PDA

View Full Version : Godspeed You! Black Emperor - 17-18/12 @ Gagarin

Dythor
28-06-2010, 14:25
http://www.ticketarena.gr/

Εντζόη.

Πόσο τέρμα μαλάκας νιώθω για ATP.

LokiTricksterGod
28-06-2010, 14:28
και απ'το αβόπολις. (http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=18261)

άλτεργκραουντ ε; ατπ σου ερχόμαστε!

Dythor
28-06-2010, 14:33
Καλά να μου πεις από σαράντα μέτρα θα τους βλέπουμε στο Γκαγκάριν και ανάμεσα σε δέκα λίτρα ιδρωτίλα.

rudie
28-06-2010, 15:30
to atp den exei mono gybe.

ikonoklast
28-06-2010, 19:05

ROFL.

οντοπικ: Ούτε σα σκέψη.

rudie
28-06-2010, 19:55

logw altegraount?

ikonoklast
28-06-2010, 19:58
Λόγω του ότι το ζήσαμε αυτό το θλιβερό σκηνικό στους zion στο κύτταρο. Δεν θέλω να ακουστώ ελιτιστής αλλά δεν υπάρχει κουλτούρα για τέτοια λαηβ σε ελληνικό κοινό και ελληνική αγορά, αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

The Good Son
28-06-2010, 20:06
ti einai atp?

Comte de Saint-Germain
28-06-2010, 20:15
ti einai atp?

http://www.atpfestival.com/

Dythor
28-06-2010, 22:22

ROFL.

Εμείς, εδώ, γενικά, που δεν ξέρουμε ΟΛΗ τη Μουσική και η ζωή μας τυχάινει να μην περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω απ' αυτήν θα πηγαίναμε στο ATP ΜΟΝΟ για GYBE, τους άλλους δεν του ξέρουμε αρκετά για να πούμε ότι θα.

Μου επιτρέπεις;

Ass Cobra
28-06-2010, 22:38
Oχι δε σου επιτρεπει κανεις να ξερεις Gybe και οχι Neurosis.

Amnesiac.
28-06-2010, 22:58
Για πείτε λίγο τι παίζει με τα εισιτήρια του atp γιατί μπερδεύτηκα.

Είναι 165 λίρες τα (έως) 3 άτομα ή ο καθένας τόσο;

Επίσης, ποιοι ψήνονται;

ikonoklast
28-06-2010, 23:48

ROFL.

Εμείς, εδώ, γενικά, που δεν ξέρουμε ΟΛΗ τη Μουσική και η ζωή μας τυχάινει να μην περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω απ' αυτήν θα πηγαίναμε στο ATP ΜΟΝΟ για GYBE, τους άλλους δεν του ξέρουμε αρκετά για να πούμε ότι θα.

Μου επιτρέπεις;

Mε κολακέβουν τα σχόλια για τη μουσική και τη ζωή μου! Γι' αυτό και σου επιτρέπω σίγουρα απλά εσύ θα χάσεις την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσεις απο κοντά τις 15 νέες αγαπημένες σου μπάντες για τις οποίες την επόμενη βδομάδα του ΑΤΠ θα μιλάς με το γνωστό ύφος "τους ανακάλυψα σε ένα κλαμπάκι το '92, στα ντέμο ήταν ΓΑΜΑΤΟΙ". Και θα 'σαι ΓΑΜΑΤΟΣ κι εσύ.

nothingman
29-06-2010, 13:48
Λόγω του ότι το ζήσαμε αυτό το θλιβερό σκηνικό στους zion στο κύτταρο. Δεν θέλω να ακουστώ ελιτιστής αλλά δεν υπάρχει κουλτούρα για τέτοια λαηβ σε ελληνικό κοινό και ελληνική αγορά, αυτή είναι η πικρή αλήθεια.
τι εννοείς; (δεν ήμανε zion, δεν ξέρω, παναβρώ τώρα το τόπικ)

εγώ λέω να τα δώκω τα λεφτάκια μου στους αρχίδες της άλτεργκράουντ, για πρώτη φορά έβερ.

carheart
29-06-2010, 13:51
Εγώ είμαι προς το γενναίο όχι, λόγω νεολαίας αλέξη και λοιπών κόπανων, αλλά δέχομαι πιέσεις για να μην είμαι μαλάκας ρε.

Dythor
29-06-2010, 13:52
ROFL.

Μου επιτρέπεις;

Mε κολακέβουν τα σχόλια για τη μουσική και τη ζωή μου! Γι' αυτό και σου επιτρέπω σίγουρα απλά εσύ θα χάσεις την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσεις απο κοντά τις 15 νέες αγαπημένες σου μπάντες για τις οποίες την επόμενη βδομάδα του ΑΤΠ θα μιλάς με το γνωστό ύφος "τους ανακάλυψα σε ένα κλαμπάκι το '92, στα ντέμο ήταν ΓΑΜΑΤΟΙ". Και θα 'σαι ΓΑΜΑΤΟΣ κι εσύ.

mhn agxwnesai pe8erouli, exw kleisei eisithria etsi ki alliws, de glitwneis.

rudie
29-06-2010, 18:10
Oi zion htan ligo apogohteutikoi oi idioi, alla allo gy!be. Ki allo auto pou sou lew egw.

<thulu
01-07-2010, 12:49
opoios eixe paei thn prohgoumenh fora den to xanei gia kanena logo.
ase pou mporei na skasei pali kana support kai na paramilame.

ikonoklast
01-07-2010, 13:09
Oi zion htan ligo apogohteutikoi oi idioi, alla allo gy!be. Ki allo auto pou sou lew egw.

Οι zion ήταν εξαιρετικοί και θα μπορούσαν να είναι ένα αριστούργημα αν ο καραγκιόζης δεν έχει γεμίσει το κύτταρο με τους διπλούς που χωράει και κυρίως αν αυτοί οι διπλοί δεν ήταν ένα μάτσο καθυστερημένα σούμπιτα απο avopolis που κάνουν πιτ (στους zion ρε μαλάκα), μιλάνε φωναχτά σε ΟΛΟ το λαηβ και ρωτάνε "where is wanda???". Στο μουνί της μάνας σου της πουτάνας είναι ρε μάγκα η wanda. Το "ελληνικό κοινό" είναι το καλύτερο του κόσμου (sic) όπως έλεγε απο πάντα το αγαπημένο μας περιοδικό για να δει metallica, iced earth, manowar, να κάνει wall of death στους lamb of god, ωραία είναι επίσης σε lives χαμηλότερου βεληνεκούς και στο post-rock φυσικά και αλλού. Σε μπάντες όπως οι godspeed υπάρχει μια επικίνδυνη πλανητική σύζευξη *μπαντάρας*, *αναγνωρισιμότητας*, *συγκυρίας του live*, *καραγκιoζιάς στη διοργάνωση* που οδηγεί μαθηματικά σε τραγικά αποτελέσματα. Για τον ίδιο λόγο απέφυγα ευγενικά να δω ulver, θα έπρεπε να έχω αποφύγει tool, θα αποφύγω να δω godspeed και 2-3 άλλα αγαπημένα μου πράγματα, έτσι είναι αυτά.

Agoraphobic_S.I.
01-07-2010, 13:15
Έχεις απόλυτο δίκιο, απλά δε θα σου δωθούν και πολλές ευκαιρίες να δεις Godspeed. Προτείνω να φουσκώσεις τ' αρχίδια σου για να αντέξουν και να πας.

regularpaul
01-07-2010, 13:18

ποιο ηταν το σαππορτ την προηγουμενη φορα και δεν θυμαμαι?

ikonoklast
01-07-2010, 13:21
Θα πάω στο νησάκι το δεκέμβρη, αυτό λέω από την αρχή του τοπικ.

Amnesiac.
01-07-2010, 13:25

Οι HangedUp και ήταν το τελειότερο σαππόρτ του κόσμου όλου.

regularpaul
01-07-2010, 13:31
δεν θα τους ειχα δει, δεν μου λεει κατι το ονομα

rudie
01-07-2010, 14:58
Safws kai exeis dikio gia to koino ikonoklast. Poso exei eishthrio btw?

pixies
01-07-2010, 14:59
ποσο γαμιεται το τικεταρενα που χρεωνει προμηθειες και μεταφορικα και κανεις δε θα πληρωσει 30 ευρω?

Pinatero
02-07-2010, 19:35
μος και τεκτόνικ

http://i.pbase.com/o6/49/675449/1/79780331.RMSTcbfP.deadvlei1.jpg

00i00
02-07-2010, 19:41

Οι HangedUp και ήταν το τελειότερο σαππόρτ του κόσμου όλου.

μια πιπιτσα ηταν αφου...
στην πρωτη πηγε κανεις?

Amnesiac.
02-07-2010, 20:28
Ήταν μια πιπίτσα και ένας πιπίτσος και ενώ στην αρχή είχαμε ξενερώσει που θα παίζαν και θα χάναμε τον ηλεκτρικό, όταν ξεκίνησαν τα έσπασαν όλα. Σαν να έπαιζαν οι Slayer μόνο με βιολί και ντραμς (καμία σχέσγη αλλά για να καταλάβουν και οι ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ το έγραψα).

regularpaul
02-07-2010, 21:14
και στην πρωτη πηγαμε

http://img.photobucket.com/albums/v90/regularpaul/gybetick.jpg

και λιγο πιο πισω στα ξενα τους πρωτοειδαμε με cyberpot

http://img.photobucket.com/albums/v90/regularpaul/gybe.jpg

rudie
02-07-2010, 22:53
http://img.photobucket.com/albums/v90/regularpaul/gybetick.jpg

omologoumenws auto tha edina polla gia na to eixa zhsei

Shirime
07-09-2010, 22:16
πριν λίγο, σε e-mail της Alterground:

http://www.alterground.gr/newsletter/newsletters/images/godspeedyou.JPG

ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ...ΣΗΜΕΙΟ G:
GY!BE & GBH στο GAGARIN 205!

.
.
.
.
.
http://images.encyclopediadramatica.com/images/b/b8/Regan.gif

cybernaut
08-09-2010, 00:03
δικιο για τον κοσμο, δικιο (εννοειται) για αλτεργκράου. αλλα γκύμπε ειναι αυτοι.

και λιγο πιο πισω στα ξενα τους πρωτοειδαμε με cyberpot

http://img.photobucket.com/albums/v90/regularpaul/gybe.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/cybernot/gybescala.jpg

ειχαμε παει για μια εβδομαδα στο Λοντον γεμάτη συναυλιακό πυρετο με παυλαρα κ παρολο που χαμε δει κ τι δεν ειχαμε δει, κατερευσε ο κοΖμος μας, κυριως γιατι δεν ξεραμε τι να περιμενουμε.
κ σκασαν οι gybe.
στο τελειο club με τελειο ηχο.
στα καλυτερα τους.
αξεχαστο.

12 stars circle your brow
08-12-2010, 11:33
δεν περίμενα ποτέ οτι θα το πω αυτο για αλτεργκράουντ, αλλά παιδιά να πάτε να τους δείτε μία από τις δύο μέρες.
chances are: θα είναι τίγκα στους βλαμένους, τύπου "φωνάζουμε άναρθρες κραυγές ΑΑΑ ΟΥΥΥ ΑΟΥΥΥΥΥΥΥ", αν δεν ενοχλείστε γενικά με τέτοιους ποταπούς και ο ήχος με την διάθεση τους ταιριάζουν με αυτά του ATP, να πάτε.

εμείς κρατάμε τις ένδοξες στιγμές που ζήσαμε τις 2 φορές και σφίγγουμε την γροθιά υψώνοντας την στο αέρα, αποπνέοντας ανάσα αντίστασης.

ΜΕΓΑΛΟ EDIΤ:

weeping willow says
gybe, να πας να δεις
SHA ZAAM says
δεν παίζει μωρέ
weeping willow says
γαμα μια φορα τον τζεμο, πηγαινε να τους δεις, υπαρχουν πιθανοτητες να ειναι καλοι
SHA ZAAM says
ρε δηλαδή αλήθεια, ξέρω τι πρόκειται να ακούσω... καλά, ξέρω, ξέρω μάλλον τι να περιμένω
αλλά ρε την στιγμή που θα δω γκομενάκι να "χορεύει" εκστασιασμένο
ή τύπο να φωνάζει "ΥΕΑΗ GODSPEED"
weeping willow says
χαχαχαχαχαχα
SHA ZAAM says
ή τύπο να περνάει και να με σκουντάει όταν θα'χω κλείσει τα μάτια
ή hipsters να μην το βουλώνουν
εκεί θα ξεράσω και θα τα φάω για να νιώσω καλύτερα

Art In Haste
14-12-2010, 21:35
Δεν ξέρω αν θα παίζει το ίδιο μερτς αλλά στο Αγγλία είχανε βινύλια, και ένα t-shirt σε 2-3 χρώματα.

12 stars circle your brow
14-12-2010, 21:39
τι tshirts είχαν;

γιατί στο atp ήταν exclusive με το σχέδιο από την αφίσα αν δεν κάνω λάθος

Art In Haste
14-12-2010, 22:03
http://i133.photobucket.com/albums/q50/rammmirez/moto_0022.jpg
http://i133.photobucket.com/albums/q50/rammmirez/moto_0023.jpg

συγνώμη για την ποιότητα αλλά η φωτογραφική μάλωσε άσχημα με ένα μπουκάλι νερό χθες...

wom
14-12-2010, 22:18
συγνώμη για την ποιότηταζ αλλά η φωτογραφική μάλωσε άσχημα με ένα μπουκάλι νερό χθες...

Καλά να πάθεις για να μάθεις να πίνεις νερό.

freak brother
15-12-2010, 01:23
ποιος θα μου κανει παρεα το σαββατο που θα μαι μονο?

BURNIN AMBITION
15-12-2010, 03:04
me psinete na paw. an kai exw na akousw ap oto 98 xerw gw

Kaserinos
15-12-2010, 19:23
Θα ειμαστε εκει, αν και εχω ενα κακο προαισθημα.

Amnesiac.
16-12-2010, 00:13
Ξέρει κανείς τι παίζει με το ticketarena.gr;

Ξενερώνω που θα πάω σε συναυλία της άλτεργκραουντ και αισθάνομαι βρώμικος και σιχαίνομαι τον εαυτό μου, αλλά η προηγούμενη συναυλία godspeed νομίζω ότι ήταν το καλύτερο λάιβ που έχω πάει και δε μπορώ να αντισταθώ.

Που λέτε, γράφτηκα στο τικεταρίνα, διάλεξα και τα εισιτήρια μου, αλλά εκεί που πατάω "Αγορά" και πρέπει να μου βγάλει το paypal, δεν κάνει τίποτα. Το δοκιμάσαμε 2 άτομα, με 4 διαφορετικούς browsers και δε δουλεύει, δεν είναι θέμα μπλοκ των ποπάψ δηλαδή. Ένα άλλο σάιτ, το τίκετπρο, έχει σαν επιλογή για παράδοση μόνο το κούριερ και δεν πρόκειται να το κάνω 3 μέρες πριν τη συναυλία.

Ας βοηθήσει κάποιος καλός άνθρωπος.

Α, να πάω στο κέντρο πριν το Σάββατο και να πάρω από τικετχάουζ επίσης δε γίνεται.

Custom User
16-12-2010, 01:48
Εγώ ψες τα πήρα μια χαρά τα εισιτήρια απ' το τικεταρηνα. Και τώρα δα μόλις που τσέκαρα, πάλι μια χαρά με βγάζει στη σελίδα του πεηπαλ. Κάτι κάνετε λάθος. Και οι 2 σας.

Amnesiac.
16-12-2010, 02:40
Τελικά τα ποπάψ ήταν. Έλα να έρχονται οι μούτζες.

Να ρωτήσω, επειδή δεν έχω ξαναψωνίσει από τικεταρίνα, με τι στοιχεία πάω να πάρω τα εισιτήρια μου από το ταμείο;

Στη δημιουργία λογαριασμού μόνο ένα ημαίηλ ζητούσαν, δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να τυπώσω, να υποθέσω ότι έχουν τα στοιχεία μου από το paypal ή πρέπει να σημειώσω κάπου τον αριθμό παραγγελίας;

Custom User
16-12-2010, 03:20
Τελικά τα ποπάψ ήταν.

Εύγε!

Λοιπόν:

Η παραλαβή γίνεται την ίδια μέρα 3 ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης με την επίδειξη του αριθμού παραγγελίας και της αστυνομικής ή στρατιωτικής ταυτότητας.

Τα στοιχεία προφανώς από πευπαλ φακέλωμα.

stam and the witches
16-12-2010, 04:42
Μην πάτε στο λάιβ, θα χει γκόμενες που θα περνάνε καλά. Θέλετε εσείς κάτι τέτοιο στους Godspeed σας;

Dal-
16-12-2010, 04:47
Μουσικές Godspeed και γκομενάκια που περνάνε καλά.

NAI, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ NA ΚΑΤΣΩ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ TAME IMPALAWL.

freak brother
16-12-2010, 05:32
εχω κολλησει και κοιταω κανα 5 λεπτο το σιγκνατσουρ σου περιμενωντας την Σκαρλετ να μου αποκαλυψει λιγο απο το μπουστο της..

nothingman
16-12-2010, 13:20
καλά σε γαμάνε οι tame impala φίλος!

ΑΜΝΗΖΙΑΚ, για ποια μέρα είσαι;

Amnesiac.
16-12-2010, 13:21
Για Σάββατο. Γουστάρεις;

nothingman
16-12-2010, 13:22
ραντεβού στο μοσπιτ!

Amnesiac.
16-12-2010, 13:24
Αυτός είσαι!

Κάστομ Γιούζερ, αυτό το "παραλαβή εισιτηρίου 3 ώρες πριν το λάιβ" ισχύει στην πράξη; Τι μαλακία είναι αυτή;

Custom User
16-12-2010, 17:19
Μπα, δε νομίζω να ισχύει. Απλά σε είδα λίγο αγχώδη τύπο και είπα ναταναφέρω.

funishment
16-12-2010, 17:28
Είχαμε βγάλει για Πρόντιτσι από τικεταρενα, πήγαμε λίγο πριν ανοίξουν οι πόρτες και συναντήσαμε μια μικρή ουρά στα εισιτήρια, αλλά τα πήραμε χωρίς πρόβλημα, μην σκοτωθείς να πας αμνήζιακ.

fssst_boing!
16-12-2010, 21:14
Τον tickearenas τον ξέρει κανεις ; Γιατί θέλω να του πω 2 λογάκια εγώ και ο φίλος μου ο μπάμπης για το πως να φτιάχνει site και όχι κλαπ...ιδιες

carheart
18-12-2010, 21:22
ψήθηκε κανείς να πάει σήμερα αλλά δεν βρήκε εισιτήριο; αν ναι, ας με ενημερώσει άμεσα!

Agoraphobic_S.I.
25-12-2010, 15:16
Γίνεται να ξαναρθουν;