Log in

View Full Version : Kvelertak - Kvelertak

Krux
18-10-2010, 22:09
http://fuckagreatlake.com/covers/9/Kvelertak-Self-Titled.jpg

http://www.ukaiaas.no/2010/wp-content/uploads/2010/09/kvelertak.jpg

http://www.aftenbladet.no/dynamic/00289/kvelertak_01B__289477m.jpg

πείτε λίγο εσείς γιατί εγώ θα αρχίσω τις κρουξικές (σικ) υπερβολές και θα έχουμε παρατράγουδα.

Kaserinos
18-10-2010, 22:17
Τα λέμε εδώ και μήνες.
Απλά τώρα τους μάθανε και οι τελευταίοι.

Στα του αλμπουμ, ναι ειναι γκαζάτο, ναι έχει χούμορ...έχει γκάζι...αλλα κάτι μου λείπει.
Να μου το θυμηθεις, στο επόμενο θα είναι καλύτεροι.

Μου βγάζει ενα πολυ θετικο feeling σαν δισκος. Και τα νορβηγικα, ωραιους φθογγους.

ikonoklast
18-10-2010, 22:33
Το πραγματικό πρόβλημα είναι όταν οι διάφοροι baizley ξεπέφτουν να κάνουν δουλειές για κάτι τέτοιες χιπστεροσαβούρες.

Krux
18-10-2010, 22:36
ΠΑΡΤΑ

Keeper Of The Seventh Son
18-10-2010, 22:37
einai axtarmas einai diskara k opoios to kraksei einai dithen ("w ena gamato rif, de mprepei na mou aresei giati den eimai metalas!") k koufos mpastardos ("den akouw") sa ton ikonoklast. ikonoklast eisai dithen k koufos mpastardos

ikonoklast
18-10-2010, 22:40
Όχι, δεν έχω πρόβλημα με το χιπστερ ποστχαρκορ αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αξίζει σε όλους τέτοιο αρτγουορκ! (Εδώ δεν αξίζει στους μπαρονες ε, μεταξύ μας).

Krux
18-10-2010, 22:42
χαχα
THIS ... IS ... ΠΑΡΤΑ

commissar
18-10-2010, 23:08
ε κλασικά πράματα, αν ήταν η άγνωστη τίμια underground νορβηγική μπάντα θα τους αποθεώναμε, τώρα που έγιναν γνωστοί και τους έβαλε εξώφυλλο και το χόρορ του μεταλ χαμερ κράζουμε γιατί είμαστε στο ηαρ :thumbsup:

Kaserinos
18-10-2010, 23:25
μια χαρα καλα λογια λεγαμε και λεμε,
αλλα τετοιες κλισε συμπεριφορες συνεχως επαναπροσδιοριζονται αναλογα το ατομο.

Πιες μια Αμιτα τωρα.
Μια μπαντα ειναι.

Edit: Οταν προτειναν καποιοι τον δισκο ενα καλοκαιρι ολοκληρο (και ειχε βουίξει και το ιντερνετ) και συ βλαχοντάμαρο τον αγνοουσες επιδεικτικα, περιμενες τον καλο λογο του Χαμερ για να παρεις μπρος και το ακουσεις.
Και να έχεις το θρασος μετα να μου τον προτεινεις κιολας! (τρου στορυ)

Αυτο ειναι η μαλακια και το "τώρα τους μάθανε και οι τελευταίοι" εκει πηγαινε.
Η μπαντα δεν ειναι ιδιοκτησια για να σπαζομαστε που τους ανακάλυψαν και αλλοι, λες και ειμαστε 12χρονα.

LokiTricksterGod
19-10-2010, 00:13
προσπάθησα πολύ να τον πιάσω το δίσκο αλλά κάτι δε μου 'κανε κλικ. επίσης η παραγωγή δεν είναι πλαστική ακριβώς αλλά πολύ αδειανή ρε παιδί μου, γενικά ενώ δείχνουν νεύρο οι κβέλερτακ δε το νιώθω. δε ξέρω πώς δένεται η ροκνρολ καφρίλα με όλον αυτό το θυμό, ούτε με τι είναι τσαντισμένοι, ούτε με τι διασκεδάζουν, τώρα κανά δυό ωραία ριφφ δε μου φτάνουν.

αυτά με τις δηθενιές σκοτώνουν κάθε κουβέντα πάντως, να το ξέρετε!

Agoraphobic_S.I.
19-10-2010, 00:16
(Εδώ δεν αξίζει στους μπαρονες ε, μεταξύ μας).
+1 εδώ ε

Kaserinos
19-10-2010, 00:24
Δεν αναφερομουνα σε σενα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, αλλα οπως σου βγαινει.
Δεν θες αμιτα? πιες μια εψα τοτε.

carheart
19-10-2010, 00:30
Εγώ παιδιά το καλοκαίρι δεν ήξερα τους Kvelertak, δηλαδή τους άκουγαν όλοι και μου έλεγαν και μένα να τους ακούσω, και τελικά τους άκουσα τον σεπτέμβρη και είναι βαρετοί, και το βίντεο του mjod πως λέγεται είναι το πιο τυπικό βίντεο που μπορεί να δει κανείς, και ναι έχουν έναδυό riffs, αλλά έναδυό riffs τα ακούμε μιαδυό φορές και τέλος. Μου τους διαφήμιζαν για κάτι Καλό ενώ δεν μου φάνηκε εμένα τέτοιο. Επίσης έπινα μια αμίτα διότι διψώ και έχει μόνο νερό, γάλα και σόδα στο ψυγείο.

SvH
19-10-2010, 00:46
sto Mjod exoun ena riff idio me ena verse apo Devathorn tou prwtou diskou ! enas gnwstos mou tous esteile se link gia na tsekarw auto , sto xavale , alla akousa olo to disko kai prepei na pw oti epi tou sunolou , exoun grapsei enan polu wraio disko. Isws opws eipe kapoios pio prin na kanoun megalh diafora sto epomeno.

Custom User
19-10-2010, 00:48
Οι Κβέλερτακ ήταν μέχρι και το ρηβιου στο χάμμερ.

Kaserinos
19-10-2010, 00:49
Δεν αναφερομουνα σε σενα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, αλλα οπως σου βγαινει.

αυτό εδώ τι ήταν, γενική παρατήρηση;

Edit: Οταν προτειναν καποιοι τον δισκο ενα καλοκαιρι ολοκληρο (και ειχε βουίξει και το ιντερνετ) και συ βλαχοντάμαρο τον αγνοουσες επιδεικτικα, περιμενες τον καλο λογο του Χαμερ για να παρεις μπρος και το ακουσεις.
Και να έχεις το θρασος μετα να μου τον προτεινεις κιολας! (τρου στορυ)
.

Ναι, με το "τρου στορυ" αναφερομουν σε προσωπικη μου εμπειρια και το υφος προσδιδε μια ενταση.
Θιχτηκες? Σορυ.

Krux
19-10-2010, 09:17
προσπάθησα πολύ να τον πιάσω το δίσκο αλλά κάτι δε μου 'κανε κλικ. επίσης η παραγωγή δεν είναι πλαστική ακριβώς αλλά πολύ αδειανή ρε παιδί μου, γενικά ενώ δείχνουν νεύρο οι κβέλερτακ δε το νιώθω. δε ξέρω πώς δένεται η ροκνρολ καφρίλα με όλον αυτό το θυμό, ούτε με τι είναι τσαντισμένοι, ούτε με τι διασκεδάζουν, τώρα κανά δυό ωραία ριφφ δε μου φτάνουν.

νομίζω οτι είναι παραπάνω από σκόπιμο αυτό που γίνεται με την παραγωγή. τη στιγμή που όλοι ασχολούνται με τελειότητες και επαγγελματισμούς, σκάνε κάτι παλικαράδες με ένα λατρεμένο αχταρμά, όπως πολύ σωστά είπε και ο keeper και φτιάχνουν στον πρώτο τους δίσκο κιόλας, κάτι που δεν έχει ακουστεί ξανά. και μόνο γι αυτό αξίζουν ένα κάρο κρέντιτς. το ξέρετε πολύ καλά οτι ένα από τα καλά αυτής της μουσικής ήταν, είναι και θα είναι η τάση της να μπασταρδεύεται συνεχώς με άλλα ιδιώματα μουσικής και αυτό είναι που την έχει κρατήσει ζωντανή τόσα χρόνια and still going. εγώ ακούω πολύ punk, πολύ hardcore, αρκετό black metal εδώ μέσα. παράλληλα όμως ακούω και πολύ motorhead, πολύ ac/dc και αρκετό zz top. με το γενικότερο trend που επικρατεί τον τελευταίο καιρό με το '70s prog rock και τις vintage παραγωγές, αυτοί εδώ οι λεχρίτες ακούγονται πολύ καύλα.

και αυτά με τις δηθενιές σκοτώνουν κάθε κουβέντα πάντως, να το ξέρετε!

Chillin Villain
19-10-2010, 11:35
και γαμώ είναι,δεν χρειάζεται να υπεραναλύετε τα πάντα βρε αβαντγκάρντιδες

τώρα περι χίπστερ κλπ i can see the connection,αλλά και πάλι στ'αρχίδια μας
οσο για review στο μεταλχάμερ και πάλι στ'αρχίδια μας
γενικά στ'αρχίδια μας

ΩΡΑΙΟ ΔΙΣΚΟ

nikolasfluxus
19-10-2010, 11:35

νομίζω οτι είναι παραπάνω από σκόπιμο αυτό που γίνεται με την παραγωγή. τη στιγμή που όλοι ασχολούνται με τελειότητες και επαγγελματισμούς, σκάνε κάτι παλικαράδες με ένα λατρεμένο αχταρμά, όπως πολύ σωστά είπε και ο keeper και φτιάχνουν στον πρώτο τους δίσκο κιόλας, κάτι που δεν έχει ακουστεί ξανά.

την κάνανε σκόπιμα ψευτικούρα και φλατ σαν το random postmetal?

εγώ ακούω πολύ punk, πολύ hardcore, αρκετό black metal εδώ μέσα. παράλληλα όμως ακούω και πολύ motorhead, πολύ ac/dc και αρκετό zz top. με το γενικότερο trend που επικρατεί τον τελευταίο καιρό με το '70s prog rock και τις vintage παραγωγές, αυτοί εδώ οι λεχρίτες ακούγονται πολύ καύλα.
αυτό που κολλάει ρε πάνκη No2?

ontopic μια χαρά δίσκος είναι αλλά η παραγωγή απογοητευτική,έχει κι άλλες παρόμοιες μπάντες να ακούσουμε

Krux
19-10-2010, 11:44
ναι νομίζω οτι είναι σκόπιμο αυτό το χύμα της παραγωγής και έχει άμεση σχέση και με το χύμα της μουσικής.

ένας είναι ο πάνκης. τίποτα απλά λέω οτι παίζουν κάτι πολύ δικό τους και σίγουρα κάτι που είναι μακριά από τα σύγχρονα τρεντς.

Reject
19-10-2010, 11:59
εγώ ακούω πολύ punk, πολύ hardcore.

και πως δεν έτυχε ποτέ να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο σε ανάλογα θρέντς που σήκωνα?
απορία,μην βιαστείς να κρούξεις.

nikolasfluxus
19-10-2010, 12:01
ναι νομίζω οτι είναι σκόπιμο αυτό το χύμα της παραγωγής και έχει άμεση σχέση και με το χύμα της μουσικής.

ποιο χύμα της παραγωγής ρε όσκαρ κρουξιάς,μας δουλεύεις?
flat γυαλισμένη αδιάφορη παραγωγή είναι,και την δουλέψανε για να βγει έτσι.

Krux
19-10-2010, 12:08
εγώ ακούω πολύ punk, πολύ hardcore, αρκετό black metal εδώ μέσα.

και πως δεν έτυχε ποτέ να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο σε ανάλογα θρέντς που σήκωνα?

βάζω ολοκληρωμένη την πρόταση, γιατί αλλιώς βγάζει άλλο νόημα.
κάτι έχω ακούσει και εγώ από punk και hc (πως θα μπορούσα άλλωστε να μην, με τα καρτάλια που συναναστρέφομαι) αλλά είναι ένα είδος στο οποίο σαφώς δεν έχω εμβαθύνει στο επίπεδο που το έχεις κάνει εσύ (θέμα επιλογής καθαρά), οπότε επιλέγω και να μην εκφέρω άποψη.

edit

ποιο χύμα της παραγωγής ρε όσκαρ κρουξιάς,μας δουλεύεις?
flat γυαλισμένη αδιάφορη παραγωγή είναι,και την δουλέψανε για να βγει έτσι.

γυαλισμένη ? δεν ξέρω, δύσκολα.
αδιάφορη για σένα, χύμα για μένα.
επιτηδευμένη, σίγουρα.

edit 2
πάνκη το άκουσες ?

Reject
19-10-2010, 12:23
καλα ρε συ,δεν ειναι αναγκη να κανεις διατριβη πανω σε κατι για να το σχολιαζεις.Και το πανκ δεν ειναι πυρηνικη φυσικη για να χρειάζεται να εντρυφησεις τοσο πολυ.
Ακουσα 2 κομμάτια.δεν μου άρεσαν καθόλου.ούτε τα φωνητικά τους-πολυ προσποιητά,ούτε η μουσική (πολύ μπερδεμένη-σαν να μην ξέρει που πάει).
Και η παραγωγή εντάξει(αν και στα αρχίδια μου οι παραγωγές κτλ) είναι αρκετά εως παρα πολύ γυαλισμένη.

Δοκίμασε να ακούσεις αυτόν τον δίσκο.Θα σοκαριστείς.Παλιά κυκλοφορία (πλέον) αλλά είναι ένα από τα πλεόν χαρακτηριστικα δειγματα που δειχνει που μπορει να φτασει το πανκ και το χαρντκορ χωρις να χασει ουτε την δυναμη ουτε τον χαρακτηρα του.

U7s6es7-vHk

nikolasfluxus
19-10-2010, 12:32
γενικά η τριάδα Okkultokrati-Haust-Drugged SS αφήνουν πολύ πίσω τον συγκεκριμένο δίσκο,κάπως παρεμφερή(edit με Kvelertak) λόγω επιρροών,αλλά γύρω στις 200 φορές πιο αρχιδάτοι

http://www.youtube.com/watch?v=gXitOp_9qSQ

http://www.youtube.com/watch?v=deZ157I3h6A
αυτό ναι είναι βιντεοκλιπάρα

cancer
19-10-2010, 13:00
ta akousa kai ta 2 ka8oti de xampariazw
kanena den einai crust, pos ta sigkrineis me tous from ashes rise?

o krux ontws 8a pa8ei plaka me to nightmares

Reject
19-10-2010, 13:05
δεν είναι Crust ρε,απλά προτεινα F.A.R επειδη (λογικα) ο Κρουξ θα σοκαριστει.και ισως μπει στο τριπακι να ψαξει και αλλες μουσικες,πιο underground.
Nikolas να ακουσεις Sexdrome.εμενα δεν μου αρεσαν καθολου αλλα εχουν αυτο το haunting black punk metal που σου αρεσει...

Krux
19-10-2010, 13:08
Αυτό ε ?

http://farm4.static.flickr.com/3028/2590544238_cd6b7064d6.jpg?v=0

Reject
19-10-2010, 13:09
yeap.ολη η δισκογραφια τους ειναι γαματη αλλα αυτο ειναι η κορυφη....

Krux
19-10-2010, 13:41
θα ήθελα να τοποθετηθεί για τους Kvelertak ο χρήστης Once Emperor. ευχαριστώ.

Once_Emperor
19-10-2010, 14:21
by popular demand λοιπόν, θα πω κι εγώ την αποψάρα μου.

Ο δίσκος είναι ωραίος αλλά ακόμα καλύτερα είναι διασκεδαστικός. Τον ακούω και περνάω καλά, σαν τους Hellacopters ένα πράγμα.

Από κει και πέρα, μουσικά είναι ελαφρώς αχταρμάς, έχει αρκετά μοντέρνο ήχο που χαλάει λίγο το feeling και καμία από τις επιρροές τους δεν δικαιώνεται μέσα από τη μουσική τους. Από την άλλη μπορεί να γίνουν οι νέοι Turbonegro, που ξέρεις...

Παρόλα αυτά, αφού ροκάρουν εμείς στηρίζουμε. Η κάρτα ισχύει όμως για φράτζες και παπούτσια Wolowitz.

FIREWIND
19-10-2010, 15:31
mapa diskos maresei pou exoune kai tous taake sta top friends oi ampaloi

Krux
19-10-2010, 15:37
βλέπω το νικ, κοιτάω το άβαταρ, διαβάζω το ποστ. γελάω.

edit
αφού κάνει φωνητικά στο Ulvetid o Hoest, γαμώ τον βοβ κατσιόνις

Shirime
19-10-2010, 17:00
γενικά η τριάδα Okkultokrati-Haust-Drugged SS αφήνουν πολύ πίσω τον συγκεκριμένο δίσκο,κάπως παρεμφερή(edit με Kvelertak) λόγω επιρροών,αλλά γύρω στις 200 φορές πιο αρχιδάτοι

http://www.youtube.com/watch?v=gXitOp_9qSQ

http://www.youtube.com/watch?v=deZ157I3h6A
αυτό ναι είναι βιντεοκλιπάρα

πινκ και quoteάρισμα για την έμφαση.

dopefiend
19-10-2010, 17:10
όπως τα πε ο χρήστης Once_Emperor. όσοι γουστάρουν Hellacopters και Turbonegro, γουστάρουν και με Kvelertak. λογικά πάντα. ορισμένα black n roll ριφφς, η νορβηγία, ο baizley προσέγγισαν ένα λίγο πιο ευρύ φάσμα του μουσικού κοινού. εντάξει, δε χρειάζεται να αρέσουν σε όλους. κατά τη γνώμη μου λοιπόν, αρκετά δυνατός πρώτος δίσκος και αναμένουμε τη συνέχεια.

NihilistikOrder
19-10-2010, 17:31
once emperor για δημαρχος ανετα...

απλα επειδή έχει φαγωθεί κόσμος με το πανκ της υπόθεσης ... δεν είναι λίγο φανερό οτι ΔΕΝ παιζουν punk αλλα metal ? άρα δεν μιλάμε για συναίστημα και δάκρυα όπως όταν ακούς f.a.r. , μιλάμε για κιθάρες οδηγούς με μετρονόμο , τύμπανα μετά, μπάσο , κανονικές κιθάρες απο πάνω , δεύτερες κανονικές κιθάρες πιο πάνω , τρίτες στην κορυφή για το extra touch, και φωνητικά δωστε equalizer στο λαο... πλήκτρα και εφέ δώρο με την μίξη (σε διαφορετικό στούντιο απο την ηχογράφηση).

πέραν τούτου, πολύ διασκέδαση - όμορφα ριφς - λίγο αχταρμάς - και Turbonegro δεν θα γινουνε ποτέ γιατί αυτοί είναι punk και οχι metal. Δηλαδή κάνουν κομμάτι με μισό ριφ αμα θέλουνε και σε γονατίζουν ( οι turboneger ε )

PS δεκτές παραπομπές σε όλο το σύγχρονο ποστ χαρκορ μεταλ. ευχαριστώ.

Roswell47
19-10-2010, 19:33
mapa diskos maresei pou exoune kai tous taake sta top friends oi ampaloi

Se xalasan oi taake troll?

Nasum
19-10-2010, 20:33
Τους Kvelertak τους είχε προτείνει τότε ο χρήστης ρέμπελος,όταν ήταν ακόμα άλλη μία myspace μπάντα.Μπορώ να πω ότι μου άρεσαν,ήταν διασκεδαστικοί αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν η μπάντα που θα μου άλλαζε τη ζωή.Τώρα για το hype και τη trendίλα,όλα αυτά αναμενόμενα ήταν,έτσι θα γίνεται πάντα με τις αχταρμά μπάντες.Τώρα για το πόσο trve ή όχι είναι,αυτό δε μπορώ να το κρίνω.Σε γενικές γραμμές βλέπω μια ωραία προσπάθεια,αλλά μετά τη διασκέδαση θα πάω στη διπλανή χώρα και θα ακούσω κάτι (http://www.youtube.com/watch?v=myHbwTciKkU&feature=related) που με ψήνει περισσότερο.

h2he
19-10-2010, 20:52
Μ' αυτα και μ' αυτά όμως, με ένα δίσκο που οι μισοι θεωρούν απλά συμπαθητικό για να περνάει η ώρα και οι άλλοι μισοί αδιάφορο, έχει φτάσει να ασχολείται το μισό ερ (και γω μαζί). Οπότε επιτυχημένοι οι Κβελερτακ αν μη τι άλλο. Και εντάξει, Turbonegro δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ, αλλά δεν νομίζω να είναι αυτή η φιλοδοξία τους.

rudie
19-10-2010, 21:10
όπως τα πε ο χρήστης Once_Emperor. όσοι γουστάρουν Hellacopters και Turbonegro, γουστάρουν και με Kvelertak.

mpa

dopefiend
19-10-2010, 21:45
νταξει, αν σε ενοχλούν τα φωνητικά, πάσο.

carheart
19-10-2010, 21:59
τι δουλειά έχουν οι Turbonegro μωρέ

dopefiend
19-10-2010, 22:15
εμένα αυτά μου ήρθαν σε κάτι κοντινό σε ήχο και mainstream. άλλωστε ροκ εν ρολλ παίζουν οι κβέλερτακ, μη γελιέστε! πρότεινε τίποτε άλλο, γιατί αυτά που έβαλε ο νικόλας πριν είναι, ας πούμε, καμία σχέση.

Phantom Duck
19-10-2010, 23:09
κλέβουν κι ένα ριφφ από το πρώτο brodequin

http://www.youtube.com/watch?v=fCASgGR-btY#t=2m2s

Kaserinos
19-10-2010, 23:11
Bγήκαν σχεδον παράλληλα με Kvelertak (αντε 1 μηνα μετα), με την διαφορα οτι αυτοι εχουν διαπιστευτηρια..

Burning Love - Songs for Broken Lovers
http://4.bp.blogspot.com/_G-RMunMK1XE/TAkciR5fC1I/AAAAAAAAAe8/zIidn3Nabi0/s400/DY173burningloveLPIODAjpg.jpg

Μέλη Cursed και κολαση.
Τα εχω ξαναπει. Αλλα ειναι λιγο μαλακια να προτεινουμε "αντι-Kvelertak" δισκους.

NihilistikOrder
20-10-2010, 00:05
ρε μαν αυτό (αν και γαμάει όσο άκουσα space) είναι πολύ πιο straight πανκ ροκ να ούμε και garage...αρα άκυρη σύγκριση ξερω γω ... και τέλοσοπαντων όντως μην προτείνετε αντι μπάντες . παθέτικ . νο οφενς ε.

carheart
20-10-2010, 00:22
...τους SCUM

Kaserinos
20-10-2010, 00:24
δεν είναι ανάγκη να προτείνετε αντι-μπάντες, αλλά ποστ του στυλ "αν γουστάρατε κβελερτακ ακούστε και τους ______" δε θα με χαλούσαν προσωπικά.

Έτσι ναι, το δέχομαι.
Και με αυτο το σκεπτικο προτεινα το αλμπουμ εξάλλου.

Ass Cobra
20-10-2010, 01:11
όσοι γουστάρουν Hellacopters και Turbonegro, γουστάρουν και με Kvelertak. λογικά πάντα.

Oχι απαραιτητα.

once emperor για δημαρχος ανετα...

απλα επειδή έχει φαγωθεί κόσμος με το πανκ της υπόθεσης ... δεν είναι λίγο φανερό οτι ΔΕΝ παιζουν punk αλλα metal ? άρα δεν μιλάμε για συναίστημα και δάκρυα όπως όταν ακούς f.a.r. , μιλάμε για κιθάρες οδηγούς με μετρονόμο , τύμπανα μετά, μπάσο , κανονικές κιθάρες απο πάνω , δεύτερες κανονικές κιθάρες πιο πάνω , τρίτες στην κορυφή για το extra touch, και φωνητικά δωστε equalizer στο λαο... πλήκτρα και εφέ δώρο με την μίξη (σε διαφορετικό στούντιο απο την ηχογράφηση).

πέραν τούτου, πολύ διασκέδαση - όμορφα ριφς - λίγο αχταρμάς - και Turbonegro δεν θα γινουνε ποτέ γιατί αυτοί είναι punk και οχι metal. Δηλαδή κάνουν κομμάτι με μισό ριφ αμα θέλουνε και σε γονατίζουν ( οι turboneger ε )

PS δεκτές παραπομπές σε όλο το σύγχρονο ποστ χαρκορ μεταλ. ευχαριστώ.
Πινκς, τα πες ολα! Οχι μονο επειδη ξερεις απο ηχογραφησεις, αλλα κυριως γιατι μπορεις να δεις πισω απο τις γραμμες. Χυμα-ξεχυμα, ο δισκος δε βγαζει τη λαιβ αισθητικη, ειναι στημενος. Και ενταξει υπαρχουν αλλοι που συγχωρουνται πχ με μετρονομους, στρωσεις, wall of sound κλπ. κλπ., στο ροκενρολ κ στο πανκ ομως τα πραματα ειναι διαφορετικα.

NihilistikOrder
20-10-2010, 03:02
...τους SCUM

λαθος.

αυτους ακους αν σαρεσουν οι Burning Love ... οχι οι Kvelertak

ass cobra αν εισαι γυναικα στειλε μου το τηλ σου :P

Krux
20-10-2010, 09:59
είναι ψιλοπερίεργο πάντως το οτι φτάσαμε στην τέταρτη σελίδα και ακόμα δεν έχουν αναφερθεί οι Converge και οι Kickback !

Impure
20-10-2010, 11:30
είναι ψιλοπερίεργο πάντως το οτι φτάσαμε στην τέταρτη σελίδα και ακόμα δεν έχουν αναφερθεί οι Converge και οι Kickback !

για ποιο λόγο να αναφερθουν? S:
Τεσπα, πέρα απο την εμπορικότητα κλπ που λέτε, μου άρεσε - όχι οτι προσφέρουν κατι νέο μουσικά, είναι λίγο πρωτοτυπο αυτό που κάνουν και ακούγεται ευχαριστα

carheart
20-10-2010, 17:43
...τους SCUM

λαθος.

Θα ήθελα πολύ να μιλούσες για τον Έλβις και να συμφωνήσω, αλλά σίγουρα οι Scum έχουν κάποια α κοινά με κβελερτακ τουλάχιστον σε θέμα κοινών οπαδών, αν οχι (τόσο) μουσικών στυλ.

NihilistikOrder
20-10-2010, 20:14
...τους SCUM

λαθος.

Θα ήθελα πολύ να μιλούσες για τον Έλβις και να συμφωνήσω, αλλά σίγουρα οι Scum έχουν κάποια α κοινά με κβελερτακ τουλάχιστον σε θέμα κοινών οπαδών, αν οχι (τόσο) μουσικών στυλ.

σαφως πχιο ποιοτικός και ανώτερος και αλλα τετοια παπαριλίκια ... μονο που εγώ δεν έχω υπερτροφικό κοκόρι αλλα μοικάνα ...

συνεχίζεις να κάνεις λάθος για Scum παρολαυτα :P

carheart
20-10-2010, 20:19
Δεν λέω πως μοιάζουν μουσικά μωρέ, πιφ, απλά ανέφερα ποιούς άλλους ντόπιους ήρωες θα γουστάρει ο οπαδός κβελερτάκ. Και αν δεν το κάνει, να πεις γιατί
!

NihilistikOrder
20-10-2010, 20:25
ε βάζε μωρε δυο λέξεις παραπάνω ...το ντόπιος ειναι crucial

έλα ξέρεις σαγαπαω και υποπτεύομαι οτι εσύ τσίμπησες την μία κόπια από τις δύο που χε φέρει ο Καρας ( για το lp Scum μιλαω ε) ... αλλα αυτό σε κάνει fanboy όχι εύγλωττο :P:P:P

carheart
20-10-2010, 20:31
Έχω αξιοσημείωτο καιρό να πάω στάντερο, και δεν ήμουν εγώ αυτός που σου φαγε το Scum. Υποπτεύομαι δε πως έχει φέρει και το Dodsengel και το χω ήδη χάσει. Και σιγά μη γίνω εύγλωττος για τους kvelertak. Ήδη ανησυχώ που έχω συμμετάσχει τόσο σε αυτό το thread, μη μιλήσω για την έκπληξή μου για το thread το ίδιο! Θέλω εικοσιοκτώ μούτζες, έχετε αρχίδια;

Kaserinos
20-10-2010, 20:49
Τσίμπα ένα αρχίδι. @

Αντι για μούτζα.

NihilistikOrder
20-10-2010, 20:52
Δεν μου το τσίμπησε κανέις ... το πήρα. δεν ξέρω ποιος πήρε την άλλη κόπια. Σου ρίχνω μια μούτζα για αρχή, γιατί θέλω να εντυπωσιάσω- υποτάξω τα γκομενάκια του φόρου . Να ξέρεις οτι είμαι ακόμα φίλος σου . Πις

nikos_souvlas
21-10-2010, 12:25
.

Krux
21-10-2010, 13:38
Οπαδοί Kvelertak
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs093.snc3/16034_171333125684_58323625684_3272196_565787_n.jpg

H.
21-10-2010, 13:55
Η τύπισα δεξιά του.

Roswell47
25-10-2010, 14:25
Μετά από μπόλικες ακροάσεις, ο δίσκος είναι πολύ καλός. Τσαχπινιές και κεφί κτλ, ωραία πράματα. Τα κινέζικα ριφφάκια με χαλάνε λίγο αλλά συνηθίζονται.

jack the ripper
27-10-2010, 14:13
χμμ ενδιαφερον

Krux
27-10-2010, 14:17
σκατά. :/

http://www.nrk.no/lydverket/p3sessions-til-stavanger/

δείτε τα βιντεάκια τέσπα.

Roswell47
27-10-2010, 14:41
για πες

NihilistikOrder
27-10-2010, 15:56
σκατά. :/

ennoontas ?

NihilistikOrder
27-10-2010, 21:24
thanx gia ton kopo sou man , alla i aporia paramenei ...

Krux
27-10-2010, 21:59
α όχι δεν έχει σχέση με την μπάντα.

προσπαθούσα να ανεβάσω μόνο τα βιντεάκια αλλά δεν μου έκανε το χατήρι το φόρο, το μυαλό μου, κάτι απ' όλα τέσπα. αυτό.

γι' αυτό και έβαλα ξερά το λινκ.

NihilistikOrder
28-10-2010, 16:50
;) okz ... apla epaikse noimatiki dysleitourgia k o egkefalos mou den ...

FIREWIND
28-10-2010, 16:58
http://www.manowar.ro/img/fan.jpg
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:VV42NUBbr-qN2M:http://img185.imageshack.us/img185/8631/cimg0425ht7.jpg&t=1
http://www.master-of-the-wind-eng.de/Horst%20Schmidt.JPG

Opadoi Manowar...... Ante Geia!!!!!!!

Krux
25-11-2010, 12:54
IsGC4yaIsj8
2.05

με

DnkYatAT7NE

Impure
25-11-2010, 13:37
όλα τα τραγουδια κάτι θυμίζουν :P, αλλά αγαπάμε.

Candiru
26-11-2010, 21:04
φοβερό δισκάκι, πολύ ρυθμικά και δυνατά κομμάτια, το hardcore στυλ που μου αρεσει.

Και φυσικά όλα τα τραγούδια τους κάτι θυμίζουν, όπως και σχεδόν κάθε τραγούδι από οποιονδήποτε που βγάζει νέα δουλειά. Μερικα genres έχουν εξαντληθεί σε πρωτοτυπία και απλώς ακούμε εμπνευσμένα αναμασήματα.

Marillion
20-12-2010, 22:49
χαχ το πήρα το σάββατο μετά από επιτόπου ακρόαση σε δισκάδικο. τι λε ρε δίσκος του μήνα στο χάμερ το κβελερτακ; ροκενρολλ παίζουνε γενικά αλλά δεν είναι τελείως αντιclimatic τα black metal ριφφς. δεν ακούω μπλακ μεταλ αλλά ακούω πανκ και μια χαρά τον λες πανκ δίσκο συνολικά. δηλαδή που έλεγε για μέταλ ο ναιλιστικ, οι προπαγκάντι είναι 15 φορές πιο μεταλλικοί απαυτο το πράμα. ένα συγνώμη του βασιλη στον τζόνυ ρττεν και σιντ βισιους που τους έχει συρει τα χιλια μυρια επιτέλους :razz:. μακράν ότι πιο τρελό για δίσκο του μήνα στο συγκεκριμένο έντυπο, ο αρβανίτης έγραφε ποπ & ροκ βέβαια αλλά και πάλι δεν ξέρω πως σκέφτηκαν. μια χαρά παρτυ άλμπουμ πάντως το βάζεις σταμαξι και τραβάς κλμ (για χειμώνα δεν πολυεκατσε αυτο το σκηνικό βέβαια).
πιτσαδώρος και chilin vilain τα πανε μια χαρά ε με τα ταγκς να σπερνουν

Krux
20-12-2010, 23:28
η κριτική του Rosenberg στο Metalsucks με καλύπτει πλήρως

http://www.metalsucks.net/2010/12/16/axl-rosenbergs-top-fifteen-metal-albums-of-2010/

1. Kvelertak, Kvelertak (Indie)

Okay, so this record is in no way, shape, or form revolutionary — but it is damn near perfect, and that counts for something. It’s pretty rare to describe a metal album as “joyous,” especially when the vocalist has a Lindbergian growl the way Kvelertak’s Erlend Hjelvik does. But I can’t think of any other way to describe this record. It’s just so fun much to listen to, the music makes feel so fucking good and makes me so fucking HAPPY. If Converge made me wanna hug people instead of kill them, they’d be Kvelertak. This was my party soundtrack for 2010; if you and I hung out together this year, I can pretty much guarantee you this is what I was listening to five minutes before we went to go rage. I have friends who don’t even like metal and can’t stand screaming in music who think this album kicks ass — it transcends the boundaries of metal, ultimately revealing itself to be just a great rock n’ roll record, period. Bonus: the lyrics are in Norwegian, so I don’t even have to pretend to care what Hjelvik is screaming. ”HEY FOSSEGRIM I JUST GOT HIT BY A CAR!/ DO YOU THOUGHT THAT SHARE THE DEALLLLLLL?!?!” Yeah, that’s probably not right.

Marillion
21-12-2010, 03:21
πάντως μια παρατήρηση που κάνω σχετικά με όλους τους γραφιάδες μεταλλοκύκλων είναι το πόσο ύπουλα περιορίσαν σε συγκεκριμένο τάργκετ γκρουπ τον δίσκο. δηλαδή καλο το σχόλιο του αποπανω για το οτι το γουστάρουνε άτομα που δεν έχουν επαφή με το μέταλ, αλλά τι ''transcends the boundaries of metal'' μου τσαμπουνάς ταυτόχρονα. εγώ δεν τον θεωρώ καν μέταλ δίσκο το μεγαλύτερο μέρος της ριφφολογίας τους είναι πιο κοντά στο punk και άνετα μπορώ να το αντιστρέψω και να πω ''transcends the boundaries of punk'' αλλά πολύ που κάηκαν οι πάνκηδες. τώρα αν οι ίδιοι θέλουν να πλασαριστούν σαν μέταλ μπάντα (δε το νομίζω αλλά δε μπορείς να είσαι και σίγουρος με αυτά τα μεταμοντέρνα) καλώς τα δέχτηκαν

Phantom Duck
21-12-2010, 04:27
If Converge made me wanna hug people instead of kill them, they’d be Kvelertak.

Κι αν ο Σορίν Ματέι μαγείρευε αντί να σκοτώνει, θα ήταν ο Σκαρμούτσος.

House Of Low Culture
21-12-2010, 10:33
ένα των πεντακοσίων.

Xstroyer
25-12-2010, 00:35
MAΠΑ

Ra Pariah
09-01-2011, 21:29
Djevel

http://www.myspace.com/djevelmakt

Ακούτε το "Paakellelsen".

Krux
12-12-2012, 11:05
:malakia:

phthoggon
12-12-2012, 13:52
διαβάζεις αυτό στη βικιπίντια "Lyrics are written in Norwegian (http://en.wikipedia.org/wiki/Norwegian_language) and concerning Norse mythology (http://en.wikipedia.org/wiki/Norse_mythology)/Viking folklore (http://en.wikipedia.org/wiki/Viking)."

και λες "ε, σοβαροί θα είναι αυτοί, δε πειράζει που έχουνε δύο τρία ριφφάκια τσίρκο, θα είναι για το μεταμοντέρνο"

κατεβάζεις το δίσκο, βάζεις τη bathory μπλούζα σου και google-άρεις, και βγαίνει αυτό

Now we’re gonna sing a little song, it’s about alcohol We don’t have any lyrics like that, we want some spectrum. Suttung (norse myth) followed close by, Odin kicked his ass Suttung is not alive anymore, we have all the mead we want, full of all this madness. Going to light up a joint, put on some black metal and enjoy it with my best friend. Odin gave us Suttungs mead The magical mead, our dayly bread x2 So were going to fuck Odins widow while giving you awesome riffs.Odin gave..

E, να στη μούρη σου :moutza:

Krux
12-12-2012, 14:03
τι είναι σοβαρό;

phthoggon
12-12-2012, 14:27
κάτι διαφορετικό από "καπνίζω τσιγαριλίκια και ακούω black metal με τον κολλητό μου και γαμάμε την χήρα του όντιν"?? Και γενικά κάτι που αντιμετωπίζει το μέτσαλ διαφορετικά από αυτό (https://www.youtube.com/watch?v=aC6CPwu0I44) για να μην ρισκάρει χάσιμο πόντων μοντερνο-γαμάτης αισθητικής?? (ο jack black βέβαια άμα τους άκουγε αυτούς θα ούρλιαζε "ΠΑΙΧΤΕ ΧΕΒΙ ΜΕΤΑΛ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ". Και μη μου πεις "είναι πάνκηδες", και οι Amebix πάνκηδες είναι. Και μη μου πεις "κάνουνε χαβαλέ όμως" επειδή μερικά ριφφάκια δε κάνουνε καθόλου χαβαλέ!! (φαντάσου τώρα ακούς νορβηγικό ρίφφινγκ και από πάνω "πάσαρε το τσιγαριλίκι ρε φιλάρααααα")

(και τέλος πάντων, τέτοιες μπάντες με τη λογική γράφουμε λολ στίχους που δε θα ξέρει κανείς τι λένε ένιγουει μέχρι να κάνει google translate, θα βάλουμε black metal μαζί με πανηγυρο-ροκ εν ρολλ και γενικά πάμε να να μας προσέξουνε με χαζο-original κόλπα είναι εξ' ορισμού ανειλικρινείς, πράγμα που είπαν και μερικοί άλλοι όσον αφορά την pro-tools παραγωγή με το "χύμα" ήχο (που εμάς μας αρέσει βέβαια, που είμαστε μεταλλάδες χοχο. Τέλος πάντων, ωραία ριφφάκα έχουνε για youtube listening, να είμαι και δίκαιος)

Krux
12-12-2012, 14:50
συγνώμη αλλά το πρώτο πράγμα που περιγράφεις εκφράζει εφηβεία, ανεμελιά και αποδόμηση που ήταν πάντα τα ιδρυτικά συστατικά των μεγαλύτερων μουσικών κινημάτων. κοινώς με σοβαρότητα και καθωσπρεπισμό κανείς δεν γάμησε. το μέταλ (και κάθε μουσική) το αντιμετωπίζει ο καθένας όπως αυτός το αντιλαμβάνεται, όπως αυτόν τον περιβάλλει. άλλοι το βρίσκουν ως πλατφόρμα για να κάνουν τέχνη, άλλοι κρύβουν τις ακραίες τάσεις και αντιλήψεις τους πίσω από αυτό, άλλοι είναι χαβαλετζήδες και απλά τους νοιάζει να περνούν καλά. σωστό και λάθος, καλό και κακό δεν υπάρχει. στην τελική εσύ τι θα ήθελες ας πούμε. το κράξιμο των μπλακμέταλλων στους kvelertak μου θυμίζει εντονότατα το κράξιμο των θρασάδων στους anthrax. μην τολμήσει κανείς και κάνει κάτι διαφορετικό, να πέσουμε να τον φάμε. μασονία.

phthoggon
12-12-2012, 14:56
επίσης υπάρχει το κράξιμο στη χαζομάρα, ακόμα περισσότερο το "χαζομάρα σαν selling point", το "εφηβικό συναίσθημα" ως pantero-χουλιγκανισμός, και στο κάτω κάτω το μου χαλάει την αισθητική βρε αδερφέ! (αλλά κυρίως το πρώτο, να μη ξεχνιόμαστε)

Krux
12-12-2012, 15:03
καλά και εμένα μου χαλάει την αισθητική το σήμα ενός βενζινάδικου shell που βλέπω κάθε μέρα έξω από το παράθυρο του γραφείου μου, τι σημαίνει αυτό οτι πρέπει να αντικαταστήσουν το σήμα τους με ένα ανάποδο σταυρό; όπως και να έχει εγώ κατανοώ και δέχομαι οτι για τους όποιους λόγους δεν σου κάθονται καλά οι kvelertak και οκ δεν έγινε και τίποτα. αυτό το "ε, σοβαροί θα είναι αυτοί" με εξίταρε λίγο, σε ένα είδος μουσικής που κατακλύζεται από καρναβάλια.

edit
τώρα είδα και το υπόλοιπο που έγραψες και απλά λολ

(και τέλος πάντων, τέτοιες μπάντες με τη λογική γράφουμε λολ στίχους που δε θα ξέρει κανείς τι λένε ένιγουει μέχρι να κάνει google translate, θα βάλουμε black metal μαζί με πανηγυρο-ροκ εν ρολλ και γενικά πάμε να να μας προσέξουνε με χαζο-original κόλπα είναι εξ' ορισμού ανειλικρινείς, πράγμα που είπαν και μερικοί άλλοι όσον αφορά την pro-tools παραγωγή με το "χύμα" ήχο (που εμάς μας αρέσει βέβαια, που είμαστε μεταλλάδες χοχο. Τέλος πάντων, ωραία ριφφάκα έχουνε για youtube listening, να είμαι και δίκαιος)

με εκπλήσσει ιδιαίτερα που απαξιώνεις τους λολ στίχους. τι έχουν δηλαδή οι "λολ στίχοι"; μήπως είναι καλοί και ιντελεκτουέλ μόνο όταν τους γράφουν οι Voivod; χαχ αμ τους άλλους τους Depressive Age που τους βάζεις; εκεί να δεις brain damage.
διαβάζεις

In the synthetic clink
flows Retron the moon milk drink
Metamorphosis turns ravishing
Liquid waves quard the bowl
A star leads the Retron soul
Cairo has focused countdown to 0

και λες δεν είναι δυνατόν, κάτι υπάρχει πίσω από όλο αυτό, κάτι θέλει να πει. και όμως δεν θέλει να πει τίποτα. αλλά οι depressive age είναι ρησπέκτ. ας μην το συνεχίσω όμως με μέταλ μπάντες με "λολ στίχους" γιατί θα την πάμε τόσο χαμηλά την κουβέντα που θα αρχίσω να ποστάρω τίποτα Holocaust - heavy metal mania και manowar - [insert random song] και θα βγει το ίντερνετ και θα αρχίσει να μας βαράει.

phthoggon
12-12-2012, 15:08
αυτό το populist επιχείρημα όμως είναι ο ορισμός του "καθρεπτάκι". Το μέταλ/πανκ/γουοτέβερ έχει τα πάντα. Εσύ επιλέγεις να ακούς μπάντες που είναι "καρναβάλια". Εγώ δε μπορώ να σκεφτώ καμία που ακούω που να είναι έτσι. (καλά, μερικοί αποδυκνύονται έτσι στην πορεία ενώ στην αρχή πουλούσαν άλλο πράγμα, αλλά δεν εννοώ αυτό)

πσ, και προς θεού, λολ, δεν είπα εγώ να σβήσει το σήμα το shell να βάλει ανάποδο σταυρό, δε θέλω να τους διαγράψω από την ύπαρξη, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ κάνουμε.

πσ. 2 τώρα που βλέπω το έντιτ: (χάθηκε να κάνεις ένα νέο ποστ, βρε άνθρωπε). Καταρχήν, μια χαρά βγαίνει νόημα στο Depressive Age που πόσταρες. Όχι τίποτα ιδιαίτερο από μόνο του, αλλά δεν είναι giberrish. Και να ήταν όμως, θα μπορούσε να αποτελεί σχόλιο στο obfuscation για εντυπωσιασμό του progressive metal, ας πούμε. Το "ακούω black metal, καπνίζω τσιγάρα και γράφω ριφφάρες" δεν αποτελεί σχόλιο για τίποτα. Είναι απλά EXTREME BRAIN INACTIVITY. Δεν είναι λολ για την ακρίβεια, είναι ανύπαρκτο, είναι όπως είπα χαζομάρα σα marketing point (άμα το βάλεις μαζί με όλο το πακέτο, δηλαδή). Κατά τ' άλλα, μην αναφέρεσαι στο "χεβυ μέταλ" όπως είπα και πιο πάνω. Δε με ενδιέφεραν τα παραδείγματα που γράφεις ποτέ (οι στίχοι manowar πάντως μερικές φορές είναι ηλίθιοι, αλλά ποτέ ανούσιοι, έχει διαφορά). Τέλος πάντων, δε σώζονται οι kvele-κάτι με τίποτα πέρα από τα "καλά ριφφάκια", άστο :P

Krux
12-12-2012, 15:36
καλά εγώ βεβαίως δεν το έθεσα προσωπικά. είπα οτι είναι ψιλοάκυρο να μιλάμε για σοβαρότητα ιδιαίτερα σε ένα είδος όπως το μπλακ μέταλ (αυτό το είδος εννοούσα, αν και για ολόκληρο το μέταλ πάλι θα έβγαζε νόημα) το οποίο είναι αυτό που είναι.

phthoggon
12-12-2012, 15:42
ε, κι όμως, με το συμπάθειο, αλλά δεν έχεις ασχοληθεί με black metal καθόλου μάλλον. Δεν υπάρχει κανείς μπλακμεταλλάς που δε το θεωρεί ως το πιο σοβαρό πράγμα του κόσμου!! (άλλο τι ήτανε πραγματικά μερικές φορές από πίσω, όπως είπα και πριν). Δες και το προηγούμενο έντιτ.

animae
12-12-2012, 16:00
Δεν υπάρχει κανείς μπλακμεταλλάς που δε το θεωρεί ως το πιο σοβαρό πράγμα του κόσμου!!

Το τι θεωρεί ο κάθε ακροατής όμως,δεν κάνει και την ίδια μουσική σοβαρή ή μη σοβαρή. Ολοι σοβαρά θεωρούν τα μουσικά είδη που ακούνε. Αν δεν τα θεωρούσαν σοβαρά, δεν θα τα άκουγαν.

Πάντως για τους Kvelertak, ποτέ δεν τους συμπαθησα. Ωραία ριφφς, αλλά η μουσική που παίζουν διάολε είναι για "καθαρή" φωνή. Αυτό το πάντρεμα ακραίας φωνής και πιο ροκάδικης (το αρχικό ριφφ του τελευταίου βίντεο είναι άνετα acdc) μουσικής, πάντα μου ερχόταν στο μυαλό "έχουμε γαμάτη μουσική, τραγουδιστή της προκοπής δεν βρίσκουμε, δεν γαμιέται βάλε έναν να ουρλιάζει " και να το φοβερό πάντρεμα ακραίας μουσικής με πιο παραδοσιακά πράματα.

Krux
12-12-2012, 16:07
προφανώς και ο μπλακμέταλλος αντιλαμβάνεται το μπλακ μέταλ ως το σοβαρότερο πράγμα του κόσμου. εδώ ο άλλος τραγουδάει "if you are not into metal, you 're not my friend" και μπορώ άνετα να σου δείξω καμία 50 άτομα που γνωρίζω, που ορίζουν τις ζωές τους με αυτό το motto.

Το "ακούω black metal, καπνίζω τσιγάρα και γράφω ριφφάρες" δεν αποτελεί σχόλιο για τίποτα. Είναι απλά EXTREME BRAIN INACTIVITY.

διαβάζω και ξαναδιαβάζω το παραπάνω quote και πραγματικά δεν μπορώ με τίποτα να διακρίνω κάτι κακό σε αυτό.

phthoggon
12-12-2012, 16:10
Το τι θεωρεί ο κάθε ακροατής όμως,δεν κάνει και την ίδια μουσική σοβαρή ή μη σοβαρή

το περίμενα αυτό, βασικά δεν έχει σημασία το τι "είναι" η μουσική. Το να ακούς μουσική δεν είναι επιστημονική θεώρηση, δε θα σου πει κανένας ότι κάνεις λάθος, αυτά είναι για τους μουσικολόγους. Αν κάποιος μία ζωή σε κοροϊδεύει και εσύ κερδίζεις πράγματα από τη κοροϊδία δίνοντας τους το προσωπικό σου νόημα, ε τι? Θα διαγράψεις όλες σου τις εμπειρίες από πείσμα και νιανιανια σας καταλάβαμε? Το μπλακμέταλ ήταν μία ζωή μία προσποιητή rope playing φαντασίωση την οποία παίρνανε στα σοβαρά. Το θέμα είναι ότι η φαντασίωση άξιζε! (όχι να ζεις μία ζωή μέσα στη φαντασίωση, όπως ο βικέρνες, αλλά να καταλάβεις τι πραγματικά σημαίνει για σένα) Προφανώς άμα κάποιος ακούει και διαβάζει Kvele-κάτι και βρίσκει ΤΟ ΝΟΗΜΑ (ε και, είναι 12 χρονών μάλλον) τι θα του πω εγώ, ντροπή? Για μένα λέω ότι είναι χαζομάρα. έντιτ: από και και πέρα, κρούξε, μπορεί να μη το θεωρώ"κακό" ιδεολογικά να γράφους στίχους για μπαφίδια, αλλά απλά μοιράζομαι την υποκειμενική προτίμηση μου ότι ξέρεις, έλεος, κάντε κάτι καλύτερο. Ή τουλάχιστον, μη το πουλάτε σα στιλάκι-product.

Krux
12-12-2012, 16:24
χρήστο πραγματικά δεν βρίσκω κανένα ΝΟΗΜΑ ρε συ, ούτε περίμενα τους kvelertak στα 33 να μιλήσουν στην καρδούλα μου, ούτε έχω κάτσει να κάνω google translate τους στίχους τους, ούτε τρέχω πίσω από τις συνεντεύξεις τους να δω τι δήλωσαν για το μνημόνιο στην Κύπρο.

αυτό που ξέρω όμως είναι πως ακούω ένα δισκάκι (για αυτό που έχουν κυκλοφορήσει μιλάω) που με κάνει και περνάω ωραία και αυτό είναι, μέχρι εκεί.

animae
12-12-2012, 16:25
Δεν διαφωνούμε σε κάτι Φθόγγε.
Το τι θες να πάρεις από την μουσική και για πόσο είναι καθαρά θέμα προσωπικό, ασχέτως αν για κάποιον άλλον μπορεί να είναι αστείο ή όχι.

phthoggon
12-12-2012, 16:27
χρήστο πραγματικά δεν βρίσκω κανένα ΝΟΗΜΑ ρε συ, ούτε περίμενα τους kvelertak στα 33 να μιλήσουν στην καρδούλα μου, ούτε έχω κάτσει να κάνω google translate τους στίχους τους, ούτε τρέχω πίσω από τις συνεντεύξεις τους να δω τι δήλωσαν για το μνημόνιο στην Κύπρο.

αυτό που ξέρω όμως είναι πως ακούω ένα δισκάκι (για αυτό που έχουν κυκλοφορήσει μιλάω) που με κάνει και περνάω ωραία και αυτό είναι, μέχρι εκεί.

ρε μαν, το πρόβλημα είναι βασικά ότι νιώθεις ντε και καλά την ανάγκη να απαντήσεις στην άποψή μου για τους Kvele επειδή τους γουστάρεις και περνάς καλά μαζί τους. Δεν είναι ανάγκη να αμύνεσαι για πάρτη τους ούτε για πάρτη σου!! Εγώ είπα κάνα δύο πράγματα με βάση τους στίχους και την εμπορική λογική. Δεν θα σου τη πω επειδή ακούς τα κομμάτια και περνάς καλά, είπαμε, καλά ριφφάκια!

Krux
12-12-2012, 16:35
αν κατάλαβες οτι αμύνομαι τότε κάνουμε άλλη συζήτηση. έκανες αυτό το σχόλιο περί μη σοβαρότητας, έπεσε για λίγα δευτερόλεπτα ένα blue screen στο μυαλό μου και γι' αυτό σου απάντησα. σιγά μην μου την πεις κιόλας για τους kvelertak. εδώ δεν μου την έχεις πει που τόσο καιρό δεν έχω τσεκάρει εκείνα τα λινκς που μου έστειλες :oops:

phthoggon
12-12-2012, 16:39
κοίτα, όταν έχω όρεξη (βασικά δηλαδή είμαι σε ξύσιμο mode και logged in στο ίαρ) γράφω πολύ και συνεχώς και όλοι νομίζουν ότι ψ'αχνω γύρα σε κάποιον ΝΑ ΤΗ ΠΩ, ξέρω γω! Αλλά πάντως αντιδράς κάπως αμυντικά ρε, σε φάση "αν τη λες στο συγκρότημα μου, τη λες και σε μένα", το νιώθω (δεν είναι παράλογο, κάνε και συ κανένα diss thread για blut aus nord και wolves in the throne room και τα λέμε, χαχ) Ε, άμα τα θυμηθείς, στείλε και κάνα πιέμ, ναι.

Om
06-01-2013, 14:23
Εγώ μόλις τώρα βρήκα αυτό το άλμπουμ, μπήκα απλά για ινφο στην μπάντα εδώ και βλέπω ολόκληρη επανάσταση.
Ακούγεται καλά μαζί με τον καφέ ή τη μπύρα μου, good enough for me.

EDIT:

IsGC4yaIsj8
2.05

με

DnkYatAT7NE

Στο 2:16 εννοείς.

cybernaut
06-01-2013, 17:35
http://www.youtube.com/watch?v=LeksEMcnePw
αυτοί καλά περνάνε πάντως

Om
06-01-2013, 17:59
Έπεσαν αρκετά στην εκτίμηση μου μετά από αυτό το βίντεο.

GG*
07-01-2013, 02:51
αχ καλε τι βαρβαροι τυποι?

regularpaul
07-01-2013, 14:28
δεν καταλαβαινω, ενδειξη βαρβαροτητας ειναι αυτο που εκαναν?

GG*
07-01-2013, 17:22
δεν καταλαβαινω, ενδειξη βαρβαροτητας ειναι αυτο που εκαναν?

μπορεις ννα το πεις και πλαστικοκαφριλα-ποζεριλικι και τρου αγριαδα

κατι σαν αυτο

W7rPVBMZUnA

προτιμαμε βεβαια σακη του πειραια

regularpaul
07-01-2013, 18:16
ok, πιο πολύ μου φάνηκε σαν επιτόπιος χαβαλές που φάνηκαν να γουστάρουν και όσοι ήταν εκεί
δεν πήγε καν το μυαλό μου σε αγριάδα/καφρίλα, δεν τους ξερω κιολας

atom_smasher
03-04-2018, 18:01
Λοιπόν έβαλα να το ακούσω και εγώ. Λυπάμαι που δεν έχω διαβάσει την συζήτηση που προηγήθηκε αλλά φαντάζομαι στ αρχίδια μας. Ελαφρώς τουρμπονέγκρο μου έφεραν στο μυαλό αλλά στο πιο μπάχαλο.Κάτι με χάλαγε. Θα δοκιμάσω και το επόμενο αλλά ψιλοβαρετό ήταν γενικώς.