Log in

View Full Version : Οι μούτζες που θέλουμε

Sotos_The_Tequiler
26-10-2010, 19:26
συνέχεια από δω (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?18979-%CE%A4%CE%BF-ER-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5&p=1048096&viewfull=1#post1048096)

εγώ ψηφάω υπέρ JnB και κανονικούΠαύλου

commissar
26-10-2010, 19:32
Γινεται να ενεργοποιησεις την επιλογη μονο για τα ποστς του Dythor?
(κι αν δε μπορεις να βαλεις και το πινκ, δεν πειραζει, αχρειαστο ειναι)

The Good Son
26-10-2010, 22:00
Η χαρά της μούντζας είναι στην ανωνυμία και στο γεγονός ότι μπορείς να μουντζώσεις ακόμα και στο έτσι χωρίς λόγο κάποιον. Διαφωνώ με τα στατιστικά αν και παραδέχομαι πως τα είδα και ήμουν περίεργος να τα δω. Βέβαια πάνω κάτω είδα αυτά που περίμενα μιας και οι users που αντί να ποστάρουν μουντζώνουν ή αφήνουν tags, φαίνονται από τα ποστ τους. Επίσης διαφωνώ με το να τις παίρνετε και τόσο στα σοβαρά. Κάτι διάβασα ότι οι μούντζες/πινκς ήταν αφορμή για να σβηστούν κάποιοι (οι τοπ μουτζώστρες ίσως) μπορεί να κάνω και λάθος. Αν είναι δυνατόν, αν είναι να έχουμε τέτοια καταργήστε τες.

Προτείνω να αφεθεί το θέμα και να σταματήσετε να σας ενδιαφέρει.

Dragonlord
26-10-2010, 22:11
Ευχαριστώ για την ευκαιρία να σας πω "ε ρε μούτζες που θέλετε"

Όσο για το ποστ του γκουντσάν, το τελευταίο είναι τελείως άκυρο, όσο για τα στατιστικά, ο λόκαστ δε βλέπει ποιος έριξε τις μούτζες, μόνο πόσες έχει φάει ο καθένας. Η ανωνυμία διατηρείται δηλαδή. Αυτό που βλέπει είναι ήδη πάμπλικ ίνφο, θα μπορούσε θεωρητικά να τις μετράει σε κάθε ποστ κάθε γιούζερ και να βγάζει σύνολο.

Drumsick
26-10-2010, 22:15
Αφού δείχνει και μουτζωτές και πινκστερς, πέρα απαυτο που λες.

Dragonlord
26-10-2010, 22:19
ε και πάλι μωρέ, το θέμα στην ανωνυμία είναι κυρίως να μη φαίνεται ποιον μουτζώνεις. Αλλά αν το θεωρείτε κι άλλοι ευαίσθητο δεδομένο να το βγάλουμε.

The Good Son
26-10-2010, 23:08
Δεν λέω ότι είναι ευαίσθητο δεδομένο, θεωρώ ότι χάνεται η χαρά όταν φαίνονται ονόματα για οποιονδήποτε λόγο, είτε είναι το ποιος έχει τις περισσότερες, ή αφορά το ποιος ρίχνει τις περισσότερες. Αλλά αυτό είναι μια γνώμη.

Deggial
26-10-2010, 23:50
Για το θέμα της ανωνυμίας, ό,τι είπε ο ντράγκον. Συλλέγονται μόνο στατιστικά στοιχεία (σύνολικά ποσά ανά χρήστη και ανά post), δεν έχει κανείς πρόσβαση στο ποιος μούτζωσε ποιον και δε κάνει τίποτε παραπάνω από το να συγκεντρώνει πληροφορίες που έτσι κι αλλιώς είναι δημοσιευμένες. Επίσης, στο προφίλ του κάθε χρήστη δημοσιεύεται πόσες μούτζες έχει φάει από τότε που πρωτομπήκε το σύστημα με τις μούτζες.

rage for order
27-10-2010, 00:13
όλα αυτά πώς τα βλέπουμε;

FIXXXER
27-10-2010, 01:33

Ναι ρε παιδια κι εγω θελω να δω τι εχω φαει και τι εχω δωσει, πρεπει να οργανωθουμε

distortionofperception
27-10-2010, 01:49
εγω κυρίες και κύριοι πιστευω ότι δεν υπαρχει αναγκη απο μούτζες γιατι ειναι ενα κατευθυνόμενο γούστο. Γιατι με ψυχαναγκαζει να μου αρεσει το μωρό της κουολεμα και να μη μ'αρεσουν τα ποστ της Χ πριν καν τα διαβασω. Χωρια που ολοι στανταρ ξανακοιταν τα ποστ τους για να δουν αμα φαγαν μουτζες και τετοια. Παπαριες.

ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ξοδευονται απειρα ποστς και λεγονται ενα σωρο μαλακίες. Το να κουοταρεις αλλη μια φορα με τη γνωμη σου γινεται ετσι κι αλλιώς. Αν τα ποστς που γραφονται σας προκαλουν τόσο ωστε να πατήσετε το κουμπακι της μούτζας, τι να σας πω....

Βγαλτε τις χαζομούτζες και παμε σε πραγματικά φλέημς.
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΜΟΥΤΖΑ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΣ Η ΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΤΕ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ.

ΕΝΔ ΟΦ ΣΤΟΡΥ. ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ.

Custom User
27-10-2010, 01:52
εγω κυρίες και κύριοι πιστευω ότι δεν υπαρχει αναγκη απο μούτζες γιατι ειναι ενα κατευθυνόμενο γούστο. Γιατι με ψυχαναγκαζει να μου αρεσει το μωρό της κουολεμα και να μη μ'αρεσουν τα ποστ της Χ πριν καν τα διαβασω. Χωρια που ολοι στανταρ ξανακοιταν τα ποστ τους για να δουν αμα φαγαν μουτζες και τετοια. Παπαριες.

ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ξοδευονται απειρα ποστς και λεγονται ενα σωρο μαλακίες. Το να κουοταρεις αλλη μια φορα με τη γνωμη σου γινεται ετσι κι αλλιώς. Αν τα ποστς που γραφονται σας προκαλουν τόσο ωστε να πατήσετε το κουμπακι της μούτζας, τι να σας πω....

Βγαλτε τις χαζομούτζες και παμε σε πραγματικά φλέημς.
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΜΟΥΤΖΑ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΣ Η ΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΤΕ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ.

ΕΝΔ ΟΦ ΣΤΟΡΥ. ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ.

+1

ωπ, θα μπορούσα να το χα κάνει με πινκ =/

locust
27-10-2010, 13:43
για μένα το καλύτερο θα ήταν να βγούνε οι μούντζες απο τα post και να μπεί ένας μετρητής σαν κάρμα στον κάθε χρήστη, βαζεις και έναν περιορισμό για να μην το σπαμάρουν και τέλειωσε η ιστορία.
Προτείνω να βγάλουμε στατιστικά και για τα tags:!:

rudie
27-10-2010, 20:16

12 stars circle your brow
27-10-2010, 20:23
στο blog του locust ρε παιδια

FIXXXER
27-10-2010, 21:00
τα στατιστικα που βλεπουμε, τα πινκς και τις μουτζες, οχι τα αποτελεσματα

12 stars circle your brow
27-10-2010, 21:44
στο about me της σελιδας σου, κατω κατω
Helpful Postings

Post Rated:

ikonoklast
27-10-2010, 22:48
και πως βλέπουμε πόσες μούτζες έχει ρίξει κάποιος.

rage for order
27-10-2010, 22:54
και πως βλέπουμε πόσες μούτζες έχει ρίξει κάποιος.

μία εγώ τώρα αλλά καταλάθος.

Mitsmann
28-10-2010, 13:34
Υπαρχει καποιος στανταρ που μουτζωνει ΚΑΘΕ ποστ απ το Μιουζικ Ντισκασσιον ως και το Τζενεραλ, ανελλιπως.
ειναι τοσο αγνα καθυστερημενα ηλιθιο που προτεινω να συνεχιστει.

Tispanagias tamatia
28-10-2010, 15:03
Μιτς για τη φάση με τις μούντζες μου λές? Τις μούντζες μου? Απλά είναι καταπληκτικές οι μούντζες μου, δεν είναι μόνο ότι είναι καλοσχηματισμένες -αν και είναι-, δεν είναι μόνο ότι είναι αρμονικά καλοζυγισμένες και πανέμορφες -αν και είναι όλα αυτά-, είναι όσο... περισσότερο το γεγονός ότι είναι ειλικρινείς μούντζες. Είναι μούντζες που έχουν κάτι να πουν, κάτι να προσφέρουν, κάτι να χαρίσουν. Έχουν μία ειλικρίνια, έχουν μία αμεσότητα, έχουν αν θές μία ομορφιά.

Παιδιά, ολονών οι μούντζες έχουν μία ομορφιά, σημασία έχει να έχουμε τα μάτια να δούμε αυτή την ομορφιά.

scarecrow
28-10-2010, 16:50
Πόση απόδοση δίνει να του έδωσε το pink ο tsonos?

commissar
30-10-2010, 23:07
όσο για τα στατιστικά, ο λόκαστ δε βλέπει ποιος έριξε τις μούτζες, μόνο πόσες έχει φάει ο καθένας. Η ανωνυμία διατηρείται δηλαδή.

μάλιστα.

H.
30-10-2010, 23:11
Η ανωνυμία δεν διατηρείται δηλαδή.

locust
30-10-2010, 23:17
η βάση καταγράφει και την ip του κάθε post ξεχωριστά, δεν θα κατέγραφε ποιός μουντζώνει ποιόν?

Tispanagias tamatia
31-10-2010, 02:35
Εδώ για κατούρημα πας και.

Mitsmann
31-10-2010, 11:33
εχετε γινει ολοι ΞΗΓΕΣ εδω μεσα. να διοργανωσετε και κανα λαηβ. (εχουμε καιρο.)

Παρακμιακό Εργαλείο
01-11-2010, 02:42
Αφήστε τις μούτζες. Δηλώνω συλλέκτρια.

FaithFails
01-11-2010, 16:30
Κι εγώ δηλώνω πολυσυλλέκτρια. Της κλίκας του Μάικλ Τζάκσον.

alaiah
10-11-2010, 15:42
στο about me της σελιδας σου, κατω κατω
Helpful Postings Post Rated:

αυτό παρεμπιπτόντως, (και αυτό που έφτιαξε σε πίτα ο Locust) δεν είναι πόσες μούτζες ή πινκς έχει φάει ο καθένας. είναι πόσα ποστ του έχουν συνολικά χαρακτηριστεί helpful ή όχι. δηλαδή αυτό: "1 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο" είναι ΜΙΑ μη helpful καταγραφή στα στατιστικά (ενώ μέσα σ'αυτή τη ΜΙΑ καταγραφή υπάρχουν 5 μούτζες και 1 πινκ). Κάνω λάθος;

Drumsick
10-11-2010, 18:55
Έχω σύνολο 2000 ρέιτινγκς και δεν παίζει να χω κάνει 2000 ποστς απ'οταν πρωτομπήκαν, οπότε μούτζες/πινκς μετράει.

Leech
10-11-2010, 20:36
Καλά αυτό δε λέει τίποτα. Μούτζες πέφτουν και σε παλιά ποστς.
Και πριν ρωτήσεις "μα ποιος καθυστέρας κάθεται και ρίχνει μούτζες σε παλιά ποστ?", κάνε κλικ εδώ (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?1368-suggestions&p=942986&viewfull=1#post942986), και δες τη συνέχεια... :-D

locust
11-11-2010, 02:35
στο helpful posts έτσι είναι, σε αυτό που έκανα εγώ μετράει μια μια τις μούντζες

Drumsick
11-11-2010, 08:41
Κάτσε ρε, τα δικά σου στατιστικά μου βγάζουν 775 μούτζες και 811 πινκς. Αν ήταν όπως τα λέτε, θα έπερεπε τα νούμερα μου στα χελπφουλ/μη χελπφουλ να είναι αρκετά μικρότερα (δεδομένου οτι τα περισσότερα ποστς μου μαζεύουν κάμποση μούτζα). Δεν είναι όμως, είναι μια 1000αρα έκαστο (αν σκεφτεί κανεις πως πάνε και 3 βδομαδες απ'όταν έφτιαξες το μπλογκ, μπορεί κάλλιστα να φτάσανε τα 1000).

Amnesiac.
11-11-2010, 10:07
Ρίξτε ένα μπαν στον τσόνο, να δούμε αν θα κάτσει να ξαναφτιάξει τα gifάκια του από την αρχή. Όχι ότι υπάρχει καμιά αμφιβολία, αλλά ποιος ξέρει, μπορεί να κρύβεται κάποια συγκινητική ιστορία πίσω από το TSONOS και να είναι δεμένος με το όνομα και να αρνηθεί να υπάρχει με κάποιο άλλο.

Και στο firestorm και στη γουλάι μιας θα είστε εκεί.

The Good Son
12-11-2010, 18:00
Βαρβάρα, δεν σου βγαίνει το μέτρημα γιατί δεν υπολογίζεις την μούτζα που σου έχει ρίξει η ζωή.

tsonos
13-11-2010, 14:23
gia na min malonete...... http://imgur.com/nIBb4.gif

Comte de Saint-Germain
30-01-2011, 14:47
Γίνεται να βάλουμε ένα όριο στη συχνότητα που μπορεί κάποιος να ρίχνει μούτζες κι όποιος το ξεπεράσει να μπανάρεται για μερικές μέρες; Αν όχι από το να γράφει, τουλάχιστον από το να χρησιμοποιεί το σύστημα αξιολόγησης. Έχει καταντήσει αηδία πια.

rage for order
30-01-2011, 14:58
ή μπορείς να μην παίρνεις το "σύστημα αξιολόγησης" του ER τόσο σοβαρά.

Comte de Saint-Germain
30-01-2011, 15:23
Ε αν είναι να μπαίνουν στην τύχη ας βάλουμε κι ένα δεύτερο σκριπτ που να ρίχνει μούτζες και πινκς με κατανομή Gauss, θα μπορούμε να βάζουμε και στοιχήματα.

atahoualpi
30-01-2011, 15:38
βασικα βρειτε και ριχτε μπαν στην πουσταρα που μουτζωνει ολα τα ποστς με μενος τωρα τελευταια, δεν ξερω αμα εχετε παρατηρησει.
κανεις δεν το παιρνει "στα σοβαρα" ρεητζ, αλλα υπαρχει και επηρεαζει σε περιπτωσεις. αμα μπω στο γιουτουμπ θρεντς νοτ φορ μιουζικ βιντεακια και δω 20 στα 20 πινκς θα δω το βιντεακι. αμα δω 1 στα 20 πινκς ε δε θα το δω. αλλα ηθελες ετσι να πεις το κατι σου κι εσυ, νταξ.

Comte de Saint-Germain
30-01-2011, 15:51
Αυτό που λέει η αταχουάλπη, συν ότι εγώ αναφέρομαι κυρίως σε σελίδες όπως αυτή (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?20424-THE-OMG-ENTELWS-OFFICIAL-OFF-TOPIC-THREAD./page943), όπου το νόημα είναι μηδενικό και ναι, αν θέλετε, χαλάει την αισθητική μου αυτό το πράγμα. Δεν νομίζω ότι ασχολείται πολύς κόσμος με το πόσες μούτζες ή πινκς του ρίχνουν και ποιοι του τα ρίχνουν κλπ, αλλά το να μπαίνει από μια μούτζα σε κάθε ποστ στο οφφ τόπικ ή σε κάποιο θρεντ στο σέξιον είναι καθυστερημένο.

The Good Son
30-01-2011, 16:29
ΟΙ ΜΟΥΤΖΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ.

ikonoklast
30-01-2011, 16:38
ΟΙ ΜΟΥΤΖΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ.

Εγώ το πίστευα πάντα αυτό γι' αυτό όποτε μου τη βαράει τραβάω και μια μούτζα σε όλα τα ποστς στο οφτοπικ.

Phantom Duck
30-01-2011, 17:16
χαλάει την αισθητική μου αυτό το πράγμα.

χριστός κι :popolo:

Helm
12-05-2011, 19:05
από άσχετο θρεντ παραθέτω τον εαυτό μου

αν σε νοιάζει να είσαι δημοφιλής και κοιτάς τα +/- ποτέ δεν θα μπορέσεις να κάνεις συζήτηση χωρίς 'εγώ'.

από την άλλη είναι μόστρα στη γωνία είναι πολύ δύσκολο να τα αγνοήσεις. Παίζει οι μοντς να βάλουν ένα από hide post stats στο control panel για τους λιγότερο σαρκοβόρους/ομοφυλόφιλους;

FIXXXER
12-05-2011, 21:44
Οχι βεβαια. Τι νοημα θα εχει αν μπορει να το κρυψει ο καθενας? Το θεμα ειναι να λες τη μαλακια σου ξεροντας οτι μπορεις να φας μουτζες. Εγω εχω γινει καλυτερος χρηστης απο τοτε που ηρθαν οι μουτζες, δεν ποσταρω πλεον οτι μαλακια μου κατεβει, αν και ακομα δεν ειμαι στο επιθυμητο επιπεδο εγκρατειας. Τι πουστριλικια ειναι αυτα.

supermachoman
12-05-2011, 21:51
δεν ποσταρω πλεον οτι μαλακια μου κατεβει, αν και ακομα δεν ειμαι στο επιθυμητο επιπεδο εγκρατειας.

Τι πουστριλικια ειναι αυτα.

rat_poison
12-05-2011, 21:53
πουστρηλίκια είναι οι μούτζες/πινκ

καλλιστεία ποστ το 'χουμε κάνει, ουστ!

Helm
13-05-2011, 00:46
Fixxxer κάνεις δεν σε σταματά από το να αυτοβελτιώνεσαι με το να έχεις τα πινκξ/μουτζες φανερά. Πρέπει να είναι όλοι σαν κι εσένα τίγκα ετερόφυλοι και σκληρά καυλιά;

Amnesiac.
13-05-2011, 09:52
Αυτό που ζητάς Χελμ δε μπορεί να γίνει άμεσα φοβάμαι.

Από Σεπτέμβρη που θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα και θα γράφω περισσότερο στο αθλέτιξ, το συζητάμε.

Φύσκος
13-05-2011, 22:34
Το ιδανικό είναι να τρως μούντζα και πινκ σε ίσες ποσότητες.
Αν σου ρίχνουν συνεχώς το ένα από τα δύο κάτι δεν κάνεις σωστά.

Helm
13-05-2011, 22:54
να μας πει και κάποιος που να μην είναι ο αμνιζιακ όμως;

scarecrow
13-05-2011, 22:58
Το ιδανικό είναι να τρως μούντζα και πινκ σε ίσες ποσότητες.
Αν σου ρίχνουν συνεχώς το ένα από τα δύο κάτι δεν κάνεις σωστά.

Σε μούτζωσα μόνο και μόνο για να έχεις ίδια pinks με μούτζες

edit-fuck πρόλαβε και μούτζωσε άλλος

ubu
25-05-2011, 16:57
Μια λύση για όσα λέγονται στις προηγούμενες σελίδες θα μπορούσε να είναι το σύστημα που εφαρμόζεται στο reddit. Δηλαδή να αφαιρούνται οι μούτζες από τα πινκς και απλώς να εμφανίζεται το αποτέλεσμα της αφαίρεσης (θετικό ή αρνητικό) για κάθε ποστ. Έτσι όταν γίνεται ένα πόστ αρχικά έχει μηδεν βαθμολογία (η οποία δεν εμφανίζεται καν), μετά περνάει από το θρεντ η menumission, ο τσονος και ο σκουπίδια οπότε πλέον έχει -3. Μετά το βλέπουν αυτό οι υπόλοιποι χρήστες του φόρουμ, ρίχνουν 3 πινκς για να διορθώσουν την αδικία και επανέρχεται η ισορροπία στο σύμπαν.

Αν είναι ανοιχτό λογισμικό το plugin της βαθμολογίας είναι πραγματικά εύκολο να γίνει αυτή η αλλαγή.

Harbinger of Death
25-05-2011, 17:08
Έχει μεγάλη διαφορά να έχει φάει ένα ποστ 17 μούτζες και 16 πινκς, από το να έχει φάει δύο μούτζες και ένα πινκ.

ubu
25-05-2011, 17:17
Δεκτό, απλά με το σύστημα του ρεδδιτ λύνεται το θέμα με όλους τους τσόνους αυτού του κόσμου.

JnB
25-05-2011, 17:24
Η αλήθεια είναι ότι μάλλον ήταν καλύτερα πριν τα πινψ/μούτζες, γιατί οι αγανακτισμένοι χρήστες πόσταραν την αγάπη/αντίθεσή τους.

Harbinger of Death
25-05-2011, 17:29
Ναι, και είχαμε κάτω από μερικά ποστ, άλλα δέκα που έλεγαν "ΠΕΣ ΤΑ", "ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ", "ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ" "ΑΑΣΔΑΑΣΦΑΣΦ" και τα λοιπά. Που να κάθεσαι να προσθέτεις. Ενώ έτσι γλιτώνεται χώρος και φαιά ουσία, και οι συζητήσεις είναι πιο ουσιαστικές (sic).

rat_poison
25-05-2011, 17:30
Έξω οι μούτζες πινκ απ' το ΗΑΡ.

Ξυπνάν κοινωνικούς αυτοματισμούς.

wurst
26-05-2011, 00:32
:moutza::touched:

Amnesiac.
26-05-2011, 00:37
Μήπως να αφήναμε το μουτζοσύστημα όπως είναι και να αλλάζαμε το εικονίδιο με κάτι πιο ήπιο/ουδέτερο/ξενέρωτο;

Που να τονίζει πιο πολύ το "διαφωνώ" παρά το "ΝΑ μαλάκα".

Κάνα λυπημένο σμάιλι ας πούμε. Ή τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ντρέπομαι και μόνο που το σκέφτηκα, ηαρ είσαι, αλλά αφού πολύς κόσμος ενοχλείται πραγματικά, ίσως να μην είναι κακή ιδέα.

Firestorm2
26-05-2011, 00:38
μεσα σε 12 μερες απο τη στιγμη που αναστηθηκε ο φαιρστορμ
εχω πει ασωτες μαλακιες ξεροντας πως θα φαω ασωτες μουτζες
και παρολαυτα εχω 300/550 πινκς
νιωθω υπεροχα

αλλα ναι, συμφωνω να βγουνε, ξυπναν κοινωνικους αυτοματισμους

Leech
26-05-2011, 00:42
κάντε ό,τι θέλετε, αλλά αφήστε τις ως έχουν στο σέξιον, για το :touched: του να βλέπεις "29 στους 30 ERίτες συνιστούν το ποστ" και να ξερεις ότι TSONOS WAS HERE.

tsonos
26-05-2011, 00:51
http://i51.tinypic.com/2ur9lpj.jpg

FIXXXER
26-05-2011, 01:39
Μήπως να αφήναμε το μουτζοσύστημα όπως είναι και να αλλάζαμε το εικονίδιο με κάτι πιο ήπιο/ουδέτερο/ξενέρωτο;

Ντρέπομαι και μόνο που το σκέφτηκα, ηαρ είσαι, αλλά αφού πολύς κόσμος ενοχλείται πραγματικά, ίσως να μην είναι κακή ιδέα.

:(

Dythor
26-05-2011, 01:41

OXI

Helm
26-05-2011, 03:44
Δεν αλλάζει τώρα το μούντζα / πινκ σαν ορολογία οπότε και να 'ωραιοποιήσεις' τα εικονίδια τι λέει.

Το νοούμενο είναι 'η κοινή γνώμη του φορουμ σε θεώρησε στιγμιαία μαλάκα ή μάγκα η λίγο και λίγο, προβληματίσου'. Φάση, αν-μπορούσα-να-διαβάσω-τα-μυαλά-των-συμμαθητών-μου-στο-λύκειο. Σε μερικούς αρέσει από ότι βλέπω (το λύκειο). Εμμένω στην θέση να είναι στο control panel του κάθε χρήστη το κατά ποσό θέλει να βλέπει κάτι τέτοιο διπλά σε κάθε ποστ. Δηλαδή τα ταγκς έστω ότι είναι μερικά αστεία αλλά είναι και όλα μαζεμένα κάτω-κάτω, εύκολα αποφεύγονται.

ikonoklast
26-05-2011, 15:36
Εγώ πάντως θα πρότεινα να μπουν δύο ακόμη διαβαθμίσεις, η μία να είναι για ανήκεστη αγάπη και η άλλη να είναι για καταστάσεις -τύπου firestorm2- που δε θες να μουτζώσεις, θες να ΒΙΔΩΣΕΙΣ ΜΠΟΥΚΕΤΑ.

Helm
26-05-2011, 16:32
Αν είχε αντίκρισμα κάτι πραγματικό θα συμφωνούσα. Δηλαδή αν τα υπεραγάπη σήμαιναν ότι όταν βρεθείς από κοντά με τον άλλον θα παίξουν ξεπληρώματα σε αγκαλιές και χουφτώματα, μέσα. Και άμα τον χτύπαγες όντως τον firestorm αναλόγως όπου τον πετύχαινες. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι το βάζεις το ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΡΕΑΣ +1 εκείνη την ώρα και μετά ξεθυμαίνεις, που είναι λογικό δεν είσαι ο ρομποκοπ και μετά το μετανιώνεις και λίγο ίσως το ότι όταν τον δεις πρέπει να βγει η υποχρέωση. Άσε που μπορεί να έχεις ρίξει και από τα δυο σε κάποιον και θα βγει σαδομαζό γαμήσι ψυχαναγκαστικό. Δεν θα βγει τίποτα φυσικά, πρακτικά δειλία.

Οπότε εκεί που το πάω είναι ότι τα +/- είναι αποφορτιστικά. Να νομίζει ότι κάτι κάνει κάποιος ενώ δεν κάνει τίποτα. Αυτό κάνει καλό στο φόρουμ που κόβει τα ποστς "ότι είπε ο από πάνω" η "γαμιέται ο από πάνω" λίγο αλλά κάνει κακό επειδή δεν είναι υπεύθυνα. Ενώ όταν κάποιος όντως μπαίνει στον κόπο να ποσταρει 'συμφωνω μαζί σου, καλή θέση' η ξερω γω κάνα φχαριστω για τον κόπο, ίσως τελικά να είναι πιο υπεύθυνο πράγμα.

edit: ειλικρινής tl;dr σύνοψη (!) : θέλει το ER υπευθυνότητα; Όχι. Άντε, βγάλτε τα ξέρω 'γω μόνο στο politics.

ikonoklast
26-05-2011, 17:33
Μπα, η αλήθεια είναι ότι δε με νοιάζει τόσο, απλά προσπαθώ να βρίσκω τρόπους να λέω στον firestorm πόσο μου τη δίνει.

Στο θέμα μας, γιατί στο politics; Εμένα πιο πολύ με πειράζει όταν με μουτζώνουν οι μεταλάδες του music!

Helm
26-05-2011, 17:39
στο πόλιτιξ είναι νομίζω μεγαλύτερο πρόβλημα να σκέφτεται ο καθένας πόσο λαοφιλής είναι η θέση του (καλά όχι ότι χωρίς +/- δεν θα έπαιζε social gaming, λες και ξέρουν οι μισοί εκεί μέσα καν τι λένε), και όσο και να 'μη νοιάζει', είναι στην γωνία κάθε γαμημένου ποστ, impossible not to scan.

στο μιουζικ νομίζω ότι και να γράψει κανείς έστω και λίγο επικριτικό θα φάει από κάποιον εύθικτο μουντζες, δεν είναι ανταλλαγή θέσεων.

nikolasfluxus
26-05-2011, 17:39
όσο υπάρχει κόσμος που πινκάρει συστηματικά τον firestorm,τόσο αυτός μας αξίζει και μας αξίζει και μια μεγάλη μούτζα ως φόρουμ γενικότερα

Helm
26-05-2011, 17:41
μα ο firestorm είναι το τέλειο er-γκολεμ!

ikonoklast
26-05-2011, 18:05
στο πόλιτιξ είναι νομίζω μεγαλύτερο πρόβλημα να σκέφτεται ο καθένας πόσο λαοφιλής είναι η θέση του (καλά όχι ότι χωρίς +/- δεν θα έπαιζε social gaming, λες και ξέρουν οι μισοί εκεί μέσα καν τι λένε), και όσο και να 'μη νοιάζει', είναι στην γωνία κάθε γαμημένου ποστ, impossible not to scan.

στο μιουζικ νομίζω ότι και να γράψει κανείς έστω και λίγο επικριτικό θα φάει από κάποιον εύθικτο μουντζες, δεν είναι ανταλλαγή θέσεων.

Eίναι ψέμα αυτό για το μιουζικ, εγώ τρωω συστηματικά μούτζες οποτεδήποτε ποστάρω εκτός του ηλεκτρονικοπερίεργα.

Στο πολιτιξ είναι κάπως πιό στανταρ τα πράγματα, τρως μούτζες αν υποστηρίζεις τους μπάτσους, αν είσαι χωρίς λόγο εριστικός ή αν είσαι η HAVOC. Aν ξέρεις αυτά μπορείς να προβλέψεις τα stats σου για οποιοδήποτε ποστ.

Helm
26-05-2011, 18:09
Δεν το βλέπω τόσο απλά αλλά οκ, όπως και να'χει η λύση είναι να είναι προαιρετική η θέαση αυτής της υπολυκειακής κομπλεξιάς με τα +\- και αυτό είναι όλο.

Θα μιλήσω πάντως με τον Κύκλο Του Πραγματικού Ατσαλιού στο μιούζικ ντισκάσιον για το ζήτημά σου.

asimoulis
28-05-2011, 05:23
υπολυκειακή κομπλεξιά είναι να ασχολείσαι με τις μούτζες σοβαρά. θα πρέπει κάποια στιγμή να δεχτείτε ότι πάντα θα ποστάρετε χειρότερα από τον amnesiac.

Agoraphobic_S.I.
22-09-2011, 21:01
Εγώ λέω να κοπεί αυτή η ρωμαϊκή αρένα πάντως.

Agoraphobic_S.I.
25-09-2011, 02:22
Σοβαρά τώρα, μόνο σε μένα φαίνεται αηδιαστικό, ειδικά σε τοπικ που ο άλλος λέει την άποψή του (πχ πολιτικς) να βλέπεις μούτζες, πινκς και συναφείς μαλακίες; Προτείνω να αποσυρθούν από πολιτικς-μουσική και να μείνουν στο σεξιον και στο οφφ τοπικ για το ξεκατίνιασμα.

Harbinger of Death
25-09-2011, 02:35
Τι σου φαίνεται αηδιαστικό στη μούτζα σε άποψη; Στις πόσες μούτζες σε πιάνουν τα κλάμματα;

KoiliaSamprela
25-09-2011, 10:41
Σοβαρά τώρα, μόνο σε μένα φαίνεται αηδιαστικό, ειδικά σε τοπικ που ο άλλος λέει την άποψή του (πχ πολιτικς) να βλέπεις μούτζες, πινκς και συναφείς μαλακίες; Προτείνω να αποσυρθούν από πολιτικς-μουσική και να μείνουν στο σεξιον και στο οφφ τοπικ για το ξεκατίνιασμα.

υπάρχει απλά και η επιλογή να τις αγνοείς.
Δηλαδή αν δεν σε απασχολεί το στατιστικό της υπόθεσης ποιος ο λόγος να σε καίει αν σε "συνιστούν" ή όχι.

Agoraphobic_S.I.
25-09-2011, 12:16
Ωχου, στ' αρχίδια μου.
Harbinger αρχίζω και βουρκώνω στη μία μούτζα, πάνω απ' τις δέκα λιποθυμώ.

phthoggon
20-02-2013, 11:29
Κάτι που θέλω να πω για αρκετό καιρό: δε βγάζετε τις μούτζες/πινκς για καμια βδομάδα, έτσι για δοκιμή? Παρασυνηθίσαμε νομίζω. Ρίχνουν το φόρουμ σε επίπεδο παιδικής χαράς και γενικά πλέον νισάφι, το thumbs up/down έχει γίνει ο καρκίνος του ίντερνετ. Στο μεταξύ αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι ότι το feature προορίζεται για φόρουμ που κάποιος κάνει μία ερώτηση, ο καθένας απαντάει και ο thread starter ψάχνει μετά στα γρήγορα για να βρει 2-3 καλές απαντήσεις. Αυτό είναι εμφανές από τη φρασεολογία "συνιστούν το post αυτό", προφανώς κάτι ανάλογο έγραφε η αγγλική βερσιόν. Σε φόρουμ που γίνεται συζήτηση και δε ποστάρονται μόνο βίντεο και φωτό δε "συνιστά" κανένας κάποιο ποστ επειδή τα διαβάζουμε όλα, αυτό είναι όχι μόνο άχρηστο αλλά και επιβλαβές γιατί (τα γράψανε και άλλοι βλέπω αλλά δε γαμιέται, πάμε άλλη μια φορά)

1ον Το πινκ χειραγωγεί και δημιουργεί προδιάθεση όπως ακριβώς τα μποουυ και τα χειροκροτήματα σ' έναν ομιλητή στο αμφιθέατρο, προκαλεί ύπνωση του μυαλού καθώς ξεκινάς "μπράβο!!" ή "άντε γαμήσου" από μέσα σου με το που ξεκινάς να διαβάζεις το ποστ
2ον σε επίπεδο πόστινγκ σε μαθαίνει υποσυνείδητα να λειαίνεις τις άκρες σου για να τους έχεις όλους ευχαριστημένους: για αυτούς που κάνουν πολιτική καριέρα είναι χρήσιμο, για αυτούς που κάνουν συζήτηση όχι
3o Είναι εύκολη εκτόνωση, αποθαρρύνει την πραγματική συμμετοχή και τραβάει τον κόσμο που έχει μάθει να εκφράζεται με ουγκ και μαύρο άσπρο
4ο περισσότερη αμφιβολία, περισσότερη κρίση.

Γενικά, τι στο πούτσο, κανένα σοβαρό φόρουμ δε το έχει αυτό, bots και φασίστες δεν υπάρχουν για να κρύβονται τα ποστ... και άμα χρειάζεστε τόσο πολύ την επιβεβαίωση ότι κάνατε κάτι με τα πινκ, ε υπάρχει θέμα. Στο μεταξύ, είναι κάτι πολύ απλό που μπορείτε να κάνετε (και έχω την εντύπωση ότι δεν έχει προτείνει κανείς), βάλτε τη μαλακία κάτω κάτω με μικρά γράμματα ώστε να μην είναι μπροστά μου την ώρα που διαβάζω το πόστ. Είναι αρρώστεια να κοιτάς πάνω δεξιά πριν αρχίσεις καν να το διαβάζεις. Τόσο απλό.

ikonoklast
20-02-2013, 12:02
Μούτζωσα :!: :!:

Mitsmann
20-02-2013, 12:04
Σε πινκαρ.........

ον τοπικ, παρα-υπερβαλλετε λεω γω.
Κανενα "πινκ" η "μουτζα" δεν χειραγωγει.

το υπολοιπο ποστ, ενταξει, σε λιγο τα πινκς/μουτζες θα φταινε και για τον 2ο παγκοσμιο.

(σ.σ. δεν με νοιαζει αν υπαρχουν η οχι, το ΠΟΣΤ σχολιαζω, περιπου οπως προτεινε ο φθογγοννς.)

το πιθανοτερο ειναι η ουσια του ποστ σου να περιοριζεται στην τριτη φραση απ το τελος. χαχ.

Λεκές
20-02-2013, 12:22
Δεν θα πάρω θέση αλλά μια καλή ιδέα είναι να μπει το ονομαστικό thank you feature σε περίπτωση που καταργηθούν οι μούντζες.

Δλδ κάθε φορά που θα ποστάρει κάποιος, αν κριθεί πως το ποστ είναι κουλ, πατάς ένα ''μπράβο αγόρι μου/κορίτσι μου''. Στην αντίθετη περίπτωση αν κριθεί πως το ποστ ειναι μαλακία, θα πέσει επιχειρηματολογία ή θα αγνοηθεί εντελώς. Τέλος, απελευθερώνονται οι χρήστες και αποφεύγουμε το πρόβλημα που εκφράζει ο φθόγκον στο νούμερο δυο.

Νομίζω γουίν, γουίν σιτσουέισον. Σας ευχαριστώ.

Κωλαράκι Τορνευτό
20-02-2013, 12:52
1ον Το πινκ χειραγωγεί και δημιουργεί προδιάθεση όπως ακριβώς τα μποουυ και τα χειροκροτήματα σ' έναν ομιλητή στο αμφιθέατρο, προκαλεί ύπνωση του μυαλού καθώς ξεκινάς "μπράβο!!" ή "άντε γαμήσου" από μέσα σου με το που ξεκινάς να διαβάζεις το ποστ
2ον σε επίπεδο πόστινγκ σε μαθαίνει υποσυνείδητα να λειαίνεις τις άκρες σου για να τους έχεις όλους ευχαριστημένους: για αυτούς που κάνουν πολιτική καριέρα είναι χρήσιμο, για αυτούς που κάνουν συζήτηση όχι
3o Είναι εύκολη εκτόνωση, αποθαρρύνει την πραγματική συμμετοχή και τραβάει τον κόσμο που έχει μάθει να εκφράζεται με ουγκ και μαύρο άσπρο
4ο περισσότερη αμφιβολία, περισσότερη κρίση.

1. Σε αυτο δεν πολυδιαφωνω, αλλα υπαρχουν πολλοι σοβαροτεροι λογοι απο τα πινκ/μουτζες για προδιαθεση. Πχ, βλεπω ποστ ικονοκλαστ, ε λεω απο μεσα μου, πω τι μαλακια εγραψε παλι... βλεπω ποστ Κυρια Μαριαννα, α καλα, παλι γατες και πιτες θα ναι, βλεπω ποστ Λητς, ε κανας κωλος και ουτω καθ εξης. Η ουσια ειναι πως πλεον δεν πολυδινω σημασια στα ratings ενος ποστ, κι ακομα κι αν εχει 15 πινκς αλλα ειναι μια παπαρια, θα το γραψω (αν βαριεμαι ελεεινα και θελω να ασχοληθω με κατι σωνει και καλα).
2. Οι ακραιες αποψεις ειναι για τους φασιστες (!) οποτε καλυτερα να λειαινονται οι αποψεις μας, γιατι στην ουσια βοηθανε το διαλογο, ειδικα οσον αφορα οπως λες ενα φορουμ στο οποιο γινεται μουσικη συζητηση. Αν θελω να μιλησω σοβαρα για την ταδε μπαντα και βλεπω τον ταδε να ποσταρει "ειναι για το μπουτσο", καλυτερα να φαει τις μουτζες του να ησυχασει (εξαιρουνται οι μανογουορ, που ειναι για το μπουτσο).
3. Τι κακο εχει η ευκολη εκτονωση ρε μαν? Απο τι μια θελεις λες ακραιες αποψεις, απο την αλλη σου τη σπαει το ασπρο μαυρο. Οσον αφορα το ουγκ, εδω ποσταρουν μπαοκς, οι κανιβαλοι σε πειραξαν?
4. Δεν καταλαβε κανεις

Να, οριστε ενα ποστ που ειναι γραμμενο ΜΟΝΟ για μουτζες! Προσφερω ευκολη εκτονωση στον κοσμο, ειναι χαλεποι οι καιροι

Pinatero
20-02-2013, 13:34
ειμαστε σε ενα φορουμ, ιντερνετ κ ετσ ε? απορω ποσο σημασια δινουν καποιοι στη μουτζα-πινκ. σε σημειο να σκεφτονται ποιος τους μουτζωσε ή και σε σημειο να αμφιβαλλει καποιος γι'αυτο που γραψε ή να δικαιολογειται ακομα και με τις 2-3 μουτζες. και να γινεται και κουβεντα κιολας να βγουν να μην βγουν, να φαινεται ποιος μουτζωνει πινκαρει κλπ. .. βεβαια ισως κ να υπαρχει αυτο που λεει ο φθογγον, καποιος να γραφει ακομα πιο κομψα ωστε μην παρει μουτζες ή να ναι αρεστος.
χαβαλες ειναι ε. αιντες. καναμε το νετ και το φορουμ ζωη. ναι κ εγω μπορει να δω αν εφαγα μουτζα και πινκαρω και μουτζωνω οχι βεβαια σε καθε τι που διαβαζω.
εξω ομως οι μουτζες οταν πεφτουν, εκει να δεις. και τα υπερπινκς οταν τα ζεις εκεινα μενουν, οχι το ποστ μου στο ER.

Parasight
20-02-2013, 14:16
Πάρε μια επώνυμη για να μην είσαι τόσο μάγκας.

phthoggon
20-02-2013, 15:10
να σημειώσω ότι δε περίμενω να νεκραναστήσω ένα τόπικ τριών χρόνων για ένα ζήτημα που έχει ξανασυζητηθεί πολλάκις και ξαφνικά ω εκ του θαύματος να αλλάξει κάτι, οι μούτζες/πινκς εκφράζουν αυτούς που εκφράζουν που γουστάρουνε ένα συγκεκριμένο τύπο πόστινγκ και εμένα που γουστάρω έναν άλλο δε με εκφράζουν, τι να κάνουμε. Μη μου λέτε ότι σιγά και τι έγινε και ότι δε συμβαίνει αυτό που λέω, όσον αφορά εμένα συμβαίνει και είναι υπεύθυνο και για τον τρίτο και για τον τέταρτο παγκόσμιο πόλεμο, ωχου.

Το μόνο λογικό για να ικανοποιηθούν both sides (εγώ και η στρατιά με το μέρος μου, σα να λέμε) είναι πολύ απλά στα options να υπάρχει επιλογή να μη φαίνονται αν δε γουστάρω, η αυτό που είπα και πριν να μπουν κάτω κάτω να μην είναι φάτσα όταν διαβάζω ένα ποστ. Και εβριμπάντι χάπι, απλά να ξεβαρεθεί κάποιος να το κάνει (σιγά μη δε γίνεται).

ypersyntelikos
20-02-2013, 15:45
Θεωρητικοποιούμε τα πάντα νομίζω.

Κι εγώ κλαίω με μαύρο δάκρυ όταν τρώω μούτζες αλλά ξέρω ότι όλοι το κάνετε για να γίνω καλύτερος άνθρωπος.

Λόγω πινκ/μούτζας βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα, δες το κι εσύ έτσι

phthoggon
20-02-2013, 16:15
εμένα το ίαρ με έκανε καλύτερο και πιο ανεκτικό άθρωπο από πιο πριν όμως, όταν δεν υπήρχανε μούτζες και ο καθένας σε έκραζε χωρίς αυτοματισμούς, με πρωτότυπες προσβολές και μερικές φορές γράφοντας και το λόγο (χοχο τα παλιά τα καλά τα χρόνια κλπ). Όχι σαν μηδέν πινκ τριάντα μούτζες - the world hates you, και δεν έχει όρεξη να σου πει και γιατί.

ντάξει ξέρω τι λες, αν χρησιμεύει καλό είναι, εμένα με ενοχλεί κυρίως επειδή με κάνει να βαριέμαι να κατανοήσω τα ποστ. Για αυτό και θα ήταν μια χαρά αν ήταν οψιόν - το κλείνεις όποτε σου τη σπάει, το ανοίγεις όποτε θες να δεις το public opinion ας πούμε.

Coloubra
20-02-2013, 17:32
to na einai eponimes oi moutzes den mou fenete kakh idea mono kai mono gia to 3ekatiniama pou 8a peftei kai gia tous tupous pou 8a emfanistoun kai 8a lene oti to ER exei katantisei san ekpompi ths stefanidou kai na ginoun pali anonimes

prosopika den dexome pos epireazome apo ta pinkomoutzomata pou exei faei ena post exw apopsi kai 8a thn stiri3w me to pink mou thn moutza mou kai ton logo mou asxeta me ta gousta tou ER kai den 8a dexomoun pote na epile3w sto na mhn ta vlepw giati 8a htan san na dexome oti epireazome apo th maza kai fantazome pos kai oi perisoteri edw mesa etsi litourgoun

genika den nomizw pos uparxoun kai polla atoma pou litourgei san filtro malakias to pinkomoutzoma giati an sinevene kati tetio den 8a diavazame toses polles kai toso sixna

kai telos xoris na 8elw na prosvalw ta xronia agnotitas tou er mias kai den imoun edw exw thn entiposi pos to er einai akoma se 8esh na ftia3ei kalous an8ropous kai na strosei xaraktires giati einai san to mpagiatiko pasteli gluko alla skliro :headbang:

Mitsmann
20-02-2013, 18:57
Oταν λεω οτι υπερβαλετε, να κατι τετοιο εννοω.

Φραση "θα στηριξω την αποψη μου με το πινκ μου και τη μουτζα μου" οσο να ναι εχει ενα κωμικο φηλινγκ.

ακομα κι αν το Κολουμπρινι αστειευεται, περαιτερω συζητηση μαλλον θα οδηγησει σε τετοιες φρασεις. γιου γκετ δε ποιντ. (πινκαρετε με κιολας μπαη δε γουεη)

Αν ο φθογγος τεσπα, δεν μπορει να διαβαζει το ποστ, ας κατσει να βρει ο κοιλιασαμπρελα για ολες τις δουλειες ενα σκριπτακι, η μπαναρετε τον κιολα, οτι ειναι ευκολοτερο.

metamelia1
20-02-2013, 20:29
o Firestorm panta 2 pramata proteine: na figei i gioulai ke na figoun oi moutzes. eidate poso pio anthropino egine to foro????????????? antikeimenikotata.

to provlima me tis moutzes den ine oti epireazei to atomo pou grafei to post alla epireazei aftous pou tha diavasoun to post, th koinh gnwmh. allazei oloklhrh th roh ths opoiadhpote syzhthshs, katakermatizei xristes, mia swreia axristwn post "poios moutzwnei ola ta post????? se pinkara!!!!!", einai oti pio antideontologiko exei na deiksei to ER, fisika iparxei kai i apopsi pws ayti einai h pragmatikh fysh tou ER, o apolytos karkinos.

paei th poiothta sizitisis aiwnes pisw, mporei kallista na paromoiastei me witch hunts tou mesaiwna - fanatikoi xwriatareoi pou kinigane oti de tous kathete kala sto laimo. an kapoios parousiasei mia nea apopsi pou nai men isxiei alla einai o 'tade' xristis me ti tade retsinia tha faei downvotes to oblivion. i selida pente aftou tou thread einai akrws diaskedastiki.

opws ginetai kai me to reddit opou dimiourgeitai mia karkiniariki koini gnwmi kai oloi prospathoun oxi na prosferoun ontas xrisimes apantiseis alla apantiseis pou tha aresoun sto koino wste na paroun upvotes kai na pane proti selida.

opote oi liseis einai 2: eite na fainonte ta onomata eite na katargithoun. psifizo to deftero. na ginei poll

epalithefsi tou post mou: tha fao toulaxiston 20 moutzes logo tou username mou.

KoiliaSamprela
20-02-2013, 22:34
Ξεκίνα να γράφεις με Ελληνικά να μην μας γαμάς το μάτι μέχρι να καταλάβουμε τι λες.

Το θέμα με τα πινκς είναι για αυτούς που τους απασχολεί , σαν το virtual ignore (sic) , κάποιοι γράφουν ποστς και δεν τα διαβάζω καν , και κάποιους τους παρακολουθώ με ευλάβεια.
Τώρα αν κάποιος κρίνει τα ποστ μου από το πόσες μούτζες ή μουτράκλες έχει, ε ! πως να το κάνουμε ρε φίλε, δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του.
Φθόγγε δεκτές οι παρατηρήσεις σου α)όσοι θέλουν να τα βλέπουν όσοι όχι β) να είναι στην κάτω μεριά του ποστ.
Θα προσπαθήσω να βρω αν είναι εφικτό και θα το εφαρμόσω.

phthoggon
20-02-2013, 22:59
καλά μη σκοτώνεσαι, δε "ζητάω" να γίνει κάτι, περισσότερο θέμα για συζήτηση ήθελα να βάλω. Δε ξέρω αν αξίζει πχ να τα βάλεις κάτω κάτω επειδή δε τα γουστάρω εγώ και πέντε άλλοι και να σκάσουν όλοι και να λένε "τι κάνετε μωρε μαλάκες, εγώ τα θέλω πάνω" και να το ξαναλλάζεις. Αλλά το να υπάρχει οψιόν για απενεργοποίηση είναι χρήσιμο σίγουρα και δεν αλλάζει κάτι εξωτερικά.

metamelia1
20-02-2013, 23:03
Ξεκίνα να γράφεις με Ελληνικά να μην μας γαμάς το μάτι μέχρι να καταλάβουμε τι λες.

no

FANTASMA
20-02-2013, 23:22
Ego leo oxi mono na kaneis megalutero kata 2 to font pou leei posoi ERites sunistoun to kathe post, alla na baleis kai UPOXREOTIKA sto signature tou kathe xristi to Ratio tou pink/moutzes kai os percentage, alla kai os apoluto aritmo, gia na xeroume poios MALAKAS postarei ti kai ti koumasi einai.

Mitsmann
21-02-2013, 00:06
πινκαρω το ανωτερω ποστ μονο και μονο γιατι εγινε 22:22

Κωλαράκι Τορνευτό
21-02-2013, 05:27
Εγω γιατι ειμαι εγω

just saying
21-02-2013, 07:14
Καντε τα επωνυμα. Θα'ναι καλη φεϊκοπαγίδα.

KoiliaSamprela
21-02-2013, 08:53
καλά μη σκοτώνεσαι, δε "ζητάω" να γίνει κάτι, περισσότερο θέμα για συζήτηση ήθελα να βάλω. Δε ξέρω αν αξίζει πχ να τα βάλεις κάτω κάτω επειδή δε τα γουστάρω εγώ και πέντε άλλοι και να σκάσουν όλοι και να λένε "τι κάνετε μωρε μαλάκες, εγώ τα θέλω πάνω" και να το ξαναλλάζεις. Αλλά το να υπάρχει οψιόν για απενεργοποίηση είναι χρήσιμο σίγουρα και δεν αλλάζει κάτι εξωτερικά.

η αλήθεια είναι ότι αν το βάλεις κάτω θα διαβάζει το ποστ ο άλλος, και δεν θα παίζει το οτο-μούτζινκ™ (έστω σε αρκετές περιπτώσεις)

zeo
21-02-2013, 15:40
Εγώ δεν είμαι παλιά και άλλα τέτοια στρερεότυπα, να μην κρίνουμε όμως έτσι, ελαφρά τη καρδία και τω πληκρολόγιω.
Θέλω ανάπτυξη των Ιδεών [γκουχ], επώνυμα όλα και "αντρίκια"

atom_smasher
22-02-2013, 13:44
συμφωνώ για το επώνυμα. πινκάρω επίσης για το κάτω στην σελίδα, γιατί δυσκολεύομαι να ξαναγυρνάω επάνω μετά απο 10 φωτογραφίες υπέροχων ξέκωλων ή μη για να πινκάρω. ψυχολογικά δυσκολεύομαι. δεν αντέχω να τις βλέπω 2η και 3η φορά για να ξανακατέβω και να συνεχίσω το μάτι στο επόμενο ποστ. θέλω να τις ξεχάσω με το που τις είδα. να σαν κάποιο ποστ που πέρασε το διαβασα, μούτζωσα και δεν ξανασχοληθηκα.

wraithgr
22-02-2013, 19:02
Αν αλλάξετε τα κουμπάκια βάλτε τα και λίγο πιο μακριά το ένα με το αλλο για μας που διαβάζουμε ER απο το κινητό όταν είμαστε στο θρόνο...

KoiliaSamprela
24-07-2013, 08:16
γενικά απέχω ενεργά από τις μούτζες, τα πινκς μου τα ρίχνω.
Βλέπω όμως κατά καιρούς κάτι ράντομ φάσκελα σε ποστς που απλά δεν υπάρχει λόγος.
Είμαι σε σκέψη να αρχίσω να μπουμπουνάω κανένα 3ήμερο μπαν να σφίξει και κανένας κώλος
ΓΙΑΤΊ ΜΠΟΡΏ.

Sotos_The_Tequiler
24-07-2013, 16:33
όχι τώρα που θα είναι ο κόσμος σε διακοπές.
Από Σεπτέμβρη να είμαστε όλοι εδώ :P

tsimpouklano
24-07-2013, 16:44
Εγώ λέω να βγάζεις ονόματα στη φόρα να δούμε τις εκφάνσεις του κοινωνικού κανιβαλισμού και τις προεκτάσεις του στο internet. Θα βγει το electric requiem ζωντανό μέσα από αυτή τη δοκιμασία;

scarecrow
24-07-2013, 18:36
Βλέπω όμως κατά καιρούς κάτι ράντομ φάσκελα σε ποστς που απλά δεν υπάρχει λόγος.
Είμαι σε σκέψη να αρχίσω να μπουμπουνάω κανένα 3ήμερο μπαν να σφίξει και κανένας κώλος
ΓΙΑΤΊ ΜΠΟΡΏ.

ΓΙΝΕ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΟΥ ER ΜΑΣ!!~~

KoiliaSamprela
24-07-2013, 19:39
ΓΙΑΤΊ ΜΠΟΡΏ.

ΓΙΝΕ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΟΥ ER ΜΑΣ!!~~

με γάμησες :(

Ονόματα πάντως δεν πρόκειται να βγάλω εφόσον έχει αποφασισθεί η ανωνυμία !

supermachoman
24-07-2013, 19:45

το είχατε κάνει πρωταπριλιά και έλειπα, θέλετε να ορίσουμε μια supermachoman day και να ξαναγίνει?

KoiliaSamprela
24-07-2013, 19:58

το είχατε κάνει πρωταπριλιά και έλειπα, θέλετε να ορίσουμε μια supermachoman day και να ξαναγίνει?

Το πρόβλημά μου είναι το εξής, λέω την αποψάρα μου , κάποιοι συμφωνούν και πινκάρουν (ή και όχι) και κάποιοι διαφωνούν και μουτζώνουν (ή και όχι)
Έτσι είναι το πράγμα και σε όποιον αρέσει.
Όταν όμως ο άλλος πάει και μουτζώνει σε σελφ προμόσιον χωρίς να πει τον λόγο με ενοχλεί , είμαστε κάφρικο φόρουμ, αλλά την μουσική την αγαπάμε και την σεβόμαστε, και ή έχουμε άποψη ή σκάμε.
Όταν ο άλλος ζητάει ασούμε αν μπορεί κάποιος να τον φιλοξενήσει και ο άλλος μουτζώνει , ε χρειάζεται να σχολιάσω ?
Τελικά αν είναι κάποιος τόσο μάγκας να μην είναι δάγκας.

scarecrow
24-07-2013, 19:59
Να βγουν ονόματα,γιατί όχι?

Phantom Duck
24-07-2013, 20:40
είμαστε κάφρικο φόρουμ, αλλά την μουσική την αγαπάμε και την σεβόμαστε, και ή έχουμε άποψη ή σκάμε.

λολ, αυτό σε ενόχλησε ρε μλκ; όσοι ασχολούνται με τις μούτζες είναι οι ήδη αναίσθητοι σε αυτές

tsimpouklano
24-07-2013, 20:43
Όταν όμως ο άλλος πάει και μουτζώνει σε σελφ προμόσιον χωρίς να πει τον λόγο με ενοχλεί , είμαστε κάφρικο φόρουμ, αλλά την μουσική την αγαπάμε και την σεβόμαστε, και ή έχουμε άποψη ή σκάμε.

Γιατί να ισχύει μόνο όταν έχει να κάνει με μουσική; Π.χ. αν είσαι έξω σε παρέα και γίνεται μια κουβέντα, και πει κάτι ένας, εσύ απλά λες "συμφωνώ" ή "διαφωνώ" και το αφήνεις εκεί;
Δεν λέω ότι είναι κακά τα :pink: | :moutza: , αλλά μήπως γίνεται μονάχα χρήση τους και παραλείπεται ο λόγος που σε ώθησε να τα πατήσεις;
(προφανώς μιλάω για κουβέντες, όχι για φωτογραφίες, σέξιον, βίντεα)

KoiliaSamprela
24-07-2013, 21:00
Δεν λέω ότι είναι κακά τα :pink: | :moutza: , αλλά μήπως γίνεται μονάχα χρήση τους και παραλείπεται ο λόγος που σε ώθησε να τα πατήσεις;
(προφανώς μιλάω για κουβέντες, όχι για φωτογραφίες, σέξιον, βίντεα)

αυτό λέω, επί της ουσίας

tsimpouklano
24-07-2013, 21:34
Ωραία, αφού αυτό λες επί της ουσίας, γιατί δεν με πινκάρεις;

KoiliaSamprela
25-07-2013, 08:07
Ωραία, αφού αυτό λες επί της ουσίας, γιατί δεν με πινκάρεις;

να πάρε εδώ
:pink:

Parasight
26-06-2014, 10:54
Χμ. Γιατί δεν είναι ενεργοποιημένες οι πινκομούτζες στα subforA του section των επιτραπέζιων; Κατά λάθος ή υπάρχει λόγος;

Krux
26-06-2014, 11:02
είναι επειδή το έφτιαξε ο μιτς και ως γνήσιος πάλαντιν μας έδωσε divine shield στη μούτζα

Mitsmann
26-06-2014, 11:37
είναι επειδή το έφτιαξε ο μιτς

Phantom Duck
26-06-2014, 11:54
για κάθε ποστ στο συγκεκριμένο subforum θα ριχνω μία μούτζα σε άκυρο ποστ του εκάστοτε χρήστη αλλού.

atom_smasher
27-06-2014, 01:14
σεπαρατιστικές τάσεις στο φόρουμ μας...μάλιστα...

phthoggon
17-07-2014, 12:18
έντιτ: Θα παρακαλούσα τους τρεις που με μούτζωσαν στο προηγούμενο ποστ να εκφράσουν με λόγια την αντίθεσή τους, πραγματικά δε το πιάνω, βοηθήστε με.

θα σταθώ εδώ και γω , ένα πινκ είναι αρκετό για να δηλώσεις ότι συμφωνείς , αλλά στα πλαίσια ενός εποικοδομητικού διαλόγου η μούτζα μόνο προκατάληψη βγάζει.
Πες δεν συμφωνώ με αυτό γιατί έτσι ή γιατί αλλιώς.

Τελικά ρε παιδιά, μήπως το ανώνυμο μουτζ στο πόλιτικς είναι λίγο μικροπουτσίαση/μικρομουνίαση? Μήπως το επώνυμο μουτζ/πινκ είναι, πώς να το πω, λίγο πιο μάγκικο, πιο τρου? Πέρα από χρήσιμο για να καταλαβαίνουμε αν μας φτύνουν οι ίδιοι δύο τρεις, ή όλοι από μία φορά (ε οπότε κάποιο δίκιο θα έχουν βρε αδελφέ, στραβός είναι ο γιαλός?). Μήπως κάποιοι το υπερ-χρησιμοποιούν και έτσι δημιουργείται μία λανθασμένη γενική εικόνα? (καλά δε λέω ότι στατιστικά έτσι κι αλλιώς στέκει, αλλά έστω και υποσυνείδητα λειτουργεί κάπως έτσι, δεν?). Μήπως να το ξανασκεφτούμε εν τέλει αυτό που λέγατε ήδη στην προηγούμενη σελίδα, έστω και για το πόλιτικς μόνο, που εκεί είναι λίγο πιο σοβαρά τα πράγματα?

"Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΝΚ, ΜΑ Η ΜΟΥΤΖΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ PIN"

μετα τιμής,

ο μουτζοπλακωμένος

atom_smasher
17-07-2014, 15:34
νομίζω αν θες να το χρησιμοποιήσεις σαν δείκτη στραβογιαλισμού θα πέσεις σε πλάνη. Η πρόταση μου για βελτίωση θα ήταν όντως να είναι επωνυμες και στο κάτω μέρος του πόστ.

phthoggon
17-07-2014, 16:47
Αντιθέτως, νομίζω ότι είναι και μαγκιά να το χρησιμοποιείς ως δείκτη στραβογυαλισμού (ωραίος όρος!) ιδιαίτερα όταν όλοι ξέρουμε ότι η πρώτη και αυτόματη ψυχολογική αντίδραση μας στο κράξιμο είναι πάντα ΜΑΛΑΚΕΕΕΕΕΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ. Εγώ μουτζώνω μόνο εάν με εκνευρίσει πάρα πολύ ένα ποστ, άρα λογικό είναι να υποθέτω ότι έτσι λειτουργούν και οι άλλοι. Οπότε ας αφήσουμε το επιχείρημα "μα μερικοί είναι απλά χαβαλέδες" επειδή στο πόλιτικς δεν δουλεύει ακριβώς έτσι, μου φαίνεται ότι υπάρχει ένα άλλο πάττερν, ίσως να κάνω λάθος βέβαια, αλλά ο μόνος τρόπος να το ανακαλύψω είναι να κάνουμε επώνυμα τα πινκόμουτζα. Εν πάση περιπτώση, το προηγούμενο ποστ έγινε για να γίνει ανεξαρτήτως αποτελέσματος (κι άλλες μούτζες λολ) και επειδή το θεωρώ γενικώς σωστό και λογικό, από και πέρα βάση της εικόνας των τελευταίων θρεντ λέω να εκθέτω τους προβληματισμούς μου αλλού έτσι κι αλλιώς, οπότε κάντε ότι γουστέρνετε ξέρω γω.

κοτούλες, κο κο κο

ikonoklast
17-07-2014, 16:51
+ 1 για επώνυμες μούτζες. Να κάνω πολλ;

Shirime
17-07-2014, 16:54
μέσα για επώνυμες, κατά τα άλλα σκάστε

http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?24340-%CE%9C%CE%9F%CE%A5%CE%A4%CE%96%CE%95%CE%A3

phthoggon
17-07-2014, 17:03
Και δε κάνεις άμα ποστάρουν άλλοι 5-6, ξέρω γω. Πλάκα θα έχει να περάσει το δικό μου και στο πόλιτικς μετά να πέφτουν ποστ τύπου "πάρτην τώρα την επώνυμη, ρε ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑ" :touched:

ikonoklast
17-07-2014, 17:13
Έριξα την πρώτη. :teddy:

attila
18-07-2014, 18:28
τι ειναι αυτα τα καραγκιοζολικια ρε. ξεκολλατε
καταστρατηγειτε κεκτημενα αιωνων με προεδρικα διαταγματα. αρκουδεηδες
θα μαζεψω υπογραφες για δημοψηφισμα επαναφορας της μουτζας

JnB
19-07-2014, 02:20
Τι αρκουδάκια ρε, τώρα πρέπει να αλλάξουμε και τα μπλουζάκια.

tsimpouklano
19-07-2014, 02:42
Ούτε καν.

http://www.streetmag.gr/wp-content/uploads/2012/12/arktouros-unisex-fouter.jpg

Κυρία Μαριάννα
19-07-2014, 10:14
a min alla3ete to pink giati 8a prepei na alla3w to tattoo

BURNIN AMBITION
19-07-2014, 15:50
το ξεφτιλισατε. τι ειναι αυτα. βαλτε πισω τη μουτζαααα