View Full Version : Εγγονόπουλος-Πουλικάκος-Socos - 2010 - H Ύδρα Των Πουλιών[puzzlemusic,2010]
παρεισακτος
31-05-2010, 13:39
ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ!
(ήτοι, μάστορα με έφτιαξες, δεν το εύρισκα πουθενά)
Entrancemperium
31-05-2010, 13:48
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ; Ασυλληπτο!
casshern
31-05-2010, 14:16
Να αφήσει τα προjεκτς o θείος και να ρίξει το βάρος στο Αγγελόπουλος-Μαρινάκης-Σώκος, γιατί σαν τα πέτρινα χρόνια δεν έχει.
dopefiend
10-06-2010, 19:49
δισκάρα αυτό. φχαριστούμε μινμιν!
12 stars circle your brow
11-06-2010, 01:38
το μοναδικό άλμπουμ που υπάρχει στο ipod, αν λέει κάτι αυτό
my_troubled_Mind
11-06-2010, 12:04
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ; Ασυλληπτο!
+100
Όντως ασύλληπτο για ελληνικά δεδομένα album.Ευχαριστούμε πολύ.
Είναι ότι ακριβώς χρειαζόμουνα.
Drumsick
02-07-2010, 00:13
Πιο άσχημο εξώφυλλο δε γινόταν.
Πόσο κάνει 10 συν 7
02-07-2010, 13:22
:moutza::moutza:
nikolasfluxus
02-07-2010, 13:38
ε ο εγγονόπουλος δεν ήταν μουσάτος μπαφιάρης.damn!
ikonoklast
02-07-2010, 17:15
:moutza:
Εντωμεταξύ, δε τα ξέρω τα κόλπα με τα ελληνικά, θέλει κάποιος να μου στείλει ένα λινκ για να το κλέψω παράνομα κι εγώ;
fandango
02-07-2010, 17:25
το κατεβαζετε απο εδω.... http://00i00.blogspot.com/2010/05/socos-2010-h-puzzlemusic2010.html
ikonoklast
02-07-2010, 17:29
τυφλώνει... :thumbsup:
Prwth akroash yposxomenh. Kai mplekontan ws vadize/ ta gymna podia tou stous vatous!
edit: telika de mou arese. se ena shmeio pou thn eide lost bodies eixe ligh plaka.
Drumsick
08-07-2010, 19:32
σκεφτηκαν να βαλουν καναν Dali αλλα δεν ειχαν φραγκα
κατα τάλλα απαντηση σε ερωτηση σου σε αλλο θρεντ...παντα τετοια
ειπαμε ρε αλλα οχι κι ετσι
wat
phthoggon
08-07-2010, 21:07
Το εξώφυλλο είναι γαμάτο επειδή είναι Εγγονόπουλος (?) ή επειδή είναι γαμάτο?
Αδιάφορο μου φαίνεται και μένα, αλλά έχουμε γεμίσει τελικά από αυτούς που Ξέρουνε και μοιράζουνε μούτζες, χεβιμεταλλάδες, ψυχεδελάδες, όλοι.
ikonoklast
08-07-2010, 21:09
Το εξώφυλλο είναι γαμάτο επειδή είναι Εγγονόπουλος (?) ή επειδή είναι γαμάτο?
Αδιάφορο μου φαίνεται και μένα, αλλά έχουμε γεμίσει τελικά από αυτούς που Ξέρουνε και μοιράζουνε μούτζες, χεβιμεταλλάδες, ψυχεδελάδες, όλοι.
:moutza:
Drumsick
08-07-2010, 21:13
Τι ακριβως σου αρέσει ικονοκλαστ?
phthoggon
08-07-2010, 21:19
μπανάλ ερωτήσεις για ολόκληρους ικόνοκλαστ, ή τα πιάνεις η δε τα πιάνεις αυτά τα πράγματα, θες και εξηγήσεις, χαχ.
Drumsick
08-07-2010, 21:31
Aπλως μου κάνει τρομερή εντύπωση, γιατί γενικά εκτιμώ την αισθητική του.
ikonoklast
08-07-2010, 21:31
Δεν είπα ότι μ' αρέσει ή όχι*, είναι ένα αισθητικά στο κλίμα εξώφυλλο για μια δουλειά που περιέχει μελοποίηση εγγονόπουλου. Αυτό είναι κάτι πού είναι πέρα από το αν σ' αρέσει ή όχι, έχει να κάνει με το αν είσαι στο κλίμα ή όχι. Μοίρασα λοιπόν δύο δίκαιες μούτζες, μια στην ντραμσικ που δεν είναι σ'αυτό το κλίμα προφανώς και μια σε σένα που ρωτάς με ύφος πράγματα που θα μπορούσες κάλλιστα να υποστηρίζεις σε άλλη κουβέντα με άλλους ανθρώπους, σε έναν άλλο πλανήτη, με μια άλλη γυναίκα.
* μου αρέσει πολύ.
phthoggon
08-07-2010, 21:38
ευχαριστώ πολύ, δηλαδή καταδικαστέο είναι/αξίζει να σκάσει μούτζα κάποιος σε κάποιον κάποια που πάει σε ένα θρεντ που αναφέρεται στη ζωγραφική εγγονόπουλου και να πει χάλια για το πούτσο? Πόσο μάλλον σε ένα θρεντ για δίσκο με εξώφυλλο που είναι "στο κλίμα". Εμένα γενικά δε μου αρέσει ο εγγονόπουλος πχ εκτός από κάποια έργα που είναι ενδιαφέροντα σαν νοηματικές συνθέσεις, οπότε απολύτως λογικό είναι να μη μου αρέσει και μία out of context μορφή που πήραν από έναν πίνακα και την έβαλαν για εξώφυλλο. πσ. καλά σκάω, θα ακούσω το άλμπουμ.
ikonoklast
08-07-2010, 21:43
Εμένα γενικά δε μου αρέσει ο εγγονόπουλος πχ εκτός από κάποια έργα που είναι ενδιαφέροντα σαν νοηματικές συνθέσεις, οπότε απολύτως λογικό είναι να μη μου αρέσει και μία out of context μορφή που πήραν από έναν πίνακα και την έβαλαν για εξώφυλλο.
Ε και μένα μπορεί να μη μ' αρέσει καθόλου γενικά να είμαι αγενής και σαρκαστικός σε ρηβιου σεξιονς των μέταλ φόρουμς στο ιντερνετ αλλά out of context μου αρέσει να μοιράζω μούτζες στους βλάκες που κρίνουν out of context με μαλακισμένο υφάκι ενώ είναι ανυποψίαστοι γιατί btw η μορφή απο τον πίνακα είναι on context.
Γενικά δε τα καταλαβάινω αυτά, λέει η βαρβάρα μια μπούρδα, ρίχνω εγώ μια μούτζα, όλα κούλ και μετά σκάει ο καπταιν serious και λέει ΩΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.
Drumsick
08-07-2010, 21:44
Τι σχέση έχει ρε μπινέ ικόνοκλαστ το κλιμα και οι αρχιδιές? Σχόλιο αποκλειστικα για το εξώφυλλο ήταν. Οπτικά. Ως γαμημένη εικόνα.
Σα να λέμε δηλαδή πως δε μπορώ να αποκαλέσω μαλακιάρα το εξώφυλλο του Hammer smashed face των Cannibal corpse επειδή, κάτσε μάγκα, είναι στο ΚΛΙΜΑ.
phthoggon
08-07-2010, 21:45
Out of context από τον πίνακα του Εγγονόπουλου και μια χαρά είναι το ύφος μου, ευχαριστώ!!
ikonoklast
08-07-2010, 21:48
Τι σχέση έχει ρε μπινέ ικόνοκλαστ το κλιμα και οι αρχιδιές? Σχόλιο αποκλειστικα για το εξώφυλλο ήταν. Οπτικά. Ως γαμημένη εικόνα.
Σα να λέμε δηλαδή πως δε μπορώ να αποκαλέσω μαλακιάρα το εξώφυλλο του Hammer smashed face των Cannibal corpse επειδή, κάτσε μάγκα, είναι στο ΚΛΙΜΑ.
Ε, αμα το γούσταρα το εξωφυλλάκι των coco corpse και είχα όρεξη πάλι μούτζα θα τρωγες, τι θες τώρα;
φθόγγο, το κατάλαβα!
phthoggon
08-07-2010, 21:52
H αλήθεια είναι ότι αυτά περίπου ήθελα να τα γράψω στο τόπικ για τους λιμπόνικ άρτ όταν η οργή μου ξεχείλιζε αλλά δε με προκάλεσε κανένας και έτσι έμεινα με το ποστ στο χέρι.
phthoggon
10-07-2010, 18:41
στο θρεντ αυτό λοιπόν ορίζουμε το ότι έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε οποιοδήποτε έργο τέχνης θέλουμε ως βλακεία και πως η γνώμη μας είναι προσωπική και το να μουτζώνεις κάποιονα για αυτή είναι κακό ανεξαρτήτως πλαισίου, ιστορικής αλήθειας, κριτικής αναγνώρισης, και τα λοιπά.
phthoggon
10-07-2010, 18:47
δηλαδή εμένα με έχεις ως κάποιο που θα σου έλεγε κάτι επειδή θεωρείς έναν μέταλ δίσκο σκατά? Τι να πω, κρίμα. Τόνε δίσκο τον κατέβασα, εφόσον μου αρέσει θα γράψω κάτι.
Drumsick
10-07-2010, 19:40
Μπορεις να αποχωρήσεις για δεύτερη φορά, αν θες.
nikolasfluxus
10-07-2010, 20:00
δηλαδή εμένα με έχεις ως κάποιο που θα σου έλεγε κάτι επειδή θεωρείς έναν μέταλ δίσκο σκατά? Τι να πω, κρίμα. Τόνε δίσκο τον κατέβασα, εφόσον μου αρέσει θα γράψω κάτι.
το θέμα είναι όχι η εκάστοτε άποψη του καθενός,αλλά το οτι δεν είναι ανάγκη ΟΛΟΙ να ποστάρουν σε ΟΛΑ τα θρεντς για να εκφράσουν την επίκριση ή την συγκατάβαση τους,τα περισσότερα πράγματα εδώ μέσα δε μ'αρέσουν αισθητικά,αλλά δεν κοτσάρω μια μούτζα από κάτω στο καθένα.
θα δημιουργηθεί σκέτο μπάχαλο.
phthoggon
10-07-2010, 20:13
αυτό που στην πραγματικότητα είναι ακόμα καλύτερο να γίνεται είναι να μοιράζουμε άνετα αισθητικές μούτζες και πινκς εδώ κι εκεί, να εκφραζόμαστε έτσι ωραία και υποκειμενικά να ανοίγει η ψυχή μας, χωρίς να έρχεται κανένας κομπλεξικός βλάκας από πάνω να μας τη λέει επειδή έχουμε διαφορετική γνώμη από αυτόν για τον αγαπημένο/χειρότερο του δίσκο/κόμικ/αθλητικήεκπομπή. Είναι μία μεγάλη κοινωνική αλλαγή που απαιτεί να σηκώσουμε τα μανίκια ψηλά και να ρίξουμε τα μούτρα μας, αλλά αξίζει.
(δίκιο έχει και ο μινμιν, να πούμε τπτ και για το δίσκο ε)
nikolasfluxus
10-07-2010, 20:23
ε χέσε την κοινωνική αλλαγή,πρέπει να υπάρχει κάποια πρακτικότητα.
η αισθητική του καθένα είναι πολύ περιορισμένη(σε μέταλ φόρουμ είμαστε:touched:),είναι καλύτερο να επικεντρωνόμαστε σε αυτά που μας αρέσουν,ούτε πολλές κόντρες θα έχουμε και θα συζητάμε και θα κάνουμε πλάκα γενικά.
edt:είναι μυστήριο το πως ένα 70χρονο πρεζάκι μπορεί ακόμα να ερμηνεύει τόσο όμορφα
phthoggon
10-07-2010, 20:25
καλά, σταυροφορία mode off. :cry:
Tyler_Durden
28-08-2010, 15:19
ακροάσεις προσέγγισης τις τελευταίες μέρες. χωρίς περαιτέρω σχόλια και φανφάρες νομίζω είναι ακριβώς ότι περιγράφει η λέξη "όμορφο".
Art In Haste
28-08-2010, 15:29
Αυτός ο δίσκος είναι να τον ακούς, μετά να βλέπεις τους Τεμπέληδες της Εύφορης Κοιλάδας, και ξανά πάλι τα ίδια.
cybernaut
31-08-2010, 03:29
καναν ελεφαντα να κανει \m/?
ΑΧΑΧΑΧΧΑΧ
Tyler_Durden
06-09-2010, 11:12
Πραγματικά ΠΟΛΛΕΣ ακροάσεις αργότερα, έχω να πω οτι θείε minmin μας έκαψες. Άνετα μέσα στα 5 καλύτερά μου για φέτος
VidnaObmana
11-06-2012, 16:37
"This file does not exist, the access to the following file is limited or it has been removed due to infringement of copyright. " στο λινκ απο το αρχικο ποστ ...