PDA

View Full Version : τα πάντα και τα κοάλα.

fandango
26-08-2010, 17:35
:-|

jack the ripper
26-08-2010, 17:38
δεν ξερω..
αλλα κανε κινηση για το γκομενακι, μην εισαι μαλακας! :P

12 stars circle your brow
26-08-2010, 17:43
:pink:

Sotos_The_Tequiler
26-08-2010, 17:48
φαντάγκε τι ταινίες βλέπεις;

12 stars circle your brow
26-08-2010, 17:49
βγάλε καμιά χορδή καλύτερα

LokiTricksterGod
26-08-2010, 17:49
δίνεις προφίλ jinny για ταινίες, lastfm για μουσική και καθάρισες. και φαίνεσαι και web2.0 σύγχρονος γκόμενος.

Custom User
26-08-2010, 17:52
"Ανάλογα το κέφι. Έχω περάσει πολλές φάσεις. Αυτήν την περίοδο συγκεκριμένα βλέπω πολλές/ακούω πολύ [τυχαίο είδος που σου αρέσει]. Εσύ τι προτιμάς;"
(απαντάει)
"Α, άλλο μου μεγάλο κολλημα αυτό. Μου αρέσει πολύ το τάδε, το τάδε και -περιττό να σου πω ότι- τρελαίνομαι με το τάδε."

Το ίδιο κι εκείνη και τσουπ! κονεξιον.

Επίσης στις συζητήσεις σε μονολεκτικές απαντήσεις λες τις τελευταίες συλλαβές της λέξης που έχει ξεκινήσει να λέει και γελάτε και οι 2 σας που σκεφτήκατε το ίδιο πράγμα και ταιριάζετε τόσο πολύ.

Comte de Saint-Germain
26-08-2010, 17:54
"Οτιδήποτε δεν παίζει ο Nicolas Cage"

jack the ripper
26-08-2010, 17:57
οτι ειπε ο custom...και για να εισαι και πιο σιγουρος αν θες εκει που θα δινεις παραδειγματα ταινιων που ειδες τελευταια πετας και μια κλασσικουρα στο τελος που ειναι βεβαια οτι θα αρεσει σε γκομενες..πχ αρωμα γυναικας..και λες: " δεν ξερω πως δεν την ειχα δει τοσο καιρο γαμαει κλπ " και μιλατε κανα λεπτο για την ταινια αυτη και μετα ΤΗΣ ΖΗΤΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ

carheart
26-08-2010, 18:08
ή δείχτης το διάγραμμα του φίξξξερ και κλείστης το μάτι ;)

Inga Drive
26-08-2010, 18:17
δίνεις προφίλ jinny για ταινίες, lastfm για μουσική και καθάρισες. και φαίνεσαι και web2.0 σύγχρονος γκόμενος.
ορθό αλλά αυτό δε βολεύει σε άμεση ανθρώπινη επαφή. οπότε μπορείς απλώς να γουρλώσεις τα μάτια,να την καρφώσεις και να της πεις με σταθερή ελαφρώς δυνατή φωνή:ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ.
ναι. μ'αυτό δεν παιζει να μην κάτσει.

εντιτ:ή δειχτης το διάγραμμα του κάρχαρτ και κλεισ'της το μάτι.

nikolasfluxus
26-08-2010, 18:26
πάντως μόνο αν ήσουν ο τσακ νόρις θα γινόταν να σου κάτσει ΠΡΙΝ το πρώτο ραντεβού.

LokiTricksterGod
26-08-2010, 18:26
ορθό αλλά αυτό δε βολεύει σε άμεση ανθρώπινη επαφή. οπότε μπορείς απλώς να γουρλώσεις τα μάτια,να την καρφώσεις και να της πεις με σταθερή ελαφρώς δυνατή φωνή:ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ.
ναι. μ'αυτό δεν παιζει να μην κάτσει.

εντιτ:ή δειχτης το διάγραμμα του κάρχαρτ και κλεισ'της το μάτι.

δε σοβαρολογούσα ιδιαίτερα. από κοντά κιεγώ την ίδια αμηχανία αντιμετωπίζω όταν με ρωτάνε. με τις ταινίες ευτυχώς είναι πιο εύκολα τα πράματα, λέω σκορτσέζε κόππολα και έκλεισε.

Once_Emperor
26-08-2010, 18:34
Αυτό με τον Cage είναι το καλύτερο. Αν γελάσει με νόημα και σου πει ”όντως", ε τότε βρήκες τον Έρωτα. Αν από την άλλη σου πει "ZOMG, ROFL! Καλά σε γαμάει ο Cage", ε φάλκον πάντς και είσαι άρχοντας. Win-Win situation!

jack the ripper
26-08-2010, 18:36
:pink: :touched:

Inga Drive
26-08-2010, 18:46
δε σοβαρολογούσα ιδιαίτερα. από κοντά κιεγώ την ίδια αμηχανία αντιμετωπίζω όταν με ρωτάνε. με τις ταινίες ευτυχώς είναι πιο εύκολα τα πράματα, λέω σκορτσέζε κόππολα και έκλεισε.

ουτε γω.αν και θα ήταν τέλειο να σε ρώταγε κάποια τι μουσική ακούς και να έλεγες πολύ πολύ γρήγορα εητς τιτιπι μπλα μπλα λαστεφεμ μπλαμπλα εσυ?
οντόπικ τελικώς οι περισσότεροι δεν ξέρουμε τι να πούμε και πάντα ξεχνάμε κάτι που μας αρέσει παρα πολύ. οπότε το ποιντ είναι να πεις κάνα δυο και στα καπάκια να πάρεις πάρεις ΕΜΕΣΕΝ η ότι άλλο έχει ευχαρίστηση και άφησε τον βισκόντι για μετά.

Drumsick
26-08-2010, 18:51
Γελάω με τις απαντήσεις σας.

Raven Lord
26-08-2010, 18:53
δεν ξερω..
αλλα κανε κινηση για το γκομενακι, μην εισαι μαλακας! :P

και να μου κάτσει, και στο πρώτο ραντεβού να τη ρωτήσω τι μουσική ακούει και να μου πει "τα πάντα" και να της σκάσω μπουνιά στα δόντια. :razz:

σωστός ο τζακ.
λοιπόν, φαντάγκε μια καλή επιλογή είναι απλά να πεις τι ταινίες όντως σου αρέσουν. γενικά, σε αυτή την ερώτηση και όχι μόνο για τις ταινίες, απαντάς straight. είναι καλύτερο για όλους, έστω κ αν δεν εντυπωσιάσεις το γκομενάκι.

ΥΓ. post pix of φανή :P

carheart
26-08-2010, 18:55
...και άμα σε ρωτήσει αν είσαι gay ή straight, απαντάς "ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ". Είναι καλύτερο για όλους.

JnB
26-08-2010, 19:03
post pix of Φανή.

fandango
26-08-2010, 19:08
post pix of Φανή.

την ψάχνω στο facebook αλλά μέχρι τώρα τζίφος.

Keeper Of The Seventh Son
26-08-2010, 19:59
zita tis tin papariga tin kali

psychotron
26-08-2010, 20:06
ένα (με κάποιες από τις απαντήσεις, τελος πάντων)

απλά να πεις τι ταινίες όντως σου αρέσουν. γενικά, σε αυτή την ερώτηση και όχι μόνο για τις ταινίες, απαντάς straight. είναι καλύτερο για όλους, έστω κ αν δεν εντυπωσιάσεις το γκομενάκι.
και δύο

Όσο το ψειρίζεις το θέμα, τόσο χειρότερα είναι. Και τι να εντυπωσιάσεις το γκομενάκι ρε. Be yourself και άμα θέλει, άμα δε θέλει υπάρχουν κι άλλες. Straight και γειά σας.

rudie
26-08-2010, 20:29
καλα σας γαμαει ο κεητζ σε λιβινγκ λας βεγκας και μπερντυ.

atahoualpi
26-08-2010, 20:32
εχω την εντυπωση οτι κακως μεινατε στο "απάντηση σε ερώτηση γκομενακίων που θελουμε να ριξουμε" καποιοι. ο φανταγκος απλα μαλλον αφορμη πηρε απο κει για να ανοιξει το θρεντ και ρωταει -μαλλον- τι απανταμε γενικα σε μια τετοια ερωτηση ανεξαρτητα ποιος μας την κανει για να του δωσουμε να καταλαβει τι ακουμε/βλεπουμε.

αν παλι οχι, ριχτε μουτζες ελευθερα.

nikolasfluxus
26-08-2010, 20:34
και σε bringing out the dead και στην άλλη του χέρτσογκ.

Raven Lord
26-08-2010, 20:35
ακόμη και αν εννοεί αυτό που λες (αν κ νομίζω ότι το γκομενάκι παίζει ρόλο) , πιστεύω ότι το να είσαι ο εαυτός σου εξακολουθεί να είναι η γνώμη μου

enitharmon
26-08-2010, 20:40
zita tis tin papariga tin kali
:pink:

όποιος μούτζωσε είναι άμπαλος

ikonoklast
26-08-2010, 21:33
Εγώ συνήθως απαντάω πολύ ειλικρινά "ακούω πολύ καλή μουσική" ή "βλέπω πολύ καλές ταινίες", "κάνω πολύ καλά θρεντς" πράγματα που ισχύουν έτσι κι αλλιώς γιατί είναι σωστό γενικά να αποφεύγεις τα ορφανς, τους μαστοδον ή τις ηλίθιες συζητήσεις. Παρ' όλα αυτά καλό είναι να έχεις πάντα πρόχειρες παρανοϊκές λίστες τοπ50 στο μυαλό σου για περίπου οτιδήποτε σε ρωτήσουν και έτσι πέρα απο την κλισέ high fidelity κουλτούρα μπορεί να σε προσλάβουν και στο ποπ+ροκ ή στο σινεμά ή στο χαμερ και να σου κάτσει ο κρουξ ο οποίος από πάντα σε διάβαζε γοητευμένος.

Headphones
26-08-2010, 22:22
σε ποια σεβεν?

ikonoklast
26-08-2010, 22:53
Στο ένα live μαστοδον που έχω δει και ο σπύρος γραμμένος με τους μαζου εν δε ζουζου-τοπ να έπαιζε πιό πριν δεν ήμουνα σε φάση να παρακολουθήσω γιατί μετά επρόκειτω να δω tool για πρώτη μου φορά.

Κατατ' άλλα δισκάρα το ρεμισον και τα άλλα καλούτσικα, σε πειράζω.

SpiritCrusher
27-08-2010, 01:12
off-topic αλλά

Κατατ' άλλα δισκάρα το ρεμισον και τα άλλα καλούτσικα, σε πειράζω.

:thumbsup:

Drumsick
27-08-2010, 01:16

Δεν το'πα ειρωνικά ή με κακία ρε καργιόληδες.

HAVOC
27-08-2010, 02:25
1. Tην πετας εξω και τα βλεπει/ακουει ολα αυτη. Oχι αλλο μπλαμπλα.

2. Kοντ, εκτος απο μια. http://www.imdb.com/title/tt0399295/

Candiru
27-08-2010, 02:53
της λες "βλέπω τα http://i42.photobucket.com/albums/e341/grammat/funny-panda-pictures.jpg, άμα σε έχω δίπλα μου"

Magellan
27-08-2010, 09:40
http://www.youtube.com/watch?v=zgIwW-igwZ0&feature=fvw

Krux
27-08-2010, 10:05
όταν ο άλλος μου είχε πει "ακούω τα πάντα" τον ρώτησα αν άκουσε το τελευταίο anaal nathrakh και είχε παρεξηγηθεί λίγο.

Ολο το ποστ/θέμα/τόπικ/θρεντ είναι μεγάλο πινκ αλλά για κάτι τέτοια σε αγαπάω ρε μπαγλαμά...

KoiliaSamprela
27-08-2010, 10:16
Εγώ πάντως ξεκινάω με το "αυτόν τον καιρό <ινσερτ σαμθιν>".
Δεν μπορώ να πω ότι πάντα έχω την ίδια διάθεση , αλλά τέτοιες συζητήσεις δεν έχουν σκοπό να "κρίνουν" χαρακτήρες και ανθρώπους", αλλά να σπάσει ο πάγος, οπότε το απ όλα είτε δείχνει αμηχανία , είτε άγνοια για το "αντικείμενο".

Μην ντρέπεσαι (γενικά όχι εσύ φαντάγκε) να εκφράσεις τα γούστα σου, αν σε "κρίνουν" για αυτά τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις να συναναστρέφεσαι μαζί τους.

Kuolema
27-08-2010, 10:53
"Ξένα".

Tyler_Durden
27-08-2010, 11:01
της λες "βλέπω τα http://i42.photobucket.com/albums/e341/grammat/funny-panda-pictures.jpg, άμα σε έχω δίπλα μου"
να ποιος παίρνει copyrights τόσα χρόνια από το "ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου" :fear:

έγω είτε θα απαντούσα σε φάση κάστομ γιούζερ, είτε αρχικά θα έπαιρνα ένα 100% γλίτσικο σοβαροφανές στυλάκι που έχω καβάτζα για τέτοιες περιπτώσεις και θα έλεγα κάποια κρυάδα του τύπου "αγαπώ γενικά τον σύγχρονο βαλκανικό κινηματογράφο. Για παράδειγμα ας πούμε, λατρεύω τις ταινίες του όμηρου ευστρατιάδη. Το "Η μεγάλη απόφραξη" το έχεις δει;" για να το κόψω απότομα με ένα γελοιοδέστατο κι απότομο "Πλάκα κανω" και στη συνέχεια να απαντήσω σοβαρά με κάποια ατάκα του στυλ "χμ δεν ξέρω... ας πούμε η "τάδε ταινία" ήταν τρομερή" (κι αν σε παίρνει η ευφυία της τύπισσας το κανιβαλίζεις ακόμη πιο πολύ) "όχι δεν κανω πλάκα. κυριολεκτικά τρομερή! σε φάσεις τρόμαξα τόσο πολύ που δεν την έχω δει όλη ακόμα" :fear:

πάντως πέρα από την πλάκα, ίσως η μόνη ατάκα που έχω δει στην πραγματικότητα να ψιλοπιάνει και για μένα προσωπικα δεν είναι φτιαχτή, αλλά ισχύει, είναι όταν αναφερθείς σε καμια "κοινωνικοτέτοια" ταινία που την έχει δει, είναι να πεις "επιτέλους βρηκα έναν άνθρωπο που μπορώ να σχολιάσω το τάδε. όσες φορές μιλάω με τους κολλητούς μου για τις ταινίες που βλέπω, έχουν ένα περίεργο βλέμμα στο πρόσωπο"

φυσικά όπως καταλαβαίνεις ΟΛΟ το παραπάνω ποστ είναι μια μαλακία και μισή και είναι φανερό οτι δεν έχω ριξει ούτε μια γκομενα στο παρελθόν μιλώντας για ταινίες :P Γενικά οι αυθόρμητες παπαριές που λέμε μερικές φορές είναι καλύτερες απο τις προκατ. τεσπα καλό βόλι dude ;)

Amnesiac.
27-08-2010, 11:13
Όταν ρίχνω ΜΟΥΝΙΑ, συνήθως χρησιμοποιώ λέξεις/εκφράσεις οι οποίες λειτουργούν στο υποσυνείδητο του ΜΟΥΝΙΟΥ, με κρυφά μηνύματα και τέτοια. Στην περίπτωση σου ας πούμε θα μπορούσες να πεις μαλακίες τύπου "η λίστα με τις αγαπημένες μου ταινίες είναι πάνω από 20 εκατοστά", "τεράστιος σκηνοθέτης ο τάδε", "αυτή η ταινία μιλάει βαθιά μέσα σου", "ο οργασμός της αγελάδας" κτλ. Ακόμα κι αν η Φανή δεν καταλάβει τίποτα απόσα τις είπες, στο υποσυνείδητο της θα έχει σχηματιστεί η άμεση ανάγκη για ένα τεράστιο, βαρβαρικό ΠΕΟΣ. Το δικό σου.

Δοκίμασε το.

psychotron
27-08-2010, 11:19
δοκίμασε αυτό που σου λέει ο amnesiac και μετά πόσταρε το log με τ'αποτελέσματα, να κάνουμε μια ανάλυση.

Neuroscar
27-08-2010, 11:34
και μετά πόσταρε το log με τ'αποτελέσματα

Απο μσν δε γαμησε κανεις =\

Coroner
27-08-2010, 11:36
Όταν ρίχνω ΜΟΥΝΙΑ, συνήθως χρησιμοποιώ λέξεις/εκφράσεις οι οποίες λειτουργούν στο υποσυνείδητο του ΜΟΥΝΙΟΥ, με κρυφά μηνύματα και τέτοια. Στην περίπτωση σου ας πούμε θα μπορούσες να πεις μαλακίες τύπου "η λίστα με τις αγαπημένες μου ταινίες είναι πάνω από 20 εκατοστά", "τεράστιος σκηνοθέτης ο τάδε", "αυτή η ταινία μιλάει βαθιά μέσα σου", "ο οργασμός της αγελάδας" κτλ. Ακόμα κι αν η Φανή δεν καταλάβει τίποτα απόσα τις είπες, στο υποσυνείδητο της θα έχει σχηματιστεί η άμεση ανάγκη για ένα τεράστιο, βαρβαρικό ΠΕΟΣ. Το δικό σου.

Δοκίμασε το.

lol

jack the ripper
27-08-2010, 11:50
αχχααχαχχα

Razor
27-08-2010, 12:01
αντι να πας και να δινεις λεφτα για να νοικιαζεις ντεβεντε ελα για καταδρομικη παρεα με τον θρασερ

φρεσκο πραμα λεμε :pipa: http://www.greeceladies.com/sedcards/details/55 :pipa:

ακου ΦΑΝΗ.

carheart
27-08-2010, 12:03
E δίκιο έχει. Μετά από τις πρώτες είκοσι κόβουν έξι ευρώ.

ChromeBlackFuture
27-08-2010, 12:09
ήθελα να ήξερα σε μια αντίστοιχη κουβέντα μεταξύ γυναικών τι συμβουλές θα δίνονταν αν ήθελαν να πιασουν κουβέντα σε κάποιον (αναφέρομαι σε όσες δεν έχουν βυζιά,οι αλλες δεν χρειάζονται λόγια).ΌΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.

psychotron
27-08-2010, 12:13
όσες δεν έχουν βυζιά και να μας έπιαναν την κουβέντα με κάποιο τρόπο, δεν θα τη συνεχίζαμε εμείς!
:disco:

nikolasfluxus
27-08-2010, 12:13
'παλούκωσέ με μάστορα' αυτό πιάνει σε μένα

The Good Son
27-08-2010, 13:37
Fantagko.

Γενικά η διαδικασία έχει 2 βασικές επιλογές. Η μία είναι να απαντάς όπως λέει ο ikonoklast αλλά με μια δόση ειρωνείας και χιούμορ. Πχ:
- Τί ακούς;
- Ελληνικά και λίγα ξένα.
Έτσι της τονίζεις το πόσο ηλίθια είναι η ερώτηση αλλά με τον πιο χιουμορστικό τρόπο.

Εναλλακτικά, παίρνεις ένα ιδίωμα, από το δόγμα μέχρι τις american teen movies και τις υποστηρίζεις σαν ιδίωμα, αναφέροντας ΠΟΛΛΑ παραδείγματα. Πχ:
- Γενικά γουστάρω οτιδήποτε έχει αισθητική romero, πιστεύω ότι ήταν πρωτοπόρος. Αν θυμάσαι στο (...) παρουσιάζει αυτό, ενώ στο (...) παρουσιάζει το άλλο.

Επειδή όμως η κοπέλα είναι από την επαρχία προτείνω να κάνεις το 2 Ή να την αφήνεις να μιλάει και να δεις ότι μαλακία σου προτείνει. Κυρίως άφηνέ την να μιλάει. Μετά από 3 φορές (σου μένουν άλλες 2) πρότεινέ της να δείτε καμία μαζί και προχώρησέ το γενικά.

Πολλά επίσης εξαρτώνται από την εξωτερική της εμφάνιση. Αν είναι μουνάρα, δεν το πολυέχεις γιατί είσαι μπουλούκος με εβραικό τατουάζ οπότε πρέπει να δουλέψεις πολύ το μπλαμπλα. Κυρίως με το να της μιλάς για ταινίες που αποκλείεται να έχει δει. Επειδή αυτές γουστάρουν μηχανάκια, οπότε πρέπει να της παρουσιάσεις ένα άγνωστο προφίλ άνδρα για τα μάτια της.
Αν είναι στα κυβικά σου, μην κάνεις θρέντ καν.

namiroth
27-08-2010, 14:02
exete paei polles fores se video club kai na vgei h sympathitikh gomena apo ton pago kai na sas traviksei sta rafia na sas dialeksei tainia??

h de mas leei kati ayto?

empaine

de xreiazontai kai polles filosofies... me tarzan you jane..

nikolasfluxus
27-08-2010, 14:18
Fantagko.

Γενικά η διαδικασία έχει 2 βασικές επιλογές. Η μία είναι να απαντάς όπως λέει ο ikonoklast αλλά με μια δόση ειρωνείας και χιούμορ. Πχ:
- Τί ακούς;
- Ελληνικά και λίγα ξένα.
Έτσι της τονίζεις το πόσο ηλίθια είναι η ερώτηση αλλά με τον πιο χιουμορστικό τρόπο.

Εναλλακτικά, παίρνεις ένα ιδίωμα, από το δόγμα μέχρι τις american teen movies και τις υποστηρίζεις σαν ιδίωμα, αναφέροντας ΠΟΛΛΑ παραδείγματα. Πχ:
- Γενικά γουστάρω οτιδήποτε έχει αισθητική romero, πιστεύω ότι ήταν πρωτοπόρος. Αν θυμάσαι στο (...) παρουσιάζει αυτό, ενώ στο (...) παρουσιάζει το άλλο.

Επειδή όμως η κοπέλα είναι από την επαρχία προτείνω να κάνεις το 2 Ή να την αφήνεις να μιλάει και να δεις ότι μαλακία σου προτείνει. Κυρίως άφηνέ την να μιλάει. Μετά από 3 φορές (σου μένουν άλλες 2) πρότεινέ της να δείτε καμία μαζί και προχώρησέ το γενικά.

Πολλά επίσης εξαρτώνται από την εξωτερική της εμφάνιση. Αν είναι μουνάρα, δεν το πολυέχεις γιατί είσαι μπουλούκος με εβραικό τατουάζ οπότε πρέπει να δουλέψεις πολύ το μπλαμπλα. Κυρίως με το να της μιλάς για ταινίες που αποκλείεται να έχει δει. Επειδή αυτές γουστάρουν μηχανάκια, οπότε πρέπει να της παρουσιάσεις ένα άγνωστο προφίλ άνδρα για τα μάτια της.
Αν είναι στα κυβικά σου, μην κάνεις θρέντ καν.

http://www.komvos.edu.gr/glwssa/Lexiko/I/IDIOMA.htm

fandango
27-08-2010, 15:09
Πολλά επίσης εξαρτώνται από την εξωτερική της εμφάνιση. Αν είναι μουνάρα, δεν το πολυέχεις γιατί είσαι μπουλούκος με εβραικό τατουάζ οπότε πρέπει να δουλέψεις πολύ το μπλαμπλα.

έχω εσωτερικά χαρίσματα.

atom_smasher
27-08-2010, 17:03
Πες κανα εξαρταται την παρεα και την διαθεση και ρωτα την τι βλεπει. Οντως αυτο που λεει το ναμιροθ αλλα μην το πας αμεσως εκει.

Kaserinos
27-08-2010, 20:18
και μετά πόσταρε το log με τ'αποτελέσματα

Απο μσν δε γαμησε κανεις =\

Μάλλον ΚΑΤΙ κανεις λάθος.

Raven Lord
27-08-2010, 20:28
;)

FIXXXER
27-08-2010, 23:42
ή δείχτης το διάγραμμα του φίξξξερ και κλείστης το μάτι ;)
Δεν ειναι δικο μου το διαγραμμα! Εγω απλα το βρηκα. Ολα κι ολα. Δε μπορω να παρω κρεντιτ. Κατα τα αλλα για κλασικο παραδειγμα του ανθρωπου που περιγραφει το διαγραμμα, πολυ εχεις πωρωθει με το διαγραμμα! Βλεπω το εφτιαξες κι εσυ με το λογοτυπο Μεταλλικα, ενα πραγματικα πολυ καλο αστειο! Σου δωσα κι εγω πινκ παντως γιατι το ποστ σου ηταν πολυ καλυτερο και οντως γελασα! (ασε που θα επιανε οντως)

Που λες φαντανγκε, δεν καταλαβαινω γιατι σε ενοχλει τοσο πολυ αυτη η απαντηση στην ερωτηση, σιγουρα δεν ειναι κι η καλυτερη, αλλα δε σημαινει κιολας οτι ο αλλος ακουει ΟΛΑ τα συγκροτηματα που υπαρχουν. Αλλα μπορει να του αρεσουν πολλα ειδη μουσικης, οποτε τι να καθεται να σου λεει τωρα, ακουω μοναστηριακο πανκ και χεβι μεταλ και λιγο απο τζαζ αλλα την αμερικανικη δεκαετιας 30'ς μονο? Και ειδικα στις ταινιες, εκει κι αν δεν ειναι περιεργο. Ισα ισα εγω νευριαζω οταν ρωταω (κοπελες συνηθως) τι ταινιες βλεπουνε και μου λενε "α δε βλεπω επιστημονικης φαντασιας και θριλερ" λες και ολες οι ταινιες που μπαινουν σε αυτα τα δυο ειδη ειναι ιδιες. Τεσπα, επι τουτου, απλα να εισαι ο φαντανγκος και πετα μαλακιες παρομοιες με αυτην με το σουβλακι και θα σε γουσταρει, δε γινεται να μην. Παντως ειναι κλασικη παγιδα το "γκομενακι στο βιντεοκλαμπ", οσοι ξερω την εχουν πατησει και οι ελαχιστοι που βγηκαν ραντεβου με μια τετοια ξενερωσαν πληρως. Τυχαιο φυσικα, αλλα θελω να πω πως ειναι μερος της φαντασιωσης μαλλον κι αυτο.

House Of Low Culture
28-08-2010, 09:03
από τα πιο ηλίθια, ποζεράδικα, οτινάναι, μεταλλικάδικα, μεταλλάδικα διαγράμματα έβερ. Μπράβο φίξξερ που το βρήκες!
Φαντάνγκο, μη γίνεις προσχεδιασμένος παπάρας, άκου τι σου λέει ο ρέηβεν σε συνδυασμό με γκούντσαν.

Parasight
28-08-2010, 11:05
http://www.dieselsweeties.com/lj/itcrowd-roy-musiciusedtolike-tshirt.jpg

Και ξεκολλήστε τώρα.

SpiritCrusher
28-08-2010, 12:39
Ισα ισα εγω νευριαζω οταν ρωταω (κοπελες συνηθως) τι ταινιες βλεπουνε και μου λενε "α δε βλεπω επιστημονικης φαντασιας και θριλερ" λες και ολες οι ταινιες που μπαινουν σε αυτα τα δυο ειδη ειναι ιδιες.

Θέλει να σου πει πως βλέπει μόνο ρομαντικές και κωμωδίες αλλά συγχρόνως ντρέπεται και λίγο ρε ΒΛΑΚΑ. yo!

Comte de Saint-Germain
28-08-2010, 14:15
Ισα ισα εγω νευριαζω οταν ρωταω (κοπελες συνηθως) τι ταινιες βλεπουνε και μου λενε "α δε βλεπω επιστημονικης φαντασιας και θριλερ" λες και ολες οι ταινιες που μπαινουν σε αυτα τα δυο ειδη ειναι ιδιες.

Θέλει να σου πει πως βλέπει μόνο ρομαντικές και κωμωδίες αλλά συγχρόνως ντρέπεται και λίγο ρε ΒΛΑΚΑ. yo!

Και κοινωνικά δράματα, έχουν κλάμα.

rebelos
28-08-2010, 15:21
με τους slipknot δεν ήσουν? γιατί εγώ θυμάμαι να έρχεται ο antimusic να μου μιλάει, και άλλον έναν που είπε ότι ήταν ο ikonoklast, άρα μάλλον δεν άκουσα καλά. :oops:

:touched: :touched: :touched: :touched: :touched:

ikonoklast
28-08-2010, 15:37
αχαχαχ :moutza:

rebelos
28-08-2010, 16:56
εδώ ο phantom duck του είπε ότι ήταν ο atheist