Log in

View Full Version : Hypnos 69 - The Eclectic Measure (2006)

Amnesiac.
18-06-2010, 00:15
http://users.telenet.be/cr50271/cover.gif

Που λέτε μιας και αυτό τον καιρό είμαι κλεισμένος στο σπίτι και θα είμαι για κανα μήνα ακόμα, είπα να αναζητήσω μια διέξοδο από την πίεση και το στρες του διαβάσματος, από το άγχος της καθημερινότητας και τα αδιέξοδα του σύγχρονου τρόπου ζωής, γιαυτό αποφάσισα να γράψετε μερικά λόγια για κάποια άλμπουμς που μου αρέσουν, γιατί εγώ δε τα πάω καλά μαυτά τα πράγματα.

Οι Hypnos 69 λοιπόν έχουν 2-3 άλμπουμς και αυτό εδώ είναι κόνσεπτ αλλά τα έμαθα αυτά πριν από 2 λεπτά που έψαχνα το εξώφυλλο στο διαδίκτυο οπότε δε μπορώ να σας πω περισσότερα. Σίγουρα ο ρέγκιουλαρ Παύλος και η κλίκα του θα ξέρουν λεπτομέρειες.

Έχουμε να κάνουμε με ας-πούμε-νεο-προγκρέσιβ ροκ τίγκα χωμένο στα 70's, χωρίς όμως ξεσαλώματα και μακροσκελείς συνθέσεις. Μοιάζουν αρκετά με τους Astra που πόσταρε δεθυμάμαιποιος πριν μερικές μέρες και γενικά όσοι γουστάρουν Black Mountain και τέτοια θα ευχαριστηθούν το άλμπουμ και θα πιουν και ένα ποτηράκι στην υγειά μου.

Δε θα μπω σε λεπτομέρειες, αυτό είναι δική σας δουλειά, αλλά αν σημαίνει κάτι αυτό, το άλμπουμ είναι από κείνα που ευχαριστιέσαι από την αρχή μέχρι το τέλος, δεν έχουν βαρετές στιγμές και fillers, χαίρω πολύ θα πείτε κάποιοι, αλλά εμένα προσωπικά μου έχει λείψει κάπως αυτό το συναίσθημα του να βάλω ένα μη αγαπημένο άλμπουμ και να με απορροφήσει και να το ακούσω από την αρχή ως το τέλος το ίδιο ευχάριστα.

Πείτε περισσότερα οι γνωστοί άγνωστοι.

Hogarth
18-06-2010, 00:29
έπος, το αγαπώ τα μάλα. Περισσότερα ας πει ο virus.

Pinatero
08-07-2010, 15:58
αυτο το αλμπουμ δεν ξερω αν το αγαπησα οντως ή ηταν κατι επιφανειακο, κατι σαν δοχειο απολαυσεως και τιποτα αλλο, σαν αλμπουμ με βυζια

VirusXI
10-07-2010, 14:28
η τελειότητα σε μελωδίες. ευκαιρία για κσεθάβινγκ.

Rush
10-07-2010, 19:55
Foberos diskos... Oi melwdies....

cancer
11-07-2010, 18:49
to timeline traveller kalitero imo

Diva Plavalaguna
13-07-2010, 13:38
εξαιρετικη μπαντα. ολη η δισκογραφια αξιζει

12 stars circle your brow
31-07-2010, 15:21
εξαιρετική ομορφιά εδώ πέρα.

12 stars circle your brow
13-08-2010, 12:25
έχει ληκάρει και το καινούριο ε

επίσης έβαλα πάλι το Symbiosis των Hidria Spacefolk (φαντάρε, αν το δεις :pink:) και αναρωτιέμαι αν τα άλλα άλμπουμς λένε το ίδιο
βασικά κατεβαίνουν κι αυτά, αλλά πείτε κι εσείς την άποψη σας

Neuroscar
13-08-2010, 19:38
To symbiosis γαμαει.
Καλα που με τους θυμισες.
Χαιπνοσ 69 = καλουτσικοι γενικα αλλα στο λαιβ ΑΟΡ νεοψυχεδελεια για οβερ 40ς οπαδους καμελ.
Γκουντσαν ψησου.