View Full Version : ΤΑ ΡΟΥΧΑ
Comte de Saint-Germain
19-07-2010, 20:08
Αφού υπάρχει για παπούτσα, ας υπάρξει αντίστοιχο και για ρούχα. Πληροφορίες-αγορές-συζητήσεις.
Για να ξεκινήσουμε λοιπόν: εγώ χρόνια τώρα ψώνιζα κυρίως από springfield, καθώς τα ρούχα από κει έπεφταν πιο μέσα απ'όλα τα καταστήματα στο στυλ μου. Η εταιρία όμως αυτή αποσύρθηκε τελείως από Ελλάδα το περασμένο φθινόπωρο. Ξέρει κανείς πουθενά μαγαζί σε παρόμοιο ύφος;
έντιτ: υπάρχει σχετικό θρεντ, αλλά έχει να χρησιμοποιηθεί από το 2007, οπότε άνοιξα άλλο.
ChromeBlackFuture
20-07-2010, 09:00
pull and bear?
On topic,Monasthraki Duende.
Amnesiac.
20-07-2010, 09:16
Δεν υπάρχει πιο βαρετό πράγμα στον κόσμο από το να ψωνίζεις ρούχα.
Πείτε κανα μαγαζί που να έχει ωραία τισέρτς γιατί έχω ξεμείνει με τα Brocas Helm μου.
Γενικά ωραίο το ίντερνετ αλλά είναι λίγο πρόβλημα αυτό με τα μεγέθη, υπάρχουν 850 XL σαυτό τον κόσμο.
ChromeBlackFuture
20-07-2010, 09:49
ρε μλκ εδώ η Νάικι εχει κατι ωραία και τα έχει και 50%..νταξ έχει κατι πορτοκαλί και κίτρινες αηδίες αλλά έχει και σοβαρά χρώματα για σενα που είσαι άντρας!
Πάρε το μωρό κ σκάστε μυτη να ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ!:grin:
Υπάρχει πάντα και play.com (αγαπαμε μπλουζακια Sesame Street) αλλα δεν ξέρω μωρέ αν θα μπορείς να φορέσεις τπτ επειδή όπως είπα είσαι Αντρας.
http://images.play.com/covers/11803616m.jpg
Amnesiac.
20-07-2010, 10:09
Παρήγγειλα μια φτηνή south park από το πλέι και αν είναι εντάξει το μέγεθος και χωράει τα μπράτσα μου θα ψωνίζω αποκεί.
Comte de Saint-Germain
20-07-2010, 10:19
To pull&bear έχει λίγα ωραία πράγματα, αλλά γενικώς απευθύνεται σε Αλβανούς κάγκουρες (δεν το λέω με ρατσιστική χροιά, οι Αλβανοί κάγκουρες ντύνονται διαφορετικά από τους δικούς μας). Εγώ ένα μαγαζί που να έχει ρούχα ούτε πολύ κυριλέ ούτε πολύ σπορ. Κάνα λινό ή βαμβακερό πουκαμισάκι σε καλοκαιρινά χρώματα, κάνα ωραίο πόλο, όχι κάτι πολύ φανταχτερό αλλά ταυτόχρονα όχι και μουντό.
@Amnesiac: ακριβώς επειδή το να ψάχνεις ρούχα είναι τοόσο βαρετό θέλω να βρω καινούργιο "δικό μου" μαγαζί, κάθε φορά που έβγαινα για ψώνια πήγαινα springfield, άντε να πέρναγα μετά και ένα zara ή glou και ήμουν έτοιμος, ούτε μια ώρα.
Ruthless
20-07-2010, 10:33
1) XL από XL διαφέρει σε ότι αγοράζεις από το internet, άρα διαβάστε και κανά comment για ότι θέλετε να πάρετε(αν υπάρχουν comments - στο play.com έχει πχ).
2) To συγκεκριμένο Cookie Monster μπλουζάκι γαμάει, περπατάς μουρμουρίζοντας Ομνομνομνομνόμ και σε κοιτάνε τα παιδάκια.
3) Οι Brocas Helm σοδομίζουν ότι ακούτε. :)
To pull&bear έχει λίγα ωραία πράγματα, αλλά γενικώς απευθύνεται σε Αλβανούς κάγκουρες (δεν το λέω με ρατσιστική χροιά, οι Αλβανοί κάγκουρες ντύνονται διαφορετικά από τους δικούς μας). Εγώ ένα μαγαζί που να έχει ρούχα ούτε πολύ κυριλέ ούτε πολύ σπορ. Κάνα λινό ή βαμβακερό πουκαμισάκι σε καλοκαιρινά χρώματα, κάνα ωραίο πόλο, όχι κάτι πολύ φανταχτερό αλλά ταυτόχρονα όχι και μουντό.
@Amnesiac: ακριβώς επειδή το να ψάχνεις ρούχα είναι τοόσο βαρετό θέλω να βρω καινούργιο "δικό μου" μαγαζί, κάθε φορά που έβγαινα για ψώνια πήγαινα springfield, άντε να πέρναγα μετά και ένα zara ή glou και ήμουν έτοιμος, ούτε μια ώρα.
marks and spencer
Mel Gibson
20-07-2010, 10:48
http://kittybradshaw.com/wp-content/uploads/2009/06/gap.jpg
ChromeBlackFuture
20-07-2010, 10:53
ΔΑΠ
Cookie Monster
20-07-2010, 11:21
To συγκεκριμένο Cookie Monster γαμάει
Drumsick
20-07-2010, 11:24
Τα ιντερνετομαγαζα έχουν συνήθως μεγεθολόγιο με διαστάσεις σε εκ/ιντσες.
Κομτε να πας να δεις esprit.
fandango
20-07-2010, 11:42
μπλουζάκια μόνο από πάγκους merch συγκροτημάτων, πχ mastodon που κονιορτοποιούν και συνθλίβουν ό,τι επικούρα ακούτε.
Comte de Saint-Germain
20-07-2010, 11:42
Μμμμ, τσέκαρα λίγο το site και μάλλον είναι αρκετά κοντά σε αυτό που ψάχνω. Thnx Barbara!
korrupt3r
20-07-2010, 12:56
μπλουζάκια μόνο από πάγκους merch συγκροτημάτων, πχ mastodon που κονιορτοποιούν και συνθλίβουν ό,τι επικούρα ακούτε.
χαχαχα!
χθες παρηγγειλα απο το Πλέι τη Ρασπουτιν με 14.99€.
κ δεν χρεωνουν μεταφορικα. για να δουμε.
για τους πιο ιν-φασιον-κι-ετσ' υπαρχει κ το asos.com.
Το asos δεν παίζεται.
Κατά τ' άλλα για απλά ανδρικά μπλουζάκια πάμε συχνά Esprit...
http://www.almareformas.net/fotografia/celio01_gran.jpg
Δεν υπάρχει πιο βαρετό πράγμα στον κόσμο από το να ψωνίζεις ρούχα.
Αυτό. Έχω δυο τζηνς, δυο βερμούδες και μπλούζες απ' το ίντερνετ. Βρακιά και κάλτσες μου παίρνει η μάνα μου. Παπούτσια μου φέρνει ο Αι-Βασίλης.
Snorkmaiden
20-07-2010, 16:11
http://www.soul-flower.com/
LokiTricksterGod
20-07-2010, 16:55
http://www.almareformas.net/fotografia/celio01_gran.jpg
αυτό, και koton στη σταδίου, στο ύψος της αιόλου περίπου.
KoiliaSamprela
27-07-2010, 15:19
ένα τέτοιο πουκάμισο στην Αθήνα που βρίσκω σύντροφοι?
http://www.pegasosafety.gr/components/com_virtuemart/shop_image/product/_________________4bcd8863b159f.jpg
Death In April
27-07-2010, 15:24
Einai ena sto monastiraki pou fernei olo dickies, nomizo stin ifaistou, isos peraso simera, tha sou po akrivos
KoiliaSamprela
27-07-2010, 15:26
Einai ena sto monastiraki pou fernei olo dickies, nomizo stin ifaistou, isos peraso simera, tha sou po akrivos
πάρε δέκα (10) καρδούλες ε!!!!
Mitsmann
27-07-2010, 18:21
επισης, οποιος βρει ποιο μαγαζι πουλαει πια τις γυαλιστερες στο υφασμα κοντομανικες Fila (καλυτερες μπλουζες του συμπαντος) ενημερωνει και τον τιμιο Μιτς, που τις ψαχνει απο τοτε που εχασε 2-3 μαζι σε σακιδιο που ξεχαστηκε σε πορτ μπαγκαζ ταξι.
morphine
27-07-2010, 22:06
επισης, οποιος βρει ποιο μαγαζι πουλαει πια τις γυαλιστερες στο υφασμα κοντομανικες Fila (καλυτερες μπλουζες του συμπαντος) ενημερωνει και τον τιμιο Μιτς, που τις ψαχνει απο τοτε που εχασε 2-3 μαζι σε σακιδιο που ξεχαστηκε σε πορτ μπαγκαζ ταξι.
πάνε σε ένα κατάστημα nike ή adidas να κάνεις τη δουλειά σου
έχετε στο μωλ κι απ'τα δύο
fila και βλακείες
Drumsick
27-07-2010, 22:39
Μμμμ, τσέκαρα λίγο το site και μάλλον είναι αρκετά κοντά σε αυτό που ψάχνω. Thnx Barbara!
Το θεωρώ αρκετά εως πολύ ακριβό, αλλα στις εκπτώσεις, κάνει ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ, όχι μαλακίες. 60-70%. Τσίμπησα σήμερα τζινάκι και σορτσάκι αξίας 120 σύνολο, με 55ευ.
korrupt3r
03-08-2010, 04:41
χαχαχα!
χθες παρηγγειλα απο το Πλέι τη Ρασπουτιν με 14.99€.
κ δεν χρεωνουν μεταφορικα. για να δουμε.
για τους πιο ιν-φασιον-κι-ετσ' υπαρχει κ το asos.com.
ΑΚΟΜΑ δεν εχει ερθει η πουτανα.
πηρε μηπως κανεις τπτ απο το πλέι?
εχουν περασει 11μερες.. :S
Raven Lord
03-08-2010, 05:24
τα δικά μου έκαναν 10 μέρες.
nikolasfluxus
03-08-2010, 16:00
παππουδίστικα πουκαμισάδικα επί της βενιζέλου πάνω-πάνω,10 με 15 ευρώ όλα,γιλεκάκια καλτσοδέτες σκελέες,
θα επισκευθώ σύντομα.
korrupt3r
03-08-2010, 20:51
ηρθαν σημερα το πρωι! ;)