View Full Version : [Cinema] A Prophet [Un Prophète] (2009)
Πόσο κάνει 10 συν 7
01-08-2010, 00:59
http://img838.imageshack.us/img838/946/16000185.jpg
οπως αναμενοταν τα διαλυσε ολα
κατοικεί στους πειρατες και ετοιμοι υποτιτλοι στο ελληνικουποτιτλοproject.com
jack the ripper
01-08-2010, 01:07
το ειχα δει σινεμα πριν πολυυυ καιρο..αρκετα καλο..ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ..αλλα λιγο κουρασε απο ενα σημειο και μετα...οβερολ ωραια ταινια παντως...
Πόσο κάνει 10 συν 7
01-08-2010, 01:15
κατεβαζω σαουντρακ.ακομα σηκωμενη μου ειναι
Είναι καταπληκτική ταινία αυτό.
Agoraphobic_S.I.
01-08-2010, 20:18
Καααλή είναι. Βαρέθηκα μετά τη μία ώρα.
Πόσο κάνει 10 συν 7
01-08-2010, 20:40
η στιγμη που επιβεβαιωνεται ο τιτλος της ταινιας ειναι απλα μια επικη σκηνοθετικη σκηνη.αυτο το αραβικο μοιρολοι που ερχοταν απο το βαθος ηταν μεγαλο πραμα
σε αλλα νεα: ο σκηνοθετης ειχε καποιες κοινωνικες αιχμες σχετικα με τους αραβες στην γαλλικη κοινωνια.καλα οχι οτι "ειπε" τιποτα το σπουδαιο ή ασχολήθηκε και τοσο αλλα αξιζει και αυτο της προσοχουλας μας.
αν εχετε κατι στο νου σας για παρομοιες ταινιες με εθνικοτετοιες νυξεις μεσα σε urban κοινωνικο γιγνεσθαι προτεινετε.μια του γαβρα θυμαμαι,το Hannak καπως ετσ.
και επισης μιας και το θρεντ αφορα γαλλικο εργο,νομιζω οτι αξιζει να αναφερουμε φετο μια ταινια που ακουγεται με θετικα σχολια και που πηρε τον φοινικα.(ωραιο φυτο) biutiful πως σκατα λεγεται και απο οτι διαβαζω εχει και αυτη κοινωνικες αιχμες για την γαλλικη κοινωνια.
MaX Payne
02-08-2010, 01:06
μηπως το μισος του κασοβιτς http://www.imdb.com/title/tt0113247/
τι αιχμες ειδες στον προφητη για τους αραβες;
γενικα εχει πολυ καλες κριτικες και το περιμενα πολυ καλυτερο
και γω στη κατηγορια του "βαρεθηκα" μπαινω
πολυ μη ρεαλιστικο σε φυλακη η΄ ξενοδοχειο εμενε ο προφητης;
επισης πως την γλυτωνει με τον τυπο που παει να καθαρισει πριν το τελος.Περα οτι με χυμα φατσες μεσα σε κοσμο κανει το σκηνικο σκοτωνει τον σωματοφυλακα και μετα τον αφηνει να ζησει και καλα για να αλλησκοτωθουνε οι Κορσικανοι;
μου εφερνε και λιγο σε νικο κουρη απο παπακαλιατη ο προφητ
Πόσο κάνει 10 συν 7
02-08-2010, 13:36
ρε σκατομαλακα μολις τελειωσε η ταινια καθοσουν και αναρωτιοσουν αυτο που γραφεις στο σποιλερ;μαθετε μπαλιτσα και σταματηστε να μιλατε για μαλακιουλες του στυλ "και πως το εκανε αυτο;" "δεν ειναι δυνατον να το εκανε αυτο" "αυτο δεν στεκει",σε μια ταινια ο σκηνοθετας μπορει να κανει οτι θελει,δεν το κρινουμε απο αυτα.μιλας για μη ρεαλιστικοτητα,ενω ρε ζωο το οτι εκανε προφητεια ειναι ρεαλιστικο;μεσα στο εργο ο φιλος του που παει να βρει σε μια δουλεια σε μια γαλλικη εταιρια ο προισταμενος τον ρωτα πως λεγεται και του απαντα "al κατι" και του ανταπαντα απο δω και περα θα λεγεσαι "jean κατι".κλασικο παραδειγμα γαλλικου ρατσισμου,δεν θελουν να εχουν μεταναστες στις δουλειες τους διοτι "διωχνουν" τους πελατες και αν τους εχουν τους προτρεπουν να αλλαζουν τα ονοματα τους.αλλα που να τα δεις αυτα,εσυ εψαχνες να δεις πως ειναι δυνατον ο προφητης να δινει στον κορσικανο απο το παραθυρο το κινητο διαμεσω ενος σεντονιου.μαλακια το εργο που προτεινεις,καλυτερα να ακουσω το μισος της αρκανα.και επισης ο προφητης μοιαζει με τον αρναουτογλου και γυφτος με τον μπομπ ντυλαν
Agoraphobic_S.I.
02-08-2010, 14:01
To Μίσος γαμάει ό,τι βλέπεις, σκέψου το.
Πόσο κάνει 10 συν 7
02-08-2010, 14:08
εχει τσεκαριστει και ψαχνω καπου να την κατεβασω.
εννοειται οτι δεν την εχω δει την ταινια απλα ήθελα να την πω στον πανουτσο απο πανω.
Agoraphobic_S.I.
02-08-2010, 14:11
http://thepiratebay.org/torrent/3574627/La.Haine.French.Dutch.and.English.Subs.Dvdrip.1995-PrinzNL
http://greeksubtitlesproject.com/get_greek_subtitles.php?id=3474 (δεν ξέρω αν είναι συγχρονισμένοι)
Πόσο κάνει 10 συν 7
02-08-2010, 14:15
ναι κατι τετοιο βρηκα και εγω.φχαριστω ομως
MaX Payne
02-08-2010, 15:02
αντε γαμησου και μετα κατεβασε φυλακες ανηλικων να δεις ενα πραγματικο δραμα φυλακης
Πόσο κάνει 10 συν 7
02-08-2010, 15:06
κατεβασα το Μισος.θα την δω σε λιγο.
Μαξ αμα ειναι καλη η ταινια σε κερναω πινκ και αρκουδέιδες (μπλιαχ)
Πόσο κάνει 10 συν 7
02-08-2010, 17:25
το Μισος ηταν ο ορισμος αυτου που ζητουσα.
πινκς και τετοια δεν εχει μην γινομαστε και λουληδες α.
Raven Lord
12-08-2010, 11:12
αρκετα καλο..ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ..αλλα λιγο κουρασε απο ενα σημειο και μετα...οβερολ ωραια ταινια παντως...
Kaserinos
12-08-2010, 14:03
Εμένα μου αρεσε αρκετα, δεν με κουρασε..Μαλλον εχω προγραμμα να βλεπω μεγαλες ταινιες ξεκουραστος και την παλευω ανετα.
Την περιμενα λιιιγο πιο μπρουταλ, αλλα συνολικα ηταν αξιολογη ταινια και ο πρωταγωνιστης πολλα υποσχομενος. Αυτα.