View Full Version : THE DILLINGER ESCAPE PLAN @ Gagarin 205 (13.11.10)
ΠΟΝΑΩ
2 pinks (μεταξύ εκατομμυρίων άλλων)
:pink: #1 :: When Good Dogs Do Bad Things
:pink: #2 :: Funishment's tee. Τρελάθηκαν όταν τους το έδειξα χαχαχ
για πείτε οι υπόλοιποι.
enitharmon
14-11-2010, 20:10
έχω να πω οτι αν ψάξω θα βρως μώλωπες από τη συναυλία τους πριν δυο χρόνια
Dr.Gonzo
14-11-2010, 20:48
Στη φαση που ειχε ανεβει ο Greg στα ηχεια του PA (...) καποιος καπου στο μεσσαιο επιπεδο της αρενας, κεντρικα δηλαδη, εβρισκε το θεαμα πολυ αστειο. Η καφριλα ειναι οτι ο τυπος ειχε τοσο διαπεραστικο γελιο που των ακουγαν ολοι σε ακτινα 5 μετρα γυρω του - πανω απ΄τον ηχο των DEP ...και οκ, μιλαμε για surreal στιγμες.
Μαλακια μου που δεν εδωσα στιγμα μεσω ER, να γνωριστουνε οι σκατοφατσες μας μπετερ.
Οταν βγηκαν ηδη καυλωμενοι, με το καλημερα σας, και αρχισαν το "τσιρκο", ψαρωσα - ειπα, μαλακα αυτοι το εννοουν αληθεια. Δεν βλεπουμε τετοια πραγματα καθε μερα.
Notes:
Ο Μπίλης, ο ντραμερ, ειναι θηριο, τρωει τα σιδερα, αλλα στα "καργιολέ" του Chris Pennie τον προσεξα να μασαει λιγο... ΑΞΙΟΣ παρ'ολα!
Ο Greg ειναι frontman κλασης. Φωναρα, επικοινωνια, αποδοση/αντοχη, συμπεριφορα... σε ολα αριστος, γαμησε. Οσοι ησασταν καγκελο θα πειτε και κατι παραπανω.
Οποτε ξεχναγε "διαλογισμους κλπ" ο Liam (μπασο/χυτοσιδηρος) και χτυπιοταν σαν κατσικι και αυτος... νταξ, τι να πω.
Mouth of Ghosts.
Phantom Duck
14-11-2010, 21:08
πολύ ωραίο live, αλλά όταν σκέφτηκα τι setlist θα υπήρχε πριν 5 χρόνια και τι άκουσα χθες, αποφάσισα το εξής
οι dillinger escape plan:
http://www.youtube.com/watch?v=Smg3coINg0E
κάποια random συμπαθής μπάντα:
http://www.youtube.com/watch?v=l7QrdLlnVVA
γαμώ τα singalongs μου μέσα.
Makeleio apla. Mallon oti pio viaio exw dei live.Foveri energia kai metadotikotita.Ntax afou pigan ola kala sta stagediving pali kala.
Kai tardive gamisan omws e.Apo tous kaliterous ixous pou xw akousei se elliniki banda.Makari na xoun sinexia, kai pros ta exw.
4NG7Lzk2aIA
silencer51
14-11-2010, 22:52
Τεράστια μπάντα, απίστευτο λάιβ. Όσες youtubeιές και να χεις τσεκάρει τίποτα δεν σε προετοιμάζει για την πραγματικότητα.
gamhse to live, perimena perissoterous panikous apo to koino, alla h mpanta gamhse. Pws ston poutso katafernoun na paizoun oti paizoun kai na xtupiontai san parliaka???
cts, einai h etaireia pou 3erw oti 8a ferei auta pou goustarw! mpravo tous
Απλά γάμησαν το σύμπαν! Δεν υπάρχει αυτή η μπάντα ρε! Εμπειρία, τεράστια! Τους αγαπάω! Ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω!
Δεν είδα πολύ γιατί ήμουν πτώμα (δούλευα το ΠΟΣΤΟ) αλλά όσο είδα ήταν ισοπεδωτικοί. Όλη μέρα Ντένη Μαρκορά να βλέπεις δε μπορεί να μη σε πιάσει αυτό το τρομερά υποβλητικό πράγμα. Μπράβο τους.
Μπράβο και στην κόκα.
Agenes Robot
25-11-2010, 15:12
σαλτα γαμησου ρε βλακα πρεζακα
Ass Cobra
26-11-2010, 03:35
^ Σε αγαπω και σε παρακαλω θερμα να ακολουθεις ολα τα ποστ του DIEthor.
Agenes Robot
26-11-2010, 16:53
παρε το μπούλο και συ ρε
Ρε μαλάκες, για το θεό, δεν εννοούσα ότι έκανα εγώ κόκα, ότι οι DEP έκαναν επί δύο ώρες σαν παρλιακά εννοούσα.