PDA

View Full Version : Windows Explorer has stopped working

stam and the witches
13-09-2010, 14:17
Μού το βγάζει ανα 2 λεπτά και το pc μου σέρνεται, σχετικά. Έκανα επαναφορά συστήματος σε μία μέρα πριν από τότε που άρχισε να εμφανίζεται, υποθέτωντας ότι είναι κανα update που ευθύνεται πάλι, αλλά τπτ. Βλέπω έχει συμβεί σε πολλούς, ξέρετε τπτ πριν πλακώσω τα φορμάτ;

KoiliaSamprela
13-09-2010, 14:22
Μού το βγάζει ανα 2 λεπτά και το pc μου σέρνεται, σχετικά. Έκανα επαναφορά συστήματος σε μία μέρα πριν από τότε που άρχισε να εμφανίζεται, υποθέτωντας ότι είναι κανα update που ευθύνεται πάλι, αλλά τπτ. Βλέπω έχει συμβεί σε πολλούς, ξέρετε τπτ πριν πλακώσω τα φορμάτ;

τι λειτουργικό ?
εννοώ xp? vista ? 7 , και σε τι SP

stam and the witches
13-09-2010, 14:26
7 professional, SP το τελευταίο λογικά. Τσέκαρα τα logs των διαδικασιών επίσης, το .dll που συνδέεται με όλα τα crashes είναι το werconcpl.dll, δεν ξέρω από ποιο πρόγραμμα προέρχεται για να το διαολοστείλω.

KoiliaSamprela
13-09-2010, 14:40
βασικά δεν έχω κάτι να σου προτείνω, συνήθως ξαναπερνώντας το τελευταίο service pack τα φτιάχνει αυτά, αλλά για τα 7 νομίζω δεν έχει βγει ακόμα κανονικό version , μόνο κάτι beta ...

stam and the witches
13-09-2010, 14:45
Από πάνω κατευθείαν, χωρίς φορμάτ κλπ; Γιατί δε μπορώ καλά καλά να κάνω ένα back-up, ο windows explorer crashάρει και σταμάτει την αντιγραφή.

Neron
13-09-2010, 14:58
Αν έχεις ή μπορείς να βρεις το ERD Commander, χρησιμοποιησέ το για να κάνεις System Restore από παλιότερο check point.

Coroner
13-09-2010, 15:39
βάλε linux.

SpiritCrusher
13-09-2010, 15:57
βάλε linux.

όχι όχι, format c:

ον τοπικ:Πέρα του ότι τα συμπτώματα μοιάζουν με ιο, κάπου έχει πετύχει το μάτι μου πως το συγκεκριμένο .dll μπορεί να μολυνθεί και είναι λίγο ζόρικο.

Έχεις anti-virus;

stam and the witches
13-09-2010, 16:10
Το Kaspersky. Δε βρήκε τπτ, ούτε κανα 2 antimalware-πότσον που έτρεξα.

Ingolemo
13-09-2010, 16:37
e, backup oti mporeis, sth xeiroterh mesw safe mode/ live cd linux, kai format.

pio grhgoro tha nai apo to na psaxneis ti ftaiei kai tha sai kai sigouros oti den ksemeine tpt.

Epishs an den exeis kane partitions, kai vaze sto C:\ mono leitourgiko kai programmata, gia na mhn asxoleisai me backups epomenh fora. :)

Inga Drive
13-09-2010, 18:32
εντωμεταξύ το kaspersky μόνο μια φορά δε μπορείς να το εγκαταστήσεις?ή αμα το κάνεις backup δουλεύει οκ?

Ingolemo
13-09-2010, 19:57
Apoti fainetai douleuei ok (http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279560) arkei na xeis kanei ayto:

Most Urgent
Register your Activation Code

Please visit the below link and Register with your Activation Code and Download the Key by clicking on the "Download Key" option.

http://support.kaspersky.com/en/PersonalCabinet/Registration/

The Key file "xxxxx.key" along with your unique customer id and password in a text file will be downloaded in the zip format. Unzip the file and store the License key and text file for future use in case of system format/re installation etc.