PDA

View Full Version : Danzig - Deth Red Sabaoth

carheart
22-06-2010, 11:23
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/reviewpics/danzigdethbig.jpg

Ο μέτριος δίσκος αυτού του ανθρώπου είναι ένας δίσκος που από τα 10 κομμάτια έχει τέσσερα καλά, τρία πολύ καλά και τρία θεϊκά. Καταλαβαίνοντας πως η άτοπη σύγκριση με το παρελθόν δεν θα φέρει οποιοδήποτε αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε συζήτηση, ναι, το ξέρω πως δεν θα ξανακούσω έναν Danzig να μου γράφει ένα "Killer Wolf" ή ένα Σιστίνας, και ναι, ξέρω για ποιά albums είναι πραγματικά σημαντικός ο Danzig. Μα εδώ, μετά από έξι χρόνια τραγουδιστικής απουσίας, με το Lost Tracks of Danzig να μην πιάνεται, και το Black Aria II να μην έχει τραγούδια, αυτή τη φορά δεν ξέρω, δεν υπάρχει τραγούδι που να μην μαρέσει, έξι χρόνια απουσίας μπορεί να μην έφεραν ένα νέο Netherbound να κλείσει τα σπίτια, να θάψει τον Θανάση στα πεύκα, να περάσει την Αγγλία στην επόμενη φάση, αλλά ένα γενικό σύνολο που θέλετε όντας λιγάκι πιο hard rock, το ίδιο blues-άτο και φυσικά κατάφορα Σκοτεινό ως όφειλε ένα album του Glen Danzig, μου δίνει την εντύπωση πως ο κοντός αποφάσισε να στρωθεί αρκετό καιρό στα στούντια για να του βγουν πραγματικά καλά κομμάτια και όχι fillers. Θα μου επιτρέψετε την "αργκό", αλλά τα αργά σημεία είναι "η κάβλα η ίδια" και "πιο μεγάλη απτου αζαθώθ είναι η πούτσα σαμπαοθ". Αυτό που συζητούμε δεν είναι η επιστροφή στην εποχή που κάθε δίσκος Danzig ήταν και μεγάλο ξάφνιασμα-χτύπημα, αλλά τέτοιες "επιστροφές" μια ζωή καταστρέφουν εικόνες συγκροτημάτων, εμπνεύσεις και ουσία, ενώ εδώ υπάρχει ένας μεγάλος δίσκος που αν κάποιος γνωρίζει γιατί αγαπάει τον Danzig (εγώ ας πούμε για την Φωνή του πρωτίστως, ακούτε Black Candy και Pyre of Souls), θα βρει σίγουρα πράγματα που του έλειπαν στα αμέσως προηγούμενα. Πιστεύω θα αρέσει σε όλους όσοι αγαπούν τον κοντό. Απαραίτητο συμπλήρωμα το "Rebel Within" του Hank III που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, καλό καλοκαίρι παιδιά, αγάπη σε όλους!

Rwxamhs
22-06-2010, 17:16
Ontos, to Hank III, an kai den ftanei to "Straight to Hell", einai kalos diskos :-)

carheart
22-06-2010, 17:30
3pEeGKRQRgA

..και πες για το Danzig όμως, για τον Hank θα κάνουμε άλλο θρεντ.

Mitsmann
27-06-2010, 01:21
Πολυ πολυ ωραια σουρπριζ, το "ντουετο" Pyre of Souls ειναι ενα επος, το Μπλακ Καντυ ειναι σκοτολατακι (!!!!!!!), το on a wicked night, κοιτα τι ωραια ε, το Revengeful εχει ενα κατι ωραιο γκρουβατο πραμα λεμε και γενικα τυπικες μελωδιες φωνητικων Danzig = γαματες.
γειασαν.

KoiliaSamprela
01-07-2010, 09:17
Αυτό το φιλινκ που βγάζει ο Γκλέν ακόμα και στα μέτριά του γαμάει

Μιτς το Μπλακ Καντι είναι και μένα για την ώρα το αγαπημένο μου :pink:

Leech
10-07-2010, 16:48
Εμένανε δε μ'αρέσανε ιδιαίτερα τα προηγούμενά του (άντε το satan's child είχε τις στιγμές του έστω) και δεν περίμενα τίποτε πια από τον κοντό, αλλά αυτό εδώ το ακούω, το παρατάω, μετά το ξαναπιάνω, το βάζω στο άη-ποδ, το βάζω στο στέρεο, το βάζω και στο γκώλομ αμα λάχει, και τελικά είναι πολύ-πολύ όμορφο.

Οκ, όλοι ξέρουμε ότι δεν μπορεί πια να γράψει ένα when death had no name αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο πια.
On a Wicked Night και Pyre of Souls :pink:

Ανέλπιστα KAΛΟΣ δίσκος.

carheart
22-12-2010, 14:59
ετοιμάζουμε σιγά σιγά λίστες;

1vr155-pkZE

Taksitzhs
22-12-2010, 16:57
Ουτε καν. :-(

Συμπαθητικο album, καλυτερο απο τα δυο προηγουμενα, αλλα 1) για πρωτη φορα μ ενοχλησε το χαμηλο κουρδισμα στις κιθαρες (το εχει ξανακανει αυτο, απλα σε αυτα τα κομματια, με αυτη τη παραγωγη, απλα δε μ αρεσε) και 2) δεν εχει μεγαλο κομματι μεσα. Οκ, ουτε το I Luciferi ειχε, αλλα το Black Mass μου αρεσει καλυτερα απο καθενα του καινουργιου. Δεν ειναι ασχημο album, παντως, ο,τι κι αν βγαλει ο Glenn θα το αγαπαω (οταν ειμαι μονος στο σπιτι βαζω να ακουσω μεχρι και το Black Aria II), απλα το ''απο τα καλυτερα albums για φετος'' ακουγεται λιγο υπερβολικο μεχρι και στα δικα μου αυτια. Γουστα και κολληματα, σεβαστα, οπως και να εχει, πες μου ομως αν το συγκρινεις εστω στο μικρο δακτυλακι του Satan's Child, γιατι κομματια σαν το Thirteen ειναι η τελειοτητα η ιδια.

Επισης, ο,τι ειπε ο Σαμπρελας για το feeling.

Marillion
22-12-2010, 17:06
το κομματακι που ποσταρε ο καρχατ νικαει πολλα πραγματα
εχω νακουσω νταντζιγκ απτα δυο πρωτα (έτσι εκατσε) και απο το καυλερο earth ad που εκτίμησα πολυ τα τελευταία χρονια όπου ειναι μια μπαντα μονος του ο πουστης.
θα δοκιμασω εχει και τιγκα πιτσαδωρικο εξωφυλλο και ειμαι για πιτσαδωριες τελευταια φουλ

carheart
22-12-2010, 17:10
γελάω με danzig with the stars

Marillion είναι ωραίο album, αλλά δοκίμασε άλλα πρώτα, δεν γίνεται να μην έχεις ακούσει το "How the Gods Kill".

taksitzis, ξαναδιάβασε πρώτο ποστ

Taksitzhs
22-12-2010, 17:22
Το διαβασα κι ειμαι στην ακριβως αντιπερα οχθη. Σε αυτο δεν βρισκω πραγματα που μου αρεσαν στα δυο προηγουμενα. Δεν ξερω τι καταλαβες, ακριβως.

Edit: Προφανως ο Θανασης ειναι ζωντανος και το Netherbound δεν το εχω τοσο ψηλα, αλλα το Circle of Snakes ηταν βρωμικος δισκος απο μονος του, γι αυτο και δε με ενοχλησε η πεσμενη αποδοση στη φωνη, ουτε ο ηχος στις κιθαρες. Εδω, ομως, σα να προσπαθει να τα βαλει ολα στο ιδιο καζανι, και τα παλια, και τα καινουργια, και καπου εκει με χανει.

carheart
22-12-2010, 17:31
Α, εγώ βρίσκω πως είναι καταπληκτικός Danzig, και εδώ διατηρεί μια αξιοσημείωτη ποιοτική συνοχή που δεν διατηρούσε -τόσο- ούτε στο "I Luciferi", αλλά ούτε και στο "Circle of Snakes", παρότι στο σερκλ υπάρχει το καλύτερο Danzig κομμάτι των τελευταίων δέκα ετών, το "Netherbound", δεν γράφονται κάθε μέρα τέτοια κομμάτια παιδιά

Taksitzhs
22-12-2010, 17:39
Μα 1000 Devils Reign και Black Angel White Angel.

carheart
28-12-2010, 02:52
οκ, ερωτεύτηκα

_-LIMHf5J84

green_machine
28-12-2010, 03:47
:pink::pink::pink: (απειρες καρδουλες)

για deth red sabaoth συμφωνω 100% με καρχαρτ

Leech
02-05-2011, 19:51
GLENN DANZIG: 'I Allowed' NORTH SIDE KINGS Frontman To Hit Me (http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=157534)

ΑΚΟΜΑ μ'αυτό ασχολείσαι ρε θείο?

Veinen
03-05-2011, 00:19
...Glenn Danzig was asked about ...
...When asked about the incident in a 2006 interview ...
...αυτός ασχολείται ή οι δημοσιογράφοι ? ...

Το Deth Red Sabaoth πάντως είναι απ' τους καλύτερους (αν όχι Ο καλύτερος) της μετά Von/Christ/Biscuits εποχής ...

HereComesTheMothership!
12-06-2011, 19:52
Διαφωνω στο οτι ο δισκος ειναι μετριος! Κατα την αποψη μου ειναι ο 2ος καλυτερος για την σεζον λειτ 2010-ερλι 2011 με πρωτο το Agalloch. Κομματαρες και ο Γκλεν τραβαει ακομα!

Leech
12-06-2011, 20:01
σα να λέμε "δευτεραθλητής χειμώνα"?

cybernaut
13-06-2011, 00:54
οκ, ερωτεύτηκα

_-LIMHf5J84

Πέραν τουτου ^ [ και αν (προσπαθησουμε να) ξεχασουμε το γεγονος πως έπαιζε κ με τους qotsa k στα desert sessions κάποτες]
η Μελλίσα έχει κάνει τρομερά πραματάκια

http://www.youtube.com/watch?v=ySUXy5BBqRs

συμφωνώ για το τελευταιο danzig, προσφατα το ακουσα και ειναι δισκαρα,
αγαπημένο με διαφορά το ΙΙ ΛΟΥΣΙΦΙΟΥΤΖ - απο την πρωτη μεχρι την τελευταία νοτα , τελειότητα.

Shirime
13-06-2011, 01:04
και αν (προσπαθησουμε να) ξεχασουμε το γεγονος πως έπαιζε κ με τους qotsa k στα desert sessions κάποτες

μαν, όχι.

απλά οι μισοί της έφτιαξαν το ντεμπούτο μαζί με τον Chriss Goss

cybernaut
13-06-2011, 01:14
μμ 'εχεις δικιο, κ απλα γαμιοσαντε με τζος παντως καποια εποχη κ στανταρ ειχε περασει απο rancho de la luna :)

00i00
13-06-2011, 03:58
εχεις σκεφτει να μην ξαναποσταρεις στο ΕΡ?...ολα σου ειναι ενα fail

cybernaut
13-06-2011, 18:04
το χω σκεφτεί.. αλλά εσυ γιατι μου την λες :)