Log in

View Full Version : Chatroom/shoutbox

Dragonlord
21-06-2010, 13:53
Επειδή το irc είναι so 90s, το νέο τσάτρουμ του er βρίσκεται στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας ή στο http://www.electricrequiem.com/forum/mgc_cb_evo.php?do=view_chatbox για όσους προτιμούν να το έχουν σε ξεχωριστή καρτέλα (εκεί πάτε και πατώντας το μαύρο βελάκι στο κάτω δεξιά μέρος του chat στην κεντρική). Ανοίγω το θρεντ για τους λίγους που δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα, καθώς και για να μας πείτε πόσο μας αγαπάτε.

12 stars circle your brow
21-06-2010, 14:00
να γίνονται κλίκι τα λινκς.

επίσης γίνεται να υπάρξει κάποιος ήχος για τα εισερχόμενα pms στο chatroom;

μπιζαριος
21-06-2010, 14:16
μου αρεσει πολυ και εμενα. τωρα δε χρειαζεται να σπαμμαρω ολο το φορουμ με ΜΑΛΑΚΙΕΣ αφου μπορω να τις γραφω εκει.
ελπιζω να ευαισθητοποιηθουν και αλλοι χρηστες και ολοι μαζι να μειωσουμε τα αχρηστα ποστ του στυλ: ΛΟΛ!, ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑΙ, κ.λ.π.
για ενα καλυτερο ER.
καντε το σε java να ανοιγει παραθυρακι χωρις να μου τρωει ολοκληρο tab αν μπορειτε. :pink:

Dragonlord
21-06-2010, 14:46
καντε το σε java να ανοιγει παραθυρακι χωρις να μου τρωει ολοκληρο tab αν μπορειτε. :pink:
Open link in new window;

Amnesiac.
21-06-2010, 14:54
μου αρεσει πολυ και εμενα. τωρα δε χρειαζεται να σπαμμαρω ολο το φορουμ με ΜΑΛΑΚΙΕΣ αφου μπορω να τις γραφω εκει.
ελπιζω να ευαισθητοποιηθουν και αλλοι χρηστες και ολοι μαζι να μειωσουμε τα αχρηστα ποστ του στυλ: ΛΟΛ!, ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑΙ, κ.λ.π.
για ενα καλυτερο ER.

:pink:

μπιζαριος
21-06-2010, 15:05
Open link in new window;

Ντραγκον, μου το ανοιγει σε κανονικο tab. εγω εννοω αν γινετε να ανοιγει σε παραθυρακι που δεν εχει κουμπια κλπ, μονο μπαρα απο πανω. σαν ποπαπ.

Dragonlord
21-06-2010, 15:17
Δεν ξέρω, το ταμαγκόθι το έστησε, αλλά δε νομίζω ότι γίνεται κάτι τέτοιο με το συγκεκριμένο τσατ. Δεν ξέρω και πόσο πρακτικό θα ήταν για τους περισσότερους να τρώει το τσάτρουμ συνέχεια ένα μέρος της σελίδας. Στο κάτω κάτω, η βασική λειτουργία του site παραμένει το φόρουμ, το τσατ μπήκε για να ξαλαφρώσει το οφφτόπικ θρεντ και γενικά να μη γίνονται πολλά οφφτόπικ. Αν φαίνεται συνέχεια, τότε πολλές συζητήσεις θα γίνονται εκεί αντί για το φόρουμ. Και δεν το θέλουμε αυτό!

Drumsick
21-06-2010, 15:22
Πιο συχνό ρηφρες και να κάνετε κάτι με τα χρωματάκια. Ασπρο για τους νταρκ θημ και μαυρο για το μπραητ γιατι βάζει ο καθενας οτι τον βολευει και δε βλεπουμε χριστο.

Dragonlord
21-06-2010, 15:26
Το refresh το έχουμε στα 30 σεκ γιατί δε θέλουμε να ζορίσουμε τον σέρβερ αλλά υπομονή, θα δούμε πώς πάει και αν μας παίρνει θα το βελτιώσουμε.

dopefiend
21-06-2010, 17:13
να κάνετε κάτι με τα χρωματάκια. Ασπρο για τους νταρκ θημ και μαυρο για το μπραητ γιατι βάζει ο καθενας οτι τον βολευει και δε βλεπουμε χριστο.

αυτό

H.
21-06-2010, 23:33
Βασικά κλείστε το forum, δεν χρειάζεται πλέον :P

wino
22-06-2010, 00:34
exw ena provlhma me to refresh ( den kanei). To exoun kai alloi h mono se mena kaigetai?

Fireknight
22-06-2010, 00:55
<ubu> είναι σαφές ότι το chatbox ήταν η μεγαλύτερη έμπνευση απαρχής forum.
qft

Dragonlord
22-06-2010, 01:09
exw ena provlhma me to refresh ( den kanei). To exoun kai alloi h mono se mena kaigetai?

αν είσαι ινάκτιβ 5 λεπτά σταματάει. το έκανα 15, πρέπει να είναι αρκετά.

λοιπόν επίσης το έκανα όπως στο φόρουμ, κάθε γραμμή να έχει λίιιιγο διαφορετικό χρώμα από την από πάνω. Επειδή δεν μπορώ να αποφασίσω πώς είναι καλύτερα, μουτζώστε ή κάντε πινκ σε αυτό το ποστ αν δε σας αρέσει ή σας αρέσει αντίστοιχα η αλλαγή (όπως είναι τώρα δηλαδή).

Dragonlord
22-06-2010, 01:20
μαλακία, αυτό με το ριφρές δε λύθηκε, θα το κοιτάξουμε

Dragonlord
22-06-2010, 01:27
Λοιπόν, για το θέμα με τα χρώματα που επιλέγουν μερικοί αμνήζιακς και δε φαίνονται σε όσους έχουν ίδιο χρώμα φόντο, φοβάμαι ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αφαιρέσω την επιλογή χρώματος από το προφίλ (οι υπόλοιπες θα μείνουν). Τι λέτε; (-(ξανά, μουτζώστε/πινκάρετε)

Custom User
22-06-2010, 01:40
Aφαίρεσε μόνο τα πολύ ανοιχτά και τα πολύ σκούρα χρώματα ει δυνατόν.

εδιτ: είπες το ΜΟΝΟ που μπορεί να γίνει, οπότε έγραψα μαλακία, οκέη.

FIXXXER
22-06-2010, 02:29
Λοιπόν, για το θέμα με τα χρώματα που επιλέγουν μερικοί αμνήζιακς και δε φαίνονται σε όσους έχουν ίδιο χρώμα φόντο, φοβάμαι ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αφαιρέσω την επιλογή χρώματος από το προφίλ (οι υπόλοιπες θα μείνουν). Τι λέτε; (-(ξανά, μουτζώστε/πινκάρετε)

Κανε μπαν τον Αμνιζιακ απλα

dopefiend
22-06-2010, 06:04

ουσιαστικά έχω την εντύπωση ότι δεν έγινε καμία αλλαγή. πάλι οι διάφοροι αμνήζιακς μπορούν να επιλέγουν ενοχλητικά χρώματα.
ίσως θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε, σαν ώριμοι ενήλικες που είμαστε, να μη χρησιμοποιούμε τέτοια εμετικά πράματα.

Dragonlord
22-06-2010, 09:19
Δεν την έκανα ντε την αλλαγή, θέλω πρώτα τη γνώμη σας πριν πάω και τα κάνω όλα άσπρα/μαύρα. Κάστομ το σκέφτηκα κι εγώ αυτό αλλά δεν.

Amnesiac.
22-06-2010, 10:22
Για εξηγήστε λίγο και αυτό για τους αμνήζιακς γιατί εμένα μαύρη μου τη δείχνει τη γραμματοσειρά μου, την είχα βάλει ροζ για καμιά ώρα και μετά την άλλαξα. Όλα αυτά την πρώτη μέρα που ανοίξαμε.

Dragonlord
22-06-2010, 10:24
Απλά σε όσους έχουμε το νταρκ δε φαίνεται τίποτα.
εντιτ: βάλε "use forum default"
Οντόπικ, άλλαξα το ριφρές ρέιτ στα 15 δευτερόλεπτα (από 30 που ήταν) αλλά έβγαλα το κουμπάκι ριφρές για να αποφύγουμε υπερβολική χρήση.

Amnesiac.
22-06-2010, 10:29
Αυτό είχα βάλει. Κάποια μαλακία θα έκανα. Μάλλον. Θα το ξαναλλάξω.

Dragonlord
22-06-2010, 11:37
το ριφρές ρέιτ πήγε πειραματικά στα 3 δευτερόλεπτα, αν την παλέψει ο σέρβερ θα μείνει έτσι

22-06-2010, 12:28

παιδιά αυτό εδώ το έθεσε ως πολλ, ρίχτε του μούτζες να μείνουν τα χρωματάκια.

dopefiend
22-06-2010, 15:24
α οκ λαθος μου, δεν περίμενα να ζητάει εκ των προτέρων την άποψη μας!
καλός αντμιν, μια μούτζα κάντε την πινκ.

SpiritCrusher
22-06-2010, 15:26
Αφήστε το Μπλάκπουλ όραντζ ήσυχο και βάλτε και ντάγκεναμ ρεντ. Για τα υπόλοιπα χεστήκαμε.

Amnesiac.
23-06-2010, 10:53
Γελάει ο κόσμος με τα χρώματα του τσατρούμ στο μπράιτ φαπ φαπ.

Αποχωρώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας, μη προσπαθήσετε να μου αλλάξετε γνώμη, την έχω πάρει την απόφαση μου.

Σκουλήκια.

(βάλτε κάποιος τα λογκζ με τη γιουλάι στη Γωνιά της γιουλάι, κρίμα είναι να πάει χαμένο τόσο ωραίο τόπικ.)

Mitsmann
23-06-2010, 11:08
Αφήστε το Μπλάκπουλ όραντζ ήσυχο και βάλτε και ντάγκεναμ ρεντ. Για τα υπόλοιπα χεστήκαμε.

σ αγαπαω.

feeleash
23-06-2010, 13:43
malakies me to xroma e... paei to freedom of speech pou lene, an kapoios thelei na grafei sta mavra me geia tou me xara tou. emeis oi ypoloipoi giati prepei na yfistametha tin katapiesi?

fandango
23-06-2010, 13:46
malakies me to xroma e... paei to freedom of speech pou lene, an kapoios thelei na grafei sta mavra me geia tou me xara tou. emeis oi ypoloipoi giati prepei na yfistametha tin katapiesi?

γιατί το θέμα λύθηκε με δημοκρατικές διαδικασίες και εσείς οι υπόλοιποι τον ήπιατε. :razz:

23-06-2010, 14:19
ναι, δημοκρατικότατο το ένα μεσημεροαπόγευμα για pinks ή μουτζες στο ποστ του dragonlord.

SpiritCrusher
23-06-2010, 14:23

σ αγαπαω.

:pink:

feeleash
23-06-2010, 15:35

γιατί το θέμα λύθηκε με δημοκρατικές διαδικασίες και εσείς οι υπόλοιποι τον ήπιατε. :razz:

opte dld na arxisoume to flooding... ki avto dimokratika panta

BlackiE
23-06-2010, 21:34
Πολλές φορές κόβεται η τελευταία πρόταση

fandango
23-06-2010, 21:38
Πολλές φορές κόβεται η τελευταία πρόταση

ισχύει, υπέθεσα ότι φταίει το διαφορετικό μέγεθος γραμματοσειράς που έχει ο καθένας.

Drumsick
23-06-2010, 22:01
f5 αν εχετε chrome. Δεν ξέρω αν δουλεύει και σε άλλους μπραουσερς.

H.
23-06-2010, 23:21
To refresh? Από την μέρα 0 των net browsers.

Drumsick
23-06-2010, 23:49
Κάνει μαγικό ρηφρές που σταματάει το κόλλημα του σκρολλ. Λεπτομέρειες μπορεί να σας πει ο ικόνοκλαστ.

fandango
24-06-2010, 00:03
Κάνει μαγικό ρηφρές που σταματάει το κόλλημα του σκρολλ. Λεπτομέρειες μπορεί να σας πει ο ικόνοκλαστ.

τώρα θα γίνω σπασαρχίδης και θα με βρίσεις, αλλά το να πατάμε συνέχεια το F5 δεν είναι και η καλύτερη λύση.

Drumsick
24-06-2010, 07:00
Τι συνέχεια? Μια φορά το πατάς και ισιώνει (μέχρι να κλείσεις το πισί προφανώς). Και δεν είπα πως είναι λύση, απλώς δε θα σας σπάει τόσο τ'αρχίδια μέχρι να το φτιάξουν.

The Good Son
25-06-2010, 13:25

δοκίμασε να το κάνεις και με alt +f4. κάνει πιό γρήγορο refresh.

scarecrow
25-06-2010, 13:42
xaxaxaxaxaxa

Drumsick
25-06-2010, 13:43
Σε μένα τον παλιό ρε?

Rwxamhs
25-06-2010, 16:55
Σε μένα τον παλιό ρε?

lol - ψαρακες