PDA

View Full Version : Metallica - Metallica

cancer
18-03-2004, 23:56
parakaleitai opoios exei to cd me to booklet pou diplonei sta 4 na mou pei pou einai made in.

morphine
19-03-2004, 00:02
France by PMDC?

BLiTzER
19-03-2004, 04:31
Eksartatai poia ekdosh exeis :)

Ego exo mia made in France kai mia made in Germany.

Oi neoteres ekdoseis ton proton 5 albums tous (pou kykloforoun sthn ellada) pantos einai made in France, an den kano lathos.

cloud
19-03-2004, 12:10
Exoun diafores?

warlord
19-03-2004, 12:17
exo to 2plo vinylio (nomizo usa). exei kaneis idea poso mporo na to "skotoso"?

freak brother
19-03-2004, 15:35
sou deinw 5 euros

warlord
19-03-2004, 15:49
sou deinw 5 euros

me kritirio th mousikh aksia, den thelo na se klepso 8)

WoTaN
19-03-2004, 15:59
:rofl: :lol:

freak brother
19-03-2004, 16:01
e nai den mporei na sugkrithei me wotan... afou den einai kan true..

WoTaN
19-03-2004, 16:09
Kai mousika akoma xanei.

warlord
19-03-2004, 16:21
pare poihtikh apantish:

trou ksetrou
gamei tis malakies
tou emporou danou.

cancer
19-03-2004, 16:49
blitzer kai oi 2 ekdoseis sou exoun booklet pou diplonei sta 4?

katwrimos
19-03-2004, 16:50
prosopika to xeirotero tragudi tou black album mu aresei perisotero apo ti diskografia oxi ton wotan kai doomsword alla olis tis italikis skinis.

WoTaN
19-03-2004, 16:57
00

rincewind2k
19-03-2004, 17:21
00

void

FIXXXER
19-03-2004, 17:47
Pantos to xeirotero kommati prepei na einai to Don't Tread On Me i isos to Through The Never. Cancer, ti ennoeis diplonei sta 4? Emena diplonei sta 4, alla kata mikos...den dimiourgeitai tetragono 24x24cmxcm otan to xediploneis diladi, apla ena orthogonio 12x48 xero go.

lost_icon
19-03-2004, 19:36
emena ginetai tetragwno otan ksediplwnei to booklet kai einai made in france PMDC. :twisted: :twisted:

lost_icon
19-03-2004, 19:38
kai den yparxei xeirotero kommati sto black album,ola gamane,TA PANTA GAMW TO METAL MOU MESA!!!!!!

p.s. NAI RE GAMW REEE!!!!

After Dark
19-03-2004, 19:43
Mexri to Black Album gamoun(to xw se vinylio).Meta den ksanagorasa douleia twn Metallica.

BLiTzER
19-03-2004, 19:46
Den exoun diafores, ektos apo th xora proeleyshs.

blitzer kai oi 2 ekdoseis sou exoun booklet pou diplonei sta 4?

Nai, anaferthika stis 2 ekdoseis me booklet pou diplonei sta 4. Exo kai mia giaponezikh me bonus track, alla exei kanoniko booklet.

Mexri to Black Album gamoun(to xw se vinylio).Meta den ksanagorasa douleia twn Metallica.

To Load gamaei metallika kolarakia XALARA.

Kai symfono me Fixxxer. To "Tread" prepei na ksexorizei san to xeirotero kommati tou diskou. Kai to "Struggle" vrisketai kapou ekei konta, alla to sonei h SOLARA.

After Dark
19-03-2004, 19:51
[zER]To Load gamaei metallika kolarakia XALARA.
Eidika to Hero Of The Day.

cancer
19-03-2004, 19:57
ti exete pa8ei oloi me to hero of the day?

BLiTzER
19-03-2004, 19:59
Exei ta koryfaia "Bleeding Me" kai "Outlaw Torn" kai apo kei kai pera 5-6 aplos poly gamata kommatakia ("Ain't My Bitch", "The House Jack Built", "Until It Sleeps", "Wasting My Hate", etc) \m/_

To "Hero Of The Day" diekdikei to vraveio tou xeiroterou MetallicA tragoudiou ever vasika (gia ta gousta mou). Alla se allous aresei.. de mporo na katalavo :P

rockavlon
20-03-2004, 00:58
wxw me tis malakies - ena master ta isopedwnei me to teleio solo tou :P kai thn trelh tou groovia.

BLiTzER
20-03-2004, 01:46
Ok tote mono ena album aksizei apo kathe group, mhn akoute tpt allo. Paizei kai na einai ena group mono apo kathe eidos mousikhs kai ena mono eidos apo ola ta eidh mazi. Mhn akoute tis ypoloipes malakies!

rockavlon
20-03-2004, 01:48
an auto katalabes.. megeia sou me xara sou... apla .. ola auta ta gamaei metallica kolarakia einai ligo astoxa - th stigmh pou to metallico kolaraki - eklane poly kalytera mia dekaetia paliotera.

BLiTzER
20-03-2004, 01:51
Ok ayto pou ennoousa einai oti to Load einai asxeto me to parelthon ton Metz alla einai diskara whatsoever. Safos kai de sygkrinetai me ride/master/justice, alla GAMAEI.. apla.. ayta :)

(Btw me ton oro "metalliko kolaraki" ennoousa ta loipa metal groups)

rockavlon
20-03-2004, 02:01
ehm pali asto - dioti ekato metallica kollarakia - klanoun to load sth mapa ---- giati prepei kati na einai kalytero apo kati allo ?

BLiTzER
20-03-2004, 02:17
Giati prepei oti malakia leo na thn pairnete tois metrhtois? :) Den kyriolekto.. apla hlpiza na katalavete to KENTRIKO nohma.. oti dld exei mesa kommatares kai adikos to thavoun.

necropethamenos
20-03-2004, 09:41
egw gousternw kai load kai reload.

Kai vasika einai GAMATO pou oi metallica allaksan yfos tote. Giati tha kourazan to palio yfaki standard kai tha legame "e kalo einai, mia apo ta idia einai, mpex..."

Enw, gia mena toulaxiston, vgalane kai 2 diskous gamatous pou apla de moiazoun me tous palious tous, eftyxws!

FIXXXER
20-03-2004, 14:11
Gi auto ton pao ton necropethameno. Borei na einai mouni, alla xerei apo mousiki. Vasika Blitzer to Struggle Within to sozei ektos apo tin solara i kalt eisagogi kai ta duo uperriff ton efta ipeiron pou exei... eno to Don't Tread On Me to sozei mono i apisteuti eisagogi... an kai tora pou to evala na to akouso goustara para polu, plisiazei sto ifos tou Load.

The God That Failed \M/ pantos ta gamaei ola.-

StationEleven
20-03-2004, 14:16
barieme na diabazw reply kai epeidh exw kairo na to pw OI METALLICA GAMANE TOUS PANTES OPOTE SHUT THE FUCK UP OSOI DE GOUSTARETE NAOUME KSERW GW KAI ETSI AS POUME

dyingfreedom
20-03-2004, 15:47
to black album gamaei olous tous diskous twn Manowar (xexexe).
Ela pame gia flame :lol:

Kveldssanger
20-03-2004, 15:50
Έλεος, μιλάμε για τα ίδια πράγματα σε 343546565656 διαφορετικά thread...

VirusXI
20-03-2004, 16:57
forum stous manogouor

rockavlon
20-03-2004, 17:04
to deksi arxidi tou demaio einai barytero ap ton egkefalo sou... :P (C) kapoio gramma tou hammer

StationEleven
20-03-2004, 18:18
to deksi arxidi tou demaio einai barytero ap ton egkefalo sou... :P (C) kapoio gramma tou hammer

"euxaristw ta malakismena pou pernoun thlefwno kai me brizoun kai otan leipw brizoun ton aderfo mou , euxaristw gia thn 8esh tou xeiroterou syntakth"
epos epoxes

BLiTzER
20-03-2004, 20:27
Kai vasika einai GAMATO pou oi metallica allaksan yfos tote. Giati tha kourazan to palio yfaki standard kai tha legame "e kalo einai, mia apo ta idia einai, mpex..."

Enw, gia mena toulaxiston, vgalane kai 2 diskous gamatous pou apla de moiazoun me tous palious tous, eftyxws!

Gia mena pali, PANTA evgazan kati diaforetiko. Kanena album tous de moiazei me to prohgoumeno kai POTE (to tonizo) den prokeitai na pesoun sthn pagida ths epanalhpshs.

Apla metaksy "MetallicA" kai "Load" mesolavhsan 5 xronia, gi'ayto kai megalyterh h allagh.

To "Reload" akoma de mou leei tpt, an kai paradexomai oti den to xo akousei oso tha thela.

asimoulis
20-03-2004, 20:35
to "tread" einai to kalitero kommati tou diskou...
apo kei kai pera to album einai metrio...me kana 2-3 akomi orea kommatia...

BLiTzER
20-03-2004, 20:37
"Misery" ownz u all

StationEleven
20-03-2004, 20:39
egw perimenw na akousw to cd pou eipan oti 8a bgaloun kai 8a exei osa kommatia eixan grapsei prin mpei o james sth klinikh kai pou den exoun kammia sxesh me to st anger

StationEleven
20-03-2004, 20:41
ontws to misery einai to kalitero tou diskou kai mesa sta kalitera ever apo metallica kai oxi mono
nta3i opoios diafwnei apla koufos einai kai milaw sobarotata auth th fora

asimoulis
20-03-2004, 20:41
to no leaf clover gamaei...(btw)

BLiTzER
20-03-2004, 20:56
To "No Leaf Clover" einai epos kai grafthke thn periodo tou Load (ayto gia osous amfisvhtoun to Load :P).

To bass solo tou "Misery" to egrapse o Newsted kai proorizotan gia to instrumental tou diskou (opos ekanan se kathe album), alla telika kapoios eixe diaforetikh apopsh :P Paramenei kommatara pantos. Kai to "Unforgiven" einai xalara mesa sta pio agaphmena mou kommatia.

necropethamenos
22-03-2004, 02:38
Gi auto ton pao ton necropethameno. Borei na einai mouni, alla xerei apo mousiki.

Olo filous kanw edw mesa hahahaha!

(ntaks ntaks to kserw oti kata pasa pithanotita einai gia to avatar to sxolio, pffff...)

{NightStalker}
22-03-2004, 17:39
forum ston necropethameno-mouni

silencerius
23-03-2004, 01:37
hello all
den ginetai na min pw ki egw tin apopsi mou otan afora metallica to thema..

proswpika omilwntas ta 4 prwta + to Black album grapsan istoria. Apo to teleutaio ta perissotera kommatia einai theika me apokorifwma enter sandman kai misery (korifi o newsted). H allagh tou yfous twn Metallica ofeiletai kata terastio pososto ston paragwgo kai manager tous pou tous anelabe ligo kairo meta to justice. Kalo tous ekane pantws.
Apo kei kai pera ta ypoloipa album kata ti gnwmi mou den mporoun na xaraktiristoun korifaia san sinolo kai se kamia periptwsh den proseggizoun ta proigoumena. Apla yparxoun korifaia kommatia diasparta (Unforgivens, Until it Sleeps, Mama Said, Ain't my Bitch, Astronomy, No Leaf Clover klp klp).
Mexri pou bgike to St. Anger kai ntaksei, gamithike to thema teleiws. Tragiko album - xalia kommatia, mono kana dyo riffakia aksizoun.. Xazoi stixoi ("fran tic tic tic toc" imarton...), asxeta drums, elleipsh solo kai o jamez pleon ontws tragoudaei san methismenos nautis (opws exei pei paliotera o idios).
Kai to teleutaio theiko pou me ksenerwse.. To Unnamed feeling "album". Me merika palia kommatia live in paris (kill' em all kai master prepei na exei) kai to Unnamed Feeling apo to st. anger. Ti paparia einai auti twra..

Tespa, gia na mi lew polla gia mena oi palioi Metallica einai oi theoi kai kommatia san ekeina den prokeitai na bgoun pote ksana. Gamoun tous pantes kai kanenas den mporei na sigkrithei mazi tous sta matia mou (kai kyriws st'autia mou). An kai ta kainouria kommatia tous den lene, kai o jamez den apodidei sta vocals oso palia, kseroun na ksesikwnoun kai na kanoun korifaia lives gemizontas tis arenes.

PS: go Newsted!

rincewind2k
23-03-2004, 01:44
Kai to teleutaio theiko pou me ksenerwse.. To Unnamed feeling "album". Me merika palia kommatia live in paris (kill' em all kai master prepei na exei) kai to Unnamed Feeling apo to st. anger. Ti paparia einai auti twra..

EP

BLiTzER
23-03-2004, 01:48
Irtha na sthn po :P

Ntax to Astronomy den to sxoliazo. Alla to St Anger oso kai na mh leei polla san album SYNOLIKA, exei RIFFARES. Ase pou an den ithelan na kanoun ayto akrivos pou ekanan, htan POLY eykolo na kopsoun ta kommatia sth mesh (oson afora th diarkeia tous) kai na tous proskynoun oloi tora.

To proto pou anafereis einai EP kai einai eidikh ekdosh pou kykloforhse mono sthn agglia. Opos h iaponia exei eidikes ekdoseis ktl ktl. To 2o einai to kanoniko single pou kykloforei se olo ton kosmo. De vrisko kati periergo.

H teleytaia paragrafos sou gamaei. Eyge \m/_

silencerius
23-03-2004, 01:59
To astronomy isws itan kako paradeigma epeidh den einai diko tous, alla an exeis akousei tin original version tha katalabeis oti to metetrepsan apo ena sxetika kalo kommati se korifaio.

twra gia to st.anger, anefera oti exei kapoia kala riffs.. to "an" omws den to katalabainw. Den kserw ti eixan sto mialo na kanoun, pantws to apotelesma den m'arese. Proswpiki apopsi.

Anyway, metallica own.

telos;p

Kveldssanger
23-03-2004, 02:04
To astronomy isws itan kako paradeigma epeidh den einai diko tous, alla an exeis akousei tin original version tha katalabeis oti to metetrepsan apo ena sxetika kalo kommati se korifaio.

:bang: :bang: :bang: :bang: :bang:

rincewind2k
23-03-2004, 02:10

kill yourself.

silencerius
23-03-2004, 02:26
proswpikes apopseis paides
opou diafwneite peite to isws mathw tpt new me tin koubenta
ciao

Kveldssanger
23-03-2004, 02:42
Βασικά καλή η διασκευή των Metallica, αλλά το συναίσθημα του πρωτότυπου δε το πιάνει σε καμία περίπτωση... Το έκαναν λίγο μονοδιάστατο, if you know what I mean... Ασε που δε τίθεται θέμα σύγκρισης φωνών... Μια χαρά ο James, αλλά...

StationEleven
23-03-2004, 02:45
proswpikes apopseis paides
opou diafwneite peite to isws mathw tpt new me tin koubenta
ciao

mh masas apla pes oti oi metallica sas gamane kai ola ok meta :D

silencerius
23-03-2004, 02:46
isws ftaiei to gegonos oti akousa prwta twn metallica ti diaskeui kai meta to original.. dunno.. anyway allo einai to thema min kollame edw, cu

freak brother
23-03-2004, 02:57
E OXI KAI METRIO KOMMATI TO ASTRONOMY :moutza: :behead: :toilet:

BLiTzER
23-03-2004, 04:10
PAR'OL'AYTA tolmane kai diaskeyazoun megathiria tou xorou kai malista arketa epityxhmena. Den einai polla groups ekei ekso pou exoun ta arxidia na to kanoun xoris na fane ntomates. Ayto to anagnorizoun oloi pisteyo.

Btw mhn apopairnete to paidi apo ta prota 3 posts naoum. Hrema :P

twra gia to st.anger, anefera oti exei kapoia kala riffs.. to "an" omws den to katalabainw. Den kserw ti eixan sto mialo na kanoun, pantws to apotelesma den m'arese. Proswpiki apopsi.

Ennoousa oti ikseran poly kala oti to apotelesma tha einai opos einai kai den ekanan tpt gi'ayto. Ithelan na einai dyspepto.. kai oti allo einai tespa. De mporo na diannoitho esto oti tous ksefyge kai vghke etsi :)

rockavlon
23-03-2004, 12:40
mias kai piasate sto stoma sas tous boc - oi boc bgalane diskara to curse of the hidden mirror, to opoio prepei na mhn to xoun akousei kai polloi ?
anti na akoute tis katsaroles tou larz kai tis riffares ? pountes ? tou shitfield, kouste ligo BOC mpas kai ksestrabwtheite... sou leei meta itan kalo to load... hhahaha

StationEleven
23-03-2004, 12:51
na xame na legame

warlord
23-03-2004, 13:00
.... μαλακία double post :oops:

warlord
23-03-2004, 13:01
rockavlon :worship:

Η διασκευή του astronomy παίζει να είναι η χειρότερη που έχω ακούσει (με δεύτερη το whiskey in the jar). O Ηetfield είναι μετριότατος και καταστρέφει το feeling αυτών των σπουδαίων τραγουδιών. Σε άλλα κομματάκια με λιγότερες απαιτήσεις τα καταφέρνει μια χαρά (πχ Τurn the page και όλα τα αστεία punkάκια που έχουν διασκευάσει).
Εκεί που πραγματικά γελάω είναι στις nwobhm διασκευές τους.

StationEleven
23-03-2004, 13:20
egw pantws gelaw me to woman be my slave

Stormtrooper
23-03-2004, 13:41
Η διασκευή του astronomy παίζει να είναι η χειρότερη που έχω ακούσει (με δεύτερη το whiskey in the jar). O Ηetfield είναι μετριότατος και καταστρέφει το feeling αυτών των σπουδαίων τραγουδιών.

Proswpika perimenw na diaskeyasoun kai ta Sunrise kai Rainbow Demon apo Uriah Heep!!! Exw omws apaitisi na xrisimopoihsoun tin paragwgi tou St.Anger.

Pleasure Slave!!! YMNOS!!!!

rockavlon
23-03-2004, 13:51
station - stadar den to xeis akousei to albumaki - ki einai krima na to eirwneuesai - den exei kamia sxesh h mystagwgikh sxedon atmosfaira twn BOC, me to asta na pane styl pou ta diaskeuazei o gkaou-mpois.

StationEleven
23-03-2004, 14:41
den eirwneuomai re file tous boc an einai dynaton
apla mia xara diakeyh to kanane 3erw gw oi catz
e kai nta3i ta klasika flame twra ti psaxneis :P

a kai nai to exw akousei

necropethamenos
23-03-2004, 17:13

Kai egw episis alla makari MIA FORA sti zwi mou na eixa grapsei ena TOSO kalo riff.

StationEleven
23-03-2004, 22:46
ontws gamato

rockavlon
24-03-2004, 01:36
gia na epanaferw thn taksh kai to thread sto dromo tou. emena leei - made in hell - thanatos.inc ? i itane flames ? :P

After Dark
24-03-2004, 04:17
Thanatos Inc. htan tou Foxxxe,prin paei o Gewrgiopoulos.
Kammia sxesh me Metaplyta h aporia sou.

Angrafan
24-03-2004, 05:45
pwpw ti mou thimises twra...

katwrimos
24-03-2004, 11:55

Kai egw episis alla makari MIA FORA sti zwi mou na eixa grapsei ena TOSO kalo riff.

afto tha itan ONTOS kalo alla den to vlepo... :D

FIXXXER
25-03-2004, 15:47
Pisteuo pragmatika oti oi perissoteroi eiste xazoi i apla to paizete gia na upostirixete i na katakrinete bandes pou gia kapoio logo nomizete oti tha parete lefta apo kapoion allon an to kanete. Ennoeitai pos ta original Whiskey In The Jar, Astronomy kai Turn The Page kai Loverman an thelete einai GAMATA tragoudia, apla profanos gia na ta ektimisei kapoios prepei na einai stis katalliles ilikies otan ta akousei proti fora kai porothei... opos se mena auta ta kommatia de lene apolutos TIPOTA etsi se allous oi diaskeues ton Metallica de lene tipota, oxi giati einai kakes diaskeues alla giati polu apla exoun agapisei ta original. Evala ki ego se mia fili mou poromeni me Cave to Loverman apo Metallica kai mou eipe oti to kanan malakia (pou paizei na einai aptis kaluteres diaskeues ton Metallica). Go figure meta. Ego prosopika protimo vevaia ta kommatia apo Metallica giati to palio rock elaxista mou prosferei, to variemai. Eidika to original Astronomy einai polu gay kai light gia ta gousta mou.

StationEleven
25-03-2004, 15:51
unholy misanthopic black metaller detected :P

Witchkiller
27-03-2004, 22:23
Egw pantws thelw n'akousw th diaskeyh sto Overkill pou ekanan.Logika tha gamaei giati tous paei,an mporei bebaia o Ulrich na paiksei dikaso :twisted: :P :P

pitchfork
28-03-2004, 00:06
Πω πω ρε παιδιά τι λέτε........
Εγώ μετά το απαράδεκτο LOAD δεν ξαναασχολήθηκα - δεν ξαναάκουσα καν αυτό το band.........
To κουφό όμως είναι ότι δεν ήξερα καν ότι έχουν διασκευάσει όλα αυτά τα κομμάτια.....
Μένω έκπληκτος..... (δεν κάνω πλάκα
/me ufo)

morphine
28-03-2004, 06:14
Εγώ μετά το απαράδεκτο LOAD δεν ξαναασχολήθηκα - δεν ξαναάκουσα καν αυτό το band.........

/me ufo

BLiTzER
28-03-2004, 09:24

To κουφό όμως είναι ότι δεν ήξερα καν ότι έχουν διασκευάσει όλα αυτά τα κομμάτια.....

Pragmatikh ekplhksh! Gia fantasou!

"Arrogance and ignorance go hand in hand".. poses efarmoges exoun oi stixoi tous telika..

pitchfork
29-03-2004, 22:17
Ε για να το λένε και αυτοί κι εσείς......

..... έτσι θα 'ναι

necropethamenos
29-03-2004, 22:30
esy mi milas, eisai asxetos.