View Full Version : kylesa - spiral shadow
commissar
13-11-2010, 00:51
42
Ra Pariah
13-11-2010, 00:54
Βαρεμάρα ολκής ο δίσκοντας.
jack the ripper
13-11-2010, 00:56
αυτο ελεγα και με φαντανγκο..ο δισκος ειναι πολυ μετριος..αναρωτιεμαι απο που και ως που λενε οτι ειναι ισαξιο με το ΓΑΜΗΣΤΕΡΟ στατικ...
jack the ripper
13-11-2010, 01:01
χααχαχαχ μαλλον στην πληρωμη :P
κάποιος εδώ πρέπει να πεταχτεί και να πει "καλά σας γαμάει" ή κάπως έτσι. :-D
commissar
13-11-2010, 01:58
ε πείτε και γιατί βρε παιδιά, μη μουτζώνετε μόνο, δηλαδή τα κομμάτια σας φάνηκαν ενδιαφέροντα, τα καθαρά φωνητικά της Laura φανταστικά, είναι άξιος διάδοχος του static tensions, δε βαρεθήκατε ούτε δευτερόλεπτο, τι, πείτε μου αλήθεια.
Τα κομμάτια μου φάνηκαν ενδιαφέροντα, τα καθαρά φωνητικά ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ φανταστικά, είναι άξιος διάδοχος του static tensions και δε βαρέθηκα ούτε δευτερόλεπτο.
Οκ, χωρίς πλάκα δε μπορώ να δώσω εξηγήσεις όταν μου αρέσει κάτι. Απλά συμβαίνει.
Οκ λοιπόν, παραβλέπουμε τις indie/pop/οτιδήποτε αναφορές οι οποίες εμένα μου φαίνονται απλά ανέμπνευστες αλλά άμα μπει ο Μαρίλλιον θα μας γράψει μανιφέστο γιατί τις θεωρεί εγκεφαλικά ανάπηρες.
Βγάζουμε έξω και τα χωσιματα που απλά δεν υπάρχουν και το σλατζ που είναι απλά κρεμασμένο στο κάδρο σαν ασπρόμαυρη οικογενειακή φωτό. Έχεις ένα κακό δίσκο. Ναι? Όχι.
NHF-C0a2IVY
tvi-Nzgizr8
79HU25had-I
Αυτά τα τρία κομμάτια διάολε! Απομόνωσέ τα από τον ωκεανό νύστας που τυχόν τα περιβάλλει. Άκου τα μόνα τους. Σου κάνει καρδιά να το θάψεις? Δε σου'ρχεται να λικνιστείς και να φτιάξεις tsono-gifs με το εξώφυλλο από την κάβλα?
Σε καμία περίπτωση δεν είναι ο δίσκος της χρονιάς, αλλά εγώ για αυτά τα κομμάτια (και 3-4 ακόμα που οκ δεν είναι τόσο γαμάτα αλλά είναι ΠΙΝΚ) κι επειδή είναι οι Kylesa γαμώτη μου τους συγχώρεσα τις μέτριες στιγμές του δίσκου.
Kaserinos
13-11-2010, 13:47
Οτι ειπε ο ψηλος.
Θα τοποθετηθω εφ'ολης της υλης μετα απο 2-3 δρομολογια ΚΤΕΛ.
Keeper Of The Seventh Son
13-11-2010, 14:25
gamw tous diskous einai mi lete papargies. einai euxaristo se merikes periptwseis na peftoun oi maskes k oi mpantes na prospathoun kamia fora na paizoun wraia tragoudia. oi kylesa den krivontai pleon apo ena pseutopankiko, pseuto dyi, pseuto-gia-tous-niwstes peplo kati pou fainotan ap to static tensions to opoio se faseis techmetalize kserw gw. to trenti einai to neo ompskiour
Ra Pariah
13-11-2010, 15:52
to trenti einai to neo ompskiour
Το φετινό ομπσκιούρ είναι όπως και το ομπσκιούρ του 1984: δυσώδης σκληρός ήχος.
Όπερ εστί μεθερμηνευόμενον:
1) Χιλιανοί Σατανιστές που γουστάρουν Marcolin
http://3.bp.blogspot.com/_95msu-VwXUk/TJmNJiVVdtI/AAAAAAAAArY/ZscXUGEbOSY/s1600/processiondestroyersoft.jpg
2) Αμερικανός περφεξιονίστας (ο Bentley των Cauldron Born) που αποφάσισε να παίξει για κάποιο λόγο βρετανικό doom.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:npNrzZ5iCCdiGM:http://img27.imageshack.us/img27/9277/britonritesformircalla.jpg&t=1
Marillion
10-12-2010, 20:51
γιατί δεν σας άρεσε ο δίσκος;
εντάξει πέρα από βαρετός αναπτύξτε το λίγο, είναι που τον βρίσκετε λίγο κοιμήσικο κ που έπεσε η δύναμη στα vocals ή για κάτι άλλο;
με pixies αν τους παραλλήλισε κάποιος κάνει μέγα λάθος, καμμία σχέση. εκτός βέβαια ότι και οι δύο μπάντες έχουν γυναικεία φωνητικά χωρίς ιδιαίτερη μελωδικότητα. εντιτ : ε το don't look back φέρνει λίγο στο κουπλέ
βλέποντας το making of documentary του δίσκου ειδα να λέει η laura κάπου ξώφαλτσα για ''obscure indie bands'' αλλά πέρα από αυτήν την αναφορά δεν υπάρχει τπτ obscure indie rock-ish εδώ.
εγώ ακούω έναν ωραίο ψυχεδελιάρικο δίσκο που κυλάει νεράκι και αν και δεν έχει κανένα φονικό ριφφ ενδιάμεσα έχει μερικές πολύ καλές ιδέες, προσωπικότητα και ξεφεύγει από χιπστερ μέταλ μετριότητες με χαρακτηριστική άνεση. παραμένουν η ίδια noise rock/sludge/heavy rock/punk μπάντα κατά βάση πάντως. το προηγούμενο ισοπεδωτικό στις πρώτες 5,6 ακροάσεις αλλά ξεφούσκωσε πολύ γρήγορα και το βαρέθηκα. αυτό εδώ φαίνεται να έχει τα φόντα αλλά θα δείξει.
γιατί δεν σας άρεσε ο δίσκος;
εντάξει πέρα από βαρετός αναπτύξτε το λίγο, είναι που τον βρίσκετε λίγο κοιμήσικο κ που έπεσε η δύναμη στα vocals ή για κάτι άλλο;
με pixies αν τους παραλλήλισε κάποιος κάνει μέγα λάθος, καμμία σχέση. εκτός βέβαια ότι και οι δύο μπάντες έχουν γυναικεία φωνητικά χωρίς ιδιαίτερη μελωδικότητα. εντιτ : ε το don't look back φέρνει λίγο στο κουπλέ
βλέποντας το making of documentary του δίσκου ειδα να λέει η laura κάπου ξώφαλτσα για ''obscure indie bands'' αλλά πέρα από αυτήν την αναφορά δεν υπάρχει τπτ obscure indie rock-ish εδώ.
εγώ ακούω έναν ωραίο ψυχεδελιάρικο δίσκο που κυλάει νεράκι και αν και δεν έχει κανένα φονικό ριφφ ενδιάμεσα έχει μερικές πολύ καλές ιδέες, προσωπικότητα και ξεφεύγει από χιπστερ μέταλ μετριότητες με χαρακτηριστική άνεση. παραμένουν η ίδια noise rock/sludge/heavy rock/punk μπάντα κατά βάση πάντως. το προηγούμενο ισοπεδωτικό στις πρώτες 5,6 ακροάσεις αλλά ξεφούσκωσε πολύ γρήγορα και το βαρέθηκα. αυτό εδώ φαίνεται να έχει τα φόντα αλλά θα δείξει.
αυτο
και αρχιδια sludge μπαντα παραμενουν
βεβαια απο σουργελα τυπου mastodon παραμενουν 10 σκαλες ανωτεροι