View Full Version : Eject 13.07.10 ... Bad Religion / Faith No More / Unkle
MaX Payne
14-07-2010, 02:32
νυσταζω οποτε συνοπτικα
Bad Religion εχω την αισθηση οτι πηδησανε και ο κοσμος και αυτοι φανηκε οτι γουσταραν
ο ηχος δεν ηταν καλος αλλα τοσα χρονια αναμονη τι να πω συγκινηση μεγαλη :touched:
FNM τους ειδα περσι καλυτερα ητανε απο φετος
unkle εφυγα
σετλιστ και τετοια δεν θυμαμαι
καληνυχτα και του χρονου με καλυτερο ηχο
edit τεστ στον εαυτο μου αν θυμαμαι
οχι με σειρα
Bad Religion
21st Century (Digital Boy)
No Control
I Want To Conquer The World
Sanity :touched:
Suffer
Materialist
The Lie
Sorrow
Generator
Atomic Garden
No Direction
A Walk
Recipe For Hate
American Jesus
Man With A Mission
Los Angeles Is Burning
Germs Of Perfection
New Dark Ages
Requiem For Dissent
Along The Way
κι εχω χασει 4-5 ακομα
ποσα αφησανε εξω παιξανε το Lie και απο το new maps αρκετα αφησανε εξω you, god song ,walk away τουλαχιστον ταθελα
ανιγουει Next time
BURNIN AMBITION
14-07-2010, 03:30
bad religion den eimai fanboys alla gtamatoi. an paizan kai punk rock song...
fnm xeirotero setlist apo persu pali eimastei moni xwra pou se 2 episkepseis de p[aixan we care a lot, kopsan kati be agressive kati we care kati i started a joke kati digging kati real thing ktl alla akousame chinese mathimatika kai crab song pou starxidiam.
genika gamhsanalla skata xwros. pliktra miden kithara miden, sto kagelo mono paton kai tumpana akouga
gamath mplouza agorasa poswsi pmetal
Drumsick
14-07-2010, 06:52
BAD RELIGION ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ κι εδώ λοιπόν.
Σκατά ήχος φυσικά, αλλά τα σπάσανε, κι αυτοί κι ο κόσμος. Δεν κόβω φλέβα γενικά, αλλά πολύ τα ευχαριστήθηκα τα κομματάκια που αγαπώ και παίξανε. Δε φαίνονται τα 30 χρόνια που έχουν περάσει από πάνω τους.
ΦΝΜ δε μ'αρέσουν καθόλου γενικά, αλλά πολλά ρισπέκτς στον Patton. Φοβερός περφόρμερ και απίθανη φωνάρα μπαλαντέρ. Δε θυμόμουν πως είναι φατσικά εντωμεταξύ, κι έτσι από μακριά το όλο σουλούπι του μου θύμιζε Bill Hicks και σκάλωνα.
Στην κερκίδα αριστερά ο ήχος ήταν πολύ καλός, απλώς πολύ πρίμα και δυνατός και πονέσαν τ'αυτιά από ένα σημείο και μετά.
Ασχολίαστη η Lady Gaga..
Unkle δεν έκατσα γιατί δουλειά.
:pink: στον Dythor για το καβάτζωμα!
KoiliaSamprela
14-07-2010, 08:21
Γενικά το Eject το βλέπω με συμπάθεια , νομίζω ότι δεν τους πάει η τύχη και έχουν καλές προθέσεις.
Εχτές πιστεύω πρέπει να πήγαν καλά.
Εύχομαι και του χρόνου καλύτερα.
Ο χώρος ήταν μια χαρά , αν δεν σε νοιάζει ο ήχος, γενικά σε φάση βουητό και δεν ξεχώριζες τακτικά ούτε καν λόγια από τα τραγούδια.
Για μπαντ ριλιτζιο και φέιθ νο μορ δεν έχω να πω κάτι , θα πέρναγα καλά ότι και να γινόταν.
Τιμή και δόξα στο ER που τίμησε τα πιτ.
Πινκς σε όλους όσους όσους είδα , πινκσ+ουπς σε όσους δεν είδα.
Zebra Tracks : Kaloutsikoi, genika den einai tou goustou mou, krima logo tis oras eixan kai ena koino max 200atoma.
Obojeni Program : Tous vreika kourastikous, gia kanena logo den mou arese i mousiki tous, o aparadektos ixos den voithise katholou.
Bad Religion: Exo dei sigrotimata live gia diaforous logous, giati "arosteneis" me to group, giati "den prepei na tous xaso", giati as pame na doume ti "lene" etc..etc..etc... MEsa se ola ta live eiparxei pragmatika ekeines oi stigmes pou den exeis akousei sxedon tipota apo ena group, vlepontas tous epi skinis kataligeis na meineis me to stoma anoixto kai tin epomeni mera na trexeis na katevazeis diskografies kai na parakalas pote tha xanaerthoun na tous xanadeis.
E oi Bad Religion pragmatika mpeikan stin kardia mou, oso kai o ixos na min tous voithise kai se arketes fores mono vavoura kai fonitika akougontousan, pragmatika i xtesini vradia tous anoikei.
Faith No More : Den xero, isos na itan o tragikos ixos, isos na itan i kourasi tis kathimerinis (sinavlia meta tin douleia), isos... isos... Alla genika kati me xalase, safos kai i persini sinavlia tous itan 1000 fores kaliteri. Krima tous perimena arketa kaliterous kai genika apogoiteftika. Pantos mporo na paradexto oti o Patton san performer einai korifi.
Unkle : Efiga kai etsi den mporo na ekfrero gnomi. Genikotera aporia mou einai giati den ekopsan ta mikra sigrotimata stin arxi na valoun ta 3 group me ta full set kai na teleiosei i sinavlia se mia "logiki" ora (gia emas ta papoudia :p).
Aporia 2, thelo na matho peripou posi emeinan stous Uncle sto telos :S
νυσταζω οποτε συνοπτικα
Bad Religion εχω την αισθηση οτι πηδησανε και ο κοσμος και αυτοι φανηκε οτι γουσταραν
ο ηχος δεν ηταν καλος αλλα τοσα χρονια αναμονη τι να πω συγκινηση μεγαλη :touched:
FNM τους ειδα περσι καλυτερα ητανε απο φετος
unkle εφυγα
σετλιστ και τετοια δεν θυμαμαι
καληνυχτα και του χρονου με καλυτερο ηχο
edit τεστ στον εαυτο μου αν θυμαμαι
οχι με σειρα
Bad Religion
21st Century (Digital Boy)
No Control
I Want To Conquer The World
Sanity :touched:
Suffer
Materialist
The Lie
Sorrow
Generator
Atomic Garden
No Direction
A Walk
Recipe For Hate
American Jesus
Man With A Mission
Los Angeles Is Burning
Germs Of Perfection
New Dark Ages
Requiem For Dissent
Along The Way
κι εχω χασει 4-5 ακομα
ποσα αφησανε εξω παιξανε το Lie και απο το new maps αρκετα αφησανε εξω you, god song ,walk away τουλαχιστον ταθελα
ανιγουει Next time
opoios htan mprosta stous bad religion den paizei na eixe to paramikro parapono....KATAPLHKTIKOI...to poio oikogeneiako pit ever...apla epeftes panw se asxetous, evlepes sto mati tous AKRIVWS thn idia porwsh kai ksekinouses na tragoudas mazi tous...vghka les kai exw pesei se pisina alla aksize KATHE deuterolepto....
na prosthesw sto setlist tous apo auta pou leipoun (me prwth matia)
Fuck Armageddon this is hell
We're only gonna die
Do what you want
How much is enough?
Sinister Rouge
Before you die
Infected
Part III
FLAT EARTH SOCIETY (NAI GAMW TA PANTA NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII)
genika set list 29-30 kommatia...kanena parapono....tha ithela ki alla alla poia na vgaleis?
Comte de Saint-Germain
14-07-2010, 10:54
Τρομερή συναυλία.
Τα σαπόρτ απίστευτο γέλιο, οι πρώτοι ήταν κάτι ελληνόπαιδα emo, οι οποιοι πήγαιναν σε κάποια φαση να κάνουν και κάτι δύσκολα ανεβοκατεβάσματα με τις φωνές και γελούσε ο κόσμος με τις παραφωνίες. Αποκορύφωμα ένα τελείωμα τραγουδιού που πήγαν να το κλείσουν με διφωνία a capella και ο καθένας από τους δύο που τραγουδούσαν τελικά πατούσε αλλού. :D Ποζεριλίκι άπειρο, την είχαν δει και ροκσταρς.
Για τους Σέρβους που βγήκαν μετά τι να πει κανείς, δυο 50άρηδες σε samples και μπάσο και είχαν πάρει τους γιους τους ξερωγω για τα υπόλοιπα. Σαν μουσικοί δεν ήταν κακοί, αν εξαιρέσει ότι όπως σωστά παρατήρηση ERίτης, ήταν "σα να ξέχασαν τον τραγουδιστή τους". Ο τύπος ήταν βγαλμένος από Ανίτα Πάνια, φωνή υπερφρικτή, ενώ η σκηνική του παρουσία ήταν καταπληκτική, κάτι ανάμεσα στα παρακάτω:
SS1dO0JC2EE
0:33
και
iwGFalTRHDA
Bad Religion πολύ σωστοί επαγγελματίες και φάνηκε ότι το γούσταραν, αν και μετά τα 6-7 πρώτα κομμάτια βαρέθηκα τελείως, μου φαινόντουσταν όλα ίδια, καθώς δεν είμαι γενικώς του αμερικανικού ρεύματος πανκ. Μέχρι εκείνο το σημείο πάντως ανοίξαμε 4-5 mosh pit, μετά τα συνέχισαν οι υπόλοιποι μόνοι τους. :p
FNM τι να λέμε τώρα, ό,τι και να πω είναι λίγο, αρκετά διαφορετική setlist από πέρσι, μάλλον λίγο χειρότερη για τα γούστα μου, ήθελα real thing και take this bottle και we care a lot. Ένιγουεηζ εξίσου καλοί απάνω με πέρσι, αν και θα έπρεπε ο Πάττον να ήταν λίγο πιο χαμηλά, κάλυπτε κάπως τους υπόλοιπους στα πιο δυνατά κομμάτια που έκανε τα περίεργά του. Επίσης τα πιάτα στο τέλος ήταν λίγο μαλακία ιδέα, μπορούσε άνετα να έχει τραυματίσει κόσμο. Κατά τα άλλα πινκς παντού, πιάσαμε και μπλουζάκι και φύγαμε ευτυχισμένοι.
Unkle έκατσα περιορισμένα, καθώς δεν έχω προλάβει να ακούσω πολύ και ήθελα να τους ακούσω με μια ωραία μπυρίτσα χαλαρός και είχαν τελειώσει οι μπύρες και ξενέρωσα. Πάντως κάνα μισάωρο που άκουσα πολύ καλοί και με ωραίο ήχο. Με χάλασε λίγο μόνο το ότι μεγάλο μέρος της μουσικής τους ήταν προηχογραφημένο.
PS: Την επόμενη φορά αποφασίσαμε να φέρουμε καπάκια για μπουκάλια κρυμμένα στις τσέπες και να τα πουλάμε στον κόσμο.
BURNIN AMBITION
14-07-2010, 11:44
Επίσης τα πιάτα στο τέλος ήταν λίγο μαλακία ιδέα, μπορούσε άνετα να έχει τραυματίσει κόσμο.
PS: Την επόμενη φορά αποφασίσαμε να φέρουμε καπάκια για μπουκάλια κρυμμένα στις τσέπες και να τα πουλάμε στον κόσμο.traumatise kosmo
epishs egw panta exw mazi mou kapakia. swzoun zwes
Dr.Gonzo
14-07-2010, 16:07
...είχα καιρό να κάνω login...
Μπείτε ρε στο σάητ-των-δεν-χύνω (http://www.crackhitler.com/?page=rumors&part=0&id=1673) (sic) να δείτε μαδομούνι που παίζεται... Προειδοποίηση: Απαιτείται υπομονή.
BURNIN AMBITION
14-07-2010, 17:46
ti zwadia re postaran ekei mwre
Drumsick
14-07-2010, 18:15
Στηρίζουμε paco.
μπιζαριος
14-07-2010, 20:38
Μπηκα την στιγμη που ξεκινουσε η μπαντα πριν τους bad religion.
Χριστος και παναγια. Ενω η μουσικη ηταν μια χαρα ξερωγω ο τυπος που κρατουσε το μικροφωνο δεν. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τον αφησαν να μπει η κατι. δεν ξερω. αγνωστο.
bad religion δεν ειμαι κανας φαν αλλα μια χαρα γαμησαν. χαβαλεδιασαμε παιξαμε με τους υπολοιπους ERιτες, ηταν ομορφα.
Faith no more, γαμησανε, δε με νοιαζουν οι αποψεις περι ηχου και τετοια διαφορα κουραστικα σχολια. Εκει που ημουνα μια χαρα μου ακουγοτανε, εγω γουσταρα. οι FNM ειναι απο τις μεγαλυτερες μπαντες στον πλανητη κατα την προσωπικη μου αποψη και νιωθω πολυ γαματα που τους ειδα και δευτερη φορα στη ζωη μου ενω αν μου ελεγες πριν κανα εναμιση χρονο οτι θα εβλεπα FNM καποτε θα σε εδερνα που παιζεις με τον πονο μου ξερωγω.
Μετα τους FNM δεν αντεξα να κατσω αλλο, ημουν στο ποδι απο τις 8 και δεν ειχα παει σπιτι μετα την δουλεια και σημερα δουλευα παλι γιαυτο αποχωρησα οσο και αν ηθελα να κατσω :|
επρεπε να μπουλεψουν τα support η λιγοτερη ωρα η κατι. ΤΡΙΤΧΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΓΑΜΗΣΕ ΡΕ ΝΤΕΤΟΞ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
χαιρε σε οσους ηταν στην παρεα μας.
Drumsick
14-07-2010, 21:07
ημουν στο ποδι απο τις 8
Σιγά ρε ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ. Τι να πουμε κι εμείς που ξυπνάμε απ'τις 6μιση.
μπιζαριος
14-07-2010, 21:23
καλα στη πουτσα μας τωρα που τα λεμε ε.
ουτε σε ρωτησαμε ουτε θα την βγαλουμε να την μετρησουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη.
Drumsick
14-07-2010, 21:31
Ροφλ. Απέκτησε τουπέ κι ο μπιζάριος.
Clockwork Orange
14-07-2010, 23:42
Ο Μάκης ο Πά(ρ)ττον αποδείχτηκε μέγας μαλάκας (στσ: πρώτη φορά τον "έζησα") όσο μεγάλος μουσικός κι αν ήταν/είναι, τί τις ήθελε όλες αυτές τις παπαριές που είπε; Μπορεί να ήταν και χειρότερος από τον Hetfield σε αυτό τον τομέα αν κρίνω από αυτά που διάβασα/άκουσα...
Dr.Gonzo
15-07-2010, 10:11
Μου κανει ομως τρομερη εντυπωση το κοινωνικο χασμα μεταξυ αυτων που γραφουν εκει μεσα!.... (για τα σχολια στους FNM στο crackhitler μιλαμε)
Δεν ξερω, μονο εγω το βλεπω βασει ταξικων και κοινωνικων διαφορων; [engaging Zouraris mode]
Χωρις πλακα, ο paco και ο bill hicks μου κανουν για γονοι "μεσσαιων" οικογενειων, με ανωτερη μορφωση (τι λεω ρε μαλακα πρωιπρωι)... και αυτος ο Πανος (hey Panos...) μου κανει για παιδι απο Θηβων οπως παμε Αιγαλεω και κατω... (Ρεντη, Καμινια, Κερατσινι, hell yeah), τιμιος εργατης και πρωην μεταλλας - μπλουζακι Atheist.
Discuss.
Γκόντζε, εγώ στις 10.11 το πρωί φτάνω στη δουλειά μου, δεν έχω πιει ακόμα καφέ, λέω ένα "γιε" στη γραμματεία, γενικότερα δεν πολυεπικοινωνώ, και ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ το τελευταίο πράμα που θα μπορούσα να κάνω θα ήταν να κάτσω να σχολιάσω κοινωνιολογικά τα κόμεντς στο κρακχίτλερ.
Πες μου το μυστικό σου.
Dr.Gonzo
15-07-2010, 12:19
ααα... ευχαριστως!
Λοιπον, να επικοινωνησω δεν μπορω, ουτε κι εγω. Δεν θελω να ακουω ανθρωπους. Βαριεμαι να πω καλημερα. Ο καφες δεν με πολυπιανει... απο τις 9 που σκαω στο μαγαζι, κατα τις 12 ξυπναω λιγο. ΟΜΩΣ. Το κειμενο ειναι ωραιο... Το διαβασμα βρε παιδι μου... Αντι για εφημεριδα ανοιγεις τον μοζιλα. Εξακολουθω να ειμαι υπνωτισμενος, δεν μπορω να συγκρατισω ονομα, νουμερα κλπ, αλλα διαβαζω ιστοριες και νεα... στο ηαρ, στις ανταποκρισεις απο συναυλιες, στα μουσικα νεα του ιντερνετς, τετχοια πραματα... Αμα αργησει και το αφεντικο, το καιω: Wikipedia. Οποτες δεν ειναι μυστικο, συνεχιζω τον υπνο μου με την ελαχιστη δυνατη καταναλωση ενεργειας... κινουνται μονο οι βολβοι των ματιων μου...
BURNIN AMBITION
15-07-2010, 12:43
phga na to grapsw xtes alla kati egine kai svistike kaivarethika
παμε παλι λοιπον
εγκυρες πηγες μου ειπαν οτι ο πατον (εχμ συγνωμη οι φνμ) θα επαιζαν ως τελευταιο τραγουδι το σκαβωντας τον ταφο. και δε το επαιξαν γιατι περασαν λεει το χρονο κτλ. ποιος γαμοσπιτος ρε πουστη κοβει 5 λεπτα χρονο στους χεντλαινερς μη γαμησω, σε κλειστο χωρο που δεν ενοχλουν κανεναν? ή εκαναν και οι ακλ κωλο και εχεσαν τον κοσμο ολο? γαμω το σπιτακι τους?
δεν υπαρχει λογικη γαμω το ιτζεκτ
υγ. δε θα ασχοληθω με τη μαλακια στο κεφαλι που εδειρε τους φνμ και για αλλη μια φορα δεν ειπαν το γουι κεαρ α λοτ παρολο που σε ολη την περιοδια αυτο λεγαν και οχι το ντιγκιν...
σκατα
skata ixos.deksia aristera pano kato mprosta piso toualetes.
logiki timi se mpira kapos.oxi logiki se pota.
bad religion ela re epitelous tha doume!eidame kai den akousame.
faith no more eidame kai akousame kapos alla mikri simasia exei.
unkle trito tragoudi kalinixta epeftan pistolies apo to alkool.
(paraphernalia)o methismenos-kammenos-talaiporos pou pige na tin pesei stin dikia mou vromontas staxti kai kapzimo sto miso metro.lol.(7 to apogeuma)
Kaserinos
17-07-2010, 01:47
Και παω σε μια φαση να χαιρετησω Σαμπρελα αλλα κωλωνω διοτι βλεπου tattoos στα χερια.
Μετα απο ενα γρηγορο σερτσ στον σκληρο, ανακαλυπτω οτι εχω να κανω με τον τραγουδιαρη των Lucky Funeral και ακυρωνω την χαιρετουρα...
Αι αμ σορρυ:
http://c4.ac-images.myspacecdn.com/images02/115/l_40908113e4df4f158bc2074663904cab.jpg
KoiliaSamprela
17-07-2010, 02:50
Και παω σε μια φαση να χαιρετησω Σαμπρελα αλλα κωλωνω διοτι βλεπου tattoos στα χερια.
Μετα απο ενα γρηγορο σερτσ στον σκληρο, ανακαλυπτω οτι εχω να κανω με τον τραγουδιαρη των Lucky Funeral και ακυρωνω την χαιρετουρα...
Αι αμ σορρυ:
http://c4.ac-images.myspacecdn.com/images02/115/l_40908113e4df4f158bc2074663904cab.jpg
:touched:
γενικά έχει παρατηρηθεί ότι μας μπερδεύουν , γιαυτό θα σας πω ένα κόλπο για να μας ξεχωρίζεται ... εγώ δεν μπορώ να τραγουδήσω :)
Εν τελει για Unkle εχει κανεις να πει τιποτα?
Moonspellheim
20-07-2010, 10:29
Εγω που ειμαι φαν, ετσι κι ετσι. Ενω ειχαν κιθαρα, ντραμς, μπασσο και τραγουδιαρη, δεν ειχαν τραγουδιστρια. Και αυτο με χαλασε παρα πολυ, γιατι 3-4 απο τα πιο αγαπημενα μου εχουν γυναικεια φωνητικα και ηταν προηχογραφημενα.
danke ρε Moonspellheim για τις ινφος, τουλαχιστον ναι μεν δεν πηγαμε λογω $$, αλλα κι ετσι δεν 3ενερωσαμε κιολας...