PDA

View Full Version : CRUDE συναυλία;;;

nikos_souvlas
31-10-2010, 21:07
.

KoiliaSamprela
31-10-2010, 21:29
να πει ο Hotzi!!!!

Kaserinos
01-11-2010, 14:24
Καλα μας γαμησες.
Το βλεπω για Σαλονικη καθοτι δουλεια την επομενη.
Ειναι ψιλοαχαστο λαιβ, πλακα-πλακα.

nikos_souvlas
02-11-2010, 09:11
.

pizzajiapasha
08-11-2010, 18:30
Είδα σε άλλο φόρουμ ότι φέρνουν τους τρισμέγιστους Crude (Ιαπωνία) στο Καταραμένο Σύνδρομο. Δεκέμβριο αν διάβασα σωστά. Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει;;; Μάλλον η συναυλία της χρονιάς στο είδος της :dfinger::dfinger::dfinger:

den paizei tetoio thema....to epiveveono ego

Kiropepe
08-11-2010, 20:22
den paizei tetoio thema....to epiveveono ego

Γιατι ετσι? Υπαρχει περιπτωση να παιξουν πουθενα αλλου?

nikos_souvlas
09-11-2010, 12:39
.

zounds
15-11-2010, 14:34
Τελικά μάθαμε που και αν θα γίνει η συναυλία.... Κρίμα δεν είναι να μη ακούσουμε τις γλυκές μελωδίες των Crude .... Τεσπα ελπίζω σε καλά νέα

nikos_souvlas
16-11-2010, 10:37
.

Marillion
16-11-2010, 10:48
καλά ρε σούβλα πανκ λαιβ μισάωρο δεν έχεις ξαναδει; :razz:
δεν ξέρω βέβαια τι κλίμα υπήρχε γενικά αλλά ξεκαθάρισε το λιγάκι.

Kaserinos
16-11-2010, 12:10
Επεσε χθες 'το μυστικο' για το live απο τον φιλο Taksitzh, αλλα ημουν ηδη καθοδον προς το ΚΤΕΛ.

Τι κλειστα lives και 'σεβομενος την αποφαση τους' ? Σε γαμο celebrity παιζανε και επρεπε να τηρηθει μυστικοτης?

Αν δεν ειναι να ενημερωνουμε για ωρα λαιβ και τα καθεκαστα, γιατι κανουμε το θρεντ στην τελικη?

Δλδ ποσοι μπορει να σκαγανε αν γινοτανε περισσοτερο γνωστο?

Οσο για το μισαωρο, μιλαμε για hardcore live, οποτε που το περιεργο.

Τελικα Θεσσαλονικη δεν θα παιξουνε? Η' παιξανε?

"Για λιγους" λεει ο αλλος...

12 stars circle your brow
16-11-2010, 12:17
μακάρι να γινόταν το ίδιο για lives τύπου Lichens ή Ulver :P

Kaserinos
16-11-2010, 12:33
Αυτο.

το να θεωρουμε μπαντες και σκηνες..τσιφλικια μας και "μονο για γνωστες και μυημενους"...

Εκτος του οτι βγαζει ξεκαθαρα κομπλεξ και ελιτιστικη μαλακια, σε μεμονομενες περιπτωσεις μπορει να'ναι και θεμιτο για την αποτροπη παρουσιας "χαβαλεδων" και "φαφλαταδων".

Αυτη η νοοτροπια ειναι αλληλενδετη με το σκεπτικο "τους ακουγα απο τοτε, τωρα τους ακουνε ολοι...παω να ανακαλυψω καινουργιο γκρουπ για να χαιρομαι. φατε σκατα."

12 χρονων ρε πουστη

ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ.

12 stars circle your brow
16-11-2010, 12:39
τσάκαλος είσαι, μέσα πέφτεις ακριβώς

nikos_souvlas
16-11-2010, 12:40
.

Kaserinos
16-11-2010, 13:15
τσάκαλος είσαι, μέσα πέφτεις ακριβώς

Δεν απευθυνομουνα σε σενα ακριβως, αλλα καταλαβαινεις τι λεω και ξερεις οτι το κανεις. :P

Kaserinos
16-11-2010, 13:35
Όταν έκανα το θρεντ δεν ήξερα τι παίζει.

Ρε Κασέρι, δεν πάει έτσι ρε φίλε. Δεν το κάνω εγώ το λάιβ να φωνάξω όποιον μου καυλώσει. Μακάρι να 'τανε ανοικτό... Ο συγκεκριμένος χώρος είναι στρούγκα, δεν χωράει πολλούς, έχουν θέμα με τη γειτονιά και διάφορα άλλα, γι' αυτό και "κλειστή". Τα παράπονά σας σ' αυτούς.

Μισάωρο live δεν έχω ξαναδεί, σόρρυ παίδες. Στην τελική γιατί πανκ συναυλία συνεπάγεται με μισή ώρα; Κουράζεται ο πάνκης απ' τις πολλές μπύρες και δεν μπορεί να παίξει άλλο; Μη χέσω. Έλα τώρα. Να κάτσει να παίξει το όργανό του, έστω 45 λεπτά ρε πούστη, ήρθε απ' το διάολο και ποιος ξέρει αν θα ξανάρθει, ας παίξει.

Ok.
Δεχομαι οτι υπαρχουν και αυτες οι παραμετροι του 'secret gig'. Του οποιος προλαβει και το μαθει..
Κατανοω το οτι ειναι μικρος χωρος που δεν μπορει να φιλοξενησει πολλα ατομα.
Αλλωστε σε παρομοια venues εχω συμμετασχει (ηταν προβολες/παρουσιασεις ομως και οχι συναυλιες).

Αλλα και παλι το 'εμεις και εμεις', δεν μου καθεται καλα...και ειμαι απο αυτους που γνωριζα μερος και ωρα ετσι?

οσο για το μικρο σετ, οταν ημουν μικροτερος μου κακοφαινοταν αρκετα και στην τελικη δεν ξερω γιατι ακολουθειται η ιδια πρακτικη απο ενα μεγαλο μερος της σκηνης.

Ενταση του λαιβ? Μικρη δισκογραφια ? Κοντρα με μεταλλαδες (που εχουν σετ 1 ωρας και βαλε) ?
Ιστορικοι λογοι (βλεπε GG Allin και λοιπους μπαχαλους)?

Ας μιλησουν οι παλιουρες γιατι δεν το χω ξεκαθαρισει.

Οταν μετα απο ενα live The Chariot ειχα ρωτησει ενα παλικαρι με απορια γιατι ηταν τοσο μικρο το σετ η απαντηση (με σαρδονιο υφος) ηταν:

"Hardcore live ειναι, τι περιμενες?"

nikos_souvlas
16-11-2010, 13:48
.

Kaserinos
16-11-2010, 13:59
Άμα παίξουνε και οι deathbed την Παρασκευή τόσο λίγο θα σε κυνηγήσω μέχρι τη Λαμία promoter (apostolisxxx)! Το νου σου! 50 λεπτά μίνιμουμ :)

2 full-lengths με το ενα 34:18 και το αλλο 29:11 και ενα σπλιτ, οποτε ετοιμασου για 40λεπτο.

nikos_souvlas
16-11-2010, 14:02
.

apostolisxxx
16-11-2010, 21:09
Εγώ πάντως hardcore live πάνω από 30 λεπτά η μπάντα το βαριέμαι αφάνταστα εδώ και καιρό...
Τώρα γιατί ήταν 'κλειστό' κτλ. το ξέρουν αυτοί που το ξέρουν, στην τελική δεν έχει κανείς υποχρέωση
να δίνει και εξηγήσεις.

Deathbed την Παρασκευή είναι ανοικτό (πιο ανοικτό δεν πάει), να δούμε πόσοι θα έρθουν.

nikos_souvlas
16-11-2010, 21:35
.

apostolisxxx
17-11-2010, 01:36
Δίκιο έχεις εν μέρει...
Απλά εγώ προτιμώ να παίξει η μπάντα ένα μισάωρο να τα δώσει όλα (μαζί με τον κόσμο) παρά να κουράζεται η φάση και να το τραβάμε χωρίς λόγο. Ιδίως στην περίπτωση που παίζουν 3-4-5 μπάντες στην σειρά.
Ίσως να γερνάω και να κουράζομαι ευκολότερα, ποιος ξέρει...!