PDA

View Full Version : Premier League 2010 - 2011

Pages : 1 2 [3] 4

Kelldorain
05-02-2011, 21:28
Νομίζω (χωρίς να 'μαι 100%) συνολικά, αλλά μιλάμε μόνο για Premier League, οπότε από '92 και μετά. Πριν είχαν μπει και 60κάτι σε μια αγωνιστική.

FIXXXER
05-02-2011, 21:37
Ε ναι αφου λεει 20 ομαδες κι εγω μονο για Premier League καταλαβα, αλλα και παλι, ειναι 20 χρονια....
Δηλαδη αν μπουν καμια δεκαρια ακομα δε θα σπασει ποτε το ρεκορ :P

Diva Plavalaguna
05-02-2011, 22:51
10' παιχνιδι, 80' προπονηση

:moutza:

k ws apokorufwma ir8e smr k i prwti itta tis manchester
gelaei olos o planitis mazi mas

nothingman
06-02-2011, 00:40
λολ, μιλάμε για τη χειρότερη διαιτησία που έχω δει ποτέ στην αγγλία, ο τύπος ήταν απίστευτος. ο Μπάρτον έπρεπε να αποβληθεί τρεις φορές (κατά το τρις ισόβια) και τελικά έβγαλε το ματς χωρίς καν μια κίτρινη, γενικά με το σκορ στο 3-0 από το δεκάλεπτο άρχιζε να αφήνει κανένα μαρκάρισμα να περάσει στο έτσι γιατί "ήταν 3-0 στο δεκάλεπτο" εδώ που τα λέμε αλλά όσο περνούσε η ώρα τόσο συνέχιζε τις ελεημοσύνες γιατί "έλα μωρέ, έγινε και 4-0 στο εικοσιτόσο" με αποτέλεσμα τη δεύτερη φορά που πάει να κοπεί η μπάλα στον Ντιαμπύ (όσο τέλος πάντων θεωρείται μπάλα αυτό που παίζει ο Ντιαμπύ) να τονεπιάσει από το λαιμό και αυτόν και το πουλέν μου το Νόλαν που πολύ με στεναχώρησε με το κεφαλοκλείδωμα μετά το πρώτο πέναλτυ στον Σshτζτzσschέζνυ. ο οποίος άντρακλας και παληκαράς Μπάρτον με αυτό το φοβερό χιτλερικό κούρεμα πέφτει σαν την κυρία κάπου στον Νότο τη δεκαετία του '30 που μόλις ο ζάμπλουτος καλός της γύρισε από τα χωράφια της προτείνει να παντρευτούν, για να πάρει το φάουλ από όπου φτάνουμε στο 4-4 να χαίρονται οι νέισουμς αυτού του κόσμου να μιλάμε για το βασιλιά των σπορ και το γκολ είναι η πεμπτουσία του αθλήματος eh? επίσης έχει ακυρωθεί εξωφρενικό γκολ της νιουκάσλ στην οποία έδωκε δυο "χμ, ευγενικά" πέναλτυ, ειδικά το δεύτερο μαλάκα μου είναι για μούτζες και μαϊμούδες στα εξώφυλλα και μπάνερ στο ηαρ. στις καθυστερήσεις έχει ακυρώσει και γκολ του φανΠέρσι για το οποίο όμως δεν έχω άποψη αφού στο 4-4 παράτησα την τηλεόραση, έκαμα έναν φραπέ δυο κουταλιές καφέ μισή ζάχαρη, έστριψα ένα τσιγάρο, άραξα στον υπολογιστή μου και αναρρωτήθηκα αν αυτός ο Ντάουντ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΔΕΝ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΖΕΤΑΙ;

FIXXXER
06-02-2011, 00:48
Δεν ειδα το δευτερο πεναλτυ που λες, αλλα το πρωτο ηταν ανυπαρκτο εντελως, δε μπορω να φανταστω ποσο πιο εξωφρενικο μπορει να ειναι το δευτερο

jack the ripper
06-02-2011, 18:15
0-1 απο μπερμινχαμ...οκ αν χανεις στην εδρα σου αυτα τα ματς τοτε .................. ................. .............

freak brother
06-02-2011, 19:40
βλεπω παιχτη της λιβερπουλ 30 εκατοστα απο το τερμα με την μπαλα χωρις τερματοφυλακα , κολαει το στριμ... και λεω γκολ... ξεκολαει το στριμ δειχνει 0-0 λεω οφσαιντ θα δωσε.. και μετα ειδα το ριπλει.... ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΑ 30 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΡΕ? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

scarecrow
06-02-2011, 19:50
Τα κατάφερε ο Μaxi!
Επίσης γελάω με Τσεχ και Ιβάνοβιτς.

Clockwork Orange
06-02-2011, 19:57
sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Clockwork Orange
06-02-2011, 20:28
PAME RE POUSTI!!!! :D

mrmaiden
06-02-2011, 22:00
Kαλή χώνεψη...

http://img59.imageshack.us/img59/914/24d4ee2e7a4dc4226219239.jpg

http://img828.imageshack.us/i/51124631torres2466x260g.jpg/http://img828.imageshack.us/img828/6950/51124631torres2466x260g.jpg
http://img828.imageshack.us/i/51124631torres2466x260g.jpg/

Kelldorain
06-02-2011, 22:03
ffff, στο 2ο δεν παίξαμε άσχημα, αλλά Λάμπαρντ ανύπαρκτος (είχε φανεί από πέρυσι ότι δεν του ταιριάζει το σύστημα) και μπροστά θέλουν λίγο χρόνο να δέσουν, σε πολλές φάσεις μπλόκαρε ο ένας τον άλλον. Ο Ανελκά εκεί λίγο πίσω απ'τους επιθετικούς που παίζει κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις αλλά όσο ο Ντρογκμπά είναι σε τέτοια χάλια ίσως είναι καλύτερο να το γυρίσει στο κλασσικό 4-3-3 με Μαλουντά αριστερά και Τόρρες κορυφή.
Απ' τη Λίβερπουλ ο Λούκας τρομερός (έφτασε η μέρα που λέω κάτι τέτοιο :fear:) και ο Μειρέλες τώρα τελευταία έχει ανέβει πολύ. Ο Κάρολ πότε γυρνάει από τον τραυματισμό;

morphine
06-02-2011, 22:41
ευχαριστώ, σας αγαπάω. :touched:

http://img831.imageshack.us/img831/2853/torreset.jpg

Mitsmann
06-02-2011, 23:27
εγω παλι μολις συνειδητοποιησα οτι εχασα ΚΑΛΗ τριαδα απ την παρωδια του Νιουκαστλ.
ΦΜΛ.

Daffy
06-02-2011, 23:47
http://i677.photobucket.com/albums/vv135/jitsan1990/hot.gif

FIXXXER
07-02-2011, 00:05
Λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι, το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης, Φερνάντο Τόρες, έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά, δηλώνοντας ότι ποτέ δεν υπήρξε οπαδός των Reds και εξηγώντας ότι ο ρομαντισμός στο ποδόσφαιρο έχει πεθάνει.

"Ποτέ δεν φίλησα το σήμα της Λίβερπουλ. Βλέπω κάποιους να το κάνουν μόλις μια εβδομάδα από τη στιγμή που παίρνουν μεταγραφή. Είμαι οπαδός της Ατλέτικο, είναι ίσως το μοναδικό σήμα που θα φιλούσα. Δεν είμαι ούτε Τσέλσι, ούτε Λίβερπουλ.

Ο ρομαντισμός στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει πλέον κι εμένα δουλειά μου είναι να βάζω γκολ. Επειδή σέβομαι όμως την παλιά μου ομάδα και τους οπαδούς της, δεν θα πανηγυρίσω, αν καταφέρω να στείλω την μπάλα στα δίχτυα", ξεκαθάρισε ο ισπανός διεθνής.

Τελεια τα λεει, κι ας πηρε καυλι σημερα.
ΣΤΗΜΠΟΥΤΣΑ μου σας γραφω, μουτζωστε, σας βριζω προκαταβολικα, ειστε ΓΙΔΙΑ

green_machine
07-02-2011, 00:18
http://i677.photobucket.com/albums/vv135/jitsan1990/hot.gif

ελα ρε αγκερ λατρεια :pink:

και o αποκατω λατρεια ειναι :pink:

http://www.google.gr/url?source=imgres&ct=img&q=http://totalfootballmadness.com/wp-content/uploads/2010/11/Raul-Meireles.jpg&sa=X&ei=6Q9PTen_JJGo4Aahr8yoCQ&ved=0CAQQ8wc4bQ&usg=AFQjCNEaC_sjtnUVEFRtC_YdnMWryqRvng

mrmaiden
07-02-2011, 00:26
Λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι, το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης, Φερνάντο Τόρες, έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά, δηλώνοντας ότι ποτέ δεν υπήρξε οπαδός των Reds και εξηγώντας ότι ο ρομαντισμός στο ποδόσφαιρο έχει πεθάνει.

"Ποτέ δεν φίλησα το σήμα της Λίβερπουλ. Βλέπω κάποιους να το κάνουν μόλις μια εβδομάδα από τη στιγμή που παίρνουν μεταγραφή. Είμαι οπαδός της Ατλέτικο, είναι ίσως το μοναδικό σήμα που θα φιλούσα. Δεν είμαι ούτε Τσέλσι, ούτε Λίβερπουλ.

Ο ρομαντισμός στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει πλέον κι εμένα δουλειά μου είναι να βάζω γκολ. Επειδή σέβομαι όμως την παλιά μου ομάδα και τους οπαδούς της, δεν θα πανηγυρίσω, αν καταφέρω να στείλω την μπάλα στα δίχτυα", ξεκαθάρισε ο ισπανός διεθνής.Τελεια τα λεει, κι ας πηρε καυλι σημερα.
ΣΤΗΜΠΟΥΤΣΑ μου σας γραφω, μουτζωστε, σας βριζω προκαταβολικα, ειστε ΓΙΔΙΑ

Δεν τα ξέρεις καλά. Ο κόσμος δεν τον αγάπησε μόνο επειδή ήταν μεγάλος παίχτης.Μέχρι και πριν λίγες μέρες δήλωνε την αφοσίωση του και την αγάπη του για την ομάδα, τον κόσμο, την πόλη. Εδώ περιέγραφε την πόλη στην αυτοβιογραφία του λες και ήταν 10 Παρίσια.
Και έχει κάνει και δήλωση ότι δεν πρόκειται ποτέ να παίξει για άλλη αγγλική ομάδα.
Αυτά που quotάρεις είναι απλώς κωλοτούμπες

Daffy
07-02-2011, 00:41
k eksallou his armband said he was a red

http://4.bp.blogspot.com/_2qnGHa5fjWo/SPVGFf_Tm3I/AAAAAAAAAGs/P2i4hb2J-NM/s400/torres_walk_alone.jpg

o el konio pxianei pato mera me ti mera

FIXXXER
07-02-2011, 00:41
Αν ειχε κατσει 10 χρονια στη Λιβερπουλ θα το καταλαβαινα.
Με 3 χρονια, δεν το καταλαβαινω πως δεθηκε τοσο ο κοσμος μαζι του.
Επισης δεν καταλαβαινω γιατι να τον βριζει κανεις επειδη ηθελε να φυγει.
Επρεπε να μεινει στη Λιβερπουλ για παντα?
Γενικα ποτε δεν καταλαβα την ολη φαση "προδοτες" στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο.
Το γεγονος οτι αγαπησε την ομαδα στην οποια επαιζε, και τη ζωη του εκει περα, δε σημαινει οτι πρεπει να το κανει για παντα.
Δεν εχω παει στο Παρισι ποτε και ετσι δεν ξερω αν ειναι το προτυπο της πολης, αλλα δεν το νομιζω κιολας (ξερω καποιον που διαφωνει :P).

mrmaiden
07-02-2011, 00:50
O κόσμος τον αγάπησε , δίοτι έδωσε την εντύπωση ότι είναι ένας από μας και όχι απλά κάποιος που βάζει γκόλ.
Θα ήταν έντιμο εκ μέρους του να έλεγε στην αρχή της μεταγγραφικής περιόδου στη διοίκηση: θέλω μεταγγραφή τώρα ή το καλοκαίρι γιατί δεν πιστεύω ότι το club έχει προοπτική, γιατί θέλω να πάρω τίτλους κτλ. Θα στεναχοριώμουν, αλλά θα το καταλάβαινα.

Τώρα τον κράζουμε, γιατί έκανε ότι έκανε στο τέλος της μεταγγραφικής περιόδου με αποτέλεσμα να τρέχουμε να υπογράψουμε παίκτη τελευταία στιγμή, χωρίς δυνατότητα διαπραγματεύσεων, επιλογών κτλ. Κοινώς μας κρέμασε και έκανε και κοκοκο, γιατί αν είχε αρχίδια θα έβγαινε δημόσια σε συνέντευξη τύπου να πεί ότι είχε να πεί. Και εγκατέλειψε το καράβι και έφυγε νύχτα.

Για το Παρίσι συμφωνώ μαζί σου:P

Phantom Duck
07-02-2011, 01:02
O κόσμος τον αγάπησε , δίοτι έδωσε την εντύπωση ότι είναι ένας από μας και όχι απλά κάποιος που βάζει γκόλ.

LOL

50 μύρια έφερε ρε τι γκρινιάζετε, λες και φόραγε φανέλα του όουεν στις αλάνες της μαδρίτης και πήγε στην έβερτον να πούμε.

chris_boss
07-02-2011, 01:39
εγω παλι μολις συνειδητοποιησα οτι εχασα ΚΑΛΗ τριαδα απ την παρωδια του Νιουκαστλ.
ΦΜΛ.

Απαξιώ να απαντήσω στις πίπες του σεσημασμένου και ρωτάω εσένα πολυχρονεμένε μου. Γιατί παρωδία;

Mitsmann
07-02-2011, 01:49
α, δεν το εχω δει το ματσακιον, δε θελω να τα ριξω στη διαιτησια απαραιτητα.
αλλα 0-4 στο 24' και 4-4 τελικο ειναι καπως.

chris_boss
07-02-2011, 01:50
Λες να το είχαν παίξει στο στοίχημα;;;

Mitsmann
07-02-2011, 01:51
δε με ενημερωσαν οι μαλακες.

morphine
07-02-2011, 03:27
Αν ειχε κατσει 10 χρονια στη Λιβερπουλ θα το καταλαβαινα.
Με 3 χρονια, δεν το καταλαβαινω πως δεθηκε τοσο ο κοσμος μαζι του.
Επισης δεν καταλαβαινω γιατι να τον βριζει κανεις επειδη ηθελε να φυγει.
Επρεπε να μεινει στη Λιβερπουλ για παντα?
Το γεγονος οτι αγαπησε την ομαδα στην οποια επαιζε, και τη ζωη του εκει περα, δε σημαινει οτι πρεπει να το κανει για παντα.

όντως δεν καταλαβαίνεις πώς μπορεί να δεθεί ο κόσμος μιας ομάδας με το μεγαλύτερο αστέρι της, ή κάνεις τον χαζό;

Εμένα δε με σόκαρε η μεταγραφή και ούτε με ενόχλησε τόσο, για τους λόγους που λες και λέει και ο ίδιος, ότι είναι ένα ρομποτάκι δηλαδή με την ταμπέλα του "επαγγελματία" που θέλει απλά να βάζει γκολ και δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο (δεν τον είδα και τόσο προσηλωμένο στο στόχο του αυτό φέτος βέβαια αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα). Και στο κάτω κάτω ισπανός είναι, τι τον νοιάζουν τα YNWA και τα come on chelsea, ο άνθρωπος δε νιώθει, κι ας πούλαγε οπαδιλίκι (http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs040.ash2/35386_408689402731_520237731_4455644_7411403_n.jpg) τόσα χρόνια, όπως είπε κι ο mrmaiden. Το συζητούσα μάλιστα την προηγούμενη βδομάδα και έλεγα ότι προφανώς αυτός προτιμάει να βγει τσάμπιονς λιγκ, να πάρει κάνα πρωτάθλημα ίσως, παρά να μαραζώνει στη λίβερπουλ η οποία στην καλύτερη θα παίξει γιουρόπα. Ναι αυτό εγώ το δέχομαι κι ας θεωρώ κατάπτυστη τη στάση του.
Αυτό που δεν ανέχομαι όμως από κανέναν είναι δηλώσεις τύπου "επιτέλους πάω σε μια μεγάλη ομάδα". Κάτι τέτοιες αρχιδιές μου ανάβουν τα λαμπάκια γιατί δε δείχνουν μόνο άγνοια, αλλά και έλλειψη σεβασμού προς τον κόσμο που τον αγάπησε και τον έκανε θεό στην αγγλία. Εσύ με το κουλ υφάκι σου μπορείς να τους πεις γίδια αυτούς ή ό,τι άλλο σου κάνει κέφι, αλλά το γεγονός παραμένει ότι όλοι οι "σταρ" γίνονται σταρ απλά και μόνο επειδή υπάρχει κόσμος που τους θαυμάζει, κόσμος που ενδεχομένως βλέπει ακόμα με λίγο ρομαντισμό το ποδόσφαιρο. Και ο ρομαντισμός είναι αυτός που τελικά διαχωρίζει τους "ήρωες" από τα παικτάκια της σειράς, κατά τη γνώμη μου πάντα ε.
Κάτα τ' άλλα η ζωή συνεχίζεται, σε δυο μήνες θα έχει ξεχαστεί το όλο θέμα, αλλά αυτό δεν κάνει λιγότερο έντονη την ίσως καθυστερημένη αλλά αναμφισβήτητα ΚΑΥΤΗ ΗΔΟΝΗ του να βλέπεις τον τόρρες να κοιτάει τον σκόρερ ραούλ μειρέλες απ'τον πά-γκο.

FIXXXER
07-02-2011, 07:21
Καταρχας, η φωτο που ποσταρες, σιγα το οπαδιλικι ε. Δευτερον, αν ειπε οτι παει σε μια μεγαλη ομαδα επιτελους, οκ μαλακια εκανε γιατι μαλλον δεν ξερει την ιστορια της Λιβερπουλ, εστω κι αν τα τελευταια 5 χρονια στην Αγγλια η Τσελσι ειναι πολυ μεγαλυτερη ομαδα. Οποτε μαζι σου σε αυτο, μαλακισμενη δηλωση. Εγω ομως αναφερθηκα στην αλλη του δηλωση, και οχι σε οποιαδηποτε δηλωση εχει κανει στη ζωη του, ουτε ποσταρα "συμφωνω με Τορρες οτι και να πει" ε?

Κατα τα αλλα, οχι, δεν παιζω τον χαζο, ποτε δεν καταλαβα το δεσιμο αυτο με τον Τορρες, να μου πεις Τζεραρντ το καταλαβαινω, ποιος Τορρες μωρε, μεσα σε 2-3 χρονια εγινε σημαια? Και οκ, αν ειχε γαμηθει να σκοραρει και να γαμαει ξερω γω, οκ, θα το εβρισκα πιο κατανοητο, αλλα φετος και περυσι ειναι τοσο ντεφορμε που δεν το βλεπω (και εδω που τα λεμε, σε σχεση με Ατλετικο, ακομα και τις πρωτες του χρονιες στη Λιβερπουλ, ποτε δεν προσαρμοστηκε τελεια στην Πρεμιερσιπ ο Τορρες).

Με λιγα λογια, οκ καταλαβαινω πληρως your point of view. Ψιλοσταρχιδια μου κι ο Τορρες, δεν τον αγαπησα ποτε ως παικτη αν και τον θεωρω φοβερο και με τρελες δυνατοτητες, απλα μιας και δεν επαιξε ποτε σε ομαδα συμπαθη σε μενα (ουτε τωρα), δε με καιει το τι κανει γενικα. Απλα λεω πως ισως θα πρεπε κι εσεις να τον γραψετε στα αρχιδια σας.

ΥΓ. Εγω με το "κουλ" υφακι μου ειπα γιδια οσους μουτζωσαν χωρις να ποσταρουν (αρα οχι εσενα και τον mrmaiden :!:), γιατι αλλο να μουτζωνεις μια μαλακια που λεει καποιος, κι αλλο να μουτζωνεις ενα ποστ που καποιος λεει οτι συμφωνει με καποιες (σωστες) δηλωσεις ενος ποδοσφαιριστη, απλα μονο και μονο επειδη you ll never walk alone, I will give you a moutza for the team.

Mitsmann
07-02-2011, 09:09
αν παρετε τις μουτζες ακομα λιγο πιο σοβαρα, υποσχομαι να σας κλαδεψω στην επομενη ευκαιρια που θα βρεθουμε στο ιδιο γηπεδο.

KoiliaSamprela
07-02-2011, 09:24

Γιατί έχεις δει μόνο Μπάγεβιτς, και δεν έχεις προλάβει Γαλάκο , Κυράστα , Σαργκάνη :pink:

FIXXXER
07-02-2011, 09:34
αν παρετε τις μουτζες ακομα λιγο πιο σοβαρα, υποσχομαι να σας κλαδεψω στην επομενη ευκαιρια που θα βρεθουμε στο ιδιο γηπεδο.

Εγω απλα το θεωρω πανηλιθιο, αν αναφερεσαι σε μενα!
Εναλλακτικη απαντηση: Αν με προλαβεις.

chris_boss
07-02-2011, 15:11
Αναμένονται σοβαρές εξελίξεις στα τηλεοπτικά της πρεμιερ που θα έχουν συνέπειες και στα έσοδα των ομάδων.

morphine
07-02-2011, 15:40
Καταρχας, η φωτο που ποσταρες, σιγα το οπαδιλικι ε.
ήταν απλώς ένα παράδειγμα από τα πολλά που υπάρχουν, κάποια από τα οποία έγραψε κι ο mrmaiden. Όταν πανηγυρίζεις το παγκόσμιο που πήρε η χώρα σου, άμα αυτή δεν είναι η αγγλία κι εσύ δεν είσαι γεννημένος στο merseyside, δε βγαίνεις με το κασκόλ της λίβερπουλ δεμένο στο χέρι, εκτός κι αν προσπαθείς να δείξεις κάτι. Τι λέει για σένα το να βγαίνεις έξι μήνες μετά και να λες "δεν είμαι λίβερπουλ"; Να φόραγες κασκόλ ατλέτικο τότε ρε παπαράκι, γιατί όλη σου αυτή η στάση εμένα μου φωνάζει "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ" και επίσης μου επιβεβαιώνει αυτό που σκέφτηκα τότε που τον είδα με το κασκόλ, ότι δηλαδή πουλάει οπαδιλίκι γιατί σε τέτοια μαύρα χάλια που ήταν παίζει να μην τον ήθελε καμιά ομάδα ας πούμε οπότε ας γλείψουμε εκεί που το'χουμε και σίγουρο.

Κατα τα αλλα, οχι, δεν παιζω τον χαζο, ποτε δεν καταλαβα το δεσιμο αυτο με τον Τορρες, να μου πεις Τζεραρντ το καταλαβαινω, ποιος Τορρες μωρε, μεσα σε 2-3 χρονια εγινε σημαια? Και οκ, αν ειχε γαμηθει να σκοραρει και να γαμαει ξερω γω, οκ, θα το εβρισκα πιο κατανοητο, αλλα φετος και περυσι ειναι τοσο ντεφορμε που δεν το βλεπω (και εδω που τα λεμε, σε σχεση με Ατλετικο, ακομα και τις πρωτες του χρονιες στη Λιβερπουλ, ποτε δεν προσαρμοστηκε τελεια στην Πρεμιερσιπ ο Τορρες).
ναι αλλά παρ' όλα αυτά έχει υπάρξει ο καλύτερος παίκτης της λίβερπουλ, με εναλλακτικές για τη θέση του τον david n'gog και τον ryan babel. Προφανώς και γίνεται σημαία ο χαρισματικός επιθετικός, ο οποίος έχει βοηθήσει πολλές φορές την ομάδα με εντυπωσιακά γκολ, και ο οποίος λόγω των δηλώσεών του σχετικά με την αφοσίωσή του στην ομάδα και την αγάπη του για την πόλη έχει κερδίσει και τη στήριξη των οπαδών ακόμα κι όταν ο ίδιος δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του (ή απλά δε θέλει).

ΥΓ. Εγω με το "κουλ" υφακι μου ειπα γιδια οσους μουτζωσαν χωρις να ποσταρουν (αρα οχι εσενα και τον mrmaiden :!:), γιατι αλλο να μουτζωνεις μια μαλακια που λεει καποιος, κι αλλο να μουτζωνεις ενα ποστ που καποιος λεει οτι συμφωνει με καποιες (σωστες) δηλωσεις ενος ποδοσφαιριστη, απλα μονο και μονο επειδη you ll never walk alone, I will give you a moutza for the team.
κατ'αρχάς εγώ δε σε μούντζωσα, αν και ήταν αρκετά προκλητικό το ποστ για τα δικά μου μουντζογούστα, αλλά αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι όχι δεν είναι σωστές αυτές οι δηλώσεις του. Είναι κωλοτούμπες, είναι μαλακίες, είναι ασεβείς και αισχρές, κι εκεί που όντως του είχα αδυναμία και είχα μια κάποια διάθεση να τον δικαιολογήσω εν μέρει, με κάνει να τον βλέπω πια με αποστροφή και να απολαμβάνω τις αγκωνιές που τρώει και τόρρες τόρρες αγαμήσου τόρρες γκύζη-13 YNWA

φυσικά και θα μου περάσει, όπως έγραψα και χθες η ζωή συνεχίζεται, ο μόνος παίκτης που πραγματικά μου φαίνεται αναντικατάστατος και ακόμα και τώρα αν τον δω στην τηλεόραση θα στενοχωρηθώ λιγάκι, είναι ο xabi alonso

(:()

SpiritCrusher
07-02-2011, 19:00
Xabi Alonso pinks. Και γενικά το DMC είναι μια πολύ σημαντική θέση που όταν χάνεις καλό παιχτη, πονάει.

jack the ripper
07-02-2011, 20:15
Η μεγάλη ανατροπή της Νιούκαστλ το Σάββατο, που ενώ έχανε 4-0 από την Άρσεναλ, γύρισε το παιχνίδι σε 4-4, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στην Αγγλία, με την Ιντερπόλ να επεμβαίνει και να εκφράζονται υποψίες ότι το παιχνίδι ήταν στημένο.

Η Άρσεναλ βρέθηκε να προηγείται με 4-0 στο 25ο λεπτό του αγώνα, αλλά στην συνέχεια έμεινε με δέκα παίκτες, με την ομάδα του Άλαν Πάρντιου να ισοφαρίζει σε 4-4. Όπως μάλιστα αναφέρει η ιστοσελίδα «Footanglais365», εκτός από τον διαιτητή του αγώνα, Φιλ Ντόουντ, οι υποψίες πέφτουν και στον μέσο της Άρσεναλ, Τόμας Ροζίτσκι, που μπήκε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 70'.

«Το τρελό παιχνίδι μεταξύ της Νιούκαστλ και της Άρσεναλ το απόγευμα του Σαββάτου για την Premier League (4-4) δεν έχει τελειώσει ακόμα. Σήμερα (Δευτέρα) δεν αποκλείεται ακόμα και η παρέμβαση της Ιντερπόλ για να εξετάσει από κοντά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, που είδε τις «καρακάξες» να ισοφαρίζουν τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι προηγήθηκαν με 4-0 έπειτα από 26 λεπτά αγώνα.

Γύρω από το παιχνίδι υπάρχει ισχυρό κλίμα υποψίας, το οποίο ενισχύεται από περίεργη συναλλαγή χρημάτων. Ο Τόμας Ροζίτσκι, ο Τσέχος μέσος της Άρσεναλ, μπήκε αλλαγή και οδήγησε σε δύο γκολ για τη Νιούκαστλ, με συνέπεια την παρέμβαση της Ιντερπόλ», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Mitsmann
07-02-2011, 20:50
Κρις μπος με κοροιδευες.
αποζημιωστε με ρε μουνια!

chris_boss
07-02-2011, 21:04
Ποστάρω από Μαλδίβες.

KoiliaSamprela
07-02-2011, 22:38
Κρις μπος με κοροιδευες.
αποζημιωστε με ρε μουνια!

Ποστάρω από Μαλδίβες.

κλαίω σε μια γωνίτσα

nothingman
11-02-2011, 16:12
West Ham United has been selected as the preferred club to move into the Olympic Stadium in east London after the 2012 Games.

chris_boss
11-02-2011, 16:35
Liverpool New Boys Andy Carroll and Luis Suarez In Training Ground Fight

http://cdn.caughtoffside.com/wp-content/uploads/2011/02/carroll_suarez.jpg

Mitsmann
11-02-2011, 22:21
αχαχαχαχα

redeemer
11-02-2011, 23:17
West Ham United has been selected as the preferred club to move into the Olympic Stadium in east London after the 2012 Games.

H ηδονή του να βλέπω Levy και Sugar να κλαψομουνιάζουν στα πανελς μου αρκεί.

MaX Payne
12-02-2011, 00:21

οι οποιοι παιζει να ηταν και οι μονοι που ηθελαν να παει η τοτεναμ στο east london

ηταν λιγο ηλιθιο το πλανο θα χτιζανε ολυμπιακο σταδιο οι εγγλεζοι και μετα ηθελε ο Levy να το γκρεμισει να το κανει ποδοσφαιρικο γηπεδο

Clockwork Orange
12-02-2011, 01:51
Agger
http://www.sport24.gr/football/Kosmos/article774937.ece/BINARY/w460/FOTO1.jpg

redeemer
12-02-2011, 14:57

οι οποιοι παιζει να ηταν και οι μονοι που ηθελαν να παει η τοτεναμ στο east london

ηταν λιγο ηλιθιο το πλανο θα χτιζανε ολυμπιακο σταδιο οι εγγλεζοι και μετα ηθελε ο Levy να το γκρεμισει να το κανει ποδοσφαιρικο γηπεδο

Εεε,σε κάθε επίσημο και ανεπίσημο survey,ενα 70% ήταν υπέρ της μετακίνησης στο OS.

O Sugar και ο Levy φυσικά και θέλαν το deal,αφού τώρα θα αναγκαστούν να βάλουν λεφτά για να επεκτείνουν το White Hart Lane.
Και το σχέδιο ναι,παραμένει να γίνει ποδοσφαιρικό γήπεδο μετά τους Ολυμπιακούς,ή τουλάχιστον να σουλουπωθεί σε γήπεδο.

KoiliaSamprela
12-02-2011, 15:28
είμαι έτοιμος.....

Magellan
12-02-2011, 17:27
γκολαρα ρουνει

Kelldorain
12-02-2011, 17:31
http://i52.tinypic.com/2yuzz89.jpg

MaX Payne
12-02-2011, 19:53
γκολαρα ο ρουνι

Εεε,σε κάθε επίσημο και ανεπίσημο survey,ενα 70% ήταν υπέρ της μετακίνησης στο OS.

O Sugar και ο Levy φυσικά και θέλαν το deal,αφού τώρα θα αναγκαστούν να βάλουν λεφτά για να επεκτείνουν το White Hart Lane.
Και το σχέδιο ναι,παραμένει να γίνει ποδοσφαιρικό γήπεδο μετά τους Ολυμπιακούς,ή τουλάχιστον να σουλουπωθεί σε γήπεδο.

για οπαδους λεω που το ειδες εσυ τοσ υποστηριξη για OS 70%.
προτιμουσαν να φυγουν απο παραδοσιακη εδρα β λονδινο και να πανε σε αλλο μερος; με τιποτα
εγω στηριζω WHL :-D
ο Sugar δεν νομιζω οτι εχει σχεση πια

και το σχεδιο τωρα που το πηρε η west ham αποτι καταλαβα ειναι να παραμεινει ο στιβος 100% , οσο και να το σουλουπωσουν θα χει αποσταση

hammers εκει εκει στην β εθνικη ποσα εισiτηρια θα κοβετε; 8-)

FIXXXER
12-02-2011, 20:20
Και το πρωτο της Utd ηταν γαματο, αλλα τι εβαλε ο Ρουνει ρε μλκ...

redeemer
13-02-2011, 16:12
γκολαρα ο ρουνι

για οπαδους λεω που το ειδες εσυ τοσ υποστηριξη για OS 70%.
προτιμουσαν να φυγουν απο παραδοσιακη εδρα β λονδινο και να πανε σε αλλο μερος; με τιποτα
εγω στηριζω WHL :-D
ο Sugar δεν νομιζω οτι εχει σχεση πια

και το σχεδιο τωρα που το πηρε η west ham αποτι καταλαβα ειναι να παραμεινει ο στιβος 100% , οσο και να το σουλουπωσουν θα χει αποσταση

hammers εκει εκει στην β εθνικη ποσα εισiτηρια θα κοβετε; 8-)

Links η μαυρη αλήθεια είναι δεν έχω εύκαιρα,αλλά τα πολς υπάρχουν,βέβαια ήταν τροφοδοτούμενα απο γειτονική ΖΗΛΕΙΑ αφού οι Τότεναμς ειδαν πως το στάδιο πάει προς Γουεστ Χαμ μεριά και επιχειρήσανε πιεστικο χάιτζακ.Καλή προσπάθεια παιδιά!

Ο Sugar ακόμα τα σκάει για το WHL και θα τα ξανασκάσει σε περίπτωση επέκτασης του,γι αυτό λύσσαξε.

Τώρα πόσα θα κόβουμε στην τσάμπιονσιπ δεν ξέρω,υποθέτω πολλά ακόμα μιας και έχουμε dedicated fanbase αλλά κάθε εμπόδιο για καλό,πόσο μάλλον όταν κάνουμε ΑΝΙΔΙΩΤΕΛΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΕΡΩΤΑ τους γείτονές μας :)

MaX Payne
13-02-2011, 16:27
milwall εννοεις?
σας τρεχουνε εχω ακουσει

ο sugar ταχει πουλησει ολα δεν ειναι τιποτα πια ενας απλος φαν
και τι ακριβως να ζηλεψουμε απο την west ham :lol:

nothingman
13-02-2011, 16:46
milwall εννοεις?
σας τρεχουνε εχω ακουσει

MaX Payne
13-02-2011, 17:12
ε μη γινεσαι κακος

αμα ανεβει και η Leyton Orient απο League one βλεπω να γινονται τρομερα ντερμπι στο OS
θρυλικες ομαδες και οι 2 απο east london

σας ζηλευω :(

Kelldorain
19-02-2011, 18:18
Αποκλεισμός από πέναλτυ του Phil Neville.
Πάει πιο κάτω; Όχι.

MaX Payne
19-02-2011, 18:58
νευρικο γελιο με ανελκα να εκτελει πεναλτι
αφου δεν τοχει τι τον βαζουν και βαραει

SpiritCrusher
23-02-2011, 00:28
2-0 :touched:

Παμε μωρή ομάδα.

jack the ripper
27-02-2011, 16:55
ελα μωρη σκοτι :touched: πολυ ωραιο γκολ

εδιτ: κεφαλια μπα στο γαμα :touched:

morphine
27-02-2011, 17:23
μόρφιν: πείνασα, τι θα φάμε; Εκτός από γκολ
Βα: ας σκοράρω

redeemer
27-02-2011, 18:31
Το χρειαζόμασταν είναι η αληθεια.

Αν και παρά το αποτέλεσμα,το ίδιο σκορ απέναντι στην Μπέρμινχαμ θα σήμαινε πολύ περισσότερα οσον αφορα τη σωτηρία μας.Τέσπα.

mrmaiden
27-02-2011, 23:52
Συγχαρητήρια στα σφυριά. Δικαιότατη νίκη

MaX Payne
27-02-2011, 23:58
http://img811.imageshack.us/img811/6792/sickshit.jpg (http://img811.imageshack.us/i/sickshit.jpg/)

Kelldorain
02-03-2011, 00:46
Ανύπαρκτο πέναλτυ και γενικά εντελώς διαιτησία έδρας, αλλά συγκινητική εμφάνιση στο β' και μεγάλος Ντρογκμπά στο τέλος. Όπως και να 'χει

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ56nrqFUn12CMOlqWqRQBEbRBR2If7ziL8oSaPOfgBcOnHCuu-

KoiliaSamprela
02-03-2011, 11:17
Ανύπαρκτο πέναλτυ και γενικά εντελώς διαιτησία έδρας, αλλά συγκινητική εμφάνιση στο β' και μεγάλος Ντρογκμπά στο τέλος. Όπως και να 'χει

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ56nrqFUn12CMOlqWqRQBEbRBR2If7ziL8oSaPOfgBcOnHCuu-

σε πίνκαρα , όχι γιατί συμφωνώ , αλλά γιατί βλέπαμε με την μαντάμ το ματς εχτές, και στο μπέναλντι λέω, αύριο θα γράφει για τα όργια διαιτησίας στο www.eksedra.co.uk, www.ManU365.co.uk , etc.

όταν χορταίνεις με το θέαμα σταρχιδιασου και οι μαλακίες από τα κοράκια.

morphine
02-03-2011, 12:26
ξέρω κάποιον που μπορεί να μη συμμερίζεται την άποψή σου, σερ άλεκ τονε λένε

το θέμα τώρα είναι αν χάνει δύο ματς στη σειρά η μαν γιου. Μείζονος σημασίας ζήτημα

KoiliaSamprela
02-03-2011, 15:05
ξέρω κάποιον που μπορεί να μη συμμερίζεται την άποψή σου, σερ άλεκ τονε λένε

το θέμα τώρα είναι αν χάνει δύο ματς στη σειρά η μαν γιου. Μείζονος σημασίας ζήτημα

δεν διαφωνώ για τον Σιρ Αλικς, αλλά δεν θα γίνει ότι γίνεται στην μητέρα της δημοκρατίας και του πολιτισμού :pink:

jack the ripper
05-03-2011, 18:37
παμε μωρη λατρεια βαλε ενα ακομα να το κλειδωσουμε :touched:

redeemer
05-03-2011, 19:56
HITZLSPERGER ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.

wino
05-03-2011, 23:18
gatakia mia zwh

wino
06-03-2011, 18:23
PARTE TO PRWTA8LHMA KAI FYGETE AP'EDW

SpiritCrusher
06-03-2011, 18:25
ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΝΙΑ.

Η-Η-Η-ήρεμα Τάκη.

Daffy
06-03-2011, 18:37
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/11_4d73a0c8d65e2403839873.jpg

Phantom Duck
06-03-2011, 19:25
ΑΣΤΟ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΥΟΥΙΑΟΥΤ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ

mrmaiden
06-03-2011, 19:36
:smoking:

morphine
06-03-2011, 20:59
ΛΑΤΡΕΙΕΣ ΜΟΥ.

Odonian
07-03-2011, 05:00
:touched:

Έτσι, Ολλανδικά.

chris_boss
07-03-2011, 21:52

green_machine
08-03-2011, 00:58
τετοια χαρα πηρα για την τριαρα που για μια στιγμη οταν εμπαινε ο καρολ, μου φανηκε πως αξιζε τα λεφτα του...

nothingman
14-03-2011, 17:51
Sky Sports News sources understand former goalkeeper Jens Lehmann is holding talks with Arsenal regarding a possible return to the club. Lehmann is due to spend six weeks at his old club to work on his coaching badges and was remaining coy on the possibility of being part of Wenger's squad when asked about a possible deal on Sunday. "I am in London and so far have heard nothing of such plans, but you never know," Lehmann told Bild am Sonntag. However, it is believed the club have held 'positive talks' with Lehmann, although a deal has not been done and Arsenal declined to comment.

εκατό εκατομμύρια πινξ

Mitsmann
14-03-2011, 19:45
σαν τι θα γυρισει?
στην Under-68?

chris_boss
14-03-2011, 21:45
Θα γυρίσει να εκπληρώσει την προφητεία. Να προλάβει να παίξει όμως ε!

Kelldorain
16-03-2011, 18:44
A Football Association tribunal has given Sir Alex Ferguson a five-match touchline ban for his comments about referee Martin Atkinson.
μετράει και στο κύπελλο βέβαια απ'ότι λέει, οπότε προλαβαίνει Άρσεναλ,Τσέλσι.

jack the ripper
19-03-2011, 17:19
τοτεναμ - γουεστ χαμ 0-0 στο 71
φευγω για λιγο απο το σπιτι..κανονιστε να δω 2 ή Χ οταν γυρισω ε

Diva Plavalaguna
20-03-2011, 06:14
ο τεραστιος Αλμουνια πρεπει να ναι ο 1ος τερματοφυλακας στον κοσμο που θα χασει τη θεση βασικου απο παλαιμαχο.
κ το αξιζει απολυτα

mrmaiden
20-03-2011, 17:09
όχι μουσαντένια πέναλτυ ρε κοράκια

nothingman
21-03-2011, 17:51
As Brian got out again Wilshere put his fists up ready for a fight. Brian said: “He was looking at my Spurs hat and there was real hate in his eyes (http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2011/03/20/arsenal-star-jack-wilshere-spat-at-cabbie-for-wearing-a-spurs-hat-115875-23001916/). Fortunately his friends pulled him away before it got ­really violent.”
:pink::pink::pink:

Diva Plavalaguna
21-03-2011, 18:05
της πουτανας γινεται στον πατο. 8 ομαδες σε 3 βαθμους.
ελπιζω Γουιγκαν και Μπερμιχαμ να πουλεψουν.

Daffy
21-03-2011, 18:11
Μπερμιχαμ

Diva Plavalaguna
21-03-2011, 18:37
ωραίοι τρόποι. μπράβο χρήστη Daffy !
οι ομάδες που ανέφερα, φέτος παίζουν αντιποδόσφαιρο και οι επιθέσεις τους έχουν μέσο όρο γκολ/αγώνα < 1.
οπότε αντικειμενικά αξίζουν να πέσουν. δεν είναι θέμα αντιπάθειας.

redeemer
22-03-2011, 10:46
Η πεμπτουσία του αντιποδοσφαίρου είναι το έκτρωμα της Στόουκ,η Μπέρμινχαμ μπροστά τους παίζει total football.

Diva Plavalaguna
22-03-2011, 16:55
http://www.bettable.it/wp-content/uploads/2010/03/rory-delap-panno-asciugare-pallone.jpeg
http://2.bp.blogspot.com/-wrEwZxPXYAk/TVRvgP7f_OI/AAAAAAAAAFk/9eDxwBQFLyQ/s1600/Stoke-Citys-Rory-Delap-pr-001.jpg

every fuckin' time :bang:

Mitsmann
22-03-2011, 19:23
ο νομος του Μπριταννια πεφτει βαρυς στον κωλο σας, υποθετω.

redeemer
23-03-2011, 01:36
Οσοι μουτζώσατε δε παίζει να χετε δει ολόκληρο ματς της Στοουκ, μα την αληθεια.

Για νόμους του Μπριταννια δε γνωριζω,αλλά ευκολα ΠΑΣΤΕΛΩΝΑ Στοοουκς.

jack the ripper
02-04-2011, 16:27
Ελα ρε πουστη μου παλι τα ιδια...κερδιζεις και μετα το χανεις στο τελος..ο απσον πουτανα ολα τα κανε

morphine
02-04-2011, 20:58
μπράβο Woy

MaX Payne
10-04-2011, 15:45
Λεμαν βασικος :touched:

KoiliaSamprela
11-04-2011, 16:25
να τα να τα

Όχι πως δεν πήγαινε καλά, αλλά η Άρσεναλ έχει νέο ιδιοκτήτη και θέλει να πάει καλύτερα! Ο Αμερικανός πολυεκατομμυριούχος Σταν Κρένκε (photo) ήρθε σε οριστική συμφωνία και έναντι 731 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών είναι ο νέος ιδιοκτήτης των «κανονιέρηδων». (http://www.contra.gr/Soccer/England/Premiership/Arsenal/318074.html)

http://static.fsport.gr/images/m/arkroen_m.jpg

Nothingman πάρε θέση

morphine
12-04-2011, 00:13
:touched: :touched: :touched:

green_machine
12-04-2011, 00:19
σπειραμε ολεθρο με σπιρινγκ-λουκας dominating midfield

nothingman
12-04-2011, 00:33
πω, δεν ήξερα καν ότι έχει ματς απόψε, πρέπει να ήταν ωραίο.

για Κρένκε στηρίζουμε, φαίνεται σοβαρός άνθρωπος με αρχές. το βασικό είναι ότι δεν πρόκειται για leveraged buyout άρα στηρίζουμε με τις όποιες επιφυλάξεις γιατί αμερικάνος είναι, όλο και καμιά μαλακία για soccer club θα πετάξει κάποια στιγμή.

σε περίπτωση που κάποιος βαριέται αρκετά: http://swissramble.blogspot.com/2010/03/is-stan-man-for-arsenal.html
γενικά, φοβερό μπλογκ για τα οικονομικά του ποδοσφαίρου

chris_boss
12-04-2011, 00:42
Αν δε γράψεις έστω και μια φορά Ar$enal, θα είσαι ανακόλουθος!

morphine
12-04-2011, 02:12
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/218192_1798550576326_1616612642_1694686_6762301_n.jpg

ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΝΤΑΦΦΥ

Mitsmann
12-04-2011, 02:13
σπειραμε ολεθρο με σπιρινγκ-λουκας dominating midfield

σπιρινγκ o Jay o Spearing?
τιμιος νεος, εχει στηριξει τις προσπαθειες των μικρων ομαδων μιτς ως δανεικος παμπολλες φορες.

KoiliaSamprela
12-04-2011, 10:21
μόνο με λεφτά δεν κάνεις προκοπή
Στην Αγγλία σκέτο μισθοφόροι δεν φτάνουν

άσχετο με το μπουρδέλο μας, αλλά αστείο site

http://www.hasfernandotorresscoredforchelsea.com/

MaX Payne
12-04-2011, 12:55
το http://swissramble.blogspot.com/ γαμαει

μαρεσε το ar5ena1 οταν ειχε ερ8ει 5-1 σε ενα λιγκ καπ

παντως δυσκολα για τοτεναμ 4αδα (μη χασει και την 5η) εχει εξω City,Liverpool,Chelsea και arsenal μεσα
αν και θαχει γελιο να μη βγει η σιτι

Daffy
12-04-2011, 21:44
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/218192_1798550576326_1616612642_1694686_6762301_n.jpg

ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΝΤΑΦΦΥ

http://img69.imageshack.us/img69/4295/andycarroll.png

morphine
12-04-2011, 22:14
το έψαχνα αυτό

Clockwork Orange
13-04-2011, 05:01
xaxa κι εγω οταν το ειδα λεω 1000% θα κυκλοφορησει ιντερνετς
ομως ειναι τελεια πατεντα (για οσους δεν ειδαν το ματς ο καρολ καθοταν πισω απο τον σκρτελ και απεφευγε τα μαρκαρισματα)

morphine
15-04-2011, 22:29
http://www.youtube.com/watch?v=aXge4Ar_Dyw

mrmaiden
15-04-2011, 22:57
ανατριχίλες

nothingman
17-04-2011, 18:04
η Νόβα θα δείξει ΑστέραςΤρίπολης-Πανιώνιος και Σέρρες-Εργοτέλης αλλά όχι το Άρσεναλ-Λίβερπουλ.
δεν ξέρω τι να πω.

nothingman
17-04-2011, 20:04
θέλω να πιω όλο το βόσπορο

geologiko_karoto
17-04-2011, 20:07
δεν ξέρω αν άξιζε όλο το ματς να το δείξει η Νόβα
αλλά απ΄το 90' ως το 200' άξιζε σίγουρα

συνομιλία Νταγκλής Βενγκέρ στο τέλος :touched:

MaX Payne
17-04-2011, 20:08
τι πεναλτι εδωσε στο 100' ο ref :|

ειχε και ψιλομπινελικακια στο τελος αρσεν με νταλγκλις

συνομιλία Χόγκσον Βενγκέρ στο τέλος :touched:

JnB
17-04-2011, 22:02
oD6vWDtLKRs

mrmaiden
18-04-2011, 00:13
"Kερδίζει" το πέναλτι ο Lucas (Δεν θα το έδινα)

Kατά τ'αλλα Kenny :touched::touched::touched:

nothingman
20-04-2011, 23:43
με 6 ισοπαλίες στα 9 τελευταία ματς δεν πας πουθενά.

ματσάρα πάντως, τι κοπακαμπάνα ντελ ρέι και παπαριές.

Mitsmann
20-04-2011, 23:51
Ναι ρε ψηλε, αλλα 2-0 -> 2-3 και 1-3 -> 3-3, τους ελεφαντες και τον φακιρη που καταπινει σπαθια, σε ποιο session τους βγαζετε της παραστασης?

nothingman
20-04-2011, 23:53
mes que un αστειάκι; γιατί δεν το πιάνω.

α, λες για τα ματς με τότεναμ. υπάρχουν χίλια δυο παραδείγματα για αυτή την άρσεναλ να την παρομοιάσεις με τσίρκο, το σημερινό δεν ήταν ένα από αυτά.

Kelldorain
23-04-2011, 21:14
Το 'βαλε :touched:

SpiritCrusher
24-04-2011, 03:37
updated

http://www.hasfernandotorresscoredforchelsea.com/

Kelldorain
30-04-2011, 20:16
Γκόμεζ.

(αν και δεν είμαι σίγουρος αν έχει περάσει όλη η μπάλα)

nothingman
30-04-2011, 21:17
δεν πέρασε =((

και νομίζω οφφσάιντ το δεύτερο, φοβερά πράγματα.

MaX Payne
30-04-2011, 23:04
μαρεσει που θελαμε να βγουμε και 4οι , ουτε 5οι

δεν επαιξε και πολυ καλα η τοτεναμ στο β και ειναι ψιλοχαλια κανα μηνα τωρα αλλα 2 ακυρα γκολ αντε πηδησου ρε τσελσι

Kelldorain
01-05-2011, 13:25
Εντελώς μηδέν διαιτησία, όντως ούτε το πρώτο έχει περάσει (αν και μετά το Μουντιάλ σουτ Λάμπαρντ στη γραμμή θα φοβήθηκε να τ'ακυρώσει =Ρ).

Εντωμεταξύ έχεις 3 ματς μπροστά τριάδα Μαλουντά-Ντρογκμπά-Καλού που δουλεύει μια χαρά (και ο Καλού είναι ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο που θα υπερασπιστώ) και πάει χθες και ξεκινάει τον Τόρρες και μετά βγαίνει και δηλώνει ότι δεν τον επηρεάζει ο Αμπράμοβιτς, τι να πει κανείς. Να δούμε τι θα γίνει και σήμερα, αν κερδίσει η Άρσεναλ γίνεται ακριβώς ίδια κατάσταση με πέρυσι.

scarecrow
01-05-2011, 16:59
O διαιτητής του Arsenal-MU έχει ένα απωθημένο να παίξει μπάλα ή να κόβει τις επιθέσεις της Arsenal?

scarecrow
01-05-2011, 18:02
Η επόμενη αγωνιστική όλο το πρωτάθλημα λοιπόν.

jack the ripper
01-05-2011, 18:05
και ολη σχεδον η παραμονη :P

Ethereal
01-05-2011, 18:07
με νικη το παιρνει η τσελσι ή θελει και σκορ;

nothingman
01-05-2011, 18:19
αυτή τη στιγμή είναι στο ίδιο goal difference και οι δύο οπότε με νίκη είναι σίγουρα από πάνω η τσέλσι (στη χειρότερη +2 δλδ). μπλάκμπερν εκτός και μπλακπουλ εντός η γιουνάιτεντ, νιουκασλ εντός και έβερτον εκτός η τσέλσι. έχει δλδ και λίγο δυσκολότερο πρόγραμμα οπότε και να κερδίσει το μεταξύ τους, είναι αρκετά πιθανό να γυρίσει η διαφορά πάλι υπέρ γιουνάιτεντ. αλλά δε θα το κερδίσει, εδώ το ακούσατε πρώτοι.

ράμσευ ψυχάρα, από ένα ξεκάθαρο πέναλτυ για κάθε ομάδα δεν έδωκε ο ρεφερής ο οποίος όντως ήταν φοβερός σαν κόφτης στο πρώτο ημίχρονο.

rat_poison
01-05-2011, 18:34
με ποιον είναι το ματς που χρωστάει η τότεναμ;

MaX Payne
01-05-2011, 21:35
man city

morphine
01-05-2011, 22:40
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ.

σε τελείως άλλα νέα, η west ham ήταν απίστευτα συγκινητική σήμερα, στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Τραγική αμπαλίαση ειδικά μπροστά που μάλλον δικαιολογεί τη θέση της στον πίνακα, αλλά υπερπροσπάθεια διάολε. Αν έβαζε δεύτερο γκολ θα το πανηγύριζα δίχως αύριο.

rat_poison
01-05-2011, 22:44
...και σε μισώ ταυτόχρονα

jack the ripper
02-05-2011, 01:16
σε τελείως άλλα νέα, η west ham ήταν απίστευτα συγκινητική σήμερα, στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Τραγική αμπαλίαση ειδικά μπροστά που μάλλον δικαιολογεί τη θέση της στον πίνακα, αλλά υπερπροσπάθεια διάολε. Αν έβαζε δεύτερο γκολ θα το πανηγύριζα δίχως αύριο.

:pink:

3 ματς ακομα για γουεστ χαμ

με μπλακμπερν εντος
γουιγκαν εκτος
σαντερλαντ εντος

και το προγραμμα για τις αλλες ομαδες ειναι:
Για Γουιγκαν:
Aston Villa v Wigan Athletic
Wigan Athletic v West Ham United
Stoke City v Wigan Athletic

Για Wolves:
Wolverhampton Wanderers v West Bromwich Albion
Sunderland v Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers v Blackburn Rovers

Για Blackpool:
Tottenham Hotspur v Blackpool
Blackpool v Bolton Wanderers
Manchester United v Blackpool

Για Blackburn:
West Ham United v Blackburn Rovers
Blackburn Rovers v Manchester United
Wolverhampton Wanderers v Blackburn Rovers

και η βαθμολογια του πατου η παρακατω:

http://oi53.tinypic.com/2yyyt0z.jpg

η γουλβς εχει σχετικα βατο προγραμμα και λογικα θα τα καταφερει..οποτε θα θελαμε η γουεστ χαμ να αφησει πισω της wigan, blackburn, blackpool..
χρειαζονται το λιγοτερο 7 βαθμοι (2 νικες στα εντος και ενα Χ εκτος πχ) και καποια βολικα αποτελεσματα...
(βασικα ενα θαυμα χρειαζεται)

SpiritCrusher
02-05-2011, 03:41
οποτε θα θελαμε η γουεστ χαμ να αφησει πισω της blackpool

Την τσίμπησες επώνυμα. Εμ, έτσι είναι.

morphine
02-05-2011, 03:48
χμ. Η west brom έχει ανέβει τελευταία και παίρνει πολύ καλά αποτελέσματα (γεια σου woy μαστόρι), sunderland και blackburn όμως τον παίζουν οπότε μπορεί η wolves να κλέψει κάτι από εκεί αλλά δεν την έχω και τόσο σίγουρη.
Αν η west ham παίξει με blackburn με τη σημερινή ψυχολογία, παίρνει άνετα αποτέλεσμα, κι αν το κρατήσει αυτό μπορεί να πάρει κι απ'τις άλλες. Τη wigan δεν την έχω δει καθόλου και δεν ξέρω σε τι φάση είναι κι αν μπορεί να παλέψει για να μείνει πάνω, αλλά στ'αληθινά δεν τη βλέπω να παίρνει τίποτα από βίλλα και stoke.

Η blackpool θα στενοχωρηθώ ειλικρινά αν πέσει, πέρασε τη μισή σεζόν στο πάνω μισό της βαθμολογίας και πραγματικά προτιμώ να πέσει οποιαδήποτε άλλη, αλλά δυστυχώς έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα, κάνα χ τη βλέπω να παίρνει απ'τη bolton, το πολύ νίκη αν η bolton είναι χαλαρή. Εδώ που τα λέμε θα'ναι και λίγο "αδικία" να πέσει αυτή και να μείνει κάποια που ήταν όλη τη σεζόν στη ζώνη υποβιβασμού, αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει το ποδόσφαιρο σνιφ και λοιπά.

εμείς από την άλλη, έχουμε fulham εκτός, tottenham εντός και villa εκτός. Αν υπάρξει σοβαρότητα και πάρουμε και τα 3 ματς, τερματίζουμε 5οι και πάμε ουέφα σεινάμενοι κουνάμενοι και χαρωποί. :dfinger:

jack the ripper
02-05-2011, 11:13
καλα τα λες! αντιστοιχα και blackburn προγραμμα-πουτσα...
σπιριτ μια χαρα συμπαθης ειναι η μπλακπουλ αλλα τι να κανουμε τωρα :P και θα ειναι αδικια να πεσει...αλλα...

rat_poison
02-05-2011, 12:01
χμ. Η west brom έχει ανέβει τελευταία και παίρνει πολύ καλά αποτελέσματα (γεια σου woy μαστόρι), sunderland και blackburn όμως τον παίζουν οπότε μπορεί η wolves να κλέψει κάτι από εκεί αλλά δεν την έχω και τόσο σίγουρη.
Αν η west ham παίξει με blackburn με τη σημερινή ψυχολογία, παίρνει άνετα αποτέλεσμα, κι αν το κρατήσει αυτό μπορεί να πάρει κι απ'τις άλλες. Τη wigan δεν την έχω δει καθόλου και δεν ξέρω σε τι φάση είναι κι αν μπορεί να παλέψει για να μείνει πάνω, αλλά στ'αληθινά δεν τη βλέπω να παίρνει τίποτα από βίλλα και stoke.

Η blackpool θα στενοχωρηθώ ειλικρινά αν πέσει, πέρασε τη μισή σεζόν στο πάνω μισό της βαθμολογίας και πραγματικά προτιμώ να πέσει οποιαδήποτε άλλη, αλλά δυστυχώς έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα, κάνα χ τη βλέπω να παίρνει απ'τη bolton, το πολύ νίκη αν η bolton είναι χαλαρή. Εδώ που τα λέμε θα'ναι και λίγο "αδικία" να πέσει αυτή και να μείνει κάποια που ήταν όλη τη σεζόν στη ζώνη υποβιβασμού, αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει το ποδόσφαιρο σνιφ και λοιπά.

εμείς από την άλλη, έχουμε fulham εκτός, tottenham εντός και villa εκτός. Αν υπάρξει σοβαρότητα και πάρουμε και τα 3 ματς, τερματίζουμε 5οι και πάμε ουέφα σεινάμενοι κουνάμενοι και χαρωποί. :dfinger:
εχτός κι αν η τότενχαμ κερδίσει τη σίτι στο παιχνίδι που χρωστάει, οπότε 6οι.

morphine
02-05-2011, 13:30
όχι, ακόμα και τότε θα ισοβαθμούμε και κερδάμε εμείς στη διαφορά τερμάτων, εκτός αν γίνει τίποτα εξωπραγματικό και πάρει η τότεναμ όλα της τα ματς με 4-0

rat_poison
02-05-2011, 14:22
αφού έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και ισοβαθμούμε τώρα! (http://www.premierleague.com/page/Statistics/0,,12306,00.html) πώτς γκένεν αυτό; 34 παιχνίδια με 55 βαθμούς αυτοί, 35 παιχνίδια με 55 βαθμούς εμείς!

morphine
02-05-2011, 14:45

το ένα από τα παιχνίδια της tottenham είναι με λίβερπουλ και λέμε για το ενδεχόμενο να το κερδίσουμε, δηλαδή να κερδίσει η λίβερπουλ 3 παιχνίδια (9 βαθμούς) και η tottenham επίσης 3 παιχνίδια (επίσης 9 βαθμούς) (blackpool, city, birmingham)

zihuatanejo
02-05-2011, 15:58
Δεν ξέρω τι λέτε, η Μπλακπουλ θα πάρει διπλό τελευταία αγωνιστική στο Τράφορντ και θα μας χαρίσει το πρωτάθλημα.:maikl:

rat_poison
02-05-2011, 16:07

το ένα από τα παιχνίδια της tottenham είναι με λίβερπουλ και λέμε για το ενδεχόμενο να το κερδίσουμε, δηλαδή να κερδίσει η λίβερπουλ 3 παιχνίδια (9 βαθμούς) και η tottenham επίσης 3 παιχνίδια (επίσης 9 βαθμούς) (blackpool, city, birmingham)

Δεν ήξερα ότι έχουμε και μεταξύ μας παιχνίδι...:oops:

Diva Plavalaguna
02-05-2011, 17:15
5 αγωνιστηκες πριν το τελος που μελετουσα την ουρα για να ριξω κανα στοιχημα κατεληξα στην εξης βαθμολογια :

Blacburn 40
Wolves 39
Wigan 38
Blackpool 37
West Ham 36

και με σφαλμα + - 1 βαθμο West Ham k Blackpool δν βλεπω να σωζωνται με τπτ. H Wigan σε ισοβαθμια με Wolves εχει καλλιτερη διαφορα τερματων

edit
@ jack the ripper
αν παιζεις φαντασυ ποσους ποντους εχεις ;

morphine
03-05-2011, 00:14
σε άλλα νέα,
Ex-Liverpool defender Sami Hyypia ends playing career

http://news.bbcimg.co.uk/media/images/52451000/jpg/_52451289_hyypia.jpg
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/sami450.jpg

1 Premier League Player of the Month Award: November 1999

463 appearances for LFC

35 LFC goals

10 pieces of silverware with the Reds

10 years

1 Sami Hyypia

:touched::touched::touched:

Daffy
03-05-2011, 01:53
http://1.bp.blogspot.com/_eaCn38ZIhu4/Sho540PF8WI/AAAAAAAABUg/OKcmeeSSXGA/s400/PROP090524-28-Liverpool_Tottenham.jpg
:pink::pink::pink:

http://img709.imageshack.us/img709/5950/77753066.jpg

jack the ripper
07-05-2011, 18:01
πεσαμε λοιπον :(

morphine
07-05-2011, 19:04
Κρίμα. Να δούμε τι θα κάνει η μπλάκπουλ σε λίγο.

croissant429
07-05-2011, 21:08
ειναι θεουλης ο Γκομεζ......πάνω που τον βριζεις τον αποθεωνεις και το αναποδο!

SpiritCrusher
07-05-2011, 21:30
Έπρεπε να απλώσει το πόδι να το καρφώσει ο ανταμ στο τελευταίο δευτερόλεπτο...τώρα ελπίζουμε να πάνε καλά οι επόμενοι αγώνες.

Daffy
09-05-2011, 01:35
http://desmond.yfrog.com/Himg611/scaled.php?tn=0&server=611&filename=d09bt.jpg&xsize=640&ysize=640

nothingman
09-05-2011, 10:52
http://2.bp.blogspot.com/_CEGh0PXcbU8/SuOlQ-TddPI/AAAAAAAABcY/LAxG6pZi5hU/s400/Cantona-18-Just-Football.jpg

chris_boss
09-05-2011, 12:49
http://desmond.yfrog.com/Himg611/scaled.php?tn=0&server=611&filename=d09bt.jpg&xsize=640&ysize=640
XkRcCt1Ikag

morphine
09-05-2011, 13:01
Webb doesn't seem to know the words. He's still Sir Alex's bitch
brentmcd 18 hours ago

wtf i thought he was one of ours lol. Offer him some more cash fergie.
maxpayne2424 21 hours ago 3

Fergie is not going to like this...
Ahsun619 21 hours ago

Fergie might drop him after seeing this
gerrymoran 1 day ago 15

morphine
10-05-2011, 05:32
http://rutube.ru/tracks/4414191.html?v=0ec0baf3d8a5d0b0ce36b8fbdcbd0502

δάκρυα!

wino
12-05-2011, 01:04
http://2.bp.blogspot.com/_CEGh0PXcbU8/SuOlQ-TddPI/AAAAAAAABcY/LAxG6pZi5hU/s400/Cantona-18-Just-Football.jpg

uparxei kai apoxairetismos sami!

Diva Plavalaguna
12-05-2011, 21:53
Προπονητής της Λίβερπουλ ως το 2014 θα παραμείνει ο Κένι Νταλγκλίς μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τους "κόκκινους" για τα επόμενα τρία χρόνια.

Daffy
13-05-2011, 01:40
http://i302.photobucket.com/albums/nn85/burgle93/RandyMarsh_birdpoop.jpg

morphine
13-05-2011, 01:57
Liverpool fans 40% louder under Dalglish, new study claims

Liverpool fans have once again been found to be the loudest fans in the Premier League, a study by the Fan Chants web site has shown.
The site previously had Stoke City fans as the loudest, but the Liverpool crowd's noise has risen in volume by 40% since Kenny Dalglish was appointed caretaker boss in January.
Add to that a big surge in form of late and Liverpool are clear loudest in the league, well ahead of arch rivals Manchester Utd.

The tests were conducted by taking measurements in decibels at each of the club's home grounds, game by game, and averaged throughout the season.

Full table
1 Liverpool 97 decibels
2 Man Utd 94
3 Aston Villa 89
4 Everton 86
5 Blackpool 85
6 Stoke 83
7 Newcastle 82
8 West Ham 81
9 Chelsea 80
10 Sunderland 80
11 Arsenal 77
12 Wigan 72
13 Man City 71
14 Tottenham 70
15 Blackburn 67
16 Birmingham 70
17 Bolton 69
18 Wolves 69
19 West Brom 67
20 Fulham 65

...

nothingman
13-05-2011, 12:34
εγώ λέω ότι του χρόνου με Νταλγκλίς, πάνω από 4η θέση δεν φτάνει η Λίβερπουλ.

επίσης, πεθαίνω με εναλλακτικούς βαθμολογικούς πίνακες, ο καθένας με όποιον βολεύεται

What The Premier League Table Would Look Like If All Shots That Hit The Post (And Stayed Out) Had Actually Gone In
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2011/05/PostTable.jpg

SpiritCrusher
13-05-2011, 13:49
Ομολογουμένως κι εγω φοβάμαι λίιιιιγο Νταλγκλις, γιατί κάτι μου λέει πως με προετοιμασία καλοκαιρινής περιόδου ίσως να μην τα πάει και τόσο καλά.

morphine
13-05-2011, 18:33
διάβασα πριν λίγο ότι του δίνουν 100 εκατομμύρια λίρες για μεταγραφές.

.

SpiritCrusher
13-05-2011, 21:17
E ok, αν κρίνουμε από τον χειμώνα θα πάρει τον Danny Green από την Νταγκεναμ για 45 εκατομμύρια και με τα υπόλοιπα θα πάρει τον Adam.

:fear:

Mitsmann
14-05-2011, 00:58
ΜΑΚΑΡΙ.

morphine
14-05-2011, 03:46
μη γίνεσαι άδικος, πήρε τον κάρολ τελευταία μέρα των μεταγραφών μιας και μια κοτάρα που είχαμε τότε δεν είχε πει από νωρίς ότι θέλει να φύγει αλλά περίμενε να πάει τελευταία στιγμή (δεν ξέρω αν τον θυμάσαι, ένας με κάτι φακίδες, παγκίτης είναι τώρα κάπου ντανό)
το ίδιο θα τον έκραζαν και αν άφηνε την ομάδα χωρίς καθόλου επιθετικό
(δε νομίζω να το πίστευε τότε αν του έλεγε κάποιος ότι και χωρίς επιθετικό θα έριχνε πεντάρες)
για τις μεταγραφές του καλοκαιριού προφανώς θα υπάρξει πλάνο και σχεδιασμός, ας μην προτρέχουμε όμως

Kelldorain
14-05-2011, 16:39
Μεγάλη εμφάνιση Blackpool αλλά κέρδισε κι η Wolves, οπότε πολύ δύσκολα να σωθεί, θέλει τουλάχιστον χ με United και αν.

wino
14-05-2011, 16:59
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/13347034.stm

nothingman
14-05-2011, 19:11
γάλλος κομπανύ, ρώσος κολάροφ, μέιν ρόουντ και καλή επιτυχία Λούκα Γιώρκα.

http://libromag.gr/wp-content/uploads/2009/01/1dsc07842_thumb.jpg
δεν υπάρχουν λόγια για το μεγαλείο σου ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ.

chris_boss
14-05-2011, 19:12
τι παίχτηκε; τα είπε αυτά;

nothingman
14-05-2011, 19:16
διάλεξα τα καλύτερα. έχασες.

BlackiE
14-05-2011, 19:30
http://www.contra.gr/images/roynei_19mesa.jpg

KoiliaSamprela
14-05-2011, 19:34
http://content.mcfc.co.uk/~/media/Images/Home/News/Team%20News/2010%2011%20season/Home/fa%20cup%20final/yaya_goal_celeb.ashx

jack the ripper
14-05-2011, 19:34
http://www.contra.gr/images/roynei_19mesa.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-VjbpiZJ0cfM/TZIUGINdilI/AAAAAAAAAiw/DAwzWKG4Muo/s1600/a1.jpg

geologiko_karoto
14-05-2011, 20:16
γάλλος κομπανύ, ρώσος κολάροφ, μέιν ρόουντ και καλή επιτυχία Λούκα Γιώρκα.

http://libromag.gr/wp-content/uploads/2009/01/1dsc07842_thumb.jpg
δεν υπάρχουν λόγια για το μεγαλείο σου ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ.

πριν την έναρξη μια μπάντα έπαιζε το we are the champions
και λέει ο τιτάνας "αυτό το πρωτοεπαιξαν οι QUEENS"
of the stone age προφανώς

Fireknight
14-05-2011, 20:51
Μεγάλη εμφάνιση Blackpool αλλά κέρδισε κι η Wolves, οπότε πολύ δύσκολα να σωθεί, θέλει τουλάχιστον χ με United και αν.

matsara to Blackpool - Bolton , makari na ginei to kalo .

morphine
15-05-2011, 18:47
μείνετε όρθιοι ρε πουτανόπαιδα, ούτε στις καταδύσεις τόση βουτιά

σουάρες σ' εσένα το λέω

εδιτ: ΕΝΤΑΞΕΙ HOWIE

morphine
15-05-2011, 19:58
τι έκανε η wigan ρε παιδιά ρε.

η λίβερπουλ αισχρή, δε βγαίνεις έτσι σε τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι, τώρα μόνο αν φέρει το πολύ Χ η τότεναμ κι εμείς κερδίσουμε τη βίλλα. πφφφ

Fireknight
15-05-2011, 20:20
den itan mera gia mpala simera . skata ki edw .

jack the ripper
15-05-2011, 20:48
..............................

morphine
15-05-2011, 21:24
First-team coach Kevin Keen will take charge of the team for the final home match of the season against Sunderland on Sunday 22 May

έπρεπε να πέσετε για να γίνει το καλό

MaX Payne
15-05-2011, 21:41
φανηκε η διαφορα της μεγαλης ομαδος σημερα στο λιβερπουλ

nothingman
15-05-2011, 21:59
λολ.

και λολ στην άρσεναλ και στο ρεφερή αλλά κυρίως στην άρσεναλολ, γενικά γελάμε.

MaX Payne
15-05-2011, 22:06
αρσεναλ-αεκ προκριματικο CL το καλοκαιρακι βλεπω 0-0 α ματς οακα και στη ρεβανς με σεντρα Γεωργεα κεφαλια Παπα μπουπα και γκολ 0-1 μες στο εμιρετς και facepalm βενγκερ

nothingman
15-05-2011, 22:08
είναι εντυπωσιακό ότι έχεις άποψη για το ΤσΛ του χρόνου.

Kelldorain
15-05-2011, 22:56
γενικά πάρα πολύ καλές μεταγραφές η West Ham. Έχει και μια χαρά προπονητή, άνετα χτυπάει 10άδα φέτος.

Πάντα έγκυρες προβλέψεις :!: Κρέμασαν πανό Avraam Grant - Milwall Legend λέει.
Πάντως χαμός τελευταία αγωνιστική, Wolves-Blackburn λογικά θα βολευτούν με χ, η Γούιγκαν ένα χ τουλάχιστον θα το πάρει αφού η Stoke είναι αδιάφορη, οπότε μάλλον μεταξύ Birmingham και Blackpool θα παιχτεί. Η Birmingham δεν νομίζω να πάρει τίποτα από Tottenham, οπότε θα κριθεί στο πως θα κατέβει η United.

chris_boss
15-05-2011, 23:24
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2011/05/PA-10734438.jpg

jack the ripper
16-05-2011, 02:32
γενικά πάρα πολύ καλές μεταγραφές η West Ham. Έχει και μια χαρά προπονητή, άνετα χτυπάει 10άδα φέτος.

kai egw ta idia elega..

PAPARIA OMWS...
ante gamisou poustara evraie..

http://www.millwall-history.org.uk/Agent-Avram.jpg

rat_poison
16-05-2011, 03:27
Δεν κράτησε το όνειρο. Ελπίζω του χρόνου η ομάδα των τελευταίων παιχνιδιών (πλην του σημερινού) να γίνει πραγματικότητα

Diva Plavalaguna
16-05-2011, 13:57
Pat Rice set to carry on at Arsenal

http://www.arsenal.com/news/news-archive/pat-rice-set-to-carry-on-at-arsenal

MaX Payne
16-05-2011, 14:19
Manchester United fans unveil '19 times' banner at Anfield (http://www.guardian.co.uk/football/2011/may/16/manchester-united-19-times-banner-anfield)

http://static.guim.co.uk/sys-images/Sport/Pix/columnists/2011/5/16/1305542576542/Manchester-United-fans-007.jpg

Getaway car was waiting outside the ground :P

KoiliaSamprela
16-05-2011, 14:21

morphine
16-05-2011, 17:01
Getaway car was waiting outside the ground :P

ουδέν σχόλιο

Ο ΛΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΖΕΣΤΕΡ

KoiliaSamprela
16-05-2011, 18:04
για τη φάση,

2hvZQHt9_K0

με πρώτο σχόλιο

Top Comments
Not realistic at all. You'd never find that many Man Utd fans in a club in Manchester...Bangkok maybe.

redeemer
17-05-2011, 21:14
Κρέμασαν πανό Avraam Grant - Milwall Legend λέει.

Kαλά για το αίσχος του Εβραίου είμασταν πλήρως ενήμεροι εδώ και μήνες,αλλά ας μην παραβλέπουμε τη συμβολή του Agent Keane στην πτώση.

Κατά τα άλλα πίκρα και τα λοιπά,κοιτάμε την επόμενη μέρα,στην οποία η ραχοκοκκαλιά της ομάδας θα είναι απούσα αφού Γκριν και Απσον είναι βέβαιες αποχωρήσεις,ο Κόουλ ως διεθνής θα θέλει να παίζει Πρέμιερ (καλά τσακίδια),ενώ θα χρειαστεί και ένα μικρό θαύμα για να μείνει ο Πάρκερ,έστω και στα 31 του.Μπα και Χιτζ έχουν δηλώσει πως κουνάνε μαντήλι σε περιπτωση υποβιβασμού.Ελπίζω να μπορέσουμε να κρατήσουμε Νομπλ,Κόλλισον και Τόμκινς,ώστε με μια άνοδο των Στάνισλας,Σπενς και Σίαρς και μερικές προσθήκες ψημένων στα δύσβατα της τσάμπιονσιπ μονοπάτια να ανέβουμε ξανά το συντομότερο.Οπως και έχει,θα χρεαστούμε τουλάχιστον ένα γρήγορο μπακ,γιατί σε μια λίγκα που το επιθετικό κομμάτι βασίζεται στη μακρινή_μπαλιά_και_σπριντ_του/των_φορ,με Τόμκινς-Ντα Κοστα στα μπακ θα κάνουμε τη Λιγκ ουάν ένα όμορφο μέρος του πάραχρόνου.

Τώρα για πάγκο,μου αρέσει πολύ ο Λάμπερτ αλλά δε ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να τον ψήσουμε να αναλάβει,όταν βρίσκεται σε μια ομάδα που λατρεύεται και γκελάρει καλά.Πιστεύω θα πάμε για Χιούτον λογικά,ο οποίος αν και έχει περάσει απ τη Τσάμπιονσιπ ειχε τη τύχη να κοουτσάρει μια Νιουκαστλ που είχε διατηρήσει τον βασικό της κορμό και έκανε λίγο-πολύ πλάκα στους υπόλοιπους.Αλλοι υποψήφιοι είναι ο Κέρμπισλι ο οποίος είναι πολύ καλή περίπτωση για τη Τσάμπιονσιπ,κόουτς που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα,αλλά έφυγε υπό άσχημες συνθήκες από εμάς κ δεν ξέρω αν θα το σκεφτόταν να μας κοουτσάρει ξανά.Ακούγεται και για Αλλαρντάις,που όσο και να μου γυρνά τα άντερα,έχει την ικανότητα του Κερμπς να παίρνει τα ματς,έστω και με μισό-μηδεν που σε μια κατηγορία που δε μας παίρνει για αβρότητες είναι μεγάλο ατού.

nothingman
17-05-2011, 22:41
ότι φεύγουν ο γκριν και ο άψον είναι το πρώτο βήμα για να επιστρέψει η ομάδα στην πρέμιερ. ο χιούτον επίσης θα ήταν μια χαρά επιλογή αλλά λογικά θα έχει κι άλλες προτάσεις.

morphine
20-05-2011, 18:46
λοιπόν, είδα στον ύπνο μου το tottenham - birmingham, το οποίο ήταν 1-1 στο 83'. Κάπου εκεί χτύπησε το τηλέφωνο για πολλοστή φορά (πρώτη φορά με θυμούνται τόσο πολλοί άνθρωποι μέσα σε ένα πρωί - αφήστε με να δω ματς καταραμένοι!) και δεν είδα αν τελικά έληξε Χ. Τώρα έχω πραγματική αγωνία για την κυριακή.

green_machine
20-05-2011, 21:25
Γιατι καιγεσαι τοσο πολυ να παιξουμε γιουροπα λιγκ? Το οικονομικο οφελος απο την εισοδο στους ομιλους για μια ομαδα σαν τη λιβερπουλ ειναι σχετικα πολυ μικρο, σαν διοργανωση δεν εξιταρει κανενα ιδιαιτερα και η ομαδα θα δωσει ενα σωρο παραπανω αγωνες ,ε και δε νομιζω να υπαρχει παικτης στον κοσμο που να πει δεν παω στη λιβερπουλ γιατι δεν ειναι στο γιουροπα λιγκ. Τωρα αν εχεις διαβασει καπου πως το μπατζετ θα εξαρτηθει απο το γιουροπα λιγκ, πες το να ξερω αν πρεπει να αγχωθω και γω. Προτιμω χιλιες φορες παντως να εχουμε μονο αγγλια και να προσπαθησουμε να μπουμε στην τετραδα, παρα να παιζουμε με τη σλαβια πραγας και την γκρονινγκεν.

morphine
20-05-2011, 22:02
δεν έχεις άδικο και συμφωνώ, μάλλον είναι από το κόμπλεξ κατωτερότητας που μου έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια και θέλω την ψηλότερη δυνατή θέση στον πίνακα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω διαβάσει κάτι που να υπονοεί ότι το μπάτζετ θα εξαρτηθεί από την ευρώπη, τουναντίον θα είναι παχυλό ανεξάρτητα απ'αυτήν.

redeemer
20-05-2011, 22:09
ότι φεύγουν ο γκριν και ο άψον είναι το πρώτο βήμα για να επιστρέψει η ομάδα στην πρέμιερ. ο χιούτον επίσης θα ήταν μια χαρά επιλογή αλλά λογικά θα έχει κι άλλες προτάσεις.

Για Απσον συμφωνώ,ο Γκρην μετά τον Παρκερ ηταν ο,τι καλυτερο είχαμε φέτος.Με αυτή την αμυνα με αλλον τερμα θα χαμε πεσει μαθηματικα απο το Γεναρη.

morphine
22-05-2011, 13:09
Istanbul hero Jerzy Dudek hung up his goalkeeping gloves for good last night after playing his final game of professional football for Real Madrid against Almeria.
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/e_4dd8c53d36010395179714.jpg
υπερλατρειάρα

Kelldorain
22-05-2011, 19:57
Έπεσε η Blackpool και σώθηκαν Wigan, Wolves (με γκολ Ηunt κιόλας), δεν υπάρχει θεός =/
Πάντως πιο συγκλονιστικό φινάλε που θυμάμαι.

nothingman
22-05-2011, 20:07
λοιπόν, είδα στον ύπνο μου το tottenham - birmingham, το οποίο ήταν 1-1 στο 83'. Κάπου εκεί χτύπησε το τηλέφωνο για πολλοστή φορά (πρώτη φορά με θυμούνται τόσο πολλοί άνθρωποι μέσα σε ένα πρωί - αφήστε με να δω ματς καταραμένοι!) και δεν είδα αν τελικά έληξε Χ. Τώρα έχω πραγματική αγωνία για την κυριακή.
θα μπορούσες απλά να είχες αλλάξει κανάλι, να έβλεπες λίβερπουλ και να μην είχες κανένα άγχος.

κρίμα για μπλακμπουλ, κρίμα για γουλβς

Kelldorain
22-05-2011, 23:20
"Chelsea Football club can confirm that Carlo Ancelotti parted company with the club today (Sunday, 22 May)," (http://www.guardian.co.uk/football/2011/may/22/carlo-ancelotti-sacked-manager-chelsea)

Κλασσική βλαμμένη διοίκηση, είναι απαράδεκτο να απολύεις έτσι προπονητή 1 χρόνο μετά από νταμπλ, αλλά φαινόταν από Δεκέμβρη. Τώρα για αυτούς που ακούγονται:

- Μουρίνιο δεν φεύγει με τίποτα από Ρεάλ
- Βαν Μπάστεν, Χιουζ, Μπενίτεθ :fear:
- Χίντινγκ έχει συμβόλαιο με Τουρκία, βέβαια έχει ματς κάπου τον Ιούνιο που νομίζω παίζεται η πρόκριση. Αλλά και πάλι πολύ δύσκολα, ίσως για ρόλο τεχνικού διευθυντή αργότερα.
- Ο Μπόας δίνεται ως το φαβορί παντού και είναι νομίζω η πλέον εφικτή (και αρκετά καλή, παρά την απειρία) λύση απ'όσες έχουν ακουστεί, αλλά έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει να κάτσει στην Πόρτο.
- Κάποιος αναλώσιμος/που δεν έχει ακουστεί καθόλου μέχρι να μείνει ελεύθερος κάποιος άλλος, αλλά μου φαίνεται δύσκολο αυτό, ειδικά αν ισχύει ότι σκοπεύει να κάνει μεταγραφές.

edit:
http://i.imgur.com/u0swb.png

KoiliaSamprela
22-05-2011, 23:23
ψήστους για χιμένεθ
(με μπάχα παρέα)

morphine
23-05-2011, 02:59
λοιπόν, είδα στον ύπνο μου το tottenham - birmingham, το οποίο ήταν 1-1 στο 83'

Tottenham 2-1 Birmingham FT

Pavlyuchenko 49
Gardner 79
Pavlyuchenko 90+3

:fear:

κατά τα άλλα νάθινμαν επειδή δεν είδα ούτε δευτερόλεπτο ποδοσφαίρου σήμερα (ούτε στον ύπνο ούτε στο ξύπνιο) δεν μπορώ να σου πω ότι έχεις δίκιο, αλλά κρίνοντας από το ρόστερ και τις απουσίες φαντάζομαι ότι θα ήταν πάλι μια ομορφιά. Τέλος πάντων, αυτή η wigan μιλάμε δεν πέφτει με τίποτα, έτσι.

Daffy
23-05-2011, 03:41
peite mou ena gamimeno logo,giati na meinei i gouigkan sti premier.enan

jack the ripper
23-05-2011, 08:51

Diva Plavalaguna
23-05-2011, 11:49
επειδη εχει δυο ωραια παιχτακια (Rodallega, N' Zogbia) και εκανε καλο δευτερο μισο οπου εχανε μονο απο τους μεγαλους κ κερδιζε τους αμεσους ανταγωνιστες.
επισης,
10-11-2010 Wigan-Liverpool 1-1
12-2-2011 Liverpool-Wigan 1-1

morphine
23-05-2011, 16:41
τουλάχιστον εμείς κερδίσαμε τη φούλαμ.
εμπαθή, ε εμπαθή

zihuatanejo
23-05-2011, 22:01
Unfair. :(

chris_boss
23-05-2011, 22:18

γιατί μπορεί να χάσει 7-0 τη μια αγωνιστική και την επόμενη να κερδίσει με ανατροπή τον πρωτοπόρο. για αυτό

green_machine
24-05-2011, 01:38
wigan ανετα πιο ξενερωτη/αχρωμη ομαδα της κατηγοριας

Diva Plavalaguna
24-05-2011, 11:48
τουλάχιστον εμείς κερδίσαμε τη φούλαμ.
εμπαθή, ε εμπαθή
ενταξει λιγο ακυρο το παραδειγμα με Φουλαμ. και τους κερδισαμε εντος ετσι κ αλλιως.
μπορουσες να πεις καμια Γουεστ Μπρομ ή Νιουκαστλ αλλα τεσπα.
την εμπαθεια μου δν εχω προσπαθησει να την κρυψω ποτε, αλλα αναγνωριζω τη βελτιωση επι Νταλγκλις κ τη μαχητικοτητα που δειξατε. αλλα την κρισιμη στιγμη με αυτη την Τοτεναμ...
ουτε συμπαθω τη Γουιγκαν αλλα το παλεψε αξιοπρεπεστατα.
οπως πηγε το πραγμα αξιζε που επεσε η Μπερμιχαμ που ουτε βαζει γκολ ουτε αφηνει κ πολυ τους αλλους να της βαζουν κ βλεπουμε σκατοματς.
κ η Μπλακπουλ που κατερευσε εντελως στο δευτερο γυρο κ αλλαξε ολες τις ισορροπιες στην ουρα.

BlackiE
24-05-2011, 13:10
http://www.sport-fm.gr/article/477637

morphine
24-05-2011, 15:49

η προπαγάνδα δε θα περάσει

έξω ο βλάκας λέηβα από την αγγλία μας

Daffy
24-05-2011, 16:08

η προπαγάνδα δε θα περάσει

έξω ο βλάκας λέηβα από την αγγλία μας
exm,ok,fola XONXARA k latreia spearing eimaste,alla ekane tromeres emfaniseis meta tin elefsi tou king e.tis pira piso oles tis xristopanagies pou tou xo riksei

morphine
24-05-2011, 16:24
ενταξει λιγο ακυρο το παραδειγμα με Φουλαμ. και τους κερδισαμε εντος ετσι κ αλλιως.
μπορουσες να πεις καμια Γουεστ Μπρομ* ή Νιουκαστλ αλλα τεσπα.
την εμπαθεια μου δν εχω προσπαθησει να την κρυψω ποτε, αλλα αναγνωριζω τη βελτιωση επι Νταλγκλις κ τη μαχητικοτητα που δειξατε. αλλα την κρισιμη στιγμη με αυτη την Τοτεναμ...

δεν ήθελα να απαντήσω "σοβαρά", γιατί η "σοβαρή" μου απάντηση θα ήταν κάτι αγενές του στυλ αντί να ασχοληθείς με τα χάλια της ομάδας σου που ήθελε να χτυπήσει και πρωτάθλημα (γελάει ο γαλαξίας) και κέρδισε δύο στα δέκα τελευταία της ματς, ασχολείσαι από κόμπλεξ με κάποιον πιο αδύναμο που δεν πάει πουθενά. Όχι πες μου αν είναι σωστά πράγματα αυτά. Ε και τέλος πάντων επειδή είμαι παιδί από αριστοκρατική τσαρική οικογένεια δεν μπορώ να ομιλώ έτσι.

Καλός χρυσός και άγιος ο Νταλγκλίς, αλλά στο παιχνίδι με την τότεναμ άλλαξε το σύστημα που έριχνε πεντάρες, για να χωρέσει μέσα και τον κάρολ. Όχι μόνο δεν έπιασε, αλλά ούτε και το άλλαξε τουλάχιστον στο ημίχρονο αφού έβλεπε ότι δεν πιάνει. Με τρομάζει λίγο αυτή η "αφελής" του συμπεριφορά από την άποψη ότι το έχει ξανακάνει κι έχουμε χάσει ματς ηλιθιωδώς.

* σιγά απ'τη west brom χάσαμε κι εμείς
.

Daffy τώρα μιλάμε σοβαρά; Δεν μπορεί να είμαι ο μόνος άνθρωπος που βλέπει ότι οι σωστές του πάσες είναι 1/40, ότι δεν ξέρει να κλέβει χωρίς να κάνει φάουλ, να διεκδικεί, να δημιουργεί, δηλαδή είναι να τρελλλλαίιινεσαι, και εντάξει πες ότι έγινε λίγο λιγότερο βλάκας με τον Νταλγκλίς και κάπως πιο χρήσιμος (δεν το βλέπω αλλά ΕΣΤΩ) - καλύτερος παίκτης της σεζόν; Θα τηλεφωνήσω στο wikileaks να μου πει τι συμβαίνει γιατί δεν το χωράει ο νους μου.

Mitsmann
24-05-2011, 16:47
Μηπως κανουν πλακα οι οπαδοι οπως εμεις τοτε που εκλεξαμε στην προετοιμασια αρχηγο τον Καστιγιο?

(σ.σ. ο Καστιγιο τοτε ηταν 16μιση ετων)

rat_poison
24-05-2011, 18:01
ε πιο κάτω μόνο N'gog από Lucas, δεν αποκλείεται να είναι όντως πλάκα

Αndy Caroll λατρεία, 180 λεπτά συμμετοχής σε κάθε ματς θέλει από δω και πέρα (το ματς με τοτενχαμ χοτσπουρ δεν το'δα)

Daffy
26-05-2011, 02:06
tora pou teliose i sezon xoste picture of the season tis omadas sas

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lfv0ddwQmU1qayumio1_500.jpg

SpiritCrusher
26-05-2011, 19:41
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01724/roy_hodgson_1724885c.jpg

Με όλα τα παρελκόμενα.

redeemer
26-05-2011, 23:55
http://www.allgoonerdup.com/images/Frontpage/Special/BaronVonAvram.jpg

Diva Plavalaguna
27-05-2011, 12:34
http://www.contra.gr/images/manchesteroldnew_270511.jpg

KoiliaSamprela
27-05-2011, 13:16
http://www.contra.gr/images/manchesteroldnew_270511.jpg

όλοι ξέρουν τα πιστεύω μου, αλλά πίνκαρα με όλη μου την δύναμη

nothingman
27-05-2011, 13:19
δεν παίζει να είναι αυτός ο Butt, πως γίνηκε έτσι;

morphine
27-05-2011, 15:11
δάκρυσα με μπέκαμ μέλος των take that (http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/12/11/article-1093774-038AA5F30000044D-522_468x359.jpg)!

morphine
28-05-2011, 16:09
Sam Allardyce close to accepting the #Westham job, could be agreed as early as Monday
:fear::fear::fear:

jack the ripper
29-05-2011, 11:07
...........

Kelldorain
31-05-2011, 13:31
Paul Scholes Retires (http://www.guardian.co.uk/football/2011/may/31/paul-scholes-retires-manchester-united)

wino
31-05-2011, 23:22
Paul Scholes Retires (http://www.guardian.co.uk/football/2011/may/31/paul-scholes-retires-manchester-united)

megalos paixths, ti na leme twra

JnB
31-05-2011, 23:36
Ε ναι, γι'αυτό αποσύρεται.

δεν άντεξα :oops:

green_machine
08-06-2011, 12:46
http://uk.eurosport.yahoo.com/08062011/58/premier-league-sunderland-confirm-henderson-deal.html

το φυσαμε λιγο περισσοτερο απ οτι πρεπει η οχι?

morphine
08-06-2011, 16:37
έχω ήδη αρχίσει τα απανωτά φέησπαλμς

εδιτ
So if Jordan Henderson is worth around £20m what does that make Spurs' Luka Modric worth should Man Utd pursue an interest?
αυτό.

nothingman
08-06-2011, 17:23
δε μου γέμισε το μάτι εμένανε αυτός αλλά διάβαζα πριν ότι η Μίλαν δίνει τα 15εκ λίρες που θέλει η Λίβερπουλ για Ακουιλάνι οπότε να πως βρέθηκαν τόσα. παραμένουν πάρα πολλά βέβαια, στα ίδια πχ φαίνεται να κλείνει ο υπερπαίχτης Άσλευ Γιανγκ.

η Άρσεναλ πήρε ένα 19χρονο Φινλανδό δεξί μπακ, ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ, Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ. φαντάζομαι για να βρούμε τα λεφτά θα δώκουμε φάμπρεγας/νασρί/κλισύ.

Kelldorain
08-06-2011, 18:10
Πάντως ο swissramble έλεγε την προηγούμενη βδομάδα ότι θα 'χει κάπου 50μ για ξόδεμα, βέβαια αν θα τα δώσει είναι άλλο θέμα. Γενικά το θέμα με τις τιμές έχει παραγίνει, κι η United απ'ότι βλέπω κλείνει με κάπου τόσα τον Phil Jones.

nothingman
08-06-2011, 21:06
έπαιξε βασικός στην άμυνα όταν έχασαν 7-1 από τη Utd, λογικό να ενθουσιαστούν :ρ

για Άρσεναλ
ο swissramble βασιζόμενος σε κάμποσες εικασίες όπως και ο ίδιος παραδέχθηκε, προσπάθησε να υπολογίσει το ποσό που θα μπορούσε να έχει στη διάθεσή του ο Βενγκέρ. εγώ λέω ότι ακόμα και αν είναι ακριβείς και έγκυροι οι υπολογισμοί του, δεν υπάρχει περίπτωση να δώκει τόσα για μεταγραφές χωρίς να πουλήσει κάποιον. καλά καλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα δώσει 50 αν πάρει 50 για Φάμπρεγας πχ.
η Φάση με την Άρσεναλ είναι αρκετά μπερδεμένη αυτό το καλοκαίρι. το πιθανότερο είναι να απλοποιηθεί κάπως με το Νασρί να παίρνει τελικά τα λεφτά που ζητάει -άσχετα αν πιστεύουν ότι δεν τα αξίζει και ιμο έχουν δίκιο- και να υπογράφει νέο συμβόλαιο και έτσι να μένει μόνο να αντικατασταθούν όσοι φύγουν (ο φοβερά ασταθής τις δυο τελευταίες σαιζόν Κλισύ, ο φοβερά ΝΟΥΜΕΡΟ Μπέντνερ, ο φοβερά μαλάκας και άχρηστος και τζιώλης Ντενίλσον και ο ισπανοτσολιάς ατενίστας λοκομόντο Φάμπρεγας). θα έρθουν ο Μπέινς, ο Σάμπα, ο Αζάρ, ο Μουσά Σο συν την τριάδα του τελικού του γαλλικού Ποπ Άιντολ.
το παραπάνω είναι νομίζω το ιδανικό από τα εφικτά/λογικά σενάρια.

SpiritCrusher
08-06-2011, 21:09
Η αρσεναλ δεν ήταν από τις πιο υγιέστατες οικονομικά ομάδες του κόσμου; Δεν έχουν 50 μύρρια; Θυμάμαι πως είχαν αγνό κέρδος.

nothingman
08-06-2011, 22:08
η Arsenal πέρα από το γήπεδο αυτό καθ'εαυτό (που της φέρνει 3εκ λίρες έσοδα σε κάθε matchday), στα πλαίσια της συνεννόησης για να χτιστεί αυτό το νέο γήπεδο συμφώνησε με το δήμο και διάφορα τοπικά συμβούλια να αναβαθμίσει την περιοχή χτίζοντας ολοκαίνουριες σπιταρόνες τις οποίες θα εκμεταλευόταν το ίδιο το κλαμπ (εκτός του συγκροτήματος που σηκώθηκε όταν έριξαν το Χάιμπουρυ). αυτό το ρήαλ εστέιτ πανηγύρι λοιπόν της έφερε και θα της φέρει ένα κέρδος. όχι τεράστιο μεν γιατί σύμφωνα με την παραπάνω συμφωνία οι τιμές θα ήταν ελεγχόμενες, αλλά αγνό παρθένο καθαρό κέρδος δε. για να χτιστούν όλα αυτά βέβαια πήραν δάνεια τα οποία όμως έχουν αποπληρωθεί σε ένα μεγάλο βαθμό επειδή έχει πουληθεί ένα σημαντικό μέρος από τις σπιταρόνες και επειδή είχαν προεισπραχθεί σχεδόν στο ακέραιο τα συμβόλαια με Nike και Emirates, τα οποία μάλιστα κλείστηκαν πιο παλιά (με άλλα δεδομένα δλδ) και στην ανάγκη και γι'αυτό η Arsenal παίρνει 5εκ λίρες από τη Nike, η Utd παίρνει 20 και η Liverpool συμφώνησε με κάποιους Αμερικάνους που δεν είχαν την παραμικρή σχέση με το σόκερ και θα τους δίνουν 25.

tl;dr έχει κέρδη τώρα, θα έχει πολύ μεγαλύτερα στο μέλλον.

το πρόβλημα όμως δεν είναι αν έχουν τα 50εκ (που αντικειμενικά είναι πολλά λεφτά, δεν είμαστε κορόιδα εμείς να τα δώκουμε για ένα μακρυμάλλη όλα), τα έχουν και ο swissramble αυτό έλεγε, ότι το μπάτζετ θα μπορούσε να είναι 50 συν ό,τι πάρει από όσους πουλήσει. το θέμα είναι ότι δε θα ξοδέψουν τόσα τελικά γιατί ο Βενγκέρ δε θα έδινε ποτέ 30 για τον Sanchez πχ, δε λειτουργεί έτσι.

όλα αυτά βέβαια με την υποσημείωση ότι πλέον υπάρχει μια νέα διοίκηση οπότε ίσως να μην είναι σοβαρός παράγοντας για τις όποιες προβλέψεις το τι γινόταν ως τώρα, αν και κρίνοντας από όσα έχω διαβάσει για το πως έτρεχε τις αθλητικές του μπίζνες στην αμερική δε βλέπω ιδιαίτερες διαφορές. σοβαρές και μετρημένες μεταγραφές και κυρίως να αντικατασταθούν όσοι φύγουν.

Diva Plavalaguna
08-06-2011, 22:39
βαλε κ Diaby.
για Jones 16εκ λιρες προσφεραμε παντως λεει κ τα δεχτηκαν. θεμα του παιχτη ηταν μετα.

Diva Plavalaguna
08-06-2011, 22:47
α!
κ μη ξεχναμε τις μεταγραφαρες μας μες στη σεζον:
Leander Siemann 15χρονος γερμανικος μολοσος σεντερμπακ
Ryo Miyaichi 18χρονος γιαπονεζος καμικαζι μεσοεπιθετικος
υπερπληρεις ειμαστε
:headbang:

Mitsmann
10-06-2011, 13:55
Τη μήνη των οπαδών της Άρσεναλ ρισκάρει να αντιμετωπίσει ο Αμπού Ντιαμπί, ύστερα από τις δηλώσεις του ότι έχει στην κατοχή του και μάλιστα φοράει μια φανέλα της Τότεναμ. Τη φανέλα της συντοπίτισσας αντιπάλου έχει χαρίσει στον Γάλλο μέσο ο φίλος του Γιουνς Καμπούλ, ο οποίος αγωνίζεται στα «σπιρούνια».

«Έχω και φοράω φανέλα της Τότεναμ. Είναι πιο δύσκολο να την φοράω στο δρόμο. Εκεί δεν είσαι ασφαλής» δήλωσε αρχικά στην εφημερίδα “Sun”, ο 25χρονος χαφ, για να συμπληρώσει: «Θα ήταν ωραία να αγωνιστικό για την ίδια την ομάδα κάποια μέρα».

----

γελαω

chris_boss
10-06-2011, 14:02
«Θα ήταν ωραία να αγωνιστικό για την ίδια την ομάδα κάποια μέρα».

http://img.mynet.com/spr/PatrickOgunsoto.jpg

nothingman
10-06-2011, 14:32
κρίνοντας από την απόδοσή του όλα αυτά τα χρόνια, δε θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση ότι πρόκειται για παράξενο αγόρι.

morphine
16-06-2011, 16:49
http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2011/6/16/1308220670941/Liverpool-kit-007.jpg

:facepalm:

Kelldorain
16-06-2011, 18:52
Ο Nolan υπέγραψε (http://www.guardian.co.uk/football/2011/jun/16/kevin-nolan-west-ham-newcastle) για 5 χρόνια στη West Ham και θα γίνει αρχηγός, δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς κάνει η Newcastle.
Επίσης τελικός ch.l 2013 Wembley πάλι.

Kelldorain
17-06-2011, 11:07
Saturday 13 August
Blackburn v Wolves
Fulham v Aston Villa
Liverpool v Sunderland
Man City v Swansea
Newcastle v Arsenal
QPR v Bolton
Stoke v Chelsea
Tottenham v Everton
West Brom v Man Utd
Wigan v Norwich

Saturday 20 August
Arsenal v Liverpool
Aston Villa v Blackburn
Bolton v Man City
Chelsea v West Brom
Everton v QPR
Man Utd v Tottenham
Norwich v Stoke
Sunderland v Newcastle
Swansea v Wigan
Wolves v Fulham

Saturday 27 August
Aston Villa v Wolves
Blackburn v Everton
Chelsea v Norwich
Liverpool v Bolton
Man Utd v Arsenal
Newcastle v Fulham
Swansea v Sunderland
Tottenham v Man City
West Brom v Stoke
Wigan v QPR

nothingman
17-06-2011, 11:11
να ανοίξουμε νέο τόπικ για τη νέα χρονιά; λέω όχι, αλλάξτε τον τίτλο εδώ.

βγήκε το πρόγραμμα (http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/13805912.stm) λοιπόν.
ξεκινάμε με νιουκασλ εκτός, λίβερπουλ εντός και μαν γιου εκτός. και προκριματικά για τσλ κάπου ανάμεσα.

Mitsmann
17-06-2011, 11:23
απ την τριτη αγωνιστικη πεντε ποντους πισω δηλαδη.
(σκαω)

MaX Payne
17-06-2011, 11:34
να ανοίξουμε νέο τόπικ για τη νέα χρονιά; λέω όχι,

καλυτερα ναι

γραφικη προταση 22£ της τσελσι για μοντριτς