PDA

View Full Version : Ozzy 25.9.2010 @ malakasa

Leech
26-09-2010, 11:59
Intro (Carl Orff - O Fortuna)

Bark at the Moon
Let Me Hear You Scream
Mr. Crowley
I Don't Know
Fairies Wear Boots (Black Sabbath cover)
Suicide Solution
War Pigs (Black Sabbath cover)
Road to Nowhere
Fire in the Sky
Into the Void (Black Sabbath cover)
Shot in the Dark
Guitar Solo
Rat Salad (Black Sabbath cover)
Drum Solo
Iron Man (Black Sabbath cover)
Killer of Giants
Flying High Again
I Don't Want to Change the World
Crazy Train

Encore:

Mama, I'm Coming Home
No More Tears
Paranoid (Black Sabbath cover)
Outro (I Love You All)

Άμα παίζει εδώ 2+ ωρες επειδή έχει τον ΓΚΑΣ ΤΖΙ στην μπάντα του, τότε ευχαρίστως να του στείλουμε και τον Κόλλια και τον Καραδήμα και τον Γκάλη άμα λάχει και να μας ξανάρθει με εννιάωρο σετ-χύσιμο! :-D

Το σετλίστ τα λέει όλα, δεν μπορείς να έχεις καμία απαίτηση από τον Όζαρο. Και όταν κάνει και τις γνωστές τρέλες του με κουβάδες και μάνικες, παραβλέπεις και τα φάλτσα, και το χάλια σόλο του Γκας, και την ανύπαρκτη μπάντα. Mην πω ότι γράφεις και στ'αρχίδια σου το low-budget σκηνικό του ξεφτίλα του Λώρη στη μικρή σκηνή.

Στο "road to nowhere" είπε "για το φίλο μου τον Dio" :roll:

PS. Κασερίνε σε έχασα ρε μαν, όταν γύρισα να σε βρω να έρθεις μπροστά είχες φύγει. :|

casshern
26-09-2010, 12:12
TELIKA TO LIVE EGINE KANONIKA?

Kaserinos
26-09-2010, 12:18
Μην φανταστεις οτι πηγα και πολυ μπροστα..:P
3 μετρα μπροστα απο τον ηχοληπτη σε υψωματακι και ολα καλα.
Ικανοποιητικος ηχος, πληρες σετλιστ, κοσμος για γελια ("..αυτο που κανε με τον κουβα το κανε και ο Αγγελακας τις προαλλες..").
2 ωρες και 8 λεπτα..Τιμιος.
Gus G. οχι ασχημος, αλλα ειδικα το σολο...απουσια προσωπικου στυλ?

Η μπαντα μια χαρα ητανε, αθλητες.

Σε περιμενα στο λεοφορειο της Φινος Φιλμς μετα, αλλα αφαντος.

Krux
26-09-2010, 12:33
Πείτε και για τους Poem τίποτα όμως.

Coroner
26-09-2010, 12:39
Gus G. οχι ασχημος, αλλα ειδικα το σολο...απουσια προσωπικου στυλ?

Είχε αποκτήσει προσωπικό στυλ και το έχασε στο δρόμο;

Dragonlord
26-09-2010, 12:39
Παρακαλείται ο χρήστης αμνήζιακ να έρθει να θάψει τους Poem, θα ακολουθήσει αποθέωσις.

cynic
26-09-2010, 12:43
Aprosdokita kalos.Respect apla.Kai piga perimenontas 1ora live , e poso 8a antexei o pappous.Ozzy omws...Ta Sabbath komatia 8a borousan na lipoun afou ta akousame otan kai opos eprepe.
Kata ta alla, grafikometalades dexia kai aristera mou se diaforetikes parees pou griniazane sinexws gia ola."Xalia live, eprepe na katsw na dw ton vazelo" , kai otan arxizan ta komatia xoropidigane. lol mono.

GuardianOfIvorytower
26-09-2010, 14:02
Respect για setlist κ διάρκεια στον παππού Ozzy, θέλω κ γω να τον δω ρε γμτ, έχω απωθημένο να ακούσω live Mr. Crowley...

mrmaiden
26-09-2010, 15:48
2 ώρες και δέκα λεπτά-20 τραγούδια-Killer Of Giants:touched:-Fire In The Sky-No More Tears-Into The Void-Ποτάμια σπέρματος

Καλά σας γαμάει ο τελειωμένος:twisted:

psychotron
26-09-2010, 16:14
Ο θείος μας έκανε χαζούς εχθές.
2 ώρες και 10 λεπτά όρθιος, με τη φωνή του να σπάει μόνο προς το τέλος και setlist από την κόλαση.
Killer of Giants ρε μουνιά.
Όσοι δεν ήρθαν γιατί "είναι γέρος" και γιατί "δεν θα αντέξει πάνω από 1 ώρα" και γιατί "δεν του βγαίνει η φωνή" είναι άξιοι της μοίρας τους.

Καλά σας γαμάει ο τελειωμένος:twisted:

PS: Γελάει ο κόσμος με το PL1.

PS2, @Leech: Δε νομίζω ότι τα σόλο του Gus ήταν χάλια ρε man, καλά στάθηκε πιστεύω.

chris_boss
26-09-2010, 16:24
Είμαι άξιος της μοίρας μου :(

psychotron
26-09-2010, 16:30
Άν δεν ήρθες για έναν από τους 3 λόγους ναι, αν υπήρχε άλλο θέμα όχι :P

chris_boss
26-09-2010, 16:35
Βασικά είμαι ψιλοάρρωστος και χωρίς δουλειά και όπως και να το κάνουμε ο Όζζυ δεν αποτελεί και εγγύηση οπότε δεν το αποφασισα.

Raven Lord
26-09-2010, 19:28
είχε κ βάζελο

Leech
26-09-2010, 20:29
TELIKA TO LIVE EGINE KANONIKA?

PARA TIS FIMES :dfinger:

Σε περιμενα στο λεοφορειο της Φινος Φιλμς μετα, αλλα αφαντος.

εεε όπως έφτανα στα λεωφορεία άρχισε να βρέχει οπότε μπήκα στο πρώτο που βρήκα. :oops:

Πείτε και για τους Poem τίποτα όμως.

Μόνο το τελευταίο κομμάτι πρόλαβα, το Giant. Μια χαρά ως συνήθως.

PS2, @Leech: Δε νομίζω ότι τα σόλο του Gus ήταν χάλια ρε man, καλά στάθηκε πιστεύω.

Τα σόλος στο σύνολό τους αξιοπρεπή ήταν.
Όταν έφτασε στο σημείο να παίξει το δικό του όμως ήταν μια τραγωδία.

Abruzzi
26-09-2010, 20:53
δεν ξερω αν ηταν ετσι φετος η σκηνη στα μη φεστιβαλικα live μιας και δεν πηγα σε κανενα αλλο,αλλα ηταν το μονο πραγμα που με ξενερωσε.στριμωξιδι μεχρι και στην εξοδο και ουτε λογος να προχωρησεις μεσα στο κοινο για να βρεις καλυτερο σημειο.
μου'ρθε στο μυαλο sold out στο ροδον ενα πραμα που δεν μπορουσες ουτε μπυρα να παρεις.τουλαχιστον εκει πηγαινες προετοιμασμενος.

κατα τ'αλλα οπως τα ειπατε οι περισσοτεροι.μας χαζεψε ο παππους.