PDA

View Full Version : [Cinema] The Social Network (2010)

ubu
15-10-2010, 18:41
Η νέα ταινία του Fincher, σχετικά με τη δημιουργία του Facebook. Ήδη έχει πάρει πολύ καλές κριτικές και στο imdb είναι στο 8.5 με 12 χιλιάδες ψήφους. Στην Ελλάδα κάνει πρεμιέρα στις 27.

http://www.youtube.com/watch?v=lB95KLmpLR4

imdb (http://www.imdb.com/title/tt1285016/)

cynic
15-10-2010, 18:46
Nα προσθεσω οτι το soundtrack τα σπαει.

Trent Reznor and Atticus Ross -The Social Network

ubu
15-10-2010, 19:15
Επίσης η διασκευή του creep που ακούγεται στο trailer είναι αυτή (http://www.youtube.com/watch?v=axrqVfuGHh0).

Weiss
30-10-2010, 14:44
λοιπόν, πολύ ωραίο ήταν αυτό, κυρίως επειδή σε κάνει να σε νοιάζει - άμα μου έλεγε κανείς πριν "θα δεις την ιστορία του Zuckerberg, του τύπου που έφτιαξε το φέιςμπουκ" θα έλεγα "ναι και?", αλλά είναι έτσι γυρισμένο που θες να δεις τι γίνεται, τι έγινε, και γενικώς κρατάει και μια αρκετά ουδέτερη στάση, δεν παίρνει το μέρος κάποιου (καλά, ίσως λίγο του Zuckerberg αλλά γι'αυτόν είναι η ταινία).Πάρα πολύ ωραία σκηνοθετημένο, χαμηλών τόνων, μ'άρεσε, να το δείτε.

Kaserinos
31-10-2010, 00:02
εχεις φέιςμπουκ ομως?

Dythor
01-11-2010, 05:06
Αν πιάσεις την ταινία αυτή καθεαυτή θα βρεις πάρα πολλά ατοπήματα, σκηνές που δεν κολλάνε πουθενά και είναι σαν να προστέθηκαν στο τέλος όταν ο σκηνοθέτης αποφάσισε ότι "δεν έχουμε βάλει και λίγο <ινσέρτ>, γύρισε κι ένα τέτοιο εκεί γιατί είπε ο παραγωγός ότι πρέπει να 'χουμε", σκηνές εντελώς αναμενόμενες και αφόρητα κλισέ, κακές ερμηνείες, χαρακτήρες τελείως καρτούν-μονοδιάστατους και λοιπά και λοιπά.

ΟΜΩΣ, εμένα με ενθουσίασε σε ένα μετά- επίπεδο (το 'πα Παναγιά μου, το 'πα), με την έννοια του ότι αποτελεί μπόλικη τροφή για σκέψη. Είναι μια ταινία για το φείσμπουκ, σαν το φέισμπουκ. Εύκολη, πανέξυπνη, μανιπιουλέιτιβ (δείξτε μου έναν φοιτητή ΙΤ που δεν θέλει να γίνει σαν τον Ζούκερμπεργκ μετά το πρώτο πεντάλεπτο). Αποτελεί (θα αποτελέσει) πάνω απ' όλα ένα υπερεπιτυχημένο προϊόν, ακριβώς με τον τρόπο που υπερεπιτυχημένο προϊόν είναι και το φέισμπουκ. Χωρίς να είναι χαζή είναι για τον καθένα, χωρίς να είναι εξτραβαγκάντζα είναι χόλιγουντ, χωρίς να διολισθαίνει σε φτήνιες έχει τρομερή σκηνοθεσία που θα την εκτιμήσεις ακόμα κι αν είσαι άσχετος με το σινεμά, έχει απίστευτο, απίστευτο ρυθμό και κυρίως είναι ΙΝΣΕΙΝΛΙ πιασάρικη. Δίνει ίνσαιτ αυτό το πράγμα, μεταφερόμενοι σε ένα μέσο τέχνης όπως ο κινηματογράφος οι μηχανισμοί που κάνουν κάτι παγκόσμιο τρεντ και αναλυμένοι, έστω και σε αυτό το εμβρυακό της ταινίας επίπεδο, γίνονται πιο ξεκάθαροι και σε βάζουν σε ενδιαφέρουσες σκέψεις.

Χρήσιμη ταινία, να τη δείτε. Να τη δουν όλα τα παιδιά του Ίντερνετ.

Υ.Γ.: Μην περιμένετε να δείτε καμία ανάλυση σε οποιοδήποτε επίπεδο του κοινωνικού αντίκτυπου του φέισμπουκ. Ίσως και να 'ναι καλύτερα έτσι, μάλλον θα ήταν από αστείο έως ρηχό το αποτέλεσμα υπό αυτές τις προϋποθέσεις. Από αυτά που ξετρελαίνουν τους επιστήμονες. Σα το ντέγκιαλ.

Πάρα πολύ ωραία σκηνοθετημένο, χαμηλών τόνων, μ'άρεσε, να το δείτε.

Έχουμε φτάσει ξεκάθαρα στο σημείο του να λένε χαμηλών τόνων ό,τι δεν έχει εκρήξεις και σκοτωμούς/μελοδραματικές σκηνές σαπουνόπερας.

Edit: Καταπληκτικό το ηάρ, ακόμα μια φορά, 8 ανώνυμες μούτζες και 0 αντίλογος, μωρέ μπράβο!

Weiss
01-11-2010, 18:04
Εγώ πάντως δε μούτζωσα να ξέρεις, και ναι, θεωρώ χαμηλών τόνων μια ταινία που δεν προσπαθεί με διάφορους τρόπους να χτίσει μια ένταση, είτε είναι εκρήξεις ο τρόπος αυτός, είτε μουσικές, είτε λυγμοί, οδυρμοί και δράματα (α, είτε προβάλλοντας έντονα τη μοναξιά ενός ιδιοφυούς κομπιουτεράκια που κανένας δεν καταλαβαίνει και δε συμμερίζεται το όραμά του!) Ελπίζω να σε κάλυψε ο αντίλογός μου.

asimoulis
01-11-2010, 22:32
μάρεσε η κριτική σου dythor θα το δω.

freak brother
01-11-2010, 23:31
μεγαλη παπαρια η ταινια. απλα και ομορφα.

Dythor
02-11-2010, 15:03
Εγώ πάντως δε μούτζωσα να ξέρεις, και ναι, θεωρώ χαμηλών τόνων μια ταινία που δεν προσπαθεί με διάφορους τρόπους να χτίσει μια ένταση, είτε είναι εκρήξεις ο τρόπος αυτός, είτε μουσικές, είτε λυγμοί, οδυρμοί και δράματα (α, είτε προβάλλοντας έντονα τη μοναξιά ενός ιδιοφυούς κομπιουτεράκια που κανένας δεν καταλαβαίνει και δε συμμερίζεται το όραμά του!) Ελπίζω να σε κάλυψε ο αντίλογός μου.

Μιλάμε τώρα για μια ταινία που ήταν άκρως εντυπωσιοθηρικά στημένη, από το να σου δείξει τη μεγαλοφυΐα του γιούγκερμαν μέχρι το να σου συλλαβίσει με απόλυτα θεαματικό τρόπο πόσο κακός, κακός, κακός ω μα πόσο κακός, άπληστος και γλοιώδης ήταν ο νάπστερ. Μιλάμε για μια ταινία που αν έβαζες έναν ντράμερ να μετράει τέταρτα στους διαλόγους παίζει να έπεφταν ακριβώς μέχρι και οι λέξεις, που δεν είχε τίποτα ρεαλιστικό στην ανθρώπινη επικοινωνία απλώς για να κάνει ΕΝΤΥΠΩΣΗ, να είναι εύκολη, γρήγορη και έξυπνη.

Αλλά ναι, δε λέω, αν βλέπει κανείς μόνο σειρές του Fox και χόλιγουντ έχει διαφορετική οπτική για τους τόνους, τους χαμηλούς και τους ψηλούς, αρκεί να λείπουν εκρήξεις και βυζιά.

Weiss
02-11-2010, 15:09
μήπως μπέρδεψες τις αίθουσες;

εντιτ: δεν έχω κάποιον άλλο αντίλογο, πραγματικά, είδαμε άλλη ταινία μάλλον, θα επιστρέψω στις σειρές του φοξ και στο χόλιγουντ και δε θα επεκταθώ σε αυτό το τόπικ άλλο.

Amnesiac.
02-11-2010, 15:16
Μάλλον όταν έλεγε μετα-επίπεδο εννοούσε όροφο.

Dythor
02-11-2010, 15:19
Μπράβο μαλάκα, είσαι ξεκαρδιστικός και πάνω απ' όλα τρομερά πρωτότυπος και μετά-. Ούτε που μπορούσα να ματαμαντέψω τι θα ματαέλεγε το ποστ σου με το που είδα το νικνέιμ!

Kaserinos
02-11-2010, 15:19
γιούγκερμαν

http://archive.sport.gr/cafe/images/2007/12/06.jpg

Amnesiac.
02-11-2010, 15:22
Μπράβο μαλάκα, είσαι ξεκαρδιστικός και πάνω απ' όλα τρομερά πρωτότυπος και μετά-. Ούτε που μπορούσα να ματαμαντέψω τι θα ματαέλεγε το ποστ σου με το που είδα το νικνέιμ!

Αν προσπαθήσεις να το διαβάσεις χωρίς την Εναλλακτική Ματιά σου, θα το βρεις πετυχημένο, αλήθεια!

Dythor
02-11-2010, 15:25
Μαλάκα είναι τρομερό το πόσο ανασφαλής, μικροαστός, ψιλοκακομοίρης τριαντάρης μπορεί να είναι κάποιος. Παίζει να βαράτε τέτοιο ζαβλάκωμα στο λογιστήριο ή όπου δουλεύεις που να μην μπορείς πλέον να επεξεργαστείς τίποτα που δε μπαίνει αυτόματα σε κουτάκι στο μυαλό σου. Επιλέγεις αντ' αυτού να αμολήσεις ένα αστείο που μόνο που δεν το βγάζει αλγόριθμος. Δε λέω, δημοκρατία έχουμε.

Amnesiac.
02-11-2010, 15:28
Απλά ζηλεύω ντε, τόσο δύσκολο σου είναι να το καταλάβεις και να με αγνοήσεις; Είναι ανάγκη να γίνεσαι ΚΑΚΟΣ;

LokiTricksterGod
02-11-2010, 15:48
το χειρότερο είναι ότι ο τρόπος που ο ντάηθορ χρησιμοποιεί τον όρο ούτε δηθενιά έχει ούτε λάθος είναι, μάλλον αντανακλαστικά βγαίνει ειρωνία στην όψη του 'μετά-', και μάλιστα συμφωνώ ότι η ταινία είναι πιο ενδιαφέρουσα έτσι παρά στο περιεχόμενο της. αλλά νάχαμε ναλέγαμε!

Ra Pariah
02-11-2010, 15:52
Αντι-facebook είμαστε.

Μόνο Manowar.

http://www.metalmarkt.ch/shop/images/MANOWAR_-_Sign_of_the_hammer_-_patch.jpg

Amnesiac.
02-11-2010, 15:53
Αν προσπαθήσεις να το διαβάσεις χωρίς την Εναλλακτική Ματιά σου, θα το βρεις πετυχημένο, αλήθεια!

Amnesiac.
02-11-2010, 15:53
Ααδφδσφσδ μου έβγαλε το ίδιο ποστ.

Amnesiac.
02-11-2010, 16:01
το χειρότερο είναι ότι ο τρόπος που ο ντάηθορ χρησιμοποιεί τον όρο ούτε δηθενιά έχει ούτε λάθος είναι, μάλλον αντανακλαστικά βγαίνει ειρωνία στην όψη του 'μετά-', και μάλιστα συμφωνώ ότι η ταινία είναι πιο ενδιαφέρουσα έτσι παρά στο περιεχόμενο της. αλλά νάχαμε ναλέγαμε!

Τι αντανακλαστικά μωρέ, ο άλλος γράφει ένα ποστ τύπου "κάποιοι κάθεστε και βλέπετε μόνο σαπουνόπερες και εγώ ο Dythor απόλαυσα την ταινία σε ένα μετα-επίπεδο". Ο Dythor ε. Και γενικά αφήστε τα αυτά τα "είναι ο Dythor και τον κράζετε ό,τι και να λέει", "είναι ο H. και τον κράζετε ό,τι και να λέει", "είναι ο Καντίρου και τον κράζετε ό,τι και να λέει", όσοι παίζουν μπάλα σε αυτή την κατηγορία το έχουν καταφέρει με την αξία τους, υπάρχει λόγος που τους μουτζώνει όλος ο κόσμος, το κέρδισαν πώς να το πω, μη τους υποτιμάτε έτσι.

LokiTricksterGod
02-11-2010, 16:06

Τι αντανακλαστικά μωρέ, ο άλλος γράφει ένα ποστ τύπου "κάποιοι κάθεστε και βλέπετε μόνο σαπουνόπερες και εγώ ο Dythor απόλαυσα την ταινία σε ένα μετα-επίπεδο". Ο Dythor ε. Και γενικά αφήστε τα αυτά τα "είναι ο Dythor και τον κράζετε ό,τι και να λέει", "είναι ο H. και τον κράζετε ό,τι και να λέει", "είναι ο Καντίρου και τον κράζετε ό,τι και να λέει", όσοι παίζουν μπάλα σε αυτή την κατηγορία το έχουν καταφέρει με την αξία τους, υπάρχει λόγος που τους μουτζώνει όλος ο κόσμος, το κέρδισαν πώς να το πω, μη τους υποτιμάτε έτσι.

καταλαβαίνεις ότι συμπυκνώνεις δυό συλλογιστικές άσχετες μεταξύ τους (1. οτι η ταινία του φάνηκε πιο ενδιαφέρουσα σαυτό το ρημάδι το μεταεπίπεδο, 2. ότι δεν είναι όντως όσο χαμηλών τόνων λέει η βάης [και εκεί πάει το σχόλιο για σαπουνόπερες]) σε μία ε; ό,τι νάναι, απλά για να βγεί λίγη εύκολη ειρωνία.

Amnesiac.
02-11-2010, 16:15
Δε συμπύκνωσα καμία ιδέα, στο ίδιο ποστ γράφει για τα μεταεπίπεδα και ταυτόχρονα κάνει και την κοινωνική κριτική του, δεν το έγραψα εννοώντας ότι κάνει το ένα με βάση το άλλο ή κάτι τέτοιο. Δες λίγο τη μεγάλη εικόνα, είναι ο Dythor και όπως κάθε χρήστης που κράζεται ασυστόλως και μαζικά στο αγαπημένο μας φόρουμ, έχει περάσει στο στάδιο της Ανωτερότητας.

Αλλά αρκετά Αναλύσαμε Dythor, πείτε για την ταινία.

Dythor
02-11-2010, 16:34

Τι αντανακλαστικά μωρέ, ο άλλος γράφει ένα ποστ τύπου "κάποιοι κάθεστε και βλέπετε μόνο σαπουνόπερες και εγώ ο Dythor απόλαυσα την ταινία σε ένα μετα-επίπεδο". Ο Dythor ε.

Χαχαχαχαχαχαχ, το τι κάνει ο μικρόκοσμος μέχρι και ενός γαμημένου φόρουμ σε έναν άνθρωπο που παίρνει αξία (μόνο) απ' αυτόν είναι πάντα εντυπωσιακό.

Επίσης είπαμε για την ταινία, μαλάκα.

chris_boss
02-11-2010, 16:35
παιδιά, τα ξεκατινιάσματα στα wall σας!

ikonoklast
02-11-2010, 16:45
Χαχαχαχαχαχαχ, το τι κάνει ο μικρόκοσμος μέχρι και ενός γαμημένου φόρουμ σε έναν άνθρωπο που παίρνει αξία (μόνο) απ' αυτόν είναι πάντα εντυπωσιακό.

Τι στο διάολο εννοείς εδώ;

Dythor
02-11-2010, 16:49
t foRuM eini h zWh C... LoL!!!!

ikonoklast
02-11-2010, 16:52
Α, ο αμνεζιακ είναι ο "άνθρωπος που παίρνει αξία (μόνο) απ' αυτόν" τον "μικρόκοσμο μέχρι και ενός γαμημένου φόρουμ". Και τι του κάνει ο μικρόκοσμος αυτός;
Δε καταλαβαίνω.

Dythor
02-11-2010, 16:55
Τον κάνει να νομίζει ότι οποιοδήποτε στάτους αποκτά ο καθένας εδώ μέσα έχει μια καθολικότερη ισχύ, ότι λέει μια Αλήθεια ρε παιδί μου, όχι στα πλαίσια του φόρο, στα πλαίσια της Οικουμένης.

Εντάξει, να το κάνω πιο λιανά; Είσαι χαζός γενικά;

LokiTricksterGod
02-11-2010, 16:55
να πούμε επίσης ότι αξίζουν συγχαρητήρια στον άηζενμπεργκ που έπαιξε τον ζούκερμαν όπως ακριβώς έπρεπε, χωρίς δράματα ούτε τσαχπινιές, με το μόνιμα σπασμένο βλέμμα που εστιάζει κάπου από πίσω σου, πραγματικά αντιπαθητικός μαλάκας και μπράβο του.

ikonoklast
02-11-2010, 16:57
Τον κάνει να νομίζει ότι οποιοδήποτε στάτους αποκτά ο καθένας εδώ μέσα έχει μια καθολικότερη ισχύ, ότι λέει μια Αλήθεια ρε παιδί μου, όχι στα πλαίσια του φόρο, στα πλαίσια της Οικουμένης.

Εντάξει, να το κάνω πιο λιανά; Είσαι χαζός γενικά;

Όχι, το κατάλαβα τώρα!

Τώρα θα δω και την ταινία.

Dythor
02-11-2010, 17:11
να πούμε επίσης ότι αξίζουν συγχαρητήρια στον άηζενμπεργκ που έπαιξε τον ζούκερμαν όπως ακριβώς έπρεπε, χωρίς δράματα ούτε τσαχπινιές, με το μόνιμα σπασμένο βλέμμα που εστιάζει κάπου από πίσω σου, πραγματικά αντιπαθητικός μαλάκας και μπράβο του.

Ναι, όντως, όταν έλεγα κακές ερμηνείες εννοούσα τα διδυμάκια και όλες τις γκόμενες. Ο άιζενμπεργκ γάμησε.

freak brother
02-11-2010, 18:20
και γιατι δεν γυρναγαν ενα ντοκυμαντερ να τελειωνουμε?

rat_poison
02-11-2010, 21:10
γιατί ΔΕΝ παίζουν ντοκυμαντέρ αρκετά ντοκυμαντέρ ήδη για το facebook;

Ημι-οφφτόπικ, αλλά I'll just leave this right here

http://vimeo.com/16141225

Dythor
04-11-2010, 13:38
και γιατι δεν γυρναγαν ενα ντοκυμαντερ να τελειωνουμε?

Γιατί δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ντοκιμαντέρ; Η ζωή του Ζούκερμπεργκ σε περιπέτεια είναι...

asimoulis
10-11-2010, 00:53
μαλακία είναι. οκ εντυπωσιάστηκα. μπράβο.

Kelldorain
10-11-2010, 13:48
Μ'άρεσε αρκετά, βασικά είχα περιέργεια πως μπορεί να ταιριάξουν οι συνεχείς διάλογοι του Sorkin του West Wing με τον Fincher του πολύ πιο ήρεμου Zodiac πχ, αλλά το αποτέλεσμα ήταν ένας, όντως απίστευτος, ρυθμός χωρίς να χαλάει το κλίμα της ταινίας. Προφανώς και έχει προβλήματα βέβαια, στην προσπάθεια να αναλύσει το βασικό θέμα της ταινίας, δηλαδή του πως έχει αλλάξει ο τρόπος επικοινωνίας, δημιουργεί εντελώς ανέκφραστους, σχεδόν μη πιστευτούς χαρακτήρες. Επίσης οι ερμηνείες θα μπορούσαν να 'ναι κάπως καλύτερες, δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο θέμα αλλά δεν ξεχώρισε και κανείς. Γενικά πολύ καλή ταινία, λογικά σε θέματα βραβείων κλπ θα γίνει το φετινό Slumdog.

Dythor
10-11-2010, 16:02
Ελπίζω όχι.

cybernaut
17-11-2010, 15:05
Μου άρεσε παρα πολύ, του έβαλα 9ράκι στο imdb :)

Cinnamon
19-11-2010, 17:32
Ηταν ενδιαφερον. Αν και θελω να το ξαναδω με υποτιτλους γιατι ετυχε να το δω εξωτερικο, και νομιζω μου ξεφυγαν καποια πραγματακια.
Μου αρεσε αρκετα ο πρωταγωνιστης παντως! Δεν τον εχω δει να παιζει αλλου. Φανταζομαι απο δω και περα θα τον βλεπουμε συχνοτερα.

ubu
24-11-2010, 23:54
πραγματικά καλή ταινία. άψογος ρυθμός, δεν βαρέθηκα στιγμή. απολαυστική.

Chillin Villain
25-11-2010, 13:50
ρε μαλάκα bithor μην ψαρώνεις με τις μετα-κριτικές της ταινίας χώσε tpt ραπς

gasp
26-11-2010, 12:37
άψογος ρυθμός, δεν βαρέθηκα στιγμή.
Εμένα πάλι μου φάνηκε ότι το παράκανε με το slow down. Πλατείαζε γενναιόδωρα, γίνεται γλέντι βερμπαλισμού και γενικώς επικρατεί ένα υπερτιμημένο μπίρι μπίρι στην ταινία που δεν είναι ότι από άποψη σεναρίου είναι καλλιτέχνημα. Περισσότερο έλεγε παρά έδειχνε δηλαδή. Έγινε ντόρος για την ταινία και λογικό το βλέπω γιατί έκατσε και έκανε ο Fincher ταινία για το facebook που είναι ιδιαιτέρως hyped οπότε λογικόν να χαίρεται ο κόσμος. Επίσης ο Timberlake WTF; Εκτός από την εκνευριστική του φάτσα έπαιζε και όπως παίζουν τα δημοτικόπαιδα στα θεατρικά στις 23 Δεκεμβρίου. Είναι καλός στο να κουνάει το κωλαρίνο και μέχρι εκεί φτάνουν οι καλλιτεχνικές του ικανότητες. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι οι χορευταράδες - μοιραίοι - τραγουδιστές πρέπει να επεκταθούν και στο σινεμά. (το casting γενικώς ένα μειονέχτημα ολκής εκτός από τον Eisenberg και τον Garfield που στην ουσία μου φάνηκαν απλά επαγγελματικά διαπεραιωτικοί και τίποτα περισσότερο)

Δεν ενθουσιάστηκα. Για laid-back βραδιά με το γάτο σου καλή είναι αλλά όχι και 8.5 ρέητιν μέσο όρο, υπερβολές.

00i00
28-11-2010, 12:59
o Timberlakeς λοιπον και σε ταινεια του Fincher μετα το Alpha Dog του Κασσαβετη...μαιστα

τιποτα το συγκλονιστικο,αλλα ουτε και αδιαφορη
μεσες ακρες βλεπεται ευχαριστα μαλλον,αν και αδικαιολογητα μεγαλη σε διαρκεια

κατα τ'αλλα τρεις σελιδες...μας καιει πολυ το facebook

ikonoklast
27-12-2010, 22:04
Γελάω με dythor στο παρόν θρεντ.

Οντοπικ, πολύ ευχάριστο το ταινιάκι, όντως ωραίος ρυθμός.

Drumsick
05-01-2011, 17:29
Καλό ήταν αυτό. Μπόλικη τροφή για σκέψη indeed.

enitharmon
20-01-2011, 22:01
σάρωσε στις χρυσεές σφαίρες, τι στο καλό

Dragonlord
20-01-2011, 23:00
Λοιπόν δεν το είχα διαβάσει όλο το τόπικ, τώρα το έκανα και έχω να πω ότι ήταν πολύ πιο διασκεδαστικό από την ίδια την ταινία. Που μια χαρά διασκεδαστική ήταν, εξαιρετική ταινία για mega channel κυριακή μεσήμερι αλλά μέχρι εκεί περίπου. Επίσης, επειδή γράφτηκε ότι μέσες άκρες λειτουργεί και σαν ντοκιμαντέρ, έχει αρκετές ανακρίβειες μέσα (μη ρωτάτε ποιες, γκουγκλ, την έχω δει κανα δίμηνο τώρα και δε θυμάμαι ακριβώς).

MaX Payne
23-01-2011, 15:22
μπολικη τροφη για σκεψη που λετε μερικοι σε τι επιπεδο παιδες

εμενα η μονη σκεψη ηταν τον πουστη τον ζουκερμπακ τι ιδεα ειχε και χεστηκε στο χρημα

καλο ητανε ρυθμος κλπ αλλα για 6 αντε 7 στο imdb
στο τελος δεν νομιζω οτι ειδα την "πραγματικη" ιστορια

Phantom Duck
23-01-2011, 15:37
καλο ητανε ρυθμος κλπ αλλα για 6 αντε 7 στο imdb
στο τελος δεν νομιζω οτι ειδα την "πραγματικη" ιστορια

γελάω με καινούριο μέτρο αξιολόγησης "ε ήταν για τόσο στο imdb και 53% rotten tomatoes"

επίσης ευτυχώς δεν είδαμε την πραγματική ιστορία, φαντάσου να βλέπαμε δυο ώρες τον εβραίο να γράφει κώδικα με ένα μπουκάλι τσώνη.

MaX Payne
23-01-2011, 17:21
γιατι γελας ομως

οταν τελειωνει μια ταινια δεν λες αυτη μαρεσε/δεν μαρεσε ηταν για τοσο?
τι κολλησες στο imdb

σε κλιμακα του αθηνοραματος θα του βαζα 3 με 3,5

KoiliaSamprela
24-01-2011, 20:06
αδιάφορο φιλμάκι , πέρασε ευχάριστα η ώρα, αν πέσω ποτέ πάνω του στην ΤιΒι , το ζάππιν παίζει στο 1.05

aniaCos
25-01-2011, 17:06
adiafori tainia!me to zori den tn ekleisa!