View Full Version : [Cinema] Mortal Kombat Rebirth
TqgMgULQJ2o&feature=related
This was confirmed a movie on twitchfilm.net at 5:25pm EST.Just to let you know.The director is named and there will be more information coming soon on the release date and other details.
Αναμένουμε με αγωνία αν ισχύει το παραπάνω.Τι άλλο γνωρίζουμε πάνω σε αυτό;
wx mana
ti zimia itan auti?
trelo teaser, poly atmosfaira, genika opws prepei
:hungry:
Καλή η αληθοφανής φάση, γαμώ η ατμόσφαιρα, αλλά ρε γμτ δεν είναι Mortal Kombat :|
Τεσπα, αναμένουμε να δούμε με ενδιαφέρον.
Clockwork Orange
10-06-2010, 04:12
απιστευτο το τρειλερ
μου αρεσε η video game αισθητικη του!
πωπωπω θα πεσει πολυ ξυλο!
για ανεμπνευσιες χολυγουντ θα τα πουμε αφου βγει η ταινια :P
Αγαπαμε Mortal Kombat: The Movie, γελαμε με Mortal Kombat: Annihilation αλλα σεβομαστε που πηγαν να τους βαλουν ολους στην ταινια, με αυτο ουτε καν ασχολουμαστε γιατι δεν ειναι Mortal Kombat. Πρωτη φορα βλεπω δωματιο ανακρισης και να μη μπορεις να δεις στο μισο μετρο, κατι ναρκωτικα επαιρνε ο σκηνοθετης μαλλον. Θα ειναι χειροτερη μεταφορα video game ακομα κι απο αυτες του Uwe Boll... :(
ΥΓ. Μαλλια σε Baraka και μαλιστα ραστα? Στο Mortal Kombat μου?
ΥΓ2. Reptile ψυχοπαθης αρρωστημενος που τρωει ανθρωπους? Στο Mortal Kombat μου?
ΥΓ3. Τρειλερ χωρις Liu Kang και Raiden?
:puke:
Ξέχασες το "Άσχημη Sonia Blade? στο Mortal Kombat μου?"
Οντως, καλα και για απουσια Κιτανα και πολλων αλλων επισης δε γινεται λογος...
Επισης, ο Scorpion βοηθαει τους καλους...
Πάλι καλά που τον jax τον κάνανε μαύρο δηλαδή :P
Επίσης, ο Johnny Cage έχει γίνει ο Kenny της σειράς.... :(
feeleash
10-06-2010, 10:24
patata
atmosfaira ncis na poume...
kai skinothesia apo typo pou ekane to remake tou fame!!!! OXI ALLO KARVOUNOOOOO
http://i75.photobucket.com/albums/i299/feeleash/tancharoenfatality.gif
Comte de Saint-Germain
10-06-2010, 10:59
Δεν ξέρω τι λέτε, Mortal Kombat σίγουρα δεν είναι, αλλά σίγουρα θα το δούμε κιόλας!
Coloubra
10-06-2010, 12:19
8a simfonisw
Prepei na proetimastoume gia megalh 3enera giati auto den mou 8imise tipota apo Mortal Kombat
Phantom Duck
10-06-2010, 13:33
ε άμα δε σας θύμισε τη μεγαλειώδη αισθητική του ΜΚ να το πάρουμε πίσω...
μην αγχώνεστε πάντως, δεν είναι τρέηλερ αυτό, είναι όλο το short film. τώρα, αν η warner ψηθεί και δώσει στον τύπο την ταινία...
Αν και σε παω, παρτην επωνυμη γιατι ειτε δεν εχεις παιξει τα παιχνιδια ειτε τα χεις παιξει και εισαι τυφλος και δε νιωθεις.
:moutza:
Kelldorain
10-06-2010, 13:36
Ο οποίος σκηνοθέτης είναι κουμπάρος του Whedon ή κάτι τέτοιο.
Καλό πάντως, έχει και συνέντευξή του εδώ (http://www.soulculture.co.uk/blogs/film-tv/mortal-kombat-rebirth-director-kevin-tancharoen-speaks-on-the-short-film-x-feature-film-plans/)
feeleash
10-06-2010, 13:51
δεν είναι τρέηλερ αυτό, είναι όλο το short film.
akoma xeirotera! 7500 xiliarika gi avti ti moufa???
Phantom Duck
10-06-2010, 13:56
Αν και σε παω, παρτην επωνυμη γιατι ειτε δεν εχεις παιξει τα παιχνιδια ειτε τα χεις παιξει και εισαι τυφλος και δε νιωθεις.
:moutza:
λολ, έχω περάσει κι εποχές που έσκιζα το mythologies ξέρω γω σε δανεικό ps (btw χειρότερη σειρά beat em up έβερ εκτός από το BATTLE ARENA TOSHIDEN), και γενικά τι διαφορά έχει αυτό το βίντεο από ένα οποιοδήποτε ΜΚ; σκοτάδι, αίματα, φατάλιτυ, καγκουριλίκια κ.λπ. εντάξει, τους έβαλαν τζίβες και ο σκόρπιον δε φοράει μάσκα, εμένα μια φορά πιο ενδιαφέρον μου φαίνεται το ταίριασμα του κόσμου αυτού σε κάτι πιο IRL παρά την ταινία-eurotrance βιντεοκλίπ που γουστάρετε όλοι.
Βασικα η ταινια που θα ηθελα να δω θα ηταν κατι σαν την πρωτη, αλλα με ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ μπατζετ, καλυτερους ηθοποιους και ακριβως αυτουσιο το στορυ των τριων πρωτων παιχνιδιων (ανετα χωραει ολο στην ταινια), αλλα ξερω οτι ποτε δε θα γινει, γιατι αν προσπαθησεις να το κανεις πιστο στο videogame θα βγει σαν το πρωτο (και το εκτιμω χωρις να το θεωρ καλη ταινια), αν προσπαθησεις να το κανεις πιο ιντελεξουελ (και καλα, λεμε τωρα) θα βγει κατι τετοιο που ειναι μια αλλη ταινια ασχετη, στην οποια αν ξαναδεις το τρειλερ θα συνειδητοποιησεις οτι το μονο που εχει σχεση με το παιχνιδι ειναι τα ονοματα και το spear του scorpion. Τιποτα αλλο.
feeleash
10-06-2010, 14:15
και γενικά τι διαφορά έχει αυτό το βίντεο από ένα οποιοδήποτε ΜΚ; σκοτάδι, αίματα, φατάλιτυ, καγκουριλίκια κ.λπ.
vale ligo mk sto mame
des tin proti tainia 10 fores kai ta xanaleme
Πλάκα πλάκα καιρό έχω να δω την πρώτη, θα παίξει απόψες 8)
καλά, η πρώτη ήταν εντελώς παιδική κ οκ στην ηλικία που είμασταν οταν είχε βγει σε όλους μας φάνηκε ΣΟΥΠΕΡΓΟΥΑΟΥ κ προσπαθούσαμε να βγάλουμε φωτιές απο τα χέρια. στοίχημα πως όποιος το δει τώρα για πρώτη φορα θα γελάει. απλά. ο JnB που θα το δει ΞΑΝΑ το βράδυ θα ειναι τατσντ κ τιωραιεςεποχές φαση.
ε αυτό που βγήκε τώρα κ ειναι βρώμα κ δυσωδία κ σκοτεινό κ σκατένιο κ πιο real life βρε αδερφέ. νομίζω πως έχει ελπίδες γενικά κ ας ειναι εντελώς κιτς κ αξιον η λογική του beat em up σε ταινία. τουλάχιστον το τρέηλερ δείχνει αισιόδοξα καλό, πάντα μπορεί ομως να ειναι απλά ένα καλο teaser φυσικά.
my 2 cents για τη πιο "εκμοντερνισμένη" εκδοχή λοιπόν κ να προσθέσω πως άμα έβγαινε οπως η πρώτη με σουπερ παραγωγή, θα μιλούσαμε για τη παρωδία του αιώνα. όπως κ να χει δε θα πλήρωνα σινεμα για να το δω.
Ενταξει δε χρειαζεται να μουτζωνεις βρε ανθρωπε επειδη εχεις λαθος αποψη!
προσπαθούσαμε να βγάλουμε φωτιές απο τα χέρια.
Πάγο προσπαθούσαμε να βγάλουμε φίλος,πάγο.:touched:
feeleash
10-06-2010, 14:59
ETSIIII
ποτέ δε μουτζώνω. μονο πινκς βάζω :pink:
Τοτε ηταν 3 αλλοι δειλοι. Ενταξει ωραιος, σεβαστη η αντιθετη αποψη. Αλλα η πρωτη ταινια τα σπαει (την ειδα προσφατα) :P
kai eixa arxisei na anxwnomai me ton ksafniko thaumasmo sou apenanti ston scorpion...
Τοτε ηταν 3 αλλοι δειλοι. Ενταξει ωραιος, σεβαστη η αντιθετη αποψη. Αλλα η πρωτη ταινια τα σπαει (την ειδα προσφατα) :P
τη ΞΑΝΑείδες λοιπον :P
κ εμένα μ αρέσει ε. αλλά οπως ειπα, μου αρέσει για τη νοσταλγία της υπόθεσης
feeleash
10-06-2010, 17:52
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BUujGhl8VJ4&hl=en_GB&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BUujGhl8VJ4&hl=en_GB&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Comte de Saint-Germain
10-06-2010, 17:55
καλά, η πρώτη ήταν εντελώς παιδική κ οκ στην ηλικία που είμασταν οταν είχε βγει σε όλους μας φάνηκε ΣΟΥΠΕΡΓΟΥΑΟΥ κ προσπαθούσαμε να βγάλουμε φωτιές απο τα χέρια. στοίχημα πως όποιος το δει τώρα για πρώτη φορα θα γελάει. απλά. ο JnB που θα το δει ΞΑΝΑ το βράδυ θα ειναι τατσντ κ τιωραιεςεποχές φαση.
ε αυτό που βγήκε τώρα κ ειναι βρώμα κ δυσωδία κ σκοτεινό κ σκατένιο κ πιο real life βρε αδερφέ. νομίζω πως έχει ελπίδες γενικά κ ας ειναι εντελώς κιτς κ αξιον η λογική του beat em up σε ταινία. τουλάχιστον το τρέηλερ δείχνει αισιόδοξα καλό, πάντα μπορεί ομως να ειναι απλά ένα καλο teaser φυσικά.
my 2 cents για τη πιο "εκμοντερνισμένη" εκδοχή λοιπόν κ να προσθέσω πως άμα έβγαινε οπως η πρώτη με σουπερ παραγωγή, θα μιλούσαμε για τη παρωδία του αιώνα. όπως κ να χει δε θα πλήρωνα σινεμα για να το δω.
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Αυτό γενικώς, δεν γίνεται να βγει ταινία που να είναι πιστή στο παιχνίδι και να μην είναι εντελώς γελοία. Όταν βγήκε η παλιά ήταν άλλη εποχή, τους έπαιρνε λίγο παραπάνω (εμένα υπόψιν μου άρεσε και το annihilation, από εκεί και μετά γαμήθηκε). Δεν θα είναι mortal kombat, αλλά ένα ευχάριστο διωράκι βίας με επιρροές από ένα videogame που πολλοί νοσταλγούμε.
@Phantom Duck: το επιχείρημα "είναι γαμάτη η ταινία για mk επειδή έχει σκοτάδι, αίματα, fatalities και καγκουριλίκια" είναι ισοδύναμο του "είναι γαμάτη μουσική γιατί την παίζουν μαλλιάδες με ηλεκτρικές κιθάρες".
Εδώ στην έριξα εγώ για το "λάθος άποψη".
namiroth
10-06-2010, 18:05
o Liu Kang leipei giati to xei riksei sto tragoudi..
http://www.youtube.com/watch?v=cSCJ2bxgW3M&feature=channel
4:15 kai 5:16 ola ta lefta, opws episis kai olo to heaven and hell apo ton idio..
Phantom Duck
10-06-2010, 18:14
@Phantom Duck: το επιχείρημα "είναι γαμάτη η ταινία για mk επειδή έχει σκοτάδι, αίματα, fatalities και καγκουριλίκια" είναι ισοδύναμο του "είναι γαμάτη μουσική γιατί την παίζουν μαλλιάδες με ηλεκτρικές κιθάρες".
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΚ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΓΑΜΑΕΙ.
με καπς;
Κομη, προφανως αυτοσαρκαστικα το εγραψα για τη λαθος αποψη, σιγα μη θεωρω οτι η δικη μου αποψη ειναι και η αντικειμενικα σωστη, αφου το εγραψα και πιο παρακατω. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι προσπαθειτε να πεισετε τον κοσμο οτι ντε και καλα αν μια ταινια ηταν πιστη στο παιχνιδι θα επρεπε να ειναι γελοια αναγκαστικα. Αυτο ναι, ειναι μια λαθος αποψη, σορρυ κιολας. Οπως την εχω εγω την ταινια στο μυαλο μου, δε θα ηταν καθολου γελοια, και αν αντι κακομοιρης να γραφω στο ER για Mortal Kombats (παιχνιδια και ταινιες) ημουν δισεκατομμυριουχος και εκανα οτι γουσταρα, θα την εκανα κιεγαμω και να εισαι σιγουρος για αυτο. Και ξαναλεω, η πρωτη ταινια, ενω εχει μεσα πολλη γελοιοτητα, ειχε τα φοντα να γινει γαματη, αρκει να ειχαν προσεξει λιγο παραπανω το στορι και να ειχαν πολυ καλυτερο μπατζετ και σε κοστουμια και σε ηθοποιους. Εξηγησε το αυτο αν μπορεις, το οτι θα ηταν αναγκαστικα γελοια δηλαδη, γιατι αλλωστε ειναι πολυ σοβαρο θεμα να λυσουμε εν ετει 2010. Συμφωνεις οτι το τρειλερακι αυτο που ειδες θα μπορουσε να ανηκει σε μια εντελως διαφορετικη ταινια αν ειχε αλλα ονοματα, και κανενος το μυαλο σε ολον τον κοσμο δε θα πηγαινε στο Mortal Kombat?
Marillion
15-01-2011, 13:17
bump!
θα το κάνουνε σειρά τελικά :
http://kotaku.com/5734272/that-incredible-mortal-kombat-trailer-is-now-a-series