Log in

View Full Version : serj tankian - imperfect harmonies

fandango
29-09-2010, 19:44
http://www.serjtankian.com/sites/serjtankian/files/imagecache/project-preview-300x200/IH_500.jpg

1. Disowned Inc.
2. Borders Are
3. Deserving?
4. Beatus
5. Reconstructive Demonstrations
6. Electron
7. Gate 21
8. Yes, It’s Genocide
9. Peace Be Revenged
10. Left Of Center
11. Wings Of Summer

με την πρώτη ακρόαση και ενώ είχα φτάσει μέχρι το electron ήμουν σίγουρος ότι θα μιλούσαμε για δισκάρα, κλάσεις ανώτερη του elect... και μέσα στην 10άδα μου για την χρονιά. από το gate21 και μετά προσγειώθηκα λίγο απότομα και έπρεπε να το ακούσω άλλες 3-4 φορές για να αναθαρρήσω κάπως.

το πρώτο μισό του δίσκου τα σπάει, πορωτικά κομμάτια και ποθτάνα όλα, οκ, δεν υπάρχει το νέο empty walls εδώ αλλά από τα 4 πρώτα κομμάτια δεν μπορώ να ξεχωρίσω ούτε ένα που να είναι πιο μέτριο από τα άλλα.

από το gate21 τώρα και μετά, υπάρχουν κάποιες στιγμές που με έκαναν να νιώσω πολύ άβολα και να σκεφτώ "γιατί το κάνει αυτό το πράγμα τώρα ο μαλάκας", όπως στο τέλος του gate ή στην αστεία εισαγωγή του wings of summer που καταστρέφει ένα πολύ όμορφο κομμάτι. όταν είδα αυτό εδώ στο 2:10:

QfCiad6Tm_E

λέω οκ, κλασικό φάλτσο του Τανκιαν στα λάιβ, έλα όμως που το κάνει και στο δίσκο. σε άλλα κομμάτια όχι τόσο έντονα, αλλά εμένα μου σπάνε τα νεύρα όπως και με τις τσιρίδες του Dickinson. inb4 "τώρα το κατάλαβες", ποτέ σε δίσκο των soad δεν υπήρχε αυτό το ενοχλητικό που κάνει εδώ.

πάνω στην προσπάθειά μου να δικαιολογήσω αυτό το πράγμα, σκέφτηκα ότι μπορεί ο ίδιος να ήθελε να κάνει τον δίσκο τόσο άνισο, ώστε να ταιριάζει με τον τίτλο και με το υπέροχο εξώφυλλο όπως ξεδιπλώνεται στο booklet. αν ισχύει, μπράβο του, το κατάφερε.

τώρα είναι καιρός να σταματήσει το διάλειμμα και να ακούσουμε νέο δίσκο από αυτούς που πρέπει.

αν θέλει κάποιος να ακούσει πριν αγοράσει, ας ψάξει οποιοδήποτε από τα 4 πρώτα στο youtube, και το wings of summer (χωρίς την εισαγωγή με τα ΑΑΑΙ, ΑΑΑΙ, ΓΟΥΟΝΑ ΦΛΑΑΑΑΙ, ΦΛΑΑΑΑΙ).

scarecrow
29-09-2010, 19:55
Gate 21
χανούμης? :grin:

πάνω στην προσπάθειά μου να δικαιολογήσω αυτό το πράγμα, σκέφτηκα ότι μπορεί ο ίδιος να ήθελε να κάνει τον δίσκο τόσο άνισο, ώστε να ταιριάζει με τον τίτλο και με το υπέροχο εξώφυλλο όπως ξεδιπλώνεται στο booklet. αν ισχύει, μπράβο του, το κατάφερε.

Μάλλον αυτό συμβαίνει.Ιδιοφυές.
Λατρεία είναι ο πούστης :pink:

Kaserinos
29-09-2010, 20:30
Μια στιγμή..

http://www.whiskey-soda.de/forum/files/serj_tankian_imperfect_harmonies_142.jpg http://rocking.gr/images/gigs/2010/serjtankian3.jpg

Aλλα ρούχα ΔΕΝ έχει..?

Abruzzi
29-09-2010, 20:53
τώρα είναι καιρός να σταματήσει το διάλειμμα και να ακούσουμε νέο δίσκο από αυτούς που πρέπει.

Keeper Of The Seventh Son
29-09-2010, 22:10
malakiara mou fanike emena vre paidia:dfinger:

tylerdurden
30-09-2010, 14:06
το προηγουμενο ηταν καλυτερο!!καιρος να πιασουν τους system κ να τους δουμε κανα live!

freak brother
30-09-2010, 14:31
ΠΟΥ ΗΣΑΝΕ ΡΕ ΨΗΛΕ ΤΟ 98 ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΝΑ ΟΥΜΕ?

tylerdurden
30-09-2010, 14:44
το 98 ημουν 10 χρονων

freak brother
30-09-2010, 14:54
επισης υπαρχει και παλαιοτερος γιουζερ με το νικ σου.

tylerdurden
30-09-2010, 15:35
μαλλον θα εχει σβηστει γιατι το πηρε κανονικα!πρεπει να τον γνωρισω!:D:D:D

Rwxamhs
30-09-2010, 15:43
Tyler_Durden η αλλιως Μπαντιλακης!

scarecrow
02-10-2010, 04:28
Λοιπόν το άκουσα άλλη μια φορά και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι σας ενοχλεί τόσο πολύ στο "φαλτσάρισμα" που κάνει σε κάποια τραγούδια.
Ο δίσκος λέγεται imperfect harmonies δηλαδή τι ακριβώς περιμένατε να ακούσετε μουσικά?
Μάλλον κάποιοι από εσάς δεν έχουν συνηθίσει να ακούν κάτι μουσικά λιγότερο ορθόδοξο από τα συνηθισμένα ή έχουν συνηθίσει να μην δίνουν σημασία στο τι θέλει να περάσει ο κάθε καλλιτέχνης μέσα από την μουσική του και ελαφριά τη καρδία το αποκαλούν "μαλακιάρα" λες και ξέχασε να παίζει μουσική ο άλλος.
Μουτζώστε ελεύθερα...

Tyler_Durden
02-10-2010, 09:08

τι? ποιος μπαντιλάκης ρε; ο ορισμός του "καμία σχέση".

On topix, δυστυχώς πρόκειται για μέτριο άλμπουμ από έναν τύπο που σπάνια βρίσκεται στην ίδια πρόταση με την λέξη "μετριο". Σχεδόν όλα τα τραγούδια έχουν έστω πολύ μικρά όμορφα σημεία, αλλά χαντακώνονται από αυτό το μίγμα Pop και συμφωνικής ενορχήστρωσης. Το μόνο κομμάτι που θα μπορούσε να σταθεί μέσα στο elect the dead είναι σαφώς το Left Of Center.

fandango
02-10-2010, 11:45
Λοιπόν το άκουσα άλλη μια φορά και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι σας ενοχλεί τόσο πολύ στο "φαλτσάρισμα" που κάνει σε κάποια τραγούδια.
Ο δίσκος λέγεται imperfect harmonies δηλαδή τι ακριβώς περιμένατε να ακούσετε μουσικά?
Μάλλον κάποιοι από εσάς δεν έχουν συνηθίσει να ακούν κάτι μουσικά λιγότερο ορθόδοξο από τα συνηθισμένα ή έχουν συνηθίσει να μην δίνουν σημασία στο τι θέλει να περάσει ο κάθε καλλιτέχνης μέσα από την μουσική του και ελαφριά τη καρδία το αποκαλούν "μαλακιάρα" λες και ξέχασε να παίζει μουσική ο άλλος.
Μουτζώστε ελεύθερα...

αυτό που με ενοχλεί στο φαλτσάρισμα που κάνει σε κάποια τραγούδια, είναι το φαλτσάρισμα που κάνει σε κάποια τραγούδια. επειδή δηλαδή ο τίτλος είναι imperfect harmponies πρέπει να τραγουδάει έτσι στην αρχή του wings of summer πχ;

πλέον δε με ενοχλεί τόσο, έχω ακούσει πάνω από 10 φορές τον δίσκο και μ'αρέσει πολύ περισσότερο από το elect, αλλά έφαγες μούτζα για το "Μάλλον κάποιοι από εσάς δεν έχουν συνηθίσει να ακούν κάτι μουσικά λιγότερο ορθόδοξο από τα συνηθισμένα", έλεος.

scarecrow
02-10-2010, 14:01
Απλά έφαγα σκάλωμα γιατί και εγώ από την δεύτερη φορά που άκουσα το δίσκο και μετά α)δεν το πρόσεξα καν και β)έχει πολλά πανέμορφα τραγούδια και όταν το λέει ο άλλος μαλακιάρα π.χ. μου κάθετε κάπως.

Phantom Duck
02-10-2010, 14:57

προσπαθώ να καταλάβω αν αυτό το ποστ είναι προϊόν της φαντασίας μου.

Rwxamhs
04-10-2010, 12:05

τι? ποιος μπαντιλάκης ρε; ο ορισμός του "καμία σχέση".

On topix, δυστυχώς πρόκειται για μέτριο άλμπουμ από έναν τύπο που σπάνια βρίσκεται στην ίδια πρόταση με την λέξη "μετριο". Σχεδόν όλα τα τραγούδια έχουν έστω πολύ μικρά όμορφα σημεία, αλλά χαντακώνονται από αυτό το μίγμα Pop και συμφωνικής ενορχήστρωσης. Το μόνο κομμάτι που θα μπορούσε να σταθεί μέσα στο elect the dead είναι σαφώς το Left Of Center.

Και που ειναι ο μπαντιλακης τοτε;