Log in

View Full Version : The Big Four Live @ Xwrafi

jack the ripper
25-06-2010, 01:55
Πολυ συντομα γιατι ειμαι ΧΩΜΑ

Ανθραξ: δεν τους ειδα απο την αρχη.πρεπει να εχασα το caught in a mosh :( . ΓΑΜΗΣΑΝ κλασσικα και ο belladona εβγαλε απιστευτη φωνη..εκανε και μινι τριμπιουτ σε ντιο με χεβεν εντ χελ και χολι νταιβερ..κλασσικα γαματοι δεν απογοητευουν..μερικα κομματια που θυμαμαι:
i am the law
madhouse
metal thrashing mad
indians
antisocial
be all end all

νταξ θα θελαμε και κανα gung ho αλλα τι να κανεις :P

Slayer ειδα ολο το σετ αλλα γενικα δεν ειμαι τρελος φαν οποτε δε γραφω κατι...πολυ καλα παιξανε αλλα ας τα πει καποιος καλυτερα

Megadeth τους εγραψα στα παπαρια μου

Metallica:

Creeping Death
For Whom The Bell Tolls
Ride The Lightning
Harvester Of Sorrow
Fade To Black
That Was Just Your Life
The End Of The Line
Sad But True
Welcome Home (Sanitarium)
Broken, Beat and Scarred
One
Master Of Puppets
Blackened
Nothing Else Matters
Enter Sandman
- - - - - - - -
Breadfan
Motorbreath
Seek and Destroy

αυτο..επισης στην αρχη γαμιστερη βροχα για 15 λεπτα...πολυ καλοι καλος ηχος..γαμησαν ασχημα

FIXXXER
25-06-2010, 01:57
ειστε ολοι μουνια

jack the ripper
25-06-2010, 01:59
ειμαστε :touched:
επισης κρεντιτς στο jack daniels και τις ΜΟΥΝΑΡΕΣ του προμοτιον

freak brother
25-06-2010, 02:15
εγω ψηθηκα να χε διαγωνισμο τζακ και αμα κατεβαζες ξερω γω μισο μπουκαλι σε 5 λεπτα να κερδιζες μπλουζα.. αλλα αρχιδια , ωραια γκομενετα οντως.

Magellan
25-06-2010, 02:30
πο8τανα ολα

η βροχη πηγε να μας τα χαλασει αλλα ευτυχως κανα τερτατο ηταν

ωραια η τεραστια οθονη
μαστειν θεουλης

btkf
25-06-2010, 02:32
Μεγάλη απογοήτευση ο ήχος των μετάλικα. Ήταν υπερβολικά δυνατός όπου και να πήγα στο χωράφι και δεν ήταν καθαρός. Δεν καταλάβαινες πολύ καλά τι παίζανε. Το 2007 είχαν πολύ καλύτερο ήχο και στ' αρχίδια μου που λέγανε οτι οι πολύ πισω δεν ακούγανε καλά.

JnB
25-06-2010, 02:39
Λοιπόν εγώ ήμουν με τον Jack και δυστυχώς τον ακολούθησα, δηλαδή είδα σλέιερ που δεν είμαι τρελός φαν και από κούραση αναγκάστηκα να κάνω break με Mustaine που τον πάω. :(
Tουλάχιστον τον άκουγα, κάτι ήταν και αυτό.
Γενικά ο ήχος άμα καθόσουν στη μέση (κοντά στο μεταλλικό με τις κάμερες) ήταν καλός. Ειδικά στους Μετάλλικα άκουγα τα πάντα τέλεια από εκεί. Κρίμα που λείπουν τα πινκς και οι μούτζες δηλαδή :P

Εν συντομία:

ΒΡΟΧΗ, ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΘΡΑΣ :touched:

jack the ripper
25-06-2010, 02:41
ελα δυστυχως με ακολουθησες!
χασαμε caught in a mosh επειδη ξεχασες το εισιτηριο :P :P

Εν συντομία:
ΒΡΟΧΗ, ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΘΡΑΣ :touched:

ΑΥΤΟ

korrupt3r
25-06-2010, 03:00
anthrax οντως χασατε κοτ ιν ε μος!
παίξανε κ be all, end all κ θεϊκο Got the time..
αν κ μ'αρεσει ο Bush, ο Belladonaς εχει φαση.

FUCKIN' SLAYER ρε!
λιώσιμο...
WORLD PAINTED BLOOD
JIHAD
WAR ENSEMBLE
SEASONS
SOUTH
BEAUTY THROUGH ORDER
HATE WORLDWIDE
ANGEL OF DEATH (ΠΟΤΑΝΑ)
CHEMICAL WARFARE
DISCIPLE
RAINING BLOOD

τυχαια σειρα περα απο τα 3 πρωτα κ το τελευταιο.
τωρα υπνος.

Drumsick
25-06-2010, 07:54
ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΑΜΗΣΑΝ ΟΙ METALLICA!!!

Και ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ?! Η ΒΡΟΧΗ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΣΚΙΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ!!!!!!
Η βροχή για μένα ήταν το καλύτερο που μπορούσε να συμβεί χτες, έδωσε μια εξωπραγματική χροιά στην όλη φάση. For whom the bell tolls και να βλέπεις τη βροχάρα να πέφτει μέσα στους προβολείς και να σε λούζει καθώς τα σπας.
ΚΑΘΑΡΣΗ.

ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ καλό λάιβ. Αλλά όταν βλέπεις τη βροχούλα να πέφτει πάνω από καμια 60αρα χιλιάδες ανθρωπους και σβήνουν τα φώτα ξεκινάει το βίντεο του ECSTASY OF GOLD (adsgadsdafsdasd!!!!!!!!! αγαπημένη μου ταινία έβερ! εντιτ: οκ τώρα διαβάζω πως το κάνουν γενικά από το 1983, ρισπέκτ) , λες ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην είναι καλό αυτό που έρχεται. Ανατριχίλα φουλ κι ένα δάκρυ στο μάγουλο. Ανέλπιστα καλό και το σετλιστ (θα προτιμούσα να μην παίζανε τις παπαρίτσες απ το ντεθ μαγκνετικ αλλα οκ, μην είμαστε πλεονέκτες). Απίθανα σωστές εκτελέσεις. Χέτφηλντ ΦΩΝΑΡΑ. Οχι απλώς δεν έχει χαλάσει μέσα σε 30 χρόνια, αλλά έχει βαθύνει και ομορφύνει. ΗΧΑΡΑ (κονσόλα δεξιά). Ήθελα λιγάκι παραπάνω ένταση, αλλά ίσως φταίει που είμαι κοντή και πάντα μου μειώνει την ένταση το τείχος απο μαντράχαλους γύρω μου. Μοναδικό παραπονάκι το οτι τρέξανε λίγο creeping death και master.

Tίποτα, η φάση ήταν εμπειρία ζωής για εμέ. Η συναυλιακή μου ζωή ξεκίνησε με τους Metallica πριν από 11 χρόνια, και ο κύκλος αυτός έκλεισε χτες με τον γαμηστερότερο τρόπο που γινόταν. Σκέτη συγκίνηση.
Όσο κι αν κράζουμε τους Metallica για κατι saint angers και παπαριές, γεγονός είναι πως παραμένουν ΜΠΑΝΤΑΡΑ. Μπράβο ρε πούστη μου.

Επίσης, πρώτη φορά έφυγα απόλυτα ευχαριστημένη από διοργάνωση στο χωράφι. Όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα, καλή (ιμο) διαμόρφωση των σκηνών κτλ. Ο ήχος μου φάνηκε καλός και στις άλλες μπάντες, αλλά δεν είμαι φαν, οπότε δεν ξέρω 100%. Μπράβο sonisphere και μπράβο που δε μας στείλατε σπίτι μας εξαιτίας λίγου νερού.

psychotron
25-06-2010, 08:12
Επιγραμματικά γιατί έχει πέσει δουλειά από νωρίς σήμερα και θα επανέλθω:

Anthrax πρόλαβα σχεδόν το μισό set γιατί αργήσαμε, οπότε δεν έχω καθαρή εικόνα. Μου φάνηκαν πολύ δυνατοί πάντως. Ελπίζω σ' ένα μήνα που θα τους (ξανα)δω να τους απολαύσω. Πάντως το I am the Law στο τελος, το καταχάρηκα.

Slayer καλοί ήταν, αλλά σαν μέγας κολλημένος που είμαι με Show No Mercy/Hell Awaits έχω πολύ μεγάλες ενστάσεις για το set list. Αυτό είναι δικό μου θέμα όμως.

Megadeth μέτριοι. Τους γουστάρω τρελλά σαν μπάντα, όμως τους έχω ξαναδεί και σε καλύτερη φάση. Η φωνή του Mustaine έχει αρχίσει να γίνεται ανυπόφορη στα live, ειδικά στην αρχή ήταν.....

Metallica γάμησαν. Έτσι απλά.

edit: Barbara, όχι μόνο puppets και creeping, σχεδόν όλα τα τρέξανε :razz:

fandango
25-06-2010, 08:17
μόλις γυρίσαμε Θεσσαλονίκη. ισχύει ό,τι είπαν οι αποπάνω.

όλοι γάμησαν, ακόμα και οι bullet και οι stone sour, αν και ήταν τελείως κομμάτια, επίσης ο Corey λέει "κάναμε τόση απόσταση για να έρθουμε να παίξουμε για σας αγαπημένοι φανς, we flew all the way from Bulgaria", σιγά την κούραση ρε άνθρωπε. :razz:

Megadeth έβλεπα για 2η φορά, η πρώτη ήταν το 2001 που δεν τους ήξερα καλά και περίμενα να βγουν οι Priest, καιη 2η ήταν χθες, που προτίμησα να πάω πίσω μήπως γλιτώσω σκόνη/δω τίποτα από τη σκηνή/προλάβω να πάω μπροστά στους Μεταλικα, τελικά παπάρια, αλλά ο αδερφός μου που ήταν μπροστά είπε ότι εκεί ήταν χειρότερα. Οκ, ωραία διοργάνωση, μπράβο που δεν ακυρώθηκε λόγω βροχής (...) αλλά την άλλη φορά να βάλετε τη σκηνή σε μεγαλύτερη ανηφόρα. :-?

Για Μετάλικα τι σκατά να πω. Όσες φορές και να ακούσω το master of puppets, πάντα θα νιώθω κάπως :touched: όταν όλοι φωνάζουμε OBEY YOUR MASTER! MASTER! Ακόμα και το Broken beat and scarred που δεν είναι και από τα αγαπημένα μου του Death Magnetic το είπαν εκπληκτικά. To One μόνο, την άλλη φορά να το πάνε πιο γρήγορα, να μην προλαβαίνει καν να λέει το darkness, imprisoning me κλπ :razz:

Όσο για το ER meeting, η ιδέα με τα μπλουζάκια ήταν μαλακία, άλλη φορά θα ακούμε την drumsick. Είδα 3 άσπρα tshirts με το Snaggletooth και δεν θυμόμουν καν ποιος είχε πει ότι θα το φοράει. Razor έψαχνα απεγνωσμένα, αλλά δεν τον πέτυχα πουθενά. :sad:
Πινκς στον Roswell που ήταν ο μόνος που είδα.

τέλος, εθεάθη στον χώρο και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. :pink:

Agenes Robot
25-06-2010, 08:57
gtp όλα.

ανθραξ, μπελαντόνα σαν ιταλός ναύτης του 1986. βαρετοί.
σλεηερ σκατόγεροι, αράγια σαν μπετατζής ή λίμπερο του ολυμπιακού του 1984. οι ανόριμοι είναι καλύτεροι πλέον.
μετάλλικα υπεργύφτοι, χάμετ σαν μανάβης με ράντσο στο σήμερα. πρέπει να βαριούνται κάθε φορά τα ίδια τραγούδια.
τέλος μέγκαντεθ που γαμήσαν τον πλανήτη και ας είναι ο mustaine σαν την καίτη φίνου χωρίς τα κιλά.

απαίσιος χώρος, απαίσια φάση, ευτυχώς που το είδα από ελικόπτερο.

freak brother
25-06-2010, 09:05
επισης το καλυτερο seek and destroy που χω δει ποτε σε λαιβ! επιτελους.

Drumsick
25-06-2010, 09:36
edit: Barbara, όχι μόνο puppets και creeping, σχεδόν όλα τα τρέξανε :razz:

Μωρέ ναι, αλλά σε αυτά επειδή είναι ήδη γρήγορα, δεν προλάβαινα να ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ και ξενέρωνα.

Εντωμεταξύ, να ακούς τώρα το One, να είσαι μες τη συγκίνηση και την ανατριχίλα και να σου πετάει ο Χετφηλντ στίχο Cut this SHIIIET off from me και να σου σκάει ο φακινφαντομντακ στο κεφάλι και να σε πιάνει νευρικό.

εντιτ: Καλή ώρα

<Phantom Duck> paw na oneireytw battery kai wherever i may roam.
Ο δικός μου πόνος επίσης =(((((

Dr.Gonzo
25-06-2010, 09:41
ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΑΜΗΣΑΝ ΟΙ METALLICA!!!

Και ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ?! Η ΒΡΟΧΗ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΣΚΙΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ!!!!!!
Tίποτα, η φάση ήταν εμπειρία ζωής για εμέ. Η συναυλιακή μου ζωή ξεκίνησε με τους Metallica πριν από 11 χρόνια, και ο κύκλος αυτός έκλεισε χτες με τον γαμηστερότερο τρόπο που γινόταν. Σκέτη συγκίνηση.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ!!!!!!!!!

FIXXXER
25-06-2010, 09:50
Χωρις να ειμαι εκει γενικα συμφωνω με Χ στο θεμα της βροχης, ειχα δει Sting/Robert Plant το 2001 στο ΟΑΚΑ και ειχαμε γινει μουνι απο τη βροχη αλλα ηταν απο τις καλυτερες συναυλιες που εχω δει ΚΑΙ λογω της βροχης.

Ass Cobra
25-06-2010, 10:47
Ανετα ζλευερ βασιλιαδες της βραδιας κι ας γουσταρω περισσοτερο τους αλλους 3.

Μεταλικα αυτο το γαματο με τη βροχη που ειπωθηκε. Αλλο λιγο και θα επαιζαν ολο το ραιντ. Γελιο στα παλια κομματια, ο περισσοτεροτερος κοσμος δεν ηξερε υμνους οπως μοτορμπρεθ κλπ. Υπνος στα του ντεθ μαγνκετικ. Και πολλα λαθη, μονο ο suicidal δεν εχασε νοτα. Γενικως η χειροτερη εμφανιση τους ελλαδα, που ομως ανετα εσπερνε.

Μεγκαντεθ κακος ηχος στην αρχη κατεστρεψε αρκετα κομματια. Μετα εστρωσαν και επιασαν καλη αποδοση. Σετλιστ αρκετα καλο με εκπληξεις απο σοφαρ.

Ανθραξ αρκετα καλοι, αλλα επρεπε να ειναι με Μπους, ο Τζου δεν την χοντροπαλευε ωρες ωρες.

namiroth
25-06-2010, 10:47
pws ginete re pousth mou...
vlepeis 3 mpantes paiktika ypergamw apodidoun ta kommatia opws prepei, oloi demenoi k as mhn thn paleyoun aytoi pou tragoudane..(belladonas agomaxhse ligo,o mparmpa-tom ta misa tragoudhse den thn paleye kastano,ta psila tou dave htan ena mayro xali alla as einai)

kai meta na vgainoun oi METALLICA pou den polyvriskontousan genikws..me enan ulrich na tous trexei kai genikws na paizei oti thelei..(ayth h dikash tou one pote den paixthke),

KAI na nai sta arxidia tous....KAI NA SE KANOUN NA KSEHNAS TOUS 3 PROHGOUMENOUS....

diaole..respect

pethana me motorbreath ,ride the lightning..

jack the ripper
25-06-2010, 10:56
barbara και εγω ειπα οτι η βροχη εκανε ακομα πιο γαματο το ολο σκηνικο! :D
εντωμεταξυ ημουν τοσο πτωμα που χθες εγραψα οτι παιξανε το state of euphoria αντι για be all,end all :P . εκανα εντιτ

απο εκει και περα νταξ οσοι κραζετε φωνη μπελαντονα απλα λολ ετσι
μια χαρα τα ειπε τα κομματια ... για την ακριβεια περισσοτερο απο καλα..εκτος αν περιμενετε να βγαζει τα ψιλα στο μαντχαουζ οπως 25 χρονια πριν ε

namiroth
25-06-2010, 11:05
apo tous teseris o kalyteros htan apla agomaxhse se kati shmeia...kat'eme panta..

jack the ripper
25-06-2010, 11:32
νταξ δεκτο απλα το θεωρω λογικο γιατι δεν προσπαθησε να κρυφτει στα κομματια...δλδ τα ειπε ΥΠΕΡΓΑΜΩ . λογικο σε καποια σημεια να μην του βγουν..ειπαμε 25 χρονια ειναι αυτα :P
edit: παιξανε και medusa ε..τωρα αρχιζω και τα θυμαμαι :P

namiroth
25-06-2010, 11:34
e se olous dinetai ayto to dikaiologhtiko....oute o araya perimena na tsiriksei stn arxh tou angel of death alla ena refrain as to lege.....

edw kontepse na faei kai ta kouple..

genika opws kai na tan oloi tous an katsw kai skeftw ti eida mazemeno mesa se 6 wres den me endiaferei tpt...
kavla...apla..

P.S: gamw to shma kampana ta kinita kai th malakasa gamw mesa...

JustMary
25-06-2010, 12:24
λοιπον για μενα:
τους stonesour τους "ειδα" καθισμενη στο γρασιδι επειδη δεν ξερω τραγουδι. Ειδα οτι γουσταραν αρκετοι, εγω δεν τους θυμαμαι καν.
Anthrax, με το που παω στην μικρη σκηνη βλεπω οτι ειναι σε ανηφορα σε ξενερωνω τη ζωη μου. Παλι καλα μετα οταν σχηματιστηκαν τα pit και ανοιξε ο χωρος, κατι εβλεπες απο κει. Δεν εκανα πολλες γυρες για να μην κουραστω απ την αρχη. Το setlist γαμω αλλα και αναμενομενο.
Slayer, τρελαθηκα, εχασα τη γη κατω απ τα ποδια μου. Αρχικα ημουν πισω και ο κοσμος καθοταν σαν παλουκια. Ενας καγκουρας διπλα μου όταν ο κοσμος φωναζε "slayer", με ρωτησε αν φωναζουν το ονομα του τραγουδιστη!! Οποτε προς το τελος του world painted blood πηγα διπλα στο pit εκει που ησαν ολοι οι "ζωντανοι". Κρίμα που γινόταν της καργιόλας και δεν βρηκα ευκαιρια να μπω κιολας. Στο seasons... ειχα βουρκωσει. Ο καημενουλης ο Araya δεν μπορει να χτυπηθει λογω της εγχειρησης. Συνεχεια μας χαμογελουσε. Ελεος που δεν εδειχναν σχεδον καθολου τον Hanneman. Μαλλον επειδη ειναι χαμηλων τονων και δεν ειναι "star" σαν τον Kerry King. Θα προτιμουσα και κατι απο Show no mercy και Ηell awaits, αλλα εντάξει λογω Chemical Warfare καπως το εσωσαν.
Megadeth, απλα μετα απο Slayer ηταν λες ακουγα pop hitakia. Καλοι, αλλα τους ειδα απο αποσταση + δεν ενιωσα πολλα.
Μetallica τωρα, συγκριτικα με την εμφανιση του 2007 δεν ηταν καλυτερη απο πολλες αποψεις. Πρωτ απ' όλα, το διαχωριστικο των 80 τοτε μας ειχε σωσει!! ΕΙχαμε χωρο να κινηθουμε λιγο. Αυτη τη φορα, ημασταν σαν σαρδελες και ειχε και πολλους καγκουρες. Δηλαδη τωρα να παιζει ride the lightning και να χοροπηδουν οι περισσοτεροι+να μην κανουν headbanging. Αισχος!! Επισης καποιοι διπλα μου ανω των 20, δεν ηξεραν το encore!!! Φτανει επιτελους η ωρα του motorbreath και του seek& destroy. Λεω old schoolια εδω ειμαστε. Και μετα απο 3 γυρες το πιτ χαλουσε. Ξενερα. Οσον αφορα την μπαντα, δεν ειναι τυχαια μεγαλη και το καταλαβαινεις οταν τη δεις live. Ο Hetfield ειχε τρελα κεφια!! Καλα η βροχη εφτιαξε το σκηνικο, αν και σε καποια φαση ετσουζαν τα ματια μου και δεν εβλεπα τιποτα. Αλλα τελικα βγηκε σε καλο γιατι ηταν η ωρα του For whom the bell tolls και το ακουγα με κλειστα τα ματια και τη βροχη να με ξεπλενει. Take a look to the sky just before you die.... Σχετικα με το σετλιστ, θα προτιμουσα να επαιζαν all nightmare long + my apocalypse αντι του that was just yor life+ end of the line. Επίσης αντι ν ακουγα παλι τα enter sandman και nothing else matters να επαιζαν τιποτε αλλο. Επισης αντι για τη διασκευη στους Budgie, θα ηταν θαυμα αν επαιζαν στο Astronomy, γιατι εχω παει 2 φορες σε live των Blue Oyster Cult και δεν το εχουν παιξει. Αλλα αυτα ειναι ονειρα θερινης (βροχερης) νυχτος.

Drumsick
25-06-2010, 12:31
Να μη φοράς μάσκαρα στις συναυλίες ρε τσόκαρο, να μην σε τσούζουν τα μάτια.

jack the ripper
25-06-2010, 12:33
χαχαχχαχα ρε μαλακες νταξ χθες εγραφα πιπες εξου και το μουναρες του προμοΤιον :P θεος ο ταγκερ

JustMary
25-06-2010, 12:39

σε παρακαλω πολυ, η μασκαρα μου ειναι αδιαβροχη και δεν ξεβαψε καθολου!! Ηταν που ξεπλυθηκε ο ιδρωτας και μπηκε στα ματια μου. Εκτος αν φορουσαν και οι φιλοι μου μασκαρα, που τους ετσουζαν κι αυτους τα ματια.

Phantom Duck
25-06-2010, 12:56
φοβερή εμπειρία, ο μόνος τρόπος να γίνει καλύτερη ήταν να παίξουν το nothing else matress με στρώματα στις οθόνες.

Enjoy_CruD
25-06-2010, 13:10
Blackened...
atimoi, sto adynato seimio me xtipate...

The Good Son
25-06-2010, 13:20
justmary, post pics.

my_troubled_Mind
25-06-2010, 13:28
ANTHRAX-ωραίοι αν και δεν είμαι φαν. υπερκαλτ κομμώσεις βέβαια.

SLAYER- Σκίσαν το σύμπαν στα δυο, γαμήσαν τα πάντα. Μακάρι να παίζαν και κάτι από show no mercy αλλά δεν τρέχει, κέμικαλ γουορφέρ δικέ μου.

ΜEGADETH- Είδα λίγο και παιχτικά ήταν άψογοι. Ο μαστεϊν νιαούριζε βέβαια και με ξενέρωσε...επίσης τι σκατά σκηνή ήταν αυτή...δεν έβλεπες τπτ.

ΜΕΤΑLLΙCΑ- Ε, τι να πω? άψογοι όπως αναμενόταν αλλά άμα αρχίσω να απαριθμώ κομμάτια που ήθελα να ακούσω θα έβγαινε μια ώρα παραπάνω σετ. :/

erίτες δεν είδα καθόλου και περίμενα πως και πωτς. νεχτ ταϊμ!

εδιτ 1-βροχάρα και take a look to the sky just before you die, it's the last time you will....τρίχα και πούτσα κάγκελο.

εδιτ 2-πόσος κόσμος γκαντ νταμετ?

Drumsick
25-06-2010, 13:42
βροχάρα και take a look to the sky just before you die, it's the last time you will....τρίχα και πούτσα κάγκελο.

NAI.ΡΕ.ΦΙΛΕ.

jack the ripper
25-06-2010, 13:44
:fear::fear:

freak brother
25-06-2010, 13:45

και μενα τσουζανε ρε..

animae
25-06-2010, 13:47
:fear::fear:

xaxaxaxaxaxa

namiroth
25-06-2010, 13:48
βροχάρα και take a look to the sky just before you die, it's the last time you will....τρίχα και πούτσα κάγκελο.

NAI.ΡΕ.ΦΙΛΕ.

aaaaaaaaaaaaaaaaah...........

BlackiE
25-06-2010, 14:05
http://sport24.gr/html/ent/561/ent.370561.asp

Magellan
25-06-2010, 14:06
με προλαβες
τον ειδα και γω

freak brother
25-06-2010, 14:12
επισης η κορη του ... ΥΠΕΡΤΟΥΜΠΑΝΟ 16 χρονο..

Drumsick
25-06-2010, 14:18

και μενα τσουζανε ρε..

Nα μη φοράς ούτε εσύ.

Τον τύπο με τη μίσφιτς και τη μπύρα στο χέρι πίσω από τους μετάλλικα τον είδαμε όλοι?

freak brother
25-06-2010, 14:19

και μενα τσουζανε ρε..

Nα μη φοράς ούτε εσύ.

Τον τύπο με τη μίσφιτς και τη μπύρα στο χέρι πίσω από τους μετάλλικα τον είδαμε όλοι?
μου χουν πει τα γκομενακια οτι μου παει , ναι τον ειδαμε !

namiroth
25-06-2010, 14:21
τέλος, εθεάθη στον χώρο και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. :pink:

w nai :pink: :pink: :pink:

Magellan
25-06-2010, 14:22
κορη του ηταν?????

jack the ripper
25-06-2010, 14:30
επισης νομιζω οτι ειδα απο μακρια φορντ αλλα γινοταν της ποπης και δεν επαιζε να φτασω να χαιρετησω

rage for order
25-06-2010, 15:01
όσοι πήγατε με αμάξι φύγατε εύκολα;

JnB
25-06-2010, 15:04
Πινκς σε πολλά ποστ εδώ μέσα αλλά δεν έχει :/
Ελπίζουμε σε σύντομη επιστροφή των.

Ξέρει κανείς πόσο κόσμο είχε μέσα τελικά;

JnB
25-06-2010, 15:05

Εμείς βγήκαμε από έξοδο Μαρκόπουλο (λίγο μετά τα διόδια) και με το που βρήκα αμάξια φρένο, αναστροφή και παρκάρισμ με μούρη προς αθήνα. Φύγαμε κύριοι και άνετα. :)

morphine
25-06-2010, 15:06
διαβάζω αυτά που λέτε και αναρωτιέμαι μήπως πήγα σε άλλη συναυλία εγώ. Οι μετάλλικα, χωρίς ίχνος εμπάθειας, είναι η χειρότερη λάιβ μπάντα τέτοιου βεληνεκούς που έχω ακούσει στη ζωή μου. Δηλαδή 30 χρόνια μπάντα γαμώ τη μάνα τους και δεν έχουν μάθει να είναι δεμένοι ακόμα. Απαράδεκτο. Ευτυχώς είχα πιει 40 μπύρες και η αγνή και αμόλυντη μεταλλική ψυχή μου αφέθηκε στους ήχους του μούτορμπρεθ κι έκανα χετπάκιν. Επίσης, σοβαρά, υπάρχει άνθρωπος που να θέλει να ακούει το nothing else matters; Τέλος, ροφλ @ οπαδοί μετάλλικα με ομπρέλες.

άνθραξ πρόλαβα μόνο τα 3 τελευταία, ήταν εξαιρετικοί και δεν το λέω επειδή τους έχω αδυναμία. Οι σλέηερς επίσης εξαιρετικοί αν και τα μοσπιτς που γίνονταν ήταν εντελώς φλώρικα. Ο αράγιας είναι ασύγκριτα συμπαθής. Στους μέγκαντεθ ήμουν την περισσότερη ώρα στην ουρά για μπύρες, ακόμα κι εκεί απάλευτος ήταν ο μαστέην. Σε γενικές γραμμές, για τζάμπα καλά ήταν. Θα ήθελα μόνο να είχα προλάβει τους άνθραξ και την υπέροχη κόμη του μπελαντόνα από την αρχή.

korrupt3r
25-06-2010, 15:12
Εμείς βγήκαμε από έξοδο Μαρκόπουλο (λίγο μετά τα διόδια) και με το που βρήκα αμάξια φρένο, αναστροφή και παρκάρισμ με μούρη προς αθήνα. Φύγαμε κύριοι και άνετα. :)

Drumsick
25-06-2010, 15:13
Εντάξει, ο ούρλιχ τα γαμούσε σε φάσεις, αλλά δεν πειράζει.

Same, αυτοι με τους οποίους ήρθα. Αυτοί με τους οποίους έφυγα, παρκάρανε από την απέναντι μεριά της εθνικής, στον παράδρομο. Φύγαμε χωρίς κανένα πρόβλημα.

namiroth
25-06-2010, 15:17
nai ...stis 2 kai eykola htan

rage for order
25-06-2010, 15:20

γιατί;

jack the ripper
25-06-2010, 15:24
άνθραξ πρόλαβα μόνο τα 3 τελευταία, ήταν εξαιρετικοί και δεν το λέω επειδή τους έχω αδυναμία.

:pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink:

fandango
25-06-2010, 15:30
προφανώς από όλους εσάς που λέτε πόσο γάμησε η βροχή κλπ δεν φοράει κανείς γυαλιά, ε; 8-)

JnB
25-06-2010, 15:30
Κρίμα πάντως που δεν έγινε ΕΡμίτινγκ να χτυπηθούμε όλοι παρέα. :(

Drumsick
25-06-2010, 15:36
Εγώ σε έπαιρνα τηλέφωνο πάντως σε κάποια φάση, αλλά αδυνατούσα να πιάσω γραμμή.

Φαντάνγκο, στις συναυλίες οι έξυπνοι άνθρωποι βάζουν φακούς =Ρ

JnB
25-06-2010, 15:38

Nαι γαμώ την κοσμοτέ μου :evil:

O)))zma
25-06-2010, 15:41

Nαι γαμώ την κοσμοτέ μου :evil:

exei sima , sima kampana

Drumsick
25-06-2010, 15:44
Ε δε φταίει η κοσμοτε.. Σκέψου τώρα 50-60 χιλιάδες κινητά να αλληλοψάχνονται μέσω των ίδιων κοντινών σταθμών βάσης κάθε εταιρίας.

Razor
25-06-2010, 15:44
πολυ ΞΥΛΟ λεμε,πρεπει να με μισησε πολυς κοσμος χτες :D

namiroth
25-06-2010, 15:47

γιατί;

apo oti katalava einai analogws pou parkare o kathenas...emeis fagame poytsa pantws mexri na ksemperdepsoume..

προφανώς από όλους εσάς που λέτε πόσο γάμησε η βροχή κλπ δεν φοράει κανείς γυαλιά, ε; 8-)

kai me gyalia kai pali gamise..

rage for order
25-06-2010, 15:51

γιατί;

apo oti katalava einai analogws pou parkare o kathenas...emeis fagame poytsa pantws mexri na ksemperdepsoume..

αυτό ρωτάω, που πάρκαρες και από που έφυγες.

JnB
25-06-2010, 15:52
Ε δε φταίει η κοσμοτε.. Σκέψου τώρα 50-60 χιλιάδες κινητά να αλληλοψάχνονται μέσω των ίδιων κοντινών σταθμών βάσης κάθε εταιρίας.

Bασικά ναι, απλά βρίζω κοσμοτέ γιατί ο τζακ με βόνταφοουν ξεμπλόκαρε πριν από μένα :P

Όπως και να'χει κρίμα, στο επόμενο :)

edit:
@Razor :touched:

namiroth
25-06-2010, 15:56
apo thn katw meria se mia diastayrwsh prin thn eksodo gamwmalakasas

fandango
25-06-2010, 16:01
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=149668&cid=13

όταν οι Big 4 έπαιξαν μαζί.

JnB
25-06-2010, 16:06
Μάλλον εννοεί τα μέλη των μετάλλικα

korrupt3r
25-06-2010, 16:06
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=149668&cid=13

όταν οι Big 4 έπαιξαν μαζί.

χαχαχα
τραγικος ο τυπος.

Drumsick
25-06-2010, 16:09
wat

Leech
25-06-2010, 16:12
πφφφφ... περίμενα καμιά κρυφή κάμερα backstage με μπουκέτα King-Mustaine.

Grim Fandango
25-06-2010, 16:18
Anthrax δεν προλαβα καν, Slayer ακουσα απ'εξω, κ μπηκα μολις τελειωναν..Megadeth μου φανηκαν αρκετα καλοι, κ Metallica με το που ξεκινησαν ειχα αυτον τον ηλιθιο ενθουσιασμο που ειχα κ πριν 3 χρονια οταν τους ειδα 1η φορα. Εκτελεστικα μου φανηκαν μια χαρα, γουσταρα τον κωλο μου και στην τελικη ειχα κ τα ξυδια κ την παρεα μου. Αν ηθελα να ακουσω κατι αψογο καθομουνα κ σπιτι μου να βαλω το cd να πορωθω.
Ο κοσμος σε κατι φασεις ηταν λιγο ντεκαυλε, καμια 20αρια μετρα δεξια απο τον πυργο της κονσολας, ελαχιστη κινηση εβλεπα, κ οσες φορες επιχειρησαμε να ανοιξουμε κανα πιτ με τα 7-8 ατομα που ημουνα, ελαχιστοι συμμετειχαν κ καταληγαμε να γουσταρουμε για παρτη μας με περιεργες ματιες απο τους γυρω. σορρυ κιολας που ηρθατε να δειτε metallica κ σας σπασαμε τ'αρχιδια σε ride.., blackened, master, motorbreath (ναι, τραγουδι των metallica ειναι κ αυτο!), seek... παλιμπαιδισμος (απο πλευρας μου) γενικα!
Η βροχη πολλα συν! και κατι τελευταιο:
οσοι λετε για φωνες, κ χαλια, κ σφιγγοτανε, κ μηδεν, κλπ, ενταξει, δεν ειναι ολοι Dio οπως περσυ στα 67 του, να τραγουδανε σχεδον απαραλλαχτα...δηλαδη μετα απο 20-30 χρονια τι απαιτησεις εχετε; σα να γυρισω εγω κ να πω "ειδα Scorpions φετος (για πρωτη φορα, ιστορικοι οι λογοι) αλλα ηταν για τον πουτσο, αυτος ο Meine δεν πιανει ψηλη για ψηλη..." αυτοχαρακτηριζομαι βλαμμενος 'η οχι..; ωρες ωρες να σκεφτομαστε κ λιγο απ'το να κριτικαρουμε απλα...

Dr.Gonzo
25-06-2010, 16:23

NAI.ΡΕ.ΦΙΛΕ.

aaaaaaaaaaaaaaaaah...........

Τέταρτο σε σειρά δάκρυ....
Χωρίς πλάκα τώρα.

freak brother
25-06-2010, 16:29
κορη του ηταν?????

υποθετω δεν ξερω.. γυρω στα 15-16 μου φανηκε κατευθειαν για το δικαστε με πηγαινε.

στο θεμα παρκαρισματος , παρκαραμε απεναντι , πηγαμε απο την υπογεια διαβαση και φυγαμε καπακια!

Nasum
25-06-2010, 16:29
Anthrax δεν προλαβα καν, Slayer ακουσα απ'εξω, κ μπηκα μολις τελειωναν

Υποθέτω πως όλοι μπήκατε εκείνη την ώρα.Πάλι καλά που δεν σας ακολούθησα!

psychotron
25-06-2010, 16:45
αυτό που είπαν κι οι άλλοι, ήταν θέμα παρκαρίσματος. Αρκετοί φίλοι μου που είχαν παρκάρει στον παράδρομο έφυγαν κυριλέ, εμείς αργήσαμε και πήγαμε προς μαλακάσα μεριά, ακριβώς πίσω από το χωράφι του Λώρη (παρκάραμε εκεί πίσω, σε κάτι άλλα χωράφια, με μούρη προς τον κόμβο μαλακάσας τελικά). Δυστυχώς λοιπόν φεύγοντας από κει, κι αφού κάναμε 200-300 μέτρα σημειωτόν, πάγωσαν τα πάντα. Αλλά όταν λέω τα πάντα, τα πάντα, και στις 2 κατευθύνσεις. Σβήσαμε φώτα και μηχανες και απλά είχαμε βγει από τα αυτοκίνητα να ξεπιαστούμε σχεδόν όλοι οι οδηγοί. Επί μία γαμημένη ώρα, δεν κουνηθήκαμε ούτε 5 μέτρα. Ούτε 5. Κι όταν αρχίσαμε να κινούμαστε, πηγαίναμε για μισή ώρα μέτρο-μέτρο, λες και ήμασταν στα διόδια. Ως αποτέλεσμα αυτό είχε να καταφέρουμε να βγούμε στον εθνικό στις 2:20 και να φτάσω ζωγράφου στις 3-3:10. Σε κάποια φάση ειλικρινά φοβήθηκα ότι μόλις γυρίσω σπίτι θα πρέπει να κάνω ένα γρήγορο μπάνιο και να πάω κατευθείαν στη δουλειά, αλλά τελικά πρόλαβα να κοιμηθώ ένα τριωράκι :razz:

Tyler_Durden
25-06-2010, 16:53
μολις ξύπνησα κι εγώ έπειτα απο 9ωρο ύπνο και ίσως το πιο εξοντοτικό live που έχω παρακολουθήσει. πάμε λοιπόν:

φτάσαμε στη μαλακάσσα στα 3-4 τελευταία μπουλετοτράγουδα, και γενικά δεν έχω άποψη γι αυτούς αν και μου ακούγονταν απο μακριά το ίδιο άθλιοι (οχι παιχτικά αλλά σαν συνολικό "προιόν") και με όσα κομμάτια τους έχω ακούσει.
Αφού συνεχίσαμε την εξερεύνηση για καλά σημεία και στις 2 σκηνές που να "φτάνονται" γρήγορα, περάσαμε απο τα merch όπου και τσιμπήσαμε το κατιτίς μας για το καλό. Στη συνέχεια μαρκες (εμετικό σύστημα) για μπύρες και νερά. Παίρνουμε θέση για stonesour οι οποίοι ποτέ δεν μου έκαναν εντύπωση και το ίδιο μου έβγαλε και το λαιβ τους. Αξιοπρεπείς ισως αλλά μέχρι εκεί, ταίριαξαν απόλυτα με τον καιρό -ουτε κρύο ούτε ζέστη- και σίγουρα δεν θα χάλαγε κανένα νομίζω να παίξουν αυτοί στη μικρή και οι άνθραξ στη μεγάλη. Μετάβαση στη δεύτερη σκηνή για anthrax και τα πρώτα σοβαρά πιτ άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Αξιοπρεπέστατος ήχος αρκετά καλή εμφάνιση με highlight το Indians + medley heaven and hell, όπου προσωπικά ένιωσα το βαθύ συναίσθημα του tribute από την αίσθηση που σου αφήνει μια απλή διασκευή. Επιστροφή για Slayer. Επιστροφή και του ήλιου που μέχρι τότε δεν είχε φανεί. Πρώτη φορά τους έβλεπα, και νομίζω οτι πια μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει εμφάνιση οδοστρωτήρας. Μιδαμινά λόγια απο τον Araya προς το κοινό, και παίξιμο στα μούτρα ,το ένα πίσω απο το το αλλο, με τα κλωτσομπούνια να δίνουν και να περνουν μπροστά (μέτρησα μέχρι και 4 ταυτόχρονα πιτς) αλλά παράλληλα μια άκρως ήσυχη αντίδραση του κοινού πίσω που συνεχίστηκε μέχρι και τους Metallica! Εδώ τα highlights ήταν -αναμενόμενα- το south of heaven και η αναψοκοκκινισμένη καράφλα του μπαρμπά-Κέρρυ με τα σολο του που πολλές φορές θυμίζουν την μελωδία απο τροχό οδοντιάτρου. Και φτάνει η ώρα για Megadeth που είναι η Νο2 αγάπη μου σε σχέση με με τους 4 του Big four. Μπάσιμο με το κλασικό διδυμο hangar 18 και holly wars, συνέχεια με headcruser (προβλεπόμενο μεν αλλά και κάπου εκεί σταματάνε τα όνειρά μου για όλο το rust). Η φωνή του Mustaine σπασμένη στην αρχή, κάπως πιο στρωτή αργότερα.Σετ λιστ εν τέλει με trust, α τουτ λε μόντ, "σύμφωνοι", peace sells, sweating bullets και καναδυο ακόμη που ξεχνάω τώρα. Κάπως έτσι περνάει μια ώρα που δεν κατάλαβα καν πως πέρασε. Και τώρα το πραγματικά big thing. Η μάλλον πρώτα η βροχή. Όσο και να ζεσταίνεσαι όταν φορας γυαλιά στη βροχή είναι το πιο σπαστικό πράγμα που έχεις να αντιμετωπίσεις καθώς πρέπει να τα σκουπίζεις συνέχεια και απο ένα σημείο και μετά δεν έχεις και τίποτα στεγνό πάνω σου για να τα καθαρίσεις! Οπότε γάμησέ τα. Τέσπα όσο κράτησε δεν ήμουν και στην καλύτερη δυνατή σύνδεση με τους Metallica οι οποίοι για άλλη μια φορά έδειξαν πόσο καλοδουλεμένη live μηχανή είναι. Εκτελέσεις στην πένα, στήσιμο που θες δε θες μόνο καλή διάθεση βγάζει, σκηνοθεσία show, και setlist "το 'χουμε ανέκαθεν ρε μαλάκες, απλά κάποτε δεν θέλαμε". Σε γενικές γραμμές λοιπόν όλα καλά. Απλά ρε γμτ δεν ξέρω, ίσως η κούραση, ίσως το ότι τους είχα ξαναδεί το 2007, αν και όλα φαινομενικά ήταν στην τρίχα, το live δεν μου έβγαλε την κάβλα της πρώτης φοράς. Ακόμη και στον υπόλοιπο κόσμο είχα την αίσθηση οτι το είδα αυτό. Δηλαδη το 2007 δεν μπορούσα να σταθώ σε χλωρό κλαρί και χθες μόνο στο seek and destroy ένοιωσα δίπλα μου εκείνο τον σαματά που είχε ΟΛΟ το live 3 χρόνια πριν. Τέσπα ας έρχονται οι Metallica τουλάχιστον μια στα 3 χρόνια και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες...

Σχετικά με το ER meeting, Ford σε είδα ρε φίλε 3 φορές και ήμουν 95% σίγουρος οτι είσαι εσύ, αλλα επειδή κοίταγα για τύπο με λευκο μπλουζάκι sacred reich κότεψα και δεν μίλησα. Πριν λίγο είδα το πόστ οτι φόραγες τελικά forbidden όπως ο τυπος που ήθελα να του μιλήσω δηλαδή....Fandago ειδα και τύπο με το μπλουζακι σου, αλλά είχε ραστοκοτσίδα και επειδή νομίζω οτι εισαι δάσκαλος or sth νόμισα οτι δεν θα ήσουν εσυ. Δυστυχως τον "όμορφο καρεδάκια" της παρέας δε θα μπορούσα να τον αναγνωρίσω ακόμη κι αν πέρναγε δίπλα μου (όλοι είχαν yellow ms paint mode off :P ) Την μόνη που θα μπορούσα να αναγνωρίσω 150% θα ήταν η Χ την οποία αφενώς δεν την είδα αφετέρου δεν νομίζω οτι θα ήθελε να με δει και η ίδια κιολας :P

Αυτά. Αντε και του χρόνου

Ra Pariah
25-06-2010, 16:53

Ο Μάγισσας μπήκε μόνο στους Μετάλικα.

enitharmon
25-06-2010, 17:15
http://sport24.gr/html/ent/561/ent.370561.asp
στο βιντεο στο 1:25 κινητα ειναι αυτα που φαινονται;

αν ναι, εχει παραγινει το κακο ε

fandango
25-06-2010, 17:19
φωτογραφίες από το metontour.com

http://dashboard.metallica.com/ivergence/image/06jun2410_pic22.jpg
http://dashboard.metallica.com/ivergence/image/06jun2410_pic16.jpg
http://dashboard.metallica.com/ivergence/image/06jun2410_pic14.jpg
http://dashboard.metallica.com/ivergence/image/06jun2410_pic10.jpg

Nasum
25-06-2010, 17:20

Ο Μάγισσας μπήκε μόνο στους Μετάλικα.

Ω καλά για κανένα λόγο.Χίλιες φορές άραγμα με αντι-Swollen στην όλγας.

JustMary
25-06-2010, 18:55
justmary, post pics.

δεν ειχα φωτογραφικη μαζι.

FIXXXER
25-06-2010, 18:59
epic win

fandango
25-06-2010, 19:01
αχαχαχαχαχ :touched::touched::touched:

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs132.snc4/36942_403356436831_582776831_4181474_7847759_n.jpg

wino
26-06-2010, 00:15
dikio exei o jack gia tis jack daniels. H skhnh me anthrax, megadeth htan aparadekth, kakos hxos kai anhfora.
Kata ta alla vroxh sth mapa, kosmos na feugei epeidh den thn paleuei, kosmos na erxetai epeidh eixe porw8ei kai kosmos na kopanietai epeidh epaize for whom the bell tolls.

Na ginei poll me ti mplouzakia forouse to er.

JustMary
26-06-2010, 01:10
dikio exei o jack gia tis jack daniels. H skhnh me anthrax, megadeth htan aparadekth, kakos hxos kai anhfora.
Kata ta alla vroxh sth mapa, kosmos na feugei epeidh den thn paleuei, kosmos na erxetai epeidh eixe porw8ei kai kosmos na kopanietai epeidh epaize for whom the bell tolls.

εσενα σε λενε Wino γιατι εισαι αλκοολικος ή επειδη εχεις τελειο γουστο στη μουσικη??

lab
26-06-2010, 01:51
Επειδη ειναι οντως ο Wino

freak brother
26-06-2010, 01:53

εγω νομιζω φορουσα το πιο καμενο , ενα μεμοραμπιλια απο το σουπερμποουλ του 1989 .. οφισιαλ!

JustMary
26-06-2010, 02:05
Επειδη ειναι οντως ο Wino

που τετοια τυχη! ρε φιλε εισαι απο χιλιομοδι?? παιζεις στους 1000mods? ειμαι κοντοχωριανη!!

lab
26-06-2010, 02:08
Κλενια?

my_troubled_Mind
26-06-2010, 02:19
ιιιιιιιι, εγώ φορούσα ένα pierced arrows.

edit-μουνόπλακα με ένα μαλάκα που φόραγε λευκή ΜΠΛΟΥΖΑΡΑ του them.

JustMary
26-06-2010, 02:38
Κλενια?

yeap. αλλα κορινθο μεγαλωσα.

stam and the witches
26-06-2010, 03:52
Έπαιζε λίγο ό,τι να ναι ο Ούρλιχ;

Τρελή σκηνή και video wall πάντως. Αυτα τα too much μού κάθονται στο σβέρκο, αλλά αυτό φαίνεται τέλειο.

Edit: ακούω τη δίκαση-διπεταλιά-flam-ό,τι να ναι στο One και γελάω.

SpiritCrusher
26-06-2010, 03:58
Έπαιζε λίγο ό,τι να ναι ο Ούρλιχ;

Δεν ξέρω, δεν ήμουν εκεί αλλά ακόμα και αν ισχύει προς τι η έκπληξη; :P

wino
26-06-2010, 18:07

εσενα σε λενε Wino γιατι εισαι αλκοολικος ή επειδη εχεις τελειο γουστο στη μουσικη??

alkoolikos pantws den eimai!

egw ena om foraga pantws

daydreamer
26-06-2010, 18:08
Πολύ μ'άρεσε! Πάρα πολύ όμως! Πόρωση τρελή και ανατριχίλα κι ας τους είδα και το '07. Δεν ξέρω ίσως η καλύτερη συναυλία μέχρι τούδε! Κι ας γαμήσαν κάποια κομμάτια. Γενικά ενθουσιασμός!

Εγώ φόραγα Queens of the Stone Age μπλουζάκι γιατί είναι αλτέρνατιβ.

wino
26-06-2010, 18:22
vara kamia uphresiara kai ase tous metallica kai tous qotsa

korrupt3r
26-06-2010, 19:04
egw ena om foraga pantws

φιλος νομιζω σε ειδα! ειχε σκακι το μπλουζακι?

wino
26-06-2010, 19:34
yep

daydreamer
26-06-2010, 21:59
vara kamia uphresiara kai ase tous metallica kai tous qotsa

Μη μου τα θυμίζεις που έχασα τους ISIS για το κωλοστρατό τους μέσα και τώρα εδιαλύθησαν!!!

Anyhow, με μια πιο ψύχραιμη αντιμετώπιση δια το προχθεσινό live, νομίζω ότι οι μετάλλικα έκοψαν τη γη.

korrupt3r
27-06-2010, 04:14
yep

σε ειδα που τριγυρνουσες προς τα "ταμεια" πριν ή αφου ξεκινησαν οι στονε σουρ.

trololololololololololo
27-06-2010, 22:16
ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΑΜΗΣΕ O EDUARD KHIL!!!

Και ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ?! O EDUARD KHIL ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΣΚΙΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ!!!!!!
ΚΑΘΑΡΣΗ.

Tίποτα, η φάση ήταν εμπειρία ζωής για εμέ. Η συναυλιακή μου ζωή ξεκίνησε με τοN Eduard Khil πριν από 44 χρόνια, και ο κύκλος αυτός έκλεισε χτες με τον γαμηστερότερο τρόπο που γινόταν. Σκέτη συγκίνηση.
Όσο κι αν κράζουμε τoν Eduard Khil για κατι Trololo και παπαριές, γεγονός είναι πως παραμένει ΘΕΟΣ. Μπράβο ρε πούστη μου.

http://www.youtube.com/watch?v=woxVdg4bvC0

Tyler_Durden
27-06-2010, 22:18
νταξει δεν είναι ουτε καν γελοίο πια

wino
28-06-2010, 00:21
yep

σε ειδα που τριγυρνουσες προς τα "ταμεια" πριν ή αφου ξεκινησαν οι στονε σουρ.

egw pantws den eida kanena tzorva ekei gurw. :P

wino
28-06-2010, 00:22
edited

Ford Prefect
28-06-2010, 14:03
Περάσαμε πολύ όμορφα, η γυναίκα μου επιτέλους είδε Μετάλικα και με αγαπάει πιο πολύ τώρα που την πήγα (άλλος πλήρωσε - πάλι!), η βροχή δε μας πτόησε, είχα εφεδρικό μπλουζάκι Άνθραξ για την γυναίκα και πήρα την καύλα επανέκδοση του Rust in Peace για μένα, ευχαριστήθηκα όλες τις μπάντες λίαν και φυσικά θα ακολουθήσει μπλογκ ποστ με λεπτομέρειες και φωτογραφίες (όταν έχω τις φωτογραφίες). Επί τροχάδην, οι καλύτεροι ήταν οι Μετάλλικα παρά τις φιλότιμες πράγματι προσπάθειες του Λαρς να τους καταστρέψει και μετά οι Άνθραξ. Πολύ καλοί και οι άλλοι απλά οι Σλέιερ με ξενέρωσαν στο μισό σετλιστ και οι Μέγκαντεθ έπασχαν από ήχο, ήθελα τα ΡΙΦΣ πιο δυνατά.

Δεν είδα κανέναν σας και λυπάμαι που δεν μου μιλήσατε όσοι με καταλάβατε, δε φταίω εγώ για την αλλαγή μπλούζας, ο υιός έφταιγε. Και μαλακία ιδέα προφανώς ήταν για όσους φόρεσαν κάτι μη αναγνωρίσιμο ή όσους κόπανους άλλαξαν μπλούζα τελευταία στιγμή! ΕΡ μήτινγκ δε θα διοργανώσω εγώ, με οικογένεια ήμουν. Και του χρόνου!

Impure
28-06-2010, 16:20
Οι Slayer βαριόσαντο ε. Είχαν και πάρα πολύ χαμηλό ήχο

Ford Prefect
28-06-2010, 16:26
Ε, ναι, οι slayer ανέκαθεν έχουν αυτό το ακατάδεκτο στυλάκι και όντως ο ήχος ήταν κάπως χαμηλά. Βέβαια να έχετε υπόψιν ότι οι πιο ας πούμε κοντοί άνθρωποι είχαν σοβαρότερο πρόβλημα, επειδή το σχήμα του χώρου δεν ευνοεί την διάδοση του ήχου, τα σώματα κόβανε πολύ την ένταση. Το ξέρω γιατί κάθε φορά που κοπανιόμουν άλλαζε ο ήχος τραγικά πολύ!

Τον υπερτεράστιο τον είδατε τον ψηλό με τη μπεζ βερμουδίτσα/μπλούζα και το καπέλο; Ξάδελφος, τιτάνια προσωπικότητα, ψοφήσαμε στα γέλια.

korrupt3r
28-06-2010, 16:34
δεν νομιζω καθολου οτι βαριοντουσαν.
μια χαρα το διασκεδαζαν ολοι εκτος απο τον Araya λογω εγχειρησης.
κ φυσικα γάμησαν. :-D

Stormrider
28-06-2010, 22:30
gHqGVd-UbIo

Captain Howdy
29-06-2010, 01:36
ειστε ολοι μουνια

File ena tha sou pw: For Whom The Bell Tolls kai kataraktwdis broxi.- :dfinger:

alaiah
29-06-2010, 22:31
ρε, πόσο τα γαμάει τη μάνα τα κομμάτια ο ούλριχ; γυρίσματα όπου να'ναι και βγαίνουν σχεδόν πάντα εκτός και τα κομμάτια τελειώνουν με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα απο αυτή που ξεκίνησαν. Σε κάθε βίντεο που έχω δει από το σόνισφηρ άθενς....απογοητευτικό...:/

GuardianOfIvorytower
03-07-2010, 12:27
ζηλεύω λιγάκι...

Moonspellheim
05-07-2010, 12:19
Για οποιον δεν το ειχε παρατηρησει το συγκεκριμενο ζευγαρι.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs033.snc4/34017_1520106961769_1207384586_1444245_7749188_n.jpg

Tod
05-07-2010, 13:59
Trash.

Tyler_Durden
08-07-2010, 17:33
episima girismeno videaki apo tous metallica stin athina (valte kamia kalyteri analysi re gmt, ti 360p?) :

tbuepA6kL7A

Roswell47
08-07-2010, 18:07

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs033.snc4/34017_1520106961769_1207384586_1444245_7749188_n.jpg

ennoeitai tous parathrhsame!!! trelh sapiokwla h typissa

korrupt3r
08-07-2010, 20:09
ηταν κ μια αλλη σαπια με κοντο φουξια μαλλι.

rage for order
09-07-2010, 03:04

ο κάτω αριστερά σκατόφατσα αλλά ο δίπλα φοβερό μαλλί.

KoiliaSamprela
09-07-2010, 10:29
video από τον Σκοτ Ιαν

GutKRa2DVpU

bbq
12-07-2010, 23:55
video από τον Σκοτ Ιαν

GutKRa2DVpU

βιντεάρα, καλύτερο από οποιοδήποτε βίντεο Ιαν Σκοτ

fandango
13-07-2010, 00:26
http://i45.tinypic.com/314xc8h.png

KoiliaSamprela
13-07-2010, 08:58
http://i45.tinypic.com/314xc8h.png

κακός είναι σβησμένα τα ονόματα ....

Impure
13-07-2010, 11:07
Την Pornostar Belladona λέει.. λολ δλδ γιατί έβαλες μουτζούρες ρε φανταγκο

fandango
13-07-2010, 13:07
δεν έβαλα μουτζούρες ρε παιδιά, δεν είναι δική μου εικόνα, στο νετ την βρήκα...

MarMeg
17-03-2011, 22:45
gtp όλα.

ανθραξ, μπελαντόνα σαν ιταλός ναύτης του 1986. βαρετοί.
σλεηερ σκατόγεροι, αράγια σαν μπετατζής ή λίμπερο του ολυμπιακού του 1984. οι ανόριμοι είναι καλύτεροι πλέον.
μετάλλικα υπεργύφτοι, χάμετ σαν μανάβης με ράντσο στο σήμερα. πρέπει να βαριούνται κάθε φορά τα ίδια τραγούδια.
τέλος μέγκαντεθ που γαμήσαν τον πλανήτη και ας είναι ο mustaine σαν την καίτη φίνου χωρίς τα κιλά.

απαίσιος χώρος, απαίσια φάση, ευτυχώς που το είδα από ελικόπτερο.

Εγώ εσένα άνετα σε ερωτεύομαι!!!!!
Mustaine..... Τελος.

Agenes Robot
22-03-2011, 13:19
Σαλτα γαμήσου ρε σούργελο