View Full Version : Μαγαζί για στάμπες στην Πάτρα
Telepetel
01-09-2010, 16:48
Πείτε αν ξέρετε κανένα μαγαζί στη Μιναρούπολη που να φτιάχνει και να τυπώνει κάστομ στάμπες (να του πάω φώτο ή σχέδιο) σε καλή ποιότητα. Δυο φίλοι είχαν πάει σε ένα τύπο (κάπου στη Σμύρνης αν δεν κάνω λαθος) και η στάμπα βγήκε πίπα εντελώς, ήταν σαν πλαστικό αυτοκόλλητο και μετά από το πρώτο πλύσιμο τα λέγαμε, άρχισε να σπάει και να ξεκολλάει. Γαμιστερή ποιότητα είχε μια μπλούζα Lucky Funeral που είχα πάρει από live τους στην εστία εδώ, όπου η στάμπα ήταν σα μέρος της μπλούζας, δεν είχε καθόλου διαφορά στην υφή το τμήμα με τη στάμπα σε σχέση με την υπόλοιπη μπλούζα+οτι μετά από πολλά πλυσίματα δεν έχει μασήσει τον κώλο της. Λέω το παράδειγμα με την LF μήπως είχε πάρει κι άλλος και ξέρει αν είναι κάποια ιδιαίτερη τεχνική εκτύπωσης ξερωγω. Θενκς
fandango
01-09-2010, 16:54
αυτό που λες με την LF νομίζω ότι είναι μεταξοτυπία, στο lab που είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι είναι πιο ακριβή απ'τη στάμπα βινυλίου.
αναγκαστικά, όσο καλή και να είναι η στάμπα (βινυλίου) κρατάει πολύ λιγότερο από ένα αυθεντικό μπλουζάκι μπάντας πχ
Στους Πέντε Δρόμους και στη Γερμανού (κάπου στη μέση) έχει δυο καλά.
Telepetel
01-09-2010, 17:15
@fandango
Το lab πού βρίσκεται? Αθήνα?
@Dythor
thx θα τα τσεκάρω
fandango
01-09-2010, 17:18
@fandango
Το lab πού βρίσκεται? Αθήνα?
εδώ λέει ότι έχει και Αθήνα:
http://www.thelabtshirt.com/EN/Default.asp?area=about
12 stars circle your brow
01-09-2010, 17:19
το lab στην αθήνα νομίζω είναι αυτό απέναντι από την όστρια, στον πεζόδρομο στη θεμιστοκλέους, πάνω από την πλατεία
Αυτό στη Γερμανού μόλις θυμήθηκα ότι το λένε Mister Serigraph και κάνει καλές δουλειές, ΓΕΝΙΚΑ.
BURNIN AMBITION
02-09-2010, 11:37
το lab στην αθήνα νομίζω είναι αυτό απέναντι από την όστρια, στον πεζόδρομο στη θεμιστοκλέους, πάνω από την πλατείακαι το εχοθν οι δεθσ χ μαψηινα