PDA

View Full Version : Nea mpanta pou ta spaei!!!

cloud
19-03-2004, 12:26
Prosfata ematha oti enas forumer apo allo forum pou mpainw exei mia mpanta pou prosfata ypograpse gia neo cd. Oi typoi rockaroun dynata (sic), kai peiramatizontai arketa me epirroes apo thrash metal, hardcore kai apo mpantes opws Isis, Godspeed you Black Emperor, Radiohead kai ola ayta ta gamata. Thymizoun kai ligo Dillinger (e ayto eleipe) afou ksekinane me gkazia kai synexizoun me pio mid tempo rythmous. Prwsopika mou arese para poly gia underground mpanta, osoi psaxneste mporeite na katevasete ta (unmastered) samples apo edw (http://www.hxcmp3.com/bands/799/) , kata protimhsh to teleytaio.

rockavlon
19-03-2004, 13:23
file asta - DEATHCHAIN kai ta myalal sto mplenter... t alla pale into insignificance

cloud
19-03-2004, 13:25
Katevase, akou kai h zwh sou den tha einai idia. :P Sovara twra, dwstous mia eykairia. Kai sto site tous epishs, einai state of the art.

http://www.circlesoversidelights.com/

necropethamenos
19-03-2004, 13:38
Gamisteroi ontws!

rockavlon
19-03-2004, 13:52
akousa- oreo alla pou n akouseis deathchain - tha sou fygei i pityrida...
na mhn dhlwsw oti efeurethike to neo reign in blood. kati pou pote de tha lega... alla isws pw twra....

rincewind2k
19-03-2004, 14:03
na mhn dhlwsw oti efeurethike to neo reign in blood. kati pou pote de tha lega... alla isws pw twra....

oi deathchain ypegrapsan sth black lotus?

rockavlon
19-03-2004, 14:06
oxi gamw to xristoulh mou se mia filandikh einai nomizw dynamic arts or sth.... alla otan to akouseis tha sou fygei to SKATO.... synhthws den kouw death - k i akouw palio thrash, alla auto trwei oti bghke se neotrash kai death gia prwino. makari na xe i lotus tetoia groupara...

chris_boss
19-03-2004, 14:19
akousa to 3o song kai gamaei. paw na katebasw kai kana allo \m/

rockavlon
19-03-2004, 14:31
kai gia na mh nomizete oti lew pipes. EDW
http://www.deathchain.com/?media&s=mp3
kiss your ass goodbye.

cloud
19-03-2004, 15:07
E to katestrepses re rockavle to topic. Tha mporouses na kaneis allo gia tous dikous sou. Tespa.

StationEleven
19-03-2004, 15:15

e ti pws pou?

WoTaN
19-03-2004, 16:01
Akouste Holy Martyr na kleisei to autaki sas.

rockavlon
19-03-2004, 16:08
epika kragiozia .... :P prepei na mporeis na paikseis mousikh swsta e ? me ena palhkari pou kalytera na etrwge makaronia para na tragoudage asto.

WoTaN
19-03-2004, 16:12
Epikos karagiozis einai o bon jovi kai epika karagiozia oi firehouse.

necropethamenos
19-03-2004, 16:24
Epikos karagiozis einai o bon jovi kai epika karagiozia oi firehouse.

Nai re gamwto. Na psofisei o bon jovi, akouste oloi TOUS THEOUS tis prwktikis katanyksis DOMINE.

freak brother
19-03-2004, 16:29
necro ematha kaneis kithara sthn xristina... IOXAOIXIOAIOXA :P nice

rockavlon
19-03-2004, 16:30
kala oi makaronades - WOTAN, DOMINE (ektos tou prwtou) kai loipa paparia einai gia polles ntomates :P o jovi oute parafwnos einai kai grafei kai kommatares ?! alla den peirazei, aderfia parte tis aspides kai ta spathia, fwreste tis periknhmides sas kai pame na ginoume rompes :P

oloi oi italoi mazi - den akoumpane mia deksia arxidotrixa apo ta paparia tou leverty.

necropethamenos
19-03-2004, 16:35
oloi oi italoi mazi - den akoumpane mia deksia arxidotrixa apo ta paparia tou leverty.

PES TA RE POUSTIM PESTA! :dfinger:

necropethamenos
19-03-2004, 16:36

She's about to become a pro :p

freak brother
19-03-2004, 16:41
polutalanth .........................paizei kai bridge xexexe

WoTaN
19-03-2004, 16:42
Toulaxiston pezoun mousiki me arxidia kai oxi arxidia mousiki :rofl:

katwrimos
19-03-2004, 16:55

She's about to become a pro :p

pia einai afti? Ti sto poutzo? Exei o vlakas perisoteres gomenes apo mena?

StationEleven
19-03-2004, 17:36
atsa re gamia katwrime lol
btw gamato site to hxcmp3.com
8)

VirusXI
19-03-2004, 19:27
Toulaxiston pezoun mousiki me arxidia kai oxi arxidia mousiki :rofl:

archidies vasika.

cloud
19-03-2004, 22:54
Opoios akouse ta tragoudakia, as pei kai kana sxolio sxetika.

Retali-ator
20-03-2004, 01:36

loipon katevasa kai ego ena,to paradigm. Den ta pane kai asxima ta paidia,omos to kako einai pos autos o xoros exei korestei edo kai xronia,me apotelesma apo ta 30 prota sec na itan san na exo akousei to kommati.

AcidBath
20-03-2004, 05:08
...eipe o anthrwpos pou akouei darkthrone.

StationEleven
20-03-2004, 07:30
twra bazw na kateboun 2 (ena apo to ka8e group)

necropethamenos
20-03-2004, 09:35

loipon katevasa kai ego ena,to paradigm. Den ta pane kai asxima ta paidia,omos to kako einai pos autos o xoros exei korestei edo kai xronia,me apotelesma apo ta 30 prota sec na itan san na exo akousei to kommati.

Me afto to skeptiko tha itan apolytws ADYNATON na se ikanopoiei opoiodipote sygkrotim ektos apo ta 2 i 3 pou paiksan PRWTA me ton ekastote ixo.

I diskothiki sou tha eprepe na apoteleitai apo 30 diskous!

WoTaN
20-03-2004, 14:57
Signwmi twra,den ithela na epembw sauto to topic.Xwris na thelw na fanei oti sinomotw me ton retaliator (den ton kserw eksalou) exw na pw oti katheste kai tou tin lete giati eipe oti exei korestei auto to eidos...Katebasa kai egw to sigekrimeno kommati kai ontos den itan kati spoudaio.Uparxoun ekatontades mpantes ekei exw poy paizoun to idio kopanima.Acidbath den nomizw na eipe pote o retaliator oti oi Darkthrone exoun na prosferoun kati...episis necropethamene petaxes ipsisti malakia.
Na fantastw oti oi dikoi sou epic metal diskoi apartizontai apo peripoy 5-10 groups e??To idio kai oi power metal diskoi sou.Ara kai i diki sou diskothiki apartizete apo 30-40 diskous to polly? (kai pollous lew.
Elpizw na rikseis ton mousiko egwismo sou kai na paradexteis oti eipes malakia.
Euxaristw.

necropethamenos
21-03-2004, 18:09
episis necropethamene petaxes ipsisti malakia.
Na fantastw oti oi dikoi sou epic metal diskoi apartizontai apo peripoy 5-10 groups e??To idio kai oi power metal diskoi sou.Ara kai i diki sou diskothiki apartizete apo 30-40 diskous to polly? (kai pollous lew.
Elpizw na rikseis ton mousiko egwismo sou kai na paradexteis oti eipes malakia.
Euxaristw.

Twra me sygxwreis, thes na peis kati pou den lew egw? Fysika kai i diskothiki mou apartizetai apo polla perissotera sygkrotimata kai kata synepeia apo pollous pollous perissoterous diskous.

AFTO omws den einai pou ennow ws normal sto post mou?
Diladi, lew oti to antitheto de symvainei kai ws ek toutou oti i logiki tou retaliator mou fainetai lathos.

I den katalavainw ti mou egrapses i de katalaves ti egrafa. Eksiga!

WoTaN
21-03-2004, 20:38
Sto proto post katalaba kala ti eipes.Sauto to teleutaio oxi.

necropethamenos
21-03-2004, 21:08
logiko: Akouw polla apo to kathe eidos, otidipote mou aresei kai ws ek toutou exw pollous diskous apo polla sykgrotimata. Opote exw pollous synolika diskous.

mi logiko: To na akouei kaneis mono tous "dimiourgous" tou kathe eidous me apotelesma na exei ligous diskous.

ti DEN katalavaineis?

WoTaN
21-03-2004, 21:47
To oti den kollaei auto pou eipes me auto pou eipe o retalis.
Den eipe oti den tou aresei (pithanos na tou aresei).Eipe oti einai xiliopegmeno.

Dragonlord
22-03-2004, 14:10
:bang:

necropethamenos
22-03-2004, 14:15
Den eipe oti den tou aresei (pithanos na tou aresei).Eipe oti einai xiliopegmeno.

A. Ntaks egw to ekselava san "de mou aresei giati einai xiliopaigmeno".

(alla an afto itan olo pou ennoouses me tin apantisi sou sto post mou, it really did NOT get through!)

StationEleven
22-03-2004, 14:35
synh8ws pantws ta xiliopegmena aresoun kalws h kakws try to live with it
apo kei kai pera to group pou pe o rocko oute kryo oute zesth mou kane to allo tou cloud akoma den exw katebasei
later

cloud
22-03-2004, 15:19
An prepei na to katevasei ena atomo apo olo to forum, eisai esy s11, afou ypothetw tha sou aresei to styl ayto. Gi' ayto ante, teleiwne :P

StationEleven
22-03-2004, 17:20
arketa kalo ontws an kai htan sa na akouga ena klono twn raging speedhorn ante kai twn stampin ground apo th mesh kai meta alla3e kai gamhse(8hmise apo linkin park mexri kai evereve)
very nice
exoun cd ketsi?

(edit)akousa to paradigm of a skywriter(edit)

cloud
23-03-2004, 15:25
Neo cd se merikes vdomades. I can't wait! :D