View Full Version : Post/Stoner/Metal Glenti - Savato 3 Iouliou - Grasidia Estias - Panepistimio Patra!
Grim Fandango
04-07-2010, 20:06
για πειτε λοιπον...πως περασατε..; :P
για πειτε λοιπον...πως περασατε..; :P
"Ρε παιδιά,μέσα παίζει Manowar.Κάντε κάτι!"
:touched::touched::touched::touched::touched::touched:
Ωραία περάσαμε,ωραία κλάσαμε,φάγαμαν,ήπιαμαν και στο τελός μας βγήκε η κούραση.Πολλά πινκς σε όλους τους ερίτες που δώσανε το παρόν.:pink::pink::pink:
Tenderness Of Wolves,σοκ και δέος.Η μπάντα της βραδιάς.
dopefiend
05-07-2010, 05:06
ισχύει για tenderness of wolves.
dala sun και fields of locust σταθερές αξίες.
μπριτζόλες δε φάγαμε. :-(
Drumsick
05-07-2010, 06:56
Tι "σταθερές αξίες" ρε ΚΟΥΦΕ μινάρα?
Περισσότερα αργότερα.
edit: Το λοιπόν.
Dala Sun: Συμπαθείς. ΦΡΙΧΤΟΣ ήχος. Ενοχλητική ένταση στα φωνητικά που δε μου επέτρεψε να παρακολουθήσω ευχάριστα.
Entry Is Not Allowed: Ωραία πραγματάκια. Κομπλέ κι ο ήχος.
The Brightly Shining Sea: Not my cup of tea. Δεν παρακολούθησα καθόλου.
Tenderness Of Wolves: Η μπάντα της βραδιάς indeed. Εξαιτερικό performance και ήχος καμπάνα. Τα παιδιά δίνουν μαθήματα επαγγελματισμού. Οι απο κάτω να βλέπετε και να μαθαίνετε.
Fields Of Locust: Η απογοήτευση της βραδιάς, και του τριημέρου γενικά. Χειρότερο ήχο παίζει να μην έχω ακούσει ποτέ σε live, και δεν έχω πάει σε λίγα. Τα τομ να κλιπάρουν, τα φωνητικά να κλιπάρουν, οι κιθάρες να μην ακούγονται στα καθαρά και να κλιπάρουν γάμα τα στις αλλαγές από καθαρά σε βρώμικα. Καταλήγω πως οι πατρινοί είναι απλά κουφοί, δεν εξηγείται αλλιώς. Πραγματικά, τη μάνα μου να έβαζα να κάνει ήχο, καλύτερος θα έβγαινε. Και μη μου αρχίσετε πάλι τα "έφταιγε ο εξοπλισμός μωρέ" γιατί οι από πάνω ισοπέδωσαν το επιχείρημα αυτό με φοβερή ευκολία.
Στα της μπάντας τώρα, δεν ξέρω αν μπορούν να δικαιολογήθούν απολύτως λόγω περασμένης ώρας και εξωφρενικού αλκοολισμού, αλλά η απόδοσή τους ήταν για κλάματα. Οι φαλτσιές και οι λαθάρες έδιναν και έπαιρναν και σε συνδιασμό με τον κάκιστο ήχο, με γέμισαν θλίψη. Η εντύπωση που μου αφήσατε είναι πως στην πραγματικότητα έχετε ακόμα πάρα πολύ δρόμο για να γίνετε η μπαντάρα που μπορείτε να είστε στο στούντιο. Ελπίζω να σας πετύχω κάποια στγμή νηφάλιους και να με διαψέυσετε.
Πέρα από αυτά, ωραία η όλη φάση, αν και σωματικά δεν ήμουν και στην καλύτερη κατάσταση για να αντέξω χωρίς γκρίνιες το 10ωρο.
Πολλά πολλά πινκς σε σλαφρόχος (ΚΑΥΛΑ), ντοουπφιντς, χαρμπίνγκερς, σόρες, ουανς έμπερορς (κι ας με κοίταζε με μισό μάτι =( ) και ραπαράιες που γνώρισα. Πινκς και σε ανχόληδες, γκόθικς και φέουλες. Μισό πινκ και για τον ναζουμ ακόμα!
Πέρασα όμορφα με το παρεάκι σας =)
Γκριμ φαντάνγκο, έχω την εντύπωση πως ήσουν εσύ που μου βρήκες μέρος να καβατζώσω τη τσάντα μου. Σ'ευχαριστώ πολύ =)
Άντε, και του χρόνου παιδιά.
τέλεια ήτο. πάντα τέτοια κ λοιπά ξέρετε τώρα.
ένα τεράστιο μπράβο κ ένα ακόμα πιο μεγάλο ευχαριστούμε για όλα στα παιδιά που το έστησαν όλο αυτό.
μακάρι να γίνονται πιο συχνά τέτοια ωραία πράματα
Enjoy_CruD
05-07-2010, 12:44
Anelpista omorfa perasaman.
Ena megalo bravo se osous stiriksan tin prospatheia mazi mas.
Ena terastio bravo sti xrisoxera pou dimiourgise auti tin tzatzikara (xawsa..)
Ena teratwdes gamiesai sto malaka pou patage koubakia sti konsola prin vgoun oi lokasts kai ta gamise ola...(ksereis pios eisai :P)
Ena megalo bravo ston alekara pou eswze synexws to ixitiko xaos, tou ftoxou plin timiou PA tis estias...
Ena megalo euxaristw se autous pou me epaneferan sta egosmia meta to telos tou live apo to vathi koma, kapou sta adyta tou theatrou...
Panta tetoia, kai tou xronou me ygeia!
Tenderness.-
Grim Fandango
05-07-2010, 14:03
@dopefiend: αστο ρε συ, δε σωζεται...με τιποτα..! :P
...'νταξει τι να λεμε τωρα, απλα δε γινοταν εκεινη την ωρα να παιξουμε. και χεσμενοι ημασταν, και ο ηχος ηταν χαλια κ πανω στη σκηνη, και, και, και, και γενικα δε θελω να δικαιολογηθω/ουμε, αλλα οι υπολοιποι μπορουν ευκολα να επιβεβαιωσουν οτι ηταν μακραν η χειροτερη μας εμφανιση. το θεμα ειναι πως περναγαμε παρα πολυ ωραια με το ολο σκηνικο, οποτε δε μπορουσαμε να κρατηθουμε να μην πιουμε - 'η εστω να κρατησουμε ενα επιπεδο- μεχρι τις 1:30 κ βαλε που βγηκαμε να παιξουμε... μπορει να απογοητευσαμε καποιους που ειχαν ερθει κ εξω απ'την πατρα να μας δουν -καλη ωρα η drumsick (ναι, εγω ημουνα)- αλλα δυστυχως 'η ευτυχως, δεν ημαστε επαγγελματιες...
ενα μεγαλο ευχαριστω στον αλεξανδρο, που ηρθε να κανει ο,τι μπορουσε στην κονσολα κ στο στησιμο, σε ολα τα παιδια απο μπαντες κ μη που ηταν εκει απ'το μεσημερι κ βαλαν ενα χερακι να στηθει ολο αυτο, και ενα ειλικρινα τεραστιο ρισπεκτ στα λιγα ατομα που μειναν μεχρι τελους κ βοηθησαν να μαζευτουν τα πραγματα...ο ορισμος της υπερπροσπαθειας. οι υπολοιποι, ελπιζουμε να περασατε ομορφα σε ολο αυτο το νταβαντουρι και ποιος ξερει, αν ειμαστε καλα κ του χρονου ισως το επαναλαβουμε!
Η εγγυηση ο Λιακος που ηταν ρε?
Ακουγονται πολυ ωραια ολα και ξενερωνω που δεν κατεβηκαμε αλλα η εξεταστικη μας παει πιπα κωλο!
dopefiend
05-07-2010, 15:16
σταθερή αξία στο κλάσιμο βρε παιδιά μπουρουχαχα (τώρα το σωσα)
χωρίς πλάκα πάντως εγώ μια χαρά πέρασα, ίσως επειδή δεν είχα υψηλές απαιτήσεις εκείνη τη δεδομένη στιγμή.
dala sun έπαιξαν πολύ καλά πάντως και ο ήχος δεν ήταν ΦΡΙΧΤΟΣ. γενικά ήταν κακός ο ήχος αν απομακρυνόσουν από τη σκηνή και ειδικά στα πλάγια, πράγμα λογικό αν σκεφτείς τον εξωτερικό χώρο και τι εξοπλισμό είχαν. στο κάτω κάτω μια αυτοργανωμένη φάση ήταν, όχι κανα πατρινό rockwave.
βέβαια, καταλαβαίνω και τη Χ που ήρθε ειδικά για fields και ξενέρωσε. αλλά εντάξει, τι να κάνεις. η ζωή είναι μια ρώσικη ρουλέτα. συμβαίνουν!
Drumsick
05-07-2010, 15:31
Toν ήχο τον τσέκαρα από όλες τις πιθανές μεριές και ήταν σκατά, κυρίως επειδη η φωνη κάλυπτε τα πάντα όλα. Μιλώντας για ντάλα σαν.
Από κει και πέρα οκ, δεν ξενέρωσα γενικά, πέρασα φίνα το τριήμερο και διασκέδασα πολύ και στο λάιβ. Δε μετανιώνω καθόλου που ανέβηκα δλδ.
Απλώς απογοητέυτηκα τρελά με φηλντς επειδή βαράω γερό κόλλημα με την πάρτη τους αυτό τον καιρό κι ενώ ήλπιζα σε ξεβίδωμα κεφαλιού και σπάσιμο σα να μην υπάρχει αύριο, γκρεμίστηκαν τα όνειρα μου, έμεινα με το πουλί στο χέρι και απομυθοποιήθηκαν σα μπάντα στα μάτια μου.
(είμαι σκληρή το ξέρω, αλλά από αγάπη το κάνω!)
Enjoy_CruD
05-07-2010, 16:48
Re synvainoun auta ti na kanoume, anthrwpina pramata.
Pistevw opios k na paize sti thesi ekeini ,meta apo ti mera pou proigithike(psise,trwge,peine,ksine,klp) tin idia tixi tha eixe.
Vevaia ipirxe mia entoni prodiathesi apo ti parti olwn gia aneleito kapsimo apo nwris pragma pou xeiroterepse tin katastasi...alla dystixws/eytyxws itan anapofeukto dedomenou tou autogranwtou xaraktira kai tou klimatos tou olou event.
Kai na gia na leme k tou stravou to dikio...oi TOW skasane miti me bassokolones,triples kefales kai diastimoploia! o ixos mono k mono apo to patari gamouse!
Twra oi loipoi voleutikan me oti ypirxe apo koinou , pragma pou apo mono tou efere se megalo vathmo tin diafora ,peran tou ixolipti...
Ta ypoloipa ta eipame "xeza omorfi" klp klp....
(sorry gia ta greeklish)
Drumsick
05-07-2010, 16:51
Οκ, ομολογουμένως δεν πρόσεξα πως οι ΤoW φέρανε κι άλλα πράματα.. Τεσπά, άλλη φορά.
Ra Pariah
05-07-2010, 19:48
Pinks σε Rebelos και Drumsick για την αθηναϊκή φινέτσα τους! :pink:
Κατά τ' άλλα μου φαίνεται ότι όλες οι μπάντες προσπάθησαν και αξίζουν συγχαρητήρια γι' αυτό! :dfinger:
Δεν είναι λίγο πράγμα να στήνεις σκηνή μες στο καταμεσήμερο, έτσι; Συνεπώς τα μεγαλύτερα "horns up" του πλανήτη στον Grim! :dfinger:
Once_Emperor
05-07-2010, 20:00
Grim 'n necro \m/
Γενικά γαμώ περάσαμε. Φάγαμε (oϊμέ), ήπιαμε, ακούσαμε και τις μουσικές μας, γνωρίσαμε και κόσμο (unholy rebelos και Χ ψυχούλα). Να ξαναγίνει!
Drumsick
05-07-2010, 20:27
:pink:
dopefiend
05-07-2010, 20:32
που σκατά ήταν ο χρήστης rebelos, γιατί δεν τον χαιρετήσαμε?
"Ρε παιδιά,μέσα παίζει Manowar.Κάντε κάτι!"
:touched::touched::touched::touched::touched::touched:
γελαω!
οτι ειπατε οι προηγουμενοι εκτος απ' τη γκρινιαρα =Ρ
και τι μπανταρα πια αυτοι οι Tenderness. ενα ευγε τιποταλλο.
πινκς σε πατρινους που ξαναειδα(θα με ξαναυποστειτε το σεπτεμβρη), σε χι (ψυχουλα =Ρ) και στο σπλιτακι ρεμπελο-με τον φιλο του, φουλ συμπαθεια. αντε και του χρονου με περισσοτερα ξυδια.
ωραια φαση κ να ξαναγινει του χρονου...να γινει εθιμο :P
κοσμος κομπλε...ολες οι γνωστες φατσες..ειδα και ενα μπουλουκι εριτες !
λαπτοπ ραπαραια με δισκους ασχολιαστους,,,αλλα δεν θα τον εκθεσω!!
μπραβο στους φιλντς που τρεξανε τοσο κ που ηπιανε οσο μπορουσαν!
κ σε αλεκο που ελιωσε ολη μερα για τη φαση!