PDA

View Full Version : Accept - Blood of the Nations (2010)

eleventh guardian
26-08-2010, 22:34
http://store.nuclearblastusa.com/images/xlarge/35183.jpg

1. "Beat the Bastards"
2. "Teutonic Terror"
3. "The Abyss"
4. "Blood of the Nations"
5. "Shades of Death"
6. "Locked and Loaded"
7. "Kill the Pain"
8. "Rollin Thunder"
9. "Pandemic"
10. "New World Comin"
11. "No Shelter"
12. "Bucketful of Hate"

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Ένα τεράστιο respect στον κ. Βολφ Χόφμαν για αυτήν τη δισκάρα αγνού και ανόθευτου heavy metal, με τις ριφάρες του, τις ρεφρενάρες του, όπως μόνο αυτός και οι Accept ξέρουν να προσφέρουν. Κι όσο σκέφτομαι ότι είχαμε βιαστεί να τον κακοχαρακτηρίσουμε για το reunion χωρίς τον Udo... Ο άνθρωπος μας απέδειξε όχι ότι είναι μεγάλος (αυτό είναι δεδομένο) αλλά ότι όλοι εμείς που τολμήσαμε να τον κρίνουμε είμαστε πολύ μικροί!

Δεν λέω άλλα γιατί στην περίπτωση αυτή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Τραβάτε πάρτε το λέμε!

namiroth
26-08-2010, 23:30
o idanikoteros antikatastaths nomizw sta fwnhtika kai enas diskos sketo atsali...

respect...

P.S: PANDEMIC RE MOUNIA....

atom_smasher
27-08-2010, 01:06
Πολυ καλος. Τον ακουσα σημερα. Οτι πρεπει για μπυρες

psychotron
27-08-2010, 07:56
Δισκάρα.
Από τα πολύ πολύ καλά πράγματα που άκουσα τελευταία.

Coroner
27-08-2010, 10:19
Απρόσμενα καλό!!!

Krux
27-08-2010, 10:20
Ορμάμε δηλαδή ?

psychotron
27-08-2010, 11:10
έχετε ήδη αργήσει! :smile:

warlord mkII
27-08-2010, 12:15
Δεν περίμενα να το πω ποτέ για δίσκο Accept χωρίς τον Udo, αλλά:

απλα και ομορφα, χωριζει την ερυθρα θαλασσα στα δυο χωρις το ραβδι του Μωυση

GuardianOfIvorytower
27-08-2010, 14:12
Ο αξιότομος κ Χόφμαν μας βούλωσε τα στόματα. Πόλυ ευχάριστη έκπληξη. Πραγματικά πολύ το χάρηκα. Η φωνή του νεοφερμένου ταιριάζει απόλυτα. Ναι πολύ τους κρίναμε, τι Accept χωρίς Udo κλπ, αλλά ο δίσκος μας αποζημιώνει απόλυτα. Είναι παραπάνω απο αξιοπρεπής κ δεδομένων των συνθηκών (τόσα χρόνια δισκογραφικής απουσίας, λείπει ο Udo, δεν είναι πλέον κ τόσο νέοι) πάρα πολύ καλός. Heavy Metal κύριοι, τίποτε άλλο.

Ruthless
27-08-2010, 14:34
Μεγάλος δίσκος, όταν κόσμος ασχολείται με το τελευταίο Maiden, οι Γερμανοί μας δίνουν ένα δίσκο καυτού ατσαλιού με τραγούδια άκρως συναυλιακά.

Θα του δώσω χρόνο και ίσως και να βγει και το καλύτερο Accept album μετά το 86.

wom
27-08-2010, 14:50
Ra Pariah, τι έγινε?

Στο thread των Blind Guardian σε κουρδίζω αλλά review δεν κάνεις ... τι έλεγα πριν 3 μήνες γι'αυτό εδώ? Δεν έκανα και thread σε περίμενα, για πέρασε να γράψεις για τους 50χρονους :P:P:P

Kρίμα που δεν παίζει ο Stefan drums γαμώ την πουτάνα μου :(

jack the ripper
27-08-2010, 18:33
το ακουσα σημερα πρωι και μου εχει καρφωθει στο μυαλο το ριφ του μπιτ δε μπασταρντς ε

Ra Pariah
28-08-2010, 02:59
Γουστάρω ΜΕΤΑΛΛΟΣΥΝΑΞΗ σε αυτό το thread! :dfinger:

Θα πείσω και WoTaN να ποστάρει και αυτός. :touched:

Και όλες οι χρήστες που δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι είναι το heavy metal ας πάνε να ποστάρουν στο thread ψυχανάλυσης για το πόσο πρωτοποριακοί είναι οι Tool. :)

Tyler_Durden
28-08-2010, 10:36
πραγματικά απρόσμενα καλός δίσκος! ομολογώ οτι τους συγκεκριμένους τους είχα ξεγράψει εδώ και καιρό, αλλά όταν ακούς κομμάτια σαν το "teutonic terror", το "the abyss" ή την καταιγίδα "locked and loaded" δεν έχεις πολλά περιθώρια αμφισβήτησης. Για να "χρωματίσω" λίγο την κουβέντα, θα έλεγα οτι μετά το άκουσμα του δίσκου καταλαβαίνεις οτι το εξώφυλλο μπορεί να είναι και αποτέλεσμα του αχαλίνωτου fisting που κάνει ο δίσκος στις αιμορροήδες διάφορων τσιγκομεταλλουμίν β' τοπικού που αγαπημένο τους πλήκτρο στο cd player ειναι τα <| και >> .

βέβαια εδώ θα μου πείς οτι άλλοι δεν περιμένουν καν τους accept για κάτι τέτοιο, και σκάνε λέφτα για το εν λόγω "άθλημα" σε κάθε ευκαιρία:
http://www.classicrockmagazine.com/wp-content/uploads/2009/10/rammsteindildobox.jpg

αλλά όταν πραγματικά ξέρεις τι είναι αυτό που ακούς τίποτα δεν είναι ντροπή. Έτσι δεν είναι Ra? ;)

warlord mkII
28-08-2010, 12:23
Ρε ξεκολλάτε! Στα παπάκια μας οι τουλ και οι ράμσταιν και όλοι. Απολαύστε τη δισκάρα των θεών και όλα καλά!!

jack the ripper
28-08-2010, 17:17
δεν βγαινει απο το γουιναμπ ε..τρελο σκαλωμα..τα ριφς πετσοκοβουν κωλαρακια ευκολα

Witchkiller
29-08-2010, 20:12
Συγκρίνουμε τα καινούρια maiden και guardian μαζί του και γελάμε ανάλαφρα. Καλά μας γαμεί ο Hoffman ,ο ΤΤ QUICK είναι "γέρος" με αρχίδια bon scott και look Brian Jhonson ,σαν τον παππού κατάδικο που βγήκε να ξεκολιάσει εφηβικά κωλαράκια ,στεναχωριόμαστε που δεν έχει Udo γιατί αυτός είναι η σημαία των Accept και γαμεί όλο το Metal ανεξαρτήτου στυλ αλλά βάζουμε Teutonic Terror και θυμόμαστε γιατί αγαπάμε το παραδοσιακό Heavy Metal και σιχενώμαστε τους blind guardian

αυτά..............μόλις ξεκαβλώσω θα επανέρθω. Μέχρι τότε καλά γαμάνε οι Accept τα hobbits και τους guardian

fandango
29-08-2010, 20:32
Μέχρι τότε καλά γαμάνε οι Accept τα hobbits και τους guardian

έτσι, γιατί δεν μπορεί ποτέ κάτι να είναι γαμηστερό από μόνο του, όχι, πρέπει να γαμάει κάτι άλλο, μαζί με τα γούστα των υπόλοιπων. μια ζωή καθυστερημένοι θα είστε ρε πούστη μου. :moutza:

H.
29-08-2010, 22:42
Μ' αυτά και μ' αυτά πείθετε ακόμα και μη λάτρες του ιδιώματος να το ακούσουν πάντως.

warlord mkII
30-08-2010, 10:05
Μετά από περίπου 1234215 ακροάσεις μέσα στο ΣΚ, έχω να πω ότι τέτοια σόλο είχα χρόνια να ακούσω! Η γεροντάρα ο Wolf διδάσκει!!

Μ' αυτά και μ' αυτά πείθετε ακόμα και μη λάτρες του ιδιώματος να το ακούσουν πάντως.
Κοίτα, έχουμε δημιουργήσει hype με ολα αυτά τα αποθεωτικά σχόλια και υπάρχει ο κίνδυνος να περιμένεις ν ακούσεις το σούπερ γουάου γαμάτο heavy metal album και ν απογοητευτείς. Είναι ένα πάρα πολύ καλό δισκάκι ατόφιου heavy metal. Αρκεί.

έτσι, γιατί δεν μπορεί ποτέ κάτι να είναι γαμηστερό από μόνο του, όχι, πρέπει να γαμάει κάτι άλλο, μαζί με τα γούστα των υπόλοιπων. μια ζωή καθυστερημένοι θα είστε ρε πούστη μου.
Fandango, τον παρεξηγείς τον Witchie. Μη τα παίρνεις τόσο κυριολεκτικά, ο Witch με αυτά θέλει απλά να τονίσει ότι όταν μιλάμε για heavy metal και την ίδια περίοδο βγαίνει καλός δίσκος Accept και δίσκος (δεν το εχω ακούσει) Blind Guardian, ε συγνώμη αλλά ξέρουμε ποιος κερδίζει. Όχι μόνο τους Guardian, το 90% των συγκροτημάτων που λένε ότι παίζουν heavy metal.
Δε ξέρω πως μπορώ να το διατυπώσω, αλλά δεν πρόκειται για άμεση σύκγριση 2 δίσκων/συγκροτημάτων, πρόκειται για τη πόρωση, τις ανατριχίλες και τα συναισθήματα που μας δημιουργεί ένα καλό heavy metal τραγούδι. Πόσο μάλλον όταν αυτό έρχεται από τους παιδικούς μας ήρωες που σε κάθε μπυροποσία τα τελευταία 10 χρόνια λέμε "πω ρε !#$!!!!$% φαντάσου να ταν στα καλά τους οι Accept"..

Α και κάτι που ξέχασα να γράψω: heavy metal.

Amnesiac.
30-08-2010, 10:28
Είναι καλύτερο από το τελευταίο Slipknot;

warlord mkII
30-08-2010, 11:01
το guardian?

fandango
30-08-2010, 11:37
Fandango, τον παρεξηγείς τον Witchie. Μη τα παίρνεις τόσο κυριολεκτικά, ο Witch με αυτά θέλει απλά να τονίσει ότι όταν μιλάμε για heavy metal και την ίδια περίοδο βγαίνει καλός δίσκος Accept και δίσκος (δεν το εχω ακούσει) Blind Guardian, ε συγνώμη αλλά ξέρουμε ποιος κερδίζει. Όχι μόνο τους Guardian, το 90% των συγκροτημάτων που λένε ότι παίζουν heavy metal.
Δε ξέρω πως μπορώ να το διατυπώσω, αλλά δεν πρόκειται για άμεση σύκγριση 2 δίσκων/συγκροτημάτων, πρόκειται για τη πόρωση, τις ανατριχίλες και τα συναισθήματα που μας δημιουργεί ένα καλό heavy metal τραγούδι. Πόσο μάλλον όταν αυτό έρχεται από τους παιδικούς μας ήρωες που σε κάθε μπυροποσία τα τελευταία 10 χρόνια λέμε "πω ρε !#$!!!!$% φαντάσου να ταν στα καλά τους οι Accept".

τι να σου πω ρε dude, εγώ με τα 2 φιλαράκια μου που μιλήσαμε για το νέο accept και το πόσο αναπάντεχα καλός δίσκος είναι, δε χρειάστηκε να θάψουμε κάποια άλλη μπάντα για να αποδείξουμε ότι όντως είναι καλός ο δίσκος. τώρα αν το παίρνω κυριολεκτικά, ε σόρυ, αλλά έχει γεμίσει το er ποστς του στυλ "ακούστε το ____, γαμάει απ'τον κώλο το τάδε", "καλά τρομερός δίσκος το _____, χύνει στη μάπα τους ______", "έφαγα μακαρόνια χθες που ξεκωλιάζουν ασύστολα τους _____'' κλπ, το οποίο ποτέ δεν πρόκειται να χωνέψω και θεωρώ τρομερό κόμπλεξ.

warlord mkII
30-08-2010, 11:44
ναι είναι άκυρο να πεις "οι accept γαμάν τους slipknot" και το λέω 1 σελίδα πριν.
Από την άλλη να πεις ότι το accept είναι καλύτερο του guardian, έχει μια βάση, στον ίδιο χώρο (εχμ, τέλος πάντων) κινούνται.

Κι εγώ πριν από 5 χρόνια έκανα τέτοια ποστς, "καλά σας γαμάν οι manilla", αλλά τώρα πια κατάλαβα το λάθος και δεν το ξανακάνω.

Krux
30-08-2010, 11:49
Δε ξέρω πως μπορώ να το διατυπώσω, αλλά δεν πρόκειται για άμεση σύκγριση 2 δίσκων/συγκροτημάτων, πρόκειται για τη πόρωση, τις ανατριχίλες και τα συναισθήματα που μας δημιουργεί ένα καλό heavy metal τραγούδι. Πόσο μάλλον όταν αυτό έρχεται από τους παιδικούς μας ήρωες που σε κάθε μπυροποσία τα τελευταία 10 χρόνια λέμε "πω ρε !#$!!!!$% φαντάσου να ταν στα καλά τους οι Accept".

τι να σου πω ρε dude, εγώ με τα 2 φιλαράκια μου που μιλήσαμε για το νέο accept και το πόσο αναπάντεχα καλός δίσκος είναι, δε χρειάστηκε να θάψουμε κάποια άλλη μπάντα για να αποδείξουμε ότι όντως είναι καλός ο δίσκος. τώρα αν το παίρνω κυριολεκτικά, ε σόρυ, αλλά έχει γεμίσει το er ποστς του στυλ "ακούστε το ____, γαμάει απ'τον κώλο το τάδε", "καλά τρομερός δίσκος το _____, χύνει στη μάπα τους ______", "έφαγα μακαρόνια χθες που ξεκωλιάζουν ασύστολα τους _____'' κλπ, το οποίο ποτέ δεν πρόκειται να χωνέψω και θεωρώ τρομερό κόμπλεξ.

ξες. μαζί σου.

Coroner
30-08-2010, 12:21
καλά σας γαμάνε οι αξεπτ ρεεε

atom_smasher
30-08-2010, 12:25
καλά σας γαμάνε οι αξεπτ ρεεε

α τελικα ηταν αληθεια οτι ο udo ηταν λιγο αδερφη;

GuardianOfIvorytower
30-08-2010, 12:43
Αυτό πρώτη φορά το ακούω :labiri:

στα σημαντικά τώρα, ο δίσκος ακούγεται καθημερινά, έχει τρομερή ροή, δε βαριέσαι στιγμή, κ είναι κ αρκετά κολληματικός (πάει το δάχτυλο στο repeat δλδ)

Witchkiller
30-08-2010, 19:56
Μέχρι τότε καλά γαμάνε οι Accept τα hobbits και τους guardian

έτσι, γιατί δεν μπορεί ποτέ κάτι να είναι γαμηστερό από μόνο του, όχι, πρέπει να γαμάει κάτι άλλο, μαζί με τα γούστα των υπόλοιπων. μια ζωή καθυστερημένοι θα είστε ρε πούστη μου. :moutza:

ναι ρε ,το μεταλ μας ( :touched: ) θέλει τους εχθρούς του, απ'όπου και αν είναι αυτοί (δε μπορεί αμά δεν τη παλεύει) ,θέλει διαθέσεις πεινασμένης ύαινας ,iq hulk και ορθωγραφία Τοτού. Και άμα τα λέγατε με τους φίλους σου χωρίς μπινελίκια εσείς είστε φολς και εγώ λεβέντης. Απλά πράματα.

Witchkiller
30-08-2010, 19:57
στον ίδιο χώρο (εχμ, τέλος πάντων) κινούνται. .

θυμησέ μου να μη σου ξαναμιλήσω μετά από αυτό

Κι εγώ πριν από 5 χρόνια έκανα τέτοια ποστς, "καλά σας γαμάν οι manilla", αλλά τώρα πια κατάλαβα το λάθος και δεν το ξανακάνω.

τότε σε αγαπάγαμε πραγματικά ,τώρα απλά σε ανεχώμαστε

wom
30-08-2010, 20:14
Btw ποιος αμπαλος εβαλε tag την καλλιοπη ζηνα, καλα την χωνει το νεο ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ !

Dragonlord
28-09-2010, 15:24
Λοιπόν τούτο δω γαμάει ε. Δεν περίμενα να ακούσω το 2010 νέο χεβιμέταλ άλμπουμ που να μην ακούγεται σαν κακέκτυπο των αντίστοιχων 80ς δίσκων αλλά σα να βγήκε όντως στις μεγάλες δόξες του χέβι.

Ναι, το vol. 3 φυσικά δεν το αγγίζει, αλλά στο τελευταίο ρίχνει στ'αυτιά!

Witchkiller
28-09-2010, 20:45
Ναι, το vol. 3 φυσικά δεν το αγγίζει

έλα ,μαζέψου

Rwxamhs
30-09-2010, 15:39
ΔΙ-ΣΚΑ-ΡΑ
Αν και επιφανειακος οπαδος Accept και σε φαση "εεεεεεεεεελα μωρε 2010", ο δισκος με μια πρωτη ακροαση ΤΑ ΧΩΝΕΙ!
Εντιμοτατες συνθεσεις/παραγωγη/ερμηνεια

Rwxamhs
01-10-2010, 04:31
Λοιπον, μετα απο απανωτες ακροασεις:
ΔΙΣΚΑΡΑ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

VirusXI
02-10-2010, 16:06
πρώτη ακρόαση, είμαι στο τρίτο κομμάτι και είναι ανέλπιστα καλό. τι "καλό", γαμάνε!

Ra Pariah
03-10-2010, 00:53
Έλα ρε! Accept και γαμάνε;;; Περίεργο! :P:P

Ra Pariah
19-11-2010, 01:39
OQDI6bZWCwA

Για Κώστα και Νικόλα... Αυτοί θα εκτιμήσουν στα σίγουρα!

warlord mkII
19-11-2010, 10:33
Μάριε :touched:

Α ρε Wolf θεέ... Ακούστε κομμάτι που δεν βάλανε σε δίσκο!!! Άλλες μπάντες θα παρακάλαγαν για το leadακι αλλά για τον Wolf αυτά είναι της σειράς....

το παρακάτω για μένα είναι στους ορισμούς του heavy metal:

http://www.youtube.com/watch?v=Wq0khKsgthY

Ra Pariah
19-11-2010, 13:57
Μετράμε αντίστροφα μέχρι το Φλεβάρη! :dfinger:

rat_poison
19-11-2010, 14:09
πολύ καλό το δισκάκι. μπράβο τα παιδιά.

Witchkiller
19-11-2010, 19:32
OQDI6bZWCwA

Για Κώστα και Νικόλα... Αυτοί θα εκτιμήσουν στα σίγουρα!

αγαπάμε ρε. Τι αγαπάμε, ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!

tsimpouklano
17-01-2011, 23:01
Γενικά με Accept δεν την είχα πολυψάξει. Βασικά, πέραν κάτι Metal Heart, Balls to the Wall (τα τραγούδια έτσι) δεν ήξερα την τύφλα μου. Untill now, γιατί μετά από σχόλια που άκουσα για το καινούργιο τους πόνημα Blood of the Nations είπα να τους δώσω την ευκαιρία που άξιζαν. Τα συμπεράσματα είναι δύο: 1. την άξιζαν την γαμημένη την ευκαιρία και 2. τελικά ακόμη και σήμερα οι παλιοί δείχνουν τον δρόμο στους καινούργιους.

Δεν μιλάμε απλώς για δίσκο, αλλά για δισκάρα μεγατόνων. Heavy metal που σήμερα το ψάχνεις με το μικροσκόπιο και δεν το βρίσκεις σχεδόν πουθενά, οι Γερμανοί δείχνουν να το παίζουν τόσο μα τόσο άνετα. Σε στέλνει πίσω, ακόμη και να μην έζησες τα 80ies αλλά έχεις ακούσει τα άλμπουμ που κάνανε το μπαμ τότε, σε κάνει να νοσταλγείς. Τα riffs είναι απλώς μαγικά, με την απλότητα που τα απογειώνει. Η φωνή είναι ίσως το μεγαλύτερο ατού του δίσκου. Προσκυνώ τη βραχνή χροιά του Mark Tornillo. Τα τραγούδια διαφορετικά το ένα από το άλλο, αλλά κολλημένα με τσιμεντόκολλα που δεν σε αφήνει να ξεκολλήσεις. Ούτε ένα από τα λεγόμενα fillers φυσικά και δώσε χώσιμο με το Pandemic, με το No Shelter, το Locked and Loaded και πάει λέγοντας. Ξεβιδώνεσαι από το πρώτο λεπτό. Αξίζει άπειρα το Blood of the Nations :dfinger:

tsimpouklano
11-03-2011, 03:10
Όσο περνάει ο καιρός το album ΣΠΕΡΝΕΙ όλο και περισσότερο.

ΧΕΒΥ ΜΕΤΑΛ ΛΟΟΖ!!!

chris_boss
11-03-2011, 13:38
Βασικά όσο περνάει ο καιρός, θα έπρεπε να αρχίζει να θερίζει

:cold: