ειχα παρει πακετακι απο το Steam με ολα αυτα τα παιχνιδια και πολλα παραπανω, και προφανως δεν εχω παιξει κανενα.
Ωραιο το nostalgia factor, αλλα πρακτικα ποση ωρα θα κατσεις να παιζεις παιχνιδια με γραφικα του 1997 και του 2001?
Parasight
03-03-2016, 08:04
Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά 10 ευρώ κλάιν. Έχω χρόνια να ρίξω έστω και ένα ευρώ σε games, οπότε δε βαριέσαι :P
https://media.giphy.com/media/xT9DPCYV8WSw9pwrxC/giphy.gif
OniBocho
03-03-2016, 08:46
Σωστά, πόση ώρα να παιξει κανείς σε δύο από τα επικότερα CRPG's όλων των εποχώνενε...
Ελα μωρη Τζεσικα Νιγκρι! :pink:
Θα σου πω ποση ωρα να τα παιξει κανεις, απο πριν ενα χρονο που τα αγορασα, μεχρι σημερα:
KOTOR 1 : 17 minutes
KOTOR 2 : 0 minutes
Btw το KOTOR 2 ειναι στην πραγματικοτητα μη τελειωμενο παιχνιδι, αφου οι developers το κυκλοφορησαν πριν ολοκληρωθει το στορυ.
Με αποτελεσμα να φτιαξουν mods οι φανς του παιχνιδιου, και να το κανουν ουσιαστικα το πληρες παιχνιδι που αποθεωνει καποιος κοσμος.
Απο εκει και περα, ο καθενας οπως τη βρισκει. Εγω δε μπορω να παιζω παλια παιχνιδια οταν εχουν αντικατασταθει απο πιο καινουρια και/ή καλυτερα.
Για 10 ευρω ειναι πολυ καλη προσφορα, γι'αυτο και εγω τα αγορασα (μαζι με ΠΟΛΛΑ ακομα, Battlefront 1&2, Republic Commando, Force Unleashed 1&2 κ.ά.) πριν κανα χρονο απο το Steam.
OniBocho
03-03-2016, 10:05
Αν δεν έχεις παίξει στο παρελθόν τα KotOR I και II και πριν ένα χρόνο ασχολήθηκες 17 λεπτά με το πρώτο και 0 με το δεύτερο, είσαι απλά ΗΛΙΘΙΟΣ.
Για το Sith Lords Restoration Project γνωρίζω κι εν μέρει συμμετείχα, δε φταίνε οι developers της Obsidian [aka Black Isle (Baldur's Gate κτλ κτλ)] αλλά οι publishers που ήθελαν να προλάβουν τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο και τους έβγαλαν το λάδι. Οι devs ίσα ίσα που έχωσαν και το υπόλοιπο υλικό μέσα στα αρχεία του παιχνιδιού και leakαραν την όλη φάση.
Παρεμπιπτόντως, το ότι το Sith Lords δεν είναι "ολοκληρωμένο" δε σημαίνει πως δεν είναι παιχνιδάρα. Οι διάλογοί του, οι αποστολές, η εμβάθυνση του Lore ήταν στα χνάρια του πρώτου και ενδεχομένως καλύτερο ακόμα, κατά περιπτώσεις. Μιλάμε για παιχνίδια φτιαγμένα με μεράκι, ΜΕΓΑΛΑ σε διάρκεια και με απόλυτα χορταστικό υλικό είτε είσαι Star Wars fan είτε όχι. Και κατ' εμέ, έχουν το καλύτερο σύστημα μάχης από ΚΑΘΕ cRPG μέχρι σήμερα. Επίσης, το story που δεν ολοκληρώθηκε ήταν το Origin του HK-47 στο droid factory και το love story του παιχνιδιού, ανάμεσα στην πρωταγωνίστρια Meetra Surik (επισήμως η Lucas είχε πάρει τη θέση πως ο exile είναι γυναίκα light side) και του Atton. Δηλαδή, ναι μεν ξενερωτικό, αλλά όχι και τόσο big deal για να χαλάει έναν ΗΛΙΘΙΟ που ασχολήθηκε με το παιχνίδι 0 λεπτά. Επίσης, μέσω steam πια, είσαι ένα κλικ μακρυά από το να εγκαταστήσεις και το mod που "ολοκληρώνει" το παιχνίδι.
Μην παθεις εγκεφαλικο στο περιπτερο πρωι πρωι, ηρεμησε.
Για να παιξω το ΙΙ, πρωτα πρεπει να τελειωσω το Ι προφανως. Αρα το mod θα το εγκαταστησω οταν με το καλο γινει κατι τετοιο. Για το KOTOR II απλα εγραψα την ιστορια του πως κυκλοφορησε (αν και βαριομουν να γραψω την πληρη ιστορια, οπως την εγραψες εσυ), δεν εγραψα ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, χαλαρωσε μανιτσα. Κανε καμια εκπτωση στους χαρακτηρισμους, το ξερω οτι ειναι τζαμπα και τωρα τελευταια τους μοιραζεις αφιλοκερδως, αλλα δε χρειαζεται βραδιατικα να διαβαζω τις αηδιες σου. Οσον αφορα τα παιχνιδια, οσο καλα και να ειναι, Kyle Katarn και Jedi Knight I & II & III (Academy) δε φτανουν δε πα να μαζευεις περιοδικα και πατατακια για 27 ωρες σερι.
OniBocho
03-03-2016, 10:41
Οσον αφορα τα παιχνιδια, οσο καλα και να ειναι, Kyle Katarn και Jedi Knight I & II & III (Academy) δε φτανουν δε πα να μαζευεις περιοδικα και πατατακια για 27 ωρες σερι.
Αν είσαι κουραδοφελλός και γουστάρεις μόνο pew pew και οπλάκια, θα προτιμάς τα Jedi Knight, που ειναι παιχνιδάρες, either way.
Ο τύπος δεν κάθεται να παίξει παιχνίδια με γραφικά περιόδου '97-01, αλλά γουστάρει Jedi Knight I & II.
:touched:
ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ
Το επιπεδο κατανοησης γραπτου κειμενου που εχεις ειναι περιπου ισο με το μηδεν.
Τα Jedi Knight τα επαιξα ΟΛΑ οταν βγηκαν, δεν τα παιζω τωρα. Που να το καταλαβεις εσυ...
Και ο λογος που τα γουσταρω ειναι γιατι εχουν ενα απο τα 2-3 καλυτερα story που υπαρχουν στο συμπαν του SW.
Τωρα οσον αφορα το flame (?) που προσπαθεις να κανεις.... ρε μλκ, για παιχνιδια στο pc? :touched:
OniBocho
03-03-2016, 11:03
Τι flame να κάνω μαζί σου ρε καραγκιοζάκο που θες να ασχολείται όλος ο κόσμος μαζί σου; Διαβάζω ΜΑΛΑΚΙΕΣ και γράφω την αποψάρα μου για τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που διαβάζω. Πόσο πιστεύεις ότι αξίζει να σου δώσει κανείς σημασία δηλαδή, για να μπει σε flame, να πάθει εγκεφαλικά ή να εκνευριστεί καν με τη γλοιωδία της ύπαρξής σου;
https://media.riffsy.com/images/373dee2d7922ff1c1812ad0899e9a9ce/raw
που θες να ασχολείται όλος ο κόσμος μαζί σου;
Κι ομως το εγραψες αυτο. Εσυ.
babality
03-03-2016, 11:21
φλωροι
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f0/Atari_2600_The_Empire_Strikes_Back.jpg
Ελαφρώς άσχετο, αλλά JK: Dark Forces II ήταν το πρώτο online game που έπαιξα ποτέ. Ατελείωτες ώρες λιωσίματος. Αναλογική γραμμή και 33.6 :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
Καλό πακετάκι για συλλογή, αλλά παιχνίδια που πιθανότατα ούτε θα εγκατασταθούν ποτέ.
Parasight
03-03-2016, 13:13
Εγώ μερικά dogfights Χ-w vs. T/F θα τα ρίξω πάντως. Ίσως και το σκέτο T/F, μπορεί να μιλάμε για γραφικά 20ετίας, αλλά η μάχη ήταν πώρωση.
ypersyntelikos
04-03-2016, 09:38
Τι flame να κάνω μαζί σου ρε καραγκιοζάκο που θες να ασχολείται όλος ο κόσμος μαζί σου; Διαβάζω ΜΑΛΑΚΙΕΣ και γράφω την αποψάρα μου για τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που διαβάζω. Πόσο πιστεύεις ότι αξίζει να σου δώσει κανείς σημασία δηλαδή, για να μπει σε flame, να πάθει εγκεφαλικά ή να εκνευριστεί καν με τη γλοιωδία της ύπαρξής σου;
χωρίς λόγο
ηρεμία ρε να πούμε
OniBocho
04-03-2016, 10:15
Don't bet yo ass on it, bro.
EDIT: Και πέραν όλων των άλλων δηλαδή, δεν ισχύει αυτό που λες. Ο τύπος απλά προβοκάρει με το μαλάκισμένο υφάκι του, βρίζει ανάλαφρα οποιονδήποτε δε συμφωνεί με την άποψή του και ενώ παραληρεί, απλά κοτσάρει από δίπλα το μόνιμο επιχείρημα "σιγά μωρέ, ένα φόρουμ είναι, δεν ασχολούμαι καν τόσο πολύ" ενώ γνωρίζουμε όλοι ότι είναι από τους πιο "ενεργούς" εδώ μέσα. Κι από επιχειρήματα, υπό του μηδενός...
Να, τώρα θα βγει να quotάρει αυτά παραπάνω και να σχολιάσει με κανένα τρομερά καυστικό gifάκι τα περί attention whoring, drama queening, raging και flaming.
Επίσης, τι ηρεμία, λωλ, σιγά μην εκνευριστεί κανείς με τον κομπλεξικό πανίβλακα. Το ότι απαντάς ή γράφεις κάτι πάνω στις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λέει, δε σημαίνει ότι μπήκε και κάτω απ' το πετσί σου.
Ευτυχως που δεν ασχολεισαι μαζι μου παντως γενικα.
https://33.media.tumblr.com/tumblr_m7qdmkbSxZ1rtclnh.gif
ion_storm
04-03-2016, 16:22
Σχεδόν τελείως off topic post.
Καιρό θέλω να σχολιάσω κάτι ανάλογο σε διάφορα threads, απλά σε αυτό νομίζω παραέγινε το κακό.
Ρε ονιμπότσε, σε έχω σχολιάσει νομίζω 1 φορά όλη και όλη, νομίζω για κινηματογράφο, και έκτοτε αδιαφορούσα για το ότι έλεγες.
Δεν τα καταλαβαίνω κιόλας καθότι δεν σε ξέρω οπότε έβγαινε και φυσικά κάτι τέτοιο.
Αλλά δηλαδή πόσο εύκολους τους έχεις τους χαρακτηρισμούς για τον οποιονδήποτε συνομιλητή σου? Χαρακτηρίζεις κόσμο και μεταχειρίζεσαι υβριστική φρασεολογία για την παραμικρή και ασήμαντη αφορμή και ταυτόχρονα έχεις και ένα υφακι ξερολίασης που ισοπεδώνει τα τσιμέντα.
Δεν με ενδιαφέρει πραγματικά αν έχεις δίκιο, στην τελική στο παρόν thread γίνεται σχολιασμός παιχνιδιών για υπολογιστή, επ' ουδενί δηλαδή σημαντική κουβέντα, για την οποία θα παθιαστείς και θα αρπαχτείς βρίζοντας, δηλαδή αν έβλεπες τον Φιξξερ από κοντά, και τον κάθε Φίξξερ έτσι, δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, θα τον πλάκωνες στο ξύλο?
Αν έμπαινε κάτω απο το πετσί σου - μόνο γέλια για τη χρήση της φράσης, τι θα έκανες, θα ξεκινούσες περιοδεία δικαίωσης με φωτόσπαθα έτοιμα να απονέμουν δικαιοσύνη και θάνατο?
Ταυτόχρονα οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιείς περιστρέφονται όλοι κυρίως γύρω από το δίπτυχο είσαι χαζός - την έχεις μικρή - να το κοιτάξεις αυτό ε, το Γυμνάσιο μάλλον το τελείωσες κάποια χρόνια πριν από μένα, πράγμα που σε καθιστά περαιτέρω αντιπαθητικό και ασόβαρο άνθρωπο.
Βαριέμαι να το αναλύσω περισσότερο, πιθανόν να μην άξιζε τον κόπο να γράψω καν ότι έγραψα, αλλά αναρωτιέμαι.
OniBocho
04-03-2016, 18:38
Βάσει των εξαιρετικά σωστών συμπερασμάτων που φαίνεται να έχεις βγάλει, μάλλον καλύτερα να αδιαφορούσες, όπως έγραψες. No hard feelings, πάντως.
asimoulis
04-03-2016, 22:48
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes PC --- $5.65 (http://www.cdkeys.com/pc/games/metal-gear-solid-v-5-ground-zeroes-pc-cd-key?mw_aref=SavyGamer)
Ελληνική χρεωστική σας περνάει εσάς στο steam κανονικά? Θέλω να πω μου την κάνουν τα c.controls ή κάνω κάτι λάθος και δε μπορώ να αγοράσω το cs να ξαναθυμηθώ τα φοιτητικά μου χρόνια?
OniBocho
07-03-2016, 14:32
Το Humble Bandle έτσι το αγόρασα, αλλά αυτό δεν πληρώνεται προς το steam store. Όταν αγόρασα το Grim Fandango δεν την είχε δεχτεί και χρησιμοποίησα μια virtual prepaid.
Μια περνάει, μια όχι. Με πιστωτική και χρεωστική. Ό,τι να'ναι. Απλά συνέχισε να προσπαθείς.
SpiritCrusher
07-03-2016, 17:41
Μια περνάει, μια όχι. Με πιστωτική και χρεωστική. Ό,τι να'ναι. Απλά συνέχισε να προσπαθείς.
Αυτό. Μετά από 2-3 προσπάθειες συνήθως πιάνει.
Ονιμπότσε δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Δηλαδή λολ ρε τύπε. Φίψψερ, καλά και ωραία τα Jedi Knight και έχεις δίκιο πως τα KotOR δεν γεράσαν και τόσο καλά αλλά με κάνα mod γίνονται οκ. Επίσης τα KotOR έχουν με διαφορά το καλύτερο story σε SW game.
Προτιμω το στορυ των Jedi Knight, αλλα προφανως και του KOTOR ειναι σε παρομοια υψηλο επιπεδο (καταλαβαινω γιατι να αρεσει σε πολλους περισσοτερο).
Aπλα Kyle Katarn :pink: Θα ψαχτω για mods καποια στιγμη, σιγουρα θελω να τα τελειωσω.
asimoulis
07-04-2016, 15:55
Εξαιρετικό bundle με πολύ value για 12$
https://www.humblebundle.com/glens-staff-picks-games
Btw το KOTOR 2 ειναι στην πραγματικοτητα μη τελειωμενο παιχνιδι, αφου οι developers το κυκλοφορησαν πριν ολοκληρωθει το στορυ.
Με αποτελεσμα να φτιαξουν mods οι φανς του παιχνιδιου, και να το κανουν ουσιαστικα το πληρες παιχνιδι που αποθεωνει καποιος κοσμος.
Απο εκει και περα, ο καθενας οπως τη βρισκει..
Αργοπορημένο ποστ, αλλά μου θύμησες την αγανάκτηση που μου είχε δημιουργήσει με τις θλιβερές τελευταίες ώρες gameplay. Παρολαυτά μου άρεσε πολύ, ίσως και περισσότερο απ' το πρώτο. Κάποια στιγμή πρέπει να κατεβάσω το mod μου φαίνεται. Το έχει παίξει κανείς;
antimusic
07-04-2016, 18:17
ο φίξερ πάντως, όχι. αλλά έχει διαβάσει τα άρθρα στο κοτάκου. θα έρθει σε λίγο να μας πει.
supermachoman
07-04-2016, 18:47
Εξαιρετικό bundle με πολύ value για 12$
https://www.humblebundle.com/glens-staff-picks-games
chivalry με 1$, άπειρο VFM
Katsaloupardos
07-04-2016, 19:31
ρε παιδια εχω ενα θεμα με το πεηπαλ και σκεφτομουν να κανω συναλλαγη απεθειας με την καρτα, ειναι αξιοπιστο το humblebundle η θα κλαιω τα λεφτα μου μετα?
antimusic
07-04-2016, 21:36
είναι.
rat_poison
07-04-2016, 22:27
αν φοβάσαι τους χάκερζ μπες από tor browser από κάποιο linux live usb
αλλά το θεωρώ κάπως (εώς πολύ κάπως) υπερβολικό για μια ηλεκτρονική αγορά
αν όντως δεν εμπιστεύεσαι το humblebundle, κοίτα πόσα κομμάτια έχει πουλήσει.
ο φίξερ πάντως, όχι. αλλά έχει διαβάσει τα άρθρα στο κοτάκου. θα έρθει σε λίγο να μας πει.
Nai, alloste to oti den exei teleiosei to paixnidi apo developers einai thema apopseon sto kotaku, oxi antikeimeniki alitheia.
Mporouses kai xeirotera einai i alitheia.
antimusic
08-04-2016, 04:32
εγώ νομίζω πως παίζοντας το δε φαίνεται πιο μισοτελειωμένο από το φινάλε του μασ εφεκτ 3 πχ. που δεν το έχω παίξει.
OniBocho
08-04-2016, 07:35
Αυτό που πρέπει να ξαναλέμε τα ίδια... Λείπει ένα γαμημένο love story ending και το droid factory. Αν στις 60+ ώρες παιχνιδιού, οι μισές είναι αυτά τα δύο πράγματα, εγώ είμαι ο Ulic-Qel Droma. Εντάξει, δικαιολογείται. Το έχει παίξει 0 λεπτά.
ΥΓ. Antimusic, παίζοντάς το δε φαίνεται ΚΑΝ μισοτελειωμένο. Ήταν άλλο πράγμα τα bugs που είχε λόγω της βιαστικής κυκλοφορίας κι άλλο το υλικό που leakαρε (όλο το θέμα πυροδοτήθηκε από κάποια κείμενα διαλόγων που υπήρχαν σε αρχεία της εγκατάστασης, τα οποία δεν έβλεπες πουθενά στο παιχνίδι)
KoiliaSamprela
08-04-2016, 08:01
ρε παιδια εχω ενα θεμα με το πεηπαλ και σκεφτομουν να κανω συναλλαγη απεθειας με την καρτα, ειναι αξιοπιστο το humblebundle η θα κλαιω τα λεφτα μου μετα?
Αγάπη δες τι λέει :P αν είναι αξιόπιστο λέει για τους "χακερζ" έχει σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες.
Γενικότερα γουστάρουμε paypal γιατί έχουμε σε ένα σημείο την κάρτα μας, επίσης δεν ξέρουμε πως κάνει η κάθε εταιρία το κλίαρινκ με τις τράπεζες που σημαίνει μπορεί το χαμπλεμπαντε να φιλάει σε μια mysql clear text την πιστωτική σου κάρτα και ένας λογιστής να διαβάζει μια προς μια τις εγγραφές και να κάνει από μηχανάκι τις χρεώσεις (απίθανο σενάριο μόνο η μπουτινκ του Παναθηναϊκού πριν 10 χρόνια το έκανε) αλλά λέμε τώρα.
(θα βρω το paypal θρεντ για την ερώτηση / συζήτηση )
Αυτό που πρέπει να ξαναλέμε τα ίδια... Λείπει ένα γαμημένο love story ending και το droid factory. Αν στις 60+ ώρες παιχνιδιού, οι μισές είναι αυτά τα δύο πράγματα, εγώ είμαι ο Ulic-Qel Droma. Εντάξει, δικαιολογείται. Το έχει παίξει 0 λεπτά.
ΥΓ. Antimusic, παίζοντάς το δε φαίνεται ΚΑΝ μισοτελειωμένο. Ήταν άλλο πράγμα τα bugs που είχε λόγω της βιαστικής κυκλοφορίας κι άλλο το υλικό που leakαρε (όλο το θέμα πυροδοτήθηκε από κάποια κείμενα διαλόγων που υπήρχαν σε αρχεία της εγκατάστασης, τα οποία δεν έβλεπες πουθενά στο παιχνίδι)
Ρε αντε στο διαολο σιχαμα, θα μιλησεις και για οτιδηποτε σχετικο με Star Wars. Πηγαινε απο εκει που ηρθες ξερασμα.
OniBocho
08-04-2016, 08:22
Τι στόμα... τσκ τσκ τσκ, ούτε τα σκατά των bantha δε βρωμάνε τόσο.
Katsaloupardos
08-04-2016, 13:25
είναι.
θενκς :pink:
Γιατί θυμάμαι να διαβάζω κάπου πως έλειπε ένας ολόκληρος πλανήτης; Επίσης, όταν αναφέρθηκα στις τελευταίες ώρες, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν κάποιες σκηνές που δεν έβγαζαν νόημα και τα συνεχή battles (όταν λέμε συνεχή εννοούμε κενό 2 δευτερολέπτων μεταξύ των μαχών που το βρήκα απαράδεκτο). Υπέθεσα πως το έκαναν αυτό για να 'τραβήξουν' το φινάλε όσο περισσότερο μπορούσαν.
OniBocho
08-04-2016, 17:57
Έλειπε ο πλανήτης στον οποίο υπήρχε το Droid Factory, από όπου βγήκε ο ΗΚ47. Δεν ήταν "ολόκληρος πλανήτης" με την έννοια του chapter, αλλά ένα side quest, ίσως ούτε ώρα.
Για το τέλος έχεις δίκιο, ιδίως η φάση με τον Darth Sion ήταν λίγο αρτσούμπαλα βαλμένη, αλλά περισσότερο ήταν βιαστικό αποτέλεσμα, παρά παράταση της διάρκειας, από την οποία ούτως ή άλλως παράπονο δεν υπήρχε.
^ Μαλακιες γραφεις, οπως παντα.
Σε κατι πιο ενδιαφερον ομως, Steam Summer Sale.
Τσιμπησα Mass Effect Collection (που εχει φυσικα τα 2 πρωτα, οχι το 3ο δυστυχως) με $8.74
Παιζει πολυ πραμα, μπερδευτηκα παρα πολυ, θα ηθελα να ξοδεψω καπου $200 αμα επαιρνα οσα μου γυαλισαν.
Και μετα θα σαπισουν ολα στο library βεβαια, αρα δεν τα παιρνω.
OniBocho
24-06-2016, 07:22
Τερμάτισες το Sith Lords και ήρθες να πεις την αηδία σου; Ή ξύπνησες με κατουρόκαυλες;
:moutza:
13-11-2020, 15:18
Τσίμπησα AoE2 DE με ένα δεκάρικο, όποιος ψήνεται να στήσουμε καμιά παρτίδα, ας κοπιάσει
ypersyntelikos
13-11-2020, 15:20
Τσίμπησα AoE2 DE με ένα δεκάρικο, όποιος ψήνεται να στήσουμε καμιά παρτίδα, ας κοπιάσει
definitive edition ή το κλασικό;
Zarou City Rider
13-11-2020, 15:27
Έχω το AoEII definitive, ψήνομαι για multiplayer!
lady_of_winter
13-11-2020, 16:43
το definitive και εγω το δα σημερα, μεχρι τις 16 ειναι :grin:
14-11-2020, 13:51
DE = definitive edition :p
Παιδιά το στημ το έχει 13.5 νομίζω αλλά γλιτώνετε 3 ευρώ αν πάτε στο kinguin ή κάτι αντίστοιχο Low price στο allkeyshop
steamid: Dead as Dreams
MoRmEnGiL
14-11-2020, 20:12
αν πάτε στο kinguin ή κάτι αντίστοιχο Low price στο allkeyshop
Μακρυά από shady grey market resellers!
Zarou City Rider
14-11-2020, 20:53
steamid: Dead as Dreams
added
15-11-2020, 00:19
αν πάτε στο kinguin ή κάτι αντίστοιχο Low price στο allkeyshop
Μακρυά από shady grey market resellers!
διότι; paypal payment κι όλα οκ
rat_poison
15-11-2020, 00:27
υποθέτω λόγω σκανδάλων όπως αυτό
https://digitalunderground.net/g2a-game-key-scandal/
γενικά η μεταπώληση κατ' εμέ είναι κάτι εντελώς θεμιτό, αυτό που περιγράφεται βέβαια στο άρθρο είναι λίγο πρόβλημα
04-12-2020, 23:25
σήμερα παίξαμε την πρώτη παρτίδα με ζαρού και τώρα ψήνω και τη lady. ANTE KANENAΣ ΑΛΛΟΣ ΑΚΟΜΑ.
paddy honey
04-12-2020, 23:29
https://www.youtube.com/watch?v=GkTV84kUVUc
OniBocho
05-12-2020, 08:55
Από βδομάδα (10 - 17/12) το Epic δίνει Pillars of Eternity και Tyranny.
Το πρώτο το έχω παίξει αρκετούτσικα, σε XBOX Pass και οκ, ίσως είναι ότι πιο κοντινό σε κλώνο του Baldur's Gate, αυτό όμως δεν το κάνει απαραίτητα ΚΑΛΟ παιχνίδι. Ναι, σε κρατάει, βγάζει νοσταλγία με όμορφο τρόπο, αλλά η μάχη είναι ένα χάος, η ατμόσφαια κάπου χάνεται και κάποια στιγμή βρίσκεις τον εαυτό σου με δεκάδες side quests που μπορεί να σου φάνε άπειρο χρόνο και καμία σύνδεση είτε μαζί τους (για να βρει λόγο να τα κάνει ο χαρακτήρας) είτε με την βασική ιστορία. Με άλλα λόγια, καλό για να το δει κανείς, δύσκολα να μείνει όμως. Έμαθα ότι στο Pillars of Eternity 2 διορθώθηκαν αρκετά πράγματα.
Για το Tyranny έχω ακούσει τα καλύτερα, αλλά το έβρισκα ακριβά κάθε φορά που έλεγα να κάνω την κίνηση. Ε, ίσως ήρθε η ώρα :)
Raven Lord
05-12-2020, 12:02
κάποιος έπρεπε να τα πει για το Pillars. δε με κράτησε.
rat_poison
05-12-2020, 12:10
το tyranny ήταν το λιγότερο καλό απ' όλα αυτά πάντως
αν είστε φαν του κλασικού ισομετρικού αρ πι τζι, περάστε από δω (pathfinder: kingmaker)
https://store.steampowered.com/app/640820/Pathfinder_Kingmaker__Enhanced_Plus_Edition/
γενικώς δυσκολεύομαι να αφιερώσω πάνω από 10ωρο σε παιχνίδι πλέον αλλά αυτό εδώ είχε με διαφορά τις πιο δύσκολες μάχες.
διαβάζω ότι είναι γενικά ένα μπαγκαρισμένο diamond in the rough όσο είδα πάντως αξίζει ένα βλέμμα
OniBocho
05-12-2020, 15:30
Επίσης ως προς τα isometric RPG's, τα Wastelands 2 και 3 είναι πολύ ενδιαφέροντα!
rat_poison
05-12-2020, 22:44
το 3 το άγγιξα και τρόμαξα με το πόσο καλό ήτανε οπότε το μετέθεσα για μετά το πτυχίο το 2 είναι κι αυτό έρμαιο των bug του αλλά πολύ καλό