PDA

View Full Version : [TV] Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος [ΟΥΚ]

enitharmon
07-11-2010, 13:09
μου εδωσε το λινκ ο οντονιαν χτες (κρεντιτς), σειρα κιν. σχεδιων στο μεγκα. Η απόδοση να το κόψουν είναι μικρή, όπως επίσης και το οτι αν δεν κοπει καποια στιγμη θα κουρασει. Αλλα γέλασα πολυ σε σημεια

http://www.youtube.com/watch?v=6rSn1lOvshk

http://www.youtube.com/watch?v=ksPxuUShE-o&feature=related

Roswell47
07-11-2010, 13:19
nomizw yparxei thread. anyway, egw gelasa mono se 1 stigmh ki auth me to zori...den m arese idiaitera to prwto epeisodio

~ladykiller~
07-11-2010, 13:32
βλάσφημοι (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/mega-channel_05.html)

nikolasfluxus
07-11-2010, 15:23
ΧΙΟΥΜΟΡ ΓΙΑ ΜΕΣΟΚΟΠΟΥΣ ΣΤΥΛ ΚΑΝΤΙΡΟΥ

Η ΕΝΙΘΑΡΜΟΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ

atom_smasher
08-11-2010, 00:18
Καλη προσπαθεια. Σκασε ρε μιζερε φλουξε. Πρωτοπορα νεολαια, να δω το δικο σου χιουμορ.

nikolasfluxus
08-11-2010, 14:21
όταν βγάλω το πρώτο μου καρτούν θα σε ενημερώσω ρε καθυστερημένε

atom_smasher
08-11-2010, 15:41
Τι καρτουν ρε ζωντοβολο! Αι παγενε να πλυνεις τα δοντια σου

carheart
08-11-2010, 15:55
εξωφρενικά κακό

έχει αυτό και χάρη ρώμα βάζω χάρη ρώμα

freak brother
08-11-2010, 16:12
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?24736-OYK

χιουμορ για ανθρωπους χωρις χιουμορ.

Ford Prefect
08-11-2010, 16:27
Εξωφρενικά κακό δεν το λες. Είναι υπερβολικά μια ελληνική εκδοχή ενός πράγματος που υπάρχει στα εξωτερικά άπειρο καιρό, με τα κλασσικά ελαττώματα. Οι φωνές κάποιων χαρακτήρων όπως ειπώθηκε είναι μάλλον το μεγαλύτερο-ο Μπέζος είναι άκυρος για voice-over, είναι αισχρός στο Ice Age και είναι αισχρός και εδώ (έπρεπε να πάρουν Φιλιππίδη, το 'χει). Αδιάφορες οι φωνές των πρωταγωνιστών, ίσως ξεπάρουν, ίσως γίνουν χειρότεροι, δεν ξέρω.

Το χιούμορ ακροβατεί μεταξύ πολιτικάλι ινκορέκτ και νερόβραστο, με απογοητευτικό συνολικό αποτέλεσμα, σε κάποια σημεία μου άρεσε, γενικά όχι, αλλά βλεπόταμν ευχάριστα.
Το μεγαλύτερο προσόν στο πρώτο ήταν η υπόθεση να πω την αλήθεια, μου άρεσε το σενάριο.

Θα δω και το δεύτερο και βλέπουμε. Δεν ήταν ούτε του ύψους αλλά σίγουρα δεν είναι και του βάθους.

Chillin Villain
08-11-2010, 17:32
07:16,hanging is for pussies

MORE LIKE THAT PLS στα scripts και ίσως να βλέπεται. Κατά τ'άλλα ενοχλητικά "ελληνικό" το animation,υπερβολικά νερωμένοι διάλογοι για να καταλαβαίνουν και οι τρίτες ηλικίες,παρατραβηγμένες ανφάνη φωνές,αλλά να μου πείς οι kafro0liDec του ράδιοαρβύλα μαζεύουν σαραντάρια,inb4 μόδα και σπάσιμο μπαλλών

ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΟΧΗ ΞΕΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

dopefiend
10-11-2010, 02:44
είδα το πρώτο. κακέκτυπο του South Park, το οποίο δε με τρελαίνει ούτως ή άλλως. αστείο δε μου φάνηκε, ούτε καν. αν και δεν το αποκλείω να βελτιωθεί στο μέλλον (αν προλάβει -κυρίως λόγω μητσοτάκη). φωνές, σενάριο δε με χάλασαν. πάντως για τα ελληνικά δεδομένα είναι πρωτότυπο και ψιλοτολμηρό.

εντωμεταξύ έτσι όπως είναι σχεδιασμένος ο χάρος νομίζω ότι είναι από άλλο κόμικ/καρτούν αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που.

αντιγραφή Family Guy είναι, ειδικά αυτό με τα χαβανέζικα.

Coroner
10-11-2010, 12:24
Καλά ρε μαλάκες, πρώτη φορά βγαίνει τέτοιου είδους ελληνική σειρά και περιμένετε τι; Να γαμάει και να δέρνει;

Μένα μου άρεσε, ειδικά το σενάριο σαν ιδέα είναι κορυφαίο. Το είδα με ευχαρίστηση και εν τέλει προτιμώ να δω κάτι τέτοιο παρά τις άπειρες αηδίες που παίζουν φέτος. Δηλ, τώρα που το ξανασκέφτομαι είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση αυτή τη στιγμή.

Το ξέρω, σας αρέσει να γκρινιάζετε και να μιζεριάζετε...

The Good Son
10-11-2010, 12:28
ότι είπε ο κόρονερ. Επίσης ο χάρος καμία σχέση με αυτόν του family guy, πιο πιθανό είναι να σου θυμίζει τους κατεξοχήν χάρους στα flash links που υπολογίζουν ποια μέρα θα πεθάνεις.

dopefiend
10-11-2010, 14:11
εντάξει όντως δε μοιάζει τόσο με τον Family Guy σχεδιαστικά, αλλά για τα χαβανέζικα και την όλη ιδέα επιμένω.

http://i22.photobucket.com/albums/b320/takeahnase/Death.jpg

ε ναι, είπαμε, για τα ελληνικά δεδομένα είναι σχετικά καλό, ίσως ό,τι καλύτερο παίζει αυτή τη στιγμή. ιδίως από τη στιγμή που έχει να βγει κάτι ποιοτικό αιώνες τώρα. η ερώτηση όμως είναι, γιατί να βλέπεις κάτι μέτριο στην ελληνική τηλεόραση ενώ μπορείς να δεις μια ξένη σειρά άπειρα καλύτερη? χάσιμο χρόνου μου φαίνεται.

atom_smasher
10-11-2010, 14:51
Μηπως επειδη δεν ζουμε στο μπρονξ; ή στο κουινς; ή σε καποιο κωλοχωρι της μικροαστικης αμερικης; ή μηπως ταυτιζομαστε περισσοτερο με τα δικα μας χουγια και κρυοκωλα αστεια; ή μηπως απλα ετσι.

Diva Plavalaguna
10-11-2010, 15:01
μια χαρα γαμησε.

carheart
10-11-2010, 15:13
Καλά ρε μαλάκες, πρώτη φορά βγαίνει τέτοιου είδους ελληνική σειρά και περιμένετε τι; Να γαμάει και να δέρνει;

Μένα μου άρεσε, ειδικά το σενάριο σαν ιδέα είναι κορυφαίο. Το είδα με ευχαρίστηση και εν τέλει προτιμώ να δω κάτι τέτοιο παρά τις άπειρες αηδίες που παίζουν φέτος. Δηλ, τώρα που το ξανασκέφτομαι είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση αυτή τη στιγμή.

μια άλλη γνώμη, εντελώς μίζερα θα έλεγα πως είναι αυτά που λες περί δεύτερης σκέψης και ό,τι καλύτερου θα δεις στην ελληνική τηλεόραση, λες και έχει τόσο δύσκολο ποιοτικό ανταγωνισμό! Λες και κάποιος σοβαρός θα ψαρώσει με Πάνο Μουζουράκη σε νεοελληνικό ξαναζέσταμα μερικών πραγμάτων που ακόμα και τα ορίτζιναλ έχουν κουραστεί. Θα κάνουν τώρα και ελληνικό My Name is Earl με Χαραλαμπόπουλο ως Έρλ, είχαν κάνει και το Coupling παλιά, στις συγκλονιστικές επιτυχίες των εκατοντάδων χιλιάδων τηλεορασόπληκτων που αντί να την κλείσουν τη γαμημένη, ψάχνουν το καλύτερο σκατό μέσα στον κουβά.

δεν είμαι εγώ μίζερος που δεν μου αρέσει μια μαλακία και μισή, να ανακαλέσεις

dopefiend
10-11-2010, 15:57
Μηπως επειδη δεν ζουμε στο μπρονξ; ή στο κουινς; ή σε καποιο κωλοχωρι της μικροαστικης αμερικης; ή μηπως ταυτιζομαστε περισσοτερο με τα δικα μας χουγια και κρυοκωλα αστεια; ή μηπως απλα ετσι.

εμείς που θέλουμε να ζήσουμε στο μαιάμι και στην καλιφόρνια, βλέπουμε τις αμερικανιές μας. εσύ δες παρά πέντε και σφηνάκια.

atom_smasher
10-11-2010, 16:14
Χαχα...ενταξει το ισοπεδωσες... Παρεπιπτοντως να μην κατηγορουμαι ως υποστηρικτης της Ελληνικης τηλεορασης. Δεν εχω δει παρα πεντε ουτε σφηνακια. Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω καν τι ειναι... Απο κει και περα ομως μια νεα προσπαθεια εστω χαμηλου επιπεδου που ξεπερναει λιγο το μηδεν δεν ειναι κακο να μην την θαψουμε εξ αρχης.

Roswell47
10-11-2010, 16:39
Θα κάνουν τώρα και ελληνικό My Name is Earl με Χαραλαμπόπουλο ως Έρλ

ώπα κάτσε. ισχύει αυτό;

~ladykiller~
10-11-2010, 16:41
χίλια συγνώμη αλλά το βλέπω συνέχεια από διάφορους.. παρεΜΠΙπτόντως είναι [μία από τις δύο λέξεις που ξέρω σωστά]

atom_smasher
10-11-2010, 16:46
Sorry. βιασυνη.σχωρνα με.

freak brother
10-11-2010, 18:17
o Μουζουρακης δεν εχει ασχημη φωνη , αλλα ο ιδιος νομιζει μαλλον οτι ειναι κατι μεταξυ Μορισον και Σινατρα , το ανιμεισιον παντως μια που το ξανατσεκαρα δεν ειναι κακο , ο σκελετος ειναι αντιγραφη απο ενα καρτουν αλλα δεν θυμαμαι ποιο.

Coroner
10-11-2010, 18:40

μια άλλη γνώμη, εντελώς μίζερα θα έλεγα πως είναι αυτά που λες περί δεύτερης σκέψης και ό,τι καλύτερου θα δεις στην ελληνική τηλεόραση, λες και έχει τόσο δύσκολο ποιοτικό ανταγωνισμό! Λες και κάποιος σοβαρός θα ψαρώσει με Πάνο Μουζουράκη σε νεοελληνικό ξαναζέσταμα μερικών πραγμάτων που ακόμα και τα ορίτζιναλ έχουν κουραστεί. Θα κάνουν τώρα και ελληνικό My Name is Earl με Χαραλαμπόπουλο ως Έρλ, είχαν κάνει και το Coupling παλιά, στις συγκλονιστικές επιτυχίες των εκατοντάδων χιλιάδων τηλεορασόπληκτων που αντί να την κλείσουν τη γαμημένη, ψάχνουν το καλύτερο σκατό μέσα στον κουβά.

δεν είμαι εγώ μίζερος που δεν μου αρέσει μια μαλακία και μισή, να ανακαλέσεις

Αν και δεν είπα κάποιον μίζερο, αλλά ότι μιζεριάζει γκρινιάζοντας όλη την ώρα, ανακαλώ γιατί σας γράφω στα παπάρια μου και δεν έχω όρεξη να αρχίσουν να γράφονται κατεβατά και να μου εξηγείτε την έλλειψη ποιότητας της ελληνικής τιβί. Μη βλέπετε τη μαλακία και μισή.

Τώρα, όσον αφορά τη παράγραφο που κάθησες και έγραψες με τέχνη μπόλικη, δε νομίζω ότι έχει καμία απολύτως σχέση με ότι έχει γραφτεί μέχρι τώρα. Παρ' όλα αυτά συγχαρήτήρια που ασχολήθηκες.

Μένα πάντως με αρέσει το ένα επεισόδιο που έχω δει μέχρι στιγμής. Στα αρχίδια σας, αλλά με αρέσει.

Εντιτ: Όποιος είναι σοβαρός λοιπόν ας μη το βλέπει. Εγώ δεν είμαι πάντως.

House Of Low Culture
10-11-2010, 18:42
δεν ξεπέρασε καν το μηδέν, γενικά, κλασική ελληνική σαπίλα :)

με τις υγείες σου, ατομσμάσερ.

atom_smasher
10-11-2010, 18:55
Το βλεπεις μισοαδειο...ή μαλλον αδειο..το βλεπω μισογεματο..Οπως νομιζεις.

sabbattack
11-11-2010, 04:18
σταμάτα να είσαι τόσο μάγκας ρε μουζουράκη.
ΓΙΟΥ ΕΣ ΓΙΟΥ ΣΙ ΚΕΙ , ΣΑΚ. ΓΙΟΥ ΣΑΑΑΚ (με φωνή wire να πουμε)

Γουατ χι σεντ

The Good Son
11-11-2010, 12:26
Το να κρίνεις εκ του ασφαλούς και να βρίσκεις μόνο αρνητικά στοιχεία είναι το πλέον εύκολο. Δεν είδα κάποιον να λέει ότι τρελάθηκε αλλά δεν είναι κακό να αναγνωρίζουμε μερικά θετικά στοιχεία σε μια κίνηση. Στην τελική όπως ειπώθηκε και στην προηγούμενη σελίδα, αφού ο ποιοτικός ανταγωνισμός είναι τόσο χαμηλού επιπέδου, πάρτε μια κάμερα ή ένα πινέλο ή τελωσπάντων ανοίχτε ένα blog και δείχτε μας πόσο εύκολο είναι να κάνεις γαμάτα αστεία.

Προσωπικά δεν πάω μια τον μουζουράκη και όταν τον ακούω στη μεταγλώτιση ξενερώνω, επίσης πολύ πιθανό να μη δω κανένα άλλο επεισόδιο. Όμως επειδή για να μη βγαίνουν πιά ΟΙ γαμάτες σειρές κάποιος λόγος θα υπάρχει και επειδή...

στις συγκλονιστικές επιτυχίες των εκατοντάδων χιλιάδων τηλεορασόπληκτων που αντί να την κλείσουν τη γαμημένη, ψάχνουν το καλύτερο σκατό μέσα στον κουβά.

...οι χιλιάδες τηλεορασόπληκτοι δεν πρόκειται να την κλείσουν, μέσα σε αυτά που δείχνει η τιβί είναι καλό να υπάρχει και κάτι τέτοιο.

Chillin Villain
11-11-2010, 12:46
Καλό δεν το λές,αδιάφορο και σε βάθος χρόνου κουραστικό ίσως.

Αφού σε 2-3 μήνες θα είναι η καλτ επιλογή του αλήτη κακούλη 'βλέπω southpark κάνα χρόνο' 16χρονου καθυστέρα και το ξέρετε,αρα πούτσα και σνομπαρία απο τώρα.
Τα ίδια ακούγονταν για ποιοτικές αλλαγές/στροφές στην αρχιδάτη τηλεόραση και λοιπές γραφικότητες με το Ράδιο Αρβύλα και είδατε που κατέληξε.

Να μου πείς αυτό δεν είναι show,αλλά animated σειρά αλλά δεν ξέρω,κρίνοντας απο τα scrips τα ίδια αντιλουλζ ελληναράδικα σκατά είναι.

House Of Low Culture
11-11-2010, 12:56
Το να κρίνεις εκ του ασφαλούς και να βρίσκεις μόνο αρνητικά στοιχεία είναι το πλέον εύκολο. Δεν είδα κάποιον να λέει ότι τρελάθηκε αλλά δεν είναι κακό να αναγνωρίζουμε μερικά θετικά στοιχεία σε μια κίνηση. Στην τελική όπως ειπώθηκε και στην προηγούμενη σελίδα, αφού ο ποιοτικός ανταγωνισμός είναι τόσο χαμηλού επιπέδου, πάρτε μια κάμερα ή ένα πινέλο ή τελωσπάντων ανοίχτε ένα blog και δείχτε μας πόσο εύκολο είναι να κάνεις γαμάτα αστεία.

ώπα, ρε βλαχόπουλο, προφανώς μιλάμε για "παχυλές" παραγωγές τύπου Mega, Alpha. Αν άνοιγαν ένα μπλογκ κι έκαναν μια προσωπική προσπάθεια οκ, δε θα τους έδινα καν σημασία(λολ). Απλά όταν βλέπεις πως τριγύρω κόβεται η γη κι εσύ κάνεις πανάκριβη αντιγραφή παραγωγής καρτούν με μηδενικό χιούμορ και Μουζουράκη στα βόκαλς, ε είσαι για γέλιο. Πόσο μάλλον αν ψάχνεις να τους δικαιολογήσεις. Πως να σου το πω μωρέ, όσα προσφέρει και το Ράδιο Αρβύλα και ο Λαζόπουλος προσφέρει και η παπαριά. Κάνε τους λογαριασμούς σου, δες με ποιους είσαι, πάρε το Μουζουράκη στη μπάντα σου. Είναι hip.

εδιτ:
"Ωραίο" το 'ανοίχτε ένα μπλογκ και δείξτε μας' που είπες παραπάνω.

dopefiend
11-11-2010, 14:26
ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΟΥΛΩΝΕ

House Of Low Culture
11-11-2010, 14:34
λολ

Κέβιν Σόρμπο
11-11-2010, 14:50
ο σκελετος ειναι αντιγραφη απο ενα καρτουν αλλα δεν θυμαμαι ποιο.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Grim_Adventures_of_Billy_%26_Mandy

Παρακμιακό Εργαλείο
11-11-2010, 14:56
Πολύ κράξιμο έπεσε. Μήπως να του δίνατε μια ευκαιρία;
Κάνετε σαν πειραγμένες γκόμενες που τους έβαλαν σκατά κάτω απ'τη μύτη.
Πού να βλέπατε και τα πραγματικά σκατά δηλαδή.

12 stars circle your brow
11-11-2010, 14:58
ωραια παρομοίωση.

trololololololololololo
11-11-2010, 15:00
ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΟΥΛΩΝΕ

http://images2.memegenerator.net/TROLOLOLOL/ImageMacro/3595776/%CE%95%CE%93%CE%A9-%CE%9C%CE%A0%CE%9F%CE%A1%CE%A9-TROLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLO.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=-ZPSb2saU0s

commissar
11-11-2010, 15:56
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Grim_Adventures_of_Billy_%26_Mandy

α να γεια σου, είχα σκάσει μέχρι να το θυμηθώ. ον τόπικ, εμένα μου άρεσε, αλλά αυτό το "ΣΑΤΙΡΑ" που έχουν γαμηθεί να το υπερτονίζουν σε κάθε τρέιλερ λίγο με αηδιάζει.

Mitsmann
11-11-2010, 19:15
ε, μη τους τρεχει και το ΕΣΡ τωρα.

commissar
11-11-2010, 19:23
και μετά όταν θα τους τρέχει το ΕΣΡ θα το παίζουν Λαζόπουλοι και απόγονοι του Αριστοφάνη και άλλα τέτοια τραγελαφικά, είμαι σίγουρος.

asimoulis
11-11-2010, 21:41
όχι τίποτα άλλο θα τους κόψουνε και μετά θα λένε ουάου μας κόψανε είμαστε ανατρεπτικοί. ενώ στην πραγματικότητα θα κοπεί επειδή είναι εντελώς για το πούτσο και δεν θα το βλέπει κανεις.

εμείς το βάλαμε χθες με όλη τη καλή διάθεση και στο δεκάλεπτο βγήκε διότι δεν έχει καμμιά συνοχή και κανένα χιούμορ.
πιάνει πάτο μαζί με σκετς λαζόπουλου-σταρόβα.

Coroner
11-11-2010, 21:51
Έχει αναβαθμιστεί το χούμορ του ER. Μπράβο. Σε λίγο θα μας πείτε ότι είναι μούφα και ο Σεφερλής.

Coroner
11-11-2010, 22:11
Δεν αισθάνομαι άσχημα, απλά μου κάνουν εντύπωση τα τόοοσο αρνητικά σχόλια. Δε περίμενα ότι θα υπάρξει ενθουσιασμός, αλλά μια πιο ουδέτερη αντίδραση.

Εντιτ: Πού πήγε το απουπάνου ποστ ρε...

atom_smasher
11-11-2010, 22:14
coroner. μην ξεχνας. εδω κατοικει η ελιτ.

dopefiend
11-11-2010, 22:32
έλα, μια χαρά γαμάει αυτό με το σταρόβα. καταλαβαίνω βέβαια γιατί μπορεί να μην αρέσει σε ορισμένους απ΄το βορρά αλλά κλαιν σταρχίδια σας ρε μαλλάκες.

The Good Son
12-11-2010, 01:12
@holc Εάν θεωρείς ότι το συγκεκριμένο καρτούν είναι στην ίδια μοίρα με Λαζόπουλο και Ρ.Α. δεν θα καταλήξουμε κάπου, ίσως είναι υποκειμενικό το ζήτημα. Μπορεί όπως είπα να μην γέλασα ιδιαίτερα, αλλά νομίζω ότι το σημαντικό στοιχείο της προσπάθειας αυτής -που αποτελεί και το μόνο λόγο που την συμμερίζομαι αλλά και συνάμα αυτό που πιστεύω την διαφοροποιεί από τον Λ. και τους Ρ.Α.- είναι ότι βλέπεις σκηνές όπως αυτή με τον Χριστό.

Θα μου πεις ότι η σκηνή αυτή είναι "ακρότητα χωρίς έμπνευση" ή κάτι ανάλογο και θα συμφωνήσω. Αλλά ακριβώς επειδή ΔΕΝ απευθύνονται σε εσένα ή εμένα αλλά στον χ τηλεορασάκια και επειδή σε μεγάλο ποσοστό οι τηλεθεατές είναι άτομα αποχαυνωμένα ή παιδάκια που δεν κάνουν ιδιαίτερα μετά τις 9 γιατί θα χάσουν το σήριαλ (δεν ξέρω τί ώρα προβάλλεται το "ουκ..."), θεωρώ καλό να τους προβάλλεται και κάτι τέτοιο ανάμεσα στην πλύση εγκεφάλου του καθωσπρεπισμού.

Επίσης το ότι σαν σκίτσο παραπέμπει στο southpark δεν σημαίνει ότι είναι αντιγραφή. Προσωπικά έχω λιώσει τα περισσότερα ξένα καρτούνς και δεν θεωρώ το συγκεκριμένο αντιγραφή κάποιου. Όπως και πχ το να λέτε ότι είναι αντιγραφή του χάρου επειδή σε μια σκηνή φοράει ένα σορτσάκι χαβανέζικο είναι το λιγότερο τραγικό. Ο χάρος του family guy έχει 452452452 στοιχεία και πιάνεστε σε μια σκηνή ούτε μισού λεπτού για να το πείτε "αντιγραφή" την στιγμή που σχεδόν (τυπικά το σχεδόν) σε όλα τα καρτούνς εμφανίζεται σε κάποια στιγμή κάποιος χάρος.

dopefiend
12-11-2010, 14:48
έλα λίγη τσίπα ρε μαλάκες

http://content.yieldmanager.edgesuite.net/atoms/2c/b7/77/83/2cb7778351f1a42c166d704430207d36.gif

House Of Low Culture
12-11-2010, 15:10
@holc Εάν θεωρείς ότι το συγκεκριμένο καρτούν είναι στην ίδια μοίρα με Λαζόπουλο και Ρ.Α. δεν θα καταλήξουμε κάπου, ίσως είναι υποκειμενικό το ζήτημα. Μπορεί όπως είπα να μην γέλασα ιδιαίτερα, αλλά νομίζω ότι το σημαντικό στοιχείο της προσπάθειας αυτής -που αποτελεί και το μόνο λόγο που την συμμερίζομαι αλλά και συνάμα αυτό που πιστεύω την διαφοροποιεί από τον Λ. και τους Ρ.Α.- είναι ότι βλέπεις σκηνές όπως αυτή με τον Χριστό.

Θα μου πεις ότι η σκηνή αυτή είναι "ακρότητα χωρίς έμπνευση" ή κάτι ανάλογο και θα συμφωνήσω. Αλλά ακριβώς επειδή ΔΕΝ απευθύνονται σε εσένα ή εμένα αλλά στον χ τηλεορασάκια και επειδή σε μεγάλο ποσοστό οι τηλεθεατές είναι άτομα αποχαυνωμένα ή παιδάκια που δεν κάνουν ιδιαίτερα μετά τις 9 γιατί θα χάσουν το σήριαλ (δεν ξέρω τί ώρα προβάλλεται το "ουκ..."), θεωρώ καλό να τους προβάλλεται και κάτι τέτοιο ανάμεσα στην πλύση εγκεφάλου του καθωσπρεπισμού.

Επίσης το ότι σαν σκίτσο παραπέμπει στο southpark δεν σημαίνει ότι είναι αντιγραφή. Προσωπικά έχω λιώσει τα περισσότερα ξένα καρτούνς και δεν θεωρώ το συγκεκριμένο αντιγραφή κάποιου. Όπως και πχ το να λέτε ότι είναι αντιγραφή του χάρου επειδή σε μια σκηνή φοράει ένα σορτσάκι χαβανέζικο είναι το λιγότερο τραγικό. Ο χάρος του family guy έχει 452452452 στοιχεία και πιάνεστε σε μια σκηνή ούτε μισού λεπτού για να το πείτε "αντιγραφή" την στιγμή που σχεδόν (τυπικά το σχεδόν) σε όλα τα καρτούνς εμφανίζεται σε κάποια στιγμή κάποιος χάρος.

ΕΙΝΑΙ ΧΑ-ΖΟ! ΕΙΝΑΙ Η-ΛΙ-ΘΙ-Ο!!

+ό,τι είπε ο ασημούλης.

The Good Son
12-11-2010, 17:39
Επίσης θέλω να συμπληρώσω στο προηγούμενό μου ποστ-διαμάντι κάτι που ξέχασα.

Από την εποχή του Θέμου και μετά, ΟΛΕΣ οι "σατιρικές" εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης βασίζονται σε κόψε-ράψε βιντεάκια της...Ελληνικής τηλεόρασης. Τα γνωστά βίντεο που έβαζε δηλαδή ο Θέμος ανάμεσα στις συνομιλίες του που ήταν και ο κύριος λόγος που τον έβλεπαν οι περισσότεροι αλλά και που έγινε γνωστός. Κατάσταση που δυστυχώς δημιουργεί φαύλο κύκλο όταν κάθε κυράτσα στα πρωινάδικα λέει μαλακίες για να την δείξει ο κάθε Θέμος. Έκτοτε ΟΛΟΙ ακολουθούν την ίδια ανέμπνευστη συνταγή με best of ημερήσια βίντεο από ευτράπελα της τηλεόρασης. Ακόμα και στην ελληνοφρένεια εκτιμώ το τρομερό κατά την άποψή μου χιούμορ, όμως η συνταγή με τα βίντεο που φαίνεται "εύκολη οδός".

Το να βγαίνει μια εκπομπή λοιπόν που δεν το κάνει αυτό αλλά ακολουθεί την κλασσική και δύσβατη οδό, εγώ το θεωρώ άξιο αναφοράς και μεγάλο plus. Η οδός αυτή είναι να φτιάξεις μια ιστορία που να βασίζεται σε μια ιδέα, να φτιάξεις τους χαρακτήρες κλπ κλπ. Όπως ακριβώς κάναν και οι τυπάδες στο καρτούν αυτό. Παρεπιπτόντως την ιδέα με την σύνδεση αρχαίας Ελλάδας - χριστιανισμού αλλά και τους χαρακτήρες και γενικά το concept τα θεωρώ πολύ δυνατά. Το κρίμα επίσης είναι ότι και ο Λ. και οι Ρ.Α. (οι δυο even) κάποτε με τους 10 Μ.Μ. και το ΑΜΑΝ αντίστοιχα κάναν κάτι ανάλογο. Δημιούργησαν concept και χαρακτήρες και φτιάξαν δικά τους πράματα αντί να παίρνουν κονσερβοποιημένα βιντεάκια με ευτράπελα και βίντεο που ήταν αστεία στο youtube ένα χρόνο πριν. Άλλος ένας λόγος λοιπόν να μην τους βάζετε στο ίδιο καζάνι.

commissar
12-11-2010, 17:51
χθες είχε guest star τον Μπλεκ. :touched:

enitharmon
16-11-2010, 13:59
γενικά ό,τι είπε ο γκουντ σαν

ειδικότερα, γίνεται ό,τι είπα στο πρωτο ποστ, το γάμησαν ήδη και ψόφησε και έγινε εκνευριστικό (αλλά δε μπορούν να μην κουνηθούν λιιιιγο τα χείλη όταν βλέπω αφίσα CoF στο δωμάτιο του χριστού)

Tribe
16-11-2010, 22:44
Distixos einai apla kako.
ena syn gia tin prospa8eia alla mexri ekei,ewsi twra toulaxiston.
to 2o episodio itan tragika tragiko.
ta perissotera ta exete pei.
makari na ftiaksei stin sunexeia 8a dw kana duo epeisodia akomi mpas kai.

Diva Plavalaguna
17-11-2010, 20:41
http://www.electricrequiem.com/forum/[IMG]http://i725.photobucket.com/albums/ww254/Son_Of_Shit/ScreenShot270.jpghttp://www.electricrequiem.com/forum/[IMG]http://i725.photobucket.com/albums/ww254/Son_Of_Shit/ScreenShot270.jpghttp://i725.photobucket.com/albums/ww254/Son_Of_Shit/ScreenShot270.jpg

commissar
11-12-2010, 15:42
το #5 ήταν επικό. Στηβ Ντούζος. :touched:

IgnorantGuy
11-12-2010, 15:57
Καλό δεν το λές,αδιάφορο και σε βάθος χρόνου κουραστικό ίσως.

Αφού σε 2-3 μήνες θα είναι η καλτ επιλογή του αλήτη κακούλη 'βλέπω southpark κάνα χρόνο' 16χρονου καθυστέρα και το ξέρετε,αρα πούτσα και σνομπαρία απο τώρα.
Τα ίδια ακούγονταν για ποιοτικές αλλαγές/στροφές στην αρχιδάτη τηλεόραση και λοιπές γραφικότητες με το Ράδιο Αρβύλα και είδατε που κατέληξε.

Σ' αγαπάω

Jimmy
13-12-2010, 01:37
Δεν ξερω τι λετε, αλλα το 5ο επεισοδιο μετρησε πολυ για μενα. Ειδικα στο "αντε σπασε ρε μαλακα" κομματι. Ολα τα λεφτα.

~ladykiller~
13-12-2010, 11:05
tsou