View Full Version : Digital Monitor speakers Behringer
beatblaster666
16-07-2010, 12:03
Αγοράστηκαν τη Δευτέρα 12/07/10 έναντι 120 ευρώ από εδώ (http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/Speakers-Sound-Cards/Speaker-Monitor/Behringer-Studio-Monitor-Ms-40-544-BEH-037.htm).
Άλλαξα γνώμη όμως οπότε τα δίνω στα 100 ευρώ. Δεν έχουν ανοιχθεί καν, είναι μέσα στο κουτί τους και έχω και απόδειξη αγοράς τους την οποία ωστόσο δεν μπορώ να δώσω γιατί η παραγγελία περιείχε και άλλα πράγματα. Μπορώ φυσικά να τη δείξω όμως. Αυτά. Η προσφορά θα ισχύσει μέχρι την Κυριακή.
ikonoklast
17-07-2010, 13:24
μαλακία μονιτορ είναι αυτά, αν κατεβάσεις 20 ευρώ στα παίρνω.
beatblaster666
17-07-2010, 16:30
μαλακία μονιτορ είναι αυτά, αν κατεβάσεις 20 ευρώ στα παίρνω.
Μαλακία μόνιτορ δεν είναι, για τα λεφτά τους είναι ότι πρέπει.
Δυστυχώς είναι ολοκαίνουρια οπότε δεν μπορώ να κατέβω παραπάνω, οπότε μένουμε στα 100.
Πάντως δεν ξέρω αν τα έχεις δοκιμάσει, εγώ για pc τα πήρα και αν κρίνω από τα αντίστοιχα 20 watt που έχει ένας φίλος είναι ψιλοκορυφή για τέτοια χρήση.
ikonoklast
17-07-2010, 16:36
Καλά ναι, για τα λεφτά τους καμμία αντίρρηση.
Mitsmann
17-07-2010, 17:52
Αγοράστηκαν τη Δευτέρα 12/07/10 έναντι 120 ευρώ από εδώ (http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/Speakers-Sound-Cards/Speaker-Monitor/Behringer-Studio-Monitor-Ms-40-544-BEH-037.htm).
Άλλαξα γνώμη όμως οπότε τα δίνω στα 100 ευρώ. Δεν έχουν ανοιχθεί καν, είναι μέσα στο κουτί τους και έχω και απόδειξη αγοράς τους την οποία ωστόσο δεν μπορώ να δώσω γιατί η παραγγελία περιείχε και άλλα πράγματα. Μπορώ φυσικά να τη δείξω όμως. Αυτά. Η προσφορά θα ισχύσει μέχρι την Κυριακή.
χμμ, πρωτον αν δεν εχουν ανοιχτει καθολου, γιατι δε πας να τα αλλαξεις στο Πλαισιο? με μη ανοιχτη συσκευασια κανονικα θα πρεπει να στα αλλαξουν.
δευτερον, αν καποιος θελει να τα παρει, ας ζητησει απ τον σατανικο μπλαστμπητερ να του βγαλει μια φωτοτυπια αποδειξης, μιας που σ ολα αυτα τα πραματα η φωτοτυπια τουλαχιστον ειναι και η εγγυηση και κριμα ειναι να μην την εχετε.
αυτα.
beatblaster666
17-07-2010, 19:09
χμμ, πρωτον αν δεν εχουν ανοιχτει καθολου, γιατι δε πας να τα αλλαξεις στο Πλαισιο? με μη ανοιχτη συσκευασια κανονικα θα πρεπει να στα αλλαξουν.
δευτερον, αν καποιος θελει να τα παρει, ας ζητησει απ τον σατανικο μπλαστμπητερ να του βγαλει μια φωτοτυπια αποδειξης, μιας που σ ολα αυτα τα πραματα η φωτοτυπια τουλαχιστον ειναι και η εγγυηση και κριμα ειναι να μην την εχετε.
αυτα.
Γιαυτό είπα ως κυριακή ισχύει, δευτέρα πρέπει να τα πάω αν είναι να τα αλλάξω. Απλά επειδή δεν θέλω να πάρω κάτι άλλο θα προτιμούσα τα μετρητά.
Αυτό με την απόδειξη σωστό, θα κανονιστεί εννοείται.
beatblaster666
23-07-2010, 01:38
Η προσφορά δεν ισχύει πλέον, mods κλειδώστε το.