View Full Version : [Cinema] A Serbian Film (2010)
atom_smasher
31-08-2010, 23:02
Ειχα την χαρα να το απολαυσω σε προβολη στην Σερβια. Καντε και σεις το ιδιο! και ελατε να το κουβεντιασουμε. Νυχτες Πρεμιερας
KoiliaSamprela
01-09-2010, 09:06
http://kourkouti.yooblog.gr/files/2008/03/kourkouti-aris-bajevic-kermit.jpg
Beyond Within
01-09-2010, 10:00
http://news247.gr/newspapers/Afternoon/espresso/article500768.ece/BINARY/w600/0015.jpg
KoiliaSamprela
01-09-2010, 10:11
ο Άλλος μας βιάζει την ομάδα τόσα χρόνια ...
atom_smasher
01-09-2010, 10:33
Ε δεν ηταν και νεογεννητη η ομαδα...χαχα
χχχτες το ειδα...μεταφρασα και τους υποτιτλους για οποιονα θελει
ενταξει διασκεδαστικη,με κανα δυο σοκαριστικες σκηνες(για το ευρυ κοινο-βλεπε εσπρεσσο)
οι δυο σκηνες με την πλαστικια πουτσα βγαλαν σπαστικο γελιο
edit:
Η ταινία θα προβληθεί στο φεστιβάλ με τον ελληνικό τίτλο “Χασαπο-Σέρβικο”.................
αμάν πια με τους ψευτοηθικολόγους που θέλουν μόνο να θάβουν τα όποια κοινωνικά και ψυχολογικά προβλήματα κάτω από το χαλάκι.
atom_smasher
01-09-2010, 14:03
χχχτες το ειδα...μεταφρασα και τους υποτιτλους για οποιονα θελει
ενταξει διασκεδαστικη,με κανα δυο σοκαριστικες σκηνες(για το ευρυ κοινο-βλεπε εσπρεσσο)
οι δυο σκηνες με την πλαστικια πουτσα βγαλαν σπαστικο γελιο
edit:
Η ταινία θα προβληθεί στο φεστιβάλ με τον ελληνικό τίτλο “Χασαπο-Σέρβικο”.................
Ενταξει εμενα μου γυρισε λιγο τα αντερα.
~ladykiller~
01-09-2010, 23:13
το να πει κάποιος την ταινία "διασκεδαστική", οοοοk, είναι χάριν εντυπωσιασμού και μόνο.
στα σοβαρά τώρα:
«Πρόκειται για μία καταγραφή της δικής μας κακοποίησης από τη σερβική κυβέρνηση. Δείχνει τη μονολιθική δύναμη των ηγετών που σε υπνωτίζουν για να κάνεις πράγματα που δεν θες» είπε ο σκηνοθέτης και με έπεισε.
atom_smasher
01-09-2010, 23:28
Και μενα με επεισε. Αλλα μου γυρισε λιγο και το στομαχι. Ισως εγω ειμαι λιγο Ευαίσθητος.
~ladykiller~
02-09-2010, 00:02
καλά ναι.
εγώ ήμουν με το δάχτυλο στο ffw αν κ δεν το πουπάτησα, αλλά λέμε τώρα.
«Πρόκειται για μία καταγραφή της δικής μας κακοποίησης από τη σερβική κυβέρνηση. Δείχνει τη μονολιθική δύναμη των ηγετών που σε υπνωτίζουν για να κάνεις πράγματα που δεν θες» είπε ο σκηνοθέτης και με έπεισε.
ναι...
πανεξυπνη καταγραφη ομολογουμενως
και το Aftermath ειναι μια ταινεια που δινει απαντησεις για την ''ζωη'' μετα θανατο...ουπς,αυτο δεν το ειπε ο σκηνοθετης του,δικια μου ερμηνεια ειναι
whatever
αν δεν υπηρχε η ''ερμηνεια'' του σκηνοθετη θα μιλουσαμε για μια ακομα ταινεια με snuff θεματολογια...ενα πιο ωμο 8mm με ολιγη απο Ιαπωνια
τωρα ομως εχουμε το αντιστοιχο του Salo στα 10s
ωραιο πραμα ο ιντερνες
~ladykiller~
02-09-2010, 01:03
από την αρχή της ταινίας το δείχνει.
υπάρχει η απλή λογική και το "βλέπω πίσω από τις γραμμές"!
στην αρχη της ταινειας βλεπουμε εναν οπαδο των Abba,πρωην πορνοσταρ,που αγαπαει το ουισκυ πιο πολυ κι απο μενα να συναντιεται με μια συναδερφο πουτσοσταρ που του κανει μια προταση για τσοντουλα...μπλα μπλα μπλα...
που τελειωνει αυτην η αρχη?
απο τα παραπανω συμπερανες οτι ειπε ο σκηνοθετας?
α ναι ξεχασα...στην συναντηση σκαει και ο μπατσος αδερφος του που εχει προβληματα στυσης και του σηκωνεται μονο με την γυναικα του αδερφου του...οκ
αφου βλεπεις πισω απο τις γραμμες περιμενω να μας κανεις και μερικες αντιστοιχιες σκηνων-πολιτικοκοινωνικης καταστασης στην μεταεμφυλιακη Σερβια
καντο και μετα θα προσπαθησω να σου πω τι ειδα κι εγω ''[ισω απο τις γραμμες'' του Grotesque
redeemer
02-09-2010, 02:00
Εγω σας δίνω τα ευσημά που το αντέξατε όλο,όχι για τα subliminal messages που ξεθάψατε.
freak brother
02-09-2010, 07:26
στην αρχη της ταινειας βλεπουμε εναν οπαδο των Abba,πρωην πορνοσταρ,που αγαπαει το ουισκυ πιο πολυ κι απο μενα να συναντιεται με μια συναδερφο πουτσοσταρ που του κανει μια προταση για τσοντουλα...μπλα μπλα μπλα...
α ναι ξεχασα...στην συναντηση σκαει και ο μπατσος αδερφος του που εχει προβληματα στυσης και του σηκωνεται μονο με την γυναικα του αδερφου του...οκ
αφου βλεπεις πισω απο τις γραμμες περιμενω να μας κανεις και μερικες αντιστοιχιες σκηνων-πολιτικοκοινωνικης καταστασης στην μεταεμφυλιακη Σερβια
καντο και μετα θα προσπαθησω να σου πω τι ειδα κι εγω ''[ισω απο τις γραμμες'' του Grotesque
ΚΑΝΑ ΣΠΟΙΛΕΡ ΜΠΑΡΜΠΑΑΑΑΑΑΑ !
~ladykiller~
02-09-2010, 10:01
καλά τα λες, αλλά για ποιανού επιβεβαίωση να κάτσω να το κάνω αυτο?
KoiliaSamprela
02-09-2010, 13:35
ΚΑΝΑ ΣΠΟΙΛΕΡ ΜΠΑΡΜΠΑΑΑΑΑΑΑ !
σιγά που θα χάσεις και το suspens ρε ....
freak brother
02-09-2010, 17:50
ε καλα οχι αλλα αφου..
funishment
02-09-2010, 18:25
Γαμώ την ψυχή μου, μεσημεριάτικα. Πάνω που λες ότι μετά το human centipede τίποτα πια δεν θα σου κάνει εντύπωση.
Γέλιο με τις δηλώσεις του σκηνοθέτα και:
http://img185.imageshack.us/img185/6109/1234729161347.jpg
human centipede
:touched:
Snorkmaiden
02-09-2010, 22:56
εχεις κανα link να δωσεις ?
atom_smasher
02-09-2010, 23:34
Εγω οχι. Το ειδα σε ιδιωτικη προβολη στην Σερβια μαζι με καμια 10αρια ακομα φιλαρακια
~ladykiller~
02-09-2010, 23:52
πμ
καλά τα λες, αλλά για ποιανού επιβεβαίωση να κάτσω να το κάνω αυτο?
για την ψυχη της σερβιας ρε...οχι για μενα
περιμενουμε να μαθουμε τι συμβολιζε το φασιαλ
atom_smasher
03-09-2010, 00:56
Η συνειδητοποιηση της Κοινωνικης υποκρισιας, πολιτικης διαφθορας και διαπλοκης και η συντριβη των ονειρων και των ελπιδων των νεων γενεων και την διαψευση των παλαιοτερων.
ατομ ολα αυτα τα εχει δειξει ο οραματιστης Νικος Φωσκολος ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ επεισοδια της Λαμψης...και χωρις λινκ το διαβασα πισω απο τις γραμμες
φυσικο ζομπι
σοβαρα τωρα....ladyeater....περιμενω αναλυση....
ειδικα για την αρχη....
ρε μπλομπ πρωτα βλεπουμε την ταινεια και μετα αντιγραφομε τισ γνωμες...ακουσες κρεας και επεσες
atom_smasher
03-09-2010, 02:21
Αν νομιζεις οτι εκανα πλακα μαλλον θα χεις αλλη αποψη. Αλλα εχεις ενα δικιο για τον Φωσκολο. Μεγαλος καλλιτεχνης
nikolasfluxus
03-09-2010, 04:10
το φασιαλ τελείως φθηνή σπλατεριά ε.και μην ακούω για salo των 10s καμία σύγκρισης.
enitharmon
03-09-2010, 20:38
δεν πρόκειται να δω την ταινία, συγχίζομαι μόνο με αυτά που λέει ο σκηνοθέτης, μόνο σε μένα φαίνεται ο τύπος κακιασμένη αδερφή που το παίζει Κουλτούρα; (κι από βίντεο που λέει αυτά ότι η ταινία συ,βολίζει το βιασμό από τη σερβία και λοιπές μπουρδες)
atom_smasher
03-09-2010, 23:57
Εχει μια βαση αλλα εμενα το στομαχι μου διαμαρτυροταν εντονως. Δεν ειδα τι λεει.
δεν πρόκειται να δω την ταινία, συγχίζομαι μόνο με αυτά που λέει ο σκηνοθέτης, μόνο σε μένα φαίνεται ο τύπος κακιασμένη αδερφή που το παίζει Κουλτούρα; (κι από βίντεο που λέει αυτά ότι η ταινία συ,βολίζει το βιασμό από τη σερβία και λοιπές μπουρδες)
με βαση αυτο να πουμε και κατι για την ταινεια γι καθε επιδοξο...
η ταινεια ειναι καλη...καλη για αυτο που ειναι βεβαια και οχι για το τι θα ηθελε να ειναι ο απατεωνας)ολκης) σκηνοθετας
δηλαδη ενα καλο ψυχολογικο thriller,το ''καλο'' σε καμποσα εισαγωγικα βεβαια...γιατι ο τυπος εχει κανει σφαλαμτα απιστευτα...
και δε χρειαζεται να εισαι σινεζομπις για να τα καταλαβεις (αμπλαουμπλικη ροη,αστειοι διαλογοι,αυτοκτονια για γελια και σταματαω εδω)
για τις τεμεκ σοκαριστικες σκηνες απλα να πουμε οτι γελαει ο συμπανς...αμα σας ενοχλαει η αιμομειξια τοτες δειτε το Savage Grace( δεν εχει αποκεφαλισμους αλλα δεν εχει και γκαραγκιοζη σκηνοθετη) με την υπερθεα Juliane Moore
και ενα quiz για ψαγμενους ανωμαλους...πιο ισπανικο adult comic ξεπατικωσε ο ''πολιτικοποιημενος''?
γελαμε ρε
εδιτ...καντιρου δες την ρε...ειναι η τσοντα που παντα εψαχνες
Snorkmaiden
04-09-2010, 21:35
Εγω σας δίνω τα ευσημά που το αντέξατε όλο,όχι για τα subliminal messages που ξεθάψατε.
phthoggon
04-09-2010, 21:53
θέλω να πω ότι απλά ότι διάβασα το plot στο wikipedia και είμαι τόσο εντυπωσιασμένος που μου φτάνει, δε χρειάζεται καν να το δω, είναι το καλύτερο plot που έχω διαβάσει ποτέ στη wikipedia. Σε αυτό το σημείο ειδικά γονάτισα:
Confronting the final bodyguard, Milos knocks off his sunglasses and discovers that the man is missing an eye. He tries to shoot him but finds out that the gun is empty. Milos jams his erect penis into the man's empty eye socket, killing him.
και στην ντελικη....#Zone Of The Dead.2009.UNCUT.DVDRip
σωστη ταινεια με ζομπια με βαθυτερο πολιτικο μυνημας