PDA

View Full Version : Sun Araw - On Patrol

LokiTricksterGod
28-07-2010, 12:05
Sun Araw - On Patrol
[Not Not Fun; 2010]

http://www.mbvmusic.com/wp-content/uploads/2010/03/sun-araw-on-patrol.jpg

01. Ma Holo
02. Beat Cop
03. The Stakeout
04. Conga Mind
05. Deep Cover
06. High Slide
07. The Stakeout: Reprise
08. Dimension Alley
09. Holodeck Blues

o sun araw ανήκει σε αυτό το νέο κύμα ψυχεδέλειας που 'χει ξεπηδήσει τελευταία, μαζί με pocahaunted, high wolf, forest swords, magic lantern (των οποίων είναι και μέλος), απομακρυσμένος πολύ από 'ροκ' αισθητική, το όποιο μπητ επαναλαμβανόμενο και θαμμένο, γενικά τα πάντα θαμμένα κάτω από διάφορες στρώσεις, όχι τόσο βαβούρα όσο 'άπλωμα', τα προηγούμενα του ήταν ακόμα πιο αφαιρετικά και μαστουρωμένα, σ'αυτό εδώ κρατάει την αφαίρεση αλλά τα κομμάτια είναι όντως κομμάτια και όχι απλά τζαμαρίσματα (έτσι φαίνονται τουλάχιστον), έχει προστεθεί κάποιο dub στοιχείο, κάποιες θρυμματισμένες μελωδίες στις κιθάρες, κάποια επίσης κομματιασμένα φωνητικά που φέρνουν πολύ σε burial και forest swords, κυκλοφόρησε την καταλληλότερη στιγμή μιας και δε μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο καλοκαιρινό.
μια πολύ αντιπροσωπευτική εικόνα είναι νομίζω το ξέθαμμα αντικειμένων απ'την άμμο - νωχελικά, μιας και έχεις κατακαεί και το μυαλό σου έχει κουρκουτιάνει απ'τον ήλιο, βρίσκεις σκουριασμένα κοσμήματα και παλιά μουλιασμένα αποκόμματα από περιοδικά και αλλοιθωρίζεις και μετά ξάπλα πάλι σε έναν γλυκό ημιύπνο.

12 stars circle your brow
28-07-2010, 12:09
αυτό το άλμπουμ είναι τέλειο.

edit: δεν κυκλοφόρησε τώρα btw, έχει αρκετούς μήνες ;p

μια πολύ αντιπροσωπευτική εικόνα είναι νομίζω το ξέθαμμα αντικειμένων απ'την άμμο - νωχελικά, μιας και έχεις κατακαεί και το μυαλό σου έχει κουρκουτιάνει απ'τον ήλιο, βρίσκεις σκουριασμένα κοσμήματα και παλιά μουλιασμένα αποκόμματα από περιοδικά και αλλοιθωρίζεις και μετά ξάπλα πάλι σε έναν γλυκό ημιύπνο.

:pink:

stam and the witches
28-07-2010, 14:08

Φέρνω 2 κούτες καπότες για αμοργό.

h2he
28-07-2010, 21:35
Αυτό είναι εδώ και καιρό στα υπόψην αλλά δεν το χω αποτολμήσει, καθώς τα προηγούμενα δεν με είχαν ενθουσιάσει λόγω ακριβώς αυτής της "αφαιρετικότητας". Αν αυτό είναι πιο μαζεμένο ίσως χρειάζεται μερικές απόπειρες.

Weiss
29-07-2010, 11:23

πού διάολο πάτε διακοπές, μέσα στον τάφο του Φίλιππου;!

LokiTricksterGod
29-07-2010, 11:40
το μόνο που χρειάζεται. (http://www.youtube.com/watch?v=J-gohMT69j4)