View Full Version : Rammstein @ Terra Vibe
Captain Howdy
29-06-2010, 01:41
Xwris polla polla: Den mporw na perigrapsw ayta pou eida. THEOI OI RAMMSTEIN kai eimaste tyxeroi aytoi pou tous eidame. Egw tous blepw prwti fora k exw meinei malakas.
Feuer Frei, Links 2 3 4, Ich tu dir weh, Rammlied, du riechst so gut, weidmanns manns manns manns heil kai BEBAIWS I C H W I L L !!! :touched::touched::touched::dfinger::dfinger::dfinger::touched::touched::touched:
EPOS RE EPOS!
PS: Kafton ton p@@@@@i ton pliktra!!! XAXAXAXA!!
Edit: De xreiazetai na pw gia fwties pyrotexnimata ktl. Den perigrafontai. Osoi ta zisane katalabainoun.
fandango
29-06-2010, 07:52
εγώ πάλι δεν ξέρω τι να πω. ωραία περάσαμε, αλλά δεν ήταν η συναυλία που θα μου αλλάξει τη ζωή και να βγαίνω να λέω "μην τους χάσετε με τίποτα, δεν έχετε ξαναδεί τέτοιο πράγμα, ακόμα και αν δεν ακούτε τη μουσική τους θα πάθετε μουνόπλακα" κλπ σαν 10χρονο που είδε πρώτη φορά λάιβ, don't believe the hype γενικά. κόσμος της πούτσας, λίγο χοροπηδηχτό μόνο έπεσε στο ντου χαστ, γεμάτο από ατομάκια του πάνω ορόφου στο 8μπολ, με πηρούνια-βραχιόλια στα χέρια (λολ ρε μαλάκες), που χτυπιόντουσαν στους ελεεινά τρισάθλιους κομπιγαμώτονκράιστ τους και στους rammstein ήταν όλοι με το κινητό στο χέρι, "μαλάκα έβγαλα 45 λεπτά βίντεο", μπράβο ηλίθιε, πήγαινε σπίτι τώρα να δεις τη συναυλία που δεν είδες από κοντά. :moutza:
βρήκα κι ένα φίλο στην έξοδο, μου λέει "τους έκοψαν πολλά από το show, η κοπέλα μου τους είδε και Βερολίνο και λέει η μέρα με τη νύχτα", αν είναι κανείς που ήταν και Σόφια και Αθήνα ας πει τη γνώμη του, όπως και να'χει άκουσα αρκετές φορές την άποψη "η μουσική έρχεται σε 2η μοίρα και κερδίζουν τον κόσμο μόνο με εφέ, πυροτεχνήματα και φωτιές" και δεν ξέρω τι να πω για να την αντικρούσω.
Drumsick
29-06-2010, 08:15
"μαλάκα έβγαλα 45 λεπτά βίντεο", μπράβο ηλίθιε, πήγαινε σπίτι τώρα να δεις τη συναυλία που δεν είδες από κοντά. :moutza:
:pink:
KoiliaSamprela
29-06-2010, 08:38
εγώ πέρασα γαμώ.
Φοβερό show καλό performance αλλά μου φάνηκε λίγο.
Αν και πάνω από 10 χρονών (:twisted:) ΔΕΝ είναι να το χάνεις το show.
Ο κόσμος ότι να 'ναι , αλλά εντάξει, trendo-συναυλία πας να δεις , δεν περίμενα και κάτι καλύτερο.
Μετά από τους Black Sabbath ξανά στο χωράφι , και μάλλον άλλο τόσο θα ξαναπάρει να ξαναπάω. Μας είχαν σε ένα parking που είχε στην ανηφόρα χαλίκι , με αποτέλεσμα να κολλάνε όλα μα ΟΛΑ τα αυτοκίνητα. Τιμή και δόξα στο παλικαράκι που βοήθησε στο σπρώξιμο και έφυγα, τιμή και δόξα στον γιανκ μεταλά που κατηφόριζε Εθνική οδό κάνοντας οτο-στοπ. Δυστυχώς γεμάτο αμάξι με θρεφτάρια και δεν τον μάζεψα.
Πίσα και πούπουλα πάλι στην Ντι-Ντι
, όπως και να'χει άκουσα αρκετές φορές την άποψη "η μουσική έρχεται σε 2η μοίρα και κερδίζουν τον κόσμο μόνο με εφέ, πυροτεχνήματα και φωτιές" και δεν ξέρω τι να πω για να την αντικρούσω.
Να τους πεις οτι αυτη η αποψη ειναι για τα σκουπιδια
fandango
29-06-2010, 08:57
, όπως και να'χει άκουσα αρκετές φορές την άποψη "η μουσική έρχεται σε 2η μοίρα και κερδίζουν τον κόσμο μόνο με εφέ, πυροτεχνήματα και φωτιές" και δεν ξέρω τι να πω για να την αντικρούσω.
Να τους πεις οτι αυτη η αποψη ειναι για τα σκουπιδια
γιατί όμως; λέγαμε ας πούμε ότι με τους Metallica την Πέμπτη, που δεν είχε και τρελό show, ένα video wall και 2 φωτιές, τα σπάσανε και τα σπάσαμε όλα. Αν χθες οι rammstein δεν είχαν το show που είχαν, θα έλεγε κανείς αποθεωτικά σχόλια; για να μην παρεξηγηθώ, εμένα μου αρέσουν και οι rammstein και η μουσική τους, και τα είπαμε, στο λάιβ πέρασα ωραία. Αλλά όχι, δεν ήταν εμπειρία ζωής. Και καταλαβαίνω ας πούμε τον αδερφό μου που είναι στην κατηγορία "μου αρέσουν 2-3 cd, δεν καίγομαι πια να τους δω λάιβ για να τρέξω στο εξωτερικό, αλλά οκ, αφού έρχονται εδώ ας πάμε να τους δούμε", και μετά το λάιβ μου έλεγε ότι καλοί ήταν ρε παιδί μου, αλλά δε δικαιολογείται με τίποτα όλος αυτός ο θόρυβος που έγινε τις τελευταίες μέρες από όσους τους είδαν στο Sonisphere.
Δε με πολυενδιαφερει ο ντορος για οποιοδηποτε συγκροτημα παιζει. Και για τους Metallica θεωρω οτι ηταν αδικαιολογητος ο ντορος και πως ενα μεγαλο ποσοστο αυτων που ηταν στη συναυλια ελιωσαν επειδη ακουγαν το Master Of Puppets και το Blackened και λεγαν "πω μαλακα παιζουν τα παλια". Εγω σε μια συναυλια Rammstein, περα απο το φοβερο show και τις φωτιες (που τα θεωρω αναποσπαστο κομματι της γενικοτερης εμπειριας Rammstein, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα) θα ελιωνα με τη ΜΟΥΣΙΚΗ, με τον ιδιο τροπο που θα ελιωνες εσυ σε μια συναυλια Pain Of Salvation ή ο καρχαρτ με τους Darkthrone, οποτε η αποψη καποιου που δεν ανηκει σε αυτην την κατηγορια, ειδικα αν εσκασε στη συναυλια και πληρωσε χρηματα για κατι που δεν τον τρελαινει, με αφηνει αδιαφορο πραγματικα. Κοινως, το γεγονος οτι εχουν ολο αυτο το show ειναι μια ευκολη δικαιολογια για να θαψει τη μουσικη τους κανεις, ομως δεν ειναι ετσι, γιατι η μουσικη δεν ειναι σε δευτερη μοιρα. Δηλαδη αν δεν ειχαν ολο αυτο το show και τις φωτιες θα εγραφαν "καλυτερη" μουσικη? Θα εγραφαν αλλη μουσικη? Οποιος θελει παει και τους βλεπει, οποιος δε θελει δεν παει, τα υπολοιπα ειναι αναλυση χωρις νοημα
ΥΓ. Πληροφορηθηκα πως οταν ανεβηκε στο κανονι που χυνει ολον τον κοσμο, ειπε "you have a mu-ni, I have a pu-tso". Επιβεβαιωστε να προσκυνησουμε ακομα περισσοτερο οι fanboys.
fandango
29-06-2010, 09:12
ΥΓ. Πληροφορηθηκα πως οταν ανεβηκε στο κανονι που χυνει ολον τον κοσμο, ειπε "you have a mu-ni, I have a pu-tso". Επιβεβαιωστε να προσκυνησουμε ακομα περισσοτερο οι fanboys.
επιβεβαιώνω. :razz: επίσης είπε το κλασικό efcharisto, και heria psila.
γαμάτο ήταν που πριν το encore υποκλίθηκαν στον κόσμο ενώ στο τέλος γονάτισαν, ψάχνω σχετική πικ, αν την βρει κανείς ας την ποστάρει.
inb4 διασκευη Χατζηγιαννη απο Rammstein
Dr.Gonzo
29-06-2010, 09:43
[γουσταραστουςμεταλικα] Εμενα δεν με εφτιαχνε ο ηχος: Ωραιο να ακουγεται δυνατα η φωνη του Τηλιου αλλα αυτες οι κιθαρες "ολο μεσσαια-καθολου πριμα" ηταν πολυ κομπαρσοι.... Ωραιο το σοου, ειπαμε, αλλα ο ηχος... δεν "επιβληθηκε" [/ναιοχετφιλντειχεηχαρα]
enitharmon
29-06-2010, 11:02
επιβεβαιώνω. :razz: επίσης είπε το κλασικό efcharisto, και heria psila.
γαμάτο ήταν που πριν το encore υποκλίθηκαν στον κόσμο ενώ στο τέλος γονάτισαν, ψάχνω σχετική πικ, αν την βρει κανείς ας την ποστάρει.
ποιο κλασσικό, φρούτο της τελευταίας περιοδείας είναι να επικοινωνεί με το κοινο, όταν τον πρωτοάκουσα να λέει "καλά χριστούγεννα" το δεκέμβρη, νόμιζα ότι ξέρει ότι θα πεθάνει οσονούπω
υπόκλιση και γονάτισμα κάνουν πάντα
psychotron
29-06-2010, 11:26
βρήκα κι ένα φίλο στην έξοδο, μου λέει "τους έκοψαν πολλά από το show, η κοπέλα μου τους είδε και Βερολίνο και λέει η μέρα με τη νύχτα", αν είναι κανείς που ήταν και Σόφια και Αθήνα ας πει τη γνώμη του
Τους είδα Παρίσι το Δεκέμβριο, αλλά σε κλειστό χώρο, οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη αν σε ανοιχτούς χώρους έχουν το κάτι παραπάνω στο show, πάντως συγκριτικά με εκεί (Παρίσι) οι διαφορές δεν ήταν και τεράστιες. Δηλαδή ΟΚ, έλειπαν κάποια extra πυροτεχνήματα / φωτιές, αλλά δεν θα έλεγα και μέρα με τη νύχτα σε καμία περίπτωση. Εκεί βέβαια είχαν παίξει και 2 τραγούδια παραπάνω, Seemann και Engel (στο οποίο έγινε και της πουτάνας από φωτιές και βεγγαλικά), αλλά δεν είχαν πει το Du Riechst So Gut αν θυμάμαι καλά, στη θέση του είχαν παίξει το Liebe ist fur alle da. Ωστόσο από το Δεκέμβριο έχουν περάσει 6 μήνες και δεν ξέρω μήπως έχουν αλλάξει ελαφρώς το setlist τους (γενικώς).
Μας είχαν σε ένα parking που είχε στην ανηφόρα χαλίκι , με αποτέλεσμα να κολλάνε όλα μα ΟΛΑ τα αυτοκίνητα. Τιμή και δόξα στο παλικαράκι που βοήθησε στο σπρώξιμο και έφυγα
χεχ κι εγώ στο parking ήμουνα, αλλά το έκοψα τελείως άκρη δεξιά στην άνοδο στα χώματα και δεν βρήκα ούτε σε χαλίκι ούτε πουθενά, βγήκα πανεύκολα. Χάζευα μάλιστα και τους άλλους που κολλούσαν και έβγαιναν οι συνεπιβάτες για σπρώξιμο :oops:
Raven Lord
29-06-2010, 11:28
ότι θα έκοβαν show στην Αθήνα σε σχέση με τη Σόφια το έιχα ακούσει από πριν, αλλά δεν μπορώ να έχω άποψη αφού δεν ήμουν κ στα δύο live.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση στη Σόφια ήταν ότι μάλλον είχαν περισσότερο κόσμο από ότι οι Metallica. Με την παρέα που είχαμε ανέβει, είχαμε την ίδια διαφωνία πάντως. οι μισοί υποστήριζαν ότι χωρίς το show θα ήταν μια μέτρια μπάντα που αποκλείεται να είχε τόση απήχηση και ότι οι μουσική τους είναι υπερτιμημένη. προσωπικά, διαφωνώ. από rammstein μου αρέσουν αρκετά πραγματάκια, παρόλο που είναι μια μπάντα που ξεφεύγει από τον ήχο που ακούω συνήθως, επείδή τα τραγούδια τους βγάζουν ένα τσαμπουκά και μια πόρωση. δε θα τραβιόμουν σόφια μόνο γι'αυτούς, αλλά δε θα έλεγα και ότι τους παρακολούθησα λόγω show.
karharias
29-06-2010, 11:29
το live ήταν πολύ καλό!!! το show με τις φλόγες ήταν ουαου! ήμουν περίπου τον ηχολήπτη και το πρόσωπο μου καιγόταν όταν έπαιζαν με τις φωτιές. φαντάζομαι τους μπροστινούς... πόσο μάλιστα την μπάντα!
παράπονα:
1. κάπου "έχανε" ο ήχος. ώρες ώρες ήταν αισθητό, γενικά περίμενα καλύτερο ήχο, όχι ότι ήταν και χάλια φυσικά.
2. δεν άκουσα mein teil, angel και μερικές ακόμη επιτυχίες. 1μιση ώρα show μετρημένο με τον μετρονόμο.
3. μικρό stage και περιορισμένο show, σύμφωνα με όσους ήταν Βουλγαρία, λένε, ποιο φαντασμαγορικά με καλύτερο πρόγραμμα
Οι ποιο πάνω λέτε αρκετές βλακείες και μερικοί λέτε ακόμη περισσότερες.
ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΠΟΥΦΟΙ είναι δυνατόν να ακούσατε το "ευκαριστούμε" και το "χέργια πσιλά" και να μην ακούσατε το θεϊκό
"You have μούνι, I have πούτσος, So, what’s the problem, Let’s do it quick"
Raven Lord
29-06-2010, 11:31
καλά, βουλγαρία η σκηνή συγκρίνεται μόνο με αυτή των ac dc, από ότι έχω δει ως τώρα
KoiliaSamprela
29-06-2010, 12:02
Μας είχαν σε ένα parking που είχε στην ανηφόρα χαλίκι , με αποτέλεσμα να κολλάνε όλα μα ΟΛΑ τα αυτοκίνητα. Τιμή και δόξα στο παλικαράκι που βοήθησε στο σπρώξιμο και έφυγα
χεχ κι εγώ στο parking ήμουνα, αλλά το έκοψα τελείως άκρη δεξιά στην άνοδο στα χώματα και δεν βρήκα ούτε σε χαλίκι ούτε πουθενά, βγήκα πανεύκολα. Χάζευα μάλιστα και τους άλλους που κολλούσαν και έβγαιναν οι συνεπιβάτες για σπρώξιμο :oops:
το σχέδιο είχε όντως έτσι , το τέρμα δεξιά ήταν το σωστό , αλλά όταν έφευγα είχαν ήδη φρακάρει 3 αμάξια εκεί :oops:
fandango
29-06-2010, 12:15
ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΠΟΥΦΟΙ είναι δυνατόν να ακούσατε το "ευκαριστούμε" και το "χέργια πσιλά" και να μην ακούσατε το θεϊκό
επειδή είσαι βλαμμένος, διάβασε άλλη μια φορά αυτό που ρώτησε ο φιξξξερ και αυτό που του απάντησα.
karharias
29-06-2010, 12:22
περίεργο.. πριν κράξω δε το έγραφε αυτό!!!
μήπως έχει γίνει αναβάθμιση στο forum και με το κράξιμο έχει αυτόματη διόρθωση?! :P
fandango
29-06-2010, 12:23
μήπως έχει γίνει αναβάθμιση στο forum και με το κράξιμο έχει αυτόματη διόρθωση?! :P
ναι, αφού έκραξες είπα στον φιξξξερ να κάνει την ερώτηση για να προλάβω να απαντήσω.
http://www.myself.gr/files/Image/Products/Fashion/gualia/2008/aprilios/resized/gialiamiwpias_m_300_244.jpg
και :moutza:
karharias
29-06-2010, 12:25
την μουντζα την δεχομαι.. αλλα οχι κ γυαλια ρε μαλακα! 2000 ευρω για λεϊζερ εδωσα! επιτελους βλεπω.. απλα δεν ειμαι προσεχτικος
fandango
29-06-2010, 12:28
την μουντζα την δεχομαι.. αλλα οχι κ γυαλια ρε μαλακα! 2000 ευρω για λεϊζερ εδωσα! επιτελους βλεπω.. απλα δεν ειμαι προσεχτικος
άντε, δεν το είδες την πρώτη φορά. Την 2η δεν είδες ότι το ποστ μου δεν έχει γίνει edited? τζάμπα 2 χιλιάρικα φίλος.
είδαμε και τον τυπά από το love bites που η γκόμενα τον είπε σατανιστή επειδή είχε αφίσα faith no more, ακόμα το ίδιο παντελόνι φορούσε. :razz:
karharias
29-06-2010, 12:34
δλδ πιστεψες οτι νομιζα πως υπαρχει αυτοματη διόρφωση?! αν ναι επαναφέρω το ΜΠΟΥΦΟΣ! :P
την δευτερη φορα το ειδα κ καταλαβα τι εγινε, γι αυτο κ ειπα "δεχομαι την μουντζα"... τεσπα, ενημερωτικα η ενχειρηση πετυχε με εκπληκτικα αποτελεσματα! μπορω να δω μεχρι κ τις κλειδωσεις από το πόδι ενός μυρμηγκιού σε απόσταση 10-15 μετρων. εχει auto focus κ zoom
Kelldorain
29-06-2010, 12:36
Απίστευτο σαν show και πολύ ωραίο live γενικά. Υποθέτω κάποια πράγματα με φωτιές θα τα έκοψαν, αλλά ακόμα και τώρα είχε αρκετά. Ήχος ήταν εντάξει εκτός από κάποια σημεία. Αυτό με τα κινητά έχει όντως παραγίνει, δηλαδή δεν λέω να βγάλεις να τραβήξεις 1-2 βίντεο, αλλά έβλεπα άτομα με το κινητό ΟΛΗ την ώρα, ffs.
Raven Lord
29-06-2010, 12:43
δλδ πιστεψες οτι νομιζα πως υπαρχει αυτοματη διόρφωση?! αν ναι επαναφέρω το ΜΠΟΥΦΟΣ! :P
την δευτερη φορα το ειδα κ καταλαβα τι εγινε, γι αυτο κ ειπα "δεχομαι την μουντζα"... τεσπα, ενημερωτικα η ενχειρηση πετυχε με εκπληκτικα αποτελεσματα! μπορω να δω μεχρι κ τις κλειδωσεις από το πόδι ενός μυρμηγκιού σε απόσταση 10-15 μετρων. εχει auto focus κ zoom
πόση μυωπία είχες και πού έκανες την επέμβαση
fandango
29-06-2010, 12:44
με αυτή τη μαλακία που έγραψες ήταν σαν να έλεγες ότι έκανα την διορΘωση γιατί με έκραξες. Τώρα εσύ θα βγεις να πεις "ναι το είχα καταλάβει από την πρώτη φορά" κι εγώ θα αναρωτιέμαι γιατί κάνω διάλογο με τον karharias.
on topic, fx9VP6HU-44
karharias
29-06-2010, 12:45
πόση μυωπία είχες και πού έκανες την επέμβαση
4.75 και στα δυο ματια (δε ξερω γιατι ξεκινησαν και τα δυο απο 0.5 και ανεβαιναν σταδιακα μαζι). στο Προτυπο Οφθαλμολογικό Κέντρο Θεσσαλονίκης
fandango.. μάλλον τα παίρνεις πολύ στα σοβαρά όλα.. θα έχω στο νου μου να μη ξανασχολιάσω post σου, τουλάχιστον όχι χωρίς τον δικηγόρο μου
Ra Pariah
29-06-2010, 14:19
Εγώ γούσταρα. :smile:
Άλλη νότα δίναν τα "children of the night" του event, πάντως. :touched:
karharias
29-06-2010, 14:21
είχε πολύ ξέκωλλο μέσα, γούσταρα! γκόμενες ντυμένες απλά με ένα δίχτυ.. αυτά είναι γούστα! βέβαια μπουρουχάκια ήταν, αλλά τέτοια ώρα....
NihilistikOrder
29-06-2010, 14:32
Οποιος γκρινιάξει για οτιδήποτε (εκτός του παρκινγκγκγκ) είναι τουλάχιστον τιγκα βλάκας και γερομέταλος ... next time σπιτι του να δει βραζιλιαρα κ καπακι γεωργιου.
Το λαιβ δεν υπηρξε από ολες τις αποψεις . Σε αυτά που ακουστηκαν για το σοου , ρε τσοπανηδες πατηστε ουτουμπ κ δειτε πως ηταν στις αλλες χωρες και ελατε να μου πειτε μετα τις διαφορες. Στο παρισι συγκεκριμένα έπαιξαν κανα δυο εφε (κατι κρεμασμενα μωρα που ανατινάζονταν , κ διαφορετικό μπάσιμο από γυάλινο τοίχο).
με αγαπη ,
10χρονος - πρωτο μου live
Ra Pariah
29-06-2010, 14:40
ο άλλος από πίσω μου ξενέρωσε γιατί δεν έβγαζαν ΡΑΜΜΣΤΑΗΝ ΦΙΛΙΝΓΚ λέει, πως τα βρίσκουνε και τα λένε.
Όταν μιλάς για μπάντες που σου αρέσουν, είσαι ακόμη ΦΑΡΜΑΚΕΡΟΣ. :nj:
Κι εγώ έκανα έναν ΜΕΓΑΛΟ κύκλο, αλλά μόνον τον http://2.bp.blogspot.com/_BJs8mlnXmKQ/SBNSmhg2YQI/AAAAAAAALG4/fijcv-IIXmE/s320/Domine+-+Dragonlord+(Tales+of+the+Noble+Steel).jpg εντόπισα. Θα μου πεις ποιος ήταν μαζί σου από κοντά. :smile:
karharias
29-06-2010, 14:43
δεν φταίνε οι Rammstein για το show της Ελλάδας. Από την στιγμή που το stage είναι αρκετά μικρό γι αυτούς και η διέλευση του κόσμου όχι τόση όση θα έπρεπε για τέτοια μπάντα (να ναι καλα οι καλοί διοργανωτές με τα υπέρογκα εισιτήρια, ζήτω η Βουλγαρία (με την ίδια τιμή έχεις μεταφορικά, live, ξενοδοχείο + πουτάνα deluxe!)) είναι λογικό να περιορίζουν το show τους.
στο pussy ήθελα σημαία Τζούλιας απο την Γερμανική μπάντα.. κρίμα....
επίσης συμφωνώ με απο πάνω που λέει ότι έχει παραγίνει αυτό με τα κινητά/κάμερες/φωτογραφικές. Πραγματικά δε παρατηρείς καμία κινητικότητα στο κοινό πέρα από σηκωμένα χέρια που κρατάνε κινητό. κάποτε κλαιγόμασταν ότι δεν γίνονται live στην ελλάδα και άρχισαν να γίνονται. μετά κλαιγόμασταν που έλεγαν τους γιαπωνέζους ποιο θερμούς ακροατές ενώ εμείς τα σπάγαμε. μετά κλαιγόμασταν που δεν γυρνάνε dvd live στην ελλάδα, έγινε και αυτό.
χτες εκτός απο δυο πυρσούς που άναψε μια γκόμενα πίσω μου, τίποτα άλλο έγινε από το κοινό? ούτε ένα τζερτζελέ δε παρατήρησα, να ναι καλα το Du Hast που εκανε ολο το χωράφι να ακουστει, μετά ηρεμία.
τώρα αν κάνουν κανένα live streaming μέσω internet, ούτε 10 εισιτήρια δε θα πουλήσουν. αν παίζει 1 βδομάδα πριν/μετά στη Βουλγαρία 4 εισιτήρια για την Ελλάδα.
ps).. πόσο κόσμο είχε χτες? βαριά 20.000 λεω..
Πολυ καλο το live, θα μπορουσε να ειναι και καλυτερο αν αντι να παιζαν τοσα πολλα απο το καινουριο τα αντικαταστουσαν με παλια. Αλλα το setlist σε ολο το tour ειναι το ιδιο πανω-κατω οποτε..
Ικανοποιημενος εμεινα γενικα, πρωτη φορα τους εβλεπα, περιμενα κατι παραπανω να πω την αληθεια.
Τωρα, κοσμος τερμα για το πουστο (ενταξει, οχι ολοι) ειδικα γκομενες με epic fail ατακες τεραστιων διαστασεων.
Και οπως λεει και ο φιλος στο comment στο παρακατω link κοιταξτε ποσοι τραβανε αντι να βλεπουν.
http://www.youtube.com/watch?v=aMj-KsPHeFI&hd=1
"μαλάκα έβγαλα 45 λεπτά βίντεο", μπράβο ηλίθιε, πήγαινε σπίτι τώρα να δεις τη συναυλία που δεν είδες από κοντά. :moutza:
Αυτο.
Edit: Επισης, οπως λεει και ο _UnHoLy^MaRtYr_ το pussy ειναι απαραδεκτο κομματι αν και ειμαι σιγουρος οτι αρκετοι ελληναραδες που ηταν εκει χτες ηρθαν για να ακουσουν pussy kai du hast.
Και κατι ακομα επειδη δεν γνωριζω. Το VIP που ειναι? Ηταν το λοφακι στα δεξια του stage και για αυτο ζητανε 75 ευρω? Γιατι αν ειναι ετσι ειναι πολυ τραγικο.
freak brother
29-06-2010, 15:27
δεν φταίνε οι Rammstein για το show της Ελλάδας. Από την στιγμή που το stage είναι αρκετά μικρό γι αυτούς και η διέλευση του κόσμου όχι τόση όση θα έπρεπε για τέτοια μπάντα (να ναι καλα οι καλοί διοργανωτές με τα υπέρογκα εισιτήρια, ζήτω η Βουλγαρία (με την ίδια τιμή έχεις μεταφορικά, live, ξενοδοχείο + πουτάνα deluxe!)) είναι λογικό να περιορίζουν το show τους.
στο pussy ήθελα σημαία Τζούλιας απο την Γερμανική μπάντα.. κρίμα....
επίσης συμφωνώ με απο πάνω που λέει ότι έχει παραγίνει αυτό με τα κινητά/κάμερες/φωτογραφικές. Πραγματικά δε παρατηρείς καμία κινητικότητα στο κοινό πέρα από σηκωμένα χέρια που κρατάνε κινητό. κάποτε κλαιγόμασταν ότι δεν γίνονται live στην ελλάδα και άρχισαν να γίνονται. μετά κλαιγόμασταν που έλεγαν τους γιαπωνέζους ποιο θερμούς ακροατές ενώ εμείς τα σπάγαμε. μετά κλαιγόμασταν που δεν γυρνάνε dvd live στην ελλάδα, έγινε και αυτό.
χτες εκτός απο δυο πυρσούς που άναψε μια γκόμενα πίσω μου, τίποτα άλλο έγινε από το κοινό? ούτε ένα τζερτζελέ δε παρατήρησα, να ναι καλα το Du Hast που εκανε ολο το χωράφι να ακουστει, μετά ηρεμία.
τώρα αν κάνουν κανένα live streaming μέσω internet, ούτε 10 εισιτήρια δε θα πουλήσουν. αν παίζει 1 βδομάδα πριν/μετά στη Βουλγαρία 4 εισιτήρια για την Ελλάδα.
ps).. πόσο κόσμο είχε χτες? βαριά 20.000 λεω..
20.000 δεν ειναι πολυς κοσμος για τους ραμσταιν στην Ελλαδα? ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος...
karharias
29-06-2010, 15:32
φυσικα και δεν ειναι...
freak brother
29-06-2010, 15:39
φυσικα και δεν ειναι...
πως το κρινεις αυτο? απο τις τρελες πωλησεις αλμπουμ που εχουν κανει στην Ελλαδα? ποιο ειναι το κριτηριο? ειναι κλασσικο γκρουπ ? εχει φαει τιγκα προμοσιον απο τα καναλια? τι?
Stathis63
29-06-2010, 15:52
Μουρλια ητανε.
http://www.skylos.gr/index.cfm?q=articles/detail/407
karharias
29-06-2010, 15:55
heretic ναι το vip ειναι στο λοφάκι. fail εντελως. αλλα εχεις δικές σου τουαλέτες () και καντίνα, λιγότερος κόσμος από ότι κάτω. και πάλι δεν αξίζει με την καμία!
φρικ,
καταρχην πιστευω οτι πωλήσεις δίσκων στην ελλαδα γίνονται ελαχιστες, ίσως πρεπει να κανουν ερευνα στα downloads για το πόσο διάσημη ή άσημη είναι μια μπάντα. tv/radio κτλ, ελάχιστα πράγματα, ίσως μηδαμινά να είναι η σωστή έκφραση, ο Έλλην πρέπει/υποχρεούται να ενημερώνεται μόνος του για το τι γίνεται στον κόσμο μουσικά.
και εξακολουθώ να πιστεύω ότι 20.000 δεν είναι πολύς κόσμος για την πρώτη εμφάνιση και μοναδική στη χώρα μας της συγκεκριμένης μπάντας, αλλά φυσικά και άλλων, αφού το γαμημένο το terravibe μόνο στον manu caho μαζεψε 30.000 (σύμφωνα με ότι διαβάζω στο net, δε μετράω κεφάλια). καλά δε το συζητάω για τους MUSE που ήταν ελάχιστο το κοινό..... απογοήτευση.
gtp ειναι τοτε το VIP, λυπαμαι αυτους που το πληρωσαν 75 ευρω.
Επισης, πολυ μπαφα στο χωραφι.
freak brother
29-06-2010, 16:01
heretic ναι το vip ειναι στο λοφάκι. fail εντελως. αλλα εχεις δικές σου τουαλέτες () και καντίνα, λιγότερος κόσμος από ότι κάτω. και πάλι δεν αξίζει με την καμία!
φρικ,
καταρχην πιστευω οτι πωλήσεις δίσκων στην ελλαδα γίνονται ελαχιστες, ίσως πρεπει να κανουν ερευνα στα downloads για το πόσο διάσημη ή άσημη είναι μια μπάντα. tv/radio κτλ, ελάχιστα πράγματα, ίσως μηδαμινά να είναι η σωστή έκφραση, ο Έλλην πρέπει/υποχρεούται να ενημερώνεται μόνος του για το τι γίνεται στον κόσμο μουσικά.
και εξακολουθώ να πιστεύω ότι 20.000 δεν είναι πολύς κόσμος για την πρώτη εμφάνιση και μοναδική στη χώρα μας της συγκεκριμένης μπάντας, αλλά φυσικά και άλλων, αφού το γαμημένο το terravibe μόνο στον manu caho μαζεψε 30.000 (σύμφωνα με ότι διαβάζω στο net, δε μετράω κεφάλια). καλά δε το συζητάω για τους MUSE που ήταν ελάχιστο το κοινό..... απογοήτευση.
αφου ρε φιλαρακο δεν εχουν ερεισμα στην χωρα μας τι να κανουμε? μανου τσαου ακουει ολη η Ελλαδα και ροκαδες και νεο χιππιδες και λαικο χασικλες .. ασε που χε ντου και τετοια .. ειναι λατιν φαση οι αλλοι ειναι μπουνταλογερμαναραδες .. δες τι ακουει ο Ελλην
http://www.ifpi.gr/chart01.htm
15 οι αναιλειτορ... ο Ελλην θελει κλασσικουρα ... εγω ακουω μεταλ και ροκ και τετοια να ουμε και ραμσταιν δυστυχως η ευτυχως μονο το ντου χαστ ξερω γιατι το παιζε στο νεξτ οταν ημουν 17.. απο τους 20κ που πηγαν αμφιβαλω αν 1στους 10 ειχε δισκογραφια ξερω γω.
karharias
29-06-2010, 16:14
σωστός. συμφωνω αλλα εξακολουθω να ριχνω το φταίξημο στην διοργάνωση και στα απίστευτα εισιτήρια που βάζουν. μην ξεχνάμε ότι η Rammstein έχασαν ΠΟΛΥ κόσμο από βόρειο ελλάδα επειδή προτίμησε να παει Βουλγαρία, πολύ φτηνότερα η όλη φάση, με τα ίδια λεφτά είδαν και Big4 μαζί.
δεν είναι ανάγκη να έχεις δισκογραφία για να πας σε ένα live, εγώ απο Rammstein ξέρω μόνο τις 10 επιτυχίες τους και 5-6 τραγούδια ακόμη, αλλά θα παω! θα πάω γιατί είναι live που πρέπει να το δω, δε βλέπεις και κάθε μέρα τέτοια live. (εδώ πήγα να δω Subways παρασκευή βράδυ γιατί δεν είχα τι να κάνω και είχαν 12 ευρώ εισιτήριο :D )...
τα chart αυτά από που πηγάζουν?
δε ξερω ρε man.... δε ξέρω τι χώρα ήμαστε, που κατατασώμαστε μουσικά. πραγματικα ειναι εντυπωσιακα τα chart που μου εδειξες και δε μου κανει εντυπωση. Soulfly, Sex and the City και Disturbed.. fuck yeah!
freak brother
29-06-2010, 16:31
απο τις πωλησεις προφανως , εγω ειμαι κατα των shows παντως , στο λαιβ η μουσικη ειναι το 99% τωρα αν γινει κατι αυθορμητο οπως ο Χεντριξ να καιει την κιθαρα στο isle of man ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΟΥ!! :D
NihilistikOrder
29-06-2010, 17:04
ρε νταξ ... ξεκολλατε να πουμε , τα φεστς εχουν αλλο τικετ απο τα απλα λαιβ. Ραμσταιν ειναι να ουμε το μονο που δεν μας επιασε τον κωλο και με τα ποδια, ο λορης. Birmingham αγγλια 40 λιρες (γυρω 50 ευρω) , παρίσι 60 , βερολινο νομίζω κατι 50 ηταν παλι... οι τυποι φερανε κομπλε show και άξιζαν περισσοτερο απο τα 60 -65 αρια που δινε ο διπλασιος κόσμος για Depech mode , η οποίοι εννιοτε δεν επαιζαν κιολα ( λεγε με speedball ) ...
Dragonlord
29-06-2010, 18:48
Λοιπόν ήρθα να σας πω την Αλήθεια, τους είδα βερολίνο στο τελευταίο περσινό λάιβ τους και πραγματικά δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτα. Ελάχιστες διαφορές. Πράγμα που προσωπικά με ξενέρωσε λίγο, Παναγιωτόπουλε με πήρες στο λαιμό σου που μου είπες ότι θα παίξουν περισσότερα παλιά, πάνω κάτω τα ίδια έπαιξαν (και έλειπε και το engel). Αλλά οι υπόλοιποι πρέπει να είστε υπερευχαριστημένοι και τα περί κοψίματος του σώου είναι μπούρδες. Τα μωρά μόνο έλειπαν στοοοο δε θυμάμαι τίτλο τώρα (ακόμα και οι εκρήξεις όμως έγιναν) και γενικά λεπτομέρειες. Και ο ήχος γαμάτος ήταν. Κι ο till σε τρελά κέφια για τα δεδομένα του. Φεύγοντας πήγαμε και σε τζιτζί ταβέρνα στη μαλακάσα και φύγαμε κύριοι, όταν είχατε φάει οι υπόλοιποι την πίκρα της κίνησης.
Είδα ραπαράια, τζίζους από μακριά, οντονιάν και αλάια (ωραίο το μούσι!). Φόραγα μπλούζα ράμσταιν αλλά ξέχασα να το γράψω για να έρθετε να με χαιρετίσετε κι άλλοι.
freak brother
29-06-2010, 18:49
το κολπο με την ταβερνα το αναφερω σε καθε ποστ μου για την μαλακασα.. ΚΛΑΣΣΙΚ.
stam and the witches
29-06-2010, 18:55
Ω ΡΕ ΠΛΑΚΕΣ
fandango
29-06-2010, 19:03
Οποιος γκρινιάξει για οτιδήποτε (εκτός του παρκινγκγκγκ) είναι τουλάχιστον τιγκα βλάκας και γερομέταλος ... next time σπιτι του να δει βραζιλιαρα κ καπακι γεωργιου.
καλά, συγγνώμη κιόλας που δεν κάνουμε σαν το ρόκιν, ΟΥΑΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΛΠ, άλλη φορά θα προσέχω πριν γκρινιάξω για το οτιδήποτε μην τυχόν και στραβώσει ο καθε νιχιλίστικ.
Τρελο κολπο! Σχεδον οσο ευρηματικο και μοναδικο οσο στους Ολυμπιακους του 2004 στο βολει που οταν εκανε η Ελλαδα καποιο πλασεδακι ή καποια ψαρωτικη κινηση το φωτεινο ταμπλο εγραφε "ΩΡΑΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ".
Dragonlord
29-06-2010, 19:11
@fandango, σόρι αλλά θα συμφωνήσω με τον άλλονα, αν κάποιος δεν έμεινε ικανοποιημένος από το λάιβ μάλλον απλώς δεν είναι και πολύ φαν, δε νομίζω ότι μπορούσε κανείς να περιμένει κάτι παραπάνω (οκ, περισσότερα παλιά κομμάτια). Υποθέτω ότι είσαι σε αυτήν την κατηγορία. Και όσοι λέτε για τον ήχο υποθέτω ότι ήσασταν μάλλον σχετικά πίσω, ε, σε τέτοια έκταση είναι λογικό να χάνει από ένα σημείο και πίσω ο ήχος. Μπροστά ήταν σχεδόν cd quality.
βρήκα κι ένα φίλο στην έξοδο, μου λέει "τους έκοψαν πολλά από το show, η κοπέλα μου τους είδε και Βερολίνο και λέει η μέρα με τη νύχτα"
Βρήκα εξήγηση τελικά, ο φίλος σου δεν έχει γκόμενα και προσπαθεί να πείσει τους πάντες για το αντίθετο. Αν μένει δε μόνιμα Γερμανία η κοπέλα του, τον κόβω.
fandango
29-06-2010, 19:22
@fandango, σόρι αλλά θα συμφωνήσω με τον άλλονα, αν κάποιος δεν έμεινε ικανοποιημένος από το λάιβ μάλλον απλώς δεν είναι και πολύ φαν, δε νομίζω ότι μπορούσε κανείς να περιμένει κάτι παραπάνω (οκ, περισσότερα παλιά κομμάτια). Υποθέτω ότι είσαι σε αυτήν την κατηγορία. Και όσοι λέτε για τον ήχο υποθέτω ότι ήσασταν μάλλον σχετικά πίσω, ε, σε τέτοια έκταση είναι λογικό να χάνει από ένα σημείο και πίσω ο ήχος. Μπροστά ήταν σχεδόν cd quality.
βρήκα κι ένα φίλο στην έξοδο, μου λέει "τους έκοψαν πολλά από το show, η κοπέλα μου τους είδε και Βερολίνο και λέει η μέρα με τη νύχτα"
Βρήκα εξήγηση τελικά, ο φίλος σου δεν έχει γκόμενα και προσπαθεί να πείσει τους πάντες για το αντίθετο. Αν μένει δε μόνιμα Γερμανία η κοπέλα του, τον κόβω.
λοιπόν, προσέξτε λίγο τί λέω:
εμένα μου άρεσε το λάιβ. καλά μέχρι εδώ; μου άρεσε, αλλά δεν πρόκειται σήμερα να βγω και με απλανές ύφος να λέω για εμπειρία ζωής. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο κακό αυτό. Όχι, δεν είμαι τόσο fanboy όσο με PoS ας πούμε που είπε ο Φιξξξερ, αλλά ΤΟΣΟ καιρό άκουγα και διάβαζα σχόλια από τόσα διαφορετικά άτομα που έλεγαν ότι ακόμα και αν δεν είστε φανς θα μείνετε μαλάκες κλπ. ε κι εγώ που δεν είμαι στην κατηγορία "δεν είμαι και πολύ φαν" δεν έμεινα μαλάκας.
ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑ όμως, το λέω για 4η φορά γιατί θα πεταχτούν ο unholy και ο nihilistik σαν παρεξηγημένοι rammstein fan boys.
edit, το σχόλιο της κοπέλας του φίλου μου, που είναι υπαρκτό πρόσωπο και ήταν εκεί δίπλα, δεν το υποστηρίζω αλλά δεν μπορούσα και να πω "καλά τι μαλακίες λέει αφού εγώ που τους είδα στο Παρίσι ήταν 99% το ίδιο show", γι'αυτό ρώτησα εδώ.
Οταν λετε περισσοτερα παλια τι ακριβως εννοειτε? Βαλτε και κανα σετλιστ.
(προσωπικα αν παιζαν κυριως απο Mutter-Reise-Rosenrot θα το βρισκα τελειο. Ε και 4 τραγουδια απο το πρωτο, το Sehnsucht δε με τρελαινει)
fandango
29-06-2010, 19:29
Rammlied
B*******
Waidmanns Heil
Keine Lust
Feuer Frei
Wiener Blut
Frühling In Paris
Ich Tu Dir Weh
Du Riechst So Gut
Benzin
Links 2,3,4
Du Hast
Pussy
-----------------
Sonne
Heifisch
Ich Will
Εγω ηθελα κι ενα Rammstein παντως...
Ra Pariah
29-06-2010, 19:33
8 από καινούργιο
4 από mutter
1 από Sensucht
1 από Herzeleid
1 από Rosenrot
1 Reise, Reise
Νομίζω αυτά ήταν.
Fandango, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι περισσότερο από κάποιο σόου ΓΕΝΙΚΑ στην τέχνη, εκτός κι αν οι Μάνογουορ παρουσιάσουν τον Κόναν τον Βάρβαρο υπό την υπόκρουση του Into Glory Ride και του Hail to England.
Raven Lord
29-06-2010, 19:35
Rammlied
B*******
Waidmanns Heil
Keine Lust
Feuer Frei
Wiener Blut
Frühling In Paris
Ich Tu Dir Weh
Du Riechst So Gut
Benzin
Links 2,3,4
Du Hast
Pussy
-----------------
Sonne
Heifisch
Ich Will
ακριβώς τα ίδια στη σόφια
Dragonlord
29-06-2010, 19:36
εμένα μου άρεσε το λάιβ. καλά μέχρι εδώ; μου άρεσε, αλλά δεν πρόκειται σήμερα να βγω και με απλανές ύφος να λέω για εμπειρία ζωής. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο κακό αυτό. Όχι, δεν είμαι τόσο fanboy όσο με PoS ας πούμε που είπε ο Φιξξξερ, αλλά ΤΟΣΟ καιρό άκουγα και διάβαζα σχόλια από τόσα διαφορετικά άτομα που έλεγαν ότι ακόμα και αν δεν είστε φανς θα μείνετε μαλάκες κλπ. ε κι εγώ που δεν είμαι στην κατηγορία "δεν είμαι και πολύ φαν" δεν έμεινα μαλάκας.
ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑ όμως, το λέω για 4η φορά γιατί θα πεταχτούν ο unholy και ο nihilistik σαν παρεξηγημένοι rammstein fan boys.
Ε εντάξει, μάλλον είχες υπερβολικές προσδοκίες, γενικά δε νομίζω ότι οποιαδήποτε συναυλία για κάποιον που δεν είναι fanboy του εκάστοτε συγκροτήματος μπορεί να είναι "εμπειρία ζωής". Πάντως προσωπικά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο σώου (τουλάχιστον σε μέταλ μπάντα), σύγκρινε πχ με το σώου των maiden, που είναι ένας αστείος πεντάμετρος eddie. Είχε τρελό σώου, γαμάτο ήχο, καλές εκτελέσεις (εντάξει, πράγμα όχι εντυπωσιακό), ε δεν άνοιξαν και οι ουρανοί να ακουστεί ή έβδομη σάλπιγγα και να έρθουν οι 4 ιππότες της αποκάλυψης, όντως. Συναυλία ήταν. Αν δε σε συγκλονίζουν τα τραγούδια, λογικό είναι να μη συγκλονιστείς και με τις λάιβ εκτελέσεις αυτών.
φίξξξερ, έπαιξαν κυρίως από το τελευταίο. Πχ έλειπαν mutter/mein herz brennt, που είναι έγκλημα να λείπουν ΚΑΙ τα δύο.
freak brother
29-06-2010, 19:42
Τρελο κολπο! Σχεδον οσο ευρηματικο και μοναδικο οσο στους Ολυμπιακους του 2004 στο βολει που οταν εκανε η Ελλαδα καποιο πλασεδακι ή καποια ψαρωτικη κινηση το φωτεινο ταμπλο εγραφε "ΩΡΑΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ".
ωπ αυτο δεν το χα δει!! τελειο!! κολπο δεν το λες.. αλλα αν κρινω απο τους μαζοχες που περιμενουν 2-3 ωρες στο αμαξι.. μια χαρα καβατζα ειναι.
freak brother
29-06-2010, 19:43
Ε εντάξει, μάλλον είχες υπερβολικές προσδοκίες, γενικά δε νομίζω ότι οποιαδήποτε συναυλία για κάποιον που δεν είναι fanboy του εκάστοτε συγκροτήματος μπορεί να είναι "εμπειρία ζωής". Πάντως προσωπικά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο σώου (τουλάχιστον σε μέταλ μπάντα), σύγκρινε πχ με το σώου των maiden, που είναι ένας αστείος πεντάμετρος eddie. Είχε τρελό σώου, γαμάτο ήχο, καλές εκτελέσεις (εντάξει, πράγμα όχι εντυπωσιακό), ε δεν άνοιξαν και οι ουρανοί να ακουστεί ή έβδομη σάλπιγγα και να έρθουν οι 4 ιππότες της αποκάλυψης, όντως. Συναυλία ήταν. Αν δε σε συγκλονίζουν τα τραγούδια, λογικό είναι να μη συγκλονιστείς και με τις λάιβ εκτελέσεις αυτών.
φίξξξερ, έπαιξαν κυρίως από το τελευταίο. Πχ έλειπαν mutter/mein herz brennt, που είναι έγκλημα να λείπουν ΚΑΙ τα δύο.
μεταλ οι ραμσταιν? χαχαχα μη σακουσουν τπτ γκοθαδες :P
Οκ βλεποντας το σετλιστ, ναι μεγαλη μαλακια τους, λειπουν πολλα τραγουδια. Καταρχας συναυλια χωρις Rosenrot και Mutter δε νοειται. Παλι καλα που παιξαν το Ich Will δηλαδη. Το γαμησαν ρε, ειπαμε να παιξετε απο τα καινουρια, αλλα οχι και 8, αυτα τα κανει ο κοσμος σε χωρες που εχει ξαναπαει, οχι σε πρωτη εμφανιση μετα απο 9 χρονια που περιμενει πως και πως ο κοσμος. Τεσπα, χαλαλι, τουλαχιστον τα παλια που επαιξαν ηταν τα καλα παλια.
Dragonlord
29-06-2010, 19:51
Οκ βλεποντας το σετλιστ, ναι μεγαλη μαλακια τους, λειπουν πολλα τραγουδια. Καταρχας συναυλια χωρις Rosenrot και Mutter δε νοειται. Παλι καλα που παιξαν το Ich Will δηλαδη. Το γαμησαν ρε, ειπαμε να παιξετε απο τα καινουρια, αλλα οχι και 8, αυτα τα κανει ο κοσμος σε χωρες που εχει ξαναπαει, οχι σε πρωτη εμφανιση μετα απο 9 χρονια που περιμενει πως και πως ο κοσμος. Τεσπα, χαλαλι, τουλαχιστον τα παλια που επαιξαν ηταν τα καλα παλια.
Εντάξει, η αλήθεια είναι πως είναι τέτοιο το σόου που δε γίνεται να έχουν ξεχωριστό σέτλιστ για κάθε χώρα.
NihilistikOrder
29-06-2010, 20:52
γαμας μας ρε φανταγκο ... και μενα αμα μου χανε το μαλαμα να τραγουδαει κανοντας μπαντζι με κροκοδειλες απο κατω και φωτιες γυρω γυρω δεν θα τρελαινομουν .
κατα τα αλλα εχεις πεσει σε ολα μεσα για μενα ... 10 χρονος φανμπους των Ραμσταιν που τα σπαει με ροκιν ... τοσο μεσα που σκεφτομαι μπας και με ξερεις... Εμενα απο την αλλη δισκοιλιος μου φαινεσαι και γκρινιαρης ... και αν ισχυει οτι εισαι φαν των PoS νομιζω δεν εχεις δικαιωμα να γραφεις στο section των live ... νο οφενς κιολας ε , αφου με ξερεις δεν ειμαι επιθετικος
The Donnn
29-06-2010, 21:32
μεταλ οι ραμσταιν? χαχαχα μη σακουσουν τπτ γκοθαδες :P
Και έλεγα, πότε θα αναφερθεί; Καλά άντεξε το θέμα 4 σελίδες! :D
Ra Pariah
29-06-2010, 23:23
Μια χαρά ΚΟΦΤΕΡΟ ήχο έχουν οι Ράμσταϊν. Κάνουν κάτι Όπεθ (λολ), Μάστοδον, ΠοΣ να θυμίζουν το αείμνηστο Αλικάκι σε ντουέτο με την Ευγενία Καρπουζη. :smile:
Βρε μανία ο ράπερ με τα μαστόδοντα !!!
fandango
29-06-2010, 23:29
Βρε μανία ο ράπερ με τα μαστόδοντα !!!
τους haunted πως ξέχασε να αναφέρει ο ραπαπάριας.
daydreamer
01-07-2010, 20:25
Πολύ ωραίοι οι γερμαναράδες, απίστευτο show, λίγη ώρα όμως. Γενικά αν έβλεπα πρώτα Rammstein και μετά Metallica νομίζω να ήτω η καλύτερη κορύφωση, τώρα έφυγα λίγο μουδιασμένος.
\m/
stam and the witches
02-07-2010, 04:37
Ρε Ra Pariah, ωραίος τύπος είσαι δε λέω, αλλά μας έχεις κάνει λίγο τα παπάρια τσουρέκια τόσο καιρό με το πόσο γκέυ πράγματα ακούμε, κι έρχεσαι και αποθεώνεις Rammstein, δηλαδή τι να πω.
Raven Lord
02-07-2010, 09:43
θεωρείς τους rammstein gay?
enitharmon
02-07-2010, 10:57
ε δεν τους λες κι αγνο ατοφιο ατσαλι
karharias
02-07-2010, 11:08
αν ειναι δυνατον.. τι αλλο θα διαβάσουμε!
Raven Lord
02-07-2010, 11:11
το point μου είναι ότι ξέρω αρκετούς (συμπεριλαμβανομένου κ του εαυτού μου) που παρόλο που έχουν πιο κλασσικά ακούσματα, τους αρέσουν οι rammstein
fandango
02-07-2010, 11:57
το point μου είναι ότι ξέρω αρκετούς (συμπεριλαμβανομένου κ του εαυτού μου) που παρόλο που έχουν πιο κλασσικά ακούσματα, τους αρέσουν οι rammstein
φαντάζομαι όμως αυτούς (κι εσένα) αν τους ρωτήσουμε "τι φαγητό σ'αρέσει" πχ δεν θα απαντήσουν "παστίτσιο, που παρεμπιπτόντως χώνει τους mastodon, slipknot, haunted, soad και λοιπά τσουτσέκια". λέω εγώ τώρα.
φαντάζομαι όμως αυτούς (κι εσένα) αν τους ρωτήσουμε "τι φαγητό σ'αρέσει" πχ δεν θα απαντήσουν "παστίτσιο, που παρεμπιπτόντως χώνει τους mastodon, slipknot, haunted, soad και λοιπά τσουτσέκια". λέω εγώ τώρα.
χαχαχαχα,έλα μια βόλτα από Μιναρούπολη και θα σε καταστρέψουμε και εσένα.
Raven Lord
02-07-2010, 12:48
τώρα αυτό για τους mastodon το συζητάμε :P
nikolasfluxus
02-07-2010, 15:58
γενικά χέστε μας λίγο με το ποιος χώνει ποιον
freak brother
02-07-2010, 18:20
αγαμητε.
βρήκα κι ένα φίλο στην έξοδο, μου λέει "τους έκοψαν πολλά από το show, η κοπέλα μου τους είδε και Βερολίνο και λέει η μέρα με τη νύχτα", αν είναι κανείς που ήταν και Σόφια και Αθήνα ας πει τη γνώμη του
Δε νομίζω να κόπηκε τίποτα πέρα από τις γιγαντοοθόνες (προφανώς, το είδες και μόνος σου). Κάποια πυροτεχνήματα λειτούργησαν διαφορετικά, για παράδειγμα στο Ich tu dir Weh στη Σόφια, τα πυροτεχνήματα στην εισαγωγή έφευγαν στον ουρανό. Αυτό όμως είναι θέμα σκηνής.
Εγω ηθελα κι ενα Rammstein παντως...
Το Rammlied είναι το νέο Rammstein.
Τωρα, κοσμος τερμα για το πουστο (ενταξει, οχι ολοι) ειδικα γκομενες με epic fail ατακες τεραστιων διαστασεων.
Ατάκες όπως;
enitharmon
04-07-2010, 11:05
δε θυμαμαι να ειχαν ποτε γιγαντοοθονες. στη σοφια θα ειχαν μαλλον λογω φεστιβαλ
Comte de Saint-Germain
04-07-2010, 11:07
http://img816.imageshack.us/img816/15/jezuztod.jpg
Roswell47
04-07-2010, 11:12
\m/
δε θυμαμαι να ειχαν ποτε γιγαντοοθονες. στη σοφια θα ειχαν μαλλον λογω φεστιβαλ
Ναι, η αλήθεια είναι ότι απ' όσο έχω δει, σε μεμονομένες εμφανίσεις τους εκτός φεστιβάλ δεν είχαν γιγαντοοθόνες. Οι χώροι των συναυλιών είχαν όμως σταθερό έδαφος, με αποτέλεσμα να μπορείς να δεις έστω και λίγο τη σκηνή. Γι' αυτό συμπεριέλαβα την έλλειψη γιγαντοοθονών στα μείον.
http://img816.imageshack.us/img816/15/jezuztod.jpg
Σατανάδες εγώ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ.