PDA

View Full Version : Φορτηγό της Ελ.Αττικής - ανοιχτές συναυλίες

Dragonlord
22-10-2010, 11:50
http://elattiki.blogspot.com/2010/10/blog-post_6667.html?spref=tw
τσεκάρετε μήπως σας ενδιαφέρει τπτ, απόψε στο θησείο στις 10:30 έχει david lynch/τουλιάτο/simon, τσάμπα!

~ladykiller~
22-10-2010, 12:06
έτσι μωρή ΑΛΑΒΑΝΆΡΑ!

feeleash
22-10-2010, 12:40
IT'S IN THE GAME...

Dragonlord
22-10-2010, 12:41
αχαχχα
είναι αρκετές μέρες που κάνουν λάιβ στο φορτηγό αλλά αυτό ήταν το πρώτο που σκέφτηκα ότι ίσως να ενδιαφέρει κανέναν εδώ μέσα
παρεμπιπτόντως, αν υπάρχει κανένα γκρουπ (πχ τίποτα τύπου μόστου) που ενδιαφέρεται να παίξει μπορώ να φέρω σε επαφή.

nikolasfluxus
22-10-2010, 12:59
εμείς θέλουμε με μεταφορικά.

Shadowking
22-10-2010, 13:08
θα ρθει ο παλαβάνος με την νταλίκα να σας πάρει.

ViPeRMaN
22-10-2010, 16:14
Ε.λληνικη Α.στυνομιας ?

Dragonlord
22-10-2010, 16:18
ώχου μωρέ, άμα το έβαζα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ θα ήταν διαφήμιση, για τα λάιβ το έβαλα. Πάντως το φορτηγό θα λειτουργήσει κανονικά.

Drain Bamage
22-10-2010, 16:56
http://cdn.everyjoe.com/files/2010/09/fifa-soccer-11.jpg

Abruzzi
22-10-2010, 17:37
IT'S IN THE GAME...

βασικα ea σκετο λεει οποτε "challenge everything" =p

Phantom Duck
22-10-2010, 18:01
έλα μωρή κρατική επιχορήγηση

Dragonlord
22-10-2010, 18:31
λολ, νοτ.

stam and the witches
22-10-2010, 20:19
Δε μας γαμάει ο ξεμωραμένος.

Dragonlord
04-11-2010, 16:11
Με ένα μεγάλο πάρτι και τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών που ταξίδεψαν μαζί του, το Φορτηγό της Ελεύθερης Αττικής (Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής – Αλεκος Αλαβανος), τερματίζει τις διαδρομές του, την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 6μμ στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, στην Πανεπιστημίου (Πλατεία Αρσακη απέναντι από το ΡΕΞ).

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή, οι καλλιτέχνες :

- ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ (Ελληνικό έντεχνο – ροκ) και οι μουσικοί Δημήτρης Καράς και Φώτης Ανδρικόπουλος

- ΙΝΚΑS συγκρότημα από το Περού

- Βοmba Cabina Rock Συγκρότημα

- Fool tattoo Rock Rock Συγκρότημα

- Lost in Space Rock Συγκρότημα

- Im Probi pei Rock Συγκρότημα

- Τάσος Γκρους (κιθάρα –φωνή) Ελληνική ποίηση / Μπ. Μπρεχτ

- Μαρίνα Παπαδημητρίου – Μάνια Παπαδημητρίου / Θεοδωράκης

- Μαρίνα Παπαδημητρίου – Χάιμε Σβάρτς / Λατινοαμερικάνικη ποίηση

- Τα κρουστά της πόλης

- Dj Θοδωρής Τριανταφύλλου

Εκτός απροόπτου θα είμαι εκεί, ψηθείτε, θά'χει και μάσα μάλλον, home-made κεφτεδάκια και τέτοια (τι άλλο θα κάνουμε για ψήφους)

Shadowking
04-11-2010, 16:37
Θα το κάψετε το μαγαζί! (http://tvxs.gr/uservideo/%CE%BF-%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CF%80%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF)

Dragonlord
05-11-2010, 16:14
D_ydqWDMLpU

Coroner
05-11-2010, 16:21
Όποτε βλέπω αυτό το ΕΑ με πίανει η καρδιά μου...

Dragonlord
05-11-2010, 16:41
ΟΑ δεν είναι η λέξη που χρησιμοποιούν στο χωριό σου για να εκφράσουν λίγο πολύ τα πάντα;
εντιτ: ορίστε, το άλλαξα, να δούμε τι θα καταλάβετε τώρα που δεν είναι πια in the game.

rat_poison
05-11-2010, 17:18
Δες τα ταγκς και θα καταλάβεις ότι δεν ήταν τόσο ο συσχετισμός με Electronic Arts που πείραζε στο μάτι...

Dragonlord
05-11-2010, 18:06
λολ, δεν πειράζει, συνειδητά ανακατεύομαι με χώρους όπου ξέρω ότι παίζει ΚΑΙ σαπίλα (και όταν τα βλέπεις από μέσα είναι πολύ χειρότερα), επειδή υπάρχουν ταυτόχρονα και πολύ καλά στοιχεία και δυνατότητες παρέμβασης σε κεντρικό επίπεδο. Δεν υπάρχει θέμα, μπορεί όποιος θέλει να θεωρεί ότι έχω βάλει στο μάτι κανα υπουργείο και περιμένω να γίνει ο αλαβάνος πρωθυπουργός για να κάνω τις λαμογιές μου. Πράγμα καθόλου απίθανο άλλωστε!
Εξακολουθώ να είμαι ουσιαστικά ανένταχτος πάντως, πχ αν και είμαι "μέλος" του σύριζα, στις περιφερειακές συμμετέχω τοπικά στην ανταρσύα, ενώ σε ένα χρόνο από τώρα θεωρώ εξίσου πιθανό να βρίσκομαι στον σύριζα, στην ανταρσύα, στο μέτωπο ή εκτός κομματικών σχηματισμών. Όπου θεωρώ ότι μπορώ να εξυπηρετήσω καλύτερα τους στόχους μου (το υπουργείο που λέγαμε). Το "σταδιάλα όλοι" είναι εύκολο, είναι και τρέντι, πολλές φορές έχω φτάσει σχεδόν να ντρέπομαι να πω ότι ασχολούμαι με πολιτική και κόμματα αλλά δεν το γουστάρω και δε σκοπεύω να σταματήσω να συμμετέχω όπου νομίζω επειδή οι άλλοι το βρίσκουν λέημ ή κάτι. Ε επίσης τα 2 ταγκς για κονέ προφανώς είναι για πλάκα, δηλαδή τι συμφέρον έχει κάποιος από το να έχει κονέ με τον Αλαβάνο, πραγματικά.

rat_poison
05-11-2010, 18:14
μπερδεύτηκες
Ε.Α. = ελληνική αστυνομία.

Dragonlord
05-11-2010, 18:18
Α, λολ, αυτό που έλεγα πιο πάνω λοιπόν, έχω τη μύγα.

rat_poison
05-11-2010, 18:25
έλα, φταίει κ λίγο το άλλο θρεντ, δεν πειράζει, είσαι καλό παιδί (=αντμίν) και σε συγχωρούμε

Dragonlord
06-11-2010, 11:52
λολ, οκ, δε χάσατε και κάτι ιδιαίτερο. Χάσατε όμως τη φάση όπου, μετά από ένα μετωποσύνθημα, 3-4 νεολαίοι φώναξαν μπα-γου-δο με τους μπάτσοι απέναντι, ροφλ, είμαι σίγουρος ότι οι μισοί αλαβανικοί θα σκέφτηκαν "μήπως το έχει παρακάνει ο αλέκος με τα αντιεξουσιαστικά;".
Τα λέει ωραία όμως ο κερατάς (ακολουθεί απόσπασμα από την ομιλία, μην πείτε ότι δε σας προειδοποίησα):
Μας ρωτούν :Καλείτε τη νεολαία σε εξέγερση;
Τους απαντάμε : Ναι!
Μας ξαναρωτούν : Άρα θέλετε να ασκήσετε βία;
Και τους απαντάμε: Το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής υπήρξε όχι πομπός, αλλά δέκτης της βίας σε αυτή τη σύντομη εκλογική περίοδο, είτε στον Άγιο Παντελεήμονα είτε εδώ στο καμένο εκλογικό μας κέντρο, το καράβι μας.
Δεν συμφωνούμε όμως, καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε απόλυτα την εξουσία που με την σκοπιμότητα, την ηλιθιότητα και τη βία της πιέζει τους νέους να μη γίνουν πολίτες, να γίνουν η αγέλη της αποχής. Τους εξαναγκάζουν να γίνουν εισαγγελείς κάθε ομάδας εργαζομένων που ξεσηκώνονται, είτε των εργαζόμενων στον ΟΣΕ είτε των νοσηλευτών και των γιατρών των νοσοκομείων, είτε των δασοπυροσβεστών. Τους αντιμετωπίζουν ως αδρανές υλικό για την κατασκευή πειθήνιου υπηρετικού προσωπικού οδηγώντας τους σε καταστροφικές ή αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις.
Και μετά είναι η εξουσία, όπως το βιώνουμε αυτές τις μέρες, που εκμεταλλεύεται ασύστολα αυτές τις ανορθόδοξες αντιδράσεις, τις φτάνει στην υπερβολή, τις κάνει μοναδικό θέμα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ώστε να σπείρει τον τρόμο και να αναβάλλει την ήττα της που φαίνεται ήδη στον ορίζοντα.
Για να είμαστε σαφείς : Εμείς, στο Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής, δεν έχουμε κανένα δισταγμό ανάμεσα στους εξεγερμένους και τους βολεμένους, να επιλέξουμε τους εξεγερμένους....