View Full Version : Profanatica - Disgusting Blasphemies Against God
http://img801.imageshack.us/img801/6202/coverxw.jpg
1. Black Cum
2. Pious Piece Of Shit
3. Christs Precious Blood Poisoned
4. Smashing Religious Fucking Statues
5. Fuck The Blood Of The Lamb
6. Covered In Black Shit
7. No Trumpet Shall Sound
8. Crush All That Is Holy Defile
9. Excrement Sacrosanct
10. Angel With Cock
11.Once Removed Savior
Επίκαιρη θεματολογία και κοινωνικό στίχο -όπως πάντα- αλλά τώρα ηχογράφηση με τυμπανιστή, καμπάνες και διάφορα άλλα σάπια. Καλώς τα παιδιά !
carheart
23-08-2010, 23:59
Ήδη έσβησε Kembatinan Premaster και το πρώτο τους, στην τρίτη ακρόαση θα αρχίσει να ραγίζει η οθόνη. Από τη μέση και μετά η απογείωση που χρειάζεται. Αυτό είναι το death metal παιδιά.
http://www.youtube.com/watch?v=tUH8dei9FQk
Necromanzee Cogent
24-08-2010, 10:43
Πρώτη ακρόαση όλα πάνε πολύ καλά, απλά διαφωνώ στο παραπάνω, όι Havohej απο το 2007 έκαναν κάτι που δεν θα μπορέσουν να προσπεράσουν οι Profanatica, οπότε δεν συμφωνώ καθόλου με το "έσβησε Kembatinan Premaster" comment.
Μιλάμε ότι οι Havohej έκαναν το όνειρό μας πραγματικότητα....ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΙΘΑΡΕΣ...
carheart
24-08-2010, 11:00
To Kembatinan Premaster είναι καταπληκτικό album, αλλά δεν έβαλε που δεν έβαλε κιθάρες, θα μπορούσε να στρίψει κάνα κουμπί, να γρατζουνίσει κάνα δίσκο, ξύσει κάνα μικρόφωνο πάνω στους ενισχυτές, και όλα αυτά τα συμπαθητικά. Φαίνεται πως ήθελε να κάνει ένα εντελώς απογυμνωμένο album, και το κατάφερε μια χαρά, αλλά τον ήθελα λίγο πιο ακραίο στην φάση αυτή.
Necromanzee Cogent
24-08-2010, 11:18
Δεν ήταν ακραίο έχεις δίκιο αλλά εμένα μου άρεσε έτσι μιας και ήταν απογυμνωμένο ή στεγνό, δεν υπήρχε διαφυγή ήταν κλειστοφοβικό αυτό που έκανε, τεσπα Covered In Black Shit κομματάρα.
Εγώ πάλι λέω ότι το σημαντικότερο σε μια κυκλοφορία είναι οι συνθέσεις. songwriting. Ύφος, παραγωγή, οτιδήποτε άλλο έπεται...
Η μουσάτη καλόγρια σε αυτό εδώ έχει γράψει τα καλύτερα της.
carheart
24-08-2010, 11:26
Excrement Sacrosanct, καλύτερη στιγμή του album.
ultraviolet
22-09-2010, 16:42
Επικά διεστραμμένο, είναι η κορυφή του τριγώνου που σχηματίζει με τα ξαδερφάκια του (Havohej & Royal Arch Blaspheme).