View Full Version : Pro Evolution Soccer 2011 (pes - fifa - nba2k)
Mitsmann
14-09-2010, 02:27
Καλημερα σας.
ανοιξα αυτο το τοπικ, γιατι ενας φιλος μου εχει μια απορια και θα ηθελα να βρω καποια βοηθεια σε αυτο το διαδικτυακο παρεινι (κοπηραητ Ταμαγκοθι.)
Στην πραγματικοτητα ανοιξα το τοπικ, πρωτον γιατι δεν το εχει ανοιξει κανεις, οποτε δε μπορειτε να εφαρμοσετε μοντιφικεησον μετρα εναντια, και κατα δευτερον για να μη χαθει στο οφφ τοπικ, οποτε να βρω μια απαντηση απο σας που θα στυψετε το κεφαλι σας και δε θα γραψετε εις τον παπαρο σας αυτη την απορια.
Λοιπον, ξερει κανεις αν μπορω να αγορασω το PES 2011, αλλα οχι την ελληνικη εκδοση με σπηκαζ Σωτηρακοπουλου τομπουτσοκλαιγαμε, αλλα την κλασσικη αγγλικη?
οποιος απαντησει "απ το νετ" ειναι κουτεντες (σικ.)
απλα, αν γνωριζετε αν εδω θα ρθει και η αγγλικη βερσιον.
Σας ευχαριστω.
Μιτς απο Σαλαμις.
Blast from the past "Αυτό ήταν περισσότερο μια κίνηση κατς παρά ποδοσφαίρου".
Anyway,το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να μην έρθει η αγγλική έκδοση στην Ελλάδα.Για παράδειγμα πριν κάτι χρόνια,ένα χαζό αλλά χαριτομένο και εθιστικό παιχνιδάκι,το Spore,είχε κυκλοφορήσει και σε ελληνική έκδοση αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικά το πλαίσιο να πουλάει και την αγγλική.Άρα δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας.
SpiritCrusher
14-09-2010, 02:55
Ίσως να είναι και θεμα διανομέα οπότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο σε κάποιο πλαισιο/multirama/τυχαίο μαγαζί που σε ενδιαφέρει και να τους ρωτήσεις αν θα φέρουν κάτι τέτοιο.
για την εκφωνηση η απορια η για κατι αλλο?
αν ειναι μονο για την εκφωνηση λογικα θα εχει (στην ελληνικη εκδοση) και την αγγλικη
Mitsmann
14-09-2010, 09:20
σας ευχαριστω ειστε ολοι υπεροχοι!
ναι μπορεις.αν δεν κανω λαθος η αγγλικη βγαινει και 2-3 μερες νωριτερα.
Kelldorain
14-09-2010, 10:08
για την εκφωνηση η απορια η για κατι αλλο?
αν ειναι μονο για την εκφωνηση λογικα θα εχει (στην ελληνικη εκδοση) και την αγγλικη
Απ'ότι λένε η έκδοση με την ελληνική περιγραφή θα είναι όλη στα ελληνικά, δηλαδή και μενού κλπ και δεν θα έχει επιλογή για τα αγγλικά. Btw αύριο το demo, για PS3 νομίζω έχει βγει ήδη.
ναι και οπως εγραψα στο offtopic ηταν απογοητευση.αυριο btw βγαινουν και demo fifa 11/nba 2k11.
Beyond Within
15-09-2010, 03:01
http://www.konami-pes2011.com/
1,4 gb λεει
καλό κάψιμο! :D
Chillin Villain
15-09-2010, 04:00
Blast from the past "Αυτό ήταν περισσότερο μια κίνηση κατς παρά ποδοσφαίρου".
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙΠΕΣ ΤΩΡΑ
χαχαχ ακομα θυμαμαι στο φιφα 99 που παταγες το Q στο πληκτρολογιο και ο παιχτης εκανε βρωμικο τακλιν στον πιο κοντινο του.
και εννοειται απειρες κοκκινες με τετοιο τακλιν στον τερματοφυλακα στο 90φευγα οταν ειχε στραβωσει το ματς
Εγώ θυμάμαι στο '98 όμως που έκανες τάκλιν στον τερματοφύλακα όταν έκανε βολέ και του έκλεβες τη μπάλα, τετ-α-τετ και γκολ. :)
asimoulis
15-09-2010, 14:09
χαχαχ ακομα θυμαμαι στο φιφα 99 που παταγες το Q στο πληκτρολογιο και ο παιχτης εκανε βρωμικο τακλιν στον πιο κοντινο του.
και εννοειται απειρες κοκκινες με τετοιο τακλιν στον τερματοφυλακα στο 90φευγα οταν ειχε στραβωσει το ματς
ισχύει απίστευτο, χρειαζόταν πουθενά εκτός από το να βγάλεις νεύρα?
Chillin Villain
15-09-2010, 17:24
Επίσης Βαζέχα με εκφωνητή να λέει πεντακάθαρα Κατschίκα,επικό γηπεδάκι με παρκέ που κατέληγε σε αγώνα pinball κάθε φορά απο τα μπεκάτσια,τρέξιμο τερματοφύλακα και ντρίμπλες σαν πάπια,ψαλιδάκια και στο κέντρο και προφανώς τα υπεραγαπημένα βρωμοτάκλιν στους τερματοφύλακες :pink:
φθκκεν' νοσταλγια
PS: mixed feelings το δεμο του pes 11,πολυ περίεργο,αλλαγμένη κάμερα τα κοντρόλς φαίνονται πολυ βαριά,είδωμεν
Επίσης Βαζέχα με εκφωνητή να λέει πεντακάθαρα Κατschίκα,επικό γηπεδάκι με παρκέ που κατέληγε σε αγώνα pinball κάθε φορά απο τα μπεκάτσια,τρέξιμο τερματοφύλακα και ντρίμπλες σαν πάπια,ψαλιδάκια και στο κέντρο και προφανώς τα υπεραγαπημένα βρωμοτάκλιν στους τερματοφύλακες :pink:
φθκκεν' νοσταλγια
PS: mixed feelings το δεμο του pes 11,πολυ περίεργο,αλλαγμένη κάμερα τα κοντρόλς φαίνονται πολυ βαριά,είδωμεν
Τον Βαζέχα τον έλεγε Ματίλντα και τον Τζόρτζεβιτς Πούνγκο.
:touched:
'Ενα βίντεο γεμάτο αναμνήσεις
0wJLWck2izI
http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/fifa11_pc_demo_EU.zip
Chillin Villain
15-09-2010, 19:31
Θυμάμαι Κατschίκα αλλα και το Ματίλντα rings a bell,anyway θείλα τεράστια και το βίντεο :touched:
ΥΓ: η επιλογή ομάδας στο βίντεο Καβάλα - Borussia 75-76 χαχαχααχαχ,ναρκωτικά
τωρα ειδα το βιντεο του εστεμπαν...με γαμησες :touched:
btw το fifa 11 pc demo ειναι ναι μεν για πρωτη φορα next gen,αλλα η εκδοση του 10 ng απο θεμα gameplay κτλ.δεν μπορω να καταλαβω γιατι αλλα τεσπα...τουλαχιστον και το pc απεκτησε fifa της προκοπης.
Bump, βγήκε το ντέμο.
Τι λέτε;
Bump, βγήκε το ντέμο.
Τι λέτε;
Εμένα με ξένισαν οι αλλαγές που κάναν. Η δύναμη του σουτ ας πούμε να φαίνεται πανω από το κεφάλι του παίκτη μου φάνηκε πολύ άσχημη ιδέα. Επίσης τι μαλακία ιδέα ήταν αυτή να βάζουν replay και στα κανονικά φάουλ.
Περιμένω και μετάδοση Σωτηρακόπουλου για να ολολκηρώσω την άποψή μου :touched:
DannyCarey
28-09-2010, 13:14
δωστε ενα λινκ για το ντεμο πλζ.
Έλεος, στο επίσημο σάιτ το έχουν για κατέβασμα!
DannyCarey
28-09-2010, 13:20
το ξέρω αλλα δεν μπορώ να μπω γτ παίζει μπλοκ απο την δουλειά στο σαιτ και θέλω να το βρω απο αλλου
η ελληνικη μεταδοση ειναι αθλια πραγματικα.
Beyond Within
28-09-2010, 23:48
vs. cpu που έχω παίξει μόνο, δεν μπορώ να το συνηθίσω και μου σπάει τα νεύρα.
player vs. player λένε είναι καλύτερο.
λίγο μάπα φαίνεται η ελληνική μετάδοση.
http://www.youtube.com/watch?v=Pim1wDiJVr4
fandango
28-09-2010, 23:57
κραυγούλα Θαναηλάκη στο πρώτο γκολ :touched::touched::touched::touched:
μόνο αγγλική έκδοση.-
ακουσα οτι οι μονες επιλογες που εχεις στην ελληνικη εκδοση ειναι ελληνικα & ιταλικα.
Mitsmann
29-09-2010, 01:24
για πειτε για γκεημπλεη αν το εχει παιξει κανεις σε PS3.
Κι εμένα με ξενίζει τρομερά πάντως, δε μπορώ να το συνηθίσω. Άσε που πολλές φορές μου φαίνεται ότι καταρρέουν τελείως τα physics και η AI.
commissar
30-09-2010, 14:02
ακουσα οτι οι μονες επιλογες που εχεις στην ελληνικη εκδοση ειναι ελληνικα & ιταλικα.
αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς που το αγόρασε πλιζ;
Language: Greek, Italian, Spanish, Portuguese.
Custom User
01-10-2010, 09:15
Έχει και κάτι άλλες γλώσσες αλλά όχι εγγλέζικα. Κατά τ' άλλα πολύ καλύτερο απ' το δέκα, κυρίως λόγω πάσας που επιτέλους πάει εκεί που θες και όχι εκεί που θέλει το γαμημένο.
Πολλές αγάπες σε Θαναηλάκη, λατρεία μεγάλη.
Βέβαια τοοοοσα χρόνια ποδοσφαιράκια και είναι ακόμα σε εμβρυικό επίπεδο, ένας μαλάκας κινέζο/κορεάτης ή ό,τι είναι τελοσπαντων αυτοί που τα φκιανουν αυτά δεν έχει σκεφτεί ποτέ ότι οι παίκτες του πισι πρέπει να έχουν μια στοιχειώδη a.i. να κάνουν μια κίνηση μπροστά, να φεύγουν απ' την πορεία της μπάλας σου, να μην είναι όλοι σκόκο ρε αδερφέ.
12 stars circle your brow
01-10-2010, 10:29
Έχει γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά και κανα δυο ακόμα.
"ΚΑΙ ΠΑΕΙ, ΠΑΕΙ."
..
"Η μπάλα πάει στα δίχτυα... δίπλα από το πρώτο δοκάρι."
έχει ατάκες για πολύ γέλιο.
τον ήπια συνολικά χτες, όσους αγώνες πήρα, συνέβη επειδή πήγαμε στα πέναλτι, αντιμετώπιζα ιδιαίτερη δυσκολία στο να βάλω γκολ.
commissar
01-10-2010, 10:43
στα πέναλτι υπάρχει ακόμα το μαλακισμένο σύστημα του προηγούμενου; για σχολιασμό βλέπω να βάζω ισπανικά, ή να τον απενεργοποιώ εντελώς. :-?
01-10-2010, 11:05
ιδια φαση με το προηγουμενο, γι'αυτό νικησα :P
δεν εχω καταλαβει ομως που δυσκολευεται ο περισσοτερος κοσμος
commissar
01-10-2010, 11:08
στο ότι, αν το πέναλτι είναι κατά τη διάρκεια του ματς και όχι μετά την παράταση δεν μπορείς να σημαδέψεις χαμηλά ή ψηλά. επίσης το ότι αν σου ξεφ'υγει λίγο η δύναμη ή η κατεύθυνση η μπάλα πάει στο διάολο. γενικά, το σύστημα των πέναλτις ήταν μια χαρά και δεν υπήρχε κανείς μα κανείς λόγος να το αλλάξουν και να το κάνουν έτσι
DannyCarey
01-10-2010, 11:08
Στο οτι το 90% των πέναλτι πάνε ή κέντρο ή δοκάρι και άουτ ή άουτ κατευθείαν. δεν ξέρω αν παίζεις με αναλογικό , αλλά με τον σταυρό δεν βγαίνει κ πολύ άκρη (μιλάω για το 10 πάντα). το μόνο καλό είναι οτι αν πατάς το πάνω κ το Χ όταν σου βαράνε συνήθως τα πιάνει ο κήπερ.
εδιτ - auto post με τον κομισαριο. ξεκινάνε κ παρόμοια, μπερδέυτηκα.:razz:
jack the ripper
01-10-2010, 11:24
χμ τι εγινε? κυκλοφορησε? μπορειτε να δωσετε κανενα τορεντακι? :)
commissar
01-10-2010, 20:48
πρώτες εντυπώσεις στα γρήγορα.
τραγικός ο σχολιασμός, ο Θαναηλάκης είναι για μπάτσες, ελεεινό το ότι οι ομάδες είναι γραμμένες στα ελληνικά, ποιοι "ερυθροί του μερσυσάιντ" μωρέ, έχει να πέσει πολύ έντιτ, αλλά το πιο ηλίθιο απ'όλα είναι ότι άλλαξαν το L2 σε select+O, X, κλπ για να κάνεις τεχνητό οφσάιντ, πίεση κ.ά, απόδειξη του ότι αυτοί που το έφτιαξαν δεν παίζει να έχουν ξαναπαίξει προ, δηλαδή ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ θα πατήσεις για τεχνητό οφσάιντ όταν πρέπει να αφήσεις τον αναλογικό για να πατήσεις το σελέκτ; τέλος, όποιος πάρει την μπάλα (ή ο τερματοφύλακας όταν βγαίνει) θέλει 1'' και κάτι μέχρι να φορτώσει και να αρχίσει το τρέξιμο, τι μαλακία πάλι αυτή.
κατά τα άλλα όμως μου φαίνεται πολύ καλύτερο του προηγούμενου. επίσης αυτό εδώ
Εμένα με ξένισαν οι αλλαγές που κάναν. Η δύναμη του σουτ ας πούμε να φαίνεται πανω από το κεφάλι του παίκτη μου φάνηκε πολύ άσχημη ιδέα.
δεν ισχύει, η μπάρα είναι εκεί που ήταν πάντα, κλασικά βέβαια μέχρι να συνηθίσει κάποιος τα περισσότερα μακρινά σουτ θα είναι σαν του Γκώνια.
α, είναι πολύ γαμάτο ότι πλέον μπορείς να φτιάξεις και δικό σου γήπεδο. :-D
εξακολουθειτε να αγνοειτε το γεγονος οτι υπαρχει καλυτερο ποδοσφαιρακι εκει εξω πλεον;
commissar
01-10-2010, 22:03
εξακολουθειτε να αγνοειτε το γεγονος οτι υπαρχει καλυτερο ποδοσφαιρακι εκει εξω πλεον;
δυστυχώς, λόγω του ότι είχα gamecube αναγκαζόμουν να παίζω μόνο φίφα. μετά που πήρα ένα αξιοπρεπές λάπτοπ το γύρισα στο προ, ακριβώς τη στιγμή που το φίφα άρχισε να γίνεται καλύτερο. ε δεν ξανακάνω τράμπα, είναι θέμα εγωισμού πλέον.
νneurotic
01-10-2010, 22:03
ναι αν καποιος εχει δοκιμασει και το fifa ας κανει καμια συγκριση
εγω παντως και φετος πηρα fifa για το ps3.
περυσι στην αλλαγη ηταν αρκετα δυσκολη η αποφαση γιατι το pes ειχε καθιερωθει για τα καλα στο μυαλο μου (απο το fifa 09 ειχε ξεκινησει η μεγαλη αλλαγη btw) σαν ανωτερο,αλλα αν την παρεις δεν υπαρχει γυρισμος.
οτι και να σου πω εγω δεν εχει και τοση σημασια...κατσε και παιξε μονος σου καποια ματς στο fifa και θα δεις οτι οταν θα ξαναπιασεις το pro θα σου φαινεται υπερβολικα "λιγο".
commissar
01-10-2010, 22:24
εγω παντως και φετος πηρα fifa για το ps3.
περυσι στην αλλαγη ηταν αρκετα δυσκολη η αποφαση γιατι το pes ειχε καθιερωθει για τα καλα στο μυαλο μου (απο το fifa 09 ειχε ξεκινησει η μεγαλη αλλαγη btw) σαν ανωτερο,αλλα αν την παρεις δεν υπαρχει γυρισμος.
οτι και να σου πω εγω δεν εχει και τοση σημασια...κατσε και παιξε μονος σου καποια ματς στο fifa και θα δεις οτι οταν θα ξαναπιασεις το pro θα σου φαινεται υπερβολικα "λιγο".
έχεις δίκιο, και το ξέρω, γι'αυτό αποφεύγω να παίξω το φίφα. δεν μπορώ ρε παιδί μου μέσα σε 5 χρόνια να έχω 3 προ και 2 φίφα, μου φαίνεται ηλίθιο και βαριέμαι τις συνεχείς αλλαγές. ενώ το ότι έδωσα 60ευρώ για το προ που δεν είναι καλύτερο του φιφα είναι πολύ έξυπνο, τέλος πάντων. =/
νneurotic
01-10-2010, 22:41
δηλαδη το φετινο προ με λιγα λογια εκτος απο ελληνικο σχολιασμο (που για πολλους ειναι μπλιαχ) δεν εχει να επιδειξει τπτ στην ουσια σε σχεση με το φιφα ?? γιατι αν κρινω απο τα περσινα πχ το φιφα σε gameplay πατουσε κατω το εβολουσιον .συν του οτι εχει περισσοτερα τρου πρωταθληματα(νομιζω και ελληνικο?) και οχι ρεντ σιτι φερειπειν αντι για λιβερπουλ
Πάντως είναι τραγικό που κατάφεραν να αντιγράψουν ο ένας τον άλλον, με αποτέλεσμα πλέον οι όροι να έχουν αντιστραφεί πλήρως.
SpiritCrusher
02-10-2010, 01:34
Πάντως είναι τραγικό που κατάφεραν να αντιγράψουν ο ένας τον άλλον, με αποτέλεσμα πλέον οι όροι να έχουν αντιστραφεί πλήρως.
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?20994-Pro-Evolution-Soccer-2010&p=840032&highlight=%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC+%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CF%87%CF%84%CE%B5%CE%AF+%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82#post840032
:wink: :wink:
redeemer
02-10-2010, 01:56
Γράφεις ομορφες αληθειες ομολογώ.Αυτό ειδικά με την κινηση παραλληλα στην εστία και σουτ,στα ISS ηταν σαν να ληστευεις εκκλησία ε.
Οπως και κάποια παικτάκια που αν τα έφερνες στη Master League από άμπαλος ολκης έκανες παπάδες (θυμαμαι αμυδρα κάτι Shevchenko,Carlos,Lopez).
Και εγω στο ίδιο τρυπάκι είχα μπει πάντως,μονάχα αργότερα,παίζαμε με φιλαράκι ISS,και αυτοανακυρησσόμεθα ευφυέστατα,ΤΡΟΥ,ψαγμένα παιδάκια τη στιγμη που τα υπόλοιπα χαζά παιδάκια επιλέγαν που θα πάει η μπάλα στα στημένα πατωντας το κουμπάκι που αντιστοιχούσε σε κάθε παίχτη μπροστα,στο φιφάκι (το 2000 ντε).
Ε,τα χρόνια περάσανε,δεν κομπάζαμε πια για την ενασχόληση με παιχνίδια που λιώνανε(και πιθανότατα μας πελατώνανε κιόλας πια ε) οι κάγκουρες από τις γύρω καφετέριες,το παρατήσαμε με τυπικές διαδικασίες.
Ε, παίζοντας soccer sim μετά από 4 χρόνια κοντά,είδα αυτό που περιμενα πως θα γινόταν το PES σε πρόσφατο FIFA.Aυτό.
SpiritCrusher
02-10-2010, 02:52
O Claudio Lopez ήταν η τελειότητα η ίδια για το κολπο με το σουτ απο το ημικύκλιο της μικρής περιοχής. Είχε κατι 91-92 σε shot tech και power και το έστελνε απ'ευθείας κεραυνό στη γωνία. Άνετα 1ος σκόρερ στα Master League.
Mitsmann
02-10-2010, 03:09
χαζη ερωτηση αλλα θα ηθελα να ξερω αν στις European other teams σε εκδοση PS3 ειχε τη Βισλα Κρακοβιας.
μην απαντησετε με λινκ απ το wiki, το ξερω, αλλα και περσι δεν την εγραφε αλλα τελικα ηταν.
btw οσοι εχετε το fifa 11 πηγαιντε εδω (http://www.ea.com/uk/football/fifa/creation-centre) και καντε bookmark ομαδες για να τις κατεβασετε ingame.εχουν ανεβει ελληνικες ακομα και εκτος superleague(user created)
commissar
02-10-2010, 23:08
χαζη ερωτηση αλλα θα ηθελα να ξερω αν στις European other teams σε εκδοση PS3 ειχε τη Βισλα Κρακοβιας.
μην απαντησετε με λινκ απ το wiki, το ξερω, αλλα και περσι δεν την εγραφε αλλα τελικα ηταν.
δεν την έχει.
για πείτε όσοι το παιξατε, τι λέει;
asimoulis
07-10-2010, 04:26
σε ps3 που το παιξα με φίλο γάμησε, γενικά μοιάζει πιο πολύ με ποδόσφαιρο δηλ βγήκαν φάσεις και γκολ που δεν βγαίναν στα προηγούμενα pro.
ένα ηλίθιο που παρατήρησα είναι ότι με τη μπάλα στον αέρα ο παίκτης επιχειρεί συχνά κάτι σαν ψαλιδάκι δηλ μιλάμε για προγραμματιστική νοοτροπία 90ς και ήταν το μόνο αρνητικό.
επίσης κόπηκαν οι πολλές "george best" κοφτές τρίπλες πλέον θέλουν καλύτερο timing.
γενικά ένα pdf για tweaking σε τακτικές/τρίπλες δεν θα με χάλαγε.
σίχαμα ο ελληνικός σχολιασμός και γενικά η μετάφραση δεν θα έλεγα προχειροδουλειά, θα έλεγα σαμποτάζ του παιχνιδιού.
γενικά επειδή πολλά ακούγονται για το fifa δεν ξέρω τι γίνεται αθήνα αλλά θεσσαλονίκη σε συγκεκριμένα μέρη-μέρος γίνεται της πουτανάρας από κόσμο που παίζει προ οπότε δεν υπάρχει λόγος για switch ιδίως αν γίνουν τουρνουά κλπ.
jack the ripper
07-10-2010, 11:07
επαιξα λιγο στο πισι:
θετικα-->
-Πιο αληθοφανες.θυμιζει περισσοτερο κανονικο ποδοσφαιρακι
-Προωθημενες γαμανε.
-Δεν υπαρχουν πλεον τα chetακια μεσι ροναλντο κλπ που τρεχεις βαζεις ghot mode και περνας μεσα απο παιχτες.χρειαζεται αρκετο passing game για να πετυχεις γκολ
Αρνητικα-->
-ΤΑ ΣΟΥΤ.
-Ειπαμε να μην υπαρχουν cheatακια αλλα οταν πιανεις πχ τη γραμμη και τρεχεις με ενα γρηγορο παιχτη δε γινεται να σε φτανει ο οποιοσδηποτε αντιπαλος.
-Εχουν κανει μια μαλακια με την καμερα και οταν φτανεις στην περιοχη δεν ειναι ακριβως στη θεση που εχουμε συνηθισει και το γαμαει λιγο
Custom User
07-10-2010, 11:40
Επίσης στα αρνητικά σε σχέση με το 10 προσθέτουμε ότι δε σου δίνει με τίποτα τον σωστό παίκτη στην άμυνα ή αλλάζει εντελώς αψυχολόγητα και ότι αν ξέρει να παίζει άμυνα ο άλλος ματώνεις για να βάλεις γκολ γιατί ο τερμας βγάζει τα άπιαστα. Πιο εύκολα βάζεις φάουλ παρά τετ α τετ.
Mitsmann
07-10-2010, 11:43
συνεχιστε τις κριτικες, ιδιως για PS3, ασιμουλη ευχαριστω.
DannyCarey
07-10-2010, 11:43
τα asisted, semi/non παραμένουν ίδια?
07-10-2010, 11:46
βασικά τα φάουλ μπαίνουν ψιλο για πλάκα, καμία σχέση με το 10 που έβαζες 1/1000 και αν, με τον Lampard απο τα 20 μετρα.
commissar
07-10-2010, 15:44
επίσης να πω ότι αναγκαζόμαστε να τρώμε στη μάπα ομάδες γραμμένες στα ελληνικά (αθλέτικ κλουμπ, ολυμπικ λυοναι κλπ) αλλά τον μαλάκα πρέπει να τον βλέπω γραμμένο Sotirakopoulos. :moutza:
το παίζω σε πισι με απλό χειριστήριο, χωρίς αναλογικό. χάνω πολλά; όλα τα προηγούμενα τα έπαιζα έτσι.
γενικά επειδή πολλά ακούγονται για το fifa δεν ξέρω τι γίνεται αθήνα αλλά θεσσαλονίκη σε συγκεκριμένα μέρη-μέρος γίνεται της πουτανάρας από κόσμο που παίζει προ οπότε δεν υπάρχει λόγος για switch ιδίως αν γίνουν τουρνουά κλπ.
ο ελληνας θα παρει playstation και pro ο κοσμος να χαλασει.δεν εχει να λεει.
Phantom Duck
07-10-2010, 18:05
lol, δέκα χρόνια μετά το "xa, psx kai fifa 2000 exun oloi oi vlakes, ma8e iss re ambale" η αντεπανάσταση έρχεται.
asimoulis
07-10-2010, 19:39
αμφιβάλλω αν είναι τόσο μεγάλη η ψαλίδα όπως παλιά ή απλά καποιοι βγάζουν το κόμπλεξ τους που δεν μπορούν να νικήσουν στο προ.
και προφανώς θα παίξω και φίφα...
Ruthless
07-10-2010, 20:21
Αν δείτε παλιότερα ποστς μου για παλιότερα προ θα δείτε τη γνώμη μου για φίφα γενικά. Και φέτος έδωσα πολύ χρόνο στο προ για να μου αρέσει. Ειλικρινά πολύ, αρνιόμουν να δεχτώ ότι δεν είναι τόσο καλό όσο ο ανταγωνισμός. Αλλά μετά από τόσες μέρες, συνεχίζω να βρίσκω το φίφα κάπου 234525424 φορές πιο διασκεδαστικό, πιο ρεαλιστικό, πιο λίγο prescripted από το προ, με πολύ καλύτερη φυσική και λογική ανάπτυξης από πλευράς παίχτη και υπολογιστή.
Ξέρω πως στο μέλλον θα μετανιώσω που αυτό το ποστ θα μείνει εδώ σα σημάδι στήριξης στα μισητά ποδοσφαιράκια.
Mitsmann
07-10-2010, 20:34
Αν καποιος εντοπισει σε μαγαζι την αγγλικη εκδοση, ενημερωνει.
δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να παρω αυτον τον τραγελαφο ελληνικωνε.
asimoulis
07-10-2010, 21:56
πάρτο απέξω το play.com δεν είναι που δεν έχει μεταφορικά?
Έπαιξα σήμερα το νέο προ και καπάκι το νέο φίφα σε pc.
Η αλήθεια είναι ότι σαν gameplay μου άρεσε περισσότερο το φίφα. Στο προ με χαλάει που δε μπορείς να τραβήξεις σουτάρες παρά μόνο κάτι μούφες. Εκτός αν γίνεται με διαφορετικό τρόπο από ότι παλιά.
SpiritCrusher
09-10-2010, 04:26
Κάπου διάβασα πως το FIFA 11 του PC είναι το Fifa 10 που απλά άργησε ένα χρόνο.
Και αν το 11 είναι καλύτερο του 10, φαντάσου. :P
Tyler_Durden
09-10-2010, 10:17
Χθες πρωτοέπαιξα για pc, το νεο, ελληνικό προ. Το σπαστικότερο σημείο που βρίσκω είναι η μαλακία να στοχεύεις με ακρίβεια ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πάσα/σουτ κάνεις. Πραγματικά εκνευριστικό. Πολλές φορές δεν μπορείς να δώσεις σωστή πάσα ούτε στα 2 μέτρα. Επίσης υπάρχει ένα θεματάκι με το πως στρίβουν οι παίχτες, ή εχουν πάρει ως πρότυπο τις κινήσεις του Μιχαλάκη Κωνσταντίνου; Στα αρνητικά μπαίνει ακόμη, ο πραγματικά τραγικός ελληνικός σχολιασμός που πέρα από το γεγονός οτι είναι μια κατα λέξη μετάφραση του αγγλικού, είναι τελείως "ξυλινος" και αχρωμάτιστος ως προς την χροια των θαναηλακοσωτηρακόπουλων, έχει αντιφατικά σχόλια, και στις εκτελέσεις κόρνερ η περιγραφή λέει οτι έβαλες γκολ! Στα θετικά, μου άρεσε η προσεγμένη του εμφάνιση, ο editor που έχει το παιχνίδι, και γενικά το οτι βλέποντας τις κινήσεις των παιχτών έχεις την αίσθηση οτι βλέπεις ενα αρκετά αληθοφανές ποδόσφαιρο. Επίσης βελτιώθηκε η τραγική καθυστέρηση στις αντιδράσεις των παιχτών που υπήρχε πέρισι. Βρωμόσουτα ρίχνεις, αλλα σχετικά περιορισμένα :( . Γενικά πάντως βλέπω οτι κάθε χρόνο ένα πράμα φτιάχνουν, δυο χαλάνε. Και αυτό είναι μαλακία όταν έχεις ήδη φτιαγμένο το τέλειο gameplay σε ποδοσφαιράκια όπως το PES 6 και στα επόμενα χρόνια, αντί να χτίσεις πάνω σε αυτό, καταλήγεις να μην χρησιμοποιείς καν τον πυρήνα του...
jack the ripper
09-10-2010, 10:22
PES 6 :touched: το πιο γαμηστερο ποδοσφαιρακι με ανεση
Custom User
09-10-2010, 12:38
Πολλές φορές δεν μπορείς να δώσεις σωστή πάσα ούτε στα 2 μέτρα.
Speak for yourself 8)
Γενικά πάντως, αν παίζετε με τζοϋστικ: μην παίζετε με τζοϋστικ
Αυτό με το ότι ένα πράγμα φκιάνουν, δυο χαλάνε, μεγάλη αλήθεια πάντως.
Tyler_Durden
09-10-2010, 13:41
Επίσης υπάρχει ένα θεματάκι με το πως στρίβουν οι παίχτες, ή εχουν πάρει ως πρότυπο τις κινήσεις του Μιχαλάκη Κωνσταντίνου;
περίπου 3 ώρες καψίματος αργότερα, να πω οτι σχετικά με το παραπάνω, το χάπι χρυσώνεται αρκετά με το πακετάκι προσποιήσεων που μπορείς να φτιάξεις και αυτό δεν το είχα ανακαλύψει όταν έγραφα το παραπάνω.
δεν αλλαζουμε τον τιτλο του θρεντ σε pes - fifa - nba2k για να μην χανομαστε στο offtopic οπως ειχε πει και ο kelldorain;
btw μιας και παιζω λιγο με τον editor/uploader που εχει ingame παρτε 3 videaκια που ανεβασα απο fifa 11 arena/online (το τελευταιο το πειραξα λιγο απο wmm)
http://www.youtube.com/watch?v=O70marSJ8PY
http://www.youtube.com/watch?v=MXhYvQrNaW0
http://www.youtube.com/watch?v=CCFrwSbk5Fg
jack the ripper
09-10-2010, 14:12
Δοκιμασα και τα 2 χθες με JnB...Δυστυχως το φιφα ειχε πραγματικα τραγικα γραφικα .. το gameplay ηταν πιο διασκεδαστικο και πιο responsive...δυστυχως ομως μιας και δεν εχω κονσολα σε πισι με βλεπω να συνεχιζω με πες
Ruthless
09-10-2010, 21:55
Πού τα είδατε τα τραγικά γραφικά στο φίφα ρε παιδιά;
http://4.bp.blogspot.com/_s_QSi1Aet_Y/TJGdQ84dU0I/AAAAAAAAAGo/dXt-yAjdY6s/s200/fifa+2010-09-16+06-24-37-38.JPG (http://4.bp.blogspot.com/_s_QSi1Aet_Y/TJGdQ84dU0I/AAAAAAAAAGo/dXt-yAjdY6s/s1600/fifa+2010-09-16+06-24-37-38.JPG)
http://2.bp.blogspot.com/_s_QSi1Aet_Y/TJGdHgZIhKI/AAAAAAAAAGg/Lkm-X6ckGoc/s200/fifa+2010-09-16+06-08-13-43.JPG (http://2.bp.blogspot.com/_s_QSi1Aet_Y/TJGdHgZIhKI/AAAAAAAAAGg/Lkm-X6ckGoc/s1600/fifa+2010-09-16+06-08-13-43.JPG)
http://4.bp.blogspot.com/_s_QSi1Aet_Y/TJGd2MnQ4JI/AAAAAAAAAG4/iCFmAosiM9Y/s200/fifa+2010-09-16+06-54-03-34.JPG (http://4.bp.blogspot.com/_s_QSi1Aet_Y/TJGd2MnQ4JI/AAAAAAAAAG4/iCFmAosiM9Y/s1600/fifa+2010-09-16+06-54-03-34.JPG)
Επιπλέον αυτών, έχει σίγουρα πολύ πιο καλά animations από προ και η φυσική είναι καλύτερη του προ, κάνοντας έτσι γενικά τα γραφικά πιο ρεαλιστικά imo.
jack the ripper
09-10-2010, 22:21
χμ αυτα ειναι τα γραφικα σου απο πισι?
Ruthless
09-10-2010, 22:40
Όχι δικά μου, δεν με αφήνει να κάνω printscreen και μου βγάζει σκέτο γκρι στο paste(και βαριέμαι να βάζω κανά πρόγραμμα γι'αυτό το λόγο μόνο). Αλλά ναι, αντίστοιχα γραφικά έχω εγώ, σε 1920x1080, με όλα τέρμα πάνω και ο Q6600 μου με την 8800GT μου αποδίδουν μια χαρά, χωρίς κολλήματα και οτιδήποτε.
Σε Athlon II X4 με αισχρή on board Ati HD4200 έπαιζε απροβλημάτιστα σε 1024x768 με details στο medium, ενώ σε P4 μονοπύρηνο με καλούλα κάρτα γραφικών(9600GT νομίζω) ΣΕΡΝΟΤΑΝ ασχέτως ανάλυσης και λεπτομέρειας, και τα γραφικά του φαίνονταν όντως σκατά(μην μιλήσω καν για κίνηση). Γενικά με πολλούς πυρήνες πήγαινε καλά, αλλιώς γαμιόταν.
Μην είναι αυτός ο λόγος που το είδες χάλια εσύ;
jack the ripper
09-10-2010, 22:47
χμ στο λαπτοπ τρεχω και τα 2...core 2 duo στα 2.8 με 4gb μνημη και μια καρτα γραφικων με 1gb dedicated..τωρα τι να σου πω...τα γραφικα μου ειναι οπως εδειχνε ο αμπρουτσι στα βιντεακια..που δεν συγκρινονται με προ ε
τα βιντεο ειναι απο ps3 αλλα συμπιεσμενα σε μικρη αναλυση απο τον uploader της ea οποτε δεν βγαζεις και πολυ ακρη.ψαξε αν θες video απο hd capture cards στο youtube,εχει αρκετα.
το οτι το pes εχει καλυτερα γραφικα ειναι αληθεια ασχετα που η konami ακομα δεν εχει παρουσιασει μια πραγματικη next gen εκδοση,αλλα δεν νομιζω να το γυρισαμε καποτε στο pes απο fifa λογο γραφικων ε.το gameplay ηταν ο λογος.
jack the ripper
10-10-2010, 14:32
ισχυει απλα οταν το επαιξα εκανε και σπασιματα και ετσι ποδοσφαιρακι δεν γινεται να παιξω :P θα το δοκιμασω σε μικροτερη αναλυση μηπως παει στρωτα παντως
DannyCarey
12-10-2010, 10:47
Καμιά ιδέα για πότε βγαίνει το τόρεντ?
jack the ripper
12-10-2010, 11:03
καπου αρχες οκτωβρη αν θυμαμαι καλα
Pro.Evolution.Soccer.2011-RELOADED
released 2010-10-01
episis
FIFA.11-RELOADED kai
NBA_2K11-FLT
jack the ripper
12-10-2010, 12:14
σωστα τα ειπα δλδ..
το μανατζερ μενει και μετα καλο χειμωνα παιδια :D
Mitsmann
16-10-2010, 14:44
Οντας απογοητευμενος απο οσα βλεπω και οσα διαβαζω (πραγματικα στην Κοναμι πρεπει να ειναι λιγο καθυστερημενοι, δεν εξηγειται αλλεως) σκεφτομαι σοβαρα να το γυρισω στο Pro 2008 το οποιο εχει σχεδον το ιδιο gameplay με το 2006 ισχυει (και μαζι ειχαν το καλυτερο gameplay εβερ στα Προ, οποτε δε γαμιεται, ας το αλλαξουμε ρε!) αλλα στην εκδοση για PS2.
υπαρχουν patches γι αυτο, ετσι δεν ειναι? με ολη τη σουπερλιγκα, και γερμανικες ομαδες κλπ κλπ.
Αν το εχει κανεις, ας μου πει. Μιλαω για εκδοση PS2
asimoulis
16-10-2010, 17:57
μετά από διάβασμα μερικών reviews εγκατέστησα χθες fifa 11 στο pc.
πολύ καλό θυμίζει αρκετά βελτιωμένα παλιότερα pro οπότε λέω να τσιμπήσω και αυτό (http://emea.microsoftstore.com/UK/en-GB/Microsoft/Xbox-360-Wireless-Controller-for-Windows) μπας και κάνω καμμιά τρίπλα.
το μόνο "κακό" είναι ότι νομίζω ότι στο προ βγαίνουν πιο ωραίες φάσεις αλλά και πάλι μπορεί όχι.
οφείλω να ομολογήσω πως είναι καλύτερο από το προ.
Όπως ανακοίνωσε η Electronic Arts, το NBA Elite 11 για PlayStation 3 και Xbox 360, ακυρώθηκε. Το franchise θα επιστρέψει τον επόμενο χρόνο, με την ανάπτυξή του να περνάει από τα χέρια της EA Canada σε αυτά της EA Tiburon, που πρόσφατα μας έδωσε το EA Sports MMA. Ο λόγος της ακύρωσης δεν έγινε γνωστός.
lol
btw σημερα κυκλοφορησε σαν free dlc το ultimate team για fifa 11.
asimoulis
05-11-2010, 12:55
γενικά όσοι έχετε πισιά τσιμπήστε ένα (ασύρματο) χειριστήριο xbox πολύ καλή φάση στα 40+ ευρώ. πολύ καλό τελικά το φίφα, αν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι δε lagάρει στο online θα το πάρω original. το κερασάκι στην τούρτα το χαριτωμένο soundtrack.
KP7mxcvGejQ
Mitsmann
05-11-2010, 13:27
δεν υπαρχει πιο πουστρε μπαντα απ τους Chromeo αλλα οκ.
Mitsmann
05-11-2010, 13:29
να σημειωσω οτι ηδη με Ταβερν παιζουμε το Φιφα 11 ανελλιπως και προς το παρον αν και δε σκοραρουμε ευκολα (ξεκολλαμε αλλα σιγα σιγα) τα πραγματα ειναι πολυ πολυ καλυτερα τουλαχιστον απ το Προ 10.
Ιδιως αυτη η κλαπαρχιδια να μη κανουν πασα/σουτ με τη μια στο Προ γιατι ετσι αποφασισε το game engine, ειναι οτι χειροτερο εχω δει, σχεδον κατεστρεψε το παιχνιδι.
στο Φιφα φυσικα, το κανουν οποτε το διαταξεις, ακομα και αν παει η μπαλα στα πουλια, ξερεις οτι ο παικτης εκανε οτι ζητησες/πατησες.
Λες για την καθυστέρηση ανάμεσα σε πάτημα κουμπιού και εκτέλεση εντολής ή στη δύναμη και την κατεύθυνση που βάζεις πλέον στην πάσα; Γενικά το πρώτο λέγεται ρεαλισμός, το δεύτερο καλύτερος χειρισμός της ομάδας...
asimoulis
05-11-2010, 15:38
όχι έχει δίκιο, τις περισσότερες φορές δεν μπορείς να κάνεις πάσα με τη μία πρέπει ο δικός σου να κάνει κοντρόλ. τέσπα παίξε φίφα, μοιάζει με ποδόσφαιρο.
mits αν παιζετε σε ps3 σας προκαλω σε διαδικτυακες μαχες σισσε vs μιραλας.
Mitsmann
05-11-2010, 22:21
Λες για την καθυστέρηση ανάμεσα σε πάτημα κουμπιού και εκτέλεση εντολής ή στη δύναμη και την κατεύθυνση που βάζεις πλέον στην πάσα; Γενικά το πρώτο λέγεται ρεαλισμός, το δεύτερο καλύτερος χειρισμός της ομάδας...
τι μου λετε κυριε γνωστη.
λεω (σε πολυ απλα ελληνικα, τα οποια αν εχεις ανεβει ενα Ανωτερο Ιντελλεκσουελ επιπεδο ισως να ειναι καπως δυσνοητα) για την περιπτωση που εγω ΖΗΤΑΩ απ τον παικτη μου να σουταρει με τη μια, μεσα στην περιοχη π.χ. οπως εγω θα σουταρα με τη μια αν μου πασαρε ενας κανονικος ανθρωπος.
το που θα παει η μπαλα δεν εχει σημασια και δεν εξεταζεται. μπορει να πεταξει τη μπαλα πανω απ το γηπεδο, η πλαγιο απ τα 2 μετρα απ τη γραμμη του τερματος. ΔΕΝ ΜΕ ενδιαφερει. Ζηταω να κανει κατι ο μαλακας της Κοναμι, και αντ αυτου τον βλεπω να μαχεται με αορατους δαιμονες σαν πανω απ το πτωμα του ΚονανΔεΜπαρμπαριαν, μεχρι που μισο δευτερολεπτο μετα εχει κοπει.
στο Φιφα π.χ. μια χαρα σουταρουν με τη μια. Οχι δεν εχω βαλει ακομα κανενα γκολ ετσι (δεν εχω παιξει πανω απο τεσσερις ωρες ΦΙΦΑ στη ζωη μου) αλλα δεν με ενδιαφερει αυτο.
αυτα.
Εγώ θυμάμαι στο '98 όμως που έκανες τάκλιν στον τερματοφύλακα όταν έκανε βολέ και του έκλεβες τη μπάλα, τετ-α-τετ και γκολ. :)
Έχω την εντύπωση ότι αυτό γινόταν στο FIFA INTERNATIONAL SOCCER (FIFA '94) και όχι στο 98
Mitsmann
07-11-2010, 18:40
στο 94, καθοσουν μπροστα στο τερμα οταν εκανε βολε, το εκανε πανω σου και voila!
asimoulis
13-11-2010, 07:43
RyIQ43av0s0
νneurotic
16-11-2010, 02:49
mits αν παιζετε σε ps3 σας προκαλω σε διαδικτυακες μαχες σισσε vs μιραλας.
οποιος παιζει φιφα11 σε ιντερνετ ας ψηθει για κανα πρωταθληματακι, η κανα ματσακι με ραντεβου (στα τυφλα)
να δειτε πως σκιζ και παει η παοκαρα διαδικτυακα
Mitsmann
16-11-2010, 02:52
Δεν ειμαι ετοιμος ακομα. ( c )
νneurotic
16-11-2010, 02:55
οχι ρε συ τι νομιζεις πως εγω εχω παρει πτυχια?
ετσι για την φαschη ελεγα,κανα τουρνουα η τπτ...
εγω μεσα ειμαι.vneurotic δωσε psn.
νneurotic
16-11-2010, 02:57
κατσε γιατι ειμαι λιγο ανθρωπος των σπηλαιων,τι ειναι το psn?
psn id.το nickname σου στο playstation network.
αν βεβαια δεν παιζεις σε ps3 αδικα το συζηταμε =p
νneurotic
16-11-2010, 03:00
οχι ρε συ,playstatio-ναρα ειμαστε,στο στελνω με πμ,για τωρα ψηθηκες εσυ??
δεν εχω προβλημα,οποτε να΄ναι.θα εισαι online μετα;
νneurotic
16-11-2010, 03:06
ψηνεσαι για ενα στα γρηγορα??
SpiritCrusher
16-11-2010, 03:34
Για το Fifa 11 που είπε ο Μιτς πως έχει πρόβλημα στο PS3, τελικά από ότι φαίνεται από ένα γρήγορο ψάξιμο στο επίσημο φορουμ, το έχουν και άλλοι σαν πρόβλημα αλλά κανείς δεν ξέρει γιατί. Και δεν υπάρχει και επίσημη απαντηση πάνω στο θέμα.
Και αυτό.
για πoιο προβλημα μιλαμε και σε ποιο post;το οτι θελει patchαρισμα το game ειναι γεγονος,αλλα οχι για gameplay issues και συμφωνα με επισημο ποστ θα ειναι ετοιμο μεχρι τελος του μηνα.
SpiritCrusher
16-11-2010, 15:17
Ξαφνικά λέει ενώ παίζει διπλό και μπαίενι να κάνουν αλλαγές στο 2ο ημίχρονο το παιχνίδι παγώνει και μαζί με αυτό και το PS3. Μόνο με reset φτιάχνει. Υπάρχει ένα παρόμοιο θρεντ στα επίσημα για το πως παγώνει και σε άλλους με παρόμοιους τρόπους και ακόμα δεν έχουν πάρει απαντηση. Corrupted κοπιες; Ποιος ξέρει.
Αν έχεις δει για τίποτα τέτοιο σε patchnotes, πες.
link: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/3389478.page
ναι αυτο το με τα κολληματα το γνωριζω και ειναι εκνευριστικο.εχει συμβει αρκετες φορες σε random φασεις online την ωρα του ματς και offline μονο στα menus και σπανιοτερα.στα online freeze μπορεις να αποφυγεις το reset(που δεν ειναι και οτι καλυτερο μπορεις να κανεις στο μηχανημα) με quit game απο xmb.
το οτι υπαρχει κοσμος που δεν το εχει αντιμετωπισει ειναι το ανησυχητικο παντως...και γιαυτο και εχει αργησει και τοσο το patch πιστευω.
edit:μολις ειδα στα forums οτι κυκλοφορησε patch χτες το οποιο δεν το προσεξα πιθανον λογο του οτι εχω βαλει τα updates να κατεβαινουν αυτοματα με τον background downloader του plus και το notification θα το ειδε ο bro που στανταρ δεν εδωσε σημασια.αποσο διαβαζω αρκετοι συνεχιζουν να εχουν το θεμα με τα κολληματα,αλλοι λενε οκ...dunno.
χτες παντως στα ματσακια που παιξαμε με τον νneurotic δεν ειχαμε κανενα προβλημα αν και παλι μπορει να ετυχε μιας και ανεκαθεν δεν ηταν κατι στανταρ να πεις οτι συμβαινει παντα or smth.
http://forum.ea.com/uk/posts/list/1140/56764.page
p.s. το προβλημα υπαρχει και στο xbox360.
νneurotic
16-11-2010, 22:39
σε μενα παντως η μονη φαση που ψιλοκολλαει ειναι οταν χρησιμοποιει και καποιος αλλος το δικτυο,με πσ ασ πουμε ή οταν εχω ανοιχτο ταυτοχρονα το μtorrent
(δεν ξερω αν ειναι σχετικο αυτο)
υ.γ. επισης ποσο γαμιουνται οι τυπαδες που οταν παιζεις ματσακι και ειναι ψιλοντερμπι και βαζεις γκολ ξερω γω στο 99΄ ή νικας με καμια τεσσαρα,βγαινουν λιγο πριν ληξει το ματς (μολις ετυχε σε ματσακι παοκ τοτεναμ λολ μονο)
οι (rage)quitters υπαρχουν παντου και παντα.δεν προκειται να αλλαξει ποτε αυτο =p
εγω καθομαι παντως να τελειωσω ματσακι ακομα και αν με βιαζουν με κανενα 4-0 κτλ
νneurotic
16-11-2010, 22:48
και γω ρε συ αλλα δεν γινεται αυτο,να καθομαι να την τρωω και γω,παικτες με σκημενα κεφαλια,αμφιβολη θεση του προπονητη,ταραχη στην ομαδα κτλ
σε ranked match και οταν λεω οτι ωραια θα παρω τπτ ψωροποντους να ανεβω κανα λεβελ ο αλλος να μου κοταει
δεν παιζει ρολο αυτο ρε.αν καποιος φυγει παιρνεις νικη στα χαρτια 3-0 και τους αντιστοιχους ποντους.
νneurotic
21-11-2010, 23:17
βγηκε και ενα ψιλοεπισημο πατσακι απντεητ για ελληνικες ομαδες για φιφα 11
να εδω http://greeksuperpatch.com/content/view/290/1/lang,el/
οποιος ψηνεται για επαναληψη του σημερινου ντερμπυ με πσ3 φιφα ας στειλει πμ
Mitsmann
23-11-2010, 20:31
μεχρι πριν 4-5 μερες, το πατς ηταν μονο σε εκδοση για pc.
για ps3 ειπαν θα βγαλουν αλλα αργοτερα.
πφφ.
νneurotic
23-11-2010, 20:36
εγω παλι γιατι εχω την εντυπωση πως ειναι και για πσ3?νομιζω το φορτωνεις σε στικακι usb και μετα το περνας στο πλευ
τεσπα,ετοιμαζομαι να φτιαξω ψιλοπατσακι με συνθηματα για ελληνικες ομαδες αν θελει κανενας ας πει
νneurotic
23-11-2010, 20:54
γραψε λαθος ,μονο για πσ ειναι
συνθηματα ειχα φροντισει να κατεβασω πριν βγει το game και τα περασα στο release και στις 4 ελληνικες.
μια καλη ιδεα για να βαλεις πανω απο ενα (συνθημα)mp3 να παιζει κατα τη διαρκεια του αγωνα σε καθε ομαδα ειναι να αντιστοιχισεις playlists με 5-6 chants.
νneurotic
24-11-2010, 11:11
θα το δοκιμασω ,προς το παρον μαζευω τα συνθηματα
νneurotic
24-11-2010, 20:24
συνθηματα ειχα φροντισει να κατεβασω πριν βγει το game και τα περασα στο release και στις 4 ελληνικες.
μια καλη ιδεα για να βαλεις πανω απο ενα (συνθημα)mp3 να παιζει κατα τη διαρκεια του αγωνα σε καθε ομαδα ειναι να αντιστοιχισεις playlists με 5-6 chants.
μηπως υπαρχει δυνατοτητα να τα ανεβασεις καπου (κυριως για τις αθηνεζικες ενδιαφερομαι)???????????????
ελπιζω οταν παιζει ο παοκ εντος εδρας να ειχες γνωση και να βαλες
να παιζει hells bells
θα κοιταξω να τα περασω απο το usb γιατι δεν κρατησα backup στο pc.
στον παοκ εχω περασει τα "...εχω τρελα μες το μυαλο..." και "...σκοτωσα για ενα εισητηριο..." + τον υμνο στην εισοδο των ομαδων.
νneurotic
24-11-2010, 22:42
thanks....θα περιμενω
asimoulis
24-11-2010, 23:43
βάλε και το σύνθημα της δεκαετίας. της καινούριας ντε.
Mx2m-GtUFP0&feature=related
jack the ripper
01-12-2010, 11:33
εγω εβαλα πριν λιγες μερες το nba 2k11 και εχω να πω οτι γαμαει το συμπαν..
το jordan challenge --> :touched:
παιζει να ειναι απο τα καλυτερα mode σε αθλητικο παιχνιδι ever.2-3 θα σου βγαλουν το λαδι.
jack the ripper
01-12-2010, 11:40
μεχρι τωρα εχω κανει 3 completed...δοκιμασα μια φορα αυτο με τον dominique αλλα πρεπει να ειναι μεγαλη πουτσα...στο ημιχρονο ειχε περασει τους 25 ποντους :P
καλα περιμενε μεχρι να πρεπει να κρατησεις τον drexler κατω απο 20 κανοντας και ολα τα υπολοιπα που ζηταει =p
ή στο flu game που οσο περναει η ωρα σερνεσαι και περισσοτερο...κ.α.
jack the ripper
01-12-2010, 13:55
χμμμ καταλαβα..πουτσα προβλεπεται :P
νneurotic
01-12-2010, 20:31
να κανω μια μικρη παρενθεση και να ρωτησω κατι??
στο ps3 βγηκε ενα στικακι κτλ που περναει τα παιχνιδια κατευθειαν στον σκληρο και δεν χρειαζεται ζντι
εννοειται πως δεν υπαρχει περιπτωση για ον λαιν για τα συγκεκριμενα...
επηρεαζει ομως και τα αλλα που εχουν αγοραστει κανονικα??
υποθετω πως απο τη στιγμη που δεν μπαινεις online χωρις νεο firmware,δεν θα μπορεις και να παιξεις online ουτε τα αγορασμενα.
Ethereal
26-04-2011, 15:07
http://www.youtube.com/watch?v=Q-YISZLtSX8
Ethereal
27-05-2011, 14:20
http://www.dailymotion.com/video/xixj13_fifa-soccer-12-player-impact-trailer_videogames
Kelldorain
28-05-2011, 11:34
Οκ προφανώς παίζει οι αλλαγές να 'ναι πολύ πιο μικρές απ'ότι λένε και να μην φαίνονται, αλλά αν όντως ισχύουν πρέπει να προσέξουν τις αποστάσεις, για να μην γίνεται χαμός με το physical game κάθε φορά που φτάνεις στο κέντρο. Καλό ακούγεται πάντως.
Ethereal
03-06-2011, 19:59
http://www.youtube.com/watch?v=PDP--y8COo0
Kelldorain
07-06-2011, 17:30
http://www.youtube.com/watch?v=zd0SC6aB5Wg
Ethereal
10-07-2011, 11:38
former Arsenal and England striker Alan Smith will take over commentary duties in FIFA 12
http://www.youtube.com/watch?v=usYy7B4TBjs
Ethereal
30-07-2011, 18:39
εξωφυλλα.pes δεν εχει ακομα.
http://img28.imageshack.us/img28/686/fifa12ps3pftukeng.th.jpg (http://img28.imageshack.us/i/fifa12ps3pftukeng.jpg/)
http://img846.imageshack.us/img846/4817/nba2k12agnoasticfobtemp.th.jpg (http://img846.imageshack.us/i/nba2k12agnoasticfobtemp.jpg/)
http://img560.imageshack.us/img560/6746/nba2k12agnosticfobtempb.th.jpg (http://img560.imageshack.us/i/nba2k12agnosticfobtempb.jpg/)
http://img823.imageshack.us/img823/3949/nba2k12agnosticfobtempj.th.jpg (http://img823.imageshack.us/i/nba2k12agnosticfobtempj.jpg/)
Beyond Within
28-09-2011, 15:27
έφτασε το προ παιδιά, ξέρετε που θα το βρείτε
Ethereal
28-09-2011, 23:44
και fifa επισης(το οποιο εχει φετος μια τεραστια και θετικη imo αλλαγη στο συστημα της αμυνας με το tactical defending).
2k12 σε μια βδομαδα.
Mitsmann
29-09-2011, 11:56
αυτα που εκανε το περσινο φιφα με τις αμυνες δεν υπηρχαν.
το περσινο φιφα ηταν κλασεις καλυτερο απ το προ, αλλα οτι και να κανεις τακτικα, η αμυνα σου παιζει τοσο ψηλα οσο χρειαζεται να ξεβρακωνεσαι διαρκως.
KoiliaSamprela
29-09-2011, 19:35
με τις κλειστές γωνίες όμως τίποτα ...
Ethereal
02-10-2011, 17:52
παρτε fifa 12 να κανουμε κανα τουρνουα οι του ps3.
φετος μπορεις να κατεβασεις απο creation center ολοκληρες διοργανωσεις.ηδη ενας τυπος εχει φτιαξει superleague με ολα τα logos,kits,τα παντα ολα.
α και online σου βρισκει παντα αντιπαλο ιδιας δυναμικοτητας (αστερακια) οποτε παιζεις ανετα με οτι ομαδα θες αποφευγοντας τη πλειοψηφια που σπαμαρει μπαρτσα/ρεαλ.
γενικα το παιχνιδι με καποια fix μικροθεματων σε ενα πατσακι βαζει υποψηφιοτητα για all time favorite στο ειδος.
asimoulis
15-10-2011, 17:54
βασικά πήρα fifa 12 gia pc, ψηθείτε, στο ebay βρίσκεις cd-key με 20 ευρώ. στο origin κάντε add fafish. το game γαμάει και το online του έχει τα πάντα.
Ethereal
15-10-2011, 18:14
εχετε και στο pc τυπους που παιζουν με τον gk για να μαρκαρει το ai γιαυτους;αν και θα το πατσαρουν βεβαια αλλα εχει γαμηθει λιγο στις πανω divisions.
Το PES μ' αρέσει κάθε χρόνο και λιγότερο, ένα σταθερό πράμα δεν υπάρχει στην ΚΩΛΟΖΩΗ.
mourning apocalypse
15-10-2011, 20:51
Ναι αλλά το 2Κ12 είναι πραγματικό αριστούργημα,καλύτερο sport game ever κλπ.
Ναι αλλά το 2Κ12 είναι πραγματικό αριστούργημα,καλύτερο sport game ever κλπ.
δε μου άρεσε καθόλου...έπαιξα ένα δεκάλεπτο και το έκλεισα...ίσως αναθεωρήσω βέβαια :p
Ethereal
16-10-2011, 00:25
απο τα καλυτερα 2k βασικα
asimoulis
16-10-2011, 11:32
εχετε και στο pc τυπους που παιζουν με τον gk για να μαρκαρει το ai γιαυτους;αν και θα το πατσαρουν βεβαια αλλα εχει γαμηθει λιγο στις πανω divisions.
επειδή δεν έχω πολλά παιχνίδια στα χέρια μου (μόλις ανέβηκα 8η) υπονοείς ότι το ai μαρκάρει καλύτερα από έναν "φτασμένο" παίκτη; ψάχνω 2 μέρες στο google κανα community για fifa 12 pc τι στο πούτσο, δεν έχει; στο official forum δεν λέει και πολλά πράματα.
Ethereal
16-10-2011, 22:53
το ai στο online ειναι κλειδωμενο στο world class.το world class κονσολες τουλαχιστον φετος μαρκαρει υπερανθρωπα.γενικα εχει γινει μανουρα μαυτο στα φορουμς αλλα εχουν ηδη δηλωσει πως θα αφαιρεθει στο patch.νομιζω πως pc το περασαν σημερα το πατσακι.
ξέρει κανείς αν υπάρχουν γλώσσες περιγραφής για κατέβασμα για το pes12 (pc) :?::?::?:
Magellan
19-10-2011, 09:07
ναι
κατεβασα προχτες ενα , δες σε τορρενταδικα
παίζει link? γιατί είχα ψάξει και είχα κατεβάσει κάτι ό,τι να 'ναι μούφες...
mourning apocalypse
25-10-2011, 16:33
ethereal αν έχεις ps3 στείλε πμ να κανονιστούμε για 2Κ οnline.
Ethereal
25-10-2011, 17:54
κανε add undergroundgr αν και επιασα το arkham city αυτες τις μερες
νneurotic
26-10-2011, 00:54
εθεριαλ δεν ησουν ο αμπρουζι???γιατι εχω κανει αντ εναν undergroundgr στο ps
ποιος εχει το φιφα 12 να παιξουμε κανενα ματσακι??
Ethereal
26-10-2011, 08:46
ναι.ο poliraki δεν εισαι;εβλεπα οτι επαιζες το 11 ακομα.σου'χα στειλει.
:touched:
http://img819.imageshack.us/img819/6528/pes12paokreal.jpgτεράστιο παίχτσι
Mitsmann
31-10-2011, 01:50
επαιξα ενα μεγαλο σχετικα δειγμα ΦΙΦΑ12 σημερα, περιπου 10 ματς σε τουρνουα.
αυτο που δε καταλαβαινω ειναι αν ειναι τοσο δυσκολο για τον εκαστοτε προγραμματιστη αν οχι να κανει ας πουμε απλα πραγματα, να διατηρησει καποια περσινα, η να βρει μια μεση λυση.
περσι δε βαζαμε σουτ απ εξω με κανενα τροπο (αντε με εξαιρεσεις). Φετος διορθωθηκε, θυμιζει αρκετα παλιο Προ καλο (το 6 ας πουμε), οι καλουτσικοι-καλοι παικτες βαζουν καλα σουτ, ολα καλα.
απο κει και περα, αποφασιστηκε το πληκτρο Χ αντι να φερνει τον αμυντικο πανω στη μπαλα να κανει κατι σαν τζαρτζαρισμα ξερω γω και αντ αυτου το τετραγωνο να κανει κατι σαν "πιεση απο αποσταση".
σαν να μην φτανει αυτο, ΟΤΙ ΔΟΚΙΜΗ, ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑΡΑ Σκεφτεις να εφαρμοσεις, δε γαμιεται, οι ομαδες αμυνονται σαν το Μαλεζανι στο Νου Καμπ, ανεβαινουν μεχρι τη σεντρα.
σαν αποτελεσμα, απ τα 10 ματς ενος παιχνιδιου που παιξαμε στο δυσκολοτερο επιπεδο, και για 1η φορα αρα π.χ. θα θελε μια προσαρμογη, τα 6 εληξαν με 4+ γκολ.
Ακομα δεν εχεις επιλογη να αλλαζεις τον καιρο στα τουρνουα, αν θες. Οχι. ολα τα ματς dry.
περσι ειχε.
δηλαδη συσκεφθηκαν εκει και ειπαν "α ρε συ μαλακια αυτο, ας το βγαλουμε" ????
Ethereal
31-10-2011, 11:12
εχεις δοκιμασει να "παιξεις" με τον σταυρο του κοντρολερ;αν αλλαξεις σε defensive / ultra defensive(πατα μια-δυο φορες δεξια ενω παιζεις) η αμυνα παραμενει πισω απο το κεντρο ή στενα στην περιοχη αντιστοιχα.η φαση με το χ εγινε ωστε να γινει πιο δυσκολο το πρεσαρισμα το οποιο στο 11 ειδικα ηταν υπερβολικο απο ενα σημειο και μετα στο online.αν του παρεις το κολαι θα δεις οτι ειναι καλυτερο.απλα κανε contain με το χ ή manual με l2 και την καταλληλη στιγμη αστο και πηγαινε στην μπαλα με τετραγωνο στο σωστο timing.στα σκουρα πατα και r2 για double team μαρκαρισμα.
Mitsmann
31-10-2011, 11:16
ναι θα το ψαξω.
οσο για τη ρυθμιση που λες, ναι στ αρχιδια του το defensive και το ultra def. παλι ψηλα μενουν
απλα εντοπισα οταν το κλειναμε μια ρυθμιση στις user custom ρυθμισεις που λεει user defensive height κατι τετοιο, και απο κει ρυθμισεις ποσο ψηλα ειναι η αμυνα. (ετσι λεει.)
θα το δω και θα σου πω.
Κάθε χρόνο αυτές οι μαλακίες γίνονται πιο πολύπλοκες, έχει command list λέει τώρα το προ.
http://img155.imageshack.us/img155/4507/kickoff2jy9.gif
λέμε.
KoiliaSamprela
31-10-2011, 13:11
Κάθε χρόνο αυτές οι μαλακίες γίνονται πιο πολύπλοκες, έχει command list λέει τώρα το προ.
http://img155.imageshack.us/img155/4507/kickoff2jy9.gif
λέμε.
πινκ απ τα βάθη της καρδιάς μου!
Mitsmann
06-11-2011, 15:58
το προβλημα με τις αμυνες που παιζουν στο κεντρο και σε κανουν κυλοτα οι περισσοτερες πρωωθημενες πασες, λυνεται σχετικα πηγαινοντας στα γενικα settings στο tab USER και βαζοντας Defence Positioning Height απ το 50 που ειναι στο 0.
οχι οτι παιζουν και κανα κατενατσιο αλλα σαφως η αμυντικη τετραδα ειναι αρκετα πιο πισω απ οτι πριν.
μεινετε συντονισμενοι, η Ταβερν & Μιτς μπετα τεστινγκ ουαου εξτραβαγκανζα, θα λυσει κι αλλα θεματα.
Mitsmann
12-11-2011, 12:50
με το νεο πατς που βγηκε χτες προχτες μπορεις να επιλεξεις και τον καιρο πια και δεν το κανει μονο του.
επρεπε να πεσει -σχεδον- παγκοσμιο κραξιμο γι αυτο το μικρο θεμα για να γινει δουλεια.
τωρα μπορουμε να πουμε οτι ειναι καλυτερο απ το 11.
Ethereal
15-11-2011, 16:46
http://www.youtube.com/watch?v=1kFeFy5lHF0&feature=feedu
Ethereal
24-11-2011, 23:45
ξαναμπηκα μετα απο ενα διαλειμμα περιπου ενος μηνα και πηρα την πιο ευκολη promotion (απο την 3 στην 2) που εχω παρει.μαλλον ξεκαθαρισε αρκετα το πεδιο και οι "απαιχτοι" εχουν εγκατασταθει στην division 1.κραταμε μια πισινη να ειχα αρκετη δοση κωλου βεβαια.
poliraki μπες μετα για κανα friendly,ενα βαθμο θελω για το trophy =p
και μη γαμιεστε,δωστε κιαλλοι psn να φτιαξουμε καμια λιγκα.
σε αλλα νεα : We're delighted to announce that EA SPORTS has signed the world's top footballer, Barcelona and Argentina superstar Lionel Messi, to a multi-year endorsement contract that will see him become the global face of the EA SPORTS FIFA franchise.
The biggest transfer deal this season sees the FIFA Ballon d'Or 2010 winner transfer to EA SPORTS and make his debut in March, 2012 on the cover of FIFA Street.
πηραν και αυτον απο την konami.
asimoulis
03-02-2012, 04:37
ήρθε και το πρώτο πρωτάθλημα στο head to head. στα 9 games κιόλα
Ethereal
03-02-2012, 18:08
σε ποια κατηγορια εχεις ανεβει;
asimoulis
04-02-2012, 03:59
το πρωτάθλημα της 1, στους 20 πόντους.
Ethereal
04-02-2012, 05:18
α ωραιος.εγω εχω κολλησει στην 2η division αν και δε παιζω τοσο συχνα.
asimoulis
04-02-2012, 15:13
πιθανότατα το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever
όποιος παίζει 12 στη θεσσαλονίκη ας ψηθεί να βρεθούμε κάπου να χάσει.
Ethereal
29-03-2012, 14:15
http://img696.imageshack.us/img696/3769/euro2012keyart.th.jpg (http://img696.imageshack.us/i/euro2012keyart.jpg/)
η EA SPORTS(tm) θα γιορτάσει το UEFA EURO 2012(tm) με το μοναδικό επίσημα εξουσιοδοτημένο videogame του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου για το 2012, το οποίο ξεκινάει στις 8 Ιουνίου στην Πολωνία και την Ουκρανία. Το EA SPORTS UEFA EURO 2012(tm) θα είναι διαθέσιμο για αγορά ως ψηφιακό expansion pack στους fans που έχουν ήδη το EA SPORTS FIFA 12 για το PlayStation(r)3, Xbox 360(r) και για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το videogame θα είναι διαθέσιμο από τις 27 Απριλίου 2012.
http://img39.imageshack.us/img39/6559/euro2012fravgrewmlowres.th.jpg (http://img39.imageshack.us/i/euro2012fravgrewmlowres.jpg/)
asimoulis
29-03-2012, 14:46
καύλα, σοβαρά τώρα κανείς δεν έχει fifa 12 γνήσιο στο pc;
Για να εγκαταστήσω το euro 2012 πρέπει να έχω εγκατεστημένο το fifa 12; Εγκατέστησα μόνο το Eyro και με πετάει κατευθείαν στα windows όταν το τρέχω
Ethereal
17-05-2012, 16:04
ναι ειναι dlc.μπαινεις στο παιχνιδι απο το κεντρικο menu.
χτες πηρα το πρωτο euro online btw,μετα απο 3 χαμενους τελικους οι 2 στο 90' και ο ενας στα πεναλτυ.με αγγλια ο τεταρτος και τυχερος.
αυτη τη μαλακια που online στις αλλαγες σου βγαζει 2 gk και 3 cb(οτι κι αν κανεις στο team managment πριν το ματς) την εχετε και στο pc;ps3 ακομα να το φτιαξουν.
Ethereal
03-09-2012, 17:05
πλησιαζει ο καιρος
http://s.pro-gmedia.com/videogamer/media/images/pub/605x/fifa_13_box_large.jpg
release date : 28 September 2012
New gameplay features
Player impact engine
The "player impact engine" expands physical play from simple collisions to off-the-ball battles between players. Defenders will be able to push and pull for position, and use their size and strength to win possession or force opponents into poor touches and decisions before the ball arrives.
Tactical free kicks
FIFA 13's "tactical free kicks" provides the tools to create dangerous and unpredictable free kicks, by utilising the most skilful players on the pitch. The player will be allowed to position up to three attacking players over the ball and utilise dummy runs and more passing options to create elaborate free kicks. Opponents can counter by adding or subtracting players to the wall, creeping the wall forward, or sending a bullet man to intercept the pass or block the shot.
Attacking intelligence
All-new "attacking intelligence" enables players to analyse space, work harder and smarter to break down defences, and think two plays ahead. Players now possess the intelligence to create, curve, or alter runs in order to capitalise on openings as they occur, make runs that pull defenders out of position in order to open passing channels for teammates and better position themselves for new attacking opportunities.
Skill games
New mini skill games in FIFA 13 enable you to test your skills in dribbling, shooting and passing in the arena, letting you attempt to gain the highest score and challenge the scores of your friends, whilst also helping you develop your FIFA 13 playing skills. These include games such as chipping the ball into a target, dribbling around obstacles, or passing to teammates under intense pressure.
+
Improved Career Mode with major changes developed in response to requests from the most passionate fans of the franchise.
New features to enhance the massive EA SPORTS FIFA online offering, including improvements to the wildly popular Head-To-Head Seasons mode
Multiple new features and benefits to EA SPORTS Football Club, the live service that is the heartbeat of FIFA
Complete authenticity with more than 500 officially licensed clubs. Additional new modes and features will be announced in the months ahead.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/10/NBA_2K13_Box_art.jpg
release date : October 5, 2012
απο νεα features δεν εχουν ακουστει και πολλα atm αλλα θα εχει full all star weekend mode(καρφωματα κτλ) και τις dream team του 1992&2012
απο football manager μερια δεν υπαρχει τιποτα νεο προς το παρον.κλασσικα μεταξυ οκτωβριου-νοεμβριου η κυκλοφορια.
pes 2013 τον οκτωβριο χωρις σιγουρη ημερομηνια atm.
http://www.el33tonline.com/images/cache/31430.PNG
ProActive AI
Players are made especially to be recognized as well as the real players. Just like Zlatan Ibrahimovic who like to take a mid-air ball with his inside right foot towards the goal. Neymar also been re-engineered to reach real player similarities such as dribble with the ball between opponent's legs and take a sidestep before shooting.
Enhanced Goalkeeper
Goalkeepers also enhanced such as new moves on how to handle a one-on-one situation, a knuckle ball and powerful shots. To increase the tempo of the counterattack, the goalkeeper's throw has been added powerbars to increase the distance of the balls thrown.
Knuckleball freekicks
Knuckleball freekicks was already been available in the previous PES edition, but yet not been informed the commands. Press the shoot button and press it again when the freekick takers appearing his last step before shooting.
Full hand-control
PES had given players to make real win-win situation on controlling players. The full controls has upgraded and it has been more easier to control, jockey or wait other teammates as well making crazy skills and finishers.
Upgraded defence
The defence has been enhanced to make as in the formation when defending. Just when the defender win the ball, the defenders will run for midfield and make a perfect line for attacking just as same as in the lineups.
Attacking defenders
Defenders just make their runs for scoring opportunity that create chances to win the game.
Narrow and wide flanks
The wings will follow the strategy for go near the sidelines, run to the middle or sometimes past between defenders in time to avoid an offside.
επισης επιστρεφει nba live τον οκτωβριο ,αν και απογοητευτικο απο τις πρωτες εντυπωσεις του leaked gameplay video.
http://www.youtube.com/watch?v=Z-cV4in0kh0
http://www.youtube.com/watch?v=a6gdPZbLAlM
http://www.youtube.com/watch?v=YE-LDQa1Tdo
http://www.youtube.com/watch?v=WZOoRCoNlLA
demo προς το παρον μονο απο pes υπαρχει και αν και καλυτερο απο τις προηγουμενες χρονιες,εξακολουθει να θελει πολυ δουλεια για να φτασει τα τελευταια fifa.επομενο demo απο fifa στις 13 του μηνα.
KoiliaSamprela
03-09-2012, 17:19
παίζουν 2 εκδόσεις για xbox360 για το καινούριο φίφα, μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει ουσία να πάρεις το ultimate ή και το απλό μια χαρά είναι?
asimoulis
04-09-2012, 13:01
απο ότι είδα στο pc σου δίνει 24 χρυσά booster packs για to fifa ultimate team το οποίο βάσει της εμπειρίας μου με το 12 είναι απλά ένα online mode. φαντάσου ότι χτίζεις την ομάδα σου με κάρτες ομάδα + πάγκος + προπονητής + διάφορα άλλα ωραία (extra skills κλπ) και ανάλογα με τις νίκες σου παίρνεις πόντους με τους οποίους αγοράζεις booster με καμμιά 10 καινούριες κάρτες αν δεν κάνω λάθος.
Η αλήθεια είναι ότι μέχρι να μαζεψεις τα 24 χρυσά που σου δίνουν αυτοί θα σπάσεις τα αρχίδια σου αλλά στην τελική θα δώσεις λεφτά για να έχεις ένα γρήγορο edge, μούφα, μπορείς να τη χτίσεις και αργά την ομάδα (φαντάσου ότι ξεκινάς με μια ομάδα με "χάλκινες κάρτες" τουτέστιν ποδοσφαιριστές με rating 60-65 και σιγά σιγά την εμπλουτίζεις πουλώντας στην εσωτερική αγορά του παιχνιδιού τις άχρηστες για σένα-χρήσιμες για κάποιον άλλον).
Κατά τα άλλα το συγκεκριμένο mode δεν είναι το το βασικό online mode του παιχνιδιού ένας ακόμα λόγος να μη σε νοιάζει.
KoiliaSamprela
04-09-2012, 13:54
οκ φαντάσου πάμε σε φάση αραχτοί στο σπίτι και παίζουμε παρέα, online σχεδόν απίθανο να παίξω.
Πάω για το απλό :)
Ethereal
04-09-2012, 13:58
το ultimate team mode εχει καψει πολυ κοσμο(και εχει κανει πλουσια την ea) αλλα προσωπικα σχεδον αποκλειστικα με το online head to head seasons ασχολουμαι.
Ethereal
09-09-2012, 11:15
http://www.youtube.com/watch?v=iV1Ls8YALY0
asimoulis
08-12-2012, 00:33
Και κάπως έτσι, με ένα πρωτάθλημα, τελειώνει μια καριέρα στο fifa 12. Πάμε για 13.
http://i.imgur.com/hdoL3.jpg
Κωλαράκι Τορνευτό
08-12-2012, 08:34
Εχω λιωσει το Career Mode στο FIFA 13 (πανω απο 5 χρονιες = 300 ματς), και εχω παιξει λιγακι Seasons και Ultimate Team.
Πλακα εχουν ολα αυτα τα modes. Ασιμουλης, τι παιζει γενικως? Θες να γινουμε φιλοι στο οριτζιν να τρως καμια φιλικη πουτσα?
Ethereal
08-12-2012, 09:34
χτες πηρα το πρωταθλημα στη online division 1 του ultimate team,το οποιο το ξεκινησα για ενα trophy(δεν τα κυνηγαω γενικα τα platinum αλλα οταν σου εχει μεινει μονο ενα για να το παρεις,ειναι ολιγον τι πειρασμος) και τελικα εχει πλακα το mode.ειδικα οταν πετυχαινεις τυπους με messi,falcao,neymar κτλ στο ροστερ που για καποιο λογο πιστευουν οτι εχουν κερδισει πριν καν ξεκινησει το ματς και τελικα αποχωρουν με rage quit.asimoulis πως και ξεμεινες ακομα στο 12?
asimoulis
08-12-2012, 16:11
ε πάω στρατό ιανουάριο και είχα πει να μην αγοράσω το 13 για 2 μήνες :(
αν και πλέον παίζουν keys στο ebay για γύρω στα 20ε. θα δούμε.
αλλα ναι fixxxer, κάνε add fafish στο origin.
Κωλαράκι Τορνευτό
08-12-2012, 21:17
Οκ θα σε κανω.
Καπου εδω να πω οτι κλαιω κανα 2 φορες που μου πεταει παραθυρακι στο Steam "fafish is playing Train Simulator 2013" :touched:
KoiliaSamprela
08-12-2012, 23:32
Οκ θα σε κανω.
Καπου εδω να πω οτι κλαιω κανα 2 φορες που μου πεταει παραθυρακι στο Steam "fafish is playing Train Simulator 2013" :touched:
ρισπεχτ στους μερακλήδες !
Ethereal
09-02-2013, 19:41
ποσταρετε τις squads σας ρε οσοι παιζετε(αν παιζετε) fifa 13 ultimate team.
αυτη για τα tournaments
http://imageshack.us/a/img838/4504/clipboard01jk.jpg
και αυτη για seasons
http://imageshack.us/a/img266/1318/clipboard02md.jpg
ξέρουμε καμιά τσιτιά για να παίζουμε multiplayer online το pes2013 χωρίς να το έχουμε αυθεντικό;
Ethereal
13-03-2013, 16:26
ξέρουμε καμιά τσιτιά για να παίζουμε multiplayer online το pes2013 χωρίς να το έχουμε αυθεντικό;
εχω χρονια να ασχοληθω αλλα πιστευω ακομα μπορεις μεσω hamachi(ποσο ειχαμε καει τοτε με σπασμενο nba live ρε με κατι boom και σια)
btw για τους μυημενους στο fut,αποψε εχει in form καρτα αβρααμ παπαδοπουλος κατα πασα πιθανοτητα.
ένα how to για pro 2013+hamachi να δώσει κάποιος;
Ethereal
21-08-2013, 18:42
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S6HkuaF5s9k
http://www.youtube.com/watch?v=WpDwTdobnFM