PDA

View Full Version : Shadow Gallery live in Greece

lebowski
10-10-2010, 16:09
Νταξει δε θελω να πω για το live μονο και μονο για να πατε να το δειτε.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!

chris_boss
11-10-2010, 00:53
πω!

Magellan
11-10-2010, 01:11
:pink:

jack the ripper
11-10-2010, 01:20
.-

ασε που σε λαιβ που ακουγονται συνθηματα για ιωαννιδη δε γινεται να μην περασεις γαμω ε :touched::touched:

α και crystalline dream :touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:

rage for order
11-10-2010, 01:29
ασε που σε λαιβ που ακουγονται συνθηματα για ιωαννιδη δε γινεται να μην περασεις γαμω ε :touched::touched:
για πες, δεν πρόσεξα κάτι.

το live πολύ ωραίο. καλοί και :pink: παίχτες, ικανοποιητική επιλογή τραγουδιών, ικανοποιητικός ήχος. το κύτταρο από την στιγμή που έβαλαν τον αέρα να φυσάει ήταν μια χαρά.

jack the ripper
11-10-2010, 01:33
το γνωστο συνθημα Είναι ψωλού η γυναίκα του Ξανθού εγινε μουσικη στα αυτια μας για λιγο :touched:

rage for order
11-10-2010, 01:34
το γνωστο συνθημα Είναι ψωλού η γυναίκα του Ξανθού εγινε μουσικη στα αυτια μας για λιγο :touched:

Μάλλον ήταν στην αρχή που την έχασα γιατί προσπαθούσαμε να μπούμε 2 με 1 εισιτήριο.

Mitsmann
11-10-2010, 02:38
πω!

και λο.

σοκ και δεος.

απιστευτα γαματο λαηβ. δεν εχω λογια. δε χρειαζεται.
"συμπαθητικοι παικτες ομως ε?"
αφδφασφ

JnB
11-10-2010, 07:44
ΚΑΒΛΑ

Έσβησαν από το χάρτη κάτι συ-ντριμ θίατερς και σχετικούς.
Μακράν η πιο underrated μπάντα στον κόσμο.

rage for order
11-10-2010, 09:45
πω!

και λο.

σοκ και δεος.

απιστευτα γαματο λαηβ. δεν εχω λογια. δε χρειαζεται.
"συμπαθητικοι παικτες ομως ε?"
αφδφασφ

ήθελα να πω ότι είναι συμπαθητικές φάτσες κτλ

Krux
11-10-2010, 11:59
Τι να πω. Συγκίνηση και μόνο συγκίνηση και τίποτα άλλο και λίγο συγκίνηση. Πέρασαν 12 χρόνια από τότε που τους άκουσα για πρώτη φορά και αισθάνομαι τόσο τυχερός που μπόρεσα επιτέλους να τους δω και live.

Maplerun : Δεν τους είχα ξανακούσει αλλά με "ζέσταναν" για αυτό που ακολούθησε. Πολύ συμπαθητικές συνθέσεις, κεφάτοι και ξεψαρωμένοι αλλά και πολύ κακός ο τραγουδιστής τους ακόμα και για αυτό το υβρίδιο μοντέρνου παντερομεταλογκράντζ που έπαιζαν.

Shadow Gallery : Τι να πρωτοπείς για τους θεούς SG ? Για το Bohemian Rhapsody πριν την είσοδο τους ? Για την απίστευτη κάυλα που μετέδιδαν και στον κόσμο ? Για την δίψα και την αγάπη τους για αυτό που κάνουν, ακόμα και 25 χρόνια μετά ? Για το πως έγραψαν κυριολεκτικά στα παπάρια τους τα όποια προβλήματα εμφανίστηκαν στην αρχή του λάηβ ? Για τον βράχο που ακούει στο όνομα C.C.James και το χαμόγελο που δεν έφυγε ποτέ από τα χείλη του ? Για τον απίστευτα πινκ Gary Wehrkamp που ήταν σε επιληπτικό mode κιθάρα-πλήκτρα-φωνή-πλήκτρα-ντραμς-κιθάρα-φωνή. Αν είχε καμμιά δεκαριά χέρια παίζει και να έπαιζε όλα τα όργανα μόνος του. Για το χταπόδι Joe Nevolo που μας έστειλε στο διάολο με το ντραμ σόλο του ? Για τον Brendt Allman και τις μελωδίες του που μας ταξίδευαν ? Για τον Brian Ashland που εκτός από φωνάρα αποδείχτηκε και απίστευτος κιθαρίστας ? (ο πιτσιρικάς που έπαιζε κιθάρα και πλήκτρα, ποιός ήταν?).
Σε κάποια φάση στο Deeper than life έπαζαν με τέσσερις κιθάρες. Δεν ήξερες που αρχίζει ο ένας και που τελειώνει ο άλλος. Στο δεκάλεπτο του Questions at hand και Ghost of a chance έχασα για λίγο το έδαφος κάτω από τα πόδια μου. Προσπάθησα να συγκεντρωθώ και να βγω από τον γενικό πανικό που ακολούθησε με τους πάντες να σολάρουν σαν μανιασμένοι αλλά το Andromeda Strain με αποτελείωσε. Και σαν να μην έφτανε αυτό, πάρε καπάκια και ένα Crystalline dream και την ψωλή στα χέρια και άντε στην μαμάκα σου.
Encore με Room V και Gold dust και Ashland να κατεβαίνει κάτω και να τραγουδάει με τον κόσμο.

Αποτέλεσμα : μόνο χαμογελα έβλεπες μετά έξω από το 8μπαλ. Υπήρχε και ένας ακόμα τύπος που δεν τον βλέπαμε εμείς αλλά μας έβλεπε αυτός και σίγουρα χαμογελούσε και αυτός μαζί μας.

Σας αγαπάω.

Mitsmann
11-10-2010, 12:11
χαχα, δε το γραψα για σενα.
αστειακι που κυκλοφορουσε αναμεταξυ μας την ωρα που ΟΠΟΙΟΣ επιανε κιθαρα στα χερια του (κιθαριστας η μη) επαιζε παπαδες.

Tispanagias tamatia
11-10-2010, 12:18
Εγώ ήμουν με τη γκόμενα αγκαλίτσα και είχα βουρκώσει.

Dragonlord
11-10-2010, 13:02
Έκατσα από το Σάββατο το μεσημέρι μέχρι την Κυριακή το βράδυ Αθήνα χωρίς να έχω τίποτα να κάνω και μισή ώρα πριν τη συναυλία με έπιασε η μέση, μάλλον λόγω υγρασίας, και γύρισα σπίτι γιατί δε θα την πάλευα τόση ώρα όρθιος. φμλ.

Coroner
11-10-2010, 14:20
καλά να πάθεις πούστη.

jack the ripper
11-10-2010, 15:43
http://www.youtube.com/watch?v=cAyMIYpDNv4

κουιζ: βρειτε τον ER χρηστη που ξεχειλιζει απο χαρα στο βιντεο και κερδιστε εμφανιση ιστορικης αγγλικης ομαδας :P

12 stars circle your brow
11-10-2010, 15:53
δεν ξέρω γιατί είμαι τόσο γαμημένα κόπανος και μαλάκας και το αγνόησα έτσι αυτό.

enitharmon
11-10-2010, 20:24
το δικο μου φμλ ειναι gore και το μισω

jack the ripper
11-10-2010, 21:05
http://www.youtube.com/watch?v=DWgk4gfes6c

+

http://www.youtube.com/watch?v=ZtuGYPtUArs

:touched:

Odonian
11-10-2010, 22:39
Είχα πολύ καιρό να περάσω τόσο καλά σε συναυλία. Καταπληκτικοί.

Rush
11-10-2010, 23:18
Den perigrafw allo...

mrmaiden
12-10-2010, 00:16
Σε σούπερ ποιότητα

DWU4UPa1tQs

:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:

jack the ripper
12-10-2010, 00:27
:malakia: :malakia: :malakia: :malakia: :malakia:

jack the ripper
12-10-2010, 00:46
+

http://www.youtube.com/watch?v=gSdcBx5k604

FIXXXER
12-10-2010, 00:51
Αυτο το κομπλεξ του Ελληνα να αναφερει το ταδε συγκροτημα οταν παιζει το δεινα ειναι παντα :touched:
Οσο για Shadow Gallery, καλοι ειναι, αλλα θελουν ακομα για να φτασουν το ενα αρχιδι του Portnoy.

Xωστε αφοβα, αντεχω.

Jim Dandy Mangrum
12-10-2010, 12:02
ti na xxwsoume re yankee boy, pou apo to skatopolis 2 kai meta akoma kai oi Poison, sta xeirotera tous, kalyteroi aptous di ti einai.....

Tyler_Durden
12-10-2010, 12:24
πάντως αξίζει να σημειώσουμε για κάποιον που δεν τους είδε, ότι:

ο μπασίστας έπαιζε μπάσο (!) με taping σε σημεία, φλάουτο, ενώ έκανε και φωνητικά,
ο βασικός πληκτράς έπαιζε πλήκτρα (!), κιθάρα με παπάδες, ντράμς, ενώ έκανε και φωνητικά,
ο τραγουδιστής τραγουδούσε (!), έπαιζε πλήκτρα, και σόλο κιθάρα
ο βασικός κιθαρίστας έπαιζε τις κάλτσες του στην κιθάρα και έκανε φωνητικά
η μπάντα είχε και ένα ακόμη session τυπά που έπαιζε πλήκτρα, και κιθάρα
και ο ντράμερ ήταν ο "άμπαλος" της παρέας αφού το μόνο του προσόν ήταν η συγγένειά του με γνωστό μαλάκιο - προφήτη αθλητικών αποτελεσμάτων.

είδαμε λοιπόν επι σκηνής 4 κιθάρες, ντράμς, 3 πλήκτρα, μπάσο και φλάουτο και 4 τύπους να κάνουν φωνητικά.
στο σημείο αυτό ας πούμε για τον Κατσιώνη που μαζί με τα πλήκτρα κάνει και τάπινγκ στην κιθάρα σε ένα τραγούδι. ευχαριστώ.

Krux
12-10-2010, 12:29
πάντως αξίζει να σημειώσουμε για κάποιον που δεν τους είδε, ότι:

ο μπασίστας έπαιζε μπάσο (!) με taping σε σημεία, φλάουτο, ενώ έκανε και φωνητικά,
ο βασικός πληκτράς έπαιζε πλήκτρα (!), κιθάρα με παπάδες, ντράμς, ενώ έκανε και φωνητικά,
ο τραγουδιστής τραγουδούσε (!), έπαιζε πλήκτρα, και σόλο κιθάρα
ο βασικός κιθαρίστας έπαιζε τις κάλτσες του στην κιθάρα και έκανε φωνητικά
η μπάντα είχε και ένα ακόμη session τυπά που έπαιζε πλήκτρα, και κιθάρα
και ο ντράμερ ήταν ο "άμπαλος" της παρέας αφού το μόνο του προσόν ήταν η συγγένειά του με γνωστό μαλάκιο - προφήτη αθλητικών αποτελεσμάτων.

είδαμε λοιπόν επι σκηνής 4 κιθάρες, ντράμς, 3 πλήκτρα, μπάσο και φλάουτο και 4 τύπους να κάνουν φωνητικά.
στο σημείο αυτό ας πούμε για τον Κατσιώνη που μαζί με τα πλήκτρα κάνει και τάπινγκ στην κιθάρα σε ένα τραγούδι. ευχαριστώ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
:pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink:

Custom User
12-10-2010, 12:41
ti na xxwsoume re yankee boy, pou apo to skatopolis 2 kai meta akoma kai oi Poison, sta xeirotera tous, kalyteroi aptous di ti einai.....

Καταλαβαίνεις ότι και στους Shadow Gallery να το πεις αυτό θα σου πουν ότι λες μαλακίες.

Κατά τ' άλλα, όντως το Tyranny είναι ο καλύτερος δίσκος που δεν έβγαλαν οι θήατερ.

JnB
12-10-2010, 15:21
Αυτο το κομπλεξ του Ελληνα να αναφερει το ταδε συγκροτημα οταν παιζει το δεινα ειναι παντα :touched:
Οσο για Shadow Gallery, καλοι ειναι, αλλα θελουν ακομα για να φτασουν το ενα αρχιδι του Portnoy.

Xωστε αφοβα, αντεχω.

Έκανα σύγκριση γιατί τους έχω δει και τους 2 live, ανήκουν μουσικά στον ίδιο χώρο, και κυρίως γιατί θεωρώ ότι αν οι shadow κάνανε περιοδείες εξ'αρχής μπορεί και να τους είχαν ξεπεράσει σε δημοτικότητα. Αν τους έβλεπες κι εσύ το ίδιο θα έλεγες, trust me.
Για τον Πορτνόι δε σχολιάζω.

Impure
12-10-2010, 15:50
Δεν ήτανε λίγο απαράδεκτες οι τιμές των t-shirt? Dhlad;h 25€ και το εισιτήριο της συναυλίας 28€

Krux
12-10-2010, 15:57
Οντως πολύ τσιμπημένα τα μπλουζάκια και αυτά που έκαναν 20Ε δεν ήταν κάτι το σπουδαίο.

FIXXXER
12-10-2010, 22:21

Xωστε αφοβα, αντεχω.

Έκανα σύγκριση γιατί τους έχω δει και τους 2 live, ανήκουν μουσικά στον ίδιο χώρο, και κυρίως γιατί θεωρώ ότι αν οι shadow κάνανε περιοδείες εξ'αρχής μπορεί και να τους είχαν ξεπεράσει σε δημοτικότητα. Αν τους έβλεπες κι εσύ το ίδιο θα έλεγες, trust me.
Για τον Πορτνόι δε σχολιάζω.

Oχι σε ολα, και trust me, δε θα ελεγα το ιδιο.

Mitsmann
13-10-2010, 00:49
δε λεω οτι συμφωνω η διαφωνω αλλα εξηγησε πως στο καυλι εισαι τοσο αρνητικος απ τη στιγμη που η μια μπαντα δεν εδινε λαηβ.

commissar
13-10-2010, 00:53
εδώ αρνείται ότι ο άλλος τους έχει δει και τους 2 live.

Mitsmann
13-10-2010, 01:11
εκανα πινκ το ποστ σου γιατι ειναι το 1ο που προσεξα τον Μαρβιν απο καταη.

FIXXXER
13-10-2010, 18:32
Mitsmann, oti egrapse o JnB apoteloun apopseis tou, me oles apo tis opoies diafono, ti akrivos na exigiso? De theoro oti anikoun ston idio xoro, de theoro oti einai underrated mpana kathos exo akousei ti mousiki tous, kai de theoro oti an edinan sunaulies tha eixan apoktisei tin idia dimotikotita, borei na eimai lathos, borei sostos, den exei kai simasia afou einai entelos upothetiki exarhis auti i theorisi, ara kai anousia. Auto pou den einai upothetiko, einai to "trust me" pou evale o JnB me tosi sigouria gia to an tha elega ki ego to idio, kathos i mousiki ton Shadow Gallery de me sugkinei, opos allous de sugkinei i mousiki ton Sydream Theater. Alla fantazomai eseis xerete kalutera ti tha mou arese perissotero?

JnB
13-10-2010, 18:40
Καλά οκ, αφαίρεσε το "trust me" για να είναι πλήρως υποθετικό (και υποκειμενικό) το πόστ μου.

Εξ'άλλου εξ'αρχής τη γνώμη μου είπα.

edit:
όσο για τους theater, εννοούσα ότι σε ένα λάιβ των theater δεν υπάρχει το συναίσθημα που ένιωσα βλέποντας λάιβ αυτή τη μπάντα. Ούτε η ενέργεια που έβγαλαν.
Δεν είναι ότι πχ δεν τους πάω (αν εξαιρέσεις τις τελευταίες δουλειές τους).
Το "συ-" ήταν λόγω της συναισθηματικής φόρτισης από τη συναυλία :)

FIXXXER
13-10-2010, 19:14
Nai, katalava apoluta ti ennoeis, alla to sunaisthima kai i entasi pou evgalan sto Lykavitto to 1998, sto Oikologiko parko to 2000 kai sto Rodon 2002 an de sou kanan, e min akous Dream Theater xero go... an milas gia to Rockwave tou 2007, xairo poly, ti na to kano, paixan misi ora kai mono ta hitakia se anoixto festival pou itan aisxos olo etsi ki allios. H ousia paramenei oti estiases stous Theater ligi ora meta tin sunaulia pou perases uperoxa, ego pantos pote de tha milousa gia Shadow Gallery meta apo suynaulia Dream Theater :P Oute genika diladi. Tespa to kourasame, den trollaro sto thread alla arketa postara, na tous xaireste kai o kathenas na xairetai oti goustarei, peace, louloudia kai agapi pantou

JnB
13-10-2010, 19:33
Στο Ρόδον το 2002 τους είδα αλλά τέσπα. Ο καθένας ό,τι γουστάρει :)

freak brother
15-10-2010, 02:35
εγω που δεν μαρεσουν κιολας οι θιατερ στο βιολογικο κοιμηθηκα στο γρασιδι , το τρουπερ καλα το χαν πει παντως.

JnB
15-10-2010, 12:19
1H-sin9XEv8

Agenes Robot
15-10-2010, 12:30
πήρα 8 μπλουζάκια. αν δεν σας αρέσαν είστε τελείως μαλακοχέσματα. κυρίως ο μαλάκας ο φίξξξερ που μας γράφει για dream theater και στο live report των shadow gallery. άντε γαμήσου

SpiritCrusher
15-10-2010, 13:35
Μιας και αυτός τους ανέφερε 1ος :thumbsup:

Για να λέμε του στραβού το δίκιο πάντως, ίσως και οι Shadow Gallery αν είχαν κάνει τόσα tours όσα οι DT να μην έβγαζαν το ίδιο συναίσθημα. Νομίζω πως είναι κάτι που συμβαίνει στις πιο πολλές μπάντες με τον καιρό.

Krux
15-10-2010, 13:53
Πολύ σωστό αυτό που λες Σπίριτ και συμφωνώ, αλλά με "ίσως" και "θα" δεν γίνεται κουβέντα.

Το θέμα είναι ένα.
Οι άνθρωποι αποφάσισαν να περιοδεύσουν μετά από 25 χρόνια ύπαρξης ως μπάντα και η δίψα τους γι' αυτό ήταν παραπάνω από εμφανής. Σημασία δεν έχει τι θα γινόταν αν, αλλά τι συμβαίνει πραγματικά. Και αυτό που συνέβη/συμβαίνει είναι πως οι Shadow Gallery βούλωσαν πολλά στοματάκια.

VirusXI
15-10-2010, 14:08
εγω που δεν μαρεσουν κιολας οι θιατερ στο βιολογικο κοιμηθηκα στο γρασιδι , το τρουπερ καλα το χαν πει παντως.

τσάκο πινκ γιατί μου κανες παρέα στις δύσκολες εκείνες ώρες.

FIXXXER
15-10-2010, 21:49
πήρα 8 μπλουζάκια. αν δεν σας αρέσαν είστε τελείως μαλακοχέσματα. κυρίως ο μαλάκας ο φίξξξερ που μας γράφει για dream theater και στο live report των shadow gallery. άντε γαμήσου
Σου απαντησε ο αποκατω σου, αλλα σου δωσα πινκ γιατι τα γραφεις πολυ ωραια και με ξυλινο λογο

GuardianOfIvorytower
18-10-2010, 22:32
Οντως πολύ τσιμπημένα τα μπλουζάκια και αυτά που έκαναν 20Ε δεν ήταν κάτι το σπουδαίο.

Σωστή παρατήρηση αλλά δεν άντεξα στον πειρασμό...

Στα δικά μου, τους είδα Μπρατισλάβα, με αρκετό τρέξιμο κ απόφαση μιας μέρας πιο πριν να πάω (λόγο ανάγκης να είμαι Βιέννη Παρασκευή πρωί / ευτυχώς όλα κύλησαν καλά)....κ να πάει να γαμηθεί η ταλαιπωρία κ η κούραση μπροστά σε τέτοιο live!!!! Δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα, όπως κ σεις (διαβάζοντας τα σχόλια σας)...οι άνθρωποι είναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο-Ι. Τους αξίζουν συγχαριτήρια κ τπτ άλλο. Απρόσμενα φανταστικό live, γεμάτο συναισθήματα κ συγκινήσεις. Πςςς ακόμα δεν μπορώ να τη ξεχάσω τη βραδιά, θα περάσει πολυυυυυυυυυυυυυύς καιρός για αυτό. Μπράβο ρε μπαντάρα!!!