Log in

View Full Version : Prodigy 17-18.9.10 Αθήνα - Θεσσαλονίκη

funishment
18-09-2010, 02:12
Αυτό ήταν ο ορισμός του αδικημένου λάηβ.

Οι μπρόντιτζι ασδφαδσφαπλαυπέροχοι, ο χώρος όπως τα ξέραμε, ο ήχος όπως τον ξέραμε, την καπνίλα όμως δεν την περίμενα, στα 7μιση μέτρα από την σκηνή δεν έβλεπες. Τους πίσω δεν τους βλέπαμε, και υποθέτω ούτε αυτοί έβλεπαν πέρα από τη μύτη τους. Θάνατος στον έλληνα καπνιστή και στον διοργανωτή που δεν άνοιξε τον εξαερισμό ποτέ, η λογική τερμάτισε έξω από το ταεκβοντό σήμερα. Νομίζω στην είσοδο άκουσα έναν σεκιουριτά να βάζει χέρι σε έναν τύπο, να σβήσει το τσιγάρο γιατί δεν επιτρέπεται μέσα. Μετά ποιος χέστηκε, άφησέ τους να πεθάνουν, θάλαμος αερίων.

Γενικά detox ποτέ ξανά, και τον θεό τον ίδιο αν φέρουνε.

Άργησαν να ξεκινήσουν, 10 και τέταρτο ενώ ο Παλτόγλου (λολ) είχε πει στο φεησμπουκ 10 παρά τέταρτο. Μπήκαν μπόλικοι τσάμπα, και δεν ξέρω γιατί, δεν τους χρειαζόμασταν για να πεθάνουμε εκεί μέσα, τα καταφέρναμε μια χαρά.

Ο κόσμος δεν έδειχνε να χαμπαριάζει ιδιαίτερα παρά τις αντιξοότητες, πολύς ιδρώτας, κακό συνήθειο αυτό που βγάζουν τις μπλούζες τους στην πρώτη σταγόνα που κυλάει στο μέτωπο γιατί δε σου φταίει κύριε ο διπλανός, είπαμε να γίνουμε όλοι οι PRODIGY WARRIORS ένα, αλλά κάνε λίγη υπομονή.

Όπου ακούμε ταεκβοντό κόβουμε λάσπη χωρίς δεύτερη σκέψη πια, και για ακόμα μία φορά, σκατά/φωτιά/τσεκούρι στην detox.

Καλά να περάσετε οι αυριανοί.

Stormrider
18-09-2010, 02:48
προντιτζι απλα γαμησαν . κοσμος μεσα στην καυλα . η αναλογία σε γκόμενες πρέπει ναταν 50-50 . γκόμενες να κανoυν πιτ και τετοια . η μπλουζα μου ηταν οπως οταν έφυγα απο μαλακασα μετα απο μεταλικα .

.. δεν περίμενα ποτε να νοσταλγήσω την μαλακασα.

Esteban
18-09-2010, 03:33
Απιστευτικό live. Το μόνο μείον ότι είχε απαίσιο ήχο (κάτι που περίμενα σαυτόν τον σκατοχώρο). Στα υπέρ ότι παίζει να μπήκαν ΟΛΟΙ όσοι ήταν εκεί αφού λίγο πριν αρχίσει το live ανοίξαν σχεδόν τις πόρτες ξερωγω, το setlist και το τελευταίο κομματάκι στο encore που ΔΕΝ ήταν το intergalactic των beastie boys :(

Highlights της βραδιάς οι τύποι που προσπαθούσαν να ανοίξουν κύκλο σε κάθε τραγούδι και μπαίναν μέσα συνέχεια τύποι που περπατάγαν στα 4 και σερνόντουσαν στο πάτωμα, ο τύπος στη μέση του πανικού με κάτι γάντια του μποξ και τα ΜΟΥΝΙΑ

Tribe
18-09-2010, 09:43
οι καθυστερημένοι που σπάγανε το village μετα τη συναυλια γιατι το κανανε;

Queen of the Hi-Ace
18-09-2010, 10:51
Ποτέ ξανά tae kwon do, ποτέ ξανά detox, ποτέ ξανά τόση παράνοια, να χορεύουν στην μουσική που πάιζει στο μυαλό τους όλοι. Σαράντα ευρώ για να ακούω τον διπλανό μου να τραγουδάει το κομμάτι. Δεν ακουγόταν νότα και δεν υπήρχε και ελπίδα να πλησιάσεις την κονσόλα. Κρίμα για τους prodigy.

Kelldorain
18-09-2010, 10:59
Prodigy όπως πρέπει και κόσμος με πολύ διάθεση, ήχος εντελώς χάλια, το Invaders μου πήρε ένα λεπτό να καταλάβω ότι είναι αυτό, χίλιες φορές χωράφι. Ατμόσφαιρα όντως αποπνικτική και πολύ ζέστη, γενικά αυτός ο χώρος είναι μηδέν. Κρίμα πάντως γιατί με τέτοιο setlist σε νορμάλ μέρος θα 'ταν τεράστιο live.
Intergalactic :touched:

cynic
18-09-2010, 11:05
Auta skeftomoun kai den patisa.Detox ti na leme.Einai i proti fora pou agorazw eisitirio kai to dinw logo allagis xorou.Meta omws apo ixitikes teliotites (NIN klp) den 8elw na xalastw gia kati pou goustarw.Isxiei oti anoixan oi portes prin arxisei to live?
Elpizw na tous ferei kapios sto mellon se an8ropino xoro ki oxi se konservokouti, an kai me ti sixnotita pou erxonte xlomo to kovw...

Auto pou eipe o Stormrider.To xorafi pernei axia me tetious tipous...Stous tiflous vasilevei o monofthalmos.

Swollen
18-09-2010, 11:20
κάπνα.ιδρώτας.ήχος χάλια.πολύ χαμηλός εκτός από χάλια.ζέστα.υγρές γκόμενες.υγροί κάγκουρες.υγροί σκυλάδες.γάμησέμε όλα υγρά ήτανε.αυτό με τις μπλούζες να σημειωθεί που είπε η φανισμεντ.χάλια χωρος.4εβρό η μπύρα ρε τσογλάνια.1,5 ώρα για να φύγουμε απ'το παρκιν μετά έλεος.και και και αλλααααααα...

προδιγυ γαμήσανε ότι υπήρχε. υπερκομματάρες. δεν τα 'κλαψα τα λεφτά (τόσο) και με πονάει σβέρκος. καλά ήτανε.
στο their law παίζει να μου έφυγε σπόνδυλος

Fireknight
18-09-2010, 13:24
posi ora epeksan ?

Yanqui
18-09-2010, 14:12
1,35-1,40 περίπου.

ηχάρα.

Esteban
18-09-2010, 14:52
oZBwz-4s1N8&feature=player_embedded#at=66

freak brother
18-09-2010, 15:45
πολυ ξυλο , ιδρωτας ,δεν θυμαμαι και πολλα.. αλλα ωραια φαση.

cybernaut
18-09-2010, 15:53
3 γαμηστερά λάιβ λοιπον στην Αθηνα την ιδια μέρα κ ολα σολντ άουτ..
Δεν μετανιωσα που πηγα My Sleeping Karma :)

Boom!
18-09-2010, 17:38
Κοσμος πολυς, ζεστη, ιδρωτας. γενικα ο,τι ειπαν οι αλλοι. Ο ηχος μπροστα και αριστερα που ημουν παντως ηταν ανεκτος.
Απιστευτη κουραση, παρακαλουσα στο τελος να τελειωσει, δεν την παλευα αλλο. Σε καθε περιπτωση το διασκεδασα.

Dythor
18-09-2010, 17:56
Δεν έχω μετανιώσει μία φορά που δεν πήγα σε τέτοια υποτιθέμενη τεράστια υπερλαϊβάρα, αντίθετα έχω μετανιώσει πικρά όσες φορές πήγα, ειδικά σ' αυτό το γαμημένο κλουβί που λέγεται συναυλιακός χώρος, εκτός ίσως απ' το Ejekt.

Stormrider
18-09-2010, 17:59
παιξαν και 2 παραπάνω κομμάτια απο τι παίζουν στις υπόλοιπες χώρες ε.

http://www.setlist.fm/setlists/the-prodigy-23d6b0b3.html

DannyCarey
18-09-2010, 20:58
Simfwnw me tous perissoterous gia ta perissotera.
1) Aisxros hxos
2) Idrwtila klp einai anamenwmena se ena tetoio live k as einai anepithimita
3)ta village ta spasane giati einai ta village kai den aresei auto se merikous
4) kala re funishment dld toso polu se phra3e pou mphke o kosmos tsampa na dei to live>???? 200 atoma to polu mphkan (mazi k egw) kai oi perissoteroi sthn telikh phgane k panw pou anoi3e kai parapanw o xwros. an sou dhmiourghsan autoi to problhma kai se strimw3an . . . . . . . . .(k polles teleies akoma)

edit: apo ta village phran apo to tameio 6.000euro kai thn olh istoria mesa sto magazi thn ekane 1 atomo se 2'. (info : tameias Village)

funishment
18-09-2010, 23:53
τον μπελά μας βρήκαμε με το χαζό

Το χέρι στην τσέπη το βάζω δύσκολα όταν μιλάμε για 45άρια εισιτήρια, νιώθω γαμάτη όταν μπαίνω τσάμπα οπουδήποτε, και χέστηκα που μπήκε τσάμπα κόσμος. Αλλά όταν μέσα ήδη γίνεται της καριόλας και έχουμε και την κάπνα να αιωρείται από πάνω, δε μου αρέσει να σκέφτομαι ότι βλέπουν και όσους πλήρωσαν και όσους πήγαν για το τσάμπα σαν πρόβατα, και βάλτους μωρέ όλους μέσα να γίνει μπούγιο. Αν είχε εξαερισμό δε θα με απασχολούσε η παρουσία σου..... .

Krux
19-09-2010, 00:00
αυτό με τον καπνό ξαναπές το 6-7 φορές ακόμα να το εμπεδώσουμε. σε ΣΥΝΑΥΛΙΑ πήγες γαμώ, όχι στο γαμημένο μέγαρο.

funishment
19-09-2010, 00:05
δεν αντέχω τους καπνιστές, δε μπορώ να το βοηθήσω!

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟ ζήτησα γαμώ, όχι γαμημένους ιονιστές.

Stathis63
19-09-2010, 00:46
δε μπορώ να το βοηθήσω!

Αυτό είναι ακριβής μετάφραση του "I can't help it";

H.
19-09-2010, 01:07
Παιδιά εδώ ξέφυγε τελείως η κατάσταση.

Roswell47
19-09-2010, 11:15
ε πείτε

Tribe
19-09-2010, 12:03
3)ta village ta spasane giati einai ta village kai den aresei auto se merikous

edit: apo ta village phran apo to tameio 6.000euro kai thn olh istoria mesa sto magazi thn ekane 1 atomo se 2'. (info : tameias Village)

kserw trabaei off topic alla ok poso malakes einai ?

Fireknight
19-09-2010, 12:33
ta prota 10 seconds.
ejj5oe9ze-0
genika gamisan , arketa kalos o hxos sta perissotera kommatia (mono se kanadyo itan skata) , kalh 8ermokrasia , ygrasia , oratotita (toulaxiston ekei pou imoun egw) kai fysika xoros , tragoudi , pit , pyrsoi , paok , gavroi mounia klp.
pinks ston kyrio pou me epsise teleftea stigmi na pame , kai fysika stin ODHGARA .

Dythor
19-09-2010, 13:21

Το χέρι στην τσέπη το βάζω δύσκολα όταν μιλάμε για 45άρια εισιτήρια, νιώθω γαμάτη όταν μπαίνω τσάμπα οπουδήποτε, και χέστηκα που μπήκε τσάμπα κόσμος. Αλλά όταν μέσα ήδη γίνεται της καριόλας και έχουμε και την κάπνα να αιωρείται από πάνω, δε μου αρέσει να σκέφτομαι ότι βλέπουν και όσους πλήρωσαν και όσους πήγαν για το τσάμπα σαν πρόβατα, και βάλτους μωρέ όλους μέσα να γίνει μπούγιο. Αν είχε εξαερισμό δε θα με απασχολούσε η παρουσία σου..... .

Το τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχεις περισσότερο δικαίωμα στο να δεις τη συναυλία από κάποιον που δεν πλήρωσε δε μας είπες.

Esteban
19-09-2010, 16:56

Το τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχεις περισσότερο δικαίωμα στο να δεις τη συναυλία από κάποιον που δεν πλήρωσε δε μας είπες.

:-|

freak brother
19-09-2010, 17:22
ε το οτι αυτοι που πληρωσαν τους φερανε , ουτως ωστε να τους δουν και οι τζαμπατζηδες.. αλλιως δεν θα γινοταν η συναυλια ξερω γω? και στο λεω εγω που ειμαι ο νο1 τζαμπατζης... στην προκειμενη ειχα τικετ αλλα μπηκαν και καμια 10 αρια φιλοι μου τζαμπα και τα σπασαμε γαμω!

Stormrider
19-09-2010, 17:38
http://www.youtube.com/watch?v=ZyGQXs2ufPM

Esteban
19-09-2010, 23:30
boom! ... thats it for this year ,, went out with a fukin bang !!,,,, the last 2 shows in greece were the definition of insanity ,,,, the athens gig had 3thousand people outside that couldnt get tickets so they just rushed up on the doors and busted in , thats what it is about .. When it finished they decided to dismantle a local multi screen cinema ....
people know theres alot of civil unrest here in greece and they took us on as the peoples band so we salute you for that , both shows were amazing and an emotional end to the best 2 years ,, i want to send a shout out to all the peoples who supported us along this journey , we luved every minute of it ,
now a new era will start for us bak in the studio , fired up and we ready for it ...
Master H

http://theprodigy.com/latest-news/37-homepage-section/408-boom

stelios_o
20-09-2010, 00:28
To μονο μου παραπονο ηταν πως στα διαζωματα της Πυλαιας που καθομουνα , ο ηχος δεν ηταν τοσο καθαρος , ειδικα καποια samples επρεπε να ακους προσεκτικα για να τα καταλαβεις . Κατα τα αλλα , το live ηταν απιστευτο .

Επισης , ελπιζω να πετυχαν οσοι πηγαν πυλαια , το σκηνικο με τον καμμενο που ορμηξε στα σκαλια και φωναζε στον κοσμο να κανει ντου κανα δυο ωρες πριν αρχισει η συναυλια .

sabbattack
20-09-2010, 09:55

μια θάλασσα από facepalms

metamelia1
20-09-2010, 18:25
http://www.youtube.com/watch?v=4egEy2n-GDE&feature=player_embedded

Inga Drive
20-09-2010, 18:51

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟ ζήτησα γαμώ, όχι γαμημένους σιωνιστές.
:!:

H.
20-09-2010, 19:51
Εγώ πάλι επίσης στα διαζώματα άκουσα τον καλύτερο ήχο σε live στη ζωή μου. Ε τι να πούμε, δε νομίζω ότι περιγράφεται η κατάσταση.

Diva Plavalaguna
21-09-2010, 17:14
Παιδιά εδώ ξέφυγε τελείως η κατάσταση.

δηλ εσεις που μουντζωνετε ησασταν μεσα κ ηταν ολα νορμαλ

Rwxamhs
21-09-2010, 17:28

lololololol
Αμα δεν εισαι ελληνοαμερικανος με 20+ χρονια στην Αστορια, μη γραφεις σα μογγολακι plz
Cheers!

funishment
21-09-2010, 22:38
Δε δίνω ένα σκατό για το τι πιστεύεις! Αν δε σ' αρέσει, μπορείς να ρουφήξεις την γαμημένη πούτσα μου! Πολύ λίγο ξέρεις ότι, διαβάζοντας αυτό το ποστ, μόλις μου φίλησες τον κώλο!

http://img204.imageshack.us/img204/3580/1nbv.jpg

Rwxamhs
22-09-2010, 12:56
Εγω πατησα πινκ παντως!